Διαφημίσεις

Ναι είναι ζόρι να βγει κάποιος και να πει σε έναν που πεινά ..δεν πεινάς …διψας ..διψας για γνώση πάρε ένα wi fi!

Και επειδή ει ναι τεράστιο ζόρι ώστε να αναρωτιόνται ακόμα και οι Πέτρες πως βγήκε και είπε κάτι τόσο αλλού για αλλού.. καλό θα είναι να μην ξεπουλάμε το πνεύμα μας με απλότητα ..ότι λακαμας είναι ότι θέλει λέγει!

Το 94% των μνημείων της γης πάνω σε ιερή γεωμετρία το έχει η Ελλάδα ! Καραγκιόζηδες σαν και μένα που λένε η Ελλάδα φυλάσσεται δεν το λέμε χωρίς λόγο!

Ας σκεφτούν λοιπόν τα πεφωτισμενα γατάκια αν θέλουν να δημιουργήσουν υποδικτυο στο δίκτυο και να πολεμήσουν με ταλαντώσεις αν είναι έτοιμοι να δεχτούν με ανοικτές αγκάλες την ΝΕΜΕΣΗ!

Το ιερατείο να κάνει πίσω , το ιερατείο να μην πάρει θέση εδώ , ούτε καν θέση ουδετερότητας !!!…ξεκάθαρη προειδοποίηση ,…μην πλησιάσετε τις γραμμές!! ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!

Το μήνυμα πια δεν γράφεται με την μορφή νουβέλας η αλληγορικού περιεχόμενου ει ναι ξεκάθαρο και ονομαστικό , αν πλησιάσετε θα έρθει ΠΟΛΕΜΟΣ! Το κείμενο δεν ανήκει στην συνειδησιακή εννοιολογική τοποθεσία για να πετύχει κάποιο σκοπό ..είναι απόλυτη προειδοποίηση!

Stranger …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

69 σχόλια στο “Τον έχετε όλοι για λακαμα τον Αντωνάκη …τα Αφεντικά του όμως;”
  1. άμεση εντολή!
    σταματήστε να ζείτε κατεπιφαση…

    όλα τα αισθήματα σας να είναι ΑΠΌΛΥΤΑ!

    η ψυχρός ει η θερμός.. ειδάλλως εμεσω εκ τού στόματος μου…

    τέρμα οι συμβάσεις.
    ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

    έρχονται…

    όταν δεν ζείτε απόλυτα ενωμένοι με τους άλλους.. απομακρυνθητε!
    ΚΆΝΕΤΕ ΚΑΚΌ!

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ.. Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΑΣ!

    ΌΛΟΙ ΣΕ ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΑΓΆΠΗΣ!

    ΦΑΕΘΩΝ απόλυτος…

    ΑΚΟΥΣ;

  2. Εύχομαι οι "έξυπνοι" να αναρωτηθούν και να καταλάβουν τι σημαίνει ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ θα έχουμε "free" WIFI σε όλη την Ελλάδα….! Αν δεν το πιάνετε … θα σας βοηθήσω λέγοντας σας, "νέες υπηρεσίες"…!

    Chris_

  3. καλησπερα νικο στεφανος απο θεσσαλονικη μην κολονης μεγαλε σε παω με χιλια νασε καλα φιλε πιστευω να με θημασαι καληνυχτα.

  4. ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ!!!…
    ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ….ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΏ!

  5. Οποιος θεωρει ηλιθιο τον αντωνακη , εχει ηδη χασει τη μαχη . Ηλιθιο ανεβοκατεβαζανε και το γιωργακη , αλλα αυτος ειναι ενας πανεξυπνος επαγγελματιας , που εφερε σε περας τη δουλεια που του ανατεθηκε με τεραστια επιτυχια . Σειρα του αντωνακη τωρα να περατωσει το κομματι του μεχρι να παραδωσει στον επωμενο και τελευταιο εκλεκτο και ασε τα εξυπνοπουλια να πιανονται απο τη μυτη .

  6. με όλον τον σεβασμό. Μήπως μπορεί να μου το κάνει κάποιος πιο κατανοητό ?
    Το διάβασα , το ξαναδιάβασα, τίποτα. Πείτε με , άσχετο. Αλλά εαν θέλει κάπιος ας μου το εξηγήσει.
    Ευχαριστώ.

  7. Θέλουμε να ανεβάσουμε κάποια άρθρα σας στο facebook και δεν μπορούμε!!! Σας παρακαλώ κάντε κάτι!!!!

    Μέγας Θαυμαστής Σας

  8. Νικόλα, χαιρετίσματα από τη στάνη!!! Ψεκασμένος κατά τη διάρκεια Νύχτας, για όσα αδέλφια με καταλαβαίνουν, έχει διαφορά!!!!

    Τουνόουας Μπέτα

  9. Η ενεργειακή κατάσταση ενός τόπου μεταβάλλεται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα υπερυψηλης συχνότητας-WiFi.Πενταεδρικη κατασκευή της ΓΗΣ!!!!!!!

  10. Είναι αργά πια στρέιτζ , αυτή την φορά δεν πρόκειται να τους σταματήσω .. Το πρότζεκτ είναι σε εξέλιξη ..

  11. πολυ δυσκολα θα νικησουν το αληθινο παιδειο..ας αρχισουν επιτελους να ειναι λιγο ελαφρια τα βηματαμας σε αυτη τη γη..τα ματιαμας στα πεδια και στους (περιεργους λοφους)καλημερα

    1. Μηπως αντι για " παιδειο " ηθελες να γραψεις
      " αιδειο " ;Επειδη αυτο πραγματι δεν μπορει να το νικησει κανεις..Τωρα , για το πεδιο , δεν ξερω..Ρωτα κανενα αλλο..

    2. Στον 2.38 καλά όποιος κι αν το έγραψε, για ένα λαθακι το κάνεις θέμα. Τι να πω!! ΝΤΙΝΑ

  12. Ο Αντουαν πιτσα μαν και ο αβαπτιστος εχουν κοινη πορεια.
    Κοινα αφεντικα. Κοινη πιστη. Κοινη γραμμη.
    Το εργο αλλαξε απο την αρνηση της κοινης γνωμης στην Αμερικη.
    Το σχεδιο ειναι ιδιο και χειροτερο.
    Τα αφεντικα τους χαραζουν την νεα πορεια.Ειναι θεμα χρονου να δουμε ολες τις διαστασεις του σχεδιου τους.
    Το wifi μπορει να σε ελεγχει να σε καθοδηγει ακομη και να σε τζαζεψει.
    Οι δυο τους λοιπον εχουν ανθελληνικη ανατροφη,ειναι φτιαγμενοι βλακες και ολο το συστημα δουλευει στην αντιθετη κατευθυνση εδω για να μας πεισει ορι εχει αλλιως το πραγμα.
    Η Ελλαδα μας ως η πιο πλουσια χωρα μακραν του πλανητη ,εχει προστασια. Τα λειψανα των Αγιων μας η προπατορικη κληρονομια μας καθως και η ευλογια της σημαιας μας δεν θα μας αφησουν να χαθουμε.
    Αν οι Ελληνες χαθουν τοτε ο πλανητης δεν εχει ζωη…..παραπανω απο μια ωρα……
    Η φτωχια των υπολοιπων λαων-γλωσσων ειναι πιο φανερη απο φανερη.
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ…. ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΥ ΔΕΝ ΝΟΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ….ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.

    ΕΝΩ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟ (ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ…..ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

    ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ….. ΑΠΛΑ…
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ… ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ…..
    ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. συντομα….
    Πρακτωρ..
    49,,,,,48,,,,,,47,,,46,,,,45,,,,και η ωρα πλησιαζει…

  13. ΣΑΣ ΤΟΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΎΑΤΕ!!!![ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ]
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ
    ΥΣΤ= ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ???? ΑΝΤΩΝΑΚΗΗΗΗ!!!! ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ????
    ΟΞΩ Π@@@@Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

  14. " 94% των μνημείων της γης πάνω σε ιερή γεωμετρία το έχει η Ελλάδα ! Καραγκιόζηδες σαν και μένα που λένε η Ελλάδα φυλάσσεται δεν το λέμε χωρίς λόγο!" ….ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ….ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????

  15. ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΜΩΡΦΟΣΕΩΣ. ΠΟΛΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ !

  16. 10.40 Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ . ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ . ΦΙΛΙΑ .

  17. να κανω ακομα μια προβλεψη.ακουστε προβοκατσια τα στεκια των αναρχικων ειναι στα εξαρχεια…εκει θα γινει το επομενο ντου..και θα πουν για αντιποινα κρατηστε το αυτο…ειμαστε υπο κατοχη…

  18. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΙΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Littlepartofsoul, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΛΠ.

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΙΩ

  19. θελουν να απογορεψουν κ τα τζακια κ σομπες να αναψουν…δηλαδη να πεθανουμε απο το κρυο….αμερικα πλευρα απογορευετε να δινεις τροφιμα σε αστεγους να πεθανουν τις πεινας αρε νεα ταξη πραγματων….τις πορειες τις διαλυσανε με μικρη προελευση κοσμου το λενε και στα προτοκολλα της σιων να απογορευτουνε οι διαδηλωσεις οποιος πηγαινει θα συλλαμβανεται στο μελλον…παντου θα υπαρχουν καμερες παντου..οι ταινιες του χολιγουντ δινουν μια γευση για το μελλον..τα παιδια που σκοτωσανε στο ν.ηρακλειο ακουσα καπου γιατι να μην υπαρχουν και αλλες καμερες…για να βρουνε στοιχεια για τους δολοφονους…περνανε μυνηματα σιγα σιγα στο υποσυνειδητο…για φανταστειτε καμερες σε ολα τα τετραγωνα της γης..σε καθε πολη big brother ενας και το τελευταιο το τσιπακι τελειωσε η ελευθερια μετα.κανενας ιος θανατηφορος βλεπετε ταινιες.ελπιζω να βαζω καποιους σε σκεψη stranger τι λες…εχουμε πολλα να δουμε ακομα μονο αν αντιδρασουμε αμεσα εχουμε ελπιδες μετα θα ειναι αργα…

  20. Stranger αναρτησαμε στο fb ένα άρθρο, θέλω κάτι περισσότερο να βγάλεις. Στο ζητώ ευγενικά και χωρίς να σου το επιβάλλω. Με έκανε εντύπωση και πάλι, πόσο μας λατρεύουν οι…ΝΤΙΝΑ

  21. Littlepartofsoul δεν υπάρχει περίπτωση να σε μπερδέψουμε με άλλο πρόσωπο όποιο όνομα κι αν χρησιμοποιήσει.

    Τίνα

  22. —–ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ….ΚΛΕΙΔΙ/ΣΗΜΑΔΙ….
    ΑΥΤΟΣ (ΣΑΜ/ΑΡΑΣ) ΕΛΑΒΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;
    ΝΑΙ…..
    ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (4 /9/2013)
    ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΔΙΑ (ΔΙΠΛΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ/ΣΥΜΜΑΧΙΑ;).
    (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ).
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ (ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ) ΣΟΡΡΟΣ (ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ (ΥΒΡΙ/ΔΙΟ ΓΚΟΥΡΟΥ) ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
    (ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ) ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ…
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ/ΥΒΡΙΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ) ΣΤΟ ΤΗΛΕ/ΟΠΤΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ (ΤΥΡΙ) ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ (ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ/ΣΒΕΣΗ/ΔΟΛΟΣ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΠΕΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ (ΤΡΕΛΛΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ/ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ/
    (ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ)
    /ΣΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΗΧΗΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΕΝΕΤΟ
    Το ιερατείο να κάνει πίσω , το ιερατείο να μην πάρει θέση εδώ , ούτε καν θέση ουδετερότητας !!!…ξεκάθαρη προειδοποίηση ,…μην πλησιάσετε τις γραμμές!! ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!
    Ας σκεφτούν λοιπόν τα πεφωτισμενα γατάκια αν θέλουν να δημιουργήσουν υποδικτυο στο δίκτυο και να πολεμήσουν με ταλαντώσεις αν είναι έτοιμοι να δεχτούν με ανοικτές αγκάλες την ΝΕΜΕΣΗ!
    Το μήνυμα πια δεν γράφεται με την μορφή νουβέλας η αλληγορικού περιεχόμενου ει ναι ξεκάθαρο και ονομαστικό , αν πλησιάσετε θα έρθει ΠΟΛΕΜΟΣ! Το κείμενο δεν ανήκει στην συνειδησιακή εννοιολογική τοποθεσία για να πετύχει κάποιο σκοπό ..
    είναι απόλυτη προειδοποίηση!

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
    (ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΡΕΛΛΟΣ ΄΄Η΄΄ ΓΡΑΦΙΚΟΣ) ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΣΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΣΕΣ
    (ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ) / ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ / ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  23. 3,32 ΟΝΤΩΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΊΑ ΦΥΤΡΏΝΟΥΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ,ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΤΛΠ …. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,, ΑΣΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΩ….. ΆΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΤΙΜΏ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΌΤΙΑ ΜΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ…. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ

  24. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ή ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΙΜΕΪΛ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ;;;;;;

  25. Εγω ενα εχω να πω. Η ενεργοποιησης συνεχιζεται ακομη και αν για καποιους γινει την υστατη στιγμη. Για να τα δω μετα τα αρχιλαμογια οχι για να τα δω….

    Ανυποτακτη

  26. Μονο ενας εντελως αποχαυνωμενος βλακας βλεπει θετικα το θεμα με το ''δωρεαν wi-fi''. Οι υπολοιποι πρεπει να υποψιαζομαστε. Και μαλιστα πολυ. Νοητικος πολεμος ειναι παιδια. Πιστευω ολοψυχα πως θα τα καταφερουμε και προσευχομαι καθε μερα γιαυτο. Καντε το ιδιο

    Ανυποτακτη

  27. 8.14 ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ . ΦΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ . ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣΟΥΝ , ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ " ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ" ΤΟΥΣ . ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ " ΔΙΚΟ ΜΑΣ" ΜΟΝΟ ΣΚΑΡΤΟ , ΟΠΟΤΕ…ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΧΩΝΕΥΤΑ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΤΑΒΟΥΛΙΑΣΩ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ .

  28. "ΟΙ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΠΕΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ (ΤΡΕΛΛΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ/ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ." Εγραψε ο "ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ"…

    Η εισβολη των ματ στην πρωην ΕΡΤ πραγματοποιηθηκε σημερα τα ξημερωματα….

    "Υμητος"

  29. Προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ : ο " διαδοχος " γιατι πηγε στο αμερικα ; Εκτος απο το μηνυμα που δινουν στον νυν , να κατσει καλα και να κανει οτι του λενε γιατι τον εχουν ετοιμο , τι αλλο παιζει με το " παδι " αμεσα ;

  30. 6 Νοεμβρίου 2013 – 12:38 π.μ.
    Έχει σελίδα στο facebook κάνε εκεί Like να μπορείς να κάνεις κοινοποιήσεις των άρθρων.

    6 Νοεμβρίου 2013 – 2:38 μ.μ.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σχόλιο!!!!!!!!!

    ΙΩ:
    Το καταλάβαμε, μην ξοδεύεις φαιά ουσία για αυτονόητα…. όσοι γράφουμε συχνά εδώ το καταλάβαμε αμέσως. Μη μασάς!

    ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ:
    Μεγάλε, μη χαθούμε…….. όλο και "κάτι" θα σκεφτώ να μου στείλεις….. δε μπορώ να σου πω δημόσια…. όσο για το δεύτερο σχόλιο σου έχω να πω το εξής: ΠΑΝΤΟΥ ΦΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!!!

    1. Επειδη ως φυσιολατρης και μονο , εχω αποψη της ευρυτερης περιοχης , θα μου επιτρεψεις ελπιζω την καταταξη του απο πλευρας ποιοτητος και μονο..
      Το μακραν καλυτερο βγαινει στην Τριταια , περιοχη της ορεινης Αχαιας , απο οπου – δυστυχως – καταγεται η οικογενεια Παπανδρεου.
      Το αμεσως επομενο , ειναι το Μεσηνιακο , και
      τριτο ερχεται το Ρουμελιωτικο..
      Εξ αλλου , τα ανωτερω προκυπτουν και απο ευρειας κλιμακος δημοσκοπηση που διενεργηθηκε για τον Συλλογο " Φυσα Ρουφα "

      Υ.Γ. Μην με αναγκασεις να επανελθω με περισσοτερα στοιχεια..Εχουμε και δουλειες..

  31. Stranger αυτή τη φορά ήσουν απόλυτα κατανοητός. Όμως, επειδή έχουμε και Ερμή ανάδρομο, εξήγησε μας αν θες μόνο αυτό:
    Όταν λες "μακριά από τις γραμμές" απευθείνεσε σε αυτούς ως απειλή ή σε εμάς να προσέχουμε να είμαστε μακριά από αυτές;
    Και αν απευθύνεσε σε εμάς, πως μπορούμε να τις βλέπουμε για να τις αποφεύγουμε;

    Υ.Γ. έχω την εντύπωση ότι έχω ρωτήσει μαλακίες αλλά συγχωρείστε με, δεν το "έπιασα" αυτό, όποιος μπορεί ας βοηθήσει

  32. 1.11 KANE ΥΠΟΜΟΝΗ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ- ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΛΙΕΣ ΟΝ ΛΑΙΝ .

  33. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΡΘΕ Η ΑΤΗ

    ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…
    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 6 Νοεμβρίου 2013 – 8:14 μ.μ.
    ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ/ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΕΚΕΙ…
    ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙ;
    ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΤΕ (ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΑΤΗ) ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ….
    ΝΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ….
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ….
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΕΜΕΣΙΣ…
    ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟΣ…
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟ wi fi ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ/ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ….
    ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ wi fi ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ;
    ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ;
    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ) ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΑΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ…
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ….

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ 7 Νοεμβρίου 2013 – 10:43 π.μ.

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΑΔΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΥΝ.
    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ (ΣΗΜΑΔΙ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (ΚΛΕΙΔΙ).
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ (ΣΗΜΑΔΙ) ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΝΤΟΛΗ) ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ (ΣΗΜΑΔΙ) ΚΑΙ Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (ΕΝΤΟΛΗ).
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ (ΣΗΜΑΔΙ) ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΣΗΜΑΔΙ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΕΝΤΟΛΗ).
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ (ΣΗΜΑΔΙ) ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΚΛΕΙΔΙ).
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ (ΔΙΠΟΛΙΚΑ) ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ
    (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ / ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ/ ΠΟΙΝΗ ΔΙΧΑΣΜΟΣ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ).
    ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ (ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ Χ.Α.) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ
    (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)
    ΄΄Η΄΄ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ
    ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ/ΑΡΧΩΝ/ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,
    ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ/ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ (Χ.Α.)
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΟΔΙΑΣ
    (ΔΙΠΛΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ/ΣΥΜΜΑΧΙΑ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ (ΣΗΜΑΔΙ/ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ) ΜΕ Α-ΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

    ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
    (ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ)
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΕΝΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ…

    ΠΡΟΣ "Υμητος" 7 Νοεμβρίου 2013 – 10:35 π.μ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  34. Φιλε ανωνυμε 1.11 , δεν εχεις μυρισει ακομα της Αρτας το γαρυφαλο γι αυτο το λες . Μη βιαζεσαι , να σφυριξεις τον αγωνα πριν τη ληξη και να βγαλεις " νικητη ".

  35. προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ : Ισως δεν εχω συμφωνισει ποτε περισσοτερο με ανθρωπο απ οτι μαζι σου . Τελευταια μαλιστα σκεφτομαι αυτα που μετα απο λιγο διαβαζω στα σχολια σου , οπως εχω ξαναγραψει σε αλλη αναρτηση . Σε ευχαριστω πραγματικα που απαντας στα ερωτηματα μου και σου ευχομαι υγεια . Απο 10.43 .

  36. Νικο εχθες δεν ειχες εκπομπη… επισης κανεις μονο αναρτησεις διαφορων ειδησεων,δεν εχεις βγαλει καμια δικη σου αναρτηση…Εχω αρχισει να ανησυχω ..
    Στελλα !!

  37. Eδω και μέρες (περίπου 20) μερικοί εδώ μέσα, λέμε ότι οι ύποπτες ημερομηνίες είναι 7,9 και 11/11/2013. Ο καθένας βέβαια από τη δική του σκοπιά (θρησκευτική, συμπαντική ακόμα και λογική ακολουθία).
    Έχουμε λοιπόν και λέμε 7 /11 (σήμερα δλδ) είχαμε την ιστορία στην ΕΡΤ και την πρόταση μομφής. Θεωρητικά και σύμφωνα με το νόμο, η Βουλή διακόπτει για δύο μέρες τις εργασίες της, μετά κάνει τρείς μέρες συζήτηση και στο τέλος της τρίτης μέρας αρχίζει η ψηφοφορία και τις πρώτες πρωινές ώρες της τέταρτης ανακοινώνεται το αποτέλεσμα. Η κατα γράμμα του νόμου θεώρηση θα σήμαινε ότι η διαδικασία θα είχε ως εξής:
    8-9/11 διήμερο κενό.
    10-11-12 συζήτηση και ψηφοφορία την 24.00 της 12/11/2013.
    13 ανακοίνωση αποτελέσματος.

    Αλλά που; Θέλει ο διάολος να χαρεί και την αφήνει η γρουσουζιά του. ΟΜΟΦΩΝΑ η ΒΟΥΛΗ αποφάσισε να μην τηρηθεί ην νομοθεσία αλλά να ακολουθήσουν άλλη ρότα
    8-9-10 συζήτηση και ψηφοφοριά την 24.00 της 10/11
    11-11-2013 ανακοίνωση αποτελέσματος.

    Τυχαίο;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ……………

    ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2

    ΥΓ 11-11-2011 Ο ΓΑΠ αυτοκτόνησε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Τυχαίο;

  38. ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2 προσθεσε μεσα σ αυτες τις ημερομηνιες το 9ημερο μνημοσυνο των παιδιων της Χ.Α και τις συγκεντρωσεις της σε Αθηνα , Θεσσαλονικη το Σαββατο 9/11 αλλα και το Μαραθωνιο που θα ειναι μια ωραια ΦΙΕΣΤΑ την Κυριακη 10/11 , οπως και την ΤΡΟΙΚΑ που την ιδια μερα θα δινει ρεστα . Αληθεια ΤΙ(ΤΗ) ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ , αραγε ; Να βαλω και τα υπερ-ακραια καιρικα φαινομενα που περιμενουμε ;

  39. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ 7 : Νοεμβρίου 2013 – 6:38 μ.μ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΠΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2 :
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ
    ΄΄Αληθεια ΤΙ(ΤΗ) ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ , αραγε ; ΄΄
    ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ….
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ…

    ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ :
    http://www.katohika.gr/2013/11/ta-somprero-tha-petaxtoun-psila-tin-ora-tis-siestas.html

    ΄΄ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΕΚΤΙΜΗΣΗ)
    ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ :
    9/11/2013 ΣΑΒΒΑΤΟ (ΕΛΛΑΔΑ;)
    10/11/2013 ΚΥΡΙΑΚΗ
    11/11/2013 ΔΕΥΤΕΡΑ
    Η ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΙΣΩ…
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΑΝ/ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ….(ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ/ΘΥΣΙΑ). ΄΄

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ/ΘΥΣΙΑ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  40. προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ και λοιπούς
    το δίκτυο τους έχει στηθεί εδώ κ καιρό ΄πατάει΄ (πάνω) στις γραμμές των αεροψεκασμών ,στην Αττική για παράδειγμα ο χειρισμός του γίνετε από την Πάρνηθα(που μετά μανίας προσπαθούσαν να την κάψουν τα προηγούμενα πολλααά χρόνια,τυχαίο?)
    Τα βρήκε σκούρα όμως μέχρι κ η φορητή πανίσχυρη εξέλιξη του χαρπ σε επί τόπου επίθεση (δεν έχουν τη γνώση να ρίξουν το δικό μας δίκτυο,είναι λίγοι) Τα δίκτυα πλέον είναι τρία α) το αρχικό β)το δικό τους και γ)η αρμονική του πρωτεύοντος όπου και τους χάλασε την δουλειά.Η όποια ταλάντωση επιχειρήθηκε αποσβέστηκε από την αρμονική.
    Τώρα άλλαξαν σχέδιο κ προσπαθούν την απευθείας δικτύωση γιαυτό κ η επέμβαση…όμως 'έχουν γνώση οι φύλακες '

  41. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ giorgos 8 Νοεμβρίου 2013 – 11:48 π.μ.
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ISON ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ (ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/10/2013-is-strange.html
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ….ΟΤΙ
    ΠΕΡΙΠΟΥ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ)
    ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ISON.

    ΠΡΟΣ crow1 8 Νοεμβρίου 2013 – 2:37 μ.μ.

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ
    ( ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ / ΤΑΠΕΙΝΑ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ; )
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    .(ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ).
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΛΗΓΜΑ ΦΕΡΟΝΤΩΝ
    (ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ/ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΑ)
    ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΕΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΧΡΗΣΜΟΥ
    (ΑΡΜΟΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ)
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
    Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΑΜΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΄΄ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ΄΄ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΣΗΚΩΤΑ (ΖΟΜΠΙ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΄΄ΤΡΕΛΛΟΣ΄΄
    (ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙ ΚΑΤΙ)
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΑΣ
    (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ)
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΑΤΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ….
    ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΣΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  42. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ…

    ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ
    ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ/ΘΥΣΙΑ.
    ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ …ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΒΗΜΑ/ΣΤΑΔΙΟ/ΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΑ…ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ 5 Νοεμβρίου 2013 – 10:15 μ.μ.
    ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/11/ta-somprero-tha-petaxtoun-psila-tin-ora-tis-siestas.html

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ (ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ/ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
    ΑΝΑΛΥΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ
    ΕΓΚΡΙΣΗ…
    ΗΔΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ (ΣΗΜΑΔΙ) ΤΗΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ (ΕΝΤΟΛΗ) ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
    (ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΑΤ / ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ…(ΚΛΕΙΔΙ)
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
    (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΩΘΕΝ)
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    (ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΟΤΙ Η ΜΟΜΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΙΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ)
    ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11/2013
    (ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ).

    ΑΝΑΛΥΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΥΣΙΑ…
    ΠΡΩΤΟΝ
    ΘΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11/2013
    (ΜΕ ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ)
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΘΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ
    ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ
    Η 9/11/2013 ΣΑΒΒΑΤΟ (ΕΛΛΑΔΑ;) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΠΛΑ ΑΝΑΛΥΩ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΑΝ
    (ΘΥΣΙΑ /ΑΙΜΑ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ)
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ/ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ (ΣΥΡΙΖΑ/ΔΙΑΝΟΜΗ Χ.Α. ΚΛΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2).

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ….

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
    (ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10/11/2013 ΚΥΡΙΑΚΗ (ΣΗΜΑΔΙ).
    (ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ)

    ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ….
    ΔΙΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΝΑ ΦΑΝΩ
    ΕΓΩ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ
    (ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ)
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΥΤΩΝ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  43. —-ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ—-

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

    ΣΗΜΑΔΙΑ/ΚΛΕΙΔΙΑ:
    ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΑ /ΙΑΠΩΝΙΑ /ΚΙΝΑ /ΧΙΛΗ/ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ/
    ΑΓΓΛΙΑ-ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΕΝΕΤΟ/
    ΙΣΡΑΗΛ (ΑΝΑΜΟΝΗ)/
    ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΕΜΕΝΗ- ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ… ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ) /ΤΟΥΡΚΙΑ/ΡΩΣΣΙΑ/ΣΥΡΙΑ/ΙΡΑΚ/
    ΙΡΑΝ/
    ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ/ΔΟΛΟΣ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ)-ΗΑΕ/ΡΟΥΜΑΝΙΑ/
    ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ
    (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ-ΥΒΡΙΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΕΙ;) /
    ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΣΥΡΡΑΞΕΩΣ / ΦΥΣΙΚΩΝ-ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ/ ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟΣ (ΓΑΙΑ ΔΕΔΕΜΕΝΗ/ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ) ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
    (ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ) / ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ /
    ΠΤΩΣΙΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ /
    ΤΟΠΙΚΕΣ (ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ) ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ.

    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ…ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ….
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ…

    ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ…
    ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ…..
    ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΥΨΙΣΤΟΣ ΗΧΗΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΚΙΗ

    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

    ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΕΥ ΤΟΥΤΟΥ

    Ο ΣΙΩΠΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΡΕΕΙ Ο Τ/ΑΥΡΟΣ ΗΡΘΕ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  44. προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ : κατι που προεκυψε τελευταιες ωρες , ειναι – αν τελικως επιτραπει γιατι θα θεωρησουν οτι τους βολευει-η μεταφορα των κρατουμενων βουλευτων και του αρχηγου της Χ.Α απο τον κορυδαλο στη βουλη την Κυριακη , και φυσικα η επιστροφη τους . Ενα " τρομοκρατικο " χτυπημα , ανεξαρτητα απο το αν θα ειναι επιτυχημενο η οχι , θα ειχε πολλες και ποικιλες προεκτασεις…κι αν αμεσως μετα " συλλαβεις" και τον δραστη . που εχεις ειδη ζωγραφισει και εχεις εκφρασει " φοβους" για νεο χτυπημα εν αναμονη προκυρηξης και πρασινα αλογα…ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ . ΘΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΘΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ , ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ . Υ.Γ : Μηπως να σταματησω να γραφω ;

  45. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ 8 Νοεμβρίου 2013 – 9:52 μ.μ.

    ΚΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΠΑΥΣΗ
    (ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΟΔΙΑΣ) ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ).
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΗΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΡΟΤΟ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ..
    ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΟΛΥ.
    ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ (ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ) ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΠΙΟ ΝΩΧΕΛΙΚΟΙ, ΠΙΟ
    Α-ΝΟΗΤΟΙ, ΠΙΟ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *