Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:59 - 15/02/2016

Πιστεύατε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ δεν θα ήταν εβραίος ή μασόνος;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πιστεύατε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ δεν θα ήταν εβραίος ή μασόνος;

Ως συνήθως, ο Δον Drumpf με τα σκληρά του λόγια κάποιον μας θυμίζει από το μακρινό παρελθόν…η σκληρή και επιθετική ομιλία του δεν είναι τυχαία… μοιάζει στον διπλανό τυπάκο με τα μαυρα μαλλιά και το μουστακάκι… Τι νομίζατε ότι όλοι αυτοί ψηφίζονται δημοκρατικά και ότι δεν είναι μέλη της λέσχης…

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ ο Τράμπ είναι εβραίος και μασόνος…Μέμπερς Ονλυ… ο προπαππούς του Τραμπ ήταν ο Johannes Drumpf και η προγιαγιά του ηταν η Katharina Kober από την Γερμανία. Kober είναι ένα εβραϊκό όνομα.

Πιστεύατε ότι ο υποψήφιος των ΗΠΑ δεν θα ήταν εβραίος ή μασόνος; Το μεγάλο σχέδιό του είναι να νικήσει την IS και τους εχθρούς της Αμερικής….
Ο Drumpf πήρε συνολικά πέντε αναβολές για την στρατιωτική θητεία του… ο Δον Drumpf βρωμάει από πολύ μακριά σαν το ψόφιο ψάρι…

Ο Τράμπ είχε δηλώσει το εξής:
“The only [candidate] that’s going to give real support to Israel is me,” said Donald Drumpf. “The rest of them are all talk, no action. They’re politicians. I’ve been loyal to Israel from the day I was born. My father, Fred Trump, was loyal to Israel before me.

Εδώ βλέπουμε την Αγκελα Μέρκελ…με τους μασονικούς συμβολισμούς της και τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρουτε

Merkel1



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Έχετε δει τα χεράκια της Τρέμη πως τα έχει όταν λέει όρθια τις ειδήσεις?

  2. Νέμεσις 02/15/2016 @ 6:44 ΠΜ

    Σιγά βρε παιδιά μην τα βαφτίζουμε όλα μασονικα, ιλουμινάτι κτλ κτλ… και μην τους δίνουμε τόση αξία χαρίζοντας τους δικά μας σύμβολα και πράγματα που κάνουμε οι περισσότεροι κοινοί άνθρωποι. Αυτό θέλουν κι αυτοί..να ασχολούμαστε μαζί τους! Πάντως έτσι καθομαι κι εγώ με τα χέρια όταν μιλάω ή περιμένω κάπου….μασόνος πάντως δεν είμαι!

    • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/15/2016 @ 1:42 ΜΜ

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ..ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ
      ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..

  3. Διομήδης 02/15/2016 @ 8:37 ΠΜ

    Το Kober είναι συντόμευση του Jakober. Απαντάται σε εβραίους Ουγγαρίας και Γερμανίας.

  4. Για τον Τραμπ ποιος ειχε αμφιβολια για το οτι ειναι μασονος , εβραιος η ο,τι αλλο;
    Το επεισοδιο των SIMPSONS ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ υποψηφιο προεδρο το 2015 και τοσες αλλες λεπτομερειες…..τα λεει ολα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥΣ.

  5. Δεν ξέρω για το γενεαλογικό του δέντρο. Ξέρω πως τα παιδιά του έχουν παντρευτεί άτομα εβραϊκής καταγωγής, και πως σίγουρα στις επαγγελματικές του δοσοληψίες είχε να κάνει με Εβραίους. Το σίγουρο είναι ότι το εβραϊκό λόμπι δεν τον γουστάρει με τίποτα και μπροστά στη Χίτλαρι φαντάζει αγγελάκι. Αν (μεγάλο το ΑΝ) εκλεγεί, θα φανεί τι ρόλο βαράει. Για την ώρα δείχνει να πηγαίνει κόντρα σε πολλά σιωνιστικά σχέδια και “πολιτικώς ορθές” πολιτικές και αυτό έχει κάνει πολλούς στην εναλλακτική (αντινεοταξίτικη) ενημέρωση να τον υποστηρίζουν. Εκ των πλείστων κακών στις ΗΠΑ, ο Τραμπ όντως φαντάζει το μη χείρον βέλτιστον… Βέβαια εμείς ως Έλληνες, ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να σου πασάρει αυτό που προεκλογικά μπορεί να θεωρήσει κανείς ως “μη χείρον βέλτιστον”… την έχουμε φάει τη φόλα μας με αρκετούς έτσι…

  6. Τι λες Βασούλα;-Εδώ μέχρι …Μουσουλμάνο Ουαχαμπίτη βγάλανε για “Πρ-Πρόεδρα”

    • …πάντως η σκέψη σου είναι ΣΩΣΤΉ!-Από ΠΡΙΝ είναι έτοιμοι ώστε αν αυτό που σερβίρουν καταλήξει στα σκουπίδια,τα δεύτερο “πιάτο”να έχει τα ίδια υλικά,με άλλη …σάλτσα όμως!

      • …ΑΛΛΩΣΤΕ κατά παράδοση όπως ξέρεις όσοι Ηταν ΠΡΟΕΔΡΟΙ ,τους αποδόθηκαν…τιμές ήρωα(μετά την κηδεία τους)!

        • Γιατί Βασούλα,ΠΡΕΠΕΙ να διαθέτει η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ,μόνο ΣΚΎΛΑ και ΧΑΡΥΒΔΗ ;…Χάθηκε ο Κόσμος να έβαζαν και μία ΙΘΑΚΗ στο παιχνίδι;-Αλλά τα τραβάει η…Οδύσσεια τους,κάτι τέτοια απορίματα νομίζω!

    • ΑΚΕΛΑ έχω την (ευλογία και κατάρα) δυνατότητα να ακούω τα ΜΜΕ των αμερικάνων…(και τα ακούω πολύ και τα ακούω καθημερινά) ειδικά τα εναλλακτικά. Δεν τρέφουν αυταπάτες (όπως τρέφουμε ακόμα εμείς) αλλά λέμε, συγκρίνοντάς τον με την Κίλαρι και όλα τα μούτρα που είναι εμφανώς δοσμένα στην νεοταξίτικη σιωνιστική πολιτική, ο Τραμπ τους φαντάζει αγγελάκι. Δεν ξέρω τι θα κάνει αν ανέβει, αλλά στον προεκλογικό του λόγο (λένε) ζοχαδιάζει πολύ την εβραιοσιωνιστική κοινότητα, και τοποθετείται όπως κανένας άλλος υποψήφιος μέχρι σήμερα (αυτά λένε, αυτά μεταφέρω)… επίσης λέει ότι θα “κλείσει τις πόρτες” σε μετανάστες, οπότε δεν κατάλαβα τα ουαχαβικά κλπ που είπες… Η τοποθέτησή του για το μεταναστευτικό, έχει εξοργίσει τον Νετανιάχου…
      (μπορεί τελικά ν’ανεβάσω ένα βίντεο να τα ακούσετε/δείτε και μόνοι σας) Αυτά ακούω, αυτά λέω. Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω σε κανένα πολιτικό ανδρίκελο. Σχολίασα τον Τραμπ γιατί ανέβηκε θέμα γι’αυτόν στα ΚΝ (το οποίο φυσικά δεν αντικρούω, χρήσιμη πληροφορία δίνει ο Κόραξ) και σχολίασα γιατί ήθελα να μεταφέρω το κλίμα σε αμερικανικούς κύκλους γι’αυτόν, όχι για να τον υπερασπιστώ φυσικά (δεν είναι και της γούνας μου μανίκι) . Το πώς τον βλέπουμε εμείς άλλωστε, ολίγον ενδιαφέρει και τον ίδιο και τους Αμερικάνους που θα ψηφίσουν.

      • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 6:37 ΜΜ

        Τι έγινε πρόσφατα με τον τραμπ κ έναν επικεφαλής σύμβουλο ασφαλείας της NSA ή του department of justice του FBI δεν κατάλαβα ακριβώς κάτι τέτοιο έλεγαν τα ραδιόφωνα που είπε στον τραμπ ότι κάποια που λέει αντιβαίνουν το αμερικανικό σύνταγμα κ τους αμερικανικούς νομους κ γενικά το πνεύμα ήταν να προσέχει τι ισχυρίζεται δημοσια ο τραμπ. Μου έκανε εντύπωση ότι αμέσως ο τραμπ ανασκευασε τα λεγόμενα του υποστηρίζοντας ότι δεν εννοούσε ακριβώς έτσι όπως το είπε. Κάτι τέτοιο λέγανε σαν είδηση τα ραδιόφωνα πριν 3 βδομάδες. Δεν θυμάμαι περί τίνος ακριβώς θέματος, το άκουσες;

  7. ανωνυμος 02/15/2016 @ 12:16 ΜΜ

    το μάτι…

    • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 12:34 ΜΜ

      τι; τον πιάνει το μάτι; πτου πτου να μη βασκανθει, αν κ η Χίλαρι όπως κ νατο κανείς θα’ναι κ πρώτη προεδρινα πλανηταρχισα με τα όλα της.της πηγαίνει κιόλας

  8. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΤΡΑΜΠ!!! 02/15/2016 @ 1:09 ΜΜ

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΟΥ ΜΠΙΛΑΡΥ-ΧΙΛΑΡΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ (ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΟΥ ΜΠΙΛΑΡΙ-ΧΙΛΑΡΥ) ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!!

    • 1000 συγγνωμη, αλλα τυχαινει να γνωριζω πολυ καλα την Ανγκελα Μερκελ, η οποια δεν εχει δει τεκτονικη στοα ποτεω πο μεσα, και,,εχει αλλα αφεντικα. Δηλ. την βαρεια αμερικανογερμανικη βιομηχανια και την νεοβιομηχανια ΜΜ, που υπηρετουν τους financial killers απο ΗΠΑ, Καναδα κλπ. Επισης η Ανγελα κραταει τα δαχτυλα σε τυπο τριγωνου απο βαθεια αμηχανια και συνηθεια. Οι δαχτυλικοι συμβολισμοι των Τεκτονων εχουν διαφορετικους σκοπους, απι αυτους που πρεσβευει η καημενη η Αγκελα. Οσον για τον Τραμπι, οτι ανηκει σε στοα κλπ και οτι ειναι Εβραιος, αποκλειεται, για τον απλουστατο λογο, υπεραρκετοι Σαξωνες, Θουριγγιοι, Ανχαλτιανοι στην νοτιανατολικη πλυερα της Γερμανιας λεγονται Kober, οπως και εγω. Αν ημασταν εβραιοι λοιπον, οπως εσεις υποστηριζετε στην ιστοσελιδα σας, τοτε θα ειχαν ξεσκληριστει ολοι οι Κομπερ. Αντιθετα καμμια σχεση οι Kober και εκατονταδες οικογενεεις απο αυτους επεζησαν την ναζιστικη θηρωδια, την οποια ουτε στην φαντασια σας θα θελατε να ειχασε βιωσει.
      Προσεξτε επισης, ο Τραμπης θα σας μηνησει αν συνεχισετε να τον παρανομειτε χωρις καμμια διαβεβαιωση.
      Χτγπειστε την μαστιγα στην Ελλαδα που λεγεται ημιμαθεια και ωχαδερφισμος.
      φιλια γεια σας

  9. ΒΑΣΙΛΗΣ 02/15/2016 @ 3:35 ΜΜ

    ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*