Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

62 σχόλια στο “ΕΞΟΡΚΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ”
  1. με άλλα λόγια Κοινή συνεχης προσευχή, οπως παντα οι Ελληνες εκαναν και οπως διδασκουν οι πραγματικοι ασκητες ανα τους αιωνες. Γονατα κατω γιατι ειναι η μονη μας. ελπίδα και λύση . Αλλωτε στην ανομβρία ο λαός αρπαζε το εικόνισμα και τις ομπρέλες και εβγαινε σε λιτανεία. και ως να γυρίσει στην στροφή ανοιγαν οι ουρανοι και οι ομπρελες. Τωρα ουτε οι "καθ' ύλην αρμόδιοι " δεν προτρεπουν…. φευ. ! ομως Εμεις ξερουμε την μεθοδο. ειναι χαραγμενη στο dna μας. εκει θα δουμε το Φως που ζητας. Απο Εκει θα ερθει η λυση και η πραγματικη ανατροπη.

  2. TO KAKO EINAI ΕΔΩ….ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ….ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ…..ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ

    ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΗΔΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ……ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΔΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…….ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ………..ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ………ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΛΟΙ….ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ…..ΟΧΙ ΜΕ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ…..ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΕΙ

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΝΧΙΔΙ ΤΗΣ……ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ…….ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ …….ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ…….ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ

    ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ……..

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ…….ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ……..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ….ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ…….ΟΧΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ……ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΕ

    ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ…..ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ……ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ……..ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ…….ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΤΕ………ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ……ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ…..ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ……ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΖΑ……ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ……Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ……ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ……..

    ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ……ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ……ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ …..ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ……ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ

    ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

  3. Oπότε η 7η /11 είναι η τελική στόχευση, όπως προείπες και όχι η 11/11, ο αγαπημένος αριθμός των μασόνων.
    Όμως 7/11 είναι Πέμπτη, μέρα δύσκολη για την Κυβέρνηση, μιας και τότε θα ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με το θέμα των καταθέσεων, των μισθών και των συντάξεων. Μία μέρα πριν 6/11 μια μικρή απεργία (ουσιαστικά μηδαμινή μια και φρόντισαν γι΄αυτό οι αεροψεκασμοί) αφού ειδικά την Αττική θα την "πνίξουν" οι καταιγίδες. Προσωπικά αυτή τη φορά δεν θα στοχεύσω στο νερό, αλλά στον Ήλιο, που από 26/10 έχει μπει στο Ηλιακό Μέγιστο, μπας και ρίξει καμία cme x-class και γίνει το πολυπόθητο restart για την ανθρωπότητα, όχι μόνον τη χώρα μας.

    Μυτιληνίος 2

  4. stranger τα μηνύματα είναι απο μέντιουμ ???
    Και γιατι μου το χαλάς ????
    Εδω και δυο μέρες βλέπω τα πράγματα πολύ θετικά !! Τώρα τι πρέπει να κάνω ?,να σταματήσω και να αρχίσω να βλέπω την σκοτεινια που σου είπαν ??
    Οσο για το κακό ……ΞΟΥΤ….ΞΟΥΤ……

  5. ειναι ομως σα να παιζεις με τη συνειδηση μας στρανγιε…
    οκ,ειναι για καλο κ καλα κανεις…αλλα μηπως θα επρεπε να μυησεις περισσοτερους ωστε να γινει κατι πιο γρηγορα κ αποτελεσματικα?

  6. Εάν μη Κύριος οικοδομήση οίκον, εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες. Εάν μη Κύριος φυλάξη πόλιν, εις μάτην ηγρύπνησεν ο φυλάσσων. Εις μάτην υμίν έστι το ορθρίζειν, εγείρεσθε μετά το καθήσθαι, οι εσθίοντες άρτον οδύνης, όταν δω τοις αγαπητοίς αυτού ύπνον· ιδού η κληρονομία Κυρίου, υιοί, ο μισθός του καρπού της γαστρός. Ωσεί βέλη εν χειρί δυνατού, ούτως οι υιοί των εκτετιναγμένων. Μακάριος ός πληρώσει την επιθυμίαν αυτού εξ αυτών· ού καταισχυνθήσονται, όταν λαλώσι τοις εχθροίς αυτών εν πύλαις.
    Γ.

  7. Απο οποιον δρομο πας,παλι εκει θα καταληξεις, στο Φως.Γι'αυτο μην κουραζεσαι ασκοπα.Το Φως του κοσμου. Ο Ων.

  8. Stranger, με τη βοήθεια του διαδικτύου και της ανταλλαγής απόψεων και σκέψεων με περισσότερους ανθώπους, από τον μικρόκοσμο μας, συγκεντρώνουν πολλοί, μεταξύ των οποίων και εγώ, τις κοινές ανησυχίες. Στην προσπάθεια αυτή διαπίστωσα ότι οι έντονα θρησκευόμενοι, το τελευταίο διάστημα "βλέπουν" το ίδιο μέλλον. Και εξηγώ:
    1) Όταν λέω βλέπου εννοώ, ότι έχουν το ίδιο προαίσθημα, ακόμα και τα ίδια "σημάδια" ή ακόμα και ανάλογα όνειρα.
    2) Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις άτομα παντελώς άγνωστα έχουν το ίδιο όνειρο με λεπτομέρειες (όπως ίδια άτομα, άγνωστα σε αυτούς με τα ίδια ονόματα, τοποθεσίες, ημερομηνίες, κοντινές όπως η 7/11/2013 και ποίο έντονα 4/12/2013).
    3)Το προαίσθημα – όνειρο λοιπόν εν περιλήψη είναι το ακόλουθο: Χρεωποπία, ξεσηκωμός αλλοδαπών, εσωτερικές ένοπλες συγκρούσεις, σταδιακή εκκαθάριση περιοχών από το στρατό, δημιουργία ελεύθερων ζωνών, ξαφνικά WW3 αρχικά μεταξύ Ρώσων και Γερμανών, και πάνω που όλοι θα λένε ότι τελείωσαν όλα, εισβολή Τούρκων στην Ελλάδα.
    3)Δημιουργία σε άγνωστη τοποθεσία ομάδας ΕλλήνοΟρθοδόξων Αποστόλων που θα πάνε στα πέρατετα της Γής.

    Μυτιληνίος 2

    ΥΓ Για να προλάβω τους κακοπροαίρετους, ανάλογες σκέψεις έχουν αναρτηθεί σε πολλά ιστολόγια όπως το Πενταπόσταγμα και ο Ανάργυρος61.
    ΥΓ2 Τα στοιχεία που αναφέρω παραπάνω έχουν συλλεχθεί το τελευταίο εξάμηνο και αποκορύφωμα την ημέρα πριν τη δολοφονία των Χρυσαυγιτών.
    ΥΓ3 Η συνήθης παρέα του Κατοχικά, γνωρίζει ότι από το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής έχουμε "σημάδια" ότι έχουμε μπεί στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Ή αυτοί ή εμείς (εαν και να πω την αλήθεια δεν έχω κατανοήσει ποίοι ακριβώς είναι αυτοί).
    ΥΓ4. Τις παραπάνω απόψεις τις παραθέτω για συζήτηση, χωρίς να σημαίνει ότι τις υιοθετώ, απλά και εμένα με βάζουν σε σκέψεις.

  9. Ο Ανθρωπος, οπως και το Συμπαν ειναι Ενεργεια. Η "αρνητικη ενεργεια" εχει την ταση να προσελκυει – αν μπορουμε να το πουμε ετσι – "αρνητικες καταστασεις". Τουτεστιν, αν ζεις μονιμως με το φοβο οτι κατι θα συμβει, πχ.θα αρρωστησεις απο καρκινο, το "προσελκυεις", το δημιουργεις. Αν ομως ζεις, βιωνεις, νοιωθεις καθημερινα τη Χαρα του να εισαι υγιης, μοιραια, προσελκυεις την Υγεια. Αν Πιστεψεις, οτι εισαι υγιης, τοτε αυτο θα εισαι. Οπως κι αν πιστεψεις οτι εισαι ανικανος, αδυναμος, δειλος, ανημπορος, τοτε αυτο ακριβως θα εισαι. Οι σκεψεις υλοποιουν την πραγματικοτητα που ζεις. Αν ΦΟΒΑΣΑΙ οτι κατι κακο θα συμβει, τοτε θα συμβει. Αν ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ πως ολα θα εξελιχθουν ομαλα, τοτε ολα θα εξελιχθουν ομαλα. Αν ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ πως εσυ μπορεις να κανεις τη διαφορα, τοτε θα την κανεις. Θυμηθειτε λιγο, ολοι εσεις οι Χριστιανοι, την περιφημη ρηση με την πιστη που εχει τη δυναμη να κινει βουνα…. Κι οταν προσευχεστε, οπως προτεινει ο φιλος 12.10, καντε το οχι τρεμοντας απο φοβο, αλλα με τη σιγουρια που δινει η ΠΙΣΤΗ, πως "οτι ζητησεις θα λαβεις". Ειτε λοιπον το πειτε "προσευχη" ειτε "θετικη σκεψη" ειτε "στοχευση", καντε το με ολη τη δυναμη της ψυχης σας και με τη σιγουρια οτι εχετε τη δυναμη να πετυχετε αυτο που θελετε. Γιατί αυτη η ψυχη, κι αυτη η σκεψη – αναρρωτηθειτε λιγο – ειναι τοσο σημαντικη για τους εχθρους μας? Γιατι απλουστατα ΑΥΤΗ ειναι η δυναμη μας! Ε, νομιζω ηρθε η ωρα να την εκμεταλλευτουμε επιτελους, δε νομιζετε? Φανταστειτε τον εαυτο σας σα,,,μαγνητη. Και σκεφτειτε καλα, τι ειναι αυτο που θελετε να προσελκυσετε. Και νοιωστε και πιστεψτε οτι εχετε τη δυναμη, οπως ακριβως ενας μαγνητης να προσελκυσετε αυτο που θελετε. Και προσθετε στη…."συνταγη" και μια γερη δοση θετικοτητας : χαρα, αισιοδοξια, ευγνωμοσυνη, αγαπη. Το χαμογελο, που λεει ο στρειντζερ! Αυτο ακριβως! Κι αν ειναι δυσκολο να σκεφτεις κατι για να νοιωσεις ετσι, κοιτα γυρω σου!!! Και κοιτα καλα! Κοιτα που ζεις. Ζεις στη πιο ομορφη χωρα. Κοιτα ψηλα, τον ηλιο, νοιωσε το φως του πανω σου, κοιτα τη θαλασσα,τη φυση, κι υστερα κοιτα λιγο πιο κοντα σου : κοιτα τους φιλους, τη κοπελα σου, την οικογενεια σου, ολους αυτους που ΕΧΕΙΣ και σ αγαπανε και αγαπας. Κοιτα ακομα πιο κοντα. Κοιτα το προσωπο σου στον καθρεφτη. Κοιτα τα ματια σου! Δεδομενα ε? Οχι για ολους. Κοιτα τα χερια σου! Δεδομενα, ε? Οχι για ολους! Κοιτα τα ποδια σου! Δεδομενα ε? Οχι για ολους! ΕΧΕΙΣ "πραγματα" για τα οποια μπορεις να νοιωσεις χαρουμενος, ευγνωμων, ευλογημενος, τυχερος. Παρ' όλο που τα ξεχνας. . . Με τη χαρα λοιπον του "ευλογημενου', που ΕΧΕΙ την υγεια του, η ανθρωπους κοντα του αγαπημενους, η δουλεια, η σπιτι, η εστω 5 ευρω στη τσεπη, μαθε να αξιοποιεις τη Δυναμη σου, φερνοντας κοντα σου μονο το καλο. Γιατι μονο ετσι ξορκιζεται το κακο. Δοκιμαστε το. Τι εχετε να χασετε? Το πολυ-πολυ, να περασετε , ετσι για αλλαγη βρε αδερφε, μια μερα, μεσα στη μιζερη καθημερινοτητα, κατα την οποια αντι να σκεφτεστε τι ΔΕΝ εχετε, τι ΔΕΝ μπορειτε, τι ΔΕΝ αντεχετε, να σκεφτειτε λιγο αυτα που ΕΧΕΤΕ, αυτα που ΜΠΟΡΕΙΤΕ κι αυτα που ΑΓΑΠΑΤΕ.

  10. ΨΑΛΤΗΡΙ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ!!-Θ.ΚΟΙΝΩΝΙΑ!- ΠΡΟΣΕΥΧΗ!..ΚΑΙ …ΚΛΑΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!!…ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΡΙΝΑ….ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ!!!…ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ….ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!…..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
    ΤΡΙΣΣΟΝ

  11. εχει σχεση με το οτι ενεργοποιειται ξανα ο ομφαλος ή ειναι τελειως ασχετο με αυτο που λες?ΝΤΙΝΑ

  12. ΑΝΩΝΥΜΕ 12.54!!…ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!…..ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!…ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!..ΟΡΜΑΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
    ΤΡΙΣΣΟΝ+

  13. ΘΑ ΡΟΒΟΛΗΣΩ ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΜΟΥ
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΑ ΦΥΛΛΑ
    ΦΙΔΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩ ΤΟ ΝΟΥΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ
    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ''ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ'' ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΩ
    Γ.Δ.

  14. Ολα θα πάνε καλά με ευγνωμοσύνη αγάπη και χαρά… Σε ευχαριστώ θεέ μου που ζω σε αυτήν την ευλογημένη γη,, τιμή μου που γεννήθηκα σε αυτόν τον παράδεισο..και παράδεισο θα σου παραδώσω…το είναι μου…ΦΩΣ!!!

  15. 12.54 αν και δεν συμφωνω απολυτα με το πρωτο μερος του σχολιου σου- οτι δηλαδη εμεις ειμαστε παντα οι υπευθυνοι για οτι μας συμβαινει – υπαρχουν δυστυχως καταστασεις και γεγονοτα που ειναι πανω απο εμας οπως πχ το να χασεις ενα γονιο σε μικρη ηλικια η το να εχεις μια σοβαρη ασθενεια ενω εισαι μωρο -αρα δεν την προκαλεις κλπ- συμφωνω απολυτα με το δευτερο μερος του σχολιου σου που αναφερεται στον τροπο με τον οποιο πρεπει να αντιμετωπιζουμε τα μικρα και τα μεγαλα που μας αναλογουν σ αυτη τη ζωη . Αυτο ειναι το μυστικο και εκει ειναι ολη η ουσια . Τυχερος δεν ειναι αυτος που δεν του συμβαινει καποιο κακο , αλλα αυτος που εχει το θαρρος και τη γεναιοτητα να το αντιμετωπισει και να το ξεπερασει . Αυτος ειναι ο πολεμιστης . Αυτος γεννηθηκε για να νικησει .

  16. Μυτιληνιος 2 συμφωνω με οτι παραθετεις . Ειμαι αυτη που σε μια παλια αναρτηση σας ειχα γραψει ενα στοιχο με τον οποιο ασχοληθηκες με πολυ ενδιαφεροντα τροπο εσυ και η Little…και σας ελεγα πως εχει σχεση με καποιο "ονειρο" που ειδα και δεν πρεπει να πω . Επιμενω σε αυτους τους στοιχους και το μονο που θελω να προσθεσω ειναι το οτι εχουν σχεση και με Χ.Α . Αν ψαξεις θα δεις πως λιγο μετα ηρθαν οι συλληψεις και αρχισε το γλεντι που κραταει και θα κρατησει κι αλλο .

  17. Ποιο κακο το 70% των ελληνων αυτη τη στιγμη κανει αρνητικες σκεψεις και ΦΟΒΑΤΑΙ.

    Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως Αυτοι τρεφονται απο το φοβο των ανθρωπων΄?

  18. Προς 2.06
    Μαζί σου, σ΄αυτόν τον παράδεισο, γι΄αυτόν τον παράδεισο με απεριόριστη ευγνωμοσύνη. Τιμή μας και χρέος μας να τον γευτούμε και να τον προστατεύσουμε. ΦΩΣ, ΑΓΑΠΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΕΙΡΗΝΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ…

  19. Για την Ντίνα,

    Εδώ υπάρχουν κάποιες σχετικές πληροφορίες. Φυσικά όλα είναι σε συνάρτηση με την Αρχαιοελληνική Γλώσσα όπου κάθε γράμμα, αντιστοιχεί σε ένα αριθμό και κάθε αριθμός είναι μία εικόνα! Εν αρχή ειν ο Λόγος!!! ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ-ΧΡΥΣΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Φ-ΓΑΙΟΔΕΣΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ( ξεκίνα απο κεί). Το HAARP βομβαρδίζει την ήδη φορτισμένη μέσω αεροψεκασμών ατμόσφαιρα και δημιουργει παλμικά κύματα στα βαρέα μέταλλα των ψεκασμών φτιάχνοντας έτσι μια οθόνη όπως στις τηλεοράσεις πλάσμα, επηρεάζει το κλίμα και ελέγχει το κύκλο του νερού. Στο έδαφος δημιουργεί αλλά και ενεργοποιεί τα φυσικά ρήγματα και το ίδιο ισχύει στο νερό που είναι ακόμα πιο άριστος αγωγός (μέσω των νετρίνων) με τη βοήθεια στοχευμένων εκρήξεων που επηρεάζουν συγκεκριμένα μέρη του πλανήτη (σε συγκεκριμένα σημεία των γαιοδετικών γραμμών που σχηματίζουν 8εδρα)…είναι μεγάλο κεφάλαιο με πολλές εφαρμογές σε όλο το οικοσυστημα και φυσικά στο ανθρώπινο σώμα που είναι κυρίως νερό.

    http://vrilissi.blogspot.gr/2012/07/schumann.html
    https://eptakleidia.wordpress.com/2010/08/08/iero7/
    http://erevna-enimerwsi.blogspot.gr/

    Εύγε! (εγώ ήξερα ότι μπορείς αλλά έπρεπε πρώτα να σε ταρακουνήσω για να το πιστέψεις και να το εκφράσεις!).

  20. η αγκαλιά!
    τι τεράστια μεταφορά ενέργειας…
    τα χάδια.. χτίζουν ασπίδες στα τέρατα..
    το ενεργειακό μασάζ.. θεραπεύει αρρώστιες αποκρούει επιθεσεις αψυχων οντοτήτων…

    τα γέλια και οι χαρές θωρακίζουν το σπίτι…

    το σεξ.. αχ το σεξ.. σκοτώνει ακαριαία… τους δαίμονες απεθαντους.. μέσα στην ΑΓΆΠΗ!

    τα τέρατα είναι στην πόρτα μας..
    να πάρουν τα παιδιά μας..

    ΣΑΣ ΔΊΝΩ ΌΠΛΑ..

    Σ Κ Ο Τ Ω Σ Τ Ε Τ Α !

    ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΆΡΟΥΝ …ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ..

    Τ Ω Ρ Α !!

    ΦΑΕΘΩΝ αγριεμενος..

  21. Μυτιληνιος 2 " συμπτωματικα " κι εγω εδω και μερες ηλιο κι ουρανο κοιταω και μαλιστα την στιγμη που ακουσα το Νικο , σκεφτηκα οχι εγω θα κοιταω ουρανο , αλλα δεν ηθελα να το γραψω γιατι δεν θελω να παρεξηγουμε αδικα . Γιατι και οταν συμφωνω και οταν διαφωνω δεν εχω κακη προθεση και πληγωνομαι και θυμωνω οταν παρεξηγουνται τα λεγομενα μου .

  22. το μόνο που μπορούμε να κανουμε εμεις οι 40ρηδες ειναι να μαθουμε στα παιδια μας να ζουν ελευθερα. μακρυα απο το παραμυθι της τηλε-ορασης και κυριως μακρυα απο τον ιστο του ιντερνετ, στα δια-δύχτια του οποιου πιαστηκαμε εμεις και μας κοιμησαν.αλλιως δντ και σκλαβια για πολλα χρονια ακομα.Ηλιας Κοζανίτης

  23. Παιδια να σας πω ενα ονειρο που ειδα. Συνηθως δεν βλεπω τετοια ονειρα. Μου εκανε πολυ εντυπωση. Ειδα στον υπνο μου την Μισελ Ομπαμα. Ειδα οτι φοραγε ενα πολυ ωραιο λευκο φορεμα, ηταν πιο μαυρη στο προσωπο αλλα πολυ πιο ομορφη, με φωναζει, με περνει αγκαλια και μου λεει : Μην φοβαστε. Θα σας βοηθησουμε με το σκοπιανο. Μου ειπε μαλλον και κατι αλλο αλλα δεν το θυμαμαι. Περιττο να σας πω οτι ενιωσα πολυ ομορφα οταν ξυπνησα. Δεν θεωρω οτι ηταν δαιμονικη οντοτητα, γιατι αλλιως θα ενιωθα ασχημα. Τι να σημαινει αραγε? Εντωμεταξυ ουτε καν την ειχα σκεφτει τις προηγουμενες μερες. Δεν υπηρχε καν στην σκεψη μου. Εγω μετα απο αυτο νιωθω καλα.

  24. δηλαδη βγαινουν ημερομηνιες , εισαι μαματος , δεν βγαίνουν παλι είσαι μαματος . εγω τωρα σαν χαζο ανθρωπακι που δεν πιστευω και στον Χριστο , τα δεχομαι αυτα για τις συνειδησεις και τα πεδια …. παραληλα ομως ανεβαίνει και το earn gold.

    Παρολα αυτα μου ακουγεσαι και ειλικρινης ανθρωπακος και με μπερδευεις πολύ . δεν ξερω τι να πιστεψω. ευχαριστω που με διαβασες

  25. …ΓΑΊΑ κορίτσι μου δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;;

    ΑΓΚΆΛΙΑΣΕ ΤΟΝ!

    …..αύριο θαναι ….

    Α Ρ Γ Α

    ΦΑΕΘΩΝ φοβισμένος

    υ.γ. φονιάδες μανιασμενοι
    κυνηγούν ψυχές παιδιών στην ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!!

  26. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ 12,54 ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΈΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΟΝ ΜΈΓΙΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΌ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ .. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΈΝΙΩΣΑ ΜΕΓΆΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΊΗΣΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΉΜΑ ΠΑΡΑΠΈΡΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΣ ΤΈΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ [ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΌΤΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΠΉΡΑΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΆ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΌΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΚΑΝΑΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ].
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ
    ΥΣΤ= ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ……. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΤΩΡΑ… ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΏΘΗΚΕ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ. ΣΟΥ ΠΉΡΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΌ ΝΕΗΜ….. ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΣΟΥ ΛΈΩ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΑ ΛΥΠΉΣΟΥΜΕ…… ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΎΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΥΝΥΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ !!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΟΣ -Η!!!! ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!

  27. str ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΕΠΕΝΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ.

  28. ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ
    Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δεν εχει τυχει ποτε να βαλω ονομα στα σχολια μου, αν και εχουμε "συναντηθει" στην αναρτηση του "Υμητου" , οπου και παλι απ οτι καταλαβα συμφωνουσαμε ως προς την τοτε απαντηση μου στην pandora για τη Μουσχουρη.
    Οσο για το Μυστικο, η αληθεια ειναι πως , απ την αρχη το σκεφτηκα, και προσπαθω να πεισω οσο γινεται τους γυρω μου, να το "χρησιμοποιουν", γιατι αν "πιανει" (που ξερω καλα οτι πιανει) στην καθημερινοτητα μας, γιατι να μη πιανει και για τη πατριδα μας? Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι αυτο εννοει ο στρειντζερ, αλλα ακομα κι αν δεν ειναι αυτο το "μυστικο" ειναι ισως ο καλυτερος τροπος "αμυνας" αυτη τη στιγμη, απεναντι σε καθε αρνητικη δυναμη.
    Και παλι σ ευχαριστω, και καπου εδω καληνυχτω, λογω..ανωτερας βιας!

    "Υμητος"

  29. 2.57 Σκεψου λιγο : "αν χασεις εναν γονιο σε μικρη ηλικια.." κι αν αυτος ο γονιος φοβοταν πολυ ΜΗΝ πεθανει ? "η αν ειχεις μια ασθενεια ενω εισαι μωρο..", κι αν οι γονεις αυτου του μωρου φοβοταν πολυ ΜΗΝ αρωστησει το μωρο τους?

  30. 4 26μ.μ σε ευχαριστώ. Διάβασα οτι υπάρχει ένα μυστικό και οτι το haarp προσπαθεί να το κατανοήσει αυτό. Και δεν θα πω κάτι άλλο, το σταματώ εδώ. θέλω την γνώμη σου γι αυτό αν θες

  31. ο δολοφόνος είναι στο δρόμο…..
    φόβος, οργή…αγάπη…. έρωτας….. αισιοδξία…. και ξανά φόβος…….όλα εναλάσσονται
    δεν ξέρω…..
    ανησυχώ……
    για τα παιδιά μας….
    για την ψυχή τους….
    για την ασφάλειά τους…..για το μέλλον τους….. η αισιοδοξία μάχεται με το φόβο…… προσδοκώ τα καλύτερα, αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα….

    Επιβάτες στην καταιγίδα
    εδώ έχουμε γεννηθεί
    στον κόσμο αυτό ριχθεί
    σα σκυλί χωρίς φαΐ
    θεατρίνοι δανεικοί
    επιβάτες στην καταιγίδα

    Έχει φονιάς στο δρόμο βγει
    μυαλό που 'χει σαλευτεί
    Για διακοπές να πας μακριά
    να παίξουν άσε τα παιδιά
    Τον τύπο αν πάρεις μαζί
    η οικογένεια θα χαθεί
    Φονιάς στη διαδρομή, ναι

    Μικρή τον άντρα σου ν' αγαπάς
    Μικρή τον άντρα σου ν' αγαπάς
    από το χέρι να κρατάς
    ν' αντιληφθεί να τον βοηθάς
    ο κόσμος από σένα κρατά
    και η ζωή δε σταματά
    Τον άντρα σου ν' αγαπάς, ναι

    Επιβάτες στην καταιγίδα
    Επιβάτες στην καταιγίδα
    εδώ έχουμε γεννηθεί
    στον κόσμ' αυτό ριχθεί
    σα σκυλί χωρίς φαΐ
    θεατρίνοι δανεικοί
    επιβάτες στην καταιγίδα

    Επιβάτες στην καταιγίδα
    Επιβάτες στην καταιγίδα

    Ηρακλεία

  32. ΤΕΛΙΚΑ ΌΣΟ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΥΠΈΡΟΧΟ ΘΗΛΑΣΤΙΚΌ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΆ …….ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΕ ΤΊΠΟΤΕ …….. ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ " Υμητος"
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ

  33. @ Nτίνα

    Εντελώς σχηματικά….ο έλεγχος της ιονόσφαιρας μέσω αυτής της τεχνολογίας αποσκοπεί στην καταστολή των ανθρώπων ως σκεπτόμενα (νοήμονα όντα)και η μετατροπή τους σε υπάκουα υποχείρια στην υπηρεσία των ολίγων και εκλεκτών. Ο Τέσλα εγνώριζε ότι δεν χρειάζεται πετρελαιο ή ατομική ενέργεια-υπάρχει το VRIL δωρεάν και σε αρμονία απόλυτη με τη φύση.(φαντάσου τώρα πως θα αντιδρούσαν οι χώρες του ΟΠΕΚ αν το προιόν τους καταστεί μη αναγκαίο?????? και το πετροδόλλαρο???????)
    Επιχειρούν να αφαιρέσουν 2 χρώματα απο τα βασικά του φάσματος(χρωματική κλίμακα /ίρις και συνακόλουθες αρμονικές)–το κυανό~ 680–600 x10 εις τη12κάτη Hz και το ιώδες ~ 750–680 x10 εις τη12κάτη Hz– ή αλλιώς ΑΛΦΑ & ΩΜΕΓΑ (ποιός το είπε είμαι το Α και το Ω-η Οδός?) κύματα…..ώστε να πέσουν οι αρμονικές της Γης και να δημιουργηθεί ΤΥΦΛΩΣΗ–κυριολεκτικά και μεταφορικά…Είναι ο ευκολότερος τρόπος ελέγχου πληροφοριών-επικοινωνίας-συνθηκών ζωής-φυσικών ενεργειακών πόρων-παραγωγικότητας-φαντασίας-ελέγχου του νου εκατομμυρίων ανθρώπων- εύκολα και γρήγορα και αποκοπή τους από τη θεική τους "σύνδεση".
    Προσωπική μου άποψη??? Ο κύριος στόχος ειναι ο Αφελληνισμός γιατί παρ΄όλη την έντονη προσπάθεια το Ελληνικό Πνεύμα αντέχει και αντιστέκεται χιλιάδες χρόνια…και ναι όταν οι άλλοι μούγκριζαν σαν ζώα οι Ελληνες είχαν πολιτισμο/τέχνες που ως σημερα δεν έχουν ξεπεραστεί και κυρίως αναγνώριζαν την ύπαρξη ενός και μόνο Θεού υπό του οποίου λειτουργούσε το 12θεο (πλανήτες-η Αρχαια Ελληνική μυθολογία είναι Κοσμολογία στην ουσία). Δεν ξέρω αν σε κάλυψα–είναι τεράστιο και αυτό το κεφάλαιο και δεν έχω προχειρες τις σημειώσεις μου. Επιφυλάσσομαι να σου γράψω περισσότερα με παραπομπές.

  34. Ας κατανοησουν τα ξεροκεφαλα μας οτι τα ενεργειακα πλεγματα που περιβαλουν -αν τη γαια ποτε δεν τεθηκαν ανισχηρα να τηνπροστατεψουν***** το γεγονος οτι ειμαστε γομαρια και μας ευαρεστη ο πονος και τα βασανα του διπλανου μας για να λεμε και τρομαρα μας ****δαξαση ο θεος *****δεν ευθηνετε κανενα haarp παρα μονο ο εγωκεντρισμος μας και η σαπιλα της ψυχης μας******* ο πυθαγορας με τη χρυση πενταλφα και την ιερη γεωλογικη γεωμετρια συν το φ ενδυναμωνε το ενεργειακο πεδιο καθε πολης η ναου εντασωντας το σε ισοσκελες τριγωνα αναμεταξυ τους δημιουργουσαν πενταλφα και ετρεχε ο αριθμος φ***** προς προστασια των ανθρωπων**** και προς τους εξυπνακιδες γιατι ρε αστερια μπενουν στην πενταλφα για επικλησης για προστασια****** παρακατω ος προς την αποχαυνωση μας ;;;;;; εφοσον την βγαζουμε αλλοι περισοτερο αλλοι λιγοτερο χεστηκαμε για αυτον που πεθαινη?????! Ο πολιτισμος της χεστρας καλα κρατη γιατι εμεις ειμαστε αυτοι που τον σηντηρουν****** απο κασσανδρα

  35. επειδή…
    ξέρω πως αναφερεσαι σε μένα..
    ΑΚΟΥ!
    ΔΎΟ ΔΑΊΜΟΝΕΣ σε κυνηγούν ..
    από το απώτατο παρελθόν και από το πρόσφατο .
    η ΛΟΓΙΚΉ ΣΟΥ τους ταΐζει..

    αν δεν τους σκοτώσεις..
    ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ!

    έχεις πολύ λίγο χρόνο…

    τον έχεις πάρει μαζί σου.
    .. λυπάμαι..

    ΦΑΕΘΩΝ θλιμμενος….

  36. ……εκπλήσσομαι, που βλέπεις τόσο καθαρά….

    ο χρόνος είναι λίγος……
    θέλω να ξεφύγω, αλλά δεν ξέρω πως….
    πως σκοτώνονται οι δαίμονες;;;;;;;
    η λογικη είναι πόρνη, με εξαπατά, με οδηγεί σε αδιέξοδα…. με χλευάζει……
    δείξε μου τον τρόπο,
    ξέρω ότι μπορείς….
    δεν έχω χρόνο…..
    δείξε μου πως………….

  37. ΛΑΒΕΙΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑΝ

  38. reset…

    ψάχνω και βρίσκω ποτε ειμουν ευτυχισμένος.. ερωτευμένος.. χαρούμενος…
    κάνω επαναφορά πεδίου σε εκείνη την χρονικότητα..
    ότι έχει απομείνει το επαναφερω
    ..

    δεν ασχολούμαι ποτέ ξανά με τους δαίμονες μου!

    το πεδίο για λίγο μου δίνει πύλες επαναφοράς ευτυχίας…

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΏ Α Μ Ε Σ Α ΤΙΣ ΚΛΕΊΝΕΙ Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Α !!

    δεν τις αξίζω… και τότε όλα….

    Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ε Φ Ο Ν Τ Α Ι !

    και επαναλαμβάνονται καθρεπτικα οι δαίμονες του απωτατου παρελθόντος στα παιδιά μας…

    ΝΈΜΕΣΙΣ ..και φταίμε μόνο εμείς..

    κοινώς η ιστορία επαναλαμβάνεται!

    ΟΙ ΠΎΛΕΣ ΚΛΕΊΝΟΥΝ..

    ΒΙΆΣΟΥ!!

    ΦΑΕΘΩΝ αισιόδοξος

  39. —–ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ ΦΑΕΘΩΝ

    ΦΑΕΘΩΝ αγριεμενος = ΔΥΝΑΜΙΣ
    ΦΑΕΘΩΝ φοβισμένος = ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΦΑΕΘΩΝ θλιμμενος…. = ΓΝΩΣΗ
    ΦΑΕΘΩΝ αισιόδοξος = ΝΙΚΗ

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΕΥΓΕ ΦΑΕΘΩΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΥΣΙΑ.
    ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  40. ΞΟΥ-ΞΟΥ-ΞΟΥ . Φυγε κακο . Ξορκισμενο να σαι με τον απηγανο . Στα ταρταρα της γης , στα ξυλα , στα λιθαρια . (τρις) . ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ .

  41. …. ζωή που δεν μοιράζεται,
    είναι ζωή χαμένη!

    ξέρω πως ..

    εξις δευτερα φύσις!

    μην με απογοητεύσεις …

    ΤΏΡΑ ΔΙΆΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ…

    ΦΑΕΘΩΝ Παρακινητικος

    ο χρονος σου τελειώνει

  42. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ – 11 ΜΗΝΕΣ – 11 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ -11 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 11/09/2001 ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ Η ΔΥΣΗΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ

    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 7/9/2013 ΜΕΧΡΙ 13/9/2013 ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΤΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΙΑ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ…. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΤΕ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    —ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ—

  43. θα το κάνω
    ξέρω ότι μπορω
    έχω τη δύναμη
    νοσταλγω και ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ το γελιο μου
    να σαι καλά που μου το θύμησες
    έχω το πλέον ιερό κίνητρο που θα μπορούσε να έχει άνθρωπος ….
    του αξίζουν τα ΠΑΝΤΑ…..
    τώρα είναι όλα ή τίποτα….
    διαλέγω το ΟΛΑ

    για πρώτη φορά ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ
    σ' ευχαριστω …. ξανά..

    που είδες πίσω από τα λόγια μου….

  44. Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,
    αγάπην δε μη έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον.

    Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν, και εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη μεθιστάνειν, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.

    Και εάν ψωμίσω πάντα τα υπάρχοντα μου, και εάν παραδώ το σώμα μου ίνα καυθήσομαι, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ωφελούμαι.

    Η αγάπη μακροθυμεί, χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογίζεται το κακόν, ου χαίρει επί τη αδικία, συγχαίρει δε τη αληθεία, πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει.

    Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει.

    Είτε δε προφητείαι, καταργηθήσονται, είτε γλώσσαι παύσονται, είτε γνώσις καταργηθήσεται.

    Εκ μέρους δε γινώσκομεν και εκ μέρους προφητεύομεν όταν δε έλθη το τέλειον, τότε το εκ μέρους καταργηθήσεται.

    Ότε ήμην νήπιος, ως νήπιος έλάλουν, ως νήπιος εφρόνουν, ως νήπιος ελογιζόμην ότε δε γέγονα ανήρ, κατήργηκα τα του νηπίου.

    Βλέπομεν γαρ άρτι δι' εσόπτρου εν αινίγματι, τότε δε πρόσωπον προς πρόσωπον άρτι γινώσκω εκ μέρους, τότε δε επιγνώσομαι καθώς και επεγνώσθην.

    Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα…

    μείζων δε τούτων η αγάπη.

    http://youtu.be/AnyKi7h4RK4

    ΦΑΕΘΩΝ ξανά…

  45. Τόσο όμορφος ουρανός σήμερα, τί υπέροχη μέρα, τί μεγάλη ενέργεια έχει σήμερα ο ήλιος και η γή……Τί όμορφη χώρα είσαι Ελλάδα…όλα τ' αλλάζεις μέσα σε ένα λεπτό….Η ενέργεια άλλαξε…….ο στόχος άλλαξε……έχουμε άνοιξη και ας θέλουν χειμώνα…..Εξασθενεί η δύναμη του αρχέτυπου, σαν το μικρό πετραδάκι θα χτυπήσει χωρίς θόρυβο και τράνταγμα……το συναίσθημα είναι πιο δυνατό από ποτέ, πιο φωτεινό από ποτέ….οι ψυχές ενώθηκαν ακόμα και αν ο εγκέφαλος δεν το έχει καταγράψει…..Τί όμορφη χώρα που είσαι Ελλάδα, πόσο δυνατό και φωτεινό το "πέπλο" σου…..

    Ιφιγένεια….

  46. Εδώ σε ξαναβρήκα απόψε, να μας μιλάς πριν από ένα χρόνο και κάτι, σε ένα podcast που θα μπορούσε να είχε γίνει πριν από λίγες μέρες… και το μήνυμά σου εκείνο πιο επίκαιρο από ποτέ.

    Αυτό το πρωτοάκουσα πριν από λίγα χρόνια. Eλάχιστα κατάλαβα από τους στίχους, λόγω περιορισμένων γνώσεων της γλώσσας. Μέχρι που βρήκα την αγγλική απόδοση. Σου δίνω και τα δύο… Άκουσε και δες το βίντεο, μόνο με τις εικόνες. Μετά άκουσέ το ξανά, κοιτώντας τους στίχους. Κάποια σχέση έχουν με όσα μας είπες…

    "Savoir aimer" ("Knowing How to Love")
    https://www.youtube.com/watch?v=vusAthFIL_E

    Know how to smile
    To a stranger passing by
    Not keeping any part of it
    Except that of pleasure.

    Know how to love
    Without expecting anything in return
    No consideration, nor a great love story,
    Not even the hope of being loved…

    But know how to give
    Give without taking back
    Don’t do anything else but learn
    Learn how to love
    Love without waiting
    Love to take it all in
    Learn how to smile
    Only for the gesture,
    Without wanting whatever else goes with it
    And learn how to live
    And move on.

    Know how to wait
    Tasting this absolute happiness
    That’s given to you as if by mistake
    As if you no longer expected it.

    See yourself believing in it
    To deceive the fear of the void
    That’s fixed on you, like wrinkles
    Tarnishing the mirrors…

    But know how to give
    Give without taking back
    Don’t do anything else but learn
    Learn how to love
    Love without waiting
    Love to take it all in
    Learn how to smile
    Only for the gesture,
    Without wanting whatever else goes with it
    And learn how to live
    And move on.

    Know how to suffer
    In silence, without a whimper
    With no defense and no armor
    Suffer to the point of wishing you were dead.

    And then pick yourself up
    As you were reborn from your own ashes
    With so much love to spare
    That you can put the past behind…

    But know how to give
    Give without taking back
    Don’t do anything else but learn
    Learn how to love
    Love without waiting
    Love to take it all in.
    Learn how to smile
    Only for the gesture,
    Without wanting whatever else goes with it
    And learn how to live
    And move on.

    Learn how to dream
    Dreaming for two
    Just by closing your eyes
    And know how to give
    Give without deleting
    Wholeheartedly…

    Learn how to stay
    Desire till the end
    Stay there, no matter what,
    Learn how to love
    And move on
    And move on…

    Kαληνύχτα και να ξεκουραστείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *