Διαφημίσεις

Δεν κρατάνε ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα για ένα “ελεύθερο δημοκρατικό” κράτος, όπως υποτίθεται είναι η Ελλάδα και όπως την κατάντησε ο υποτακτικός της Μέρκελ, “ταγματασφαλίτης” Σαμαράς. Τα κοράκια και τα γεράκια του Αμερικανικού Πενταγώνου χύνουν αίμα και χολή για τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και προειδοποιούν έμμεσα ότι εαν η ΕΛΑΣ δεν συλλάβει τον Ξηρό, θα αναλάβουν αυτοί. Όπως κατ’επανάληψη έχουν κάνει στο παρελθόν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.

«Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες. Συνεργαζόμαστε με Έλληνες αξιωματούχους σχετικά με την υπόθεση. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της, και συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους». Οπως αναφέρει το mignatiou.com, παρά την εξάρθρωσή της 17Ν, οι Αμερικανοί τη «διατηρούν» στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Οι ΗΠΑ μαζί με το προτεκτοράτο τους, τους Γερμανούς οικονομικούς δολοφόνους, πιέζουν και δρουν ανενόχλητοι στην αφύλακτη οικονομική ζώνη της Μπανανίας.

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤ.ΞΗΡΟ “ΝΕΚΡΟ Ή ΖΩΝΤΑΝΟ”. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ-ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ “ΓΕΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ”
  1. Οι Αμερικανοι πρακτορες ξερουν που ειναι ο Ξηρος απλα φωναζουν οπως λεμ φωναζει ο κλεφτης. Θελει πολλα κιλα μαλακια να αφηνεις τον ξηρο τετοια περιοδο με αδεια. Εκτος βεβαια κι αν σε απειλουν με κατι χειροτερο. Ο Ξηρος θα κανει μια λαδια και θα επισπευσει το χαος για το οποιο τοσο πολυ προσπαθησαν αλλα εμεις πουνα τουσ κανουμε τη χαρη εκει κοτες. Ελατε μην τρομαζετε σεναρια κανω . Τι μονο ο στρεηντζερ θα πουλαει τρελλα?

  2. ΤΟΝ ΧΡΙΣΤ. ΞΗΡΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ!!!!!!!
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 40000
    ΤΗΣ BLACK WATER (που τους πληρωνουμε με 5δις ευρω ετησιως).
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ
    1. ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ USA
    2. BIOMHXANIA GERMANY
    3. TOYΡΙΣΜΟΣ ΙΣΩΣ ΔΑΝΙΑ η ΣΟΥΗΔΙΑ ….Ε Κ Τ Ο Σ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

  3. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΑΦΕΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ C.I.A. Η ΕΣΤΩ ΤΗΣ B.N.D. Ο ΞΗΡΟΣ;

    ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

  4. Ναι …. σιγά τα "αίματα" …. μην αγχώνεστε πολύ να κυνηγάτε το μπουχέσα που έχουν παρουσιάσει σαν … "τρομοκράτη"!! Δε μας πείθετε

    Δεν τους βγαίνει ο εμφύλιος με τίποτα αλλά πρέπει στο τέλος να γίνει οπωσδήποτε. Οπότε τι κάνουμε (το πρώτο πρόσωπο χρησιμοποιείτε γιατί υποτίθεται μπαίνουμε στο μυαλό των "κακών") ;

    Αν δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε "ανάφλεξη" με το σκοτωμό Φύσσα και καπάκι νεαρών Χρυσαυγιτών (εις αντίποινα, όπως έγραφε μια κάποια προκύρηξη που κυκλοφόρησε τότε) που κανονικά περιμέναμε να ξεκινήσει να γίνεται της τρελής (με αφορμή και το παράλληλο κυνηγητό της Χρυσής Αυγής) τότε υπάρχει και ένας άλλος τρόπος.

    Μια και οι νεαροί Συριζαίοι -περιμένοντας να γίνει το κόμμα κυβέρνηση- δεν είναι διατεθειμένοι να αρχίσουν πετροπολέμους, μια και από ότι φαίνεται ο Σύριζα κατόρθωσε να θέσει υπό έλεγχο και την εξωκοινοβουλευτική του ομάδα, τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πρέπει να βρεθεί το "αντίπαλο" στρατόπεδο για να αρχίσουν οι σκοτωμοί.

    Άρα, αμολάω το μπουχέσα που κρατάω στη φυλακή ως τρομοκράτη, διαδίδω και το "μανιφέστο" της απόδρασης (πόλεμος στο φασισμό και λοιπές αριστερίστικες και "επαναστατικές" κορώνες) που άφησε πίσω του φεύγοντας και σε λίγους μήνες θα αρχίσει να ανασυντάσσεται ο χώρος της τρομοκρατίας γιατί ο Ξηρός θα έχει συναντήσει και το Μαζιώτη (που επίσης την έχει κοπανήσει) και να χτυπάνε αλύπητα διάφορους "φασιστικούς" στόχους.
    Έτοιμο το "αντίπαλον δεός" των φασιστών. Θα τα πάρουν στο κρανίο και οι "φασίστες" (και πολύ έχουν αργήσει).

    Υ.Γ. όπου η λέξη "φασίστες" "φασισμός", βάλτε Χρυσή Αυγή γιατί σ' αυτή τη χώρα -όπως όλοι πια γνωρίζουμε και έχουμε πειστεί- φασισμός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Όλα τα άλλα και όλοι οι άλλοι είναι Δημοκρατία που επιτέλους κάποιος πρέπει να τη προστατέψει από τους "φασίστες"……….!

  5. Ελα Αλεκο !!!!

    Ο "αρχηγος" τους πινει perrier στη πλατεια κολωνακιου, ….
    και εχει σπιτι στη κορυφη του λοφου του νησιου
    ….. και που το βαφει κοκκινο !!!!

  6. Ελα Αλεκο !!!!

    το δεξι μου χερι ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ το αριστερο μου χερι “ΝΕΚΡΟ Ή ΖΩΝΤΑΝΟ !!!

    Αμα το βρεις πουθενα, σφυρα μου

    α χα χα χαχ αχ χαχα χαχαχαχα !!!!

  7. ταγματασφαλίτης” Σαμαράς…ο ΞΗΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΑΝΕΤΑ…ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ Χ.Α ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ , ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ…ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙ ΣΑΠΙΑ ΕΛΙΤ ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ.

  8. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ "ΜΠΑΝΑΝΙΑ".
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  9. Εγώ σας λέω τον έχουνε πιάσει ήδη ή τον έχουνε σε κάποιο "ψυγείο¨ θα σας πω ποίος είμαι όταν τα πράγματα καλυτερεύσουν.

  10. Εγω λεω πωσ τον εφαγε η αμερικη κ τον τσιμεντοσαν κιολασ. .τωρα μονο τρομο κ λαικισμο στα καναλια.τι να κανει ενασ γεροσ,πρωην τρομοκρατησ. Που θα βρει καλυτερη ζεστασια -απ το κελι του@

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek