Βοσνία, Πορτογαλία, Κροατία, FYROM, Αλβανία και Μαυροβούνιο είναι οι χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά μεταναστών έως τα τέλη του 2015, μέσα στην Ευρώπη. Ένας νέος χάρτης, τον οποίο δημοσιεύει η Daily Mail έρχεται να δείξει τις μεταναστευτικές τάσεις κάθε χώρας, μέσα στην Ευρώπη.
Η Ελλάδα βρίσκεται στην 14η θέση αφού έως το τέλος του 2015 είχε μεταναστεύσει το 8% του πληθυσμού της για κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης. Από τη Μεσόγειο, το χαμηλότερο ποσοστό ανήκει στους Ισπανούς με μόλις 2,7% ενώ πολύ χαμηλά ποσοστά έχουν επίσης και οι Σκανδιναβικές χώρες. «Πρωταθλητές» στη μετανάστευση αναδεικνύονται οι Βόσνιοι με ποσοστό 43%, συνέπεια του αιματηρού πολέμου κατά τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Πορτογαλία, Κροατία, FUROM, Αλβανία και Μαυροβούνιο ακολουθούν σε πολύ υψηλό ποσοστό, αποδεικνύοντας πως κυρίως στα Βαλκάνια, το χαμηλό βιοτικό επίπεδο «σπρώχνει» τους Ευρωπαίους πολίτες προς αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο.
thesecretrealtruth
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Δυστυχώς όταν βλέπω τα νέα παιδιά που έχουν κατακλύσει την Μελβούρνη καταλαβαίνω ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι η εξαφάνιση
Θα γυρίσουν με τον τρίτο Π.πολεμο, τροχάδην!! Όχι μόνο οι δικοί μας, αλλά και οι ξανθοί!! Τα χωριά θα γεμίσουν κόσμο!!
Εχουν φύγει απείρως λιγότεροι από το 1960-70. Τότε μετα από χρόνια αρκετοί ξαναγύρισαν . Αυτό και θα συμβεί. Ας αφήσουμε τους μελοδραματισμούς. Αυτοί που πήγαν στη Μελβούρνη άλλωστε είχαν καιμ α αυστραλιανή υπηκοότητα καθώς οι Αυστραλοί ελάχιστους πια αλλοδαπούς δέχονται.
Υπάρχει μια σοβαρή διαφορά σε όλα αυτά. Η νεότερη Ελλάδα είναι το μοναδικό κράτος του πλανήτη, που βάση σοβαρού σχεδιασμού το 8% του πληθυσμού του έχει διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ την ίδια στιγμή στην κοινωνία δεν υπάρχουν ανάλογες γεννήσεις με τους θανάτους, ταυτόχρονα το ίδιο το “ελληνικό” κράτος, φέρνει εποίκους από Ασία και Αφρική με πρόσχημα την “αλληλεγγύη των λαών”. Κάτι το οποίο ΔΕΝ γίνεται σε κανένα άλλο κράτος του πλανήτη. Ουσιαστικά το “ελληνικό” κράτος έχει αποδεχθεί ένα άτυπο σχέδιο μεταφοράς και ανταλλαγής του γηγενή πληθυσμού με αλλόφυλους και αλλόθρησκους, κάτι το οποίο δεν συγκρίνεται ούτε με την Πορτογαλία, την Κροατία, η έστω την Βοσνία… ακόμα και η Σερβία που πέρασε πόλεμο και τον βομβαρδισμό του Ν.Α.Τ.Ο. δεν είχε ως κρατική οντότητα αυτή την συμπεριφορά προς τους πολίτες της και τον γηγενή πληθυσμό της. Αυτά.