ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τσίπρας για το μακελειό στο Παρίσι: Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι – συνεχής ενημέρωση – φωτογραφίες

· ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

gallia penthosΤσίπρας για το μακελειό στο Παρίσι: Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι – συνεχής ενημέρωση – φωτογραφίες

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο των αποψινών αιματηρών επιθέσεων στο Παρίσι.
Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και διαβεβαίωσε ότι «σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές στηρίζουμε τον γαλλικό λαό».
Το μήνυμα του Πρωθυπουργού: Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι. Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές στηρίζουμε το γαλλικό λαό.
paris PARIS1

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμωνΔΙΕΘΝΗ

Παγκόσμια έλλειψη diesel μπορεί να κρατήσει μέχρι το 2027 – Αδειάζουν τα αποθέματα και αυξάνεται η πίεση στις μεταφορές

Συμβολική εικόνα ΗΠΑ και Ιράν σε γεωπολιτική αντιπαράθεσηΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ–Ιράν: Τρίωρη συνάντηση αξιωματούχων μετά τις απειλές Τραμπ – Η πρώτη σοβαρή ένδειξη διπλωματικής στροφής

Γυναίκα σε στούντιο podcast - συμβολική εικόναΔΙΕΘΝΗ

Jennifer Eckhart: Νεκρή στα 36 η πρώην παραγωγός του Fox News – Οι αρχές χαρακτήρισαν τον θάνατο αυτοκτονία

4 απαντήσεις στο “Τσίπρας για το μακελειό στο Παρίσι: Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι – συνεχής ενημέρωση – φωτογραφίες”

  1. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΙΧΕ ΝΑΠΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ;
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ. ΠΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΟΣΚΙΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ, ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ, ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΣ ΤΗΣ ΠΡΙΖΑΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ STAND BY NA BΡΙΣΚΕΤΑΙ.
    ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

  2. Ο τσιπρας κανει τον συγκλονισμένο,ο υποκριτής ανεγκέφαλος δεν αντιλαμβάνεται τι προκειται να γίνει και εδω στην Ελλαδα απο τους λαθρο ισλαμιστες που μας έφερε με τις αποφάσεις του? τόση βλακεία η τόση προδοσία?Τα πρόβατα μπεεε που τον ψηφισαν τι λένε? δεν εξαιρώ και τα αλλα κόμματα που συμφώνησαν στην λαθροεισβολη.

  3. ΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΣΟΥ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΕΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ.ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ.ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ.ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

  4. εμεις να δεις ποσο συγκλονισμενοι νιωσαμε οταν ειπε οταν θα σκισει το μνημονιο και τελικα το υπεγραψε…καραγιοζηδες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *