13:54 - 15/06/2017

Αυτό να το γράψετε σε ένα χαρτί και να το κρεμάσετε στο σπίτι σας να το βλέπετε!

Οι άνθρωποι συνήθως φοβούνται τις κυβερνήσεις τους, ενώ κανονικά οι κυβερνήσεις, θα έπρεπε να φοβούνται τους πολίτες τους!!!

Γιατί;;;

Γιατί οι κυβερνήσεις έχουν υποσχεθεί να τηρήσουν την υπόσχεση τους απέναντι στους πολίτες τους….
απο την στιγμή που δεν τηρούν την υπόσχεση αυτή και πράττουν ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών θα πρέπει ανεξαιρέτως όλοι να δικαστούν και να τιμωρηθούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν σε μια κοινωνία που θέλει να ονομάζεται κοινοβουλευτική Δημοκρατία!!!

Σε αντίθεση με ότι πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι, οι συγκρούσεις, τα περισσότερα δεινά που βλέπουμε στην ανθρωπότητα, η αδικία και η καταστροφή χωρών και κοινωνιών σε αυτόν εδώ τον «Πολιτισμένο Κόσμο» δεν είναι αποτέλεσμα της απληστίας, του μίσους ή της μισαλλοδοξίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης πίστης του πολίτη!

Η παράλογη δεισιδαιμονία, η πίστη του στις αρχές!

Η ιστορία μας διδάσκει ότι οι λύσεις των κυβερνήσεων καταλήγουν πάντα στην καταστροφή. Η μοναδική ομάδα ανθρώπων που έχει επωφεληθεί μέσα από όλη την ανθρώπινη ιστορία είναι η κυβέρνηση και η άρχουσα τάξη…. και κανένας άλλος!!!!

Αυτό να το γράψετε σε ένα χαρτί και να το κρεμάσετε στο σπίτι σας να το βλέπετε! Θα σας πάρει 1 λεπτό να το πράξετε και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την κατάντια σας!!! Η μνήμη σας καταπολεμάτε με πολύ δόλιους τρόπους και θέλει ένα ολόκληρο για να αναλυθεί…

Ξεκινήστε με το Πρώτο και πολύ απλό βήμα της επιγραφής….

Εδώ ένα αναλυτικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδύκτιο από τον Larkin Rose, φτιαγμένο από το «Geoshifter», νικητή ενός πρόσφατου διαγωνισμού βίντεο!

Το μοναδικό και απλό ερώτημα που θέτει είναι: Τι ακριβώς είναι η κυβέρνηση;

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 12
  0
  ….Οταν ο λαός φοβάται την κυβερνηση, εχουμε τυραννία, οταν η κυβερνηση φοβάται τον λαο, εχουμε ελευθερία….. (δημοκρατία) Τ. Τζέφερσον
 2. 1
  1
  Αυτο το βιντεο = αναρχια
 3. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ WIKILEAKS 15 Ιουνίου 2017 @ 18:44
  7
  0
  http://www.wikileaks-forum.com/anything-and-everything/8/what-is-eurogendfor-and-what-is-it-doing-in-greece/5353/ Eurogendfor. Η δύναμη καταστολής, του Ευρωπαικού υπερκράτους, της νέας τάξης πραγμάτων, είναι πραγματικότητα και όχι θεωρία συνομωσίας.
  • Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ 15 Ιουνίου 2017 @ 20:11
   10
   1
   Aπό την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού: http://www.eurogendfor.org/organisation/what-is-eurogendfor Φυσικά η παρουσία και αποδοχή τέτοιας δύναμης στην Ελλάδα, σημαίνει ξένη κατοχή και δηλώνει, απόλυτα, »τις προθέσεις» του πολιτικού συστήματος. Αν οι προθέσεις τους, ήταν να φύγουν απ την χώρα, λόγω αγανάκτισης του κόσμου και αντίδρασής του, δεν θα φέρναν την Eurogendfor (European Gendarmerie Force). Σκοπεύουν να μείνουν και να συμμετέχουν ενεργά, στον σχηματισμό πανευρωπαικού υπερκράτους, το οποίο θα καταστείλει τα δικαιώματα των πολιτών, θα καταλύσει πλήρως την ένοια έθνος κράτος, προκειμένου να μπορέσει να κρατηθεί, όπως κάναν όλες οι αυτοκρατορίες στην ιστορία. Δεν χωράει καμία αμφιβολία πλέον, ότι θα κληθούμε ν αντιμετωπίσουμε την νέα τάξη πραγμάτων ενεργά… (Νομίζω πως πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος μέσα από μια καλή αναλυτική έρευνα)
 4. 8
  0
  ωραιο αρθρακι,γαματο……εχεις απολυτο δικιο φιλε κορακα…!!!! ειναι ετσι οπως τα λες!!!!…………εγω απο την μερια μου θα κοπιαρω τις σκεψεις ενος μεγαλου αναρχικου του ΕΝΡΙΚΟ ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ…….ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1922!!!!………………………………………………….γραφει λοιπον!!!……..{…} Αν [Η Κυβέρνηση] διευθύνει τις δημόσιες υπηρεσίες, προασπίζει πάντα τα συμφέροντα των κυβερνώντων και των ιδιοκτητών, χωρίς να ασχολείται με τα συμφέροντα των εργαζόμενων μαζών, παρά μόνο στο μέτρο που είναι απαραίτητο για να κάνουν τις μάζες να επωμιστούν ΠΡΟΘΥΜΑ τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Αν διαφωτίζει, εμποδίζει και ευνουχίζει την αλήθεια και έχει την τάση να προετοιμάζει τα μυαλά και τις καρδιές των νέων για να γίνουν, είτε ΣΚΛΗΡΟΙ τύραννοι, ή πειθήνιοι ΔΟΥΛΟΙ, σύμφωνα με την τάξη στην οποία ανήκουν.»’…………..ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ?…………………………………………και συνεχιζει εδω δινουμε βαση αδελφια…..΄…………………΄΄΄΄Όταν Ο ΚΟΣΜΟΣ πειστεί πως η κυβέρνηση δεν είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, αλλά εξαιρετικά ΒΛΑΒΕΡΗ, η λέξη ΑΝΑΡΧΙΑ, επειδή ακριβώς σημαίνει δίχως κυβέρνηση, θα γίνει ισοδύναμη με τη φυσική τάξη, την αρμονία των αναγκών και των συμφερόντων όλων, την πλήρη ελευθερία με πλήρη αλληλεγγύη………………………..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ οπως την θετει ηδη απο 1922 ειναι η ιδια με την εννοια της δημοκρατιας οπως την εβλεπαν οι βασιλικοι σε περασμενες εποχες……………………………………………………΄΄ύπηρχαν ,εποχες και χώρες, όπου οι άνθρωποι θεωρούσαν απαραίτητη την κυβέρνηση από έναν άνθρωπο (ΜΟΝΑΡΧΙΑ), η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (δηλαδή η κυβέρνηση που ασκείται από πολλούς) χρησιμοποιήθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως κι η ΑΝΑΡΧΙΑ, για να υποδηλώσει την αταξία και τη σύγχυση……………………………………………………..,,,,,,ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?-ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ,ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,1000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?………..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΣΚΕΤΗ ΑΝΑΡΧΙΑ!!!!!!…..ΒΛΕΠΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!!!………..ενω με τον καιρο αποδειχτηκε πως η δημοκρατια ειναι ισοδύναμη με τη φυσική τάξη!!!!!!!!!!!!!!!!………………………………………ΚΕΤΣΙ ΚΟΡΑΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ……,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ…..!!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΧΑΝΣ ΡΙΧΤΕΡ…..»»'»Ακόμα και ο διάσημος εκείνος Ηρόστρατος της αρχαιότητας που έβαλε φωτιά στο ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσσο μόνο και μόνο για να ξεσηκώσει τους συμπολίτες του …….χαχχαχχαχαχχααχχαχαχ….ΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί