Διαφημίσεις

Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Μόνο που οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τη στιγμιαία βιαιότητα και τις φρικτές εικόνες που ακολουθούν. Παρακολουθώντας το βίντεο αντιλαμβάνεσαι αυτό που δε μπορείς να κατανοήσεις. Το ανελέητο μίσος που έχει φωλιάσει στις ψυχές νέων ανθρώπων. Καταρρέουν όλα τα σενάρια και οι φλυαρίες περί αποσταθεροποίησης και άλλων συναφών.

Ο εκτελεστής αρχίζει να πυροβολεί από μακριά. Η παρέα το αντιλαμβάνεται και γυρίζει προς το μέρος του. Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον του χρυσαυγίτη που τρέχει αριστερά να γλυτώσει. Είναι ο τέταρτος της παρέας (αυτόπτης μάρτυρας) που βγήκε αλώβητος. Η συνέχεια θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Ο εκτελεστής στρέφει ακαριαία το όπλο του εναντίον των τριών που είναι μαζεμένοι σε πηγαδάκι κι αιφνιδιάζονται. Πρώτος δέχεται σφαίρα ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος ωστόσο καταφέρνει να τρέξει και να κρυφτεί πιο πίσω. Μία κίνηση όλη του η ζωή.

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δέχονται τους πυροβολισμούς κατάστηθα. Ο δράστης πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής, πυροβολεί στο ύψος του στήθους και του κεφαλιού. Είναι αποφασισμένος. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να ρίξει χαμηλότερα στα πόδια. Πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής και αφού οι στόχοι του έχουν πέσει στο οδόστρωμα συνεχίζει να ρίχνει. Ο ένας μάλιστα γυρίζει ενστικτωδώς την πλάτη του για να δεχθεί τις σφαίρες από πίσω. Όταν ο εκτελεστής απομακρύνεται, ο Γέροντας επιστρέφει τραυματισμένος από το βάθος, περνάει μπροστά από τους χτυπημένους συντρόφους του για να σωριαστεί εξουθενωμένος στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Δύο νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα όσο ελάχιστα καρέ μιας ταινίας. Χρειάστηκαν μόνο δέκα δεύτερα για να χαθούν νέοι άνθρωποι πριν προλάβουν να αντιληφθούν το νόημα της ζωής. Σκληρές εικόνες που η μόνη θετική τους συνεισφορά είναι η αλλαγή πορείας στην πυξίδα της αντίληψης και της σκέψης μας.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΑΣ , ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΒΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “Ντοκουμέντο φρίκης”
  1. ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ..ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ? ΟΤΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ….

  2. …να ειστε σιγουροι οτι ο …τυπακος αυτος θα βρεθει και θα συλληφθει
    ισως και αυτην την στιγμη καποιοι ισως γνωριζουν ποιος ειναι
    η τυχη και η αναγκαιοτητα δυστυχως ισως θα βοηθησουν
    το μισητο διδυμο της Σαμαρας + Βενιτζελου Ε.Π.Ε.
    που θα βγουν και θα θριαμβολογησουν για την επιτυχια
    η συμπτωσεις ειναι τετοιες που ισως επεσαν ακριβως
    πανω στον… τυπακο που αυτην την στιγμη ισως παρακολουθειται
    τελικα η τυχη ειναι βοηθος της Αληθειας και
    ευτυχημα για τον πονο των ατυχων γονιων
    (αν επιτρεπεται η αναφορα στον πονο τους …)

  3. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ……ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ????????…………….ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ………ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ……..ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…….ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ

  4. ΕΧΩ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ… Η ΗΤΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ… Η ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ… Η ΗΤΑΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΙΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗ ΦΥΣΣΑ… ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ… ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ, ΦΕΡΟΥΝ ΑΞΙΟΘΑΜΑΣΤΟ ΗΘΟΣ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ… ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΦΥΣΣΑ.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ… ΟΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ… ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ!!! ΚΑΘ' ΟΤΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΖΟΥΝΕ – ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!… ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!!! ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ Η ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ!

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ" ΣΥΡΙΖΑ… ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… Ο "ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ" ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;

    ΥΠΟΨΕΙΝ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ.

  5. Δεν προβλεπόταν να γράψω σήμερα τίποτα αφού έχει μόλις λίγες ώρες που επέστρεψα από πολυήμερο ταξίδι. Ωστόσο, το βίντεο αυτό ήταν
    τόσο σοκαριστικό και αηδιαστικό που νιώθω την ανάγκη να γράψω κάποια πράγματα μέσα από την ψυχή μου.
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ.
    Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.
    Και έχω ήδη δει πολλά παρόμοια πιστέψτε με…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
    ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ
    ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ!!!!

    ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ?????? ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙ, ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ.
    ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ!!!!!! ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
    ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
    ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

    Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ.
    ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΕΦΕΡΕ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ !!!!!! ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ!!!!!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ
    ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΔΙΑΟΛΟΥ!! ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
    ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ….

    ΑΗΔΙΑ ΡΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ!!!!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΤΕ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ!!!!!!!!

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, – ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ
    ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ
    ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΧΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    Στρέιντζερ, το βίντεο ΠΡΕΠΕΙ να το ανεβάσεις.
    Σε παρακαλώ θερμά, και με κάθε σεβασμό στις προσπάθειες που κάνεις τόσα χρόνια, η θλίψη και η φρίκη που βγάζει ΙΣΩΣ να ξυπνήσουν όλους μας τους κοιμισμένους.
    ΜΉΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ. Νομίζω έχεις καταλάβει από καιρό τα κίνητρά μου και την γλώσσα μου. ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ.
    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΛΛΟΥ… Απλα γιατί ΟΛΟΙ πρέπει να
    ανεβάσουν και να νιώσουν αυτό το συναίσθημα.
    Της απώλειας, της θυσίας, της θλίψης, του τέλους.
    Μακάρι να υπήρχαν τα θλιβερά ντοκουμέντα και άλλων παρόμοιων καταστάσεων. ΜΑΚΑΡΙ ΛΕΩ!!!!!!! ΔΙΟΤΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ… ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΤΥΓΝΟΤΗΤΑ.

    Ξυπνάτε ρε αδέρφια… Μας καταστρέφουν…. Είναι σχέδιο μεγάλο
    και δεν υπολογίζουν ζωές. Ας μην γίνουμε εμείς οι ίδιοι συνεργοί τους
    ΜΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Οι δύο νεκροί μετά από πιέσεις των οικογενειών τους έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να ξεκόψουν από την χα …

    Επειδή όμως όπως είδαμε από την άλλη φωτογραφία στο ντιφενές ο Φουντούλης ήξερε πολλά για τον Κασιδιάρη και είχαν πάει μαζί σε τελετή του χειμερινού ηλιοστασίου η ηγεσία τον υποπτεύθηκε για καταδότη ..

    Επειδή όμως με τον άλλον ήταν φίλοι και έκαναν παρέα οι υποψίες έπεσαν και στους δύο τους ..

    Πίεσαν λοιπόν τον φίλο του και τον απείλησαν για να αποδείξει την πίστη του στην οργάνωση .. Έτσι λοιπόν του έδωσαν αυτή την αποστολή , για αυτό βλέπουμε από το βίντεο να τον κρατά εκεί για να μην φύγει .. Ο ίδιος νόμιζε ότι αφού είχε αποδείξει την πίστη του δεν υπήρχε κίνδυνος για αυτόν και έτσι δεν έκανε καμία κίνηση για να φύγει ..

    ( Να δείτε το βίντεο , ενώ οι δύο φεύγου τρέχοντας , ο τρίτος κλείνει τον δρόμο στον Φουντούλη και τον κρατά στην περιοχή για να τον εκτελέσουν στα σίγουρα , ενώ αυτό δεν δείνει να φοβάται και μένει εκεί )

    Αυτοί όμως που είχαν δώσει τις διαταγές δεν θα άφηναν ποτέ ζωντανό έναν μάρτυρα με τέτοια πληροφορία .. Αν έσπαγε στο μέλλον ( αφού ήδη είχε εκδηλώσει την πρόθεση του να φύγει ) θα τα χάλαγε όλα .. Έτσι έδωσαν εντολή στον φονιά να τους καθαρίσει ΚΑΙ τους δύο …

    Μήπως τα περί "ξεκαθαρίσεων" που είπε ο Δένδιας δεν ήταν καθόλου τυχαία και ήξερε πολύ καλά τι έλεγε ..?? Μήπως ο Φουντούλης είχε ήδη κάνει κάποια κίνηση που είχε πέσει και στην αντίληψη της οργάνωσης ..?? Γιατί να μιλήσει ο Δένδιας για "ξεκαθάρισμα» ..?

    Να δείτε το βίντεο που είναι στην ζούγκα προσεκτικά , στο 0:24 τους φωνάζει ο δράστης , στο 0¨24,5 αρχίζει να πυροβολεί και αμέσως ο ένας από τους χρυσαυγήτες εμποδίζει τον άλλον να τρέξει προς τα πίσω και να φύγει ..

  7. EINAI 4 ATOMA.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ,ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ.Ο
    ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ,ΕΝΩ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΕΚΕΤΕ ΟΡΘΙΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ.

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ;

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ;

    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΗΤΑΝ "ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ".

    ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΝΩ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΑΤΑΡΑΧΟΣ

    ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΩΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΔΕΧΕΤΑΙ "ΣΚΡΙΝ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΩΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.

    Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ,ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ.

    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ!

    Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ,ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΜΙΛΗΜΕΝΟ".ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!

  8. Ta syllipitiria mou stous ermous tous syggeneis

    10:09
    Den 8a mporousa na symfwnisw parapanw. Apla ta eipes ola.

    Vriaree
    symfwnw apolyta oti to video prepei na paixei gia tous logous pou
    aneferes. Mono an xypnisoume me auta tha einai. Dystyxws prepei na
    tarakounithoume ligo vlepontas tin omi alitheia katamoutra. Ki emena
    me syglonise synellina..

    2:34 kai 2:42 ,
    eiste pragmatika geloioi paidia…
    Paizei na exw koitaxei to video kammia 100aria fores synolo.
    Auta pou lete den paizoun apla…
    Den vgazoun noima oi skepseis sas…
    Gia peraste apo kanenan psyxiatro lew egw…
    Eidika o 2:34…
    Kati den paei katholou ma katholou kala me esena file….

    G.N.

  9. Συμβόλαιο Θανάτου ήτανε. Φύσσα εναντίον Χρυσής Αυγής. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που από την πρώτη στιγμή ενώ οι γονείς του Φύσσα καταδίκαζαν οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια, ενώ είχαν καταδικάσει την τρομοκρατία που σκότωσε όπως είπαν το παιδί τους, εδώ στην πραγματική τρομοκρατία κάνουν πίσω και δεν συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή σ αυτούς τους γονείς. Η αστυνομία πρέπει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα… Όποιος πραγματικά χαίρεται από αυτές τις εξελίξεις εύχομαι να βρεθεί εκεί που του πρέπει…

  10. 2.34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΕ ΑΠΟ ΒΑΘΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ , ΗΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΗ Χ.Α ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΟΛΟΥΣ . ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΞΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΟΥΝ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΗΡΞΑ . ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ 2.42 -2.34 .

  11. 2.34 – 2,42 εισαι ασχετος μην κανεις αναλυσεις αστο καλυτερα βλακα ε βλακα για να μη πω αλλη κουβεντα

  12. τα σεβη μου στην αποψη του ΒΡΙΑΡΕΩΣ !!!
    Παντα σοβαρη ολοκληρωμενη προσγειωμενη τοποθετηση
    Φιλε ,καλως ηλθαμε…,και τα βρηκαμε…μπαχαλο….
    εχεις την εκτιμηση μου…θα τα λεμε…χαρηκα που επανηλθες!!!

  13. Το βίντεο είναι από το ζούγκλα του Τριανταφυλόπουλου και θα το δείτε και στο ντιφενές ..

    Ο συμπεριφορά του ενός από την χα είναι πραγματικά αψυχολόγητη .. Μόνο αν ήταν μιλημένος θα είχε αυτή την συμπεριφορά , αλλιώς θα έτρεχε να σωθεί .. Και δεν παγωσε από τον φόβο του , γιατί δεν φάνηκε κάτι τέτοιο , έκανε μπασκετικά βήματα ..

  14. To έντονο σοκ, ο τρόμος….σου κόβει τα γόνατα…. ακινητοποιεί….παγώνει. Δεν έκανε καμιά μπασκετική κίνηση! Το κεφάλι του έπιασε και αμέσως δέχτηκε χτύπημα….Σε σύγχιση ήταν….Ελεος πια με τα χολυγουντιανά σενάρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. re paidia….to palikari den exei upopti sumperifora…pigainete ligo stn thesi tou, exei apla kai astrapiaia katalavei oti exoun katevei duo atoma apo mia mixani kai tous purovoloun…aytos apo tuxi den exei faei kamia akoma epeidi tin efagan oi alloi prwta…exei stripsei to kefali tou kai koitaei allou…kserei oti tha tin faei kai oti einai thema xronou pleon na tin faei…stathike sto upsos tou kai den etrekse giati itan athwos…. mn ta iswpedwnete ola…

  16. Κατεβαζοντας το βιντεο , σκεπαζεις ενα σημαντικο κομματι της πραγματικοτητας κι αυτο δεν βοηθαει τον σκοπο τον οποιο επικαλεισαι πως υπηρετεις . Η αληθεια ποναει αλλα οταν απλα κλεινεις τα ματια οταν αυτη βγαινει μπροστα σου και φωναζει , δεν εξυπηρετεις παρα μονο αυτους που την μισουν .

  17. Καλέ μου άνθρωπε και φίλε μου μπλακ-αης, όποτε βλέπω το βίντεο σκίζεται η καρδιά μου. Παρ'όλο που το επάγγελμά μου συσχετίζεται με τον θάνατο. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να πώ άλλα. Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου αλλά απλά έπρεπε να λείψω αρκετά μακριά και εκεί δεν μπορούσα για λόγους ασφάλειας να έχω ίντερνετ.

    Αυτό που έγινε – τείνω να υποθέσω ότι – σημάδεψε την Ελλάδα. Ξαναλέω ότι μόνο με το βίωμα μπορεί να γίνει κατανοητό το μέγεθος αυτού του κακού. Ο χαρακτηρισμός "κακό" το ξέρω ότι είναι γενικός αλλά τουλάχιστον πέφτω μέσα ως προς το κίνητρο! Λυπάμαι λυπάμαι λυππάμαι. Η θλίψη μου είναι τεράστια και ακόμα συγκλονίζομαι όποτε κοιτάζω το βίντεο για ανάλυση.

    Αναφορικά με τον Καπελώνη (υποθέτω ότι ΜΑΛΛΟΝ αυτός είναι- μπορεί να κάνω και λάθος) ο οποίος έμεινε όρθιος αφού δέχτηκε τον πυροβολισμό
    το αποδίδω ΚΑΘΑΡΑ στο σοκ που υπέστην και στο ότι
    ΓΝΩΡΙΖΕ/ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ότι ερχόταν η ώρα του θανάτου του.
    Κατάλαβε ότι ερχόταν το μοιραίο και απλά έμεινε ακίνητος… Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή αν έχω άδικο… Δέν έχει για να είμαι ειλικρινής σημασία….
    Απλά είμαστε μάρτυρες μιας τραγικής στιγμής τουλάχιστον ενός ανθρώπου που γνώριζε ότι σε λίγη ώρα η ύπαρξή του θα έπαυε… Το ξαναλέω ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΙΝΗΤΟΣ. Την στάση αυτήν – εν μέσω σοκ – την χαρακτηρίζω μόνο ώς τραγική και συνάμα ανδρεία. Το βίντεο το αποθήκευσα και το κοίταξα δεκάδες φορές για να καταλάβω τί έγινε. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα στο γιουτιουμπ. Οφείλω να πώ παρ'όλα αυτά ότι στην αρχή και εμένα μου προκάλεσε περιέργεια το ότι έμεινε ακίνητος. Μήν τα ισοπεδώνετε όλα όμως. Ακριβώς το αντίθετο έγινε στην περίπτωση. Απλά κατάλαβε ότι σε λίγο θα ήταν νεκρός.

    Το μόνο που ζητώ με ταπεινότητα από όλους είναι να προσευχηθούμε
    για τις ψυχές των παιδιών. Τίποτα άλλο. Απεριόριστη θλίψη για αυτό που έγινε… Θλίψη και μόνο θλίψη… Όσες φορές και αν το δω μου πιάνεται το στήθος… Εύχομαι ο Χριστός να μας βοηθήσει όλους μας διότι έχουμε πέσει σε πολλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ λάθη.

    Να'στε όλοι καλά. Και'συ μπλακ-αης να 'σαι διπλά καλά. Θα μου πεις άσχετο, θα σου πώ ντε φάκτο.

    Τον νου μας αδέρφια ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! Το νου μας ρε ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

  18. αγαπημενε ΒΡΙΑΡΕΩΣ 3.47

    …που επανερχομενος στην γειτονια μας εβαλες παλι την ποιοτητα των σχολιων σου σε κοινο σχολιασμο αλλα και στην σωστη βαση της πραγματικοτητας
    με τις γνωσεις σου και την λεπτομεριακη παρατηρητικοτητα σου πιστευω εκτος απο τους κακοβουλους ολοι οι αλλοι θα συμφωνησουν μαζι σου !!

    Η παρουσια σου αναγκαια και οφελημη αφου με την ολοκληρωμενη αποψη σου για καθε θεμα που ασχολησε βοηθας αρκετους συνσχολιαστες μας ωστε και να αποκτησουν ενα σωστο συμπερασμα αλλα και να σπρωξεις ακομη περισσοτερους να ανεβουν σκαλοπατι ποιοτητας που ειναι προς το συμφερον ολων μας!!

    Πιστεψε με οταν ειδα το βιντεο και παρολην την τριβη μου με θεματα ….
    με σοκαρισε το μισος κατα ανθρωπινης υπαρξης… η σκληρωτητα της πραξης απο τοσο νεαρο ατομο… η αδιαφορια ως προς το μη προκληθεν της ενεργειας του… αλλα και το ποσο μοιραιο ειναι το νημα της ζωης …

    Λυπαμαι που βλεπω σχολια ατομων που σε διατεταγμενη πολιτικη υπηρεσια προσπαθουν να βαλλουν επιχειρηματα και ιδεες που ειναι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα του ψυχολογικου σοκ κατα την στιγμη του θανατου και που σε γυμνασμενα ατομα (στρατιωτικους κ.ο.κ.) εχει παρατηρηθει να εχουν πυροβοληθει θανασιμα

    και ομως για αρκετα λεπτα να μην εχουν παραδοσει αυτο που λεγεται "ψυχη" εξ αιτιας της αδρεναλινης και της ωκιτοκινης δηλαδη ορμωνων που υποβοηθουν τον μυικο τονο καρδιας κ.τ.λ.

    Δεν ειναι τυχαιες λοιπον οι συνταυτισεις μας σε πολλα θεματα οποτε θα ειναι και κουραστικο να σου πω και οτι και σε αυτην την αναλυση σου με βρισκεις συμφωνο…

    υπαρχουν και πολλα αλλα θεματα της επικαιροτητας που θα τα βρεις ενδιαφεροντα για την δοκιμαζομενη και αγαπημενη μας ΕΛΛΑΣ…

    νασαι καλα και χαιρω με την παρουσια σου.-

  19. @6 Νοεμβρίου 2013 – 3:47 μ.μ. Και πως εξηγείς το ότι ο δολοφόνος , αντι να πυροβολήσει πρώτα αυτόν που ήταν ακόμα όρθιος συνεχίζει να πυροβολεί αυτόν που ήταν ξάπλα με τον κίνδυνο να του επιτεθεί ο όρθιος και να τον αφοπλίσει ..?

    ¨Οταν έχεις δύο όρθιους άντρες μπροστά σου πρώτα τους ξαπλώνεις ΚΑΙ τους δύο και μετά τους αποτελειώνεις , δεν αποτελειώνεις τον πρώτο δίπλα στον άλλο που μπορεί να σου γίνει απειλή και μετά αυτόν ..

    Αυτή η συμπεριφορά είναι αλλοπρόσαλλη .. Εντάξει να δεχθώ ότι αυτός που ήταν όρθιος πάγωσε από το φόβο του ( δεν φαίνεται κάτι τέτοιο όμως από το βίντεο ) , αλλά ο φονιάς ήξερε τι έκανε , είχε σχέδιο και πήγε κατευθείαν τους στόχους .. Μόνο αν ο φονιάς γνώριζε τις διαταγές που είχε ο δεύτερος , το ότι δεν θα αντιδράσει δηλαδή , θα είχε αυτήν την συμπεριφορά ..

    http://www.zougla.gr/greece/article/ntokoumento-frikis

    Το βίντεο είναι εδώ .

    Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Είσαι έτοιμος να πεθάνεις για την Αγία Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής;»

  20. Τον νου μας αδέρφια ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! Το νου μας ρε ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
    6 Νοεμβρίου 2013 – 3:47 μ.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα και θέλω απλα να σχολιασω το εξης που επιμελως διαφευγει απο ορισμενους….4 άνθρωποι έστεκαν και συνομιλούσαν αμεριμνοι….ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΠΑΔΙΚΟ "ΟΡΓΙΟ", ΔΕΝ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ–ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ KILLER!!!!!!!!!!!!!!!.
    Με δεδομένο όσα γνωρίζουμε πλεον περι κραδασμων και ενεργειων και το φορτιο των λεξεων, ενας ανθρωπος με τετοιο ψευδώνυμο ποσες πιθανοτητες εχει να σκοτώσει ή να σκοτωθει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ας μην αναφερθω στους στιχους και τη μουσικη του παραγωγη.

    Είχα την ατυχία να διαβάσω άρθρο-το οποίο απαξιω να αναδημοσιευσω-που έλεγε οτι θλίβει βεβαια ο θάνατος των 2 νέων (φασιστων) διοτι δεν ειχαν την ευκαιρια να ΑΛΛΑΞΟΥΝ αλλα δεν θλίβει ΤΟΣΟ όσο ο θανατος 1 (αντιφασίστα!!!)
    Ειπατε τιποτε;;;;;;;;;;;;;;

  21. φιλε ΒΡΙΑΡΙΕ

    …μετα απο σκεψη και συνδιασμο των μεχρι τωρα μεταξυ μας συνομιλιων
    εβγαλα ενα συμπερασμα που θα σου παραθεσω αμεσως παρακατω
    ομως ΔΕΝ θελω ΟΥΤΕ χρειαζεται να δοσεις περισσοτερα στοιχεια
    για το προσωπικο σου στιγμα ουτε για την επαγγελματικη ενασχοληση σου
    (περιφερονται αρκετες "κατσαριδες" στα δικτυα….)
    φιλε …αντιληφθηκα σωστα οτι …"ησουν κατω, Νοτια και Ανατολικα";…
    ( μου αρκει ενα "ναι" η "οχι"…τιποτα αλλο)
    πηγαινε και λιγο στο αρθρο που μιλαει για μεγαλη ασκηση Ιταλια-Ισραηλ
    και σχολιασε με τις γνωσεις σου… -τα λεμε…

  22. …ισως απο ενα τυχαιο γεγονος ισως εχει εντοπισθει
    ο πολυς τυπακος -δραστης -δολοφονος του Ηρακλειου
    και ισως απο μερες ειναι υπο στενη παρακολουθηση
    μαλιστα ισως ειναι θεμα ημερων το δεσιμο των στοιχειων
    που ισως τον ενοχοποιουν με την συμπτωματικη του στοχοποιηση
    το ασχημο ειναι οι θριαμβολογιες της κυβερνησης
    το καλο ειναι η ισως αποψιλωση ολης της σεκτας
    λογω του οτι ισως μιλαει και καποι… της σεκτας
    οποιος καταλαβε …καταλαβε…

  23. @6 Νοεμβρίου 2013 – 9:40 μ.μ.

    Eχεις συνειδητοποιήσει ότι μιλάμε για δευτερόλεπτα??? Ενας που γνωρίζει και περιμένει κάτι είναι σε ετοιμότητα….όποιος δεν γνωρίζει…πιάνεται "αδιάβαστος" απο ένα ασύληπτο γεγονός. Μέχρι να συνειδητοποιήσει τι γινόταν…εκτελέστηκε. Εδώ μπαίνει και το θέμα "αντανακλαστικά". Θεωρείς ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια αντανακλαστικά??? Σου έτυχε ποτέ να βρεθείς μπροστά σε ένα εξ'ισου τραγικό γεγονός για να είσαι βέβαιος ότι μπορούσε να τρέξει??? Από προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι εμεινα στήλη άλατος και περίμενα στωικά αυτό που έβλεπα να έρχεται. Αλλωστε η σπονδυλική μου στήλη λήθηκε σαν κομπολοι…και τα γόνατα μου εγιναν ζελε.

    Τι είναι αυτό μέσα σας που ζητά να δικαιωθεί? Γιατί δεν εξετάζετε όλες τις παραμέτρους ενός θέματος? ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΟΥΣΙΑ. Δεν είναι πιθανό κάποιοι να εκμεταλευτηκαν τις δηλώσεις που αναφέρεις στο κατάλληλο χρόνο για να επιτύχουν αυτό το συνειρμό?

  24. Θα συνιστούσα στην χα , να μην πραγματοποιήσει μαζική συγκέντρωση τις επόμενες μέρες .. Ούτε να κάνει συσσίτιο ..

    Το παρακράτος είναι σε ετοιμότητα και ετοιμάζει ΜΑΛΛΟΝ μαζικό κτύπημα με δεκάδες θύματα ..

  25. 2.20 και τι ακριβως προτεινεις αδερφε στους χρυσαυγητες ; Μηπως να τους απαγορευσουμε και να τελεσουν τα μνημοσυνα των νεκρων τους για να μην στεναχωρεθει συσωμο το αντισυνταγματικο τοξο ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ . ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ . Οταν ζηταμε σοφροσυνη απευθυνομαστε σε ολους οχι βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6 . Τροφιμα στους πεινασμενους μοιραζουνε και μαλιστα στη μνημη των νεκρων . Αλλοι μοιραζουν σφαιρες .

  26. Ρουφιάνε,

    κάτι μου λέει πως έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.
    Κάτι μου λέει πως ίσως να ξέρουν ήδη το όνομά του και να τον ψάχνουν.
    Κάτι μου λέει ότι μπορεί να τον έχουν ήδη βρει…
    Και σημειωτέον ότι τα είχες πει αυτά αρκετά νωρίς –> 5 Νοεμβρίου 2013 – 9:43 μ.μ.!!!

    Έχουν αρκετά στοιχεία από τον τύπο, ΚΥΡΙΩΣ το κουσούρι που έχει και κουτσαίνει… Αυτό το είχαν ήδη σταμπάρει και πρέπει ήδη να ξέρουν πού είναι. Το ότι είναι κούτσαυλος ο τυπάκος αναφέρθηκε στις ειδήσεις ώς στοιχείο σημαντικό για την ΕΛ.ΑΣ. πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι για να βγει ένα τέτοιο στοιχείο δημόσια πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον το όνομά του ΕΑΝ δεν τον έχουν εγκλωβίσει ήδη.
    Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί παρ'όλο που δεν γυρίζει πίσω πλέον τίποτα.

    Φίλε 6 Νοεμβρίου 2013 – 9:51 μ.μ.,

    να προσθέσω απλά αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=JBGgDiUgVtg
    Είναι μόνο δυό λεπτά το βίντεο. Κοιτάξτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το αίτημα που έκανε αυτός ο άνθρωπος και δεν θέλησαν από κοινού – για τους δικούς τους λόγους προφανώς – να ενώσουν τις φωνές τους για ένα μήνυμα ΑΓΑΠΗΣ. Ελπίζω να είναι μονάχα η θλίψη τους αυτό που τους έκανε να απέχουν.

    Μπλακ-αης,

    Με κέντρο κατακόρυφου ωρολογίου ΕΣΕΝΑ*, ώρα 12:30
    Ό,τι κι αν συμπεράνεις keep it 4 u amigo. 😉
    Δεν είμαι εκεί που αναφέρεσαι αλλά αν κατάλαβα καλά, τότε μάγκα έπεσες αρκετά κοντά "σε 'μένα" ας το πούμε έτσι…
    Μια μικρή παρένθεση: Έχεις δίκιο για αυτό που λες "έξυπνες ενέργειες του Μήτσου". Αυτό το επαληθεύουν και κάποια συγκεκριμένα άτομα που τρέχουν σαν μουρλοί για την Ελλάδα και μου έχουν πει οι ίδιοι για αυτόν. Και για να είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ειλικρινής, όταν ανέλαβε καθήκοντα, εγώ προσωπικά ήμουν δύσπιστος για το αν μπορεί να τα καταφέρει. Δεν μου πολυγέμιζε το μάτι και αυτό το ομολογώ – εκ των αποτελεσμάτων – ώς λάθος εκτίμηση από μέρους μου.
    Να ρωτήσω και'γω κάτι μιας και το'φερε η κουβέντα. Εσύ δεν είσαι αυτός που πριν κανένα μήνα το είπα για vpn και περί ασφάλειας? (Εδώ στα κατοχικά). Δίνω 90% επίπεδο στατιστικής σημαντικότητας – και βλέπουμε…!

    * Ναι – αυτό που νομίζεις εννοώ.

  27. 2.20 , μαλλον στο επισημο ελληνικο κρατος θα πρεπει να απευθυνεις την προταση σου και να απαιτησεις απο αυτο να αναλλαβει τις ευθυνες του και να τηρησει τον νομο προστατευοντας τους Ελληνες , οπως εχει καθηκον να κανει . Το δικαιωμα του συνερχεστε ειναι δικαιωμα καθε Ελληνα πολιτη και οχι επιλεκτικων και μονο ομαδων . Ειναι υποχρεωση του κρατους να προστατευει τους πολιτες του και οχι υποχρεωση των πολιτων να κλεινοντε στα σπιτια τους επειδη το κρατος ειναι ανικανο η δεν επιθυμει να τους προστατεψει . ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ , ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ .ΚΙ ΕΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *