Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνεχίζει να καταπατά το Σύνταγμα και τους Νόμους! Αυτή η οπερέτα που στηρίζεται σε 153 «τελειωμένους» στη συνείδηση του λαού φοβισμένους και ενδοτικούς βουλευτές, αποφάσισε -με το έτσι θέλω, κόντρα στο Σύνταγμα και στους Νόμους- να υποδουλώσει την Ελλάδα σε ξένη διοίκηση – επιτροπεία με μόλις 151 ψήφους! Δεν τους νοιάζει καθόλου…
αν ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συνταγματολόγος, Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε εμμέσως ότι αυτό δεν συνάδει με το Σύνταγμα, το ομολόγησε και ο Ρόβλιας στον Νίκο Χατζηνικολάου. Κουρελόχαρτο ο καταστατικός χάρτης της χώρας από τη ξενόδουλη χούντα του Γιώργου Παπανδρέου!
Οι ευθύνες όλου του πολιτικού κόσμου είναι τεράστιες! Οι ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας ακόμα μεγαλύτερες!
Θα ανεχθούμε την κατάλυση της Εθνικής Κυριαρχίας και της Δημοκρατίας από 153 προσκυνημένα ανθρωπάκια που θα ξαναψηφίσουν για τελευταία φορά την παράδοση της χώρας; Η Δικαιοσύνη, επιτέλους και τώρα, την ύστατη στιγμή, θα κινηθεί να προστατέψει την Εθνική μας Ανεξαρτησία και Κυριαρχία;
Στις ιστορικές στιγμές που ζούμε, η γραμμή που έχει τραβηχτεί δεν μας χωρίζει πλέον σε Αριστερούς και Δεξιούς, αλλά σε προδότες και πατριώτες! Σε δωσίλογους και αντάρτες! Αντιλαμβάνεστε όλοι σας πλέον, είναι ξεκάθαρο, ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν οφείλει υπακοή στους νόμους της κατοχικής κυβέρνησης! Το Σύνταγμα καταλύθηκε, η χώρα τελεί υπό κοινοβουλευτική δικτατορία και ξένη κατοχή, ο μόνος δρόμος που μας απομένει είναι της Αντίστασης, όπως μας προστάζει το ίδιο το Σύνταγμα!
Υπενθυμίζουμε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι εάν υπερψηφίσουν την άρση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, η Εθνική τους Προδοσία θα είναι δεδομένη!
Και αν όντως βρισκόμαστε σε «πόλεμο», όπως το έχει εύκολο να το λέει ο Πρωθυπουργός όποτε βρίσκει την ευκαιρία, όσοι υπηρέτησαν γνωρίζουν ποια είναι η τιμωρία για τους προδότες σε περίοδο πολέμου…
Διαβάστε το ρεπορτάζ της Real News που ακολουθεί:
Τέλος στην κυβερνητική «Βαβέλ» που ξέσπασε γύρω από το θέμα της ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης στη Βουλή, έσπευσε να βάλει αργά χθες το βράδυ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι θα ψηφιστεί με απλή πλειοψηφία 151 βουλευτών, αφού «ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές», όπως είπε.
Αυτού, όμως, είχε προηγηθεί πλήθος αντιφατικών δηλώσεων ως προς την ανάγκη αυξημένης πλειοψηφίας 180 ή μη, ενδεικτικών του εκρηκτικού κλίματος στην κυβερνητική παράταξη, την πιο κρίσιμη ίσως στιγμή. Αφορμή, είχαν σταθεί οι δηλώσεις του «τσάρου» της Οικονομίας Ευάγγελου Βενιζέλου, μία ημέρα πριν, από τις Βρυξέλλες, που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο ευρείας πλειοψηφίας.
«Το ζήτημα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό. Εμείς θα προχωρήσουμε με την κοινοβουλευτική δύναμη που διαθέτουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μόσιαλος, σημειώνοντας για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι «μίλησε για πολιτικές συμφωνίες», οι οποίες και θα ενίσχυαν την διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας, παραπέμποντας και σε ανάλογη παρατήρηση του Γάλλου Προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Δεδομένης, πάντως, της ανάγκης για «πιο υπεύθυνη στάση των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στα προβλήματα της χώρας», όπως είπε, επιτέθηκε στη ΝΔ, καταλογίζοντάς της ότι έσπευσε να πει πως δεν θα συμπράξει σε ένα «λάθος», χωρίς καν να περιμένει να ακούσει τις αποφάσεις για την Ελλάδα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε νωρίτερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας που, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER, υποστήριξε ότι «η συμφωνία θα ψηφιστεί με απλή πλειοψηφία 151 βουλευτών». Από εκείνη την ώρα, ήταν σαφές ότι ελήφθη η σχετική απόφαση της κυβέρνησης, αφού εδώ και μια εβδομάδα ακόμα, ο κ. Ρέππας είχε διαμηνύσει στον πρωθυπουργό την περί του αντιθέτου προσωπική του άποψη.
Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που αν και θα προτιμούσε τις 180 ψήφους, προέτασσε την ανάγκη να περάσει το πρόγραμμα, σημειώνοντας ότι «αυτό έχει σημασία, διότι αν δεν περάσει το πρόγραμμα, θα υπάρχει καταστροφή». Ότι δεν υπάρχει νομική υποχρέωση για έγκριση της συμφωνίας από 180 βουλευτές είχε επισημάνει και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Ο ίδιος, όμως, είχε ταχθεί ευθέως υπέρ της πολιτικής ανάγκης για ευρεία πλειοψηφία, ζητώντας, μάλιστα, αν αυτό δεν επιτευχθεί, η κυβέρνηση να οδηγήσει στη συνέχεια την χώρα σε εκλογές.
Αντιθέτως, απορριπτικός ως προς το ενδεχόμενο εκλογών ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, προβλέποντας μεγαλύτερη σύγχυση και επιδείνωση του πολιτικού κλίματος σε μία τέτοια περίπτωση. Στη… διαπλοκή απέδωσε την επιδίωξη εκλογών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, διαβεβαιώνοντας ότι «η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένη σε καμία περίπτωση να συνδράμει στις επιδιώξεις της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής στη χώρα μας» και τονίζοντας ότι θα στηρίξει με αποφασιστικό τρόπο τις προσπάθειες του πρωθυπουργού.
Η «Βαβέλ» όμως δεν περιορίστηκε μεταξύ των μελών του υπουργικού συμβουλίου. Ιδρυτικά στελέχη αλλά και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξερράγησαν χθες, μπροστά στο ενδεχόμενο απώλειας της εθνικής κυριαρχίας. Ως και αποσπάσματα από τις ιδρυτικές διακηρύξεις του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ επιστράτευσε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, για να διαμηνύσει στον πρωθυπουργό ότι «η εθνική περηφάνια είναι μονόδρομος». Ως «απαραβίαστη εθνική κόκκινη γραμμή» δε, έθεσε ότι «η χώρα, οι πολίτες, η δημοκρατία μας, δεν μπορεί να παραδοθούν στην στυγνή και μόνιμη επιτροπεία της κ. Μέρκελ, να εκχωρηθεί η διακυβέρνηση της χώρας σε Γερμανούς γκαουλάιτερ, όπου επικεφαλής θα είναι ο Χ. Ράιχενμπαχ, ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο».
Στο ίδιο πλαίσιο, βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έδειχναν να μην μπορούν πια να σηκώσουν μόνοι το βάρος της ψήφισης νέων επαχθών μέτρων, ζητώντας αν μη τι άλλο επιμερισμό του βάρους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πυθαγόρας Βαρδίκος, που εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσον θα αντέξει κάτι τέτοιο η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, την οποία παρομοίασε με «μαργαρίτα που φυλλορροεί», σημειώνοντας ότι δρα σε οριακές καταστάσεις. Ζήτησε λοιπόν την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης με 180, αν όχι με 200 και πλέον βουλευτές, ενώ τάχθηκε υπέρ μίας κυβέρνησης συνεργασίας, με πρωθυπουργό ένα πρόσωπο εθνικής αποδοχής.
Ανασχηματισμό ή και κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, ακόμα και με άλλον -από τον Γιώργο Παπανδρέου- επικεφαλής, ενεργοποίηση των πρώην πρωθυπουργών και αυξημένη πλειοψηφία ζήτησε ξανά ο Ντίνος Βρεττός. «Να δούμε τους όρους παραμονής της χώρας στο ευρώ», κάλεσε ο Γιάννης Αμοιρίδης, αναφερόμενος στην πιθανότητα απώλειας εθνικής κυριαρχίας, ενώ ότι «οι εκλογές θα γίνουν με τον Παπανδρέου» προέβλεψε ο Θανάσης Οικονόμου, που ζήτησε «να πούμε από πριν με ποιους μπορούμε να συνεργαστούμε και να αφήσουνε τους αποκλεισμούς και τις αυτοδεσμεύσεις, που μπορεί να μας οδηγήσουν σε αδιέξοδα στη συνέχεια».
Στον αντίποδα, ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και το κόμμα έστειλε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, λέγοντας «όχι» σε πρόωρες εκλογές, συνεργασία ή αυξημένη πλειοψηφία 180 ψήφων και ζητώντας από τον πρωθυπουργό να συνεχίσει μόνος, αλλάζοντας όμως πολιτική κατεύθυνση.
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice