Διαφημίσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ…
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ”ΜΥΣΤΙΚΟ” ΔΕΙΠΝΟ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΠΟ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ…ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!

ΔΕΙΠΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΥΨΙΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ.

ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΑ..

ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΩΣΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ…

ΟΤΙ ΕΜΟΙΑΖΕ Η ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ…

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…

ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ…ΛΕΤΕ???

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ…ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

41 σχόλια στο “”APOCALYPTO””
  1. Ενας παπας…οκευ, ενας αστυνομικος…οκευ, ενας στρατιωτικος…οκευ, και ενας…..μασωνος??????????????????????????????? Να χαρω, η να φοβηθω εγω τωρα?!?

  2. Ναι ο μασώνος μου χαλάει λίγο την εικόνα. Κάτι δεν μου αρέσει στο όλο θέμα. Ελπίζω ο μασώνος μόνο να ήταν εκεί ως Έλλην και όχι ως μασώνος.

  3. Ο παπας με τον μασωνο τα πανε ανεκαθεν καλα…
    Ο μασωνος με τον εθνικο υμνο καμια σχεση.
    Οι 2 υψηλοβαθμοι αξιωματικοι για να πανε ακομη πιο ψηλα θα πρεπει να γινουν μασωνοι.
    Οποτε μαλλον για την παρτη τους θα βρεθηκαν.
    Κοιμηθειτε ησυχα.

  4. Για τον τελευταίο έχω κάποιες επιφυλάξεις, εκτός και αν έχει αυτομολύσει από κάποια στοά.
    Πάντως αν όντως είναι και έτσι τότε καιρός γαρ εγγύς.

  5. ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Η ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ; ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ; ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑΥΛΙΖΟΥΝ ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ;

  6. ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ , ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ , ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ…ΙΣΩΣ ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ-ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ-ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ , Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΑΝΕΙ ;

  7. Δεν τολμώ να πιστέψω οτι θα είμαστε τόσο τυχεροί μέσα στην μέχρι τώρα ατυχία μας.
    Μακάρι ο Θεός της Ελλάδας να την λυπηθεί επί τέλους (γιατί πάνω από εμάς σημασία έχει μόνο η Ελλάδα).

  8. εαν ειναι να γινει φιλικη εταιρια αντε να δουμε … μην γινει φιλικο ζαμπονακι της ταδε εταιριας ως συνηθως
    γεωργιος

  9. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ , Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ , ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΖΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΠΟΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΛΩΝ… ΜΑ ΟΛΩΝ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ 1000 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ . ΤΟ 95 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΥΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ … ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ !!!

  10. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ…ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!………..Όχι άλλα μυστικά παρακαλώ πολύ….έλεος.

  11. Πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Αν μελετήσει κανείς το πως ξεκίνησε η μασωνία και ποιος ήταν ο σκοπός της τότε θα καταλάβουμε ότι επιτέλους ίσως ήρθε η ώρα να βγουν στο φως όλα αυτά που μας έκρυβαν επί εκατονταετίες ίσως και χιλιετίες….. Αν είναι να γίνει κάτι επιτέλους που θα ανατρέψει αυτό που βιώνουμε και να ξαναγίνει η Ελλάδα η πηγή που θα αναβλύζει το Φως, τότε με όλη μου την καρδιά ας ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!!!

  12. Γιά το μασώνο δεν ξέρω, αλλά οι άλλοι τρείς πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχουν γλύψει και διεπλακεί γιά να φτάσουν σε αυτά τα αξιώματα στην Ελλάδα??? Εκτός αν είναι ξένοι, οπότε πάω πάσο……

  13. πρωτα απο ολα ρε ελληνες,μπατσος και καλος δεν υπαρχει,οσο για το μασωνο,δημιουργοι ολων ηταν οι ελληνες που τωρα ειναι χριστιανοι,αυτοι τι ειναι!ελληνες?χριστιανοι?η του εξω απο'δω?

  14. πάντως περίεργο δεν είναι k. apostolos Tsipidis το ότι βγαίνετε και μιλάτε με τόση άνεση ;; υποτίθεται πως η όλη κίνηση θα έπρεπε να είναι μυστική, δεν φοβάστε μήπως το μάθουν αυτοί που δεν πρέπει.

  15. ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ- ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ- ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΕΤΟΙΜΟ…ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ…

  16. Τον έχετε γοαντίσει τον Έλληνα..μακάρι να δώσει ο Θεός και να ξυπνήσει,γιατί μόνο έτσι μπορεί να ξυπνήσει έτσι που τον έχετε δέσει..θα σας πάρει παραμάζωμα ΟΛΟΥΣ!!!!..ΌΛΟΥΣ!!!!!!!!!

  17. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΣΥ
    ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ…ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΡΑΙΝΤΖΕΡ??

  18. ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΠΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.

  19. Οποιος εχει ματια ας δει κι οποιος εχει νου ας κρινει το τι ωραια στηθηκε , δρομολογηθηκε και μπαινει στο τελικο σταδιο η αλλαγη μαντριου μας . Στανη προσπαθουν- και θα πετυχουν- να μας αλλαξουνε , ισως να εχουμε αλλου χρωματος τσοπανοσκυλα αλλα τον ιδιο τσοπανη με την ιδια καπα και την ιδια ποδιτσα . Μην τσιμπατε ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΑΤΣ και ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ . Η ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ , Η ΤΟ ΑΛΛΟ . ΠΡΟΣΟΧΗ .

  20. Αν σκεφτεί κανείς ότι η μασονία "ίσως" ήταν η απάντηση της εκκλησίας στους Ιλουμινάτι, (ή και το αντίστροφο), μην ξεχνώντας ότι οι πρώτοι μασόνοι ήταν ιππότες από τις εκστρατείες στους Αγίους Τόπους.
    Αν υπάρχει μια τέτοια συνάφεια, η παραπάνω είδηση (εφόσον ισχύει) δεν είναι παράξενη.
    Κατά την άποψη μου, ο Αστερισμός των Ελλήνων και το φως του μετά τον Μάϊο που πέρασε, θα φέρει αφύπνιση της Ελληνικότητας σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες όποιοι κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκονται.
    Πράγμα το οποίο είχε ειπωθεί, από αρκετούς συγγραφείς που έχουν γράψει σχετικά, εδώ και χρόνια.

    Μην ξεχνάτε ότι το φως μεταφέρει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!!!! και άρα μέσω του φωτός μεταδίδονται ΜΗΝΥΜΑΤΑ !

    Ίσως έφτασε η ώρα της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗΣ !

    Έλληνες Γρηγορείτε

  21. Το πρώτο πραγμα που θα γινει ατην ελλαδα ειναι επιστρατευση" για οσους ξερουν 'τα πραματα με την τουρκια ειναι σε οριακο επιπεδο'απο αυτο το γεγονος και μετα θα αλαξουν τα πραγματα" δεν πιστευω σε προφητειες και αλλα τετοια"αυτο που περιμενω ειναι τους απεναντι γειτονες να κανουν κινηση (πλυμηρα)…σφαλμα τους αλλα θα το κανουν γιατι τωρα ποια εχουν καταλαβ οτι τα εχουν χασει ολα.
    PSR33

  22. σημερα εαν κοιταζε καποιος στην ανατολη και ενω ολα ηταν πορτοκαλι πανω απο τον υμμητο φανηκε το σημαδι –πλησιαζει των ταξιαρχων και το ξιφος φανηκε….. καιρος να καταλαβουν καποιοι να κρυφτουν και οι φωτινοι να ξεπροβαλουν –της δικαιοσινης ηλιε νοητε–φυσικα θα υπαρξει παραπλανηση ο δρακος θα φερει ανακατοσουρα αλλα να θυμαστε ξεψυχα

  23. ρε Σαν Φρατζισκο τι πινετε εκει που ειστε ? 2φιλο 3φυλο η 4τραφυλο το στρυβεις ? μαλλον το τελευταιο..

  24. Βγάλανε δεν βγάλανε τον Σταυρό οι τέκτονες έχουν ορκιστεί να εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα κατά απόλυτη προτεραιότητα. Τώρα πως τα δικά τους συμφέροντα που μιά ζωή συνέπλεαν με συγκεκριμένες πολιτικής της ελίτ και του διεθνούς κεφαλαίου, συμπλέουν με τάχα επανάσταση όχι μόνο δεν μου αρέσει, αλλά με βάζει και σε σκέψεις μήπως οργανώνουν και προβοκάτσεις για τις τελειωτικές καρπαζιές στην κασίδα μας. Δεν μου αρέσει καθόλου η είδηση. Πέραν του ότι αμφισβητώ και την αξία του γεγονότος. Αν είναι γεγονός δηλαδή, γιατί μου θυμίζει και κάτι αστικούς μύθους που βγαίνουν σε χαροκαμένες χώρες σαν του λόγου μας.

  25. ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ… ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΟΒΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ… ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ.

  26. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

  27. Τα ίδια και τα ίδια … Αυτό το μάθατε; Ηταν ένας έλληνας , ένας αμερικάνος , ένας γερμανός , ένας πόντιος και ένας μασωνος στην Κίνα και συζητούσαν για το πως θα ανεβάσουν εθνική κατηγορία τον Ηρακλή και την ΑΕΚ, καθώς επίσης και για το αν ή όχι η Κορομηλά θα πρέπει να ξαναβγεί στην τηλεόραση .

  28. ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ/ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ/ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΒΡΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ;;;

  29. χriazete kai megalo kefaleo dil. enas masonos na upotheso oti o soros
    oxi mono mila hellinika ala tragoudise k ton ethiko mas umno!!!
    prepi na mathoume paides pios masonos einai uper tis ellas k tis thriskias
    re mpas k einai o mitsotakis i mipos o giorgakis!!!!

  30. eimai ellhn eimai parvn kai sas parakoyloy uv diakritika oloys plisaazei h ora poy ua eruon ola toympa prosexte kala th lete gia toys ellin min parasireste eimaste edv gia na diasosoyme to eleyuero pneyma thn exelixi toy eidoy mas ενωσης ελληνων απο το κοσμος ειμαστε το φως στο σκοταδι ειμαστε εδω συνεχιστε να ψαχνεστε .

  31. Το «κρυφό Σχολειό ΔΕΝ υπήρξε ποτέ! Είναι μία καλοστημένη ΑΠΑΤΗ! Τα σχολεία τα έκλεισε ο ελεεινός Ορθόδοξος Αυτοκράτωρ Ιουστινιανός και ΟΧΙ οι Τούρκοι..

    Και επί Τουρκοκρατίας, υπήρχαν επίσημα και ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ από τους Ιστορικούς της Εποχής, 1300 Σχολεία μόνον στην ΗΠΕΙΡΟ !!! Φοβερός αριθμός , αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα λειτουργούσαν απρόσκοπτα τα Σχολεία, όπως μας πληροφορούν οι ιστορικοί της εποχής και ΟΧΙ οι παπάδες ….Μάλιστα υπήρχε και Σχολείο ΜΕΣΑ στην Καρδιά της Τουρκίας, , η περιβόητη Σχολή των ΚΥΔΩΝΙΩΝ, στο σημερινό Αϊβαλί….Ακόμη και ο αιματοβαμμένος Αλή Πασάς, είχε Ελληνικό Σχολείο στην Αυλή του και εκεί, έμαθαν γράμματα πολλοί ήρωες του 1821 !

    Και όλοι γνωρίζουμε ότι υπήρχε και η πασίγνωστη Σχολή της Δημητσάνας, που στα χρόνια της Επανάστασης, μετατράπηκε σε Πυριτιδαποθήκη.

    Συνεπώς όταν λέμε ότι η «μάζωξη» αυτή, έμοιαζε με το ανύπαρκτο « κρυφό σχολειό» , σημαίνει ότι είναι Α Π Α Τ Η , όπως και το «κρυφό σχολειό» είναι ΑΠΑΤΗ !!

    Και έχω δύο απορίες : Πρώτον γιατί επί 400 χρόνια, ΔΕΝ συνελήφθη ούτε ΕΝΑΣ κληρικός, ούτε ΕΝΑΣ μαθητής του «Κρυφού Σχολειού» από τους Τούρκους, αφού οι Τούρκοι κατασκόπευαν ασφυκτικά τους δύσμοιρους ΄Ελληνες ;;

    Δεύτερον, υπάρχει έστω και ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ του «Κρυφού Σχολειού;;» Επειδή χωρίς ΒΙΒΛΙΑ, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να διδάξει ο Δάσκαλος και είναι εξ ίσου ΑΔΥΝΑΤΟΝ , να μάθει ο μαθητής……
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek