Διαφημίσεις

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης .

Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα …
….σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε κομματικό υπάλληλο, που έχει πάρει τον τίτλο-φερετζέ του δημοσίου, ο οποίος θα έχει απαίτηση να βρει την παρανομία μου για να αποδώσει το τίμημα σε χρήμα. Να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το χέρι μου όταν θα πατήσει την σφραγίδα του κατασχετηρίου του σπιτιού μου, διότι αυτό το σπίτι δεν έβγαλε ούτε ένα σκουλήκι που να αποδέχεται τα πάντα αρκεί να “πέφτει” ο αιματοβαμμένος του μισθός.

Αρνούμαι να αποδεχθώ γιατρό δημοσίου τομέα όταν θα έρθει η ώρα να έχει ανάγκη την επιστήμη του συμπολίτης μου και θα έχει το θράσος να ζητήσει βιβλιάριο υγείας ή το χρηματικό ποσό που ορίζει ο νόμος για να κάνει αυτό που του επιβάλει ο υπέρτατος νόμος του λειτουργήματος του. Η άρνησή του να τιμήσει τον όρκο του θα είναι και η δική μου άρνηση να σεβαστώ ό,τι πολυτιμότερο έχει.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον όποιον θεσμό ακόμα κατέχει θέση σε αυτή την χώρα. Οι θεσμοί που έμαθα να σέβομαι είναι αυτοί που υπηρετούν την χώρα μου και δεν υπηρετούν καμία άλλη εις το όνομα του κέρδους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τα όρια που θα θέσει ο κάθε υπουργίσκος για το πώς θα διεκδικήσω τα δικαιώματα μου τα οποία έχουν ήδη εξαϋλωθεί από τις υποκλίσεις που έχει κάνει αυτός και οι όμοιοί του στην Μεγάλη Τράπεζα που λέγεται Ευρώπη.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως καθαρό πολιτικό πρόσωπο τον οποιονδήποτε διατηρεί ακόμα και τυπικές σχέσεις, συζητά ή έστω βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους χωρών ή ιδρυμάτων που έβαλαν την ζωή μου υποθήκη για τις δικές τους αποθήκες χρήματος.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλάττει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία, αν και εδώ και τρία χρόνια η ασυλία του έχει αρθεί όπως έχουν αρθεί και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο εδώ και τρία χρόνια μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως Άνθρωπο οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή παλαμακιστή του οποιοδήποτε κόμματος συμμετέχει ακόμα και με την παρουσία του μέσα στο Κατοχικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους αυτούς που σπρώχνουν την κατάσταση με οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα. Δεν σέβομαι τον μικρό, άνοο, ατομικιστή και επικίνδυνο πολίτη ο οποίος με την κρυφή του ψήφο επιμένει να συντηρεί την χώρα μου σε καταστολή και ψυχική αφαίμαξη.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ίσους όλους αυτούς που νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι και η κατάφασή μου στο προμελετημένο έγκλημα που επιμένουν να

συντελούν.

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΑΡΝIEΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!”
  1. Ημιτασιον αναρχιλικι νομιζω…φιλε.Η χωρα μας εχει ξεπουληθει πριν απο περιπου 30 χρονια εσυ κοιτας τα 3 τελευταια?Πριν 5 χρονια ηταν ολα τελεια?Ολα τα προβατα στη σειρα. Τωρα που πεφτει η πεινα γιναμε αντιδραστικοι.Απο τα τελευταια κομματια του παζλ ειναι να στρεψουν τον καθε πολιτη εναντια στον αλλο……μετα εμφυλιος….μετα παρεμβαση….μετα σωθηκαμε…..Εσυ που γραφεις το κειμενο εισαι κομματι του παζλ?ή εισαι απλα οργισμενος?
    ΦΙΛΙΚΑ Αχιλλέας

  2. ΦΙΛΕ ΑΧΙΛΛΕΑ… ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΑΛΕΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ… ΑΛΛΑΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΣ ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΦΙΛΙΟΣ…. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑΑΑ!…….
    ΑΠΟ ΛΟΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΟ

  3. ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ…. ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ? Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΗΝΕΙΣ? Η ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ?
    ΤΕΛΕΙΚΑ 4 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ…..
    ΑΠΟ ΛΟΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ

  4. Εσυ που επικαλεισαι το αναρχιλικι τι ακριβως εισαι μεγαλε?Επειδη η χωρα ξεπουληθηκε πριν 30 χρονια, απαγορευεται να εκφραστουμε ελευθερα η μηπως παραγραφηκε η δυστηχια του ελληνικου λαου? Τωρα που πεφτει η πεινα ειδες εσυ καμια αντιδραση? Η θεωρεις οτι μια αναρτησουλα λεκτικης αντιδρασης ειναι και αντιδραση? Εσυ που διαβασες το κειμενο εισαι γραναζι του συστηματος η εισαι απλα αφελης και δεν καταλαβαινεις οτι ο εμεπνευστης του αρθρου εκφραζει την συνολικη αγανακτηση του λαου και οχι καποια αναρχια?
    ΦΙΛΙΚΑ Κωστας

  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Η ΠΑΡΑΛΟΓΟ Ο ΑΧΧΙΛΕΑΣ.ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

  6. Ο Αχιλλέας ειπε κάτι ….ετσι για να πει .
    Ετσι χάθηκε η ευκαιρία για σοβαρές θέσεις και αντιθέσεις .(εάν υπάρχουν) .
    Η μαλακια συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά την προσοχή .

  7. ΑΡΝIEΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ…ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ….ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙΙΙΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *