Γίνε αρθρογράφος στο Κατοχικά Νέα σήμερα και δημοσίευσε τα άρθρα σου σε 200.000++ επισκέπτες ημερησίως.

Δημιουργικότητα

Είσαι δημιουργικός; Έχεις ιδέες για νέα άρθρα στη περιοχή σου αλλα και το κόσμο που αντικατροπτίζουν το περιεχόμενο του Κατοχικά Νέα ;

Αξιοπιστία

Επιθυμείς και εσύ να τελειώσει η παραπληροφόρηση των blog στην Ελλάδα και ελέγχεις πάντα τις πηγες σου για μια αξιόπιστη δημοσιογραφία ;

Διάθεση

Οι συγγραφείς του Κατοχικά Νέα έχουν όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνουν θέτοντας πάντα την ενημέρωση του κόσμου στη πρώτη γραμμή.

Οι συγγραφείς του Κατοχικά Νέα απολαμβάνουν το προνόμιο διαμοιρασμού κερδών.
Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ενσωματώσετε τη διαφήμιση σας μέσα στο άρθρο σας με ποσοστό προβολής 60% απευθείας από το δικό σας λογαριασμό Adsense.

Το Κατοχικά Νέα σας παρέχει τη μεσαία θέση διαφημίσεων (στη μέση του κειμένου) η οποια είναι αποδεδειγμένα η αποδοτικότερη με ποσοστό προβολής 60%.
Δηλαδή 7 στους 10 θα βλέπουν τη δικη σας διαφήμιση και 2 στους 10 τη δικη μας.

Ποσοστό κέρδους

Το Κατοχικά Νέα δέχεται ημερησίως 200.000 Επισκέψεις. Η διαφήμιση σας θα έχει τεραστια απήχηση ανάμεσα στους επισκέπτες μας

.Επεξήγηση Πληρωμών

Οι επιτρεπόμενες διαφημίσεις είναι της Adsense.
Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην Adsense εάν δεν έχετε κάνει ως τώρα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της adsense.

Απο εσάς θα χρειαστούμε το PUB-ID και τον κώδικα της Responsive διαφήμισης που σας παρέχει δωρεάν η Google.

Η πληρωμή γίνεται στο τραπεζικό λογαριασμό σας κάθε 25 του μηνός απο την ίδια τη Google.

Απαγορεύσεις

Τα άρθρα σας πρέπει να ακολουθούν μια πολιτική γραφής.

Δεν επιθυμούμε να περιθωριοποιούμε τους συγγραφείς του Κατοχικά Νέα στη συγγραφή τους παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι κανόνες για τους οποιους είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση από τρίτες ιστοσελίδες.
Απαγορεύεται η δημοσίευση γυμνού περιεχομενου.
Απαγορεύεται η δημοσίευση ρατσιστικών άρθρων.
Απαγορεύεται η δυσφήμιση δημοσιων προσωπων.

Είστε υπέθυνοι για τα άρθρα σας και αναλαμβάνετε πλήρη ευθύνη για αυτά.
Σε περίπτωση ανάρτησης περιεχομενου που παραβιάζει τους ορους θα τερματίζεται άμεσα ο λογαριασμό σας.

Πνευματικά Δικαιώματα

Κατά τη συγγραφή σας στο Κατοχικά Νέα δεσμεύεστε ότι έχετε στη κατοχή σας τα πνευματικά δικαιώματα των άρθρων που αναρτηθεί από εσάς συμπεριλαμβανομενων και των εικόνων. Η Google σας παρέχει αναζήτηση εικόνων χωρίς περιορισμούς σε πνευματικά δικαιώματα για τη διευκόλυνση σας.

Υποχρεώσεις

Είστε υποχρεωμένοι να επεξεργαστείτε το προφίλ σας έπειτα από την έγκριση του συντακτικού τμήματος και να εισάγεται το πλήρες ονοματεπώνυμο σας καθώς και μια ξεκάθαρη φωτογραφία σας.

Θυμηθείτε ότι τα άρθρα που ανεβάζετε υποχρεούστε να είναι αξιόπιστα και υπογεγραμμένα από εσάς.

Τερματισμός Λογαριασμού

Το Κατοχικά νέα έχει την δυνατότητα να τερματίσει οποίο λογαριασμό θεωρεί ότι παραβαίνει τους ορούς χρήση η δημιουργεί αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους αναγνώστες και την ιστοσελίδα χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Θέλω να γίνω Αρθογράφος

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πατώντας το κουμπί εγγραφη στο menu στην κορυφή της ιστοσελίδας.

Απαιτούμενος Χρόνος

Θα λάβετε ενημερωτικό email εντός 24 ωρών από την Συντακτική ομάδα του Κατοχικά Νέα από τη στιγμή που δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, έπειτα ένας διαχειριστής θα έρθει σε επαφή με εσάς.

6 thoughts on “Γίνε Συντάκτης στο Κατοχικά Νέα

 1. ΚΑΝΕΝΑΣ says:

  Εχει προβλημα η φορμα υποβολης ενδιαφεροντος… υπαρχει αλλος τροπος?
  Θελω να συμμετασχω αφιλοκερδως.

 2. Πάνος Τρίμης says:

  Είναι γνωστό σε κάθε ερευνητή αναζητητή της αλήθειας που σέβεται τον εαυτό του πως στις μέρες μας, τη κοσμική περίοδο που έχει εισέλθει η ανθρωπότητα της Γης, πως ο πιό ισχυρός δεν καθορίζεται από την στρατιωτική, τεχνολογική ή οικονομική δύναμη αλλά απο την ταχύτητα μεταβίβασης πληροφοριών-δεδομένων-ειδήσεων.

  Μέσω του διαδικτύου έχουμε την ευκαιρία να επέμβουμε καθοριστικά στα τεκταινόμενα του πανανθρώπινου γίγνεσθαι, χρησιμοποιώντας προς όφελός μας την τεχνολογία που μας παρέχουν για να μας ελέγχουν. Θεωρώ πως μεσα στη χαοτική παραπληροφόρηση και τόση σαβούρα που κυριαρχεί, σελίδες σαν κ αυτή θα ευδοκιμήσουν. Ας βοηθήσουμε να αναβιβαστεί το επίπεδο της ενημέρωσης γιατί ο ενημερωμένος πολίτης δεν πιάνεται εύκολα κορόιδο.

  Η άγνοια είναι ο εχθρός μας, η αγάπη μας για την αλήθεια και η προβολή αυτής τα όπλα μας.

 3. Ανδρέας Ανδρεάδης says:

  Αγαπητέ κ. Γκόνο, είναι τιμητική πράγματι η πρόσκληση συμμετοχής μου, αλλά είμαι ήδη στα 61 μου, πολύ ταλαιπωρημένος εργασιακά (εργάζομαι περίπου 10 ώρες ημερησίως) και πάσχω από διαβήτη (ινσουλινοεξαρτώμενος). Θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε χρόνο να μπορέσω να ανακάμψω με την επικείμενη σύνταξή μου σε 14 μήνες όταν κλείσω τα 62 μου και να τα πούμε ξανά τότε. Ό,τι έχω εν τω μεταξύ μορώ να σας το κοινοποιώ και εάν σας αρέσει, μπορείτε να το δημοσιεύετε τιμής ένεκεν στο site σας. Εύχομαι ο Θεός να μας δίνει υγεία κι αν όλα πάνε καλά, θα τα πούμε και πάλι στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *