16:17 - 20/11/2014

Η μοναδική χούντα που δεν έχει πέσει είναι η δημοκρατία !!

Κάθε ασθένεια χρειάζεται την ειδική αντιμετώπιση της , τα ανάλογα φάρμακα και της ανάλογες πράξεις του ασθενούς !

Στην περίπτωση της μαλάκυνσης έχουμε λύσεις αν γνωρίζουμε τα αίτια που την δημιουργούν , ηλικία;μικρόβιο;άλλοι εκφυλιστικοί παράγοντες ;

Στην περίπτωση της συνειδησιακής μαλάκυνσης τα πράγματα είναι απείρως δυσκολότερα για αντιμετώπιση !

Πως να κάνεις κάποιον να δει ότι είναι ασθενής όταν ακόμα και η λέξη της ασθένειας του τον κάνει να νοιώθει και περήφανος και πολιτισμένος κοκ…

Πως να μιλήσεις ενάντια σε κάτι που για όλους έχει γίνει καραμέλα ,άλλα μια καραμέλα άνευ ουσίας ..μόνο το χαρτάκι περιτυλίγματος …

Η ασθένεια μας είναι η δημοκρατία ,όχι η ουσία της όχι η έννοια της άλλα η λέξη ..η ίδια η λέξη!

Σε ένα κόσμο που είναι μόνο φρου φρου και αρώματα , που μόνο δηλώνει άλλα δεν πράττει ,που ότι φαίνεται δεν είναι …δεν μπορείς ρε πασακο μου να λες την λέξη δημοκρατία ! Χαλάς την ησυχία της δόνησης άμα δονείς παραφωνία !!

Η «δημοκρατία» αυτή που σε κρατά σήμερα με νόμους και με κανόνες κλεισμένο σε μαντρί …αυτή η «δημοκρατία» κλείνει τα μάτια όπου την συμφέρει και φωνάζει «δημοκρατικά» για τα δικαιώματα της όταν κινδυνεύει !! Μιλάμε για μεγάλη π@υτανα !!

Καμία χούντα παλικάρι δεν έφυγε επειδή οι πιστοί της συνέχισαν να την υποστηρίζουν!

Ο πόλεμος όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω γίνεται πια σε εννοιολογικές τοποθεσίες και όχι γεωγραφικές …αν λοιπόν εσύ έχεις περιχαρακωθει στην εννοιολογική σημασία της λέξεως «δημοκρατία» και έτσι έχεις χάσει την πραγματικότητα , την αλήθεια , την ουσία κοκ κοκ….τότε μην αναρωτιέσαι γιατί ο Έλληνας κοιμάται;

Δεν κοιμάται ο Έλληνας , κοιμάται το κομμάτι της συνείδησης που έχει αγκιστρωθεί σε ψεύτικες έννοιες , που υπηρετεί με νόμους ψεύτικες έννοιες , που πληρώνει με φόρους ψεύτικες έννοιες …

Κοιμάται το σημείο της αμφισβήτησης , η δικιά μου η γκόμενα είναι πιστή …των άλλων είναι π@υτανα!

Όσο λοιπόν εννοιολογικά το σημερινό έκτρωμα εμείς από φόβο της ανακοίνωσης της επάρατου νόσου μας φοβόμαστε να το ονομάσουμε με το όνομα του τόσο και θα συνεχίζει η κατηφόρα και θα πλησιάζει η μεγάλη συγκομιδή!

Όταν γίνει η γνωμάτευση όμως σωστά θα έρθεις στα λόγια μου και θα δεις ότι η λύσεις σε ένα εχθρό θεόρατο είναι απλές και έχουν να κάνουν με σένα και μένα με την μορφή γραναζιού!

Όταν αναλύσεις την δομή της φαιδρής πραγματικότητας σου θα φτάσεις να κατανοήσεις γιατί πλέον τα «δημοκρατικά» συστήματα σε όλον τον κόσμο είναι πλέον στην ουσία οι εχθροί της ανθρωπότητας !

Εσύ μπορείς να κρύβεσαι από τον μπαμπούλα ακολουθώντας νόμους και εντολές από μια κληρονομική ελίτ που ονομάζεις «δημοκρατία» εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε ακολουθήσω γιατί μου βρωμάει το χνώτο σου σκλαβιά , υποταγή, φόβο ,βόλεμα και προδοσία !

Σαν και μένα είναι πολλοί και κάθε μέρα θα αυξάνουν γιατί σε αυτή την εννοιολογική τοποθεσία απάτη αναγκαστικά θα βρεθούν πολλοί και θα δουν την πραγματικότητα !

Να λοιπόν οι δυο ταχύτητες που σου λέω εδώ και καιρό, να οι δυο επί της ουσίας στρατοί στον τελειωτικό πόλεμο , αυτοί θα είναι…ούτε θρησκευτικοί θα είναι ,ούτε φυλετικοί θα είναι ούτε καμία παπαρια από όλα όσα θέλει να σε κάνει να πιστεύεις ο πολιτισμός της χεστρας …θα είναι άνθρωποι που είδαν τον νοητικό δόκανο και άνθρωποι που και να το είδαν δεν τόλμησαν ποτέ να διαλέξουν την Ελευθερία!

Για να φτάσουμε εκεί όμως νομοτελειακά θα εξαντλήσουμε και όλους τους πολέμους και διαχωρισμούς στο όνομα της «δημοκρατίας» σου… εγώ σου μιλάω για τον τελειωτικό πόλεμο όμως… ούτε με θεϊκά όντα , ούτε με αποκαλύψεις ..σου μιλάω για τον απόλυτο ένα τελευταίο πόλεμο που η ανθρωπότητα θα αποφασίσει η να συνεχίσει στο άπειρο ειρηνικά και με νέες συμβάσεις αλήθειας η να παραδώσει την έμβια πλέον Ζωή του πλανήτη στις κατσαρίδες!

Θες δες το θες όχι , θες ορμηνευσε τα παιδιά σου θες όχι… άλλα αυτό που σου λέω είναι ο Αρμαγεδδών ….η κόντρα του φωτός-αλήθειας με το σκοτάδι-αντινοηση!

Και μην μου πεις ρε παλικαρι οτι δίπλα σου δεν έχεις ήδη έναν άνθρωπο που ανήκει πλήρως στην αντινοηση ,ότι δεν έχεις μέσα στην οικογένεια σου έναν ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ψεύτικο σύμπαν που μέσα σε αυτό σας έχει ένταξή όλους έτσι ώστε να ζει την ζωούλα του!

Μην μου πεις ρε φίλε ότι σε όλη αυτή την αδικία που βλέπεις γύρω σου δεν συμμετέχουν και δικοί σου άνθρωποι από φόβο ; Μην μου πεις ότι δεν έχεις κανένα που προτίμησε να ζήσει μια Ζωή χωρίς να υπάρχει παρα να ρισκάρει ένα αβεβαιο μέλλον …μην μην μην….200.000 σελίδες μπορώ να γράφω να σου δείξω που επί της ουσίας είναι το πρόβλημα και πάντα θα καταλήγουμε σε ένα κέντρο…όλα είναι συνείδηση …. και πολλοί την συνείδηση τους την πούλησαν για τον ένα η τον άλλο λόγο!

Αρα δυο μεριές αντίθετες , συνείδηση και μη συνείδηση ,…. εκεί ακριβως δηλαδή που γίνονται οι πραγματικοί πόλεμοι !

Να προσέχεις ποιους ακούς και ποιους πιστεύεις , να μην είσαι στην επιφάνεια έχει κυνηγούς εκεί ,να βουτάς στα βαθιά σε όλα …μπας και γλυτώσεις μικρο ψαράκι!

Stranger…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (19)

 1. 0
  0
  Είναι πολύ απλά τα πράγματα χωρίς περισπούδαστες φανφάρες και αναλύσεις. Οσο έχουν όλοι το δικαιωμα να τεκνοποιούν και να ψηφίζουν ο κόσμος θα πηγαίνει κατα διαόλου δηλαδή κατά τον Δημιουργό του και ας αφήσουν τις τρικοκοσμικές γελοιότητες τα χριστιανόπουλα και τα μουσουλμανόπουλα και όσα τα… όπουλα γιατι αυτός ο κόσμος δεν είναι δημιουργία ''καλού θεού'' και αν καποια στιγμή ''ξυπνησετε'' (απίθανο το βλέπω) μπορεί αν κοιταξετε περα από τη μυτη σας…
  • 0
   0
   ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ , ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟΣ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ/ΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ . ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΩ .
 2. 0
  0
  ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ!
 3. 0
  0
  https://www.youtube.com/watch?v=lE9J7ndtADg

  aksizei ke niko .epeksigisi ws pros tin mixaniki tis pragmatikotitas..
  • 0
   0
   Κοίτα είναι απλά…
   ότι σκέφτεσαι
   γίνεται
   πραγματικότητα.
   Αργά η γρήγορα…
   Γι αυτό προσεχετε
   τις επιθυμίες σας.
 4. 0
  0
  Δημοκρατια.Το σημαινον και το σημαινομενο.Ως σημαινομενο πιστευουμε οτι ειναι η αντιπροσωπευτικη δημοκρατια που βασιζεται στο αιρετο κοινοβουλευτικο συστημα.Ειναι αυτη ομως η δημοκρατια οταν οι εκλεγμενες ομαδες λειτουργουν ως συμμοριες συμφεροντων τσαλαπατωντας τα δικαιωματα της μειοψηφιας? Γιατι χαφτουμε οτι μας σερβιρουν οι Αγγλοσαξονες που εφτιαξαν το κοστουμι του κοινοβουλευτισμου και δεν ακουμε τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ για παραδειγμα? ΚΛΗΡΩΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΤΟ ΔΕ ΑΙΡΕΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΝ! ελεγε ο πανμεγιστος και εμεις αντι να ενδοσκοπησουμε και να ψαξουμε την Ελληνικη Ψυχη καταπινουμε αμασητες τις κουτσουλιες των ξενων.Αμεση δημοκρατια χρειαζομαστε.52 νομοι -κρατη ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.Και μια πανελληνια αμφικτυονια για αμυνα ,υποδομες,κλπ. Δημοψηφισματα και κληρωση των εκλεκτορων μαζι με την αιρεση-εκλογη των αρχοντων.
 5. 0
  0
  Και στην ουσια πασχει η δημοκρατια. Αυτο μας εχει διδαξει η ιστορια.
 6. 0
  0
  Ο πρωτος σχολιαστης με εκφραζει απολυτα ευχαριστω

  Stardust
 7. 0
  0
  Πλευρης για ηγέτης..!
 8. 0
  0
  Καλησπέρα! Ουσιαστική και ακριβής η θέση σου. Δημοκρατία χωρίς παιδευμένους και σκεπτόμενους πολίτες δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει.
 9. 0
  0
  Y.Γ. Νικόλα, σε μια ανάρτηση που έκανες το πρωί για τα παιδιά προσπάθησα να αφήσω σχόλιο, αλλά δεν το δέχεται. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί, λόγω του νέου template;
 10. 0
  0
  Στην ουσια πασχει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ο ΕΛΕΓΧΟΣ. Αν υπηρχαν αυτα, ας τολμουσε οποιοδηποτε καθικι να γινει εξουσια. ΔΕΝ θα βρισκατε κυβερνηση να κυβερνησει.
 11. 0
  0
  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ.ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ
 12. 0
  0
  ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έκανε τη διαθήκή του άφησε το σπίτι στη Δήμητρα και είπε…..στα παιδιά μου άφησα το όνομά μου κι αυτό εξασφαλίζει το μέλλον τους…….πόσο δίκαιο είχε!!!!! Γιατί ενώ έχουμε την απάντηση δίπλα μας εμείς κοιτάμε τον ουρανό? οι πρόγονοί μας βρήκαν τη λύση του γρίφου κι όποιος δεν εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και ιδεολογίες μπορεί να το καταλάβει. Προσέξτε καλά τι σας πασάρουν απ την ιστορία…….γιατί τώρα ο μέγα Αλέξανδρος? γιατί ένας στρατηλάτης? γιατί η λογική του σωτήρα πάλι μπροστά μας? γιατί στρέφουν την προσοχή μας σε τέτοια είδωλα? γιατί όχι στην δημοκρατική αθήνα?
 13. 0
  0
  Υπάρχουν ακόμα προβλήματα με τα σχόλια σε κάποιες αναρτήσεις, παιδιά.
 14. 0
  0
  "Το Δημοκρατικό Τσίρκο" των Talking Heads. …Καληνύχτα.

  http://www.youtube.com/watch?v=itShbI9fAqw
 15. 0
  0
  είναι απλά τα πράγματα οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την συνείδηση σαν όχημα μιας επαναλαμβανόμενης κατεύθυνσης σαν ένα τρένο ή ένα λεωφορείο που κάνει μια συγκεκριμένη πορεία χωρίς να μπορεί να παρακάμψει αυτήν την πορεία.
  ποιος θα αλλάξει είναι το σωστό ή θα την παρακάμψει είναι ένα άλλο θέμα.
  μπορείς να γράψεις ένα σωρό αράδες αλλά η λύση είναι μόνο μία.
  είναι να μην μπεις στο "λεωφορείο" ή στο "τρένο" και να χαράξεις ή να δημιουργήσεις το δικό σου "όχημα" που θα σε πάει στο προορισμό της αληθινής σου ύπαρξης.
  εκεί βρίσκεται όλη η αλήθεια της συνείδησης που ακολουθείς.

 16. 0
  0
  Στίχους για το "Δημοκρατικό Τσίρκο" δεν έστειλα χτες ε; Πού μυαλό, με τέτοια νύστα… Προσοχή στις τελευταίες δύο γραμμές.

  The Democratic Circus (Talking Heads, "Naked" album)

  I found out this morning
  There's a circus coming to town
  They drive in Cadillacs
  Using walkie-talkies and the Secret Service

  Their big top, imitation of life
  All the flags and microphones
  We have to cover our eyes.

  We play the sideshows
  And we like the tunnel of love
  When we ride the ferris wheel
  We're little children again.

  When they're asking for volunteers
  We'll be the first ones aboard.
  When the ringmaster calls our names
  We'll be the first ones to… go to sleep.

  They're stealing all our dreams
  Dreams for sale
  They sell 'em back to you.

  On with the show
  Start the parade!
  We sand along
  Sweep us away!

  It's political party time
  Going down, going down, going down
  And the celebrities all come out
  Coming down, coming down, coming…

  The Sun is going down
  And the dogs are starting to howl
  We stay out after dark
  Eating cotton candy and the music's playing.

  How we all laughed!
  We split our sides
  The cameras flashed
  We almost died!

  The rain's gonna pour on down, falling out of the sky
  Coming down, coming down
  And the celebrities all run out, and the rain's
  Coming down, coming down…

  Gonna rain, gonna rain, gonna rain
  Gonna rain, gonna rain, rain, rain, rain…

  And now I wonder who's boss
  And who he's leaving behind.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί