20:11 - 06/12/2016

«Φουντώνουν» οι οδομαχίες στα στενά των Εξαρχείων

Στις οδούς Τοσίτσα και Νοταρά επικεντρώνονται αυτή την ώρα οι συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα και τα χημικά που εκτοξεύουν τα ΜΑΤ προκειμένου να ανακόψουν τις επιθέσεις των συγκεντρωμένων οι οποίοι εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα ενώ επιδίδονται και σε πετροπόλεμο. Επεισόδια σημειώνονται και στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες πως πυρπολήθηκε ένα αυτοκίνητο στην οδό Νοταρά ενώ σχεδόν σε κάθε στενό υπάρχουν και οδοφράγματα από φλεγόμενους κάδους απορριμμάτων.

Ανά διαστήματα αυξάνεται η ένταση και στην οδό Στουρνάρη ενώ αρκετός κόσμος είναι συγκεντρωμένος και στην πλατεία Εξαρχείων.

«Φουντώνουν» οι οδομαχίες στα στενά των Εξαρχείων - Εικόνα«Φουντώνουν» οι οδομαχίες στα στενά των Εξαρχείων - Εικόνα1«Φουντώνουν» οι οδομαχίες στα στενά των Εξαρχείων - Εικόνα2«Φουντώνουν» οι οδομαχίες στα στενά των Εξαρχείων - Εικόνα3«Φουντώνουν» οι οδομαχίες στα στενά των Εξαρχείων - Εικόνα4«Φουντώνουν» οι οδομαχίες στα στενά των Εξαρχείων - Εικόνα5

 

Φωτογραφίες και βίντεο: Γιάννης Κέμμος

Πηγή

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. για να δουμε 6 Δεκεμβρίου 2016 @ 20:20
    1
    0
    Ιδρύθηκε το κόμμα των πολιτών http://www.zougla.gr/politiki/article/idri8ike-to-koma-ton-politon-1397858

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί