18:12 - 22/12/2016

Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ!!!

Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ!!!

Η αλγερινή πόλη Ain Sefra, είναι συνήθως ξερή και ζεστή επειδή βρίσκεται στην έρημο Σαχάρα. Αλλά ξαφνικά χτυπήθηκε από μια τρομερή χιονόπτωση που έγινε πριν λίγες ημέρες στις 19 Δεκεμβρίου. Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν να δουν χιόνι εδώ και πολλά δεκαετίες. Είναι η πρώτη φορά που έχει πέσει χιόνι στην περιοχή σε 37 χρόνια.

Αυτές οι απίστευτες εικόνες είναι από τον ερασιτέχνη φωτογράφο Karim Bouchetata και παρουσιάζουν τους κόκκινους αμμόλοφους δίπλα στην πόλη να είναι καλυμμένοι με το λευκό χιόνι.

Την τελευταία φορά που είχε χιονίσει ήταν μετά από μια σύντομη χιονοθύελλα το Φεβρουάριο του 1979. Η υπερθέρμανση του πλανήτη αρχίζει να μην πείθει ούτε αυτούς που την καταστεύασαν για να μπορέσουν να φορολογίσουν μαζικά τον πλανήτη.

koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 10
    0
    Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΣΕ.Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ
  2. 10
    0
    ΕΛΑΤΕ ΚΑΛΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΕ…ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί