Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:30 - 08/07/2015

Η προετοιμασία πριν την γενικευμένη κρίση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πολλές φορές τα Κατοχικά Νέα έχουν γράψει τις συμβουλές τους σχετικά με τη διαβίωση, ενώ έχουν αναδημοσιεύσει και ανάλογα άρθρα φιλικών ιστολογίων και μπλόγκς. Ο γνωστός μας STRANGER είχε δημιουργήσει το Σχέδιο Αχιλλέας, που κάποιοι φρόντισαν να ρίξουν… Δεν πειράζει… Μπορεί οι ομάδες που είχαν δημιουργηθεί να διαλύθηκαν ηλεκτρονικά, δεν ισχύει όμως και το ίδιο για τις αρχές του Σχεδίου που βρίσκονται ΕΔΩ.

Για το Σχέδιο Αχιλλέας έμαθα τυχαία από έναν φίλο στα τέλη του 2012 και από εκεί έμαθα για τον STRANGER που μου άνοιξε τα μάτια.

Μπορεί η σελίδα του ΣΧΕΔΙΟΥ στην socialgo να μην υπάρχει, όμως η δική μας μικρή ομάδα που δημιουργήθηκε τότε σήμερα είναι έτοιμη για όλα.

Φροντίσαμε να εντάξουμε στην ομάδα μας όλες τις «ειδικότητες» και άτομα όλων των δεξιοτήτων και διαφόρων εθνικοτήτων.

Πλέον έχουμε τα πάντα. Οργάνωση, επάρκεια τροφής, αμυντικά μέσα και το κυρίαρχο απ΄όλα κοινό σκοπό και κοινό σχέδιο.

Δεν είμαστε κομάντα, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μοναχά που αντί να τσακωνόμαστε για τη μπουγάδα και τη μουσική, είπαμε να τα βρούμε, να αποποιηθούμε της ταμπέλας που κάποιοι μας φόρεσαν και να αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο πιο μακριά.

[sc:mytilinios]

Τη σημερινή κρίση που οδήγησε σε αύξηση κατά 1400% στην κατανάλωση ψυχοφαρμάκων μέσα σε μια εβδομάδα, εμείς την υποδεχθήκαμε με μπύρες και ψητά, γιατί ξέρουμε ότι σε λίγο θα είναι δυσεύρετα, όχι γιατί στην Ελλάδα υπάρχει κρίση, αλλά γιατί σε λίγο ο πλανήτης θα πάρει φωτιά.

Για εσένα που με διαβάζεις και δεν έχεις κάνει τίποτα, ακόμα και τώρα δεν είναι αργά.

Βρες το γείτονα σου, το συγγενή σου, συζήτησε, τώρα άλλωστε θα είναι πιο πρόθυμος από ποτέ να ακούσει τις εξωγήινες αρλούμπες μας.

Κάντε σχέδιο, τι έχετε στην άκρη, τι μπορείτε να εξοικονομήσετε σε μικρό χρονικό διάστημα, σημεία συνάντησης, τρόπους επικοινωνίας, ασφαλές καταφύγια μακριά από τον «πολιτισμό».

Εκμεταλλευτείτε τις δεξιότητες και ιδιαιτερότητες του καθενός. Πχ μπορεί κάποιος να έχει καραμπίνα, αλλά να την έχει διακοσμητική ή σκουριασμένη στην αποθήκη. Απαραίτητος είναι ο κυνηγός, ο ψαράς, ο γιατρός, ο αστυνομικός, ο οδοντίατρος, ο οικοδόμος και ούτω καθεξής. Βρείτε τι μπορεί να κάνει ο καθένας, τι έχει στην αποθήκη του. Πχ είναι χρήσιμος κάποιος με φορτηγάκι ή ένα μεγάλο τζιπ. Οι ξηρές τροφές και τα ζυμαρικά καλά είναι αλλά σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσουν να τελειώνουν. Εδώ χρειαζόμαστε κάποιον με εμπειρία έστω και στην κηπουρική για να αρχίσουμε σιγά σιγά να παράγουμε. Πάνω απ΄όλα χρειαζόμαστε κάποιον με ισχυρό χαρακτήρα, αυτόν που θα μας ενώσει, που θα βάλει τα όρια για να μην γίνουμε κομμάτια οι υπόλοιποι.

Χρειαζόμαστε νέους για τη δύναμη στα χέρια τους και ηλικιωμένους για την πείρα τους. Εμείς οι μικρότεροι δεν ξέρουμε καν πως μπορεί να είναι η ζωή χωρίς το ρεύμα, ή τη διαρκή ανάγκη για νερό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη μου όταν πήγα στην Πάρνηθα με τον 82χρόνο πεθερό μου. Έβρισκε νερό παντού, ήξερε τα χόρτα που τρώγονται ωμά, ή βραστά. Ήξερε ακόμα και τα χόρτα που μπορούν να αντικαταστήσουν τον καπνό, κάτι που εμένα ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό.

Σκεφθείτε τις ανάγκες, τυχόν υπέργηρους, βρέφη, άτομα με αναπηρία, διαβητικούς…

Βρείτε τρόπους θεραπείας για παθήσεις στηριζόμενες σε πρώτες ύλες της φύσης. Μην ξεχνάτε ότι και τα φάρμακα φτιάχνονται με πρώτες ύλες από το φύση!

Κλείνοντας σας απευθύνω έκκληση, βρείτε τα με τους ανθρώπους της γειτονίας σας, τους συγγενείς…

Εάν όλα πάνε καλά θα μείνει μια νέα αρχή στις σχέσεις σας με τους συνανθρώπους…εάν όχι τότε θα έχετε εξασφαλίσει τη διαβίωση σας!!!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/08/2015 @ 4:52 ΜΜ

    εξαιρετική πρωτοβουλία….

    Προτείνω στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ να πυκνώσουν τις δημοσιεύσεις τους γύρω από αυτό το θέμα και κυρίως να προτείνουν τη δημιουργία πυρήνων ανα νομο….

    Δεν εχουμε χρόνο …. Οι περισσότεροι δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου….. αν δημιουργηθεί όμως ένας πυρήνας θα είναι εύκολο …

    Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία….

  2. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩΣΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ.

    ΙΩ

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 07/08/2015 @ 5:18 ΜΜ

      ΙΩ στην οργάνωση που έχω κάνει έχω συμπεριλάβει και την πολυμελή οικογένεια ρωσικής καταγωγής και μια ακόμη αλβανικής καταγωγής.
      Μην ξεχνάς “όταν δεν με συμφέρει να σε έχω εχθρό μου σε κάνω φίλο μου”.
      Το πρόβλημα θα το έχουμε ΟΛΟΙ ανεξαρτήτως εθνολογικής καταγωγής.
      Αφού δεν ξέρουμε πια θα είναι η φύση του προβλήματος (πχ εμφύλιος; αλλοδαπό; πόλεμος; στρατιωτικός νόμος; αρρώστιες;) καλό είναι οι ομάδες να μην χρωματίζονται.

      • ΔΕΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΖΑΧΑΡΙΑ.. ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ…

        ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ… ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ, ΡΩΣΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΡΙΟΙ.

        ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.

        Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΑΝΤΩΣ.

        ΙΩ

        • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 07/08/2015 @ 6:49 ΜΜ

          Δεν είπα ότι εσύ χρωμάτισες αλλά κάποιοι που διαχρονικά καπηλεύονται όμοιες καταστάσεις.
          Όντως η ανομοιογένεια είναι τεράστια, τόσο εθνολογική όσο και θρησκευτική.
          Τουλάχιστον συμπορευόμαστε σε αυτά που θεωρούμε βασικά.
          Εγώ πχ έχω προτάξει την κοινή θρησκεία στην ομάδα μου.

        • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΑΧΑΡΙΑ.. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

          ΙΩ

  3. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.

  4. Νικολαος 07/08/2015 @ 6:51 ΜΜ

    Μπράβο σου για το άρθρο που έγραψες αλλά και όλη την εκστρατεία που άρχισες. Εγώ είμαι Παραγωγος όποτε όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω μέσα από την καρδιά μου…

    Υ.Γ φυλάξτε σπόρους από το κάθε τι γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε…

  5. Ανώνυμος 07/09/2015 @ 12:34 ΠΜ

    εχετε ακουσει για το SAFE CAMP και εαν ναι σας παρακαλώ πέστε μου οτιδήποτε ξέρετε ή είναι καμμία μπίζνα των Ελλήνων
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παλιός αναγνώστης

    • Στείλε μας ένα email να σου λύσουμε όποια απορία έχεις!
      Με λίγα λόγια, παρακινούμε τους συνανθρώπους μας ώστε να είναι περισσότερο προετοιμασμένοι. Επίσης ενώνουμε τους συνανθρώπους μας σε ομάδες και δημιουργούμε καταφύγια. Πρόκειται για Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, υπάρχει διακίνηση χρήματος, αλλά δεν βγάζουμε χρήματα, είμαστε από αυτούς που Βάζουν χρήματα.

  6. ανωνυμος 07/09/2015 @ 11:47 ΠΜ

    oo.34 ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ Η΄΄ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..
    [ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ CAMP ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΑΝΔΡΑΣ …..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ …ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙΜΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Η΄ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…}
    ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ…ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.–ΚΑΜΠΙΝΓΚ}}

    .

  7. ανωνυμος 07/09/2015 @ 2:47 ΜΜ

    ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ,,,,ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,,,,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*