01:33 - 21/04/2017

Τρέμει η Άγκυρα: Πλησιάζει η δημιουργία του Κουρδιστάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έκαναν οι Αμερικανοί

Το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε την πώληση στρατιωτικού υλικού αξίας 295,6 εκατομμυρίων δολαρίων (275,7 εκατ. ευρώ) στο Ιράκ για μονάδες πυροβολικού και πεζικού των κουρδικών δυνάμεων πεσμεργκά, ανακοίνωσε υπηρεσία του υπουργείου Άμυνας (Πεντάγωνο) χθες.

Το στρατιωτικό υλικό που ζητήθηκε από την ιρακινή κυβέρνηση θα εξοπλίσει δύο ταξιαρχίες πεσμεργκά πεζικού και δύο τάγματα πυροβολικού υποστήριξης, είπε η υπηρεσία συντονισμού πώλησης οπλισμού του υπουργείου Άμυνας (DSCA) σε δήλωσή της.

Το Κογκρέσο ειδοποιήθηκε για την έγκριση την Τρίτη, και η ειδοποίηση δεν σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η πώληση, διευκρίνισε η υπηρεσία.

Το γεγονός του εξοπλισμού ακόμα περισσότερων Κούρδων από τις ΗΠΑ δείχνει μία ολοένα και αυξανόμενη τάση αυτονόμησης τους από τις ευρύτερες περιοχές του Ιράκ και της Τουρκίας. Οι Κούρδοι έχουν πολεμήσει μέχρι στιγμής θαρραλέα απέναντι στους τζιχαντιστές του ISIS, κρατώντας τα προπύργιά τους στην Συρία και το Ιράκ και έχει έρθει η στιγμή, οι Αμερικανοί να τους το «ξεπληρώσουν».

Η συγκρότηση τακτικών μονάδων Κούρδων, και η εγκατάλειψη του παραδοσιακού τρόπου μάχης του ανταρτοπολέμου είναι η αρχή για την συγκρότηση ενός κράτους, όπως δείχνει η στρατιωτική ιστορία.

Φαίνεται ότι πλησιάζουμε στην διάλυση της Τουρκίας, και μάλιστα με αμερικανική «σφραγίδα».

el.gr

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 8
    2
    Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ
  2. 10
    0
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί