14:09 - 03/05/2016

Το φαινόμενο Μαντέλα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι είναι το φαινόμενο Μαντέλα ;

Είναι το όνομα που έχει δοθεί στις περιπτώσεις όπου κάποια άτομα θυμούνται μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια – πληροφορία με διαφορετικό τρόπο από ότι στην πραγματικότητα έχει συμβεί .

Με αντίληψη ότι έχει συμβεί σε άλλη εποχή από ότι πραγματικά συνέβη η και ότι μία συγκεκριμένη πληροφορία-γεγονός δεν έχει συμβεί καν .

Ο λόγος που ονομάστηκε φαινόμενο μοντέλα απορρέει από το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν τη μνήμη ,την εντύπωση-πεποίθηση πως ο Νέλσον Μαντέλα πέθανε στη φυλακή στη δεκαετία του 1980 και όχι στην πραγματικότητα που πέθανε το 2013 .

Πολλοι ανθρωποι στον κόσμο πιστεύουν ότι το φαινόμενο Μαντέλα είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα και πολλοι ευαίσθητοι συνάνθρωποί μας που μπορούν να καταγραφούν άλλες ενέργειες κρατούν εναλλακτικές αναμνήσεις σαν να έχουν πηδήξει από μια πραγματικότητα στην άλλη .

Υπάρχουν πάρα πολλές από αυτές τις εναλλακτικές μνήμες που έχουμε όλοι άνθρωποι και εάν το ερευνήσουμε μέσα μας τι στην ουσία πιστεύουμε και τι στην ουσία είναι αλήθεια θα δούμε ότι συνέχεια θα ανακαλύπτουμε φαινόμενα Μαντέλα .

Θα δώσω μερικά παραδείγματα παρακάτω αλλά πριν το κάνω θέλω να θυμηθείτε τη θεωρία μου περί υπέροντότητας πληροφορίας και να σκεφτείτε ότι αν μπορούν με κάποιο τρόπο να επεμβαίνουν στη λανθασμένη πληροφορία μέσα σας αν μπορούν να δημιουργούν φαινόμενα Μαντέλα μέσα σας εσείς πόσο πολύ χειραγωγήσιμοι ειστε;

Το παρακάτω είναι ένα γνωστό κινούμενο σχέδιο που έχει παίξει σε όλο τον κόσμο και το φαινόμενο Μαντέλα παρουσιάζεται στην ονομασία του οι μισοι πιστευουν ότι η ονομασία του ειναι Μπερενστειν (Berenstein) και οι άλλοι μισοί πιστεύουν ότι είναι Μπερενστάιν (Berenstain)
berenstain_bears_logo

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που έχουν αναμνήσεις μνήμης-πεποίθηση ότι η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται σε μια διαφορετική θέση στον παγκόσμιο χάρτη από ότι είναι στη πραγματικότητα .

Αυτό όμως δε συμβαίνει μόνο με τη Νέα Ζηλανδία αλλά και με χώρες όπως είναι η Αυστραλία Σρι λανγκα,Ονδουρα και πολλά άλλα μέρη .

Φαντάσου πόσο παράξενο είναι να βρεις έναν νεοζηλανδό όποιος θα σου δείχνει στο χαρτί ότι πιστεύει και είναι σίγουρος ότι η χώρα του βρίσκεται αλλού απ’ όπου βρίσκεται στην πραγματικότητα ….αυτό θα ήταν τεράστια ενδιαφέρον για να το ερευνήσεις ;
new_zealand_map
Πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν αναμνήσεις-πεποιθήσεις-άποψη ότι ο Μπίλι Γκράχαμ πέθανε περίπου το 2009 και ότι την κηδεία την μετέδωσαν ταυτόχρονα σε πολλά δίκτυα στις Ηνωμένες Πολιτείες ,…το θέμα είναι ότι ο Μπίλι Γκράχαμ εξακολουθεί να είναι ζωντανός σήμερα .!!!!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. Δεν ξερω αν υπαρχει …Φαινομενο Μαντελα…..
    Αυτο που ξερω ειναι οτι πρεπει να επεξεργαζομαστε….την οποια πληροφορια….ειδηση…
    γιατι το μονο που μας απεμεινε ….ειναι η σκεψη.
    Ας την χρησιμοποιησουμε λοιπον ….με συνεση…..χωρις να πιστευουμε …με ελαφροτητα οτι μας σερβιρουν….

    • Ανώνυμος 05/03/2016 @ 3:53 ΜΜ

      Apo tin poly skepsi kai analysi, prosexe. Mporei na patheis paralisi

    • Αυτός ο αχταρμάς Αννα, είναι το αποτέλεσμα της υπερπληροφόρησης,όπου οι διαβιούντες σε μιά “Δημοκρατία”, πρέπει να έχουν τόση πληθώρα από δαύτην ώστε στο τέλος να μη μπορούν να ξεχωρίσουν το μαύρο από το άσπρο!

    • ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 05/03/2016 @ 5:48 ΜΜ

      ΑΝΝΑ το Φαινομενο Μαντελα υπαρχει.Πιστευω ακλονητα οτι το 1980 ειμασταν παντρεμενη….

  2. Ο άνθρωπος είναι φυσικότερα εύπιστος παρά δύσπιστος.
    Όταν εμφανίζεται μιά καινούργια είδηση καί η είδηση αυτή υποστηρίζεται από αρκετούς, η πλειοψηφία την δέχεται ως έγκυρη, τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα.
    Επίσης όταν εμφανίζεται μιά καινούργια είδηση από κάποιον που θεωρείς αυθεντία την δέχεσαι χωρίς πολλά πολλά.
    Αυτή η ευπιστία κάποιου μπορεί να διαρκέσει αρκετά ώστε να τον επηρεάσει σε αρκετές επιλογές του.
    Όταν εκφράζονται προβλέψεις ή προφητείες, οι οποίες στην καλύτερη περίπτωση έχουν σαν αντικείμενο δυνατότητες, αρκετοί τις πιστεύουν ως βεβαιότητες, αυτή η στάση τους τούς επηρεάζει στις επιλογές τους καί η πρόβλεψη γίνεται πραγματικότητα.
    Όλα στο παρόν υπάρχουν, στο παρόν μπορεί να αλλάξει και το μέλλον καί το παρελθόν. Η ιστορία όπως την αντιλαμβάνεσαι από στιγμή σε στιγμή αλλάζει σύμφωνα με αυτά πού πράττεις, συνειδητά ή ασυνείδητα, στό παρόν.
    Προτείνω να έχεις αυτογνωσία στο παρόν για να ξέρεις τις δικές σου προτιμήσεις και να επιλέξεις σύμφωνα με αυτές, σε αυτό θυμίσου ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, εξωτερικό ή εσωτερικό.
    Με απλά λόγια προτείνω να εφαρμόζεις ούτε ευπιστία ούτε δυσπιστία.

    Ηλίας Α. Λυμπέρης

  3. Ανώνυμος 05/03/2016 @ 4:45 ΜΜ

    Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ
    ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ
    ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΙΑ Η ΟΧΙ…

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ
    ΧΕΡ ΣΟΙΜΠΛΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ
    ΞΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Απιστευτο ομως αληθινο 05/03/2016 @ 6:12 ΜΜ

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ γνωριζω αυτο..ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1 το πρωι..ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΣα στο σπιτι..Ημουν μισοξυπνιος λογω το οτι ποναγε η μεση μου..ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΩ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙνα μου λεει The gate to the fourth dimension is in Scandinavia .Εγω λες και ηταν απολυτα φυσιολογικο ρωτησα in Norway ot Sweden??Η φωνη απαντησε in Sweden..Μετα απο ενα ,δυο εβδομαδες βλεπω οτι βρηκαν στο βυθο της Βαλτικης στην Σουηδια ενα USO. .Περνωντας καποιος καιρος οταν κατεβηκαν ναχτο ερευνησουν απο κοντα .Τα ηλεκτρονικα στο βαθυσκαφοα αλλα και τα μηχανηματα που ειχαν οι δυτες σταματησαν να λειτουργουν οταν αρχισαν να πλησιαζουν.Με εκπληξη ειδα την συνεντευξη τους στην τηλεοραση.Που ειπαν οτι Υπαρχουν δυο αντικειμενα στο βυθο .Το παραηενο αντικειμενο καπως στρογγυλο και ενα δευτερο αντικειμενο σε μικρη αποσταση Another object looking like a gothic window like a gate.Δηλαδη κατι που μοιαζει σαν παραθυρο γοτθικου ρυθμου σαν πυλη.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ή Στην ΕΥΡΩΠΗ….ΕΓΩ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

  5. Νεοέλληνας 2.0 05/03/2016 @ 6:15 ΜΜ

    Τα σαυροτρολακια προσπαθουν να σας καψουν τα μυαλα με χυδαια ψευδη και ασυστολη παπαρολογια που στοχευει παντοτε στον εντυπωσιασμο και στην επιφανεια και οχι την ουσια των πραγματωνν, καθως μιλαμε για χυδαια και σιχαμερα υποκειμενα που ειναι κατευθυνομενα απο δαιμονικη μανια. Προσπαθουν μανιωδως να συντηρησουν το ψευδος τους για να σας κρατησουν υπο τον νοητικο ελεγχο των αφεντικων τους οι οποιοι και επιζητουν την καταστροφη σας σε ολα τα επιπεδα.

    Προσπαθουν να κανουν σε εμενα αυτο που εκαναν για χρονια στους Χριστιανους με ειρωνειες, υβρεις και προκλησεις παριστανοντας τις εξυπνες πουτανες και ολο αυτο φυσικα εχει σχεση και με τις Σατανιστικες τελετες με τους αναποδους σταυρους κλπ για αυτο η σαυροοπουτανα που κυκλοφορει εδω μεσα προσπαθει να αντιστρεψει οτι λεω με βλακειες που απευθυνονται σε ηλιθους και δεν αντεχει ουτε δευτερολεπτο, ουτε το φως της ουσιας των πραγματων, ουτε το φως του σταυρου.

    Απλα προσπαθει να σας καψει, καθως καιγεται μεσα στην αρρωστια της και καποτε την ακολουθουν και καποια αλλα καμμενα σαυροτρολακια και προσπαθουν απλα να ενδυναμωσουν το ψεμα για να ταισουν τα αφεντικα τους και τον πατερουλη τους τον διαολο.

    Μιλαμε για σαυρες. Δεν μιλαμε για ανθρωπους και αυτος που το πιστευει αυτο κανει τεραστιο λαθος.

    • Ανώνυμος 05/03/2016 @ 9:21 ΜΜ

      Φίλε συμβουλευτικά στο λέω, κάλεσε κάποια γραμμή βοήθειας. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το κείμενο; Φαίνεται να χρειάζεσαι ιατρική υποστήριξη.
      Θα σε τρελάνουν εδώ μέσα. Μήπως κι εσύ πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο σου γιατί προκαλείς και δεν τους βλέπω να σε αφήνουν σε ησυχία αν συνεχίσεις έτσι.
      Μάζεψε το λιγο μήπως μαζευτούν κι αυτοί. Νομιζω οτι εχεις να πεις πραματα αλλά έτσι οπως παει δεν θα μπορεις να μιλησεις. Μαλλον γινεσαι και γραφικος.

      • Νεοέλληνας 2.0 05/03/2016 @ 10:24 ΜΜ

        “Φιλε” συμβουλευτικα σου το λεω να δωσεις αλλου τις συμβουλες σου και αμα θες να βοηθησεις το συμπαν να απεθυνθεις σε αυτα τα αρρωστημενα υποκειμενα και οχι σε μενα και αμα δεν το βλεπεις οτι αυτα τα ψυχοτικα υποκειμενα δεν σταματουν να προκαλουν οτι και να γινει και αυτο δεν εχει καμια σχεση με εμενα ειναι μαλλον γιατι γουσταρεις ολο αυτο που γινεται.

        Το αρθρο μιλαει για καποια τρολ και πανω σε αυτο απαντησα και συμπληρωνω οτι καποιοι που ζουν μεσα σε ενα ψεμα και σε μια παραλληλη διασταση σε σχεση με την ιστορια και σε σχεση γενικοτερα με την πραγματικοτητα που ζουμε απλα προσπαθουν να επιβαλουν την αρρωστια τους με νοητικα τεχνασματα που απευθυνονται σε πιθικια και μαλλον και σε σενα.

        Απλα προσπαθησα να επικοινωνησω με καποιοιους αρρωστους που εχουν γεμισει το κεφαλι τους με σκατα και λυσσαξαν γιατι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα θελουν σε σχεση κυριως με τις αρχαιες παραδοσεις και το συμπαν που τελικα δεν τους ανηκει λογω της καταγωγης τους. lol

      • Νεοέλληνας 2.0 05/03/2016 @ 11:16 ΜΜ

        Βασικα μιλαμε για 3-4 αρχαιοσαυροτρολακια και για ενα ψυχοτικο και αρρωστημενο υπερτρολ που του μπαινουν οι δαιμονες απο τον κωλο και που χαιρεται ακομα και με το καψιμο εκκλησιων κλπ.

        Ο λογος που εγραψα και το δευτερο μηνυμα σε σχεση με τις Σατανιστικες τελετες ειναι για να σας βοηθησω να καταλαβετε, εστω και να δεν σας ενδιαφερει το θεμα, οτι η πραγματικοτητα δεν ειναι καθολου ετσι οπως νομιζουν οι περισστεροι και οι τελετες με τους αναποδους και τις αναποδες πενταλφες ειδικα, εχουν σαν στοχο να αντιστρεψουν την πραγματικοτητα και να την κλεισουν σε ενα κουτακι που να τους επιτρεπει να την κατευθυνουν και ΟΛΑ αυτα που λεω εχουν σχεση και με το αρθρο και αμα προσπαθησεις ισως και να το καταλαβεις. Θα μπορουσε ισως και να καταλαβεις το πως ολα αυτα σχετιζονται με ολες αυτες τις ψυχωτικες και μανιακες αρχαιοσαυρες και οχι μονο που εχουν βρωμισει το διαδικτυο με βασικα κυριως αντιχριστιανικο τρολαρισμα, καθως τους ελκει η μυρωδια του χριστιανικου αιματος, αλλα και του πνευματος γενικοτερα και για αυτο λεω οτι δεν μιλαμε για ανθρωπους αλλα για καρκινους που καινε και την χωρα αλλα και την ανθρωποτητα και που προφανως ειναι αδελφια σου.

        Δεν πιστευω να σε απασχολει φυσικα το θεμα του σταυρου και η σχετικη αναλυση που εκανα και γενικα δεν πιστευω να σε ενδιαφερει το θεμα πραγματικοτητα και το πως αυτη δημιουργειτε απο τους αλχημιστες οπως εγω για αυτο κατσε μεσα στο ψεμα σου και νομιζε οτι σου καπνισει σε σχεση με ολο αυτο που γινεται και ασε τις συμβουλες για γιατρους κλπ καθως σας ξερω πολυ καλα εσας τους εξυπνακιδες, πιστεψε με.

  6. Ανώνυμος 05/03/2016 @ 6:52 ΜΜ

    Είναι γεγονός ότι ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων πάσχει από βαριά απώλεια μνήμης, όπου σε αρκετές περιπτώσεις οδηγεί στα όρια της αφασίας, συν της ιδιάζουσας καταστάσεως ότι διαστρεβλώνει το είδωλο της πραγματικότητας για το προσωπικό του δοκούν, φτιάχνοντας έτσι μια δική του επίπλαστη πραγματικότητα.

    Ας υποθέσουμε τώρα ότι σε αυτή την δική του επίπλαστη πραγματικότητα ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, ζει τον δικό του προσωπικό μύθο που εμπερικλείεται στην φράση: “Εγώ θέλω να περνάω καλά”… έως ότου έρχεται κάποιος και του λέει αυτό που ήθελε να ακούσει: και τώρα για πολίτευμα έχεις δημοκρατία!

    Εκεί είναι το κλειδί… σε αυτόν τον “κάποιο” που έδωσε την πολυπόθητη πληροφορία… “τώρα για πολίτευμα έχεις δημοκρατία”.

    Οπωσδήποτε ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων πιστεύει αυτόν τον “κάποιο” μιας και του δίνει την παραίσθηση της ελευθερίας, αλλά χωρίς να γνωρίζει τι είναι το πολίτευμα της δημοκρατία, μέσα από τους Αριστοτέλη, Πλάτωνα, Πλούταρχο κ.λ.π. έτσι ώστε χωρίς να έχει μέτρο σύγκρισις, υπεισέρχεται στο “φαινόμενο Μαντέλα” …”Είναι το όνομα που έχει δοθεί στις περιπτώσεις όπου κάποια άτομα θυμούνται μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια – πληροφορία με διαφορετικό τρόπο από ότι στην πραγματικότητα έχει συμβεί”…

    Έτσι έχουμε το μαζικά παράδοξο αποτέλεσμα του “φαινόμενου Μαντέλα”, να έχουμε 100 χρόνια οικογένεια Μητσοτάκη και Παπανδρέου, και 80 χρόνια οικογένεια Καραμανλή… ενώ ταυτόχρονα ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων να επιμένει ότι… έχουμε δημοκρατία!

    Πέραν αυτών υπάρχουν και άλλα παράδοξα στρεβλωτικά προγράμματα – πληροφορίες… ως μαζικό αποτέλεσμα του “φαινόμενου Μαντέλα” ενός πραγματικά πάσχων λαού, που φέρουν το κοσμικό όνομα Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαράς, Α. Τσίπρας, Α. Γεωργιάδης, Κ. Μητσοτάκης Ευ. Βενιζέλος κ.λ.π.

    Αυτά.

    • στην απωλεια μνημης του λαου
      θα συμφωνησω.
      καποιοι υμνουσαν τους ναζι τους σφαγεις μας
      κ τωρα μας παρουσιαζονται σαν “πατριωτες”
      φιδια κολοβα!

  7. Νεοέλληνας 2.0 05/03/2016 @ 7:49 ΜΜ

    Οι Σατανιστικες τελετες ασφαλως εχουν καλυτερο αποτελεσμα στα αδελφια των αρχαιοσαυρων τους Ισλαμιστες και μαζι με τους Αντιχριστους Εβραιους βαρανε τους Χριστιανους συμπατριωτες τους και μετα παριστανουν και τους υπερελληνες γιατι τους εχουν γεμισει το κεφαλι με σκατα σε σχεση με το αρχαιο βρωμομπουρδελο, το οποιο παρηγαγε απιστευτα και ασυλληπτα μεγεθη ανωμαλιας και για αυτο αλλωστε δημιουργηθηκε αυτο το ηθικο κενο, το οποιο καλως η κακως καλυψε ο Χριστιανισμος και τωρα βρισκομαστε και παλι σε μια κατασταση οπως τοτε με την Ρωμαικη πορνοκρατορια και οι σαυρες εχουν ξεσαλωσει και γινεται ενας αορατος πνευματικος πολεμος στον οποιο οι αρχαιοσαυρες εχουν ταχθει υπερ των μαυρων μαγων στο 100% καθως εκτος απο ασχετοι σε σχεση με αυτα τα θεματα, ειναι και παντελως ηλιθιοι και υπεροπτες που πασχουν απο την Εωσφορικη αλαζονεια, καθως επισης ζουν και σε ενα ψεμα σε σχεση με την “πνευματικη ανωτεροτητα” των αρχαιων, οι μεγαλοι των οποιων ηταν ολοι μυημενοι στα μυστηρια της ανατολης, κυριως απο Βαβυλωνιους μαγους οπως αλλωστε εξηγησε και ο Διεγενης ο Λαερτιος και επειδη εγω λεω την αληθεια σε σχεση και με την καταγωγη των θεων και σε σχεση με το πολεμο που δεχεται το πνευμα του Χριστου, πρεπει και καλα να απολογηθω για τι εξωτερικες δομες του Χριστιανισμου γιατι μεχρι εκει τους παιρνει η απυθεμνη και ανεφ προηγουμενου βλακεια τους και φυσικα δεν εχει καμια σημασια το ΜΕΣΑ και το “εσωτερικο μυστηριο” καθως το μονο που εχει σημασια ειναι η υλιστικη γνωση και η μαλακια που δερνει ολους τους Εωσφοριστες καραγκιοζηδες και το γεγονος για παραδειγμα οτι ο Χριστιανισμος δεν ειχε τοσους πολλους νοητικους αυνανιστες οσους ειχε η αρχαια Ελλαδα για παραδειγμα και δεν παρηγαγε τοση υλιστικη γνωση, οση για παραδειγμα παρηγαγε η αναγεννηση που εγινε απο Χριστιανους Αλχημιστες, κυριως Ροδοσταυρους, και η παρανοια που σπερνουν οι αρχαιοπληκτοι δεν εχει προηγουμενο στα παγκοσμια χρονικα και φυσικα εχουν και το θεμα του Ελληνα Αντιχριστου 666 του Φουρακη που θα παει πισω στον χρονο για να σκοτωσει τον Ιησου και να σφαξει και παλι τα εκατομμυρια χριστιανων μαρτυρων που θυσιαστηκαν για ενα πιο ανθρωπινο κοσμο και δεν θα μπορουσε για παραδειγμα αυτος ο Ελληνας Χριστος που θα ερθει να ειναι ενα παιδι των Ελοχιμ που ειναι οι Ελ και οι Ανουννακι και θα πρεπει σωνει και καλα να προερχεται απο τους Ολυμπιους οι οποιοι ειναι μεταγενεστεροι απο τους Φοινικικους Ελ και αρα και απο τους Ανουννακι.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.

    INSAINITY = 666

    • ΑΝΤΙ-ΝΕΟΛΑΜΑ 0.2 ΚΥΝΗΓΟΣ 05/04/2016 @ 12:00 ΠΜ

      ΤΑ ΦΑΑΑΑΡΜΑΑΑΚΑΑΑ LOL(A), ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΛΑΣΓΕ… Α-Ν-Θ-Ε-Λ-Λ-Η-Ν!!!!
      Το σύστμα υγείας στην πατρίδα σου το Ισραήλ πρέπει να είναι καλύτερο (ε, βέβαια έτσι όπως κατάντησε την πατρίδα μας η ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ σου!
      Από εδώ δεν πρόκειται να βρεις θεραπεία, μόνο στο Τελ Αβίβ… ΧΑΖΑΡΑΙΕ!!!!
      Σαλόμ ΑβραμοΣάρα lol lol lol lol LOL(A),
      sexy θεία Λολα,
      Απ τη Βαβυλώνα,
      Που τα κάνεις όλα,
      Σε περιτμημένη… κολώνα!!! lol lol lol lol lol lol lolita

      • Νεοέλληνας 2.0 05/04/2016 @ 12:51 ΠΜ

        Να το και το υπερτρολ που λεγαμε που εβριζε την μανα μου γιατι απλα λεω την αληθεια για την προελευση τοσο του Ιησου οσο και της μητερας του και των αποστολων και λεει οτι να ναι και οτι μαλακια κατεβασει ο πρωκτος που εχει για εγκεφαλο. lol

        Για πες μου που κανω λαθος; Μπορεις που κανω λαθος η μονο να τρολαρεις ξερεις;

        Εσυ να δουμε ποτε και πως θα βρεις θεραπεια ξεφτυλισμενε και αρρωστημενε πανιβλακοβλακα. lol

  8. Νεοέλληνας 2.0 05/04/2016 @ 1:12 ΠΜ

    Σε σχεση με το θεμα και σε σχεση με το πως οι δαιμονισμενες αρχαισαυρες σας γαμανε τους εγκεφαλους και προσπαθουν να επιβαλουν το ψεμα και την αρρωστια τους.

    Ηρθε και εδω λοιπον το δαιμονισμενο υπερτρολ που εχει βαλει ολους τους δαιμονες της κολασης στον κωλο του να επιβεβαιωσει του λογου το αληθες.

    Να βαλουμε τα πραγματα με την σειρα.

    Πρωτα πολα να πεθανουν ολοι οσοι λενε οτι οι Χριστιανοι δεν ειναι Νεοελληνες και συνεχιζουν να ταιζουν αυτη την ανεφ προηγουμενη αρρωστια, εκει οπου μαλιστα η αρχαια παραδοση ειναι ενα μειγμα ανατολικων παραδοσεων.

    Δευτερον: O Ιησους η μητερα και οι αποστολοι ηρθαν απο την Ιουδαια και σε οποιον μπασταρδο δεν αρεσει να πεθανει.

    Τριτον: Aυτος ο αρρωστημενος μπασταρδος δεν ξερει τι λεει και τι του γινεται και απλα απο τα πολλα καλτσον που εχει σκισει εχει λαλησει και απλα τρολαρει σαν πουτανα.

    Τεταρτον: O Ιησους εκανε περιτομη οπως και ο Ορφεας και ο Πυθαγορας και ολοι οι αρχαιοι Ελληνες που μυηθηκαν στα Αιγυπτιακα μυστηρια και το θεμα ειναι ασημαντο καθως επισης Ορθοδοξια απερριψε την περιτομη και δεν υπαρχει καν θεμα. Απλα οι παπαδες γιορταζουν οτιδηποτε εκανε ο Ιησους αν και δεν με απασχολει τι κανουν οι παπαδες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. Υπαρχει μονο ενας αρρωστημενος παρανοικος βρωμοσκατομπασταρδος που παραληρει σαν πουτανα χωρις να ξερει τι του φταιει.

    Πεμπτον: Εγω απλα μιλαω για την ιστορια των παραδοσεων των θεων και αυτη η πουτανοσαυρα απλα παραληρει γιατι το συμπαν δεν ειναι Ελληνικο και δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ αλλο περα απο τα σκατα που εχωσαν καποιοι στα μυαλα ηλιθιων και πανηλιθιων οπως αυτο το τραγελαφικο και χυδαιο υποκειμενο και το προβλημα που εχουν αυτα τα δαιμονισμενα υποκειμενα που εχουν γεμισει τα κεφαλια τους με σκατα ειναι με την ιστορικη αληθεια και την πραγματικοτητα και οχι μαζι μου. Για να επανελθουμε δηλαδη και στο θεμα του πως καποιοι μεταδιδουν λανθασμενη πληροφορια και αυτο εξελισσετε σε ενα καρκινο.

    Δεν περιμενω φυσικα απο αυτο το σκατο να απαντησει αλλα αμα μπορει καποιος ευχαριστως να το συζητησουμε.

  9. To φαινόμενο μαντέλλα είναι υπαρκτότατο.
    Κατά την γνώμη μου, οι πιθανές ερμηνείες είναι τρεις:

    1) Διαταραχή πραγματικότητας.
    2) Συστηματική διαστρέβλωση της πληροφορίας επί δεκαετίες, στα πλαίσια πειράματος.
    3) Συστηματική διαστρέβλωση της πληροφορίας με στόχο την διαταραχή της ανθρώπινης αντίληψης, είτε για λόγους κοινωνικής μηχανικής και διάσπασης της κοινωνικής συνοχής, είτε με σκοπό την εκτροπή ροής της ίδιας της πραγματικότητας.

    (Παίζει και η περίπτωση των ψευδών αναμνήσεων, αλλά μου φαίνεται η λιγότερο πιθανή.)

    Προσωπικά, έχω παρακολουθήσει τον Οκτώβριο του 1979, μια ταινία που -σύμφωνα με την γουίκιπίδια- υποτίθεται πως πρωτοπαίχτηκε το 1986 και πως η πρωταγωνίστριά της γύρισε την πρώτη της ταινία το 1981.
    Την είδα υπό τόσο εξαιρετικές συνθήκες, που αποκλείεται να κάνω λάθος στην χρονολογία, υπάρχει άλλωστε η σφραγίδα στο παλιό μου διαβατήριό που την πιστοποιεί. Την είδα κατά την διάρκεια του μοναδικού υπεραντλαντικού ταξιδιού της ζωής μου, μέσα στο αεροπλάνο. Δεν έχω ξαναμπεί ποτέ σε αεροπλάνο μεγάλων αποστάσεων και ούτε έχω ξαναδεί ποτέ αεροπλάνο που να παίζει ταινίες κατά την διάρκεια της πτήσης.
    Με εξέπληξε και με προβλημάτισε τόσο πολύ το θέμα της ταινίας, που αποκλείεται να κάνω λάθος στην ταινία. Ούτε είχα ξαναδεί μαύρο ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ούτε ήξερα τι είναι το ίντερνετ κι έσπαγα το κεφάλι μου πως μπορεί να επικοινωνεί ένας υπολογιστής στην Αμερική, μ’ έναν άλλον στην Ρωσσία. Την σκεφτόμουν για χρόνια αυτήν την ταινία και την κατάλαβα όταν έμαθα για το ίντερνετ, αρχές δεκαετίας ’90.

    Οπότε, είτε εγώ είχα πέσει σε τρανς κι έβλεπα ταινίες απ’ το μέλλον, είτε ο χρόνος έχει γίνει αχταρμάς, …..ήηηηη…. η γουίκι λέει ΨΕΜΜΑΤΑ!

    Η ΤΑΙΝΊΑ: -https://en.wikipedia.org/wiki/Jumpin%27_Jack_Flash_%28film%29

    • Απο ο,τι μπορω να θυμηθω, κι εγω εχω την εντυπωση οτι η ταινια βγηκε στα μεσα της δεακετιας του 80. Ημουν εφηβη τοτε και θυμαμαι που συζητιοταν στα σχετικα περιοδικα της εποχης.

  10. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 05/04/2016 @ 4:30 ΜΜ

    βρηκα δυο ονοματα απο ταινειες οι οποιες ειναι διαφορετικες απο οτι θυμαμαι, sex in the city H sex and the city;; και το ποιο θεαματικό ειναι Interview with a Vampire H Interview with the Vampire

  11. Περαστικός 02/15/2017 @ 1:29 ΠΜ

    Διαβάστε το άρθρο τής Μιλίτσα Κοσάνοβις
    «Η Απάτη τής Χρονολόγησης» στο βιβλίο
    «Τα Μυστήρια του Χρόνου» (εκδ. Αρχέτυπο).
    Εκεί μιλάει για κάποιον Ρώσσο Μαθηματικό
    ονόματι Ανατολίου Φομένκο και άλλους που
    έκαναν σχετικές έρευνες. Ο δε Φομένκο
    διαπίστωσε ότι ζούμε στον 14ο αιώνα !

    Βάλτε στο YouTube «Anatoly Fomenko».
    Έχει πολλά βίντεο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*