12:22 - 27/04/2015

Κινδυνεύεις ,ΠΡΟΣΕΧΕ..

Στο Κατοχικά Νέα ήμασταν οι πρώτοι που ανέλυσαν το i pet goat και την αποκωδικοποίηση μας την χρησιμοποίησαν και οι ξένοι ερευνητές !

Τώρα ο πιο πιστοί αναγνώστες μας γνωρίζουν ότι τόσο καιρό δεν μιλάω πια ζωντανά γιατί πρέπει να ανακαλύψω έναν συγκεκριμένο …….!

Δεν θα αναλύσω πολλά μιας και η πληροφορία που αποκωδικοποίητε άμεσα καλύπτεται από αυτούς που ομιλούν την κωδική γλώσσα…απλά θα σας δώσω κάποια κομμάτια του παζλ και μια περίοδο όπου οι επικυρίαρχοι πιστεύω ότι έχουν σημαδέψει για πολύ μεγάλα γεγονότα !

Θα σας δώσω φωτογραφίες αλλά και το βίντεο του i pet goat ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε την νέα συλλογιστική !

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να ανακαλυψω την άγκυρα του χρόνου ώστε να μπορώ να στοχευσω με τα δεδομένα που θα έχω…αυτό το κατάφερα … σήμερα !

2015 η χρόνια της κατσίκας !

Για να το πιάσουμε από την αρχή μια και καλή …

Το Cern δεν λειτουργεί για να πετύχει όλα όσα λέει ..μποζονιο χιγκς και λοιπά…δεν είναι εκεί η μεγαλύτερη τεχνολογική κατασκευή του κόσμου για να ανακαλύψει τα μυστικά του σύμπαντος !

Τώρα οι επιστήμονες μέσα που εργάζονται δεν έχουν ιδέα για τους πραγματικούς στόχους μιας και ο καθένας ασχολείται με τον τομέα του και καταμετρά τα δεδομένα του τομέα του έτσι ώστε να είναι ανίκανος να ενώσει όλο το παζλ! Κλασική πρακτική των πεφωτισμένων όπου ο διαχωρισμός σε τομείς και ειδικότητες να κάνει απροσπέλαστο το σπάσιμο του ολοκληρωτικού κωδικα!

Ιδίως δε όταν οι τομείς που απασχολούν πραγματικά τους πεφωτισμενους έχουν να κάνουν με την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων … και τον λευκό λαγό! Τι είπα εε;

Το I pet goat ξεκινάει με την κατσίκα , κατσίκα είναι η χρονιά του 2015 , κατσίκα είναι και ο Εωσφόρος , αυτός που φέρει το φως , το δυο χιλιάδες δεκαπέντε είναι η χρονιά που φέρνει το φως ! Ο Μπους μέσα στην παραζάλη του … και με την έκφραση same on you (ντροπή σου) να κυριαρχεί περνάει και κάποια οπτικά μηνύματα … η εξέλιξη και η διαδικασία φώτισις … το φως μέσα σου!!


Η κατσίκα για αυτούς είναι ιερή αφού συμβολίζει όλα όσα σε εμάς κρύφτηκαν …και πρέπει να μείνουν κρυφά !

Για αυτούς ο κατσικομορφος Θεός τους φέρνει το κλειδί …

Πως θα έρθει όμως ; Πως θα μπορέσουν να φέρουν μια νέα κατάσταση στην ανθρωπότητα ώστε να μπορεσουν να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα ; Γνωρίζουν ότι σε κάθε νέα εποχή , σε κάθε αλλαγή ενός συμπαντικού έτους , σε κάθε ένα μεγάλο ενιαυτό που διαρκεί 25920 χρόνια …είμαστε προγραμματισμένοι να περναμε σε μια νέα εξελικτική διαδικασία σαν είδος … γνωρίζουν και για αυτό άπρεπα πλέον δείχνουν πόσο πολύ βιάζονται!

Γνωρίζουν ότι στην νέα εξελικτική πορεία αν φθάσει η ανθρωπότητα τότε δεν θα μπορεί να είναι ακόμα κατω από τις δικές τους διαταγές !

Ο Μπους μας το δείχνει ξανά…

Evolution – Εξέλιξη …ποια εξέλιξη όμως μας δείχνει εδώ…παρα όλα όσα ξέρουμε ότι η πραγματική ουσιαστική φώτιση έρχεται όταν καταφέρει ο άνθρωπος να ενώσει τα δυο ημισφαίρια του εδώ βλέπουμε ότι τα δυο ημισφαιρια χωρίζονται μέσο ενός κεραυνού (υψηλή ενέργεια ) ..και το ερπετό (δράκος) το φίδι που τρώει την ουρά του να παρακολουθεί!

Κάποιος θα έλεγε ότι οι πεφωτισμένοι προσπαθούν να αποκόψουν τον ερπετικο εγκέφαλο από το υπόλοιπο μέρος του εγκεφάλου και είναι καλά παιδιά ….εγώ όμως σου λέω ότι θέλουν απόλυτα το αντίθετο και θα σου το αποδείξω σύντομα!

Όλες οι κρυφές οργανώσεις με τους συμβολισμούς τους αναζητούν τον φέροντα το φως , όλες οι σέκτες αναζητούν τον νέο Μεσσία τους , σε κάθε νέα εποχή που διανύει η ανθρωποτητα δημιουργείται και μια νέα θεότητα , από τους ιχθύς περάσαμε στον Υδροχόο… απο τον Ιησού πρέπει να περάσουμε στον δικό τους Μεσσία…για μας τον Αντίχριστο !

Στο κείμενο λέει … Το φωτεινό άστρο , Εωσφόρος (Lucifer ) να γυρίσει σε κύκλο , σε χορευτικό κύκλο…

Σε αυτά που θα σου δείξω εδώ ..και είναι όλα όσα θεωρώ ότι δημιουργούν ασφάλεια αυτή την στιγμή να είναι γνωστά θα υπάρχουν και κάποια κομμάτια που πρέπει μόνος σου να δεις μέσα στο βίντεο του i pet goat χρησιμοποιώντας σαν μπούσουλα στην σκέψη σου αυτές τις πληροφορίες …δηλαδή εσκεμμένα έχω παραλείψει σημεία …ώστε να υπάρχει ευκαιρία στους ερευνητές να περάσουν παρακάτω χωρίς εγώ να έχω αφήσει την πληροφορία στον αέρα …στο άγνωστο!

Ποιος είναι όμως ο δικός τους σωτήρας , ποιος είναι αυτός που φέρνει το φως …και με ποιο τρόπο θα το φέρει το φως ;

Ξανά από την αρχή … η θανάτωση ,διαχωρισμός των ημισφαιρίων στερεί στους ανθρώπους ιδιότητες -λογικές συναισθήματα και μετατρέπει των άνθρωπο άβουλο και υλιστικό ρομπότ !

Ο Μεσσίας τους πρέπει να είναι αυτός που μέσα από το ένα ημισφαίριο μπορεί μόνο να κοιτα …!

Πως μπορούν να καταφέρουν την αποκόλλησή σε όλους τους λαούς του πλανήτη ώστε να γονατίσουν στον dajaal;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ η εκκίνηση , η προσπάθεια η τεράστια ενέργεια να δημιουργήσει νέα πραγματικότητα και να ανοίξει την πύλη για τον Αντίχριστο;

Η πρώτη άγκυρα χρόνου …

Η Δεύτερη και κατά πάσα πιθανότητα το μεγάλο παράθυρο τεράστιων γεγονότων ….

οΚτωμβριος ,νΟΕμβριος 2015 ….

Αν σήμερα νιώθεις κάπως περίεργα , ζαλάδες ,αποσυντονισμό , εμβοες κοκ κοκ… καλό είναι να σκέφτεσαι ότι κάποιοι χτυπούν την πραγματικότητα σου με τόση σφοδρότητα που και λίγα έχεις πάθει….

Ο ναός του Σίβα γκρεμίστηκε στο Νεπάλ..όπου χιλιάδες ήταν οι νεκροί… μπορείς κάλλιστα να βρεις πόσο πολύ σχετίζεται το cern με τον Σίβα….

ο λευκός λαγός παει πολύ βαθιά μέσα στην τρύπα του…τόσο βαθιά που ούτε μέσα στις σκέψεις σου είσαι ασφαλής!

Οι επικυρίαρχοι του πλανήτη …είναι πολλά χρόνια πριν από σένα εδώ !

Αν ποτέ θελήσεις να αμυνθείς αληθινά πρέπει να ξεχάσεις ότι σε εκπαίδευσαν οι εχθροί σου… γιατί ήσουν στην στάνη τους !

ΝΟΜΙΖΩ ότι μέχρι εδώ είναι ασφαλές να σταματήσω …

Τον βρήκα τον μούλο …και ξαναμπαίνω μέσα στο πεδίο ..!

sTranger…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (37)

 1. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 12:39 ΜΜ

  τωρα τον βρηκες τον μαιτρεγια???

 2. Ωσανά Ω .....ά 04/27/2015 @ 1:11 ΜΜ

  Ας ήξερα ρε συ Stranger τι ρόλο βαράς!

 3. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 1:33 ΜΜ

  ΦΑΤΟΥ ΤΟ ΓΚΡΟΒΕΡ ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ . ΜΑΖΙ ΣΟΥ

 4. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 2:18 ΜΜ

  Ηφαιστια στη Χιλη,σεισμοι στο Νεπαλ,αεροσκαφη που πεφτουν σαν σπιρτοκουτα ΔΕΝ ειναι τιποτα μπροστα σ'αυτα που επρεπε να παθουν Ασεβεις εκδοτες(οχι εσυ)που 1) παιζουν με ιερα προσωπα,σπαθιά και αξίες 2) θρεφουν την αρρωστημενη εγωμανια τους οι κακοι αντιγραφεις της δεκαρας κανοντας επιδειξεις των υποτιθεμενων μεταφυσικων δυνατοτητων τους (ενω οι ιδιοι ειναι ντουβαρια και με εγχειριδια καθοδηγουμενοι)σε χαζοχαρουμενα,αβουλα ποιμνια 3) αποκρυπτουν κατα συρροη, εσκεμμενα την Αληθεια για να μη χασουν την αναγνωστικη πελατεία τους.
  Επειδη καποιοι εχουν παρει εργολαβεια το Θεο(ετσι τουλαχιστον νομιζουν) και το παιζουν τελευταια και θεολογοι ας ειναι ετοιμοι αυτοί και τα αυταρεσκα,χοντροσωμα συνεταιρακια τους (που οπως τα ιδια συνεχως δηλωνουν ασκουν τη μαγεια) για τη Θεια Δικη που θα εκδηλωνεται πολυεπιπεδα και με γεωμετικη προοδο(αυτο για τον αλλο ,φυσικο συνεταιρο-εκδοτη)ΕΤΣΙ ΠΟΥ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ' και μην ανησυχεις για κινδυνους,ο Θεος επιβλεπει ολα τα σκουπιδια και μη(εσυ εισαι στα μη).Οποτε χρειαστει θα ξαναγραψω αν και περασα αλλου τωρα,τα λεμε.

  δυναμη 5

 5. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 3:34 ΜΜ

  Συμφωνώ με την ανάλυση που έχεις κάνει άλλα για να φτάσουν εκεί που θέλουν πρέπει να προηγηθούν κάποια άλλα γεγονότα.
  Το ΝΕΠΑΛ ήταν μόνο η αρχή περιμένουν συνέχεια προς ανατολή μήπως γυρίσει πίσω?
  μήπως η αρχή των Illuminati είναι στο αιγαίο ??
  thrasos

 6. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 3:49 ΜΜ

  τρομακτικη αναλυση ,θελει πολύ σκεψη αυτό το κειμενο

 7. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 4:46 ΜΜ

  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΜΕΤΡΕΓΙΑ ΕΙΣΑΙ , ΚΩΛΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ SPY .

 8. Πολυ κουναει κοντα στην Αορνος πετρα…..

  Ποια ειναι αυτη ε;;;
  Εκει ειναι μια μεγαλη πυλη που εισερχονται εξερχονται δυναμεις απο αλλα πεδια…
  Εκει εδωσε την τελευτεα νικηφορα του μαχη ο μεγιστος των ελληνων.

  Τωρα στα εδω….στην πρωτη φωτογραφια με τον μπους βλεπουμε καθαρα τι ωρα θελουν να φερουν τον δικο τους στη γη…12 πρωι και βραδυ ειναι η ωρα που οι πυλες ειναι ανοιχτες….οπως και στην Αορνο πετρα.

  Το σπερμα το εχουν ετοιμο οπως φενεται στον πινακα επεισης βλεπουμε και τον φωτισμενο πανω απο τον πινακα….

  Αριστερα βλεπουμε μια κουκουβαγια….

  Ο Μ.Αλεξανδρος τιμησε την Αθηνα με αγαλμα της νικης μετα την κατακτηση της ΑΟΡΝΟΥ ΠΕΤΡΑΣ….

  Εκει θα παιχτει το παιχνιδι εκει ειναι οι κλειδωκρατορες και ποναει που εμεις το γνωριζουμε 😉

 9. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 5:14 ΜΜ

  i peat goat kaii ta kaka mas xalia

 10. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 5:55 ΜΜ

  Νίκο …… νομίζω …. το πας στραβά το πράγμα .

  Δείχνεις …. κάποιες … συνδέσεις, …… και τι έγινε ;
  Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι !

  Αυτοί που …. Ξέρουν … δεν το έχουν ανάγκη !

  Οι υπόλοιποι …. τι νομίζεις ότι θα το κάνουν ;
  ΠΩΣ και με ΤΙ …. θα παλέψουν ; όταν δεν ξέρουν … να βγάλουν τα μάτια τους ;
  Το ποιο σίγουρο είναι …. ότι θα πέσουν ….. μόνοι τους …. στην λούμπα.

  Χρειάζονται να έχουν ……. τα εργαλεία …… τα πρώτα.
  Ώστε να μην πάνε ….. άκλαυτοι ;
  Θα τους τα δώσεις ;

  Αλλιώς πως μωρέ θα πάμε στο Ζουμί ;

  Αυτά …………

  • Ανώνυμος 04/28/2015 @ 9:21 ΠΜ

   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ .

   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ .

   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ .

   Η ΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ .ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ..? ΑΡΚΕΙ?

   ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..

  • Ανώνυμος 04/29/2015 @ 12:45 ΜΜ

   Φίλε Ανώνυμε 28 Απριλίου 2015 – 12:21 μ.μ.

   Όταν θα 'ναι ώρα ….. και θα 'χουν μαζευτεί αρκετοί θα τα πούμε,
   περιμένουμε …. και αφουγκραζόμαστε,
   εν τω μεταξύ λέμε και δίνουμε κατευθύνσεις … για προετοιμασία,
   σιγά-σιγά όσο μπορεί να αντέξει το σχοινί και να μην σπάσει.

   Δεν είναι εύκολο ….. είναι πολλά αυτά που πρέπει να ξέρει κάποιος,
   προτού να φθάσει στην Εν-θύμηση
   και να μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα,
   κάτι το οποίο αν δεν γίνει ταυτόχρονα,
   όντας το πιο επικίνδυνο σημείο,
   είναι ….. κίνδυνος θάνατος.

   # Το πρώτο βήμα είναι
   η κατανόηση της ολογραφικής εικονικότητας
   διαβάστε άρθρα και βιβλία, δείτε βίντεο (D' Anna, Dispenza και Braden)
   δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο στα Ελληνικά.

   Αφού κάποιος κατανοήσει και ασκηθεί αρκετά με αυτά…..

   # Το επόμενο βήμα είναι
   να μάθει και να πάρει τον έλεγχο του "άφατου" νου
   εν εγρηγόρσει και εν ύπνω

   Ας δούμε αν τελικά ο Νίκος θα …… προχωρήσει σ' αυτό

   # Τρίτο βήμα είναι να μάθει και να κατανοήσει
   τα σχετικά με τα Ενεργειο-Πληροφορο-Μορφογενετικά πεδία
   και τα Εγρηγορότα.

   Και έπεται συνέχεια ………

   Μην περιμένετε τα επόμενα χωρίς να κάνετε τον δρόμο

   Αν δοθούν τώρα θα έχουν ως αποτέλεσμα απλώς να …. καούν.

   Αυτά …………………..

   ΥΓ-1. Εν τω μεταξύ πάντα υπάρχουν νύξεις εδώ-εκεί στα διάφορα σχόλια.Κάνετε έναν κόπο να μαζεύετε τα σχόλια αυτών που θεωρείτε …. ότι κάτι έχουν να δώσουν ή να πουν.

   ΥΓ-2. Η Ύπαρξη κινείται σε πολλούς χώρους και πεδία
   Έτσι Κάποιοι γράφουν σχόλια σε διάφορα επίπεδα.
   πχ. Ιστορικά, πολιτικά, γνωσιακά κλπ. κλπ.
   όπου αρκετές φορές υπάρχει ή υπολανθάνει μια διασύνδεση … αρκεί κάποιος να έχει τα μάτια του ανοικτά.

 11. Πολλές ευχές για ολες τις ψυχές που χάσανε τη ζωή τους στο Νεπάλ,ο Θεός ας συγχωρέσει τις ψυχές τους,και σε όσους έχασαν τους αγαπημένους τους,να τους δώσει δύναμη ο Θεός να συνεχίσουν!

 12. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 6:28 ΜΜ

  και να συνεχίσω ……

  Μην περιμένεις να ξυπνήσει ….. κάποιος δείχνοντάς του …. αυτά, εκεί δεν παίρνει χαμπάρι με άλλα απλά και οφθαλμοφανή που του τα τρίβουμε τόσο καιρό στην μούρη …. με αυτά θα αφυπνιστεί ;

  Το πολύ-πολύ …. απλά κάποιος ηλίθιος
  …. να προθυμοποιηθεί να ανακαλύψει
  πόσο σωστή είναι η παροιμία
  "Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα …. τον τρώνε …. οι κότες ",
  γιατί όπως και να το κάνουμε …. νομίζοντας
  ότι κάτι σπουδαίο ξέρει και έχει πιάσει τον ΠΑΠΑ από τ' α@@@@@α
  θα κάνει …. την κουτουράδα.

  Τουλάχιστον …… αν έχει τα εργαλεία (τα βασικά),
  θα μπορεί …. αν μη τι άλλο …. να γλιτώσει …. το τομάρι του,
  καθώς δεν προβλέπεται ν' ασχοληθεί "κάποιος" γι' αυτό.

  Αυτά …………

 13. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 6:41 ΜΜ

  Τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου λειτουργούν χιαστί. Προσέξτε ποιο μάτι είναι ανοιχτό. Μελετήστε ποια ακριβώς είναι η εργασία του κάθε ημισφαιρίου. Επίσης στην διεύθυνση που παραθέτω θα παρακαλούσα να διαβάσετε κάτι ενδιαφέρον όσον αφορά το τρίτο μάτι. Αρκετά σοβαρό θέμα. Ίσως μπορέσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς προσπαθούν να ελέγξουν.
  xletsos-basilhs.blogspot.com/2014/08/blog-post_48.html

 14. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 7:00 ΜΜ

  TO BINTEAKI AYTO TO EXΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΠΑΝΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ [ ΠΕΝΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ]. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΚΑΠΟΤΕ STRAINGER, TO KOMMENO MHΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ, ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΣΑΝ CONNEKT IN CUT= CONNEKTICUT. H NEA EΡΜΗΝΕΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ. Η ΠΡΩΤΗ, ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΚΕΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΗ [ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΡΕΛΛΟ], ΣΤΟ 1.07 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΩΣ ΤΟ 1.10 Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ BUSH ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ – ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ BUSH -. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ROBBIE PARKER THN ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ, ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΥΦΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ 6.25 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΚΟΡΠΙΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  • ανώνυμος 05/25/2015 @ 9:55 ΠΜ

   21 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου είναι ο καιρός του Σκορπιού, οπότε τότε θα γίνει ότι γίνει …. ποιάς χρονιάς όμως;

 15. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ

  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ,
  ΄΄Κινδυνεύεις , ΠΡΟΣΕΧΕ..΄΄ ΓΙΑ ΄΄ΚΑΠΟΙΟΥΣ΄΄ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.

  ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ

  http://www.katohika.gr/2015/04/amerikanos-gia-endexomeno-stimeno-seismo-stin-ellada.html

  ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΚΛΕΙΔΙΑ

  2015ΑΡΗΣ(ΔΥΣΗ)>2015ΑΙΓΑ(ΣΙΝΑ) = ;

  ΕΤΣΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΙ/ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ, ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΜΟΣ.

  ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΗΧΗΤΙΚΟ/ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ (ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΩΜ)

  ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΡΙΖΑ ΄΄ΟΜ΄΄

  ΚΑΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΙΖΑΣ ΄΄ΟΜ΄΄ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΩΜ ΠΟΥ ΗΧΗΤΙΚΑ/ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ.
  ΤΥΧΑΙΟ;
  ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ;

  ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΗΛΙΟΥ (ΕΙΔΩΛΟ ΩΜ>ΣΙΒΑ ΤΟ ΣΕΡΝ;) ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ

  ΤΟΝ ΑΡΗ(ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ)
  ΤΗΝ ΑΙΓΑ(ΣΙΝΑ>ΚΙΝΑ/BRICS;)
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΄΄ΟΜ΄΄ (ΕΛΛΑΣ/ΕΛΕΥΣΙΝΑ;)

  ΛΕΣ;

  ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

  • Ανώνυμος 04/28/2015 @ 8:51 ΠΜ

   ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ . ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ . Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ .ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΤ . ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .

  • Ανώνυμος 04/28/2015 @ 1:38 ΜΜ

   ΑΡΗΣ = ΑΡΣΗ ΑΙΓΑ = ΓΑΙΑ

  • Ανώνυμος 04/28/2015 @ 10:34 ΜΜ

   sos
   ιδια κατσικα και παλι το ΟΜ σε 1 τοσο παλια ταινία
   μελωδια της ευτυχιας

   The Lonely Goatherd (Maria And The Children Lyrics
   LYRIC VIDEO
   Send "The Lonely Goatherd…" Ringtone to your Mobile
   Maria:
   High on a hill was a lonely goatherd
   Lay ee odl lay ee odl lay hee hoo
   Loud was the voice of the lonely goatherd
   Lay ee odl lay ee odl-oo

   Folks in a town that was quite remote heard
   Lay ee odl lay ee odl lay hee hoo
   Lusty and clear from the goatherd's throat heard
   Lay ee odl lay ee odl-oo

   the Children:
   O ho lay dee odl lee o, o ho lay dee odl ay
   O ho lay dee odl lee o, lay dee odl lee o lay

   Maria:
   A prince on the bridge of a castle moat heard
   Lay ee odl lay ee odl lay hee hoo
   Kurt:
   Men on a road with a load to tote heard
   Lay ee odl lay ee odl-oo

   the Children:
   Men in the midst of a table d'hote heard
   Lay ee odl lay ee odl lay hee hoo
   Maria:
   Men drinking beer with the foam afloat heard
   Lay ee odl lay ee odl-oo

   One little girl in a pale pink coat heard
   Lay ee odl lay ee odl lay hee hoo
   Brigitta:
   She yodeled back to the lonely goatherd
   Lay ee odl lay ee odl-oo

   Maria:
   Soon her Mama with a gleaming gloat heard
   Lay ee odl lay ee odl lay hee hoo
   What a duet for a girl and goatherd
   Maria and the Children:
   Lay ee odl lay ee odl-oo

   Maria and the Children:
   Ummm (ummm) . . .
   Odl lay ee (odl lay ee)
   Odl lay hee hee (odl lay hee hee)
   Odl lay ee . . .
   . . . yodeling . . .

   Gretel:
   One little girl in a pale pink coat heard
   Maria:
   Lay ee odl lay ee odl lay hoo hoo
   Gretel:
   She yodeled back to the lonely goatherd
   Maria:
   Lay ee odl lay ee odl-oo

   Maria:
   Soon her Mama with a gleaming gloat heard
   Lay ee odl lay ee odl lay hmm hmm
   What a duet for a girl and goatherd
   Lay ee odl lay ee odl-oo

   Maria and the Children:
   Happy are they lay dee olay dee lee o . . .
   . . . yodeling . . .
   Soon the duet will become a trio
   Maria:
   Lay ee odl lay ee odl-oo

   Maria and the Children:
   Odl lay ee, old lay ee
   Odl lay hee hee, odl lay ee
   Odl lay odl lay, odl lay odl lee, odl lay odl lee
   Odl lay odl lay odl lay

   the Children:
   HOO!

 16. Ανώνυμος 04/28/2015 @ 4:22 ΠΜ

  Είμαστε τυφλοί και ως έτσι βαδίζουμε. Στους τυφλούς όμως όπως λέει και το απόφθεγμα, ποιος βασιλεύει;
  Με ποιανού τη βοήθεια θα ανοίξουν τα μάτια μας και θα βγούμε στο φως;
  Προσευχηθείτε, συγκεντρωθείτε, ηρεμίστε τον λογισμό σας. Ζητήστε βοήθεια και φώτιση από τον πνευματικό σας οδηγό. Για όσους δεν τον γνωρίζεται ζητήστε τη βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Να επισκέπτεστε καθαρά ενεργειακά μέρη. Τι ποιο καθαρό από τον χώρο της εκκλησίας; Κοινωνήστε. Καθαρίστε το σπίτι από αρνητική ενέργεια, λιβανίζοντας.
  Αυτά που είναι να συμβούν θα συμβούν. Με πνευματική και μόνο προσευχή μπορούν να απαλυνθούν ή ακόμα και να αποτραπούν. Προσωπικά και συνολικά. Χρειάζεται όμως προσπάθεια. Κλείστε τις τηλεοράσεις και αποφεύγεται την τρομολαγνεία των ηλεκτρονικών μέσων. Διαβάστε βιβλία, ακούστε μουσική, κρατείστε επαφή με συνανθρώπους σας.
  Χωρίς φώτιση δεν θα βρείτε ποτέ το δρόμο. Και φώτιση δεν υπάρχει εκεί που ως τώρα ψάχνατε. Τίποτα το υλικό δεν σου δίνει τα εργαλεία της κατανόησης. Χρειάζεται πρώτα πνευματική αφύπνιση. Αν αισθάνεσαι απόγνωση, φόβο, απειλή ορατή και αόρατη, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ρίξε το εγώ και ζήτα βοήθεια. Ταπεινά και ειλικρινά. Αυτή θα δοθεί.
  Τα υπόλοιπα είναι άσκοπα. Σκοπός της ύπαρξής μας στη Γη είναι η επιστροφή μας στην πρωταρχική πηγή. Την αγνή φωτεινή μας υπόσταση πριν την πτώση. Και με αυτό θα πρέπει να ασχοληθούμε και όχι με τις κινήσεις του εχθρού. Εκείνος ας κάνει τα δικά του και όλοι εμείς οι υπόλοιποι ότι μπορούμε.

 17. Ανώνυμος 04/28/2015 @ 9:58 ΠΜ

  Αυτο ειναι το full version και ειναι ολιγον τι πιο σκοτεινο..

  https://www.youtube.com/watch?v=5cn_Gzymc1Q

 18. Ανώνυμος 04/28/2015 @ 7:09 ΜΜ

  στο 4.40 δειχνει ενα πεοσ το οποιο εχει εξπερματοση

 19. Ανώνυμος 04/28/2015 @ 10:26 ΜΜ

  γεννηση του μεσία που αδελφιζει απο γρια παρθενα

 20. Ανώνυμος 04/28/2015 @ 10:38 ΜΜ

  Κογξ Ομ Παξ -απόκρυφες φράσεις χαμένες στην αιωνιότητα …
  http://www.sarantakos.com/language/ompax2.htm

  ΑΡΗ ΗΡΑ

  • Ανώνυμος 04/29/2015 @ 7:27 ΠΜ

   ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΗΣ=ΑΡΣΗ ΑΙΓΑ=ΓΑΙΑ ΔΕΙΜΟΣ=ΔΕΣΜΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΡΣΗ ΓΑΙΑΣ ΔΕΣΜΙΟΣ ΦΟΒΟΣ . ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΤΗ ΓΗ Η Η ΓΗ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ-ΑΝΔΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ

 21. Ανώνυμος 04/29/2015 @ 5:20 ΜΜ

  Στην κατηγορία θεμάτων ΣΥΝΩΣΙΑΣ εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ έχει αναρτηθεί το θέμα "ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ – ΠΡΟΣΕΞΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ …"
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 22. Ανώνυμος 04/29/2015 @ 5:32 ΜΜ

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑ 29/04/2015 3.45

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

  Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει ένα μέρος της διαδρομής μικρό αλλά ουσιαστικό με πολύ κόπο και διάβασμα .την μεγαλύτερη διαφορά και γνώση την είδα στον ύπνο μου .

  Οσο προχωράει η εσωτερική αλλαγή τόσο μεγαλώνει η δυσκολία και οι τρικλοποδιές έχω ζήσει συγκλονιστικές νύχτες ,αλλά τα υπόλοιπα όχι εδώ.

  Για τα σχόλια άρθρα που έχουν να δώσουν πράγματα έχω αρχείο τουλάχιστον τριών ετών .

  Ανατρέχω συνεχώς και κάθε φορά ανακαλύπτονται νέα πεδία δράσης τα οποία με γεμίζουν πάρα πολλά συναισθήματα ,όπως να νομίζω( οτι τρώω κρυφα το γλυκό) .

  Σιγουρα χρειαζόμαστε προστασία κάποτε ο ένας που βλέπει είχε ένα σχόλιο σχετικά περί προστασίας

  και συγκεκριμένα έλεγε σε "βρίσκουν δεν τους βρίσκεις αν δεν κάνω λάθος".

  Λύσε μου μια απορία άν μπορείς , πως θα γνωρίζουμε τον ικανό αριθμό ?

  Ελπίζω το σχόλιο να μην χαθεί όπως άλλα βλέπεις οι τρικλοποδιές πολλές.

  Καλή Δύναμη.

  Διψασμένος για γνώση.

  • Ανώνυμος 04/30/2015 @ 9:14 ΠΜ

   Φίλε "Διψασμένε για γνώση"

   Πολλές οι παράμετροι και οι "συναρτήσεις" μην το ψάχνεις αυτοί που πρέπει και έχουν εν-θυμηθεί ξέρουν, για τους άλλους είναι χωρίς νόημα.

   Το πεδίο έχει υποστεί διάτρηση αλλά μέχρι στιγμής μπορεί και επισκευάζεται, το θέμα είναι η διάρρηξη να καταστεί μόνιμη και μη αναστρέψιμη, τότε όλα θα μπορούν να προχωρήσουν ταχέως.

   Το ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο είναι πάνω στην Εν-θύμηση και στο διάστημα για το αμέσως επόμενο βήμα.
   Μέχρι τότε τρικλοποδιές, εκεί …… άστο ….. ή περνάς ή πέφτεις
   Μετά μόνο ….. εμπόδια πολλά εμπόδια αλλά υπάρχει ασφάλεια από το ίδιο το πεδίο και τα λαμόγια …… δεν είναι όμως της ώρας

   Πολύ μεγάλη προσπάθεια γίνεται εκ μέρους των "λαμογιών" ώστε να μην αφήσουν "όσους έχουν έρθει" να θυμηθούν, γι' αυτό και τους ρίχνουν κυριολεκτικά το πήδημα της αρκούδας.

   Το θέμα δεν είναι μόνο η γνώση – είναι η απόφαση να κάποιος να συν-στρατευτεί και να γίνει Πολεμιστής …… πέρυσι κάτι πήγε να φανεί αλλά …..

   Πολύ σκάρτο πράγμα κυκλοφορεί, η παραπληροφόρηση στα ύψη ….. ένας Πολεμιστής όμως δεν γίνεται να έχει παρωπίδες ….. χρειάζονται μάτια ανοικτά, αδάμαστη θέληση και Νους ελεύθερος
   Ενταγμένοι σε κινήματα, ρεύματα, θρησκείες κλπ. δεν μπορούν και δεν ….. κάνουν

   Όπως είπα και πιο … πάνω, όποιος θέλει να προχωρήσει σ' αυτόν τον δρόμο ας πάρει τα βασικά από τους (D' Anna, Dispenza και Braden) – όχι κατα λέξη …. αλλά τα σχετικά με το ολογραφικό πεδίο-σύμπαν και κάποια άλλα ψιλά
   Έστω και χωρίς να το …. σκοπεύουν …. έδωσαν τις βάσεις για το πρώτο βήμα

   Το δεύτερο το περιμένουμε ……. Νίκο θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ! θα το κάνεις Ναι ή Ου ;

   Το τρίτο έστω και ξώφαλτσα ….. σπρώχθηκε απ' τον Sheldrake

   Το τέταρτο είναι μια ιδιαιτέρως εμπλουτισμένη σύνοψη των τριών προηγουμένων και όχι μόνο

   Το πέμπτο είναι το τελικό

   Μετά ακολουθεί απλά ο σχεδιασμός …… της μάχης

   Πολλά μπορούν να γίνουν εν-ύπνω, όμως οι μεγάλες μάχες και επιτεύξεις μόνο εν-εγρηγόρσει στην περίεργη κατάσταση (γ'+(α'+θ'))

   Σαν πολλά …. είπα

   Αυτά ……….

   ΥΓ. Τα παραπάνω δεν γράφτηκαν …… μόνο για τον "Διψασμένο για γνώση"

 23. Ανώνυμος 04/29/2015 @ 7:45 ΜΜ

  THE ARRIVALS – Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
  https://youtu.be/MfKDHFsdJVk?list=PLCF74023D5CAEC4C6

 24. Ανώνυμος 04/30/2015 @ 4:46 ΜΜ

  Χωρίς πνευματική τελείωση και θεία καθοδήγηση η αποτυχία είναι αναπόφευκτη. Κάποιος που δεν έχει λάβει τη θεία χάρη, είναι σαν να προσπαθεί να διαβάσει μέσα στο σκοτάδι ένα βιβλίο. Κάποιος που δεν έχει πίστη στον Θεό και το Θείο Λόγο, είναι σαν να πολεμά τη φωτιά με πετρέλαιο. Ας μην ξεχνάμε, η ερμηνεία της τρίτης σάλπιγγας της αποκάλυψης έγινε αφού έλαβε μέρος το γεγονός. Όταν παύσει η προσευχή θα παύσει η ανθρωπότητα.
  Είναι μία επίπονη διαδικασία, αυτή της πνευματικής προσπάθειας να απαλλαγούμε από το σκοταδισμό που μας κρατά δέσμιους της ύλης. Τουλάχιστον θα ανήκουμε σε εκείνους που προσπάθησαν και δεν χάθηκαν χωρίς μάχη. Μην απελπίζεστε και μην αισθάνεστε σε καμία περίπτωση κατώτεροι. Μην ξεχνάτε άλλωστε όπως είπε κάποιος, η κιβωτός κατασκευάστηκε από ερασιτέχνη, ενώ ο τιτανικός από επαγγελματία. Η διαφορά είναι ότι ο πρώτος είχε τη βοήθεια του Θεού. Ο δεύτερος την αλαζονεία.

 25. Ιοχέαιρα 04/16/2019 @ 11:13 ΠΜ

  Ο ανθρώπινος εγκέφαλος παράγει έναν συριστικό ήχο που μοιάζει πολύ με τον ήχο που κάνουν οι γρύλοι τις καλοκαιρινές νύχτες ή με το τραγούδι πολλών τζιτζικιών μαζί. Αυτός ο ήχος είναι μόνιμος αφού ο εγκέφαλος ποτέ δεν σταματάει να λειτουργεί. Με λίγη άσκηση και ήρεμο νου όλοι μπορούν να το ακούσουν. Τον τελευταίο μήνα και για συγκεκριμένες ωρες, παράλληλα με αυτόν τον ήχο,ακούγεται και ενα βουητό σε πιο βαρύ τόνο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*