Διαφημίσεις

Το κινητό σου, το πορτοφόλι σου, τον χρόνο σου, τις ιδέες σου. Όχι ραβδωτό κώδικα; Όχι πάρτι. Όχι ταυτότητα; Όχι μπύρες. Την τραπεζική σου κάρτα, την άδειά σου, τις σκέψεις σου, τους φόβους σου. Όχι κάρτα SIM; Όχι ντίσκο. Όχι φωτογραφία, όχι εδώ. Το αίμα σου, τον ιδρώτα σου, το πάθος σου, τις λύπες σου. Τα κέρδη σου, το ρεπό σου, τις μόδες σου, το φύλο σου. Τα χάπια σου, το χόρτο σου, τα βυζιά σου, τον κώλο σου. Τα γέλια σου, τα α*****α σου. Τα θέλουμε όλα.

Πες μας τις συνήθειές σου, τις μανίες σου, τους φόβους σου.
Δώσε μας τη διεύθυνσή σου, το μέγεθος του παπουτσιού σου, τα χρόνια σου. Τα ψηφία σου, τα σχέδιά σου, τον αριθμό σου, τα μάτια σου. Το πρόγραμμά σου, την επιφάνεια της εργασίας σου, τα στοιχεία σου, τη ζωή σου. Δείξε μας τα παιδιά σου, τις φωτογραφίες σου, το σπίτι σου. Έλα, πάρε πίστωση, πάρε ασφάλιση, πάρε ένα δάνειο. Πάρε μια δουλειά, πάρε σύνταξη, κουρέψου, πάρε ένα κοστούμι. Παίξε το λαχείο, παίξε ποδόσφαιρο, παίξε όλο το γήπεδο, σνίφαρε κοκαΐνη.

Θα σου δείξουμε ψυχιάτρους, θα σου δείξουμε κατάσκοπους,
θα σου κεράσουμε ποτά, πέταξε τα βιβλία σου.
Θα σου πουλήσουμε αηδίες, θα σου χρεώσουμε φόρο,
αγοράζουμε μεγάλα όπλα και θα πληρώσεις τα έξοδα.

Τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου, την αγάπη σου, τα όνειρά σου. Το καρνέ επιταγών σου, την ουσία σου, τον ιδρώτα σου, τις κραυγές σου. Την ασφάλειά σου, την νηφαλιότητα σου, την αθωότητά σου, την κοινωνία σου.

Τον εαυτό σου, τον τόπο σου, την απόσταση σου, τον χώρο σου. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι σου πούμε. Έλα πάρε συγκρότηματα, πάρε McDonalds, πάρε Μπρίτνεϊ, πάρε κόκα κόλα. Πάρε πίτσα, πάρε τηλεόραση, πάρε λίγο ροκ και κάποιον ρόλλερ. Παρακολούθησε διαφημίσεις, ποιο πολλές διαφημίσεις, παρακολούθησε τον Τζέρι, όχι την Όπρα.

Αγόρασε μια καλύτερη ζωή από την άνεση του καναπέ σου.
Πάρε ποπκόρν, πάρε περιοδικά, πάρε μιλκσέικ, πάρε μπλε τζιν.

Πάρε ενισχυμένο σουτιέν, πάρε κερί της μασχάλης, πάρε πουκάμισα ποδοσφαίρου, πάρε καπελάκια του μπέιζμπολ.
Πάρε ζωντανές εκπομπές, πάρε βιντεοπαιχνίδια, πάρε κόκα κόλα δίαιτας, πάρε δέκα περισσότερες λωρίδες.
Πάρε φίλτρα τσιγάρων, πάρε χείλη κολλαγόνου, πάρε ολονύχτια εμπορικά κέντρα, πάρε πλαστικούς γοφούς.
Παρακολούθησε αυτούς τους καθυστερημένους της αδένας υπόφυσης να χτυπάνε τα γ*****α κρανία τους μαζί,
και να σε συγχαίρονται που ζεις στη χώρα της ελευθερίας!

Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι σου πούμε.

Όχι χίπηδες, όχι αδέσποτα, όχι εγκαταλείποντες, όχι ομοφυλόφιλοι. Όχι αριστεροί, όχι τρελαμένοι, όχι απόψεις.

Αποκλείεται.

Όχι διανοητές, όχι δασκάλους, όχι πραγματικά περιστατικά, όχι φρικιά. Πάρε ενισχυμένο σουτιέν, πάρε κερί της μασχάλης, πάρε πουκάμισα ποδοσφαίρου, πάρε καπελάκια του μπέιζμπολ.
Πάρε πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ μεγάλα προγράμματα τηλεαγοράς.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ – We Want Your Soul song”
  1. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΥΟ ΨΥΧΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΝΑ ΝΑΙ ΔΥΟΣΜΟ [ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ] ΔΩΣΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΕ jiannhs kozani

  2. Εχω σκοπο να. Σας Τσαντισω παρα πολλυ..ποσο σημαντικη εινε η ψυχη;;;; μα το μονο που εχη αξια ασημαντο θνητο.ανθρωπαριο εινε η ψυχη!!!!! Αυτο διαπραγματευεται ανα.τους αιωνας οπως.θετε τον λετε!!!! Χωρις την συγκομιδη ψυχων παυη να.υπαρχη@@@@ και το ματριχ και η παγιδευση ψυχων???? Οποτε no money no honey για να.κανουμε χιουμορ..εινε πολυπλοκο το σεναριο και ουδης μπορη να το εμπεδοση πνευματικα..διαβαζω τα σχολια που γινονται περι θρησκειας !!! Δεν θελω να κριτικαρω!!! Αλλα επιτελους τι εχεται φαγωθη με το χριστο???.εινε ο μονος που δεν ζητησε τιποτα μας αφησε ελευθερους να τον.ακολουθησουμε εαν θελουμε και στην τελικη τις μαλακιες του κληρου δεν εινε εκεινος υπολογος..ο καθενας αναλογων πραξεων θα ξεπληρωση!!! Με την ΨΥΧΗ ΤΟΥ;;; γιαυτο και τους εινε πολυτημη:-@:-@:-@ μην τα βαζετε με τους αθωους μονοι σας τα κανετε σκ@@α;;

  3. Yπήρξε και η εποχή των κούρων όπου η ψυχή κατείχε την τελειώτητα μα την βαρεθήκατε όμως και μονίμως λέτε μας τα κατεστρεψαν οι χριστιανοι.

    τομ ιδιασ μα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek