Πιστός στην globalist φρασεολογία, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε μια «νέα παγκόσμια τάξη» μετά την «πανδημία» του COVID-19. Υποστήριξε επίσης την παγκόσμια αλλαγή σε «πράσινα» ζητήματα, προειδοποιώντας ότι «δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο».
Μόλις χθες, το Vatican News δημοσίευσε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Πάπα για το βιβλίο «Ο Θεός και ο Κόσμος που θα έρθει» (“God and the World to Come”), δίνοντας μια εικόνα για το περιεχόμενο του έργου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα βιβλίων από αύριο. Μιλώντας στον Ιταλό δημοσιογράφο Domenico Agasso, ο Φραγκίσκος δήλωσε: «Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος».
Σε μια γλώσσα που προέρχεται προφανώς από το παγκοσμιοποιημένο playbook, ο Πάπας ζήτησε «μια νέα παγκόσμια τάξη» (“a new world order”), βασισμένη στην ιδέα της αλληλεγγύης, η οποία με τη σειρά της αντλείται από τα σχόλια και τις δημοσιεύσεις του σχετικά με τις θρησκευτικές αδελφότητες. Ζήτησε την εξάλειψη του «εκφοβισμού, της φτώχειας και της διαφθοράς». Ταυτόχρονα, έδωσε έμφαση στην καθολική υγειονομική περίθαλψη, η οποία θα προκύψει μέσω της πρακτικής της «κοινωνικής συνοχής».
Ο Φραγκίσκος αντιγράφει επίσης τη φράση των globalist ηγετών αναφέροντας πώς δεν πρέπει να σπαταληθεί η κρίση του COVID: «Ας θυμόμαστε όλοι ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτήν την κρίση: το δράμα της σπατάλης. Δεν μπορούμε να βγούμε από μια κρίση και να είμαστε όπως πριν: είτε βγαίνουμε καλύτεροι είτε βγαίνουμε χειρότεροι”.
Αποκάλεσε το COVID «πανδημία» «σήμα συναγερμού για το οποίο η ανθρωπότητα αναγκάζεται να προβληματιστεί», αναφερόμενη στους «ακρογωνιαίους λίθους της ανοικοδόμησης» που θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο κλειδί της νέας παγκόσμιας τάξης του.
«Αυτή η στιγμή της δοκιμασίας μπορεί έτσι να γίνει μια εποχή σοφών και διορατικών επιλογών για το καλό της ανθρωπότητας, όλης της ανθρωπότητας», πρόσθεσε.
Στην πραγματικότητα, ο Πάπας συνέδεσε ακόμη και τη θεολογική πτυχή της σωτηρίας, με την προώθηση μιας νέας παγκόσμιας τάξης σύμφωνα με τις globalist πολιτικές, υποδηλώνοντας ότι η σωτηρία εξαρτιόταν από την επιτυχία τους. «Δεν μπορούμε πλέον να δεχόμαστε με άνεση τις ανισότητες και τις διαταραχές στο περιβάλλον. Ο δρόμος για τη σωτηρία της ανθρωπότητας περνά μέσα από τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης (“a new model of development”), το οποίο αναμφισβήτητα επικεντρώνεται στη συνύπαρξη μεταξύ των λαών σε αρμονία με τη Δημιουργία”.
Σε περίπτωση που τα λόγια του αγνοηθούν, προειδοποίησε ο Πάπας, μπορεί να μην υπάρχει «μέλλον για κανέναν» και έτσι ο κόσμος πρέπει «να προετοιμαστεί για το αύριο κάτω από τη σημαία της ανθρώπινης αδελφότητας», καθώς δεν υπάρχει «εναλλακτική».
Ο Φραγκίσκος υποστήριξε μια «πιο αυστηρή ύπαρξη» (“more austere existence”), την οποία έκρινε απαραίτητη για να πραγματοποιήσει μια «δίκαιη κατανομή πόρων». Τα λόγια του έμοιαζαν να θυμίζουν τον δισεκατομμυριούχο globalist Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος πρότεινε ότι οι «πλούσιες χώρες» θα πρέπει να ανταλλάσσουν βόειο κρέας για 100% συνθετικό κρέας, προκειμένου να βοηθήσουν τις περιβαλλοντικές πολιτικές.
Ο Πάπας στη συνέχεια εξέφρασε την υποστήριξή του στις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες, συνεχίζοντας μόνο εάν ευθυγραμμιστούν με την globalist πράσινη ατζέντα. Μίλησε για «όρους» για την επίτευξη «ηθικής και υπεύθυνης» χρηματοοικονομικής επένδυσης, η οποία «θα είχε το αποτέλεσμα του περιορισμού της υποστήριξης σε εταιρείες που είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον και την ειρήνη. Το LifeSiteNews ανέφερε πρόσφατα πώς προετοιμάζεται αυτή η ίδια η πρόταση από τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου και τους globalist ηγέτες, με την τήρηση της πράσινης ατζέντας και τους στόχους αειφόρου ανάπτυξης υπέρ των αμβλώσεων των Ηνωμένων Εθνών (SDG) που ενδεχομένως να καθορίζουν εάν κάποιος θα έχει πρόσβαση ή όχι για χρηματοδότηση στο μέλλον.
«Αν δεν σηκώσουμε τα μανίκια μας και φροντίσουμε αμέσως τη Γη, με ριζοσπαστικές προσωπικές και πολιτικές επιλογές, με μια οικονομική «πράσινη» στροφή κατευθύνοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση, αργά ή γρήγορα το κοινό μας σπίτι θα μας πετάξει έξω», δήλωσε ο Φραγκίσκος. «Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάπας δηλώνει δημόσια την αφοσίωσή του στην ατζέντα της παγκοσμιοποίησης. Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Φραγκίσκος χρησιμοποίησε τη φράση “build back better”, το σύνθημα που έχει γίνει συνώνυμο με τις πολιτικές των παγκοσμιοποιητών. Η φράση ήταν το όνομα του ιστότοπου του Joe Biden μετά τις εκλογές (BuildBackBetter.gov).
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Ορθοδοξία η θάνατος.
Όλοι οι μεγαλοι μιλούν για το περιβαλλον και τον πλανητη αλλα κανεις ποτε για τον ανθρωπο.
Ευτυχως εχει μιλησει για τον ανθρωπο Καποιος πολυ πιο πριν απ αυτους και πολυ πιο πάνω απ αυτους. Μονο που αυτοι δεν περιλαμβανονται μεσα σ αυτο το σχεδιο για τον ανθρωπο. Κι αυτο, παρ οτι το επελεξαν οι ιδιοι, τους ενοχλει πολυ… παρα πολυ !!!