16:49 - 27/07/2017

Το χάος δεν είναι σκόνη να το βάλεις κάτω από το χαλί….

Το κακό συσωρευετε σαν την σκόνη και κάποια στιγμή πρέπει να την σκουπίσεις ….να το εκτονώσεις !

Κάτω από το χαλι αν το βάζεις συνέχεια τότε θα γίνει βουναλάκι …πάλι κάπου πρέπει να το πας !

Σαν το λαχείο είναι η εκτόνωση του κακού από το χάος ..κληρώνει και γράφει !

Λόγοι και αιτίες πολλοί αλλά ασύνδετοι ..!

Το πεδίο δεν πρέπει να το εγκλωβίζεις πρέπει να το αφήνεις χαλαρό … για αυτό και όταν θες να προβλέψεις το χάος … να δεις μέσα στις άπειρες πιθανότητες γέννησής του δεν πρέπει ποτέ να είσαι προσδιορισστικος απόλυτα …εκεί είναι και η αλληγορία ..εννοείς χωρίς να εννοείς …!

Αφήνεις δηλαδή χώρο να εκδηλωθεί το φαινόμενο που έχεις ζωγραφίσει αχνά αλλά του δίνεις επιλογές να κάνει όποια στροφή θέλει … να παει και αλλιώς … μέσα από τον δικό σου καμβά της αλληγορίας !

Όταν το πιέζεις είναι σαν να το βάζεις στην γωνία ..σαν να του λες ΤΟΛΜΑ … σαν να βάζεις έναν τοίχο σε μια εκδοχή του …σε αυτή την περίπτωση θα μπορουσαμε να πούμε … σαν να επιβάλεις έναν δρόμο …όπως το νερό το διώχνεις από τα χωράφια ..!

Το κακό όμως είναι η ώρα του να βγει από το χαλί…

Που θα χτυπήσει ; ποιος θα είναι ο «τυχερός»….; Ποιος έβαλε ..η ποια χώρα έχει βάλει το λιθαράκι της στην κληρωτίδα του χάους !

Θα πω η Ισπανία … θα πω ότι το διάβασα στα μάτια ενός ταύρου ….!

Θα πω ότι στην Ισπανία τα τραίνα έχουν αργήσει … και είναι εποχή κύκλου !

Θα πω το όνομα Ρενφε … Για να το πάω στην γωνία …εκεί που πλέον θα έχει άλλη έξοδο ..όπου μπορεί να κινηθει!

Να παει όπου θέλει ..κακό μην γίνει … ας παει και στο βουνό δεν μας νοιάζει ..φτάνει η όρεξη για θυσία στον σκατοψυχη να μην μπορεί να περάσει !

Έχεις ξαναδεί κάποιον που «προλέγει» να είναι τόσο στοχευμενος;

Σαν σφαίρα του ουρανού θα σκάσει μέσα στο Ουράνιο τόξο της τυχαιότητας και αυτά που εννοηθηκαν και χαράχθηκαν θα μοιάζουν αλλά δεν θα είναι ίδια … θα είναι εκεί όπως πρέπει να τα ενώσεις αλλά η δουλειά θα έχει γίνει …. !

Stranger…

Loading...
Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ 07/27/2017 @ Ιούλιος 27, 2017 6:38 μμ

    επειδή δηλαδή έγιναν κάποια επεισόδια με ταύρους και ταυρομάχους, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει σιδηροδρομικό δυστύχημα ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο στην Ισπανία. Τίποτε δεν πρόκειται να γίνει τώρα. Πέρασε ο Ιούλιος, οπότε μάλλον πάμε για τον Οκτώβρη αν είναι να γίνει φέτος κάτι, σύμφωνα με την προφητεία του Πατροκοσμά

  2. Εγώ καλά σου τα΄λεγα…μα εσύ τ΄άκουγες παρ-άλογα…βόδια στα χωράφια & ημερολόγια με αλώνια…

  3. Είσαι μεγάλος μάγκας Νικολα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*