09:41 - 17/10/2013

Kissinger: Οι Η.Π.Α στοχεύουν στην παντοδυναμία και στην παγκόσμια κυβέρνηση

Διαφημίσεις

Έχει τελειώσει οριστικά το ζήτημα της Συριακής κρίσης και η επιδίωξη των αμερικανικών συμφερόντων στην χώρα της Μέσης Ανατολής; Εάν η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι θετική, τότε γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες επέμειναν πρόσφατα στην συμπερίληψη κειμένου-άρθρου στο ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών περί των χημικών όπλων (σ.σ. pentapostagma.gr – που οδήγησε στον χημικό αφοπλισμό της Συρίας) που προβλέπει την δυνατότητα χρησιμοποίησης στρατιωτικής βίας σε περίπτωση μη-συμμόρφωσης του Assad;

Νωρίτερα στο Valdai ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin ανέφερε ότι ζήτησε από τους Αμερικανούς (πιθανότατα από τον Barack Obama) να τον ενημερώσουν για τους σκοπούς που θέλουν οι Η.Π.Α να επιτύχουν στη Συρία, δίχως όμως να λάβει ξεκάθαρες απαντήσεις.
Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα ίσως μπορούν να δοθούν μέσω των σχεδίων του Henry Kissinger, του ανθρώπου που κινεί ουσιαστικά τα νήματα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής τα τελευταία σαράντα χρόνια. Στο πλαίσιο μίας πολύ «ενδιαφέρουσας» ομιλίας που έδωσε πριν από δύο χρόνια τα αμερικανικά σχέδια φαίνονται να ξεδιπλώνονται ξεκάθαρα (σ.σ. pentapostagma.gr – μία ομιλία που «όλως τυχαίως» διέφυγε της προσοχής των διεθνών μέσων ενημέρωσης και των αναλυτών).

Ο Kissinger μίλησε ουσιαστικά για έναν επερχόμενο και αναπόφευκτο πόλεμο. Σύστησε στους καθημερινούς πολίτες να μετοικήσουν στην επαρχία και να δημιουργήσουν φάρμες, και να προμηθευθούν με όπλα καθώς τα πεινασμένα πλήθη θα αποτελούν άμεση απειλή. Ο Kissinger δεν απέκλεισε και την πραγματοποίηση επιθέσεων στα καταφύγια των ελίτ, από τα ίδια πεινασμένα πλήθη – ως νέμεση για τις πολιτικές που θα οδηγήσουν στον πόλεμο.

Γιατί όμως ο επερχόμενος πόλεμος είναι αναπόφευκτος; Και ποιoς θα πατήσει πρώτος την σκανδάλη; O Kissinger ήταν (τουλάχιστον) ειλικρινής αναφέροντας ότι οι Η.Π.Α προσπαθούν να παγιδεύσουν την Κίνα και τη Ρωσία, και ότι ο τελευταίος στόχος θα είναι το Ιράν – η επιδίωξη δηλαδή της υπέρτατης επιθυμίας του Ισραήλ. Τόνισε ότι η τελική νίκη θα ανήκει μόνο σε μία υπερδύναμη (σ.σ. pentapostagma.gr – τις Η.Π.Α;), ενώ τέλος συμπέρανε ότι όποιος ελέγχει το πετρέλαιο, τις κυβερνήσεις και τα τρόφιμα ελέγχει και τους λαούς.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής και η γεω-στρατηγική θέση της περιοχής δίνουν πολλά κίνητρα στις Η.Π.Α για να επεκτείνουν την περιοχή ελέγχου. Παρόλα αυτά, ακόμη και αυτή η επιδίωξη αποτελεί δευτερεύον στόχος – ο πρωτεύων στόχος είναι να αποδυναμωθούν – μέσω στρατιωτικής βίας και ενός επικείμενου Παγκοσμίου Πολέμου οι δυο κύριοι γεωπολιτικοί αντίπαλοι των Η.Π.Α – η Ρωσία και η Κίνα. Ο τελικός στόχος των σιωνιστών είναι να αποδειχθεί ποιος μπορεί να μείνει τελικά ως αυτάρκης και ανεξέλεγκτος κυρίαρχος της υφηλίου για την δημιουργία μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο Αμερικανικός στρατός, σύμφωνα με τον Kissinger, έχει λάβει σαφείς οδηγίες: «είναι απαραίτητο να κατακτηθούν επτά χώρες της Μέσης Ανατολής και να καταληφθεί ο έλεγχος των πόρων τους Έτσι μία νέα κοινωνία και μία νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα υλοποιούνταν, θα υπήρχε μόνο μία παγκόσμια υπερδύναμη υπό την σκέπη της οποίας θα δημιουργείτο η παγκόσμια διακυβέρνηση».

Οι επτά χώρες της Μέσης Ανατολής που αναφέρονται από τον Kissinger είναι οι εξής: η Σαουδική Αραβία, το Kuwait, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Iraq, η Συρία, η Λιβύη, και το Ιράν.

Ο στόχος των Η.Π.Α λίγο έλειψε να επιτευχθεί: η Washington ήταν έτοιμη να επιτεθεί στη Συρία και να αποκτήσει τον έλεγχο της χώρας στα πρότυπα του εφαρμοζόμενου «μοντέλου» στο Ιράκ. Παρόλα αυτά αυτό δεν συνέβη.

Ο Vladimir Putin παρενέβη αποφασιστικά, και την κατάλληλη στιγμή, με μία διπλωματική πρωτοβουλία που οι Η.Π.Α δεν μπορούσαν να αρνηθούν, καθώς θα έχαναν παντελώς την ανεπίσημη νομιμοποίηση στο πλαίσιο της διεθνούς κοινότητας.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 9:54 ΠΜ

    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΔΕΙΑ ΠΗΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ [ ΓΑΜ… ΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ] ΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΣΑΒΟΥΡ…ΓΑΜΗ ]…jiannhs kozani

  2. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 10:49 ΠΜ

    ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ;

  3. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 12:00 ΜΜ

    αυτο το σκουλικι ευθυνετε για την καταστροφη της κυπρου το 74,αυτος εδωσε το οκ για επεμβαση στους μογγολους να μπουνε στην Κυπρο

  4. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 2:41 ΜΜ

    και να ηταν μονο αυτο φιλε 3:00
    10 καρκινους εχει περασει"κλασικο παραδειγμα οτι για αυτους δεν υπαρχει τιποτα που να τους πειραζει.

  5. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 11:40 ΜΜ

    ΑΕΙ ΨΟΦΑ ΚΑΘΗΚΙ

  6. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 10:53 ΠΜ

    να ζει θελω,για να δει στο τελος τη θα γινει και να τραβαει τα βιζια του

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*