Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:55 - 08/06/2015

Τα Ντολμεν κρύβουν έναν κοινό, αρχέγονο πολιτισμό. Ελληνικό, ίσως;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτά τα αρχαία Ντόλμεν είναι ένα ακόμη μεγάλο παράδειγμα μίας αρχαίας κοινής παγκόσμιας σκέψης και τεχνολογίας. Ενός παγκόσμιου πολιτισμού.

Είναι προφανές ότι τα αρχαία έθιμα ήταν η ίδια, παρά τη μεγάλη απόσταση που χωρίζει αυτές τις τοποθεσίες.

Σύμφωνα με την επίσημη αρχαιολογία, οι κατασκευαστές των Ντόλμεν ήταν άσχετοι μεταξύ τους. Ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι; Αλλά ήταν; Πώς γίνεται να παρουσιάζουν την ίδια αρχιτεκτονική με πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης, μεταφοράς, ανύψωσης αλλά και τελικού σκοπού τους;

Τα dolmen, είναι ένα είδος μεγαλιθικού κτίσματος που αποτελείται από δύο ή περισσότερες όρθιες πέτρες για να υποστηρίξουν ένα μεγάλο επίπεδο οριζόντια επιστέγασμα (σαν επιφάνεια τραπεζιού με πόδια), αν και υπάρχουν και πιο πολύπλοκες παραλλαγές. Μερικά από τα ονομά τους κρύβουν έννοιες όπως τύμβος-πυλη, πύλη-τάφος.

Παραμένει ασαφές πότε, γιατί και από ποιον έγιναν τα πρώτα ντόλμεν.

Τα παλαιότερες γνωστά Ντόλμεν βρίσκονται στην Δυτική Ευρώπη, όπου υπολογίζεται να είχαν ανεγερθεί περίπου 7000 χρόνια πριν.

Ο σκοπός και η λειτουργία τους, μοιάζει άγνωστος, παρά τις διάφορες θεωρίες. Ωστόσο ο τρόπος και η δομή τους, αποπνέει έναν κοινό αρχιτέκτονα σε όλη την έκταση του πλανήτη, όπου έχουν βρεθεί. Διάφορα ευρήματα και στοιχεία, όπως μία κοινή κουλτούρα και μία κοινή γλώσσα, δείχνουν έναν αρχαίο παγκόσμιο πολιτισμό στον πλανήτη, τον Ελληνικό. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο να τοποθετήσουμε την σκέψη πως ανάμεσα σε όλα τα άλλα, Έλληνες έφτιαξαν αυτά τα ντολμέν;

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ο φερναλ νιελ στο εργο του τα μυστηρια του στοουνχετζ κ ο καθηγητης Νόρμαν Λοκνερ υποστηριξαν οτι το στοουνχεντζ χρονολογειται μεταξυ του 2600 και 1600 πχ εχει κτισθει απο αρχαιους ελληνες. Στους λιθους της υπαρχουν εγχαρακτοι μινωικοι διπλοι πελεκεις κ μυκηναικο ξιφιδιο , Ο προσανατολισμος κ οι αναλογιες του ειναι ακριβως οπως των αρχαιων ελληνικων ναων. Τα δε μενιρ ειναι ομονηρης λιθος των αρχαιων ελληνων πελασγων. Ο μονος λιθος που ανεγειρετο προς τιμην του Απόλλωνα του φωτοδοτη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*