22:07 - 16/06/2015

Γίνε Συντάκτης στο Κατοχικά Νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ info@katohika.gr

Γίνε αρθρογράφος στο Κατοχικά Νέα σήμερα και δημοσίευσε τα άρθρα σου σε 50.000++ επισκέπτες ημερησίως.

Δημιουργικότητα

Είσαι δημιουργικός; Έχεις ιδέες για νέα άρθρα στη περιοχή σου αλλα και το κόσμο που αντικατροπτίζουν το περιεχόμενο του Κατοχικά Νέα ;

Αξιοπιστία

Επιθυμείς και εσύ να τελειώσει η παραπληροφόρηση των blog στην Ελλάδα και ελέγχεις πάντα τις πηγες σου για μια αξιόπιστη δημοσιογραφία ;

Διάθεση

Οι συγγραφείς του Κατοχικά Νέα έχουν όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνουν θέτοντας πάντα την ενημέρωση του κόσμου στη πρώτη γραμμή.

Απαγορεύσεις

Τα άρθρα σας πρέπει να ακολουθούν μια πολιτική γραφής.

Δεν επιθυμούμε να περιθωριοποιούμε τους συγγραφείς του Κατοχικά Νέα στη συγγραφή τους παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι κανόνες για τους οποιους είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση από τρίτες ιστοσελίδες.
Απαγορεύεται η δημοσίευση γυμνού περιεχομενου.
Απαγορεύεται η δημοσίευση ρατσιστικών άρθρων.
Απαγορεύεται η δυσφήμιση δημοσιων προσωπων.

Είστε υπέθυνοι για τα άρθρα σας και αναλαμβάνετε πλήρη ευθύνη για αυτά.
Σε περίπτωση ανάρτησης περιεχομενου που παραβιάζει τους ορους θα τερματίζεται άμεσα ο λογαριασμό σας.

Πνευματικά Δικαιώματα

Κατά τη συγγραφή σας στο Κατοχικά Νέα δεσμεύεστε ότι έχετε στη κατοχή σας τα πνευματικά δικαιώματα των άρθρων που αναρτηθεί από εσάς συμπεριλαμβανομενων και των εικόνων. Η Google σας παρέχει αναζήτηση εικόνων χωρίς περιορισμούς σε πνευματικά δικαιώματα για τη διευκόλυνση σας.

Υποχρεώσεις

Είστε υποχρεωμένοι να επεξεργαστείτε το προφίλ σας έπειτα από την έγκριση του συντακτικού τμήματος και να εισάγεται το πλήρες ονοματεπώνυμο σας καθώς και μια ξεκάθαρη φωτογραφία σας.

Θυμηθείτε ότι τα άρθρα που ανεβάζετε υποχρεούστε να είναι αξιόπιστα και υπογεγραμμένα από εσάς.

Τερματισμός Λογαριασμού

Το Κατοχικά νέα έχει την δυνατότητα να τερματίσει οποίο λογαριασμό θεωρεί ότι παραβαίνει τους ορούς χρήσης η δημιουργεί αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους αναγνώστες και την ιστοσελίδα χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Θέλω να γίνω Αρθογράφος

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πατώντας το λινκ εδω  ΕΓΓΡΑΦΗ

Απαιτούμενος Χρόνος

Θα λάβετε ενημερωτικό email εντός 24 ωρών από την Συντακτική ομάδα του Κατοχικά Νέα από τη στιγμή που δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, φροντιστε να ελενξεται τα ανεπιθυμητα εμαιλ στον εμαιλ σας (σπαμ) καποιες φορες τα εμαιλ μας φτανουν εκει ..

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!