Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:12 - 20/10/2014

Συνέντευξη με τον Mark Richards

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ολική Επαναφορά: Συνέντευξη με τον Mark Richards

Η Kerry στην κάμερα. Ξεκινάει με μία σύντομη συνέντευξη με την Jo Ann Richards, σύζυγο του πλοιάρχου Mark Richards Στη συνέχεια μεταβαίνει με την Kerry στο αυτοκίνητο για ανάκληση μέσω βίντεο μπλογκ, σε προσωπική συνέντευξη με τον Mark Richards.

[Η Kerry Cassidy παίρνει συνέντευξη από τον πλοίαρχο Mark Richards
Διασκευή Ιων Μάγγος και για την μετάφραση Αλίκη Στεφάνου]

Δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου 2013

Αυτή είναι μία συνέντευξη με τον πλοίαρχο Mark Richards η οποία διεξήχθη στις φυλακές Vacaville στις 2 Νοεμβρίου του 2013. Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 30 χρόνια της φυλάκισής του, όπου κάποιος δημοσιογράφος του έχει πάρει συνέντευξη. Δεν μου επιτράπηκε να τεκμηριώσω αυτή την πρόσωπο με πρόσωπο συνέντευξη με τη φωτογραφική μηχανή ή άλλες συσκευές εγγραφής ή να κρατήσω σημειώσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Οτιδήποτε πρόκειται να δείτε έχει ανακληθεί από μνήμης αμέσως μετά τη συνάντησή μου μαζί του. Ακριβώς πριν από την συνέντευξη μίλησα πολύ σύντομα με τη σύζυγό του Jo Ann η οποία ήταν επίσης παρούσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο Πλοίαρχος Mark Richards ήταν ένας αξιωματικός που συμμετείχε στη μάχη του Dulce και είχε μεγάλη δραστηριότητα στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα των ΗΠΑ και τη Διοίκηση του Διαστήματος για πολλά χρόνια πριν να συλληφθεί και καταδικαστεί για έναν φόνο που δεν διέπραξε. Αυτή είναι μια κλασική περίπτωση της κυβέρνησης που παγιδεύει κάποιον επειδή αισθάνεται ότι μπορεί να στραφεί εναντίον της μέσα από το στρατό.

«Όταν η αλήθεια ήταν προφανής ότι, υπάνθρωποι και άλλα πλάσματα είχαν παραχθεί από απαχθείσες Γήινες γυναίκες που έμειναν έγκυες παρά τη θέλησή τους, μια μυστική ομάδα αντίστασης η οποία δεν ενέκρινε τις συμφωνίες που είχαν γίνει με «έξω-κοσμικούς» σχηματίστηκε μέσα στις στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Πολλοί από αυτούς τους γενναίους ανθρώπους δολοφονήθηκαν, ή «πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες,» ή «σιώπησαν με άλλους τρόπους.»

Ο Αξιωματικός της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας που φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που συναντήθηκε με τους Εξωγήινους στην Αεροπορική Βάση Holloman , το 1964, ήταν ο θρυλικός «Ολλανδός» Ellis Loyd Richards ο νεώτερος – ο ίδιος άνθρωπος που καταδίκασε την επίθεση στο Dulce το 1979, και του οποίου ο γιος, Πλοίαρχος Mark Richards, θα ηγούταν της ανθρώπινης επίθεσης στα κεντρικά της εγκατάστασης EDH Earth Defense – Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από μία Τεχνική Σύνοψη/ Χειμώνας 2001 / Επιμέλεια: CAPTAIN MARK RICHARDS «Δημοσιεύθηκε από το: Earth Defense

Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΔΩ:

KERRY CASSIDY (KC): Εντάξει πλησιάζουμε την περιοχή των φυλακών Vacaville και πραγματικά φοβάμαι τόσο ότι πρόκειται να πάρω μια λάθος στροφή και να συλληφθώ, μόνο και μόνο λόγω της φύσης της περιοχής στην οποία βρισκόμαστε. Αυτή η φυλακή συνορεύει με μια γειτονιά. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που πηγαίνει να ζήσει δίπλα σε μία φυλακή. Ξέρεις, “ας μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, ακριβώς σε έναν δρόμο απέναντι από μια φυλακή”. Εννοώ ότι, απλά έχασα τη στροφή – τι εφιάλτης.

Ο δρόμος που μόλις περάσαμε ονομαζόταν Butcher, (χασάπης) και συζητάμε για το, πως μπορείς να ονομάσεις τους δρόμους γύρω από μια φυλακή, ξέρεις, Death Row Lane (το μονοπάτι του θανατοποινίτη) Murders Alley (το σοκάκι της δολοφονίας). Ξέρεις, δεν καταλαβαίνω πώς μπόρεσαν να κατασκευάσουν μια φυλακή, και ο τόπος μοιάζει εντελώς με τη ναζιστική Γερμανία. Έτσι, όλη αυτή η έννοια των φυλακών είναι πραγματικά παράφρων κατά τη γνώμη μου. Ω, νάτη. ( Η Kerry βλέπει τη Jo Ann και βγαίνει από το αυτοκίνητο).

Είμαι εδώ με τη Jo Ann Richards. Είμαστε στο Vacaville και ετοιμαζόμαστε να πάμε στις φυλακές Vacaville. Προσπαθώ να ντυθώ συντηρητικά. Βασικά χρειάστηκε να δανειστώ αυτό το παντελόνι γιατί, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δε φοράω τίποτε άλλο εκτός από τζήν και κοντές φούστες. Τίποτε από τα δύο δεν είναι εντυπωσιακό (δείχνει το πουλόβερ και το φαρδύ της παντελόνι ) οπότε νομίζω ότι φαίνομαι πολύ…

JOANNRICHARDS (JAR): Συντηρητική

KC: Εντάξει, ωραία, έχω και ένα παλτό με το οποίο μπορώ να καλύψω όλο μου τα σώμα αν χρειαστεί. Αν δε μοιάζω αρκετά με καλόγρια, τότε έχω αυτό το έξτρα κομμάτι.

JAR: (γελάει)

KC: Ναι και εννοώ ότι νομίζω πως, ίσως είμαι ο μόνος άνθρωπος που θα του πάρει συνέντευξη, που έρχεται στη φυλακή.

JAR: Εκτός από μένα, παλιά που ήμουνα δημοσιογράφος, ναι.

KC: Wow!

JAR: Εννοώ, ότι, είχαμε φίλους αλλά κανένα με δημοσιογραφική ιδιότητα.

KC: Okay.

JAR:… Και θα αγοράσουμε μερικές καρτ ποστάλ ώστε να έχεις κάποιες φωτογραφίες για τον ερχομό σου εδώ.

KC: Okay, λοιπόν…

JAR: Και, αλήθεια… όταν μπείς εκεί μέσα, πραγματικά, δεν είναι όσο τρομακτικό φαίνεται.

KC: Είναι πολύ ευχάριστα και…

JAR: Είναι πολύ ευχάριστα και…

KC: Ξαναβάζω κραγιόν.

JAR: Όλοι μας, ξέρεις, καθόμαστε στα τραπέζια μας και τρώμε και συζητάμε.

KC: Εντάξει. Υποθέτω ότι το ερώτημα είναι, πόσο καιρό βρίσκεται στη φυλακή ο άντρας σου;

JAR: Είναι 31 χρόνια από τη στιγμή που τον συνέλαβαν, οπότε 31 χρόνια εκτός από περίπου 4-5 μήνες που ήταν έξω με εγγύηση.

KC: Εντάξει. Για την ώρα, υπάρχει καμμία περίπτωση, μέσω αυτού που ονομάζεται «πρότερος έντιμος βίος» να αποφυλακιστεί στο μέλλον;

JAR: Η ποινή του είναι ισόβια χωρίς το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου, οπότε, τεχνικά, όχι. Οπότε, συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε νέες στρατηγικές και συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι, λόγω των υπεράριθμων κρατουμένων, ότι, ίσως συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία να αφεθούν ελεύθεροι, διότι, είναι 60 ετών τώρα και αυτό σημαίνει ότι είναι γέρος για να είναι στη φυλακή,οπότε ….

KC: Α, μάλιστα.

JAR: Απλά, συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι κάποιος θα σκεφτεί προσεκτικά…

KC: Wow.

JAR: . . . για τις αποφάσεις τις κυβέρνησής τους (γέλια).

KC: Οκ. Και, υπάρχουν κάποια θέματα για τα οποία δε θα μπορέσω να μιλήσω, ή, ξέρεις, πράγματα που δε μπορώ να αναφέρω; Γιατί, αν υπάρχουν, πρέπει να μου το πεις τώρα.

JAR: Επειδή πηγαίνεις προσωπικά, πιθανώς μπορείς να τον ρωτήσεις ότι θέλεις. Αν υπάρχει κάτι που δε μπορεί να σου πει, δε θα σου το πει.

KC: Okay.

JAR: Και, είτε θα σου πει, «δε μπορώ να σου το πω αυτό» είτε θα μας κοιτάξει με ύφος σα να λέει: «μη μου το ρωτάτε αυτό». Ή, αν πρόκειται να σπάσει τον Όρκο Μυστικότητας στην Αμερική, δε θα το μοιραστεί.

KC: Okay.

JAR: Γι αυτό, ας προσπαθήσουμε να τον ρωτήσεις ότι θέλεις, απλά, να ξέρεις ότι μπορεί να πρέπει να μη σου απαντήσει.

KC: Εντάξει. Από άποψη χρόνου, πόση ώρα θα έχω μαζί του;

JAR: Το ραντεβού, για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία, είναι τεχνικά στις 12.00 και, αν είναι συνεπείς σήμερα – ποιος ξέρει – και το επισκεπτήριο τελειώσει 2 με 2,30, τότε θα έχεις μιάμισυ με δύο ώρες.

KC: Okay.

JAR: Θα είναι, ξέρεις… θα έρθετε σε επαφή και θα μιλάτε ο ένας στον άλλον κι εκείνος θα τσεκάρει εσένα κι εσύ θα τσεκάρεις εκείνον, αλλά, αυτό το κάνει.. ξέρεις επειδή είναι πολύ προσεκτικός στο να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους.

KC: Okay.

JAR: Και πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να σε εμπιστευτεί.

KC: Εντάξει.

JAR: Εννοώ, είναι μια χαρά με εσένα κι εμένα που μιλάμε όλους αυτούς τους μήνες και, με όλες αυτές τις συνεντεύξεις και είναι χαρούμενος που το έχουμε κάνει αυτό και πολύ ευγνώμων για τη συμπαράστασή σου οπότε…

KC: Okay…και πάλι δε θα μπορέσουμε να ηχογραφήσουμε τη συνομιλία μας οπότε, αυτό που πρέπει να κάνω είναι να θυμάμαι.

JAR: Ακριβώς. Να θυμάσαι. Και μετά γύρνα γρήγορα σπίτι και γράψε ένα blog ή κάτι…

KC: Ναι, ναι. Και σ αυτή την περίπτωση, ίσως προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα video blog ακριβώς μετά.

JAR: Ναι.

KC: Όσο είναι ακόμη φρέσκο, ξέρεις.

JAR: Α, αυτό θα ήταν υπέροχο.

KC: Πρόκειται να μιλήσεις σε UFO.

JAR: Αποστήθησε.

KC: Αποστήθησε.

JAR: Το επόμενο σαββατοκύριακο.

KC: Το επόμενο σαββατοκύριακο.

JAR: Ναι.

KC: Λοιπόν, υπέροχα και θέλω να τον ρωτήσω για τον πατέρα του. Είναι εντάξει αυτό;

JAR: Ναι, ok, βεβαίως.

KC: Απαγορεύεται;

JAR: Ω, όχι, όχι, επαναλαμβάνω, το μόνο που απαγορεύεται είναι αν πρόκειται να σπάσει κάποιον από τους όρκους μυστικότητας.

KC: Okay.

JAR: Διαφορετικά, είναι αρκετά ανοιχτός.

KC: Και απλά από περιέργεια, ο πατέρας του ζει ακόμη ή έχει πεθάνει;

JAR: Πέθανε τον Φεβρουάριο του ’97, ακριβώς πριν γνωριστούμε.

KC: Α, μάλιστα, εντάξει. Έχει οικογένεια που να τον επισκέπτεται τακτικά εκτός από σένα;

JAR: Όχι.

KC: Όχι, εντάξει. Θέλει να τον ρωτήσω για την υπόθεση που τον έστειλε στη φυλακή ή θα προτιμούσε να μην το κάνω;

JAR: Είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον πείραζε, ξέρεις, και ειδικά αν μας βοηθήσεις στην επιδίωξη ιδεών δυνατοτήτων, στρατηγικών, νομικών στρατηγικών ή οτιδήποτε άλλο, είναι εντάξει μ’ αυτό.

KC: Εντάξει. Λοιπόν, αυτό είναι και, θα ήθελα απλώς να κάνω ένα σύντομο video blog εδώ και στη συνέχεια να πάμε στο επόμενο βήμα. Στη συνέχεια, όταν γυρίσω, θα το επανεξετάσουμε αυτό, εντάξει.

JAR: Θα έχει πλάκα.

KC: Λοιπόν, είναι πολύ συναρπαστικό. Σ ευχαριστώ.

[χρόνος που μεσολαβεί]

ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

KC: Γεια, είμαι η Kerry Cassidy και μόλις επέστρεψα από τη συνέντευξη με τον Mark Richards στις φυλακές Vacaville πρέπει να πω πως ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Πολύ ανώτερη, εννοώ απλά εκπληκτική! Ένας πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος, σίγουρα ένας στρατιωτικός άνδρας Γερμανικής και Βρετανικής καταγωγής, πολιτιστικής κληρονομιάς, και DNA, όλα αυτά. Πολύ, πολύ καλά ενημερωμένος για το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα, και με όλα όσα σχετίζονται με αυτό. Κυριολεκτικά τον βομβάρδισα με ασταμάτητες ερωτήσεις.

Μπορώ να σας πω ότι, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, είναι ακριβώς αυτός που λέει πως είναι. Αυτό φαίνεται να είναι η αλήθεια. Ήταν πολύ, πολύ καλά ενημερωμένος, πολύ καλά διαβασμένος, πολύ ευγενικός, πολύ έξυπνος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου ξεκάθαρα. Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια, ή τουλάχιστον προφανής προσπάθεια συσκότισης, και εγώ πρόκειται απλά να ξετυλίξω τις πληροφορίες που μου δόθηκαν, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις ανατινάζουν το μυαλό και επίσης επικυρώνουν τα περισσότερα από αυτά που μου έχουν δοθεί ή που γνωρίζω από τα οκτώ χρόνια στο Camelot.

Μπορώ μόνο να πω ότι είναι ένα άτομο που ξέρει πραγματικά για τι πράγμα μιλάει και, που είναι σε θέση να μου απαντήσει από τη δική του εμπειρία-πολύ άμεση εμπειρία. Διετέλεσε Αρχηγός του Ναυτικού. Ο πατέρας του ήταν, υποθέτω, ένα υψηλόβαθμος στέλεχος της Αεροπορίας , αλλά και του Στρατού. Και οι δύο ήταν στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα.

Το είδος των ερωτήσεων που του έκανα, είχε να κάνει με την επαλήθευση ως προς το, ποιος ηγείται του πλανήτη, ποιες είναι οι διάφορες φυλές οι οποίες επισκέπτονται τον πλανήτη και οι οποίες συναναστρέφονται με τους ανθρώπους και την ενσωμάτωσή τους με τις διάφορες χώρες, κυβερνήσεις, και στρατιωτικές φατρίες.

Και έτσι, του έκανα υψηλού επιπέδου και εξελιγμένου είδους ερωτήσεις. Δεν ήταν απλώς, ξέρετε, “ποια είναι τα είδη των εξωγήινων”, “με τι μοιάζουν”, αν και έχουμε και κάποιες τέτοιες ερωτήσεις. Έκανε κάποιες πολύ σαφείς δηλώσεις που θα αναφέρω εδώ. Και πάλι, είμαι εγώ που απομακρύνομαι από τη μνήμη μου από εκεί όπου μόλις ήμουνα για περίπου δύο ώρες σε συνομιλία μαζί του, και δεν είχα κανένα στυλό ή χαρτί, δεν μου επετράπη να κρατήσω κανενός είδους σημειώσεις , οπότε όλα έρχονται από τη μνήμη μου. Το κάνουμε αυτό αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε να έχω μια σαφή καταγραφή, και ώστε να μπορώ να τεκμηριώσω στο κοινό αυτά που μόλις έμαθα.

Προφανώς, φαίνεται ότι του δόθηκε η άδεια για να εκχωρήσει αυτές τις πληροφορίες σταδιακά και είμαι ο πρώτος άνθρωπος που έχει πάει να του πάρει συνέντευξη με επίσημη ιδιότητα. Προφανώς έχουν υπάρξει κάποιοι επισκέπτες που είναι φίλοι, που έγιναν φίλοι μαζί του και με τη σύζυγό του Jo Ann. Αλλά για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς είναι η πρώτη φορά που έχει περάσει από συνέντευξη με αυτόν τον τρόπο και με σκοπό την εκχώρησή της στο κοινό.

Μπορώ να πω ότι μίλησε για τις φυλές των Εξωγήινων με τις οποίες ασχολήθηκε απ ‘ευθείας μέσα από τα χρόνια και αφορούν πρώτα απ’ όλα αυτό που αποκαλεί φυλή Raptorsand και Raptor, που είναι μια ομάδα που μοιάζει με τους Velociraptors σε κάποιο βαθμό και, υποθέτω ότι ίσως ακόμη και να κατάγονται από αυτούς. Θεωρούν τη Γη δική τους, ότι αποτελούν αυτόχθονα είδη στη Γη και ότι πραγματικά έχουν εκλείψει.

Βασικά έφυγαν κατά το τέλος της εποχής των δεινοσαύρων, όμως στη συνέχεια κάποιοι επέζησαν και επέστρεψαν προφανώς και συναναστρέφονται άμεσα με τον Στρατό μας. Έχουν μια κοινή βάση και κοινές επιχειρήσεις σε εξέλιξη, ή είχαν στον πόλεμο των Φόκλαντ, και μία τωρινή πιστεύω βάση εκεί κάτω. Πρόκειται για ένα είδος που, ξέρετε, πραγματικά μοιάζει με τις φωτογραφίες τους, όπως στο Jurassic Park.

Αγαπούν τα είδη πολυτελείας μας. Μου είπαν ότι αγαπούν επίσης, τα αυτοκίνητα, τα πολυτελή αυτοκίνητα και τέτοια πράγματα. Έχουν μια σειρά από οικογενειακές αξίες. Η πρώτη τους προσέγγιση σε μας ήταν πίσω στο, αν θυμάμαι καλά, το 1951 περίπου και ότι η σχέση τους ήταν αρχικά κάπως αρνητική απέναντι στη φυλή μας.

Αλλά από τη στιγμή που εδραιώθηκαν οι σχέσεις μας, έχουμε γίνει, υποθέτω, σιωπηροί συνάδελφοι. Μας αποκαλούν συμμάχους, ανθρώπινους συμμάχους. Ωστόσο, η αρχική τους παρόρμηση είναι να τρώνε τους ανθρώπους, και ακόμα μπορούν να το κάνουν σε οποιοδήποτε στιγμή αν θυμώσουν ή οτιδήποτε άλλο.

Μου δόθηκε ένα παράδειγμα ότι κάποιος θα μπορούσε να έχει μια φιλική σχέση, ξέρεις, να μιλάει μαζί τους, αλλά αν θυμώσουν, θα μπορούσαν να γυρίσουν και να φάνε ένα παιδί, ότι τους αρέσει να τρώνε ανθρώπους. Αλλά όταν έχεις αυτές τις στρατιωτικές σχέσεις μαζί τους, το αποφεύγουν, με τον τρόπο φαντάσου που το αποφεύγει ένα βαμπίρ. Με άλλα λόγια, εξακολουθούν να έχουν την ικανότητα, αλλά αποφεύγουνν να την εξασκήσουν.

Έτσι έχουν εδραιώσει και εξελίξει τα τελευταία 40 ή 50 χρόνια, ή πόσα είναι, τη σχέση τους με τους ανθρώπους. Έχουν βασικά μια πολύ στενή σχέση με τον Mark Richards, ο οποίος φαίνεται να έχει ένα πολύ καλό φίλο ανάμεσά τους.

Αυτό που περιέγραψε ήταν οι σχέσεις όπως υπάρχουν μεταξύ των στρατιωτικών και των διαφόρων Εξωγήινων φυλών που δεν είναι ομοιόμορφες. Με άλλα λόγια, έχουν κάποια άτομα ή φατρίες μέσα σε κάθε ομάδα που μπορεί να έχουν ευνοϊκή προδιάθεση προς τους ανθρώπους, και στη συνέχεια, άλλοι που είναι λιγότερο έτσι, ακόμη και εντός της ίδιας φυλής

Τον ρώτησα σχετικά με τη συνολική ημερήσια διάταξη της κάθε ομάδας. Υπάρχουν δύο φυλές Ερπετοειδών-στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές περισσότερες φυλές Ερπετοειδών-αλλά υπάρχουν δύο μεγάλες φυλές που είναι ανταγωνιστικές προς τους ανθρώπους και που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο της Γης, να πάρουν πίσω τη Γη για δική τους.

Θεωρούν ότι κατέχουν τη Γη, και επίσης μάχονται με τη φυλή των Raptor για την ιδιοκτησία της Γης. Οι άνθρωποι βοηθούν τους Raptorsκαι η φυλή Raptor βοηθά τους ανθρώπους να μάχονται τις φυλές των Ερπετοειδών, αυτές τις δύο φυλές που και οι δύο έχουν διαφορετικά σχέδια, αλλά λίγο-πολύ τα σχέδιά τους έχουν να κάνουν με το να πάρουν πίσω τη γη.

Η μία ομάδα των ερπετοειδών είναι πιο ανθρωποειδής, στέκονται στα πόδια τους και ούτω καθεξής και είναι περισσότερο ανθρώπινοι, και μάλιστα έχουν χάσει με την πάροδο του χρόνου την ουρά τους και ούτω καθεξής. Και υπάρχει και η άλλη φυλή που μοιάζει με την πιο παραδοσιακή φυλή των Ερπετών με ουρές. Και καμία ομάδα δεν είναι θετικά προσανατολισμένη προς τους ανθρώπους στο μεγαλύτερο μέρος τους. Υπάρχει μια ομάδα, οι Draco. Έχουν φτερά. Τους γνωρίζουμε ως Ciakars. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να το συζητήσουμε αυτό, αλλά είπε γι ‘αυτούς ότι, είναι μια εντελώς διαφορετική φυλή.

Και έπειτα υπάρχουν, με άλλα λόγια, τόσες πολλές διαφορετικές φυλές που είναι λειτουργικές εδώ, και που πηγαινοέρχονται μέσα και έξω από τον πλανήτη, έστω και αν η ατμόσφαιρά μας είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από αυτούς να την αντιμετωπίσουν, στο μεγαλύτερο μέρος. Συμφώνησε ότι η καλλιέργεια της γης του πλανήτη, με το μεθάνιο και την καταστροφή της Φουκουσίμα που σχετίζεται με ακτινοβολία, είναι μια προσπάθεια να κάνουν τον πλανήτη πιο επιδεκτικό σε ορισμένες φυλές των όντων, συμπεριλαμβανομένων των Ερπετοειδών, έτσι ώστε να μπορούν να βρίσκονται στην ατμόσφαιρά μας πιο εύκολα. (μειώνουν το οξυγόνο και γι αυτό ψεκάζουν συστηματικά και την αποψιλώνουν)

Αυτό είναι το σχέδιο. Αυτό είναι ένα από τα σχέδια. Το άλλο – και ξέρω πηδάω από το ένα στο άλλο επειδή πρέπει αρπάξω τη μνήμη μου από όλες τις διαφορετικές περιοχές για τις οποίες μιλήσαμε, αλλά βασικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι καλλιεργούν τη γη αυτού του πλανήτη. Και κοιτάνε να πάρουν την ακτινοβολία για να δημιουργήσουν μια Ανθρωπότητα 2.0. Ψάχνουν για μεταλλάξεις, όπως ακριβώς επισημαίνεται στην ταινία X-Men. Με άλλα λόγια, η ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει μεταλλάξεις που μπορεί να είναι θετικές μεταλλάξεις για μία φυλή όντων, και αυτό που ελπίζουν είναι η πρόσβαση σε κάποιες περισσότερες υπερδυνάμεις μέσα από αυτό. Σίγουρα πιστεύω ότι, το να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο διάστημα πιο εύκολα είναι ένα παράδειγμα, καθώς μπορεί κανείς να αντέχει καλύτερα την ακτινοβολία.

Μιλήσαμε για τόσα πολλά πράγματα, που είμαι έτοιμη να αρχίσω να εκπυρσοκροτώ, ξέρεις, σαν ένα είδος καραμπίνας, γιατί ήταν πραγματικά πολύ σημαντικά. Εννοώ ότι, δεν του του έδωσα σχεδόν καθόλου χρόνο για να αναπνεύσει, επειδή τον ρωτούσα πράγματα κάπως έτσι [χτυπάει τα δάχτυλα]. Και σε κανένα σημείο δε δίστασε ποτέ, και όταν δεν ήξερε κάτι ήταν σαφής. Αν έλεγα κάτι που ήταν πολύ γενικό, μου ζητούσε να γίνω πιο συγκεκριμένη. Είχαμε μια καλή ταύτιση και είμασταν εύκολα σε θέση να μιλάμε μεταξύ μας. Κατάγεται από Γερμανο-Αγγλόφωνο περιβάλλον. Έχει μπλε μάτια και ανοιχτόχρωμο δέρμα και φαίνεται αρκετά Γερμανικός. Ήταν σίγουρα ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος.

Τον είχαν παγιδεύσει. Η δολοφονία, στην πραγματικότητα συνέβη όταν δεν ήταν καν εδώ. Ήταν σε μια αποστολή και είχε μόλις επιστρέψει και γευμάτιζε με τη μητέρα του, όταν το πραγματικό, υποθέτω, γεγονός συνέβη. Όμως, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του, γιατί ήταν μακριά σε αποστολή εκείνη την περίοδο, όταν γινόταν η σκευωρία μαζί με όλα τα άλλα πράγματα για τα οποία κατηγορήθηκε. Και, σίγουρα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μυστική αποστολή σου ως υπεράσπιση σε μια διαδικασία αυτού του είδους, διότι αυτό πρώτον και κύριον παραβιάζει τον όρκο της ασφάλειας και δεύτερον, κανείς δε θα τον πίστευε.

Εντάξει, έτσι υπάρχουν επίσης. . . μιλήσαμε για τους Γκρίζους (Greys). Μιλήσαμε για το Dulce, τη μάχη του Dulce. Μίλησε για τη βία ως μία πραγματικά έσχατη λύση. Είπε ότι κατά κάποιο τρόπο ήταν νέοι και αφελείς τότε κατά τη διάρκεια της μάχης του Dulce, ότι πήγαν και υποτίθεται ότι θα ήταν μία φιλική απειλή, παρά μια απροκάλυπτη απειλή, ή μία «μια κι έξω» μάχη. Αλλά μετατράπηκε σε μάχη, επειδή απλά δεν ήξεραν πώς να το χειριστούν και, κατέληξαν να πρέπει να σκοτώσουν ορισμένους από τους Greys, κλπ., προκειμένου να προσπαθήσουν να ελευθερώσουν τους ανθρώπους πάνω στους οποίους γινόντουσαν πειράματα εκεί.

Συμφώνησε μαζί μου. Είπε ότι απεστάλησαν από τον Carter, και ότι πριν από αυτό, τον ρώτησα για τον Αϊζενχάουερ και για τον μάρτυρα που είναι έξω και λέει για το πώς πήγαν να εισβάλουν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης από τον Άιζενχάουερ. Είπε ότι ο Άϊζενχάουερ ήθελε την περιοχή ραδιενεργή. Και στην πραγματικότητα, η πυρηνική καταστροφή είναι ένας από τους τρόπους που συμμετέχουν και πολεμάνε. Μίλησε για το γεγονός ότι υπήρχε. . .ο Sean David Morton έχει έναν πληροφοριοδότη για τον οποίο έγραψε ένα βιβλίο και έτσι, ήμουν περίεργη για το αν η κατάθεση αυτού του πληροφοριοδότη ήταν σωστή και, βασικά προφανώς είναι.

Υπήρχε ή υπάρχει ένας Εξωγήινος που διοικεί εκείνη την περιοχή και δεν είναι Γκρίζος. Οι περισσότεροι από τους Γκρίζους είναι κλώνοι, είπε. Χρησιμοποιούν εκείνες τις υπερδιάστατες πύλες που απαιτούν να αποϋλώνονται, και όταν επαναϋλώνονται στο άλλο άκρο, δεν είναι τα ίδια όντα και, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά διστάζουν και οι περισσότεροι από αυτούς, όπως ο ίδιος ο Mark , δεν θα περάσουν από ορισμένα είδη πυλών όπου απαιτείται να εξαϋλωθούν επειδή όταν επαναϋλωθούν στην άλλη πλευρά, βασικά πρέπει να πεθάνουν για να εμφανιστούν εκεί. Εμφανίζονται με την ανθρώπινη μορφή τους, με όλες τις αναμνήσεις τους ανέπαφες, και τα λοιπά, αλλά δεν είναι τα ίδια ακριβώς όντα που έφυγαν από εκεί. Είναι ένα αντίγραφο, να το πω έτσι.

Και, αν επιστρέψουν και πάλι πρέπει να πεθάνουν, να αποϋλοποιηθούν και να επαναϋλοποιηθούν και πάλι με την ίδια σύνθεση που έχουμε, αλλά, είπε ότι αυτό είναι πολύ επιζήμιο. Τείνει να είναι μια ταπεινωτική διαδικασία αυτή που συμβαίνει σε εκείνο το είδος των πυλών, και ότι, ως αποτέλεσμα, αρνήθηκε να τις χρησιμοποιήσει. Είπε ότι οι Greys τις χρησιμοποιούν όμως όλη την ώρα και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η φυλή τους έχει τόσες αρμοδιότητες σε ορισμένα φυσικά επίπεδα, και λέει ότι επηρεάζεται επίσης η διανοητική ικανότητα.

Ο ίδιος λέει ότι, είχε αυξημένες ικανότητες. Τον ρώτησα αν η διανοητική του ικανότητα ενισχύθηκε με άλλες ιδιότητες. Υπαινίχθηκε πως, ναι, έχει αυξημένες διανοητικές ικανότητες όπως έχουν και πολλοί άλλοι στρατιώτες στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα. Και αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους από τους ανθρώπους που έχω μιλήσει, που είναι μέρος αυτού του προγράμματος, ιδίως όσον αφορά την πιο μυστική πλευρά του και, αυτό συμβαίνει πολύ πριν από την εποχή αυτών που ονομάζουμε σούπερ-στρατιώτες.

Είπε ότι υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια στην ιστορία των σούπερ-στρατιωτών που εμπεριέχει διανοητική ενίσχυση και αυτό που εγώ αποκαλώ “ρομποτικοί υπεράνθρωποι” και, επαλήθευσε ότι αυτό είναι το πρόγραμμά τους. Αυτό διεξάγεται. Και νομίζει ότι η Νανοτεχνολογία είναι η πιο επικίνδυνη πλευρά του προγράμματος. Είπε ότι είχε άμεση εμπειρία με τη Νανοτεχνολογία αν και δεν είχαμε το χρόνο να μιλήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο είχε την εμπειρία αυτή.

Εντάξει, ενδιαφερόμουνα πολύ να μάθω για το ποιος διοικεί τον πλανήτη Γη και σε τελική ανάλυση, είπε ότι κανείς δεν διοικεί τον πλανήτη. Και ο λόγος είναι επειδή όλοι λίγο ως πολύ, είναι σε πόλεμο μεταξύ τους μέσα στις διαφορετικές φυλές των Εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη, μερικοί από τους οποίους πιστεύουν ότι ο πλανήτης τους ανήκει καθώς και οι άνθρωποι. Με άλλα λόγια, όπως ακριβώς κάθε μία από τις χώρες μας έχει διαφορετική ατζέντα, το ίδιο έχουμε και για την Εξωγήινη πλευρά των πραγμάτων. Και είπε, αν μη τι άλλο, είναι πιο περίπλοκο από ό, τι οι ανθρώπινες σχέσεις εδώ στον πλανήτη από πολιτικής και άλλης άποψης.

Αλλά μιλήσαμε για τον Zecharia Sitchin,τους Anunnaki τη σύλληψη της ιδέας των Ανθρωποειδών, πανύψηλων όντων που απεικονίζονται στους ναούς και ο ίδιος επαλήθευσε ότι τα όντα πράγματι έτσι έμοιαζαν ή μοιάζουν. Και δεν φάνηκε να είναι σίγουρος για το αν οι άνθρωποι ή τα όντα όπως ο Enki ή ο Enlil είναι ακόμα ζωντανοί και για το αν πρόκειται να επιστρέψουν ή όχι. Μιλήσαμε για την επιστροφή των Marduk. Ανέφερε ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό αλλά και πάλι ότι δεν διοικούν αυτοί τον πλανήτη. Ίσως να θέλουν να τον διοικήσουν αλλά δεν τον διοικούν.

Ωστόσο είπε ότι η ομάδα στη Σουμερία ήταν ερπετοειδής, ότι έμοιαζαν με ερπετοειδή και ότι συνδέονται με αυτούς που διοικούν στην πραγματικότητα το Βατικανό αυτή τη στιγμή, που, -όπως επιβεβαίωσε- είναι μια ομάδα Ερπετοειδών.

Μίλησα για έναν από τους σημαντικούς τομείς που είχα βάλει εκεί έξω στον οποίο είχα πρόσβαση σε ψυχικό επίπεδο και που είχε να κάνει με τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια της λεγόμενης στέψης – ή πώς το λένε – του νέου Πάπα, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ένας Ναζί, και ως εκ τούτου οι Ναζί έχουν μια σχέση, ακόμη και μέσω του DNA με τις Ερπετοειδείς φατρίες.

Είπε ότι πράγματι όταν ο Ομπάμα πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στο Ισραήλ, στα υπόγεια της Ντιμόνα βρίσκεται η βάση των Anunnaki, αυτών που ξέρουμε ως Ανθρωποειδή Anunnaki, από ό, τι κατάλαβα. Και ότι πράγματι ο Μπάιντεν πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στο νέο Πάπα ως ένα είδος νεύματος αποδοχής, αλλά, ουσιαστικά για να μεταφέρει μια δήλωση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που στην ουσία έλεγε ότι, δεν πρόκειται αναγκαστικά να υποκλιθούν στο – εξαρτημένο από τους Ναζί – Βατικανό.

Μίλησε πολύ συγκεκριμένα. . . μιλήσαμε για κάποια νέα πληροφορία που είχα πάρει πρόσφατα και έχει να κάνει με τους Κινέζους και το που βρίσκονται οι Κινέζοι. Συμφώνησε ότι οι Κινέζοι ασχολούνται με μια νέα φυλή όντων που τους δίνει νέα τεχνολογία και μου έχουν πει ότι στην ουσία θέλουν να διοικήσουν τον κόσμο, αλλά ο Mark είπε ότι, δεν αισθάνεται ότι έχουν πάρει τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές που έχω πάρει τον τελευταίο καιρό.

Δεν αισθάνεται ότι συμβαίνει αυτό… . . δεν είχε ακούσει ότι υπήρχε πιθανότητα οι Γέροντες, που είχαν πάει για να προσπαθήσουν να κλείσουν συμφωνία με τη Βρετανία, ουσιαστικά για να παραγκωνίσουν τους Rothschilds και τους Bush, την Καμπάλα των Bush.

Είπε ότι, από όσο ξέρει, οι Κινέζοι δεν επρόκειτο να διοικήσουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Είπε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται να πιεστούν τα επόμενα πέντε χρόνια για να κρατηθούν. Νομίζει ότι πρόκειται να έχουν έναν εμφύλιο πόλεμο, ότι οι άνθρωποι, οι Κινέζοι βρίσκονται βασικά σε εξέγερση κατά των ηγετών τους στην Κίνα και ότι ως αποτέλεσμα θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος.

Τον ρωτήσα αν, όπως ένιωθα, το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα εκτελείται ως επί το πλείστον από ανθρώπους στρατιωτικούς των ΗΠΑ και συμφώνησε ότι έτσι συμβαίνει ως επί το πλείστον. Είπε όμως ότι είχαν πολιορκηθεί πολύ οικονομικά από τα προβλήματα που υπάρχουν στον πλανήτη. Και ότι τα χρήματα ως μέσο ανταλλαγής φαίνεται ότι θα διακόψουν ή θα μετριάσουν την ικανότητά τους να κάνουν τα πράγματα που θα ήθελαν να κάνουν για χάρη του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος και ότι μετριάστηκε η δύναμή τους σε ορισμένα επίπεδα.

Προφανώς το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα λειτουργεί σε συνδυασμό με τις διάφορες Εξωγήινες ομάδες, και μιλήσαμε για το ποιες ομάδες είναι εκεί έξω, ποιες ομάδες συντάσσονται θετικά προς τους ανθρώπους και ποιες όχι.

Μιλήσαμε γι’ αυτό που είναι γνωστό ως Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Μιλήσαμε επίσης για μια άλλη ομάδα που ονομάζεται Collective, και μιλήσαμε, όπως είπα, για τους Reptilians και τους Raptors. Έτσι, φαίνεται να χωρίζονται σε εκείνο το είδος των ομάδων από την άποψη της φατρίας, τουλάχιστον αυτούς για τους οποίους μπορείς να μιλήσεις χωρίς να υπεισέρχεσαι σε τόση λεπτομέρεια καθώς και σε όλες τις διαφορετικές φυλές.

Και υπάρχουν επίσης ομάδες που εκτείνονται υπερδιάστατα. Δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε για όλα αυτά, αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη πυλών εδώ, αστρικές πύλες στον πλανήτη, μερικές από τις οποίες είναι φυσικές αστρικές πύλες που περιλαμβάνουν δίνες και μερικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πάς στη Σελήνη και τον Άρη. Είπε ότι το πιο εύκολο πράγμα για να μεταφέρεις, είναι υλικά αντικείμενα, περισσότερο από όσο φυσικά όντα, αλλά ότι μπορείς σίγουρα να χρησιμοποιήσεις τις πύλες, και ότι ο ίδιος και ο πατέρας του χρησιμοποιούσαν δύο πύλες σε τακτική βάση ανάμεσα στη Γη τη Σελήνη και τον Άρη..

Τον ρώτησα αν υπήρχε υποβάθμιση, ξέρετε, αν, το να χρησιμοποιεί μια πύλη δημιουργούσε φυσικό πρόβλημα, γιατί θυμάμαι ότι ο Χένρυ Ντίκον είχε μιλήσει γι αυτό, και είχε καταγγειλλει κάποια από τα προβλήματα υγείας του, ως αποτέλεσμα της χρήσης των πυλών και, πράγματι μου είπε ότι αυτό ήταν ένα από τα αποτελέσματα.

Ας δούμε, υπάρχουν τόσα πολλά και εγώ θα προσπαθήσω να τα καταγράψω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Μίλησε για τη συνάντηση του Αϊζενχάουερ, με τις ομάδες των Εξωγήινων. Μιλήσαμε για τους Σκανδιναβούς από τον Ωρίωνα. Είχα μια θεωρία, ότι δεν είναι όλοι οι Σκανδιναβοί τόσο φιλικοί με το πρόγραμμά μας, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που είναι. Ο ίδιος είπε ότι οι Πλειάδιοι και Σκανδιναβικές χώρες είναι διαφορετικές φυλές και ότι φαίνονται διαφορετικοί. Είπε ότι, μία διαφορά που θα μπορούσε να πει, είναι ότι οι Σκανδιναβοί έχουν πραγματικά λευκά ξανθά μαλλιά και κάποιες άλλες διαφορετικές σωματικότητες, αλλά οι Πλειάδιοι έχουν μαλλιά χρυσόξανθα. Ο ίδιος είπε ότι δεν ήξερε τίποτα για την ιστορία του Billy Meier. Τον ρώτησα γι ‘αυτό.

Μιλήσαμε για την AI (τεχνητή νοημοσύνη). Τον ρώτησα αν υπήρχε λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης στη Γη. Είπε ότι δεν υπάρχει. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος από την τεχνητή νοημοσύνη. Ένας από τους μεγαλύτερους πιθανούς εχθρούς μας, είναι οι διάφορες φυλές που έχουν τεχνητή νοημοσύνη. Μίλησε επίσης για τους ανθρώπους οι οποίοι υπάρχουν γύρω μας και που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη.

Μίλησε για το γεγονός ότι είμαστε «προστατευμένοι» εδώ στον πλανήτη Γη. Είπε ότι είμαστε,ότι είναι το Ισραήλ για τον υπόλοιπο κόσμο, με την έννοια ότι έχουν τους προστάτες τους, οι οποίοι τους κρατάνε ζωντανούς, αλλά μερικοί από τους προστάτες τους δεν είναι κατ ‘ανάγκη και φίλοι τους. Είναι σαν μια σιωπηρή ειρήνη με την οποία παραδέχονται ότι, δεν μπορούν απλά να απαλλαγούν από όλο το ανθρώπινο γένος, επειδή αυτό θα προκαλέσει πόλεμο μεταξύ τους, έτσι, έχουν μια σιωπηρή ανακωχή, αν θέλετε, να επιτρέπουν στην ανθρωπότητα να είναι στο πλανήτη.

Είπε ότι αν δεν είχε να κάνει με τον πόλεμο μεταξύ των φυλών, που είναι εδώ και μας επισκέπτονται, με διάφορα προγράμματα, ότι η ανθρωπότητα δεν θα είχε ζήσει τόσο καιρό σε αυτόν τον πλανήτη, επειδή υπάρχουν πολλοί από αυτούς που θα ήθελαν να απαλλαγούν από την ανθρωπότητα συνολικά. Έτσι είναι όπως στον πόλεμο, ξέρεις, «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου».

Μίλησε για τους λόγους για τους οποίους υπάρχει απόρρητο και το γεγονός ότι όλες οι φυλές, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης, είναι σε πλήρη συμφωνία ότι, η μυστικότητα πρέπει να συνεχιστεί, διότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της παρουσίας των Εξωγήινων. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το πώς μοιάζουν οι διάφορες Εξωγήινες φυλές.

Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε το πώς μοιάζουν. Αυτό που δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε, είναι το πώς δρουν, με άλλα λόγια, το γεγονός ότι θέλουν να μας φάνε. Υπάρχει μια σειρά από αυτές τις φυλές εκεί έξω που ουσιαστικά θέλουν να μας φάνε για δείπνο, και έτσι, αυτή η νοοτροπία, του να βγεις έξω και να ασχοληθείς με αυτές τις φυλές, γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλουν να σε φάνε, είναι κάτι που η ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί.

Τον ρώτησα λεπτομέρειες για τη Μάχη του Λος Άντζελες. Ήθελα να ξέρω ποια φυλή των όντων ήταν στη μάχη του LA και τι σχέση είχαν.

Είπε ότι οι Ιάπωνες ασχολούνται με διάφορες φυλές Εξωγήινων και μάλιστα διάφορες χώρες έχουν διάφορες σχέσεις με διάφορες ομάδες Εξωγήινων. Έτσι, αυτό προκαλεί μεγάλη πολυπλοκότητα στις διεθνείς σχέσεις, όπως ανέκαθεν ήξερα, αν και πολύ λίγοι άνθρωποι εκεί έξω φαίνεται να το συνειδητοποιούν ή να ασχολούνται με αυτό.

Με άλλα λόγια, έχουμε κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις δεν ενεργούν μόνες τους. Ενεργούν σε συνεννόηση με τις διάφορες Εξωγήινες φυλές και σε ευθυγράμμιση με τα προγράμματα, όποια κι αν είναι αυτά.

Και είπε ότι οι Ιάπωνες είχαν να κάνουν με μερικές διαφορετικές φυλές, και ότι το κάνουν αυτό τα τελευταία τέσσερις χιλιάδες χρόνια ή και περισσότερο.

Μιλήσαμε για τη μάχη στον Ειρηνικό, και τις υπόγειες βάσεις των διαφόρων Εξωγήινων εκεί. Αυτό το επιβεβαίωσε. Είπε ότι το Πολεμικό Ναυτικό είναι πράγματι σε πόλεμο με μια ομάδα Reptilians, και ό, τι είναι στην ουσία Reptilians με βάσεις στην υποθαλάσσια περιοχή του Ειρηνικού, και ότι χρησιμοποίησαν πυρηνικά σε ένα νησί στα ανοικτά του LA, το οποίο ονομάζεται κάτι σαν LA Island, και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν καν, αν και απέχει μόνο 200 μίλια από το Λος Άντζελες.

Είπε ότι η πυρηνική ενέργεια ήταν πραγματικά άχρηστη στο διάστημα, εντελώς απαρχαιωμένη τεχνολογία, που πραγματικά δεν έκανε κανένα καλό, και δεν ήταν χρήσιμη σε τίποτα, εκτός ίσως περιστασιακά εδώ στη Γη, για να τη χρησιμοποιήσουν ως όπλο ή στο διάστημα, για να πλήξουν έναν αστεροειδή ή στη συνέχεια να ανατινάξουν ένα διερχόμενο πλοίο που θέλουν να καταστρέψουν. Αυτός είπε, είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν. Αλλά είπε ότι ήταν πολύ βάναυσο, πολύ βάναυση μέθοδος ακόμη και γι αυτό.

Έτσι, με άλλα λόγια, πράγματα όπως τα όπλα δέσμης σωματιδίων και τα βαθμωτά όπλα υπήρχαν πολύ πριν από τα είδη της πυρηνικής τεχνολογίας. Αλλά προφανώς τα πυρηνικά ή η πυρηνική τεχνολογία είναι χρήσιμη εδώ στη Γη για να αλλάξει το περιβάλλον σε ένα περιβάλλον υψηλής ακτινοβολίας έτσι ώστε στην ουσία να μεταλλαχτούμε έχοντας διάφορες δυνάμεις που εξαιρούν. . . ..[αποκόπτω].

Δεν είχα την ευκαιρία να τον ρωτήσω σχετικά με τον Φόβο, το οποίο θα ήθελα, αλλά μίλησα μαζί του για το Solar Warden. Είπε ότι το Solar Warden είναι το εσωτερικό του πλανήτη [ομάδα]. Είναι μέρος του ηλιακού μας συστήματος. Είναι μια ομάδα από φύλακες που περιφέρονται και παρακολουθούν εισερχόμενα και εξερχόμενα σκάφη καθώς και τις φυλές.

Γνωρίζει κάτι για τον Ison και τις ακτίνες που έρχονται ως μέρος του Ison και θα προσπαθήσει να μου δώσει πληροφορίες με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί. Και, ξέρει σαφώς πάρα πολλές. Είναι απλά εκπληκτικό. Δε δίστασε καν.

Μίλησε για την αιχμή του δόρατος του να έχεις τεχνολογία ως φυλή, και, το να είσαι μια φυλή που διάγει στο διάστημα έχει να κάνει με την ικανότητα να αξιοποιήσεις αυτό που ονομάζεται «μαύρο αστέρι». Και ένα μαύρο αστέρι μπορεί στη συνέχεια να γίνει μια μαύρη τρύπα. Από εκεί παίρνουν την τεχνολογία τους. Υπάρχει μια τεράστια πηγή ενέργειας εκεί την οποία οι φυλές χρησιμοποιούν για να τροφοδοτήσουν τα διαστημόπλοιά τους και να χρησιμοποιήσουν αυτό που ονομάζεται διαστρεφόμενος δίσκος, για να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το διαστρεφόμενο-άλμα με τον ίδιο τρόπο όπως στο Star Trek.

Είπε ότι οι άνθρωποι έχουν αυτή την τεχνολογία, αλλά μόνο και μόνο επειδή τους την έχουν δώσει ή την έχουν κλέψει από ορισμένα σκάφη που συμπαρασύρονται στο διάστημα. Με άλλα λόγια, οι επιβάτες έχουν φύγει, αλλά αυτό είναι ένα σκάφος που έχει αυτή την τεχνολογία. Και εξακολουθούν να προσπαθούν να αναστρέψουν τη λειτουργία ορισμένων ειδών διαστημικών σκαφών που χρησιμοποιούν σε συνεννόηση με τις φυλές με τις οποίες υποθέτω ότι είναι συνεργάτες.

Αυτή είναι η τεχνολογία που τους δίνει πρόσβαση στην τεχνολογία των black stars, αλλά δεν την κατέχουν για τον εαυτό τους ακόμα, έτσι ώστε, αυτό να είναι ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας για να είναι σε θέση να κυβερνήσουν το διάστημα με τον τρόπο που θα ήθελαν ή να έχουν οποιοδήποτε είδος δεσπόζουσας θέσης εκεί έξω, χωρίς τη βοήθεια των συμμαχιών τους με αυτές τις φυλές.

Οι περισσότεροι Greys είναι κλώνοι. Ξέφυγα από το θέμα, όταν μιλούσα για το Dulce, αλλά ένα ον τους που διοικεί το Dulce ήταν τουλάχιστον πολύ εκτός του αστρικού συστήματος, και είναι ιδιαίτερα ευφυές και διαφορετικό ον από τα Greys. Τον ρώτησα αν ήταν Zeta Reticuli. Φάνηκε να σκέφτεται ότι θα μπορούσε να ήταν από άλλη φυλή. Και έτσι, αυτό είναι το πεδίο που γίνεται το παιχνίδι.

Είπε ότι οι Ρότσιλντ είχαν λιγότερη κυριαρχία από ότι συνήθως πιστεύεται, αν και έχουν μια θέση από την άποψη της δομής της εξουσίας. Και προφανώς, ξέρετε, οι Bush είναι παίκτες, και τα λοιπά. Ο ίδιος είπε ότι δεν θα βρείτε μια τεκμηριωμένη καταγραφή της οικογένειας Bush για την καταγωγή και το DNA τους πουθενά, επειδή περιέχει ερπετικό DNA. Αλλά, δεν αλλάζουν μορφή, σε αντίθεση με ό, τι σκέφτονται οι άνθρωποι, αλλά το DNA τους είναι απολύτως ερπετικό DNA. Δεν πηγαίνουν σε κανονικά νοσοκομεία, και υπάρχει λόγος γι ‘αυτό. Και οι Ναζί το ίδιο πράγμα, διότι υπάρχει μια γραμμή αίματος που έχει να κάνει με το ερπετικό DNA που έχουν οι Ναζί.

Τα δύο κύρια είδη ερπετών για τα οποία συζητούσε, είπε, δεν τα πάνε και τόσο καλά μεταξύ τους. Κάθε ένα θεωρεί το άλλο υποδιαίστερο, αν και έχουν την ίδια ατζέντα. Έτσι και πάλι, αυτό το είδος της εχθρότητας λειτουργεί για μας και τους Raptors.

Φαίνεται πως είχε μεγάλες σχέσεις με τους Raptors, όχι μόνο επειδή είχε φίλους ανάμεσα στους Raptors, συγκεκριμένους φίλους που ανακαλύφθηκαν όταν ήταν παιδί στην κομητεία του Marin, όπου υπήρξε μια συντριβή διαστημικού οχήματος που καταρήφθηκε από μια ομάδα εισερχομένων Raptor. Στην πραγματικότητα ήταν η σύζυγός του, Jo Ann, η οποία είπε ότι είχε μια ουλή από μία αδελφική σχέση αίματος με τους Raptors, η οποία έγινε όταν ήταν μικρό παιδί, μωρό στην πραγματικότητα, αμέσως μετά τη γέννησή της.

Είπε για τους Raptors ότι είναι σε θέση να μιλούν Αγγλικά ή οποιαδήποτε γλώσσα ήθελαν, αλλά οι φωνητικές χορδές τους έπρεπε να τροποποιηθούν ελαφρώς, έτσι ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με ήχους, όπως εμείς κάνουμε, και ότι θα μπορούσαν στη συνέχεια να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας τη γλώσσα μας. Αλλά πολλά από τα Raptors που δεν είναι στα υψηλά στρατιωτικά και κοινωνικά επίπεδα των Raptors δεν έχουν αυτή την μεταλλαγή, έτσι πρέπει να χρησιμοποιήσουν πράγματα όπως τα συνθήματα με νεύμα. Είπε ότι είναι λίγο τηλεπαθητικοί, αλλά, όχι όλοι τους τόσο τηλεπαθητικοί.

Τον ρωτάω αν πράγματι είχε κάποια αύξηση ή ικανότητες στον τομέα αυτό, και φαίνεται να έχει. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η σωματικότητα του, παρόλο που ο ίδιος έχει φυσικά προβλήματα καθώς είναι 60 ετών ή περισσότερο, ότι η τρέχουσα ικανότητά του, αν δεν είχε αυτή την αύξηση, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε επιβιώσει 30 χρόνια στη φυλακή σωματικά. Έτσι, ό, τι αυτό σημαίνει, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον για το τι σημαίνει πραγματικά από την άποψη των συναλλαγών του με τους συγκρατούμενούς του, να το πω έτσι.

Ας δούμε, τι άλλο. Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορώ να θυμηθώ. Τον ρωτάω, που ήταν οι πύλες, ξέρετε, και αναφέρω το όνομα De Menwith Hilland Dimona, και εκείνος ανέφερε ένα άλλο τμήμα του Ισραήλ, που είχε μια πύλη. Είπε ότι υπήρχαν πύλες στις οροσειρές μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν και ότι η περιοχή εκεί ήταν γεμάτη με πύλες. Και υπάρχει μια σειρά από πύλες, και πιστεύω ότι είναι φυσικές πύλες, μεταξύ του Ιράκ και του Ιράν. Και, φυσικό είναι να υπάρχουν μάχες για τις πύλες αυτές, προσπαθώντας να τις έχουμε υπό την κυριαρχία μας.

Στην ουσία, αν ήταν να συνοψίσω όλα όσα είπε, βασικά μιλούσε για αυτό το είδος της ύπαρξης . . . πραγματικά ακούγεται σαν να επικρατεί χάος εδώ στη Γη. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ατζέντες σε λειτουργία για τις διάφορες φυλές των Εξωγήινων και υπάρχουν τόσοι πολλοί από αυτούς και όλοι ασχολούνται με διαφορετικούς στρατούς, που είναι πραγματικά δύσκολο να διαχωριστούν τα πράγματα και να μιλήσουμε γι ‘αυτά. Είπε ότι δεν μπορεί να γίνει μια καθολική δήλωση για τις φυλές σα να είναι μία.

Ας δούμε, μίλησε για το, γιατί κατέληξε στη φυλακή και ιδιαιτέρως γιατί τον παγίδευσαν. Είπε ότι είχε απογοητευτεί με τη δουλειά του στο στρατό. Δε συμφωνούσε με το πρόγραμμα των Ναζί και δεν είναι ευχαριστημένος με τον προφανή πειραματισμό πάνω στην ανθρωπότητα που είναι σε εξέλιξη από διάφορες φυλές. Και ότι δεν του άρεσε η καθολική δολοφονία των Εξωγήινων φυλών, ακόμη και αν ήταν εχθροί μας σε κάποιο βαθμό.

Είχε επαφές με Ρωσίδες, διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς και με επικεφαλής των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών, προφανώς γυναίκα. Και αυτές οι συμμαχίες, αν και έδινε πληροφορίες και αναφορά σε τακτική βάση, ως αξιωματικός, είπε ότι αυτό τον κατέστησε απειλή για τον στρατό μας με τέτοιο τρόπο ώστε να ανησυχούν ότι θα γινόταν πληροφοριοδότης.

Και έτσι, αυτός είναι ο λόγος που κανόνισαν να τον παγιδεύσουν, ότι ήταν ομιλητικός για τη διαφωνία του με μερικά από τα προγράμματα στα οποία του ζητήθηκε να συμμετέχει και ότι αυτό έγινε πιο προβληματικό. Ο πατέρας του, όμως, ήταν περισσότερο ευθυγραμμισμένος με αυτό που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε, πρότυπο αποστολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, σε κάποιο βαθμό, τουλάχιστον καθ ‘όλη τη ζωή του, επειδή είχε ανατραφεί με αυτή την προοπτική, περισσότερο από ό, τι Mark.

Ας δούμε τι άλλο, προσπαθώ να σκεφτώ οποιαδήποτε άλλα πεδία για τα οποία μιλήσαμε, και μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε να επανέλθει η μνήμη μου σε ορισμένα πράγματα, επειδή απλά προσπαθώ να θυμηθώ τα πάντα. Είπε ότι είχε πολλές σχέσεις με το Βατικανό, και υποθέτω, με τις φυλές των Reptilians που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό.

Ω, είπε ότι ο John Paul, ο θάνατος του John Paul, νομίζω ότι ήταν η δεκαετία του ’60 ή του ’70 όταν σκοτώθηκε, ότι επρόκειτο για δολοφονία. Δεν πέθανε. Δολοφονήθηκε, όπως πολλοί άνθρωποι υποψιάζονται. Είπε ότι το 1979 το Βατικανό πέρασε από μια δραστική αλλαγή, και υπήρχε κάποιο είδος. . . δεν ήταν σαφές. Δεν είχα πάρει μια σαφή απάντηση και δεν ήμουν σε θέση πραγματικά να σκαλίσω βαθύτερα σε αυτό γιατί ο χρόνος μας όλο και λιγόστευε.

Αλλά είπε ότι το 1979 – πολλοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν – αλλά υπήρξε μια τεράστια αλλαγή. Ακουγόταν σαν να ήταν σε όλη τη Γη, αλλά είχε επίσης να κάνει ειδικά με το Βατικανό και για την πάλη για εξουσία στο εσωτερικό του Βατικανού.

Λοιπόν, μίλησα για το χρηματοπιστωτικό σύστημα και πάλι, για το αν είναι αλήθεια ότι οι Κινέζοι πραγματικά επρόκειτο να είναι σε θέση να αναλάβουν, και είπε όχι, ότι δεν είχε ακούσει κάτι τέτοιο. Είναι συντονισμένος και έχει επαφές στο εξωτερικό. Είναι σε επικοινωνία τακτικά με ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

Μίλησα για το, αν ήταν στο συμβάν της Bilderberg , ξέρετε το Fringe Event, την εκδήλωση στην οποία μίλησα και, είπε ότι έχει σχέση με διάφορα μέλη της Bilderberg.

Ας δούμε, τι άλλο….Α ..είπε ότι η ιδέα της αλλαγής μορφής, όπως πολλοί από σας ξέρετε ο David Icke μιλάει για αυτό, στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ ακριβής. Υπάρχουν πολύ λίγες φυλές που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν μορφή και, έχει να κάνει περισσότερο, υποθέτω, με ένα πράγμα, το DNA, τη γραμμή αίματος.

Αλλά ότι υπάρχουν φυλές, είπε, που θα υλοποιηθούν εδώ ή θα χρησιμοποιήσουν ένα ανδροειδές σώμα που μοιάζει πολύ με ανθρώπινο και στη συνέχεια θα το χειριστούν από απόσταση με Τεχνητή Νοημοσύνη. Νομίζω, από ό, τι καταλαβαίνω, ότι οι Ανδρομέδιοι . . . πρώτα απ ‘ όλα, είπε υπήρχαν εκατοντάδες φυλές Ανδρομέδιων, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μία φυλή και ότι όλοι έχουν διαφορετικές ατζέντες.

[0:49:10]

Μιλήσαμε για τους Praying Mantis. (αλογάκι της παναγίτσας- εντομοειδείς) Είπε ότι αυτή η ομάδα, είχε χάσει την εξουσία τα τελευταία 50 χρόνια, αλλά ότι ήταν αρχικά ευνοϊκή προς τους ανθρώπους, και τώρα πια μπορεί να έχει διαλυθεί. Οι Praying Mantis είχαν κάποιο είδος εμφυλίου πολέμου μέσα στις φατρίες τους. Είπε ότι αρχικά η ομάδα Praying Mantis ήταν ευνοϊκή για τον άνθρωπο και ήταν σύμμαχοί μας, αλλά αυτό έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Είναι ακόμα, υποθέτω, κυρίως σύμμαχοί μας, αν και νομίζω ότι υπάρχουν αποσυνθέσεις εντός της φατρία τους, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Και αυτό συμβαίνει επίσης και στις ομάδες των ερπετοειδών.

Είπε ότι ένας από τους λόγους που μιλάει σε μένα, είναι ότι ξέρουν ότι επειδή είναι αιχμάλωτος, είναι ένας εγκληματίας, ένας καταδικασμένος εγκληματίας, κανείς δεν θα τον πιστέψει. Και έτσι αυτός είναι -κατά κάποιο τρόπο – ο τρόπος της τροφοδότησης των πληροφοριών του δημοσίως.

Αλλά από την άλλη πλευρά, η εύλογη δυνατότητα άρνησης τους είναι σημαντική, γιατί αν πω, όπως λέω, όλα τα πράγματα που είπε, οι άνθρωποι δεν θα πιστέψουν την πηγή, δεν θα τον πιστέψουν, γιατί βρίσκεται στη φυλακή για ένα φόνο, έστω και αν αυτό είναι χαλκευμένο τα τελευταία 30 χρόνια. Έτσι αισθάνονται ασφαλείς με αυτόν τον τρόπο, αλλά την ίδια στιγμή θέλουν να πάρουν πληροφορίες, ακριβώς, όπως δήλωσε, ότι χρησιμοποιούνται οι ταινίες για το σκοπό αυτό, καθώς, ταινίες και τηλεόραση, προσπαθούν να ξυπνήσουν την ανθρωπότητα, μέχρι κάποιο βαθμό. Παρά το γεγονός ότι, ξέρετε, θέλουν να κρατήσουν κρυφά ορισμένα πράγματα.

[2012 Εχετε Προειδοποιηθεί ! και O Μάγος του Οζ ως Μέσο Χειραγώγησης του Μαζάνθρωπου Δες και Οι Αποκρυφιστικές Αλληγορίες του Πινόκιο. αλλά επίσης και Οι αποκρυφιστικοί συμβολισμοί της ταινίας «Metropolis» όπως και πώς έγινε Η “Μύηση του Μπίμπο” πόσο αθώα ή πνευματικά είναι όλα αυτά; Η πα- ΓΗ- δα … κι όλοι εγκλωβισμένοι μέσα της] βρείτε τα στο terrapapers.com και μελετήστε τα.

Μίλησε για τις ανακτήσεις των συντριβών. Ο ίδιος έπαιρνε μέρος σε ανακτήσεις συντριβών σε τακτική βάση. Είπε ότι, οι Ηνωμένες Πολιτείες σε όλο τον κόσμο εξαγοράζουν ορισμένες κυβερνήσεις. Για παράδειγμα, στη Νότια Αφρική και διάφορες αφρικανικές χώρες όπου συμβαίνουν συντριβές. Ο αμερικανικός στρατός ή το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα θα βρεθεί αμέσως επί τόπου, προσπαθώντας να είναι ο πρώτος στην περιοχή και η δουλειά τους είναι να πάρουν αυτή την τεχνολογία με οποιοδήποτε κόστος.

Θα σκοτώσουν τους ντόπιους, ή θα κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για να πάρουν αυτή την τεχνολογία. Αυτή είναι η αποστολή τους. Αυτό είναι που τους λένε να κάνουν, και ο ίδιος ήταν μέρος σε ορισμένες από αυτές τις αποστολές. Έτσι, η ανάκτηση της τεχνολογίας εξακολουθεί να είναι το κλειδί.

Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο που θα μπορούσα να τον είχα ρωτήσει. Τον ρώτησα για το μαύρο nano-πετρέλαιο στον πόλεμο των Φόκλαντ. Είπε ότι είχε ακούσει για αυτό, αλλά , αν και είχε λάβει μέρος στον πόλεμο των Φόκλαντ, δεν είχε εμπλακεί άμεσα με το γεγονός και δεν ξέρει και πολλά γι ‘αυτό.

Είναι εξαιρετικά καταρτισμένος και έχει πετάξει πολλά διαστημόπλοια, διαστρικούς τύπους σκαφών, ο ίδιος και ο πατέρας του. Ο πατέρας του ήταν, υποθέτω, πιλότος στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην πραγματικότητα, έχει μια ναζιστική γραμμή αίματος. Υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους πολεμούσε, ο ίδιος και ο πατέρας του, ή ο πατέρας του πολεμούσε όσους είναι ή ήταν μέλη των Ναζί.

Ω, και μίλησα μαζί του για τους ταξιδιώτες στο χρόνο, στην πραγματικότητα τη ναζιστική τεχνολογία για το ταξίδι στο χρόνο που στην ουσία βγήκε από το Bell, και είχαν αυτή την τεχνολογία από τη δεκαετία του ’40. Έχουν τρόπο να περάσουν στην άλλη πλευρά, ήσε παράλληλη Γη, να φέρουν πίσω Ναζί ή ακόμα και άλλα όντα, ξέρετε, ανθρώπους, όπως μου είπε ο πληροφοριοδότης μου.

Μίλησα γι ‘αυτό στην διάσκεψή μου “Ταξίδι στο Χρόνο”από έναν πληροφοριοδότη που έχω. Και είπε ότι υπάρχουν πολλές αποστολές που αφορούν στο ταξίδι στο χρόνο, και ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να φέρουν πίσω, ανθρώπους, με άλλα λόγια, να τους κάνουν νεότερους.

Εργάζονται σε όλες αυτές τις πτυχές του, ώστε, ο ίδιος, συναντήθηκε με τους Ναζί που έγιναν νεότεροι με αυτόν τον τρόπο. Ο ίδιος έχει ασχοληθεί μαζί τους και έτσι επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, οι οποίες ήταν συναρπαστικές και είπε ότι, δεν μπορείς πάντα να πεις, για πρόσωπα που ξέρουμε από την ιστορία, τι μέσα χρησιμοποιήθηκαν για να τους φέρουν πίσω, αν πέρασαν πάνω από αυτό που αποκαλείται “παράλληλη Γη”, ή αν αυτή ήταν η τεχνική για να μειώσουν την ηλικία και στη συνέχεια να την αυξήσουν, και τα λοιπά, και να έχετε ζήσει μια πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Είπε ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να γίνει αυτό, και έτσι κάθε συγκεκριμένο άτομο θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει ένα μέρος οποιουδήποτε προγράμματος.

Μιλήσαμε για την περιοχή 51 η οποία περιέχει μια πύλη. Είπε ότι το Los Alamos, ακριβώς όπως νομίζαμε, περιέχει μια πύλη και ουσιαστικά βρίσκεται στα νοτιοδυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως είπα, στο Menwith Hill, και τη Ντιμόνα. Ο ίδιος είπε ότι η Αυστραλία ήταν μια πολύ ισχυρή περιοχή, χερσαία έκταση της Αυστραλίας.

Ωχ, τελειώνει … Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να μείνουμε από μπαταρία. Νομίζω ότι η μπαταρία τελείωσε. Φαίνεται σαν να είναι ακόμη στον αέρα, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Είναι ακόμη ανοιχτό;

KC: Είναι ανοιχτό; Εντάξει, είπε ότι η Αυστραλία, στις ερήμους της Αυστραλίας, υπάρχει μια σειρά από πύλες που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι και ιδιαίτερα ο Αμερικανικός Στρατός.

Είπε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να μου πει ότι έχουν απολύτως να κάνουν με το αν θα τον σκοτώσουν ή όχι και αν μπορεί να σκοτώσουν τα μέλη της οικογένειάς του. Έτσι έχει μια επιλεκτική ομάδα πληροφοριών στις οποίες μπορεί, υποθέτω, να απαντήσει, αλλά υπάρχει επίσης και μια πολύ επιλεκτική ομάδα πληροφοριών, τις οποίες δεν μπορεί να αναγνωρίσει ότι ξέρει ή να μιλήσει γι’αυτές.

Νομίζω ότι ξεμένω από πληροφορίες σε αυτό το σημείο οπότε μπορούμε να σταματήσουμε και θα προσπαθήσω να σκεφτώ λίγο περισσότερο. Εντάξει, σας ευχαριστώ.

[Αργότερα οδηγώντας το αυτοκίνητο]

Η φυλακή έξω μοιάζει κυριολεκτικά να είναι από τη ναζιστική εποχή, αλλά συνορεύει με αυτές τις γειτονιές με τα παιδιά και εννοώ οι άνθρωποι ζουν ακριβώς δίπλα στη φυλακή. Είναι απίστευτο για μένα ότι θέλουν να ζήσουν εκεί, αλλά ίσως πρέπει να ζήσουν εκεί. Δεν είμαι σίγουρη γιατί. Αλλά έτσι κι αλλιώς η φυλακή μέσα, όταν θα πάτε να συναντηθείτε με τους κρατούμενους, δεν είναι όπως στις ταινίες , σε αυτή την περίπτωση τουλάχιστον.

Δεν είναι παρατεταγμένα τραπέζια και καρέκλες, όπου οι άνθρωποι κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλο και συνομιλούν και δεν μπορεί να αγγιχτούν και όλα αυτά. Οι άνθρωποι αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και κάθονται δίπλα στον άλλο πολύ κοντά, ζευγάρια και τα μωρά και τα μικρά παιδιά τρέχουν γύρω-γύρω. Υπάρχουν πίνακες στον τοίχο, τοιχογραφίες, που οι κρατούμενοι έχουν κάνει με σκηνές από τη ζούγκλα και τα ζώα, ξέρετε, φαίνεται σαν ένα είδος playroom.

Και αυτό έχει μικρά τραπέζια και καρέκλες και είναι λίγο μικρά, σα να είναι δανεισμένα από σχολείο. Ο καθένας τρώει από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Έχουν ένα φούρνο μικροκυμάτων και κάνουν ποπ κορν, έτσι δεν είναι πραγματικά μια φοβερή εμπειρία. Αυτό το κομμάτι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πολύ ανθρώπινο.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν φύλακες, δεν μπαίνουν μπροστά στο πρόσωπό σας. Δεν στέκονται από πάνω σας. Υποθέτω ότι οι υψηλής ισχύος κάμερές τους καταγράφουν τα πάντα και μπορούν να ακούσουν όσα λέτε, αλλά ήμασταν σε θέση να μιλήσουμε αρκετά ήσυχα, και υπήρχε τεράστιος θόρυβος, επειδή όλοι μιλούσαν ταυτόχρονα με τους συζύγους τους κλπ.

Ήμασταν εκεί για δύο ώρες ή περισσότερο. Αργήσαμε να αρχίσουμε επειδή, από ότι μας είπε, υπήρξε κάποια καθυστέρηση. Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με αυτούς και αν προσπάθησαν να τον καθυστερήσουν ή όχι, αλλά υπήρξε περισσότερη καθυστέρηση από το συνηθισμένο στην προσαγωγή του για να μας δει. Και αυτό ήταν ενδιαφέρον. Ξέρεις, εμείς βασικά έπρεπε να καθίσουμε σε αυτές τις μικρές καρέκλες κάπως σκυμμένοι να μιλάμε ο ένας στον άλλο, οι τρεις μας – εγώ, η γυναίκα του Jo Ann και ο ίδιος. Έφαγε μια σαλάτα από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης που του πήρε η γυναίκα του, ενώ μου μιλούσε. Θα μπορούσα να έχω φάει κάτι. Απλά ήπια νερό. Η Jo Ann έκανε ποπ κορν στο φούρνο μικροκυμάτων και έφαγε.

Ας δω αν υπάρχει κάτι να σκεφτώ. Όταν για πρώτη φορά πήγα εκεί περιέγραψα το πρόγραμμα Camelot λίγο περισσότερο γι ‘αυτόν. Φάνηκε να ήξερε κάτι για το Camelot. Και πρέπει να πω ότι σίγουρα έχει τις πηγές των πληροφοριών του. Μίλησε για αγαπητούς φίλους από το στρατό και ούτω καθεξής, και στην πραγματικότητα η Jo Ann μου είπε ότι οι φρουροί δεν είναι σε θέση -αν και προσπαθούν κάποιες στιγμές να πιάσουν αυτούς τους ανθρώπους και να τους δημιουργήσουν πρόβλημα -αλλά, εκείνος είναι το είδος του Γερμανού, του δυνατού και όχι ανόητου ανθρώπου.

Δεν αστειεύεται. Είναι πολύ διανοούμενος, κάτι σαν “πνευματική διάπλαση” αν και φαίνεται ότι ήταν ίσως ισχυρότερος όταν ήταν νεότερος. Εξακολουθεί να είναι ισχυρός όμως. Φαίνεται ισχυρός. Αλλά είναι σίγουρα το είδος του άντρα που δεν κάνει ανοησίες. Δεν αστειευτήκαμε. Δεν είναι καθόλου έτσι. Είπε ότι οι φρουροί προσπάθησαν να τον αποκαλέσουν “νταγλαρά” ή κάτι τέτοιο, επειδή όμως είναι Πλοίαρχος, ο ίδιος επιμένει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό από τους φρουρούς. Και υπερέχει σε βαθμό είπε η Jo Ann , έτσι, υποτίθεται ότι πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με σεβασμό. Και επιμένει σε αυτό.

Είπε ότι νιώθει προστατευμένη, αλλά ότι την έχουν ακολουθήσει. Συχνά νομίζει ότι την παρακολουθούν, όχι για να την κατασκοπεύσουν, αλλά για να την προστατεύσουν, γιατί ο άντρας της επιμένει σε αυτό. Ίσως να είναι μέρος της συμφωνίας του με τη φυλάκισή του.

Το σπίτι τους παραβιάζεται κάθε φορά που εκείνη φεύγει για κάποιο ταξίδι ή έχει κανονίσει κάποια ομιλία, αλλά οι αρχές, ο στρατός αφήνουν πάντα αποδείξεις ότι έχουν μπει κρυφά μέσα. Προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους, αλλά δεν το κάνουν πολύ καλά. Έτσι, η ίδια έχει επίγνωση του γεγονότος ότι πάντα πειράζουν τα πράγματά της. Μίλησε για μία περιοδεία, υποθέτω την περιοδεία στο Glastonbury όταν πήγε στην Αγγλία για να μιλήσει πρόσφατα. Υπήρχε ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα από την κορφή μέχρι τα νύχια , να στέκεται εκεί με μια φωτογραφική μηχανή, φαινόταν εκτός τόπου, δεν ταίριαζε καθόλου εκεί αλλά την παρακολουθούσε. Νομίζω ότι δεν ήταν καλός άνθρωπος.

Ο Mark μου είπε κάτι ενδιαφέρον λίγο πριν φύγω, ότι υπήρχε κάτι περισσότερο που θα μπορούσε να μου πει για το Camelot. Δεν ξέρω τι εννοούσε μ’αυτό και σκέφτομαι ότι ίσως μιλάει για το Camelot του βασιλιά Αρθούρου, δεν ξέρω πραγματικά για τι πράγμα μιλάει ακριβώς.

Στη συνάντηση με τον Αϊζενχάουερ στην αεροπορική βάση που δε θυμάμαι πως λέγεται, Muroc ή κάπως, είπε ότι υπήρχαν τρεις ομάδες Εξωγήινων. Η μία είπε ότι λεγόταν, θέλω να πω Gargoyles, αλλά δεν τους αποκάλεσε έτσι. Τους αποκάλεσε κάτι σαν τους βρικόλακες, ότι έχουν ένα όνομα που ακούγεται κάτι σαν. . . (Goblins) αστειεύονται γι αυτή τη φυλή των όντων. Ήταν εκεί και, υποθέτω, οι Σκανδιναβοί και οι Reptilians. Αυτοί είναι που ήταν εκεί.

Υπήρξε ένα σημείο, που είπε ότι οι άνθρωποι πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή, σε αυτό που ανέφερα για την ανθρωπότητα 2.0 και τις προσπάθειές τους προς αυτή την κατεύθυνση. Στην ουσία έλεγε ότι οι άνθρωποι πρέπει να δώσουν περισσότερη ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση και ίσως λιγότερη προς το εξωτερικό διάστημα, ξέρετε, το είδος της ιστορίας του χαριτωμένου μικρού εξωγήινου από ό, τι κάνουν, επειδή βρίσκονται πολλά σε εξέλιξη εδώ στον πλανήτη Γη, πραγματικά προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί και να του δοθεί μεγαλύτερη προσοχή.

Σίγουρα μίλησε για τη μετάβαση στο φεγγάρι και τον Άρη σα να ήταν ένα φυσιολογικό πράγμα. Επίσης μίλησε για τη μετάβαση σε φεγγάρια, όπως τα φεγγάρια του …

Ονόμασε τον Τιτάνα και άλλα φεγγάρια. Και είπε ότι βρισκόμαστε έξω στο διάστημα κάνοντας διαστημική εξόρυξη, για να το πω έτσι.

Ήθελα να ξέρω για το χρυσό. Επειδή κάποιος μου έλεγε πρόσφατα, ξέρεις, οι Κινέζοι έχουν περισσότερο χρυσό από οποιονδήποτε άλλον. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια σύμφωνα με αυτά που λέει εκείνος.

Λέει ότι φέρνουμε χρυσό και ασήμι από άλλους πλανήτες, από διάφορους πλανήτες, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι με χρυσό και ασήμι, και ότι φέρνουμε χρυσό και ασήμι στον πλανήτη Γη. Προφανώς το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα το χρησιμοποιεί αυτό για να ελέγχει βασικά τον κόσμο.

Είπε, επίσης, ότι η όλη ιδέα της ύπαρξης μιας αυτοκρατορίας είναι η πιο κοινή μορφή ή πρότυπο στο διάστημα για μία φυλή ώστε, να διοικεί και να επιτάσσει πόρους και κάποια μορφή χρήματος. Είπε ότι υπάρχει πάντα κάποια μορφή ανταλλαγής, ανεξάρτητα από το τι θα μπορούσε να είναι αυτό με τις περισσότερες από τις άλλες φυλές.

Είπε ότι το Oort cloud των αστεροειδών που μας περιβάλλει, μαςκαθιστά έναν δύσκολο χώρο για να τον φτάσουν χωρίς τη χρήση μιας πύλης, με άλλα λόγια, εάν θέλει κάποιος να πετάξει ως εδώ χρησιμοποιώντας διαστημικό σκάφος . Και ότι για τον λόγο αυτό, η Γη ήταν αρκετά προστατευόμενη ζώνη με συγκεκριμένο τρόπο, έτσι που οι εξωγήινες φυλές είχαν πρόβλημα να φτάσουν εδώ χρησιμοποιώντας σκάφη, και ότι θα έπρεπε να είναι αρκετά προηγμένοι για να φτάσουν εδώ, όπως και τα διαστημικά ταξίδια τους.

Είπε ότι δεν υπήρχε δεύτερος Ήλιος. Είπε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ένα δυαδικό σύστημα πριν από καιρό, αλλά αυτό σύμφωνα με τις γνώσεις του και ο ίδιος έχει βρεθεί εκεί έξω, (λέει να το αναφέρω) δεν έχουμε δεύτερο Ήλιο. Έχουμε μόνο έναν Ήλιο . . . και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην αναφλέξουν τον Δία σε ένα δεύτερο Ήλιο, που είναι το ίδιο πράγμα παρεπιπτόντως με αυτό που είπε και ο Boriska. Αυτό επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Boriska. [Project Lucifer Σχέδιο Αναφλέξεως του Κρόνου σε Ήλιο]

Ξέρει πολλά για τα συστήματα προώθησης και υποθέτω και δωρεάν ενέργειας. Αλλά φάνηκε να λέει ότι χρησιμοποιώντας ένα μαύρο αστέρι . . . ω, είπε ότι τα μαύρα αστέρια, είναι πηγή νετρίνων και ότι τα νετρίνα είναι η καλύτερη πηγή καυσίμου για να κυκλοφορήσεις γύρω από το ηλιακό σύστημα.

Έχει πετάξει όλα τα είδη σκαφών. Έχει πετάξει πειραματικά σκάφη τα οποία αργότερα έγιναν μέρος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος. Είπε ότι υπάρχει στρέβλωση στην έκδοση του Star Trek, ότι οι άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν πάρα πολλά από αυτό. Ωστόσο, αναφέρθηκε επίσης στον εαυτό του, ως ο χαρακτήρας του Captain Kirk. Αυτό, στην ουσία ήτανότι η δουλειά του, ήταν η ίδια δουλειά που έκανε ο Captain Kirk, με άλλα λόγια, να διοικεί τον διαστημικό στόλο.

Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι, τόσο ο ίδιος όσο και η Jo Ann έχουν σταθερές σχέσεις και επικοινωνία τουλάχιστον με τους Raptors, αν όχι και με άλλες φυλές.

Είπε ότι είχε μπει στη φυλακή, πιστεύει, από μία ομάδα Reptilians σε συνεννόηση με κάποια ομάδα ανθρώπων που δεν τον θέλουν και δεν τον εμπιστεύονται. Νομίζω ότι ίσως στην ουσίατο είδος των Γούλφοβιτς-Τσένι είναι ενδεχομένως μεταξύ εκείνων που δεν είναι φίλοι του.

Μίλησε για τις Γήινες γυναίκες και είπε ότι είναι εξαιρετικά επιθυμητές στις Εγωγήινες φυλές. Οι Reptilians και οι Raptors μπορούν να ζευγαρώσουν με Γήινες γυναίκες και να δημιουργήσουν απογόνους οι οποίοι είναι υβρίδια. Φαίνονται γήινα παιδιά ως επί το πλείστον, αλλά πρέπει να βοηθηθούν, και δεν ήμουν σίγουρη τι εννοούσε με αυτό, αλλά θα πρέπει να επικουρούνται κατά κάποιο τρόπο. Θεωρούν μεγάλη υπόθεση το να είναι με μια γήινη γυναίκα και ότι πολλές φυλές- ακουγόταν σαν να έλεγε πολλές φυλές- [έτσι αισθάνθηκα]. . . [το βίντεο τελειώνει].

Μίλησε για τους Göbekli Tepe, τη νέα ανακάλυψη στην Τουρκία, και είπε ότι έδειχναν ή είχαν μια πολύ ισχυρή σύνδεση με τον Σείριο, τις φυλές από τον Σείριο, ότι ήταν σκυλιά, τους αποκάλεσε Cannites (ή κάτι τέτοιο ) και ότι έμοιαζαν σαν σκυλιά βασικά, όρθια στα πίσω πόδια τους, και ότι είχαν συναλλαγές μαζί τους εδώ και αιώνες.

Μίλησε επίσης για τους ανθρώπους – γάτες και είπε το ίδιο πράγμα.

Μίλησε για τους Αιγυπτίους. Είπε ότι είχαν να κάνουν με όλες τις διαφορετικές φυλές που έρχονται εδώ και ότι ήταν σε ένα αρκετά εξελιγμένο επίπεδο για 2.000 χρόνια και ότι ο πολιτισμός τους ήταν σε λειτουργία, νομίζω ότι ήταν 2.000 χρόνια.

Είπε ότι ασχολήθηκε με αυτό το νησί που ονομάζεται Saint George νησί κάτω από τα Φώκλαντ, νομίζω ότι είναι εκεί κάτω. Είπε ότι υπάρχει μια σημαντική, υποθέτω, βάση κάποιου είδους εκεί, και νομίζει ότι θα μπορούσαν επίσης να βρίσκονται και οι Raptors εκεί.

Σίγουρα μιλούσε για πολέμους που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών μεταξύ όλων των διαφορετικών φυλών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών εδώ στη Γη, ή μέρος αυτών. Είπε, επίσης, ότι οι διάφορες φατρίες του στρατού, για παράδειγμα, η Πολεμική Αεροπορία ασχολούνται με, νομίζω ότι είπε με τους Ράπτορς, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου, το Πολεμικό Ναυτικό, αν κατάλαβα καλά, δεν τους εμπιστεύεται πολύ.

Με άλλα λόγια, οι διαφορετικές φατρίες, επειδή τον ρωτούσα, ότι τα διάφορα τμήματα του στρατού δεν είναι απαραίτητο να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο, και επειδή είναι ευθυγραμμισμένα με τις διάφορες ομάδες των Εξωγήινων, και τον ρώτησα αν θα μπορούσε να το επαληθεύσει αυτό. Το έκανε. Αυτό πράγματι συμβαίνει. [το βίντεο τελειώνει].

Είπε ότι σίγουρα έχουν υποθαλάσσιες βάσεις. Είπε ότι η Catalina ήταν μια βάση που ήταν δική μας, αλλά στην πραγματικότητα ανήκει σε μια ομάδα Εξωγήινων και ότι εμείς είμαστε οι «φρουροί ασφαλείας».Αυτά είπε για τη βάση Catalina.

Τόνισε ότι στις διάφορες φυλές αρέσουν πραγματικά τα είδη πολυτελείας μας. Συγκεκριμένα είπε ότι, θα εκπλαγείτε αν δείτε τι μπορεί να κάνει μια ομάδα όντων για μία σοκολάτα και αυτό ακουγόταν σχεδόν σκοτεινό. Και προς αυτή την κατεύθυνση είπε ότι η Γη είναι ένας πολύ . . . δεν είπε μόνο για τη Γη, αλλά είπε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα είναι πολύ καλά τοποθετημένο στο Γαλαξία.

Είναι μια πολύ επιθυμητή θέση προφανώς για άλλες φυλές. Πρόκειται για μία εξαιρετικά επίμαχη περιοχή, και φυσικά η ίδια η Γη είναι, εν μέρει, για όλα τα καλούδια της. Νομίζω ότι περιείχε, κατά πάσα πιθανότητα ακόμη και τους ανθρώπους ανάμεσα στα καλούδια για τα οποία μιλούσε. Έτσι, είπε, αυτό είναι ένα μέρος του προβλήματος.

Είπε ότι η γραμμή αίματός του, είναι η οικογένεια Stewart στην Αγγλία, αλλά ότι ο ίδιος προέρχεται από ένα σκοτσέζικο τμήμα της εν λόγω ομάδας, και επίσης έχει ένα πολύ ισχυρό γερμανικό τμήμα στη γραμμή αίματός του, που συνδέεται με τους Αψβούργους. Ένας από τους συγγενείς του, ασχολείται με μία από τιςΑψβούργες πριγκίπισσες, και αυτό που κάνει είναι να επικυρώσει το επίπεδο που επιτεύχθηκε στο στρατό, καθώς, προφανώς προωθούν τις εν λόγω γραμμές αίματος.

Ο λόγος που δεν μπορείτε να δείτε αυτά τα γιγαντιαία σκάφη που απογειώνεται από τη Γη για να πάνε στο διάστημα είναι επειδή μπορούν να μεταφέρουν φυσικό υλικό πολύ εύκολα μέσω μιας πύλης, και έτσι στη συνέχεια να μπορούν να χρησιμοποιούν μικρά σκάφη για να πάρουν μόνο, μικρές ομάδες εκεί έξω. Και έτσι, γι ‘αυτό και δεν υπάρχουν τόσα πολλά μεγάλα σκάφη, ή ότι δε χρειάζεται να ανησυχούνε για το πώς να κρύψουν ένα μεγάλο σκάφος.

Και είπε ότι θα μπορούσαν να πάνε μακριά ως τη Σελήνη και τον Άρη. Είπε ότι μετά από αυτό, είναι παρακινδυνευμένο να δοκιμάσουν τη μεταφορά πραγμάτων μέσα από τις πύλες. Και αυτό συμπίπτει λίγο με αυτό που είχε πει ο Dan Burisch. Ο Dan Burisch είχε αναφερθεί νωρίς τις πύλες και ότι χρησιμοποιούνται για να μετακινήσουν υλικά και, ότι υπάρχει περιορισμός. Πρώτα απ ‘όλα, είπε ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να περάσουν μέσα από πύλη, κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια.

Μόλις θυμήθηκα ότι είπε ότι, ήταν μέρος του προγράμματος Moon Dust. Το ονόμασε Επιχείρηση Moon Dust, και ήταν ένα πρόγραμμα ανάκτησης συντριβής για την ανάκτηση της τεχνολογίας, όπως γνωρίζουμε, και το οποίο τεκμηριώνεται εκεί έξω. Αλλά το ενδιαφέρον πάνω σε αυτό είναι ότι, έγραψα ένα σενάριο χρόνια πριν από το Πρότζεκτ Κάμελοτ και το ονόμασα Project Moon Dust, γιατί είχα δει το όνομα Moon Dust εκεί έξω. Είναι απλά μια συγχρονικότητα.

Μίλησε επίσης για τα ρομπότ. Με άλλα λόγια, ότι μία από τις μεγαλύτερες απειλές που υπάρχουν, είναι η πιθανή εισβολή φυλών των Ρομπότ, που προφανώς χρησιμοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη και μοιάζουν με ανθρωποειδή. Υποθέτω όπως στο Battlestar Galactica. Είπε ότι είναι μια πραγματική πιθανότητα. Αλλά μπορεί και να μην μοιάζουν με ανθρωποειδή. Αυτή είναι επίσης μια δυνατότητα. Και μια άλλη μεγάλη απειλή, είπε, ήταν γενικά η Τεχνητή Νοημοσύνη, ότι αυτό ήταν ένας μεγάλος κίνδυνος. Και η Νάνο-Τεχνολογία, είπε, ότι ήταν ο άλλος μεγάλος κίνδυνος για την ανθρωπότητα. Και είπε ότι είχε άμεση εμπειρία με αυτό.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήθελα να θυμάμαι ότι μου είπε … [η Kerry κουνάει το κεφάλι της και η φωνή της παρασύρεται μακριά …]

… Δεν μπορώ να θυμηθώ … θα το θυμηθώ …

ΤΕΛΟΣ.

Διάβασε το δεύτερο μέρος:

Space Command Captain Mark Richards

TOTAL RECALL: Interview with Mark Richards

Η μάχη στο Dulce

***

Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μπαίνουν κομμάτια του παζλ στην θέση τους διαβάζοντας την συνέντευξη του πλοιάρχου Mark Richards και πόσο εύκολα εξηγείται αυτό το χάος που βιώνουμε στον πλανήτη γη. Τις εξαφανίσεις ανθρώπων, τις απαγωγές, τις γεννήσεις των υβριδίων, τις Οργανικές πύλες, το να μας επιβάλλουν με νόμους, το αφύσικο, για φυσιολογικό, (ροπή προς την ομοφυλοφιλία, ελευθεριότητα, διεφθαρμένη πολιτική, φοβίες, αρρώστιες, θρησκείες υποταγής, τρόφιμα φαρμάκια, εμβόλια με δηλητήρια, πορνεία, δουλεία, αγωνία για επιβίωση κλπ. κλπ. καλούδια) και κάθε παράλογη ενέργεια για υγιή και λογική, κάθε εκφυλισμό, για πολιτισμό.

… και ΝΑΙ αγαπητοί μου, μπαίνω ακόμη στον πειρασμό να σας ξαναπώ ό,τι αν δεν γίνετε ανεξάρτητοι σαν όντα και πολεμιστές, όπως πολλάκις αναφέρουμε στο terra papers με χιλιάδες άρθρα ενδυνάμωσης και εναύσματος προς έρευνα και γνώση τότε, αντε και ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ !

Διότι δεν υπάρχουν μυστικά, δεν υπάρχει τίποτε που να είναι κρυφό, γιατί τίποτε δεν κρύβεται, συνήθως αν θέλεις να κρύψεις κάτι το κάνεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, σας τα λένε έξω από τα δόντια μα δεν θέλετε να ακούσετε … Ναι αγαπητοί μου Εχετε Προειδοποιηθεί.

terrapapers.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 10/20/2014 @ 5:44 ΜΜ

    Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε το πώς μοιάζουν. Αυτό που δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε,είναι το πώς δρουν,με άλλα λόγια το γεγονός ότι θέλουν να μας φάνε.Υπάρχει μια σειρά από αυτές τις φυλές εκεί έξω που ουσιαστικά θέλουν να μας φάνε για δείπνο και έτσι αυτή η νοοτροπία,του να βγεις έξω και να ασχοληθείς με αυτές τις φυλές,γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλουν να σε φάνε,είναι κάτι που η ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί…..

  2. Ανώνυμος 10/20/2014 @ 5:59 ΜΜ

    Τον έχουν φυλακισμένο και τον αφήνουν να λέει αυτά τα πράγματα; Μεγάλη αντίφαση…
    Ποιός στ'αλήθεια θέλει να τα πιστέψουμε; ραφικό κατάντησε….Σ.Μ.

  3. Ανώνυμος 10/20/2014 @ 6:00 ΜΜ

    Τον έχουν φυλακισμένο και τον αφήνουν να λέει αυτά τα πράγματα; Μεγάλη αντίφαση…
    Ποιός στ'αλήθεια θέλει να τα πιστέψουμε; Γραφικό κατάντησε….Σ.Μ.

  4. Ανώνυμος 10/21/2014 @ 5:33 ΠΜ

    Απ οτι φαινεται και απο τα λιγοστα σχολια,δεν εχεται τις γνωσεις ουτε καν σαν υποθετικο σεναριο να απαντησετε,μονο αν ηταν πολιτικη-θρησκευτικη αντιπαραθεση θα ειχατε την (ικανοτητα).Το ολο ρεζουμε βρισκεται στο πρωτο σχολιο που εγινε….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*