Διαφημίσεις

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκτελών χρέη αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Θεοφάνης Παπάς, από σήμερα λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 2313 325501, προκειμένου όσοι αντιλαμβάνονται τέτοιες περιπτώσεις να μπορούν να ενημερώσουν την Περιφέρεια, ώστε στη συνέχεια να γίνονται έλεγχοι εκπομπών ρύπων από συνεργεία της διεύθυνσης περιβάλλοντος.

“Θα συλλέγουμε πληροφορίες από τους πολίτες ώστε οι έλεγχοί μας να είναι πιο στοχευμένοι”, επισημαίνει ο κ. Παπάς και αναφέρει ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται περισσότερο σε περιοχές περιφερειακά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου υπήρξε μεγάλη οικιστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και οι νέες υποδομές περιλαμβάνουν τζάκια που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πλέον για λόγους θέρμανσης. Το αντικείμενο δε των ελέγχων θα αφορά κυρίως την αλόγιστη χρήση ακατάλληλων για καύση υλικών, βαμμένων ή βερνικωμένων ξύλων, προϊόντων επιπλοποιίας, χαρτιών, πλαστικών, υφασμάτων, σκουπιδιών, καλωδίων και ελαστικών καθώς και ξυλείας εμποτισμένης με χημικά (για αργή καύση και εύκολο άναμμα).

Επιπλέον ο αντιπεριφερειάρχης διευκρινίζει ότι θα συνεχιστούν οι έλεγχοι των κλιμακίων της διεύθυνσης Εμπορίου στην αγορά προκειμένου να διαπιστώνεται αν στις συναλλαγές που γίνονται στην αγορά καυσίμων τηρούνται οι αγορανομικές διατάξεις. Την ίδια στιγμή η αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης διατυπώνει πρόταση στο αρμόδιο υπουργείο ώστε τα στερεά καύσιμα να “συνοδεύονται” από πιστοποιητικό καταλληλότητας της καύσης τους προκειμένου να προστατεύεται το περιβάλλον και να μειώνεται η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας. Στο μεταξύ, αναμένεται η έκδοση εγκυκλίου της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή και Εμπορίου, που καθορίζει τη διαδικασία και τον τρόπο δειγματοληψίας, βάσει της οποίας η αρμόδια υπηρεσία θα προχωρήσει σε ελέγχους στα μη βιομηχανικής χρήσης βιοκαύσιμα (π.χ. Πέλετ).

Εξάλλου, ερωτηθείς για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών ο κ. Παπάς αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι μετά τη διευθέτηση του ζητήματος από πλευράς των εμπλεκόμενων υπουργείων, έχουν ξεκινήσει οι μετακινήσεις των μαθητών στις περισσότερες περιοχές. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει, η Περιφέρεια έχει πληροφορηθεί την ύπαρξη προβλημάτων σε περιοχές για τις οποίες, όμως, ο νόμος δεν προβλέπει την εκτέλεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών καθώς οι σχετικές αποστάσεις είναι μικρότερες των πέντε χιλιομέτρων για τους μαθητές Λυκείου και των τριών χιλιομέτρων για τους μαθητές γυμνασίου.

stoxos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΕΝΕΡΓΗ Η ΤΗΛ.ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕN… ΚΑΙΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΟΥ! ΒΡΕ Α, ΣΤΟ ΔΙ@ΛΟ!”
  1. Με λίγα λόγια:
    Δεν είναι δυνατό να ζεσταθείτε τζάμπα.Ακόμα κι αν κουβαλάτε τα ξύλα από το χωριό σας εμείς ζητάμε τιμολόγιο αγοράς και πιστοποιητικό καταλληλότητας.

    ΒΡΕ Α, ΣΤΟ ΔΙ@ΛΟ!

  2. ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ Κ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΕΧΘΡΟς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΟΧΙ Ο ΓΕΙΤΩΝΑΣ! ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ! ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΛΟΙ!!!

  3. Ρε είστε σοβαροί; Πάτε καλά; Εμένα ο μπροστινός μου, έχει κόψει ότι σκατά βρει και τα καίει. Είμαι αναγκασμένος να εισπνέω τα λάστιχα που καίει; Ενώ μπορεί να αγοράσει ξύλα; Δεν πάμε καλά, λέω εγώ…

  4. Για καθίστε λίγο ρε παιδιά…..

    Δηλ. για να ζεσταθουν 1.000 άτομα, πρέπει να πεθάνουν 2.000 ?
    Δεν συμφωνώ. Ειναι αποπνυχτική η ατμόσφαιρα. Τι χρωστάω εγώ και τα παιδιά μου να αναπνέουμε αυτά τα πράγματα???

    (Κάποιος που δεν ειχε πέρυσι θέρμανση, ουτε και φέτος…..)

  5. θα δεχομουν αυτο το μετρο ως σωστο αν ηταν φτηνη η θερμανση. απο τη στιγμη που ακομα και τα ξυλα ειναι ακριβα ο αλλος θα καψει οτι βρει.

  6. ΦΙΛΕ 3.27 ΠΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Η ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΤΟ -28 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ jiannhs koani

  7. ο τσιμεντα τιταν και στο εργοστασιο οινοφυτων και στην θεσσαλονικη καιει μεχρι και καμενα οτυκτελαια. πριν μερικα χρονια ειθελε να αγοραζει και τααχυρα ρυζιου. γιαυτο φοναζαν να μην τα καινε στα χωραφια.
    αυτοι ειναι το κρατος ποιος θα τους τιμορισει;

  8. Να πως βγαίνουν κομπλεξισμοί και ζήλιες από γείτονα σε γείτονα….
    Αυτός έχει τζάκι, εγώ δεν έχω, άρα τηλέφωνο. Άντε γεια ρε….
    Τώρα "θυμήθηκαν" και τα τζάκια….
    Τόσο καιρό δεν υπήρχαν…. Πετρέλαιο έκαιγαν όσοι είχαν τζάκι….
    Άντε ρε υποκρίταροι.
    Εσύ στο 3:04 πώς ξέρεις τί καίει στο τζάκι του ο άλλος ρε χλεχλέ?
    Και στο κάτω κάτω είναι δυνατόν να καίει λάστιχα και πλαστικά???
    ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ή ΖΗΛΙΑΡΗΣ????????????????????????
    Διάλεξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek