ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ S-300 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ!!!!

4
9

kamenos

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!!ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ S-300 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Reuters!!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΙΟ,ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ!!!!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ 2010 ΚΑΙ 2012 ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΕΘΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..

ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!!!

ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ..ΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

newrussia.gr/index.php/site/article/me-entolh-kammenoy-prodwsame-ta-mystika-twn-S-300-sthn-krhth-stoys-israhlinoys

ezoic
Προηγούμενο άρθροΣε συναγερμό η Γαλλία: Οδηγό επιβίωσης από τρομοκρατική επίθεση εξέδωσαν οι Αρχές
Επόμενο άρθροΑν διατηρήσεις την μνήμη σου …και θες να τους το χαλάσουμε διάβασε το !
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι περιμένετε απο καμμενους …όνομα και Πραμα.,Δεν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοι μονο πουλημένα εξαρτημένα πιόνια που παριστάνουν τους κυβερνήτες.

  2. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ…. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ “ΠΕΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ.

    ΟΜΩΣ..

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ προδωΣΑΜΕ…. προΔΩΣΑΝ.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ !!!

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ 18% ΗΛΙΘΙΩΝ ‘Η ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

    ΙΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ