19:59 - 05/10/2014

SOS!!!ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!

-ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

-ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

-ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;

ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ;

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΕΔΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΑΜΕΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ, ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΥΡΩ Η ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΥΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟY ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΡΕΣ!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΟΤΙ ΟΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤOΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ!

ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΥΡΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟYΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΩΡΑΑΑ!

ΣΧΟΛΙΟ:KAI TΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. SOS

ellasdimokratia.wordpress

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (54)

 1. 0
  0
  τι πινεις και δε μας δινεις?σε βιντεοπαιχνιδι το ειδες αυτο το σεναριο?
 2. 0
  0
  Θαρθει ξαφνικα το βραδυ θα κοιμηθητε με ειρηνη και το πρωι θα σηκωθειτε με πολεμο !!!
 3. 0
  0
  ΠΑΛΑΙΑ ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ…………………….
 4. 0
  0
  ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ …?
 5. 0
  0
  ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;
 6. 0
  0
  αντε παλι τα ιδια!!!!!!
 7. 0
  0
  χαχχχααχχααχαχαχχαχαχαχα…να'ναι καλα οποιος το'γραψε αυτο…μ'εκανε και γελασα την πικραμενη….
 8. 0
  0
  Εγώ ξύπνησα ένα πρωί με πόλεμο.
  Είχε έρθει η πεθερά μου!
 9. 0
  0
  10/05/2014 10:59:00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
 10. 0
  0
  Η Ανακοινωση ειναι παρα πολυ ενδιαφερον κι οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολοκληρη την ευρωπη μαλιστα δε πιστευω να εχεις ολοκληρη αλυσιδα καταστηματων σ ολη την ευρωπη?

  Υπο αλλες συνθηκες μπορει να σε πιστευα τωρα ομως οχι.

  Η ιστορια σου παντος ειναι φοβερη..

  Ασωτος
  • 0
   0
   """Η Ανακοινωση ειναι παρα πολυ ενδιαφερον"""

   ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ Π@@ΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!
   • 0
    0
    Γιατί, ο άλλος που μιλάει για τσουβάλια ΛΥΡΕΣ! Μόνο οι Κρητικοί και οι Πόντιοι θα σωθούν! Έχουν πολλούς ΛΥΡΑΡΗΔΕΣ!
 11. 0
  0
  Φίλε είτε τα βγάλει είτε δεν τα βγάλει με αυτό που λες,τα λεφτά είναι άχρηστα και εξηγούμε,αν όπως λες οι τραπεζίτες κρατήσουν τις καταθέσεις,ε τότε δεν έχει νόημα διότι αν τα έχουν όλα αυτοί και ο λαός δεν έχει τίποτα,τότε δεν υπάρχει ανταλλαγή σε οτιδήποτε….είναι άχρηστα και για τους ίδιους γιατί δεν υπάρχουν υποδομές για να τα ξοδέψουν.Άρα γιατί να σηκώσουν τα λεφτά τους οι πολίτες αφού είτε έτσι είτε αλλιώς είναι χαμένα…..Πονηρό μου ακούγετε….για να λέει η κυβέρνηση μετά….ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΑΝΕ""ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ,ΒΓΛΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ…..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ…..και καταστρέψατε την οικονομία και ότι κάναμε πήγε χαμένο και πτωχέυσαμε.Μάλλον πάμε σε χρεωκοποία …και θέλουν να την σκαπουλάρουν και να ρίξουν μετά το φταίξιμο στον λαό(ψυχολογία των μαζών)…και έβγαλαν τα παπαγαλάκια.Είτε τα βγάλετε είτε όχι το ίδιο είναι.Αν τα κρατήσετε μέσα στις τράπεζες,τοτε και αν χρεωκοπήσουμε θα έχουμε ένα λόγο να βάλουμε κρεμάλες,αν τα πάρετε όμως και χρεωκοπήσουμε,οι κυβερνώντες θα ρίξουν στους πολίτες το φτέξιμο.ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.Πάντος πάρτε τρόφιμα,παιδία για καλό και κακό,αλλά τα λεφτά δεν έχει νόημα να τα βγάλετε,είτε έτσι είτε αλλιώς,χαμένα είναι….το ίδιο είναι.Σηκώστε λεφτά μόνο για τρόφιμα.
 12. 0
  0
  Μόνο ο νομός θεσσαλονίκης μπορεί με μία σοδειά ρυζιού (η οποία είναι σε εξέλιξη) να ταίσει ολόκληρη την Ελλάδα για τρία χρόνια.
 13. 0
  0
  Αν γνωριζες κατι θα ησουν συγκεκριμμενος με ημερομηνιες….

  εσυ πιθανολογεις……εισαι επικυνδηνος για τον κοσμο και για τον εαυτο σου……

  εκτος αν γνωριζεις και μας παραθεσεις στοιχεια ποτε απο που και πως….

  απο τον τροπο που γραφεις επισεις δεν δειχνει ιδιαιτερης εγυιας το κειμενο…

  μπορει να το κανεις αυτο για τον μεσο ανθρωπο βεβαια…
  • 0
   0
   """επισεις(!!!!!!) δεν δειχνει ιδιαιτερης εγυιας(!!!!!!) το κειμενο…"""

   ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΛΟΙ!!! ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ…….
  • 0
   0
   Εφυιας ηθελα να γραψω απλα γραφω απο κινητο……δυσκολο να καταλαβεις τη λεξη ε;;
 14. 0
  0
  Και μόνο που είναι γραμμένο ΟΛΟ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ χάνει την σοβαρότητα του, αν είχε και ποτέ.
  Ασε που είναι γεμάτο ορθογραφικά λάθη π.χ -> ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΥΡΕΣ (ποντιακές ή κρητικές;)
 15. 0
  0
  ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ…ΣΟΥΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ….ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
 16. 0
  0
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡ@ΙΔΙΑ..!!
 17. 0
  0
  Ποιός το έγραψε αυτό το άρθρο , ο Πίκος Απίκος;
 18. 0
  0
  Όταν (όχι αν) θα το κάνουν, θα το κάνουν ξαφνικά. Δεν θα έχουν βγάλει κάποιοι παράρτημα από το προηγούμενο βράδυ. Αλλά δεν μας χαλάει να έχουμε εφοδιαστεί με κάποιες προμήθειες.

  Ούτε μας χαλάει να δούμε και αυτό το βίντεο κάποια στιγμή. Μια άποψη είναι…

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ (13 Σεπτ. 2015;) ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ:

  http://www.youtube.com/watch?v=gGF8213KlL8
  • 0
   0
   Υ.Γ. Προσέξτε το σημείο του βίντεο που περιγράφει τον "κύκλο της επταετίας" που επαναλαμβάνεται συνεχώς μεταξύ των οικονομικών κραχ. Το 7 έχει σημασία για τους Εβραίους.
 19. 0
  0
  Εγώ συμφωνώ με τον αρθογραφο. Πριν 4 χρονια θα έλεγα τα ίδια με σας, αλλα μετά από 4 ολόκληρα χρονια που ακολουθώ την οικονομία, θα συμφωνήσω μαζί του. Γι'aυτό ακριβώς το λόγο όλοι οι τραπεζίτες συμφωνούν σε ΒΑlΕ INS όπως το έχουν ονομάσει αυτοί, που είναι απλώς ένας τρόπος που θα τους δώσει το δικαίωμα να παρακρατήσουν ένα μεγάλο ποσοστό χρηματικών καταθέσεων για την πάρτη τους όταν χρειαστεί.Κάτι παρόμοιο έγινε και στην Κύπρο. Αυτό έχει ήδη ψηφιστεί στην Ευρώπη και θα κρατούν ποσα λογαριασμών άνω των 100.000 euro. Έχει μάλιστα ψηφιστεί στην Aμeρικη και Australia. Στην Australia που μένω εγώ, οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν λίγα λεφτά στην τράπεζα, τα έχουν ήδη σηκώσει και τα έχουν κάνει χρυσό ή ασίμι. Αυτή η φούσκα που λέγεται oik0nomia θα σπάσει, το ποτε δεν το ξέρει κανεις. Όσο ο κόσμος κρατα τα λεφτά του και τις επενδύσεις του στις τράπεζες τόσο θα παραμένει σταθερή η οικονομία, αλλα όχι για πολύ ακόμα γιατί οι περισσότεροι έχουμε βγάλει τις οικοnoμιες μας και τις κρατάμε κοντά στην καρδια μας, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Τα τρόφιμα θα έπρεπε να τα έχετε μαζέψει από καιρού τώρα.
  Και κάτι άλλο, κάθε φορα που μας ετοιμάζουν κάτι, μας ψεκάζουν πρώτα, γι'aυτό να κοιτάτε ψηλά…και να προσέξετε την διατροφή σας, καλή αλκαλική δίαιτα με λεμόνι υδροξείδιο και ιώδιο γιατί οι ποσότητες των μετάλλων που μας βρέχουν είναι σε δεκάδες χιλιάδες ποσοστού μεγαλύτερες από τις κανονικές.
  Να'στέ καλά.
 20. 0
  0
  "Δημοκρατικοποιηση των τραπεζων"…;;;…ελεος ρε παιδια…
 21. 0
  0
  Ρε μας δουλευεις ποια λεφτα??? Αν ειχαμε στην τραπεζα λεφταααα…
 22. 0
  0
  Σε λίγες μέρες αρχίζει το πανδαιμόνιο με τον ιό Έμπολα σε όλο τον πλανήτη.
  Ο απόλυτος τρόμος θα κυριεύσει τον πλανήτη
  Το κραχ στα παγκόσμια χρηματιστήρια, είναι δεδομένο και θα συμπαρασύρουν Τράπεζες και καταθέσεις.
  Μέχρι το Μάρτη αναμένεται να έχουν σχεδόν σταματήσει όλες οι αερομεταφορές παγκόσμια εμπορευμάτων αλλά και ανθρώπων, λόγω φόβου του Έμπολα, αλλά και στρατιωτικού νόμου στις μετακινήσεις που θα επιβληθεί !!
  Τα χρήματα Ευρώ ή δολάρια η χρυσός θα αχρηστευθούν
  Νερό Τρόφιμα, Βιταμίνη C, μάσκα με φίλτρο ενεργού άνθρακα, καραμπίνα θα είναι τα απαραίτητα για επιβίωση.
  Με το που ακούσετε για τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα, φύγετε αμέσως για επαρχία !!
  (Μακάρι να βγώ ψεύτης και όλα αυτά να μην γίνουν !!)

  "Data shows [tension] across [conus (AK feels safe)] by January due to [ebola fears]. Data also shows [decline] and [praying] are the dominant memes across Markets entity through October. Now we (probably) know what the [2/two black mondays] are about….ebola and ebola fears. (10/3/2014)

  ST data shows transglobal transport shutdown by March due to [ebola fears]. Data shows that [business (globally)] come to [face] a [situation] at once both [troublesome] and [ludicrous]. Further details point to [absurd regulations] that [stitch up] the [business man/woman] and yet, are [full of holes]. (10/3/2014)

  IM data shows the [markets] reach a state of [splintering] and [peeling] by March 2015. The [splintering] is supported by [currencies] and [transcontinental trade]. The [peeling] set has details going to the idea that [financial centers] are [peeled away (by circumstances)] (fail), until only the [bare core] remains, again, by Spring, 2015. (10/3/2014)"

  http://www.halfpasthuman.com/index.html
 23. 0
  0
  Πως να φτιάξετε βιταμίνη C στο σπίτι !!
  https://www.youtube.com/watch?v=ynhRoyQYIQ8
 24. 0
  0
  Ω!!! ρε τρολλερ'ς !!! ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ… ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙΑ…http://www.youtube.com/watch?v=MF77oXc3PZs "ΛΥΚΟΤΟΜΑΡΟ"
 25. 0
  0
  Εγω τους εδειχνα τα αστερια και αυτοι κοιταζαν το δαχτυλο μου
  ετσι ειναι οι ποιο πολλοι εδω μεσα τους δεινεις ενα μυνημα που
  το εχει δημιουργησει αλλος και αυτοι βριζουν εσενα για τα ορθγραφικα σου λαθη
  μα ποσο κοντοφθαλμοι εισται ρε μα ποσο το νοημα πιαστε οχι την ορθογραφια !!!!!
  • 0
   0
   ΝΤΕΝ """ΕΙΜΑΣΤ(ΑΙ)""" ΚΟΝΤΟΦΤΑΛΜΟΙ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ…..

   ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΄ΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Η ΟΡΤΟΓΚΡΑΦΙΑ ΜΑΣ Γ@@Μ@ΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ..

   ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΝΤΕΚΤΟΣ ΕΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ..

   ΑΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΜΑΣ ΤΗΝ Γ@Μ@ΣΕΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.
   ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ "ΥΨΗΛΑ" ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…. Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΒΛΕΠΕΙΣ…..

   ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΔΙΑ, ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;;;;;;

   ΕΝΑΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ…
 26. 0
  0
  Δεν υπάρχει σάλιο λέμε.
 27. 0
  0
  – Κύριε Μαρινόπουλε…..σταματήστε να γράφετε στο ιντερνέτ επιτέλους….κάτι πρέπει να κάνουμε με τις πωλήσεις μας……. πέφτουν
  – Ε…..Αυτό κάνω κυρ Μασούτη μ

  νικ δε πριζουνίκ γκρικ
 28. 0
  0
  ρε παιδιά … θα φτάσουμε και σ αυτό το σημείο….
  είναι νωρίς ακόμα…..
  Θέλουμε κι άλλο μαρινάρισμα πριν το ψήσιμο….μπάστα….
  Ξέρω εγώ έχω κάνει και ψηστάς……
  Κι όταν θα γίνει αυτό …. δε θα είναι η σημερινή χουντοκυβέρνηση στην εξουσία…
  Για κορόιδα τους έχετε ?
  να κυνηγάμε Βενιζέλο και Σαμαρά? οοοχι βέβαια αυτοί θα γνωρίζουν απο πολύ νωρίτερα τι θα γίνει και θα βγουν λάδι……ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

  νικ δε μπάρμπεκιου μαν γκρικ
 29. 0
  0
  afta kai ala xirotera tha ginoyne me ti kivernisi ksiriza to tsipreiko kai poyste akoma ti exei na gini mesa stin athina me tis sinistosis toy ksiriza ta tagmata ton eksathlion afto me tis trapezes na vgaloyne ta lefta toxo akoysi propoloy poli poy to kanane toys ta klepsane meta molis ta pirane spiti alvani kai ali kleftes poy pithanon kapos mathane pos sikosane lefta ase poy kindinevis me lefta sto spiti kai ama ginoyne afta poy legonte ta fagosima exoyne noima kalo einai na iparxoyn ala einai kiafto ena thema posa na mazepsis ala ta lefta thane axrista sto mono poy tha xrisimevoyne gia koloxarta ala ti vriskoyne kapioi na tromokratite o kosmos tha gini kapia ora to mpam ala mi tromokratite o kosmos me iaxovitikes hmerominies
 30. 0
  0
  Μονο για μεγαλα ποσα αναλαμβανω την φυλαξη τους σε ασφαλες μερος,αγνωστο και για εσας,για την δικη σας παντα ασφαλεια.Μην τα δινεται καπου αλλου αφου μπορειτε τωρα ευκολα να ερθει ανθρωπος μας σε εσας και να τα παραλαβει….μονο σοβ προτασεις.
  • 0
   0
   ΕΧΩ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.

   ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ….
 31. 0
  0
  εαν εγραφα πως: ΑΙΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΩΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΚΙΣΤΟ. ΝΑΙ ΡΕ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑ: ΠΑΡΕ 10 20 100 1000 10000 ΕΛΛΗΝ ΟΣΟΥΣ ΘΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΡΙΞΤΕ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ Β ΡΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΩΝ ΔΟΙΗΚΗΤΙΡΙΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ. ΑΡΑ! ΓΙΑ ΠΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ; ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ: ΠΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΜΗΘΗΚ@Ν ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; + ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ: ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΝΑΠΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑΞΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΣ. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΣ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ε ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ + ΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΡΟΥΠΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΟΥ ΛΥΜΠΑ ΚΟΛΥΜΠΑ. ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΧΑΘΗΚΑ. ΤΗΝ
  Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α. + ΕΝ ΕΤΟΙ 2014 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ [BLACKWATERS-ACADEMY] ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΣΤΡΑΤΟΣ: ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ.

  Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ
 32. 0
  0
  ΟΥΚ ΕΠ ΑΡΤΩ ΜΟΝΟ ΖΗΣΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΛΛ ΕΠΙ ΠΑΝΤΙ ΡΗΜΑΤΙ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΘΕΟΥ.Ματθ.δ΄4.
  ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
 33. 0
  0
  Ανοιχτε τα ματια σας προβατα και ξεστραβωθειτε πριν ειναι πολυ αργα…Ζωα αβουλα, που σας εχει κανει η τηλεωραση κ η μοδα να πιστευετε και να λατρευετε τα @@δια του καθε αρχιπανεπιστημονα και αρχιδοπαπαρολογου….ξυπνατε γιατι ο χρονος δεν γυριζει πισω…
 34. 0
  0
  Η καταστροφή που περιμένουμε θα γίνει όταν αντικατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των άυλων αξιών με υλικές.
 35. 0
  0
  Η καταστροφή που περιμένουμε θα έρθει όταν αντικατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των άυλων αξιών με υλικές.
 36. 0
  0
  Το άρθρο δημοσιεύθηκε 10/05/2014 10:59:00 μ.μ….. Σήμερα έχουμε 11/11/21014…. Πας μετά Χριστόν προφήτης γάιδαρος …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί