ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Τι άλλο θα ακούσουμε! Ο Καντάφι είναι ζωντανός…η MI6 μετέφερε τον ηγέτη της Λιβύης σε άλλη αφρικανική χώρα! BINTEO

· Κατοχικά Νέα

kantafi

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην ηγέτης της Λιβύης, σκοτώθηκε τον Οκτώβριο, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την γενέτειρά του. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αμφιβάλλουν για αυτόν τον ισχυρισμό

Η βρετανική μυστική υπηρεσία MI6 έκανε ένα μυστικό σχέδιο για να συνταγματάρχη Moamer Gadafi σε άλλη αφρικανική χώρα, η οποία δεν υποβλήθηκε σε διεθνές επίπεδο, πριν από μερικά χρόνια αναφέρει η βρετανική «Daily Telegraph».

Όταν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ βομβάρδισαν τη Λιβύη αμέσως μετά την Αραβική Άνοιξη, οι Βρετανοί αξιωματούχοι συζήτησαν τις επιλογές για τον Λίβυο ηγέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σχέδιο έγινε στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ συζήτησαν για το πώς θα βγάλουν εκτός χώρας το δικτάτορα της Λιβύης κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Ο Andrew Mitchell, ο τότε γραμματέας, πήγε και έκανε μυστικές επαφές με το αμφιλεγόμενο τότε καθεστώς, στην Ισημερινή Γουινέα.

Το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε, επειδή ο Καντάφι σκοτώθηκε τον Οκτώβριο του 2011, αν και ήταν πάντα εικασίες ότι αυτό συνέβη όπως εικασίες είναι οτι ο ίδιος έφυγε από τη χώρα.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική εξόδου του Καντάφι δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο «Η Καθημερινή της Κυριακής Telegraph», που βασίζεται σε συνεντεύξεις με βασικά στοιχεία της κυβέρνησης και αποκάλυψε μέχρι στιγμής άγνωστο γνώσεις σχετικά με τις βασικές λεπτομέρειες του συνασπισμού.

Για τον Λίβυο ηγέτη, επελέγη η Ισημερινή Γουινέα, «μια πλούσια σε πετρέλαιο, αλλά διεφθαρμένη τρομακτικά χώρα.»

Πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Μουαμάρ Καντάφι είναι ζωντανός, αν και οι πηγές και αποσπάσματα από το Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνουν ότι η MI6 μετέφερε το ηγέτη της Λιβύης σε άλλη αφρικανική χώρα.

Σύμφωνα με την ιστορία ο Καντάφι σκοτώθηκε από τους αντάρτες, ενώ προσπαθούσε να φύγει από την Σύρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εφημερίδες της Αλγερίας υποστήριξαν τότε ότι ήταν ζωντανός και ότι το πρόσωπο που βασανίστηκε και σκοτώθηκε ήταν ο Majid Ali Al Andalus, ήδη γνωστός από την ομοιότητα του με το Λίβυο ηγέτη.

Δείτε ένα βίντεο που υποστηρίζει την ομοιότητα του Majid Ali Al Andalus, με τον Moamer Gadafi

makeleio

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία διαστήματος, όχι επιστημονική απεικόνιση συγκεκριμένου λευκού νάνουΔΙΕΘΝΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ: Αστρονόμοι εντόπισαν λευκό νάνο που θα μπορούσε να φαίνεται πράσινος

Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου, όχι το δόντι μαστόδοντα στην ΚαλιφόρνιαΔΙΕΘΝΗ

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Ένα παράξενο αντικείμενο σε ρέμα αποδείχθηκε δόντι μαστόδοντα ηλικίας άνω των 10.000 ετών

Ενδεικτική εικόνα καρχαρία, όχι του ζώου στη Νότια ΚορέαΔΙΕΘΝΗ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Καρχαρίας τριών μέτρων επέστρεψε μόνος του στο κανάλι μετά τη διάσωσή του – Το μυστήριο της Μπουκάνγκ

4 απαντήσεις στο “Τι άλλο θα ακούσουμε! Ο Καντάφι είναι ζωντανός…η MI6 μετέφερε τον ηγέτη της Λιβύης σε άλλη αφρικανική χώρα! BINTEO”

  1. ο μονος τροπος να σταθει και παλι στα ποδια της η Λιβυη θα ηταν να ειναι ζωντανος ο Κανταφι, αλλα αυτον σιγουρα τον εστειλαν στον αλλον κοσμο. Αμερικανιες που πληρωνει ο πλανητης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *