16:53 - 03/11/2018

Βιασμοί παιδιών υπό τη προστασία της Ευρωπαϊκής ένωσης

Καθημερινοί βιασμοί παιδιών κάποιοι εξ αυτών μετά φόνου, που μένουν ατιμώρητοι μιας και οι αιτούντες ασύλου προστατεύονται από αριστερούς ψυχιάτρους που τους βγάζουν ψυχικά νοσούντες.

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν, βάλτε το καλά στο μυαλό σας και λάβετε τα μέτρα σας! Όσο για τους αριστερούς “επιστήμονες” να ξέρουν ότι θα πάθουν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα από αυτούς που προστατεύουν γιατί η φύση πάντα εκδικείται. Γέμισε η Ευρώπη, άλλοτε κοιτίδα πολιτισμού, από κάθε εκφυλισμό και διαστροφή, αλλά όσο και να το παλεύουν δεν θα τα καταφέρουν. Στο τέλος, θα νικήσει το Καλό και ο Πολιτισμός:

  2. Η ῾᾽Ευρωπαική Ένωση῾᾽ είναι ενα σκουπιδαριό νεοταξίτικο και ο μέγιστος εχθρός του γένους των Ελλήνων. Πρόβατα, οσο υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος ξεσηκωθείτε….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*