16:18 - 15/03/2014

Έτοιμη προβοκάτσια για τουρκική εισβολή στη Συρία;

Το 1227 ένα φύλαρχος της τουρκμενικής φυλής των Καγί, ο Σουλεϊμάν, πνίγηκε στον Ευφράτη ποταμό. Οι άνδρες του τον έθαψαν εκεί και, δυστυχώς, συνέχισαν την πορεία τους προς τη Μικρά Ασία. Ο καθόλα αξιόλογος αυτός κύριος είχε έναν γιο, τον Ερτογρούλ, ο οποίος με τη σειρά του απέκτησε και αυτός έναν γιο, τον Οσμάν ή Οττομάν, ιδρυτή του κράτους των Οθωμανών.

Του Παντελή Καρύκα

Ο τάφος του Σουλεϊμάν, για να μην κατακλυστεί από τα νερά του Ευφράτη όταν κατασκευάστηκε το φράγμα Άσαντ το 1974, μεταφέρθηκε 80 χλμ. από τη αρχική του θέση, πλησιάζοντας σε απόσταση 25 χλμ. από τα νυν τουρκικά σύνορα. Η Τουρκία, τιμώντας τον φύλαρχο πρόγονό της, απαίτησε και πέτυχε να αναλάβει η ίδια τη φρούρηση του τάφου του Σουλεϊμάν, με μια διμοιρία του στρατού της.

Εδώ και περίπου τρία χρόνια η Συρία είναι βυθισμένη στη δίνη ενός έξωθεν σχεδιασμένου «εμφυλίου», τον οποίο εν πολλοίς προκάλεσε η Τουρκία. Η ίδια η Τουρκία, λίγους μήνες πριν, επιχείρησε να προκαλέσει διεθνή στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, αλλά απέτυχε.

Τώρα όμως φαίνεται πως ο τάφος του μακαρίτη του Σουλεϊμάν – για την ακρίβεια ο υποτιθέμενος τάφος, γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια που απολαμβάνει τα πιλάφια του και τις θωπείες των Ουρί, ξαπλωμένος ο μακαρίτης – χρήζει προστασίας.

Η ευκαιρία δεν μπορούσε να πάει χαμένη και ο «μέγας» Αχμέτ Νταβούτογλου ξανακτύπησε. Καθώς οι μάχες μεταξύ των συριακών δυνάμεων και των ισλαμικών (μετριοπαθών και εξτρεμιστικών αποβρασμάτων) δυνάμεων που αποτελούν τις «ανταρτικές δυνάμεις» πλησιάζουν στον τάφο του Σουλεϊμάν, ο Νταβούτογλου, συγκάλεσε σύσκεψη, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του Τουρκικού Στρατού και της ΜΙΤ, ώστε να ληφθούν μέτρα για την προστασία του τάφου, ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται εισβολή τουρκικών δυνάμεων στο συριακό έδαφος!

Κάθε επίθεση κατά του τάφου, είτε από τις κυβερνητικές, είτε από τις ανταρτικές δυνάμεις, θα απαντηθεί με τουρκικά αντίποινα, όπως δήλωσε ο Νταβούτογλου, έχοντας, πιθανώς, ήδη σχεδιάσει την προβοκάτσια που επιθυμεί.

Το όλο ζήτημα μπορεί, εκ πρώτης, να φαίνεται απλώς αστείο, άλλη μια γελοιότητα στις πολλές του τουρκικού καθεστώτος. Δυστυχώς όμως ,το όλο θέμα είναι πολύ σοβαρότερο από όσο δείχνει, καθώς η Τουρκία δεν έχει ξεχάσει τη Συρία και δεν έχει εγκαταλείψει τους σχεδιασμούς στην περιοχή.

Το όλο θέμα του τάφου, φαιδρό κατά τα άλλα, της δίνει μια δικαιολογία να εισβάλει στο συριακό έδαφος, επικαλούμενη την σχετική συνθήκη που υπέγραψε με τη Γαλλία – η οποία κατείχε τη Συρία – το 1921 και την οποία ανανέωσε, το 1936, με την τότε κυβέρνηση μαριονέτα της Συρίας (η οποία ελεγχόταν από τους Γάλλους).

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η συνθήκη Γαλλίας –Τουρκίας, του 1921, δεν αφορούσε μόνο τον τάφο του Σουλεϊμάν, αλλά ήταν ο τάφος του Ελληνισμού του Πόντου και της Ιωνίας, καθώς προέβλεπε την ενίσχυση των κεμαλικών δυνάμεων από τους Γάλλους, οι οποίοι παραχώρησαν στους Τούρκους απίστευτες ποσότητες σύγχρονου πολεμικού υλικού.

defence-point.gr

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΚΕΜΑΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΟΠΩΣ ΟΜΟΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ… ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ;

  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ!!!

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ "ΝΤΕΣΟΥ" ΤΩΝ ΠΡΟ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ 1921, ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΩΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Σ.Ε.Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΥ Κ.Κ.Ε.

  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Α. ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1920, ΜΕ ΤΗΝ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ", ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ…

  ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ…
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AC%CE%BC_%CE%9C%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1

  ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ" ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, ΤΟΥ Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ Κ.Λ.Π.:
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7_%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B9%CF%82

  ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΜΕ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1920, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟΣΟ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ (ΠΡΟ ΝΑΖΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΠΡΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ)… ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ "ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ" ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1920…. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΠΟΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ… ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1920 "ΕΡΡΙΦΘΗ".

  Η ΑΓΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ – ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ… ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!… ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΤΗΝ ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

  ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ… ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

  Ω ΝΑΙ!

  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ… ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ… ΤΟ ΠΌΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! :)

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ…. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 2. 0
  0
  ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ !
 3. 0
  0
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 4-6 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Η ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΜΕ ΡΩΣΣΙΑ,Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΕΠΛΗΞΕ ΒΑΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΑ ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ). ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΤΟΥΡΚΙΑ) ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ (ΣΥΡΙΑ) ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΔΛΔ ΤΟΥΡΚΙΑ). ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ. ΤΟ 2015 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…..!

  ΑΝΑΞ
 4. 0
  0
  Καταρχας δεν υπαρχει περίπτωση να μπει η Συρία στην τουρκια"πρωτον γιατι η συρια εχει λάβει το μνμ απο την ρωσια να παραμείνει τουλάχιστον πολιτικα και στρατιωτικα μετριοπαθεις" εκαναν πολυ κοπο να βγαλουν την εικονα οτι ο ασαντ αντιστέκεται στα εσω προβληματα απο τζιχαντιστες και δεν υπαρχει περίπτωση απο θυμα να γίνει θύτης"Για ποιο λογο να κανει ντου ο Ασαντ στην Τουρκία? για να χασει την μπαλα? Ελεω πουτιν προσπαθει να φερει σε ισορροπία το κρατος του"Οι αμερικανοι θελουν εναν καλο αντιπερισπασμο για να ξεκολλήσουν τον πουτιν απο την ουκρανια"Σιγουρα εχουν στα σχεδια τους οτι βαζοντας την τουρκια μεσα στην συρια θα αλλάξουν τα πραγματα"Δυστηχος δεν θα αλλαξουν" ο ρασπουτιν δεν κατεβασε τοσο στολο για πλακα την εχει διαβασει απο πριν την δουλεια"
  PSR33
 5. 0
  0
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΙΛΒΙΑ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ… ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ… ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ… ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗ. ΑΠΛΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ.

  ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ… ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ. Η ΣΚΑΚΕΙΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ 64 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ… ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΔΙΚΟΝΙΑ.

  http://epampatras.files.wordpress.com/2012/12/achilleas.jpg

  ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ… ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

  ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ… ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ… ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ.

  ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ.

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ… ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ… Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ, ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΩ.
 6. 0
  0
  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΜΕ ΤΟΝ PSR33 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΟΡΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
 7. 0
  0
  ΑΥΤΑ. ΠΑΙΔΙΑ.. ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ..
  ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΧΩ..
  iceamenos

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί