Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΖΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΧΟΥΝ «ΕΙΣΕΛΘΕΙ» ΥΓΙΕΙΣ ΝΟΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ! ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ, ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΕΝΑΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ «ΠΡΕΠΕΙ» ΚΑΙ «ΔΕΝ», ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΚΑΙ ΔΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ «ΑΠΑΛΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΑΓΕΡΑΣ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ» ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΦΩΤΟ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΘΕΪΚΑ. Ο ΝΟΥΣ ΣΑΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΣΑΜΑΤΑ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Ο «ΣΑΜΑΤΑΣ» ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ, ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ, ΤΑ ΠΑΘΗ, Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. Η ΨΥΧΗ ΑΠΟΖΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ…ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ! ΑΡΑ, Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ (ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ) Η ΠΡΕΠΕΙ ¨ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ¨ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΒΑΡΕΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΑΕΝΑΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ (ΥΛΗΣ & ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΨΥΧΟ-ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ…. «ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ?»… «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ?»… «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ?»… ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΟΥΜΕ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΒΑΡΗ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ…ΟΤΙ ΕΧΕΙ «ΚΑΡΜΑ»!!

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ¨ΟΥΡΑΝΟΙ¨ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΑ ΘΕΙΚΟ ΟΝ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ «ΕΙΠΑΝΕ» ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ» ΠΟΥ ΑΔΗΦΑΓΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΕ «ΚΑΛΟΥΠΩΝΕΙ» ΣΕ ΕΝΑ «ΔΥΣΚΙΝΗΤΟ ΜΟΤΙΒΟ», ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΣΑΞΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

ΑΔΡΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ.
ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ «ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…

ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΕ, ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ!

ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΕΙΚΕ ΓΟΝΕ, ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΙΑ.

(ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ, AYTEΣ EINAI Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΕΣ! ).

“ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ”.
ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ Δ.

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΖΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΧΟΥΝ «ΕΙΣΕΛΘΕΙ» ΥΓΙΕΙΣ ΝΟΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ! ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ, ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΕΝΑΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ «ΠΡΕΠΕΙ» ΚΑΙ «ΔΕΝ», ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΚΑΙ ΔΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ «ΑΠΑΛΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΑΓΕΡΑΣ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ» ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΦΩΤΟ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΘΕΪΚΑ. Ο ΝΟΥΣ ΣΑΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΣΑΜΑΤΑ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. Ο «ΣΑΜΑΤΑΣ» ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ, ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ, ΤΑ ΠΑΘΗ, Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. Η ΨΥΧΗ ΑΠΟΖΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ…ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ! ΑΡΑ, Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ (ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ) Η ΠΡΕΠΕΙ ¨ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ¨ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΒΑΡΕΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΑΕΝΑΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ (ΥΛΗΣ & ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΨΥΧΟ-ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ…. «ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ?»… «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ?»… «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ?»… ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΟΥΜΕ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΒΑΡΗ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ…ΟΤΙ ΕΧΕΙ «ΚΑΡΜΑ»!! ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ¨ΟΥΡΑΝΟΙ¨ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΑ ΘΕΙΚΟ ΟΝ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ «ΕΙΠΑΝΕ» ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ» ΠΟΥ ΑΔΗΦΑΓΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΕ «ΚΑΛΟΥΠΩΝΕΙ» ΣΕ ΕΝΑ «ΔΥΣΚΙΝΗΤΟ ΜΟΤΙΒΟ», ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΣΑΞΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΑΔΡΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ. ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ «ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…

ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΕ, ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ!

ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΕΙΚΕ ΓΟΝΕ, ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΙΑ.

(ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ, AYTEΣ EINAI Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΕΣ! ).

“ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ”.
ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ Δ.

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΞΥΠΝΑ . . . ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ!”
  1. χρυσος<<< Ν.4172 άρθρο 21 το οποίο αναφέρει :

    Ως κέρδος από επιχειρηματική δραστηριότητα θεωρείται το σύνολο των εσόδων από τις επιχειρηματικές συναλλαγές μετά την αφαίρεση των επιχειρηματικών δαπανών, των αποσβέσεων και των προβλέψεων για επισφαλείς απαιτήσεις. Στα έσοδα από τις επιχειρηματικές συναλλαγές περιλαμβάνονται και τα έσοδα από την πώληση των στοιχείων του ενεργητικού της επιχείρησης, καθώς και το προϊόν της εκκαθάρισής της, όπως αυτά προκύπτουν στη διάρκεια του φορολογικού έτους. Ειδικά, για τον προσδιορισμό του εισοδήματος από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα στα έσοδα από επιχειρηματικές συναλλαγές περιλαμβάνονται τα έσοδα από την παραγωγή γεωργικών, κτηνοτροφικών, δασοκομικών, υλοτομικών και αλιευτικών προϊόντων.
    Το κέρδος από επιχειρηματική δραστηριότητα προσδιορίζεται για κάθε φορολογικό έτος με βάση το λογαριασμό αποτελεσμάτων χρήσης, ο οποίος συντάσσεται σύμφωνα με το Ελληνικό Λογιστικό Σχέδιο και τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ), όπως ισχύει. Σε περίπτωση που η επιχείρηση εφαρμόζει Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, το κέρδος προσδιορίζεται αποκλειστικά, σύμφωνα με τον πίνακα φορολογικών αποτελεσμάτων χρήσης.
    Για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου ως «επιχειρηματική συναλλαγή» θεωρείται κάθε μεμονωμένη ή συμπτωματική πράξη με την οποία πραγματοποιείται συναλλαγή ή και η συστηματική διενέργεια πράξεων στην οικονομική αγορά με σκοπό την επίτευξη κέρδους. Κάθε τρεις ομοειδείς συναλλαγές που λαμβάνουν χώρα εντός ενός εξαμήνου θεωρούνται συστηματική διενέργεια πράξεων. Σε περίπτωση συναλλαγών που αφορούν ακίνητα, η περίοδος του προηγούμενου εδαφίου είναι δύο (2) έτη.
    Κάθε προσαύξηση περιουσίας που προέρχεται από παράνομη ή αδικαιολόγητη ή άγνωστη πηγή ή αιτία θεωρείται κέρδος από επιχειρηματική δραστηριότητα υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας.

    Αλλά μην βιαστείτε να κακολογήσετε τον νομοθέτη.

    Ένας άλλος νόμος σου λέει ότι έχεις το δικαίωμα να αμυνθείς και να βρεις το δίκιο σου.

    Μπορείς να προσφύγεις στην επιτροπή του άρθρου 70 Β του 2238 η οποία λειτουργεί από 01/08/13 και που αντικατέστησε την προηγούμενη επιτροπή του 70 Α 2238.

    Μπορείς λοιπόν να προσφύγεις με μια μικρή διαφορά, στην προηγούμενη επιτροπή πρόεδρος ήταν δικαστικός, συμμετείχαν εφοριακοί αλλά και εκπρόσωποι των επαγγελματικών οργανώσεων.

    Στην επιτροπή του 70 Β, συμμετέχουν μόνο ‘εφοριακοί’ δεν υπάρχει αναστολή των διώξεων και για να προχωρήσεις πρέπει να καταβάλεις το 50% του προστίμου. Και βέβαια, αν η επιτροπή εντός δύο μηνών δεν βρει τον χρόνο να συζητήσει την υπόθεσή σου αυτή θεωρείται ότι απορρίφθηκε.

    Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και μετά από τρεις μήνες από την σύσταση της επιτροπής δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να λειτουργεί!!!.

    Βέβαια για να μην αδικώ κανέναν, η ίδια η επιτροπή αποφασίζει αν θα σου δώσει αναστολή στην πληρωμή του 50% των προστίμων όμως αν πέρασαν οι δύο μήνες και δεν προλάβει να συζητήσει την υπόθεσή σου δεν μπορεί να δοθεί καμία αναστολή.

    Και αν δεν προλάβει τι γίνεται;

    μα είναι γνωστό

    Αυτόφωρο
    Κατασχέσεις εις χείρας τρίτων
    Κατασχέσεις κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων
    Κατάσχεση συντάξεων, μισθών
    Φυλάκιση

  2. Μια χαρα μπορεις να καταλαβεις πως ολα ειναι ψευτικα , φτανει οταν σου μιλαει η ψυχη σου , εσυ να μην τις ριχνεις σφαλιαρες . Να μην την κακοποιεις στο ονομα της λογικης και στο τι θα πουν οι αλλοι .

  3. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΄΄ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΣΑΞΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.΄΄

    (ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ, AYTEΣ EINAI Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΕΣ! ).

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…

    "ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ" ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ Δ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ «ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…
    ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ!
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΕΙΚΕ ΓΟΝΕ, ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΙΑ.

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ STRANGER ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  4. Το αρθρο ειναι πολυ καλο , υπαρχει ενα σημειο ομως που δεν εχει γινει κατανοητο απο τον αρθρογραφο. Το καρμα δεν ειναι ενας λογαριασμος
    ειναι ο σανσκριτικος ορος για τον συμπαντικο νομο , στα ελληνικα ο
    ορος ειναι Αντιπεπονθος {Αντι+Πε(ηδη συντελεσμενο)+ Παθος}
    και ο τροπος που λειτουργει ανα την Ουρανια διαστρωματωση συνθετει αυτο που λεγεται Ειμαρμενη (τις μεγαλες Ψυχοπορειες)

    Δηλαδη οριζει τον Μηχανισμο της Θειας Δικαιοσυνης ανα τους κοσμους κατα θελημα Θεου. Εαν δεν υπηρχε το Αντιπεπονθος/Καρμα ο κοσμος θα ηταν Ανομος. Η Ανομια οπως γνωριζουμε ειναι η θεση της Αρνητικης Ταξης. Εξου και η προτροπη να ζουμε κατα θελημα Θεου.

    Ο Νομος της Δικαιοσυνης φροντιζει να εξισσοροπουνται οι αδικιες και να αποκαταστουνται οι ζητουντες τον Κυριο , αν δεν υπηρχε τοτε η σωτηρια / πνευματικη προοδος / αφυπνιση θα ηταν αδυνατη και το
    συμπαν θα ηταν απλα μια χαοτικη παρωδια.

    ΟΥΓΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *