Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:23 - 05/07/2015

…Όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα ..Αύριο είναι η αρχή μιας Νέας εποχής !Μητσοτακης…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φαίνεται ότι όταν “κρεμάνε” τα παπούτσια οι πολιτικοι μπορούν πια να λένε την αλήθεια… !

Άλλοι θα πουν ότι φταίει η ηλικία … !

Άκου προσεκτικά τι λέει ο Μητσοτάκης …όλη την δήλωση του!

Και εκεί που κομπάζει …είναι ίσως επειδή γνωρίζει σχέδια που έχουν έρθει από έξω…!

[sc:stranger]

«Αυτό που θέλω να πω στον ελληνικό λαό είναι να ψηφίσουν με σύνεση και υπευθυνότητα. Και να προσθέσω ότι όποιο και να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, αύριο θα είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής. Μας περιμένουν προκλήσεις και κίνδυνοι. Οι ημέρες που θα περάσομε θα είναι δύσκολες.

Η ελληνική δημοκρατία θα λύσει όλα τα αδιέξοδα. Για ένα πράμα μόνο πρέπει εμείις οι πολιτικοί από τώρα να συμφωνήσουμε. Ότι θα προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού την ενότητα του ελληνικού λαού. Ο λαός μας δεν πρέπει να διχαστεί και δεν θέλει να διχαστεί. Αυτό είναι το μεγάλο μας χρέος».



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 07/05/2015 @ 3:42 ΜΜ

    Συμπέρασμα: Το μήνυμα ελήφθη, πριν καν πάμε για ψήφο.
    Έκαναν ότι μπορούσαν για να διχαστεί ο λαός.
    Η βάση κάτω, του λαού, συσπειρώθηκε και άρχισε η πίεση προς τα πάνω.
    Ναι, αρχίζουν δύσκολες μέρες για δαύτους, μιας και μέχρι τώρα δεν τις ένιωσαν.
    Ότι και να βγει από την κάλπη, πλέον ΑΦΟΒΙΑ.

  2. Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΥΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΩΛΟΦΑΡΕΣ.

  3. Κάποια θέματα που πέρασαν απαρατήρητα από τους πολλούς:

    1. Αρχή της εβδομάδας το ΟΧΙ ήταν περίπου στο 75%, ποσοστό λογικό για έναν λαό ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ, ΘΥΜΩΜΕΝΟ και ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ!
    Η δήθεν αντιπολίτευση και τα περισσότερα ΜΜΕ άρχισαν το σφυροκόπημα ΥΠΕΡ του ΝΑΙ εκμεταλλευόμενοι το ισχυρότατο ΑΙΣΘΗΜΑ του ΦΟΒΟΥ και ενεργοποιώντας έτσι το ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ της ΑΥΤΟΣΥΝΤΉΡΗΣΗΣ, του θηλαστικού που ονομάζουμε ΑΝΘΡΩΠΟ!
    Όπως όλοι παρατηρήσαμε, η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν αν όχι ΜΗΔΑΜΙΝΗ ή ΧΛΙΑΡΗ, τουλάχιστον ΕΛΑΧΙΣΤΗ!
    Γνωρίζεται οποιοδήποτε παράδειγμα στην ανθρώπινη ιστορία, που σε περίοδο μεγάλης πόλωσης η μία πλευρά να σκυλιάζει ενώ η άλλη να παρακολουθεί σχεδόν ΑΤΑΡΑΧΗ;
    Φυσικά και δεν είναι φυσιολογικό! “ΕΠΡΕΠΕ” μέχρι την Τετάρτη να ανέβει το ΝΑΙ!
    Αυτό και έγινε με συνέπεια την Πέμπτη τα ποσοστά να εμφανίζονται μοιρασμένα! Το πράγμα όμως απότο απόγευμα της Πέμπτης άρχισε να αλλάζει, παίρνοντας για πρώτη φορά κεφάλι το ΝΑΙ, κάτι που δεν το ήθελε κανείς (στην πραγματικότητα ούτε οι ευρωπαίοι).
    Μέχρι τότε το διαφημιστικό σπότ του ΟΧΙ εμφανιζόταν ΜΙΑ ΦΟΡΑ για κάθε ΠΕΝΤΕ του ΝΑΙ και κάθε ΤΡΕΙΣ του ΚΚΕ!!!
    Λογική εξήγηση καμία για την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
    Την Παρασκευή το μεσημέρι μάλιστα, μετά από τόσο θόρυβο το ΝΑΙ είχε φτάσει το 56%!!!

    2. Τρομοκρατημένοι οι κρατούντες της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ άρον άρον ενεργοποίησαν το ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ! Έκθεση του ΔΝΤ ότι… “ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑ 30% ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΓΙΑ 20(!!!!!!) ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ”
    Όλως τυχαίως, δύο ημέρες πριν η κυρία Μέρκελ εκπροσωπόντας τους δανειστές δήλωνε ότι δεν μπορουν να γίνουν διαπραγματεύσεις χωρίς το ΔΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έτσι δόθηκε το σήμα στον πρωθυπουργό να κάνει διάγγελμα το βράδυ της Παρασκευής
    ώστε να παρουσιάσει την έκθεση και να δηλώσει ότι η ελληνική αντιπροσωπεία είχε δίκιο στις διαπραγματεύσεις, δήλωση που ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!!!
    Αποτέλεσμα, μικρό κεφάλι του ΟΧΙ με 51-49! Ούτε αυτο όμως βόλευε το μυστικό σχέδιο και των δύο πλευρών!

    3. Εκρεμμούσε όμως το μεγάλο όπλο των παράλληλων συγκεντρώσεων, με τη σιγουριά της συντριπτικής υπεροχής του ΟΧΙ και της γνώσης μέσω της συγχρονης βιολογίας για τον μιμητισμό των θηλαστικών υπέρ του ισχυρού! Αποτέλεσμα 52-48 υπέρ του ΟΧΙ! Δεν ήταν όμως αρκετό λόγω των αναποφάσιστων! Για αυτό και…

    4. Σήμερα Σάββατο άρχισε επιτέλους να ακούγεται από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για όσου είχαν την ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ!
    “Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ!!!!”
    Ένα δίλημα το οποίο βασίστηκε στο ότι το ΟΧΙ σημαίνει ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ και η κυβέρνηση την Δευτέρα δεν ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Γιατί άραγε!
    Τελικά το ΟΧΙ έφτασε στο ασφαλές και για τους ευρωπαίους 55%!!!

    5. Αρχισε ξαφνικά η κυβέρνηση μέσα στην εβδομάδα να υποστηρίζει οτι σε 48 ώρες α υπάρξει συμφωνία!!! ΜΑ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ;;;;

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ!
    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΊΣΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.
    Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΗΤΑΝ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΔΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ “ΜΟΥΦΑ” ΤΟΥ MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ!
    ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΟΧΙ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 60% ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
    ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΟΧΙ” ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ “ΝΑΙ” ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ!
    ΤΟ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΒΓΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ!

    Συνοψιζοντας:
    α). ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ.
    β). ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.
    γ). ΤΟ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 52 και 55% ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. (Το δήλωσε εξάλλου και ο πρωθυπουργός. Είπε ότι με 55% θα έχει ισχυρό χαρτί! ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 70%;;;)
    δ). Ο ΑΛΕΞ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ε). ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ… “ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ” ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ
    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ “ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

    “Αν ξυπνήσεις, μονομιάς θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*