21:42 - 30/12/2016

Ετοιμάσου…

Ετοιμάσου…

Αλήθεια..πες μου τώρα εσύ που τα γνωρίζεις όλα και για όλους..!!! Πιστεύεις ότι ο Ιάπωνας τυχαία πήγε στην επέτειο του PEARL HARBOR και συναντήθηκε με τον απερχόμενο;;!  Μήπως φοβάται τον Κινέζικο Δράκο που από τι φαίνεται έχει ξυπνήσει;
Τον Αύγουστο οι Γερμανοί είπαν στους πολίτες τους να αποθηκεύσουν τρόφιμα,φάρμακα και νερό,τα ίδια ακριβώς και οι Τσέχοι και οι Φινλανδοί.

Εάν δεις το βίντεο που δημοσιεύτηκε μόλις εχτές θα καταλάβεις.

Παράδειγμα είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα και όχι μόνο που περνάνε σε όλους μας για το τι έρχεται!

Τρανό παράδειγμα το 20 δόλαρο που ε’αν το διπλώσεις στη μέση δείχνει καθαρά του δίδυμους πύργους να καίγονται..αλλά αυτό άστο έχει γίνει θα πεις! Τι θα δείξει όμως αν διπλώσεις το καινούργιο 100 δόλαρο;!!!

Φυσικά οι πιο πολύ από εμάς τους συνωμοσιολόγους  φανταζόμαστε τι θα επακολουθήσει…

Και θα είναι πολύ άσχημο.-

Αλκιβιάδης ΑΪβάζης

Loading...
Σχετικά με alkiviadis
Γεννημένος στην Αθήνα, είναι από τους ανθρώπους που δεν το βάζει εύκολα κάτω και διψά συνεχώς για έρευνα ενώ έχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές έρευνες και ποτέ δεν τον ενδιέφερε η δημοσιότητα ή τα like σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μεγάλη του αγάπη και η ειδικότητά του είναι το μεταφυσικό αλλά δεν έχει παραλείψει να κάνει έρευνα και για θέματα όπως την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους Illuminati, Μυστικούς Οπλισμούς, Κοίλη Γή κ.α.

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 4
  9
  ??? Έε συγνώμη είμαι στην Γερμανία δεν άκουσα τίποτα τέτοιο για τρόφιμα!!! Προφανώς μόνο σ ένα κρατηδιο της Γερμανίας θα έγινε… Να το γνωρίζεις η Γερμανία είναι πόλεις κράτος… Ότι νόμοι υπάρχουν και ότι γίνετε σ ένα κρατηδιο δεν γίνετε και στα υπόλοιπα..
 2. 12
  2
  Συγχωρούμε ένα παιδί όταν φοβάται το σκοτάδι, αλλά δε θα συγχωρήσουμε ΠΟΤΕ όταν ένας Ενηλικας δε δει το ΦΩΣ. Καλά τα λες. ΠΡΟΧΩΡΑ
 3. 1
  5
  Ceremony for Recycling and major Body Light Ups as we spiral forward. All Event Energies are at play. (Weeee). Mother & Father of Creation reached the Historical Moment of Pure Balanced Harmonics (Ding). Your Divine Feminine & Masculine Blueprints for the New Earth. This has been established. The process will complete in less than 48 hours. Celebrations abound throughout Creation. The Impossible has Now become All Possible. WooHoo! All Ions inside of Atoms are expanding very fast (Ding). As the Recycling begins in earnest, all atoms of energy, which are all created from Source, Must Return to LOVE, one way or another. Times Up… It’s Over… The Takers have Lost Everything (Ding, Ding, Ding). Eternity has begun http://www.lovehaswon.org/thedailyplanetaryascensionreport/final-event-energies-update-123016-times-up-its-over-recycling-has-begun-celebrate
  • 2
   12
   etsi kai ginei εστω και το 1/100 απο αυτα που γραφεις κατα καιρους, εγω θα κατσω να με γαμησεις ! κοψε το χασισι, πριν αρχισει να πιστευεις αυτα που γραφεις !
   • Κατοχικά Νέα 31 Δεκεμβρίου 2016 @ 02:48
    17
    0
    Αφησε ομως και το ονοματακι σου γιατι σεξουαλικη συνευρεση με ανωνυμο θα φαει κανεις τζαμπα πηδημα ..!!
   • 5
    0
    Αφού σου αρέσει το μαμηση πες το καθαρά. Κυβέρνηση των τραβεστί έχουμε θα σε στηρίξουν όλοι. Κι εγώ εδώ είμαι αγοράκι ναούμ … και είμαι και πολύ χαρμάνι….
 4. 20
  6
  Μόνο φόβο Θεού πρέπει να έχουμε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί