Όλοι μας αγωνιούμε καθημερινά με τα τεκταινόμενα με τους Τούρκους, το ΝΑΤΟ, τους πολέμους, για το οικονομικό κι ένα σωρό άλλα προβλήματα. Όλοι μας ποθούμε να σωθεί η Ελλάδα μας που κινδυνεύει από παντού στα σύνορά της, αλλά και εντός των πυλών· όλοι μας θέλουμε να δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας.
Με τον τρόπο που παρουσιάζουν τα πράγματα όλοι ΑΥΤΟΙ που κυβερνούν, καταλαβαίνουμε ότι θα είμαστε αιώνιοι σκλάβοι. Και μιας και μας έχουν εγκαταλείψει όλοι, καιρός να αλλάξουμε «τροπάρι», και να ανακαλύψουμε την μοναδική οδό σωτηρίας των εαυτών μας και του Έθνους των Ελλήνων.
Ευτυχώς ή δυστυχώς η όποια σωτηρία περνά από αυτήν την οδό. Όλα τα χρόνια που πέρασαν τον τελευταίο αιώνα, το μόνο που κάναμε ήταν να είμαστε πιόνια εκείνων που μας έβγαλαν από την ανθρωπιά μας, κλέβοντας το αυτεξούσιό μας, τις επιλογές μας. Μας τύφλωσαν και μας οδήγησαν να ζούμε χωρίς ανθρωπιά, και να ψάχνουμε εξωτερικούς παράγοντες για να καλυτερεύσουμε τους εαυτούς μας. Γίναμε μαριονέτες και πιστέψαμε ότι το χρήμα, τα αγαθά και οι ανέσεις χωρίς Θεό είναι η ζωή μας.
Τώρα, κοντά στο χείλος του γκρεμού, «ξύνοντας τον πάτο του βαρελιού», ας ακούσουμε τι μας λένε οι Πατέρες μας, αλλά και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Έχουμε τον μέγιστο σύμμαχο; Είμαστε άξιοι να Τον έχουμε;
SOCRATESNIOS
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice




METANOIA TERMA!!! GERONTA TIN EYXOULA SOU
**
Εν αρχή ειν η Αγάπη.
και η αγάπη είναι η ανθρωπιά άνθρωπέ μου.
και η ανθρωπιά ο Χριστός μας.
και του Χριστού μας η ψυχή ο Πατέρας Θεός.
και τα πάντα τους είναι ο ενσαρκωμένος Λόγος.
που δια της θελήσεως του ανθρώπου, ο Λόγος γίνεται ένα με την σάρκα και το αίμα Του ως Έν…
ως δύο σταγόνες νερό γίνονται μία,
έτσι και τον ζεύγος ευαγγελίζεται δια του Λόγου και μεταμορφώνεται σε μία του θεού ψυχή… ως ο δικέφαλος αετός της ουράνιας στην γη βασιλείας μαρτυρεί τον ευαγγελισμό των ανθρώπων, με τις “εφτά Μυστηριακές πύλες της Αγίας ορθής εκκλησίας του Κυρίου….ο άνθρωπος από μισός θνητός …ολοκληρώνετε στο είναι της υπάρξεώς του,
ως Τέλειο ο Θεός τον έπλασε να ζει… ”
ορθόδοξα, ελληνικά, και αιώνια, ως ο Χριστός με την πανάγια εύα Του… η κάθε ψυχή…
το σώμα ως το ιερό σκεύος, που μέσα του έχει το αίμα της Αγάπης Θεό σε Υιό Φωτός στου κάθε εντός του ημών.
Ελληνική Σημαία
Σταυροφόρος είναι η Ελληνική Σημαία και Γαλανόλευκος. Σταυροφόρος γιατί ο σταυρός είναι «ο φύλαξ πάσης της οικουμένης» και των «Αγγέλων η δόξα, και των δαιμόνων το τραύμα». Τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας είναι το κυανό και το λευκό. Το κυανό δηλώνει το του ουρανού και το των θαλασσών της Ελληνικής Πατρίδας. Το λευκό δηλώνει το της πλούσιας ηλιοφάνειας φως και τους κυματισμούς των θαλασσίων υδάτων της Ελλάδος. Και κατ’ επέκταση στο πνευματικό, τα χρώματα του κυανόλευκου σχετίζονται με τα δύο από τα τρία θεία χρώματα του Αγίου Φωτός του Παναγίου Τάφου του αναστάντος Σωτήρος Ιησού Χριστού, δηλαδή του πορφυρού και του κυανού και του λευκού, που σχετίζονται με τα τρία πρόσωπα της Αγίας Τριάδος, του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.
Διαβάστε και Σκεφτείτε….
Λέγει η τελευταία φράσις της Αποκάλυψης του Ιωάννου σας:
Η χάρις του Κυρίου Ιησού Χριστού μετά πάντων των Αγίων΄αμήν.
Μετάφραση: Αμήν΄αγίων των πάντων μετά Χριστού Ιησού Κυρίου Τού χάρις Η = ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
Λέει ο Γέροντας: Ο Χριστός θα σώσει την Ελλαδίτσα μας. Μετανοήστε! Ο Χριστός δεν μπόρεσε να σώσει ούτε τον εαυτό του. Η Θεότητα του είναι εφεύρεση, και οι Μεσσιανικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης εκπληρώθηκαν τεχνηέντως στο πρόσωπο του απο τους ανώνυμους συγγραφείς των ευαγγελίων. Οι προφητείες του για την 2η έλευση ΔΕΝ εκπληρώθηκαν, και οι απατεώνες πλαστογράφοι εις το όνομα των Αποστόλων έδωσαν παράταση στον Μύθο βυθίζοντας τα πρόβατα ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι. Απο τότε οι χριστιανοί μετρούν Εσχατες ημέρες στο άπειρο δείχνοντας Μετάνοια προσμένοντας συγχώρεση απο τον Θεό, που ανακηρύχθηκε Θεός αλλά ΔΕΝ ήταν Θεός.
doctor νεοταξητης
ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ; ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
triplex xxx όταν σας τελειώνουν τα επιχειρήματα βάζετε ταμπέλες.
ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΝΙΑΚΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ… ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΪ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΝΙΑ ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ. ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΩΝ.
triplex δεν είμαι 12θειστής.
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΑΘΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ”. ΑΘΕΪΣΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΧ ΣΕ ΤΣΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΗ ΠΛΑΚΑ.
triplex, όπως είπα και πιο πρίν, όταν δεν έχεις επιχειρήματα ασκείς την τέχνη της οδοποιίας. ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. Αντε και εις ανώτερα. Μεταφέρσου στο τμήμα ηλεκτρολογίας μήπως το όνειρο σου κάποτε εκπληρωθεί. Να μου αλλάξεις τα φώτα δηλαδή. Προς το παρόν εγώ ο ΑΡΧΙηλεκτρόλογος κρατάω τα καλώδια με τα οποία θα σε υποβάλλω σε ηλεκτροσόκ ώστε να δείς τον χριστό φαντάρο μήπως και μπορέσεις να δικαιολογήσεις την πίστη σου.
Οτι Ταμπέλα κι αν μου βάλετε το αποτέλεσμα θα είναι το ιδιο. Θα μελανιάσετε όλοι σας απο το πνευματικό μου μαστίγιο, και θα καείτε στην πυρά της αλήθειας την ητοιμασμένη απο καταβολής κόσμου για λύκους ενδεδυμένους με χιτώνες προβάτων. Ο ιεροεξεταστής Doctor είναι εδώ και θα κάψει μέχρι και την μήτρα του αρχέτυπου του αποκρυφισμού.
Αν δεν μετανοήσετε τότε ο αιματοβαμένος Χριστός θα σας σφάξει με το σπαθί που θα βγεί απο το στόμα του, και αφου σας πατήσει σαν σταφύλια, το αίμα σας θα γεμίσει ολόκληρα στάδια μέχρι το ύψος των αλόγων. Αποκαλυψη 19. 11-21. Τον νου σας λοιπόν. Με τον Γιαχβέ Ιησού ΔΕΝ παίζετε. Πρώτα θα σας σφάξει και μετά θα σας τσαλαπατήσει.
κατι προβατα σα κι του λογουσου μας φτασαν εδω που φτασαμε !!!! τραβα στην πατριδα σου το ισραιλ !!! νεοταξητη
Τελίτσα, είσαι απόγονος του Αδάμ και της Εύας και κληρονόμησες το προπατορικό αμάρτημα. Κουβαλάς την αμαρτία του Αδάμ και της Εύας ως ενα ελλατωματικό σκεύος που είσαι, και η μόνη σωτηρία σου είναι ο έσχατος Αδάμ ο Εβραίος Γιαχβέ Ιησούς.
κουκου γιατρουλη σου εχω νεα δες !!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ….
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ “ΕΧΙΔΝΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ” !!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΙΟΥΔΑΪΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ !
ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ :
ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΚΑΝΩΝ ΙΑ, Σ’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Μηδείς εν τω ιερατικώ καταλεγομένων τάγματι, ή λαϊκός, τα παρά των Ιουδαίων άζυμα εσθιέτω, ή τούτους προσοικειούσθω, ή εν νόσοις προσκαλείσθω, και ιατρείας παρ΄αυτών λαμβανέτω, ει εν βαλανείοις τούτοις παντελώς συλλουέσθω. Ει δε τις τούτο πράξαι επιχειροίη, ει μεν Κληρικός είη, καθαιρείσθω, ει δε λαϊκός αφοριζέσθω.
ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΚΑΝΩΝ Η, Ζ’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Επειδή πλανώμενοί τινες εκ της των Εβραίων θρησκείας μυκτηρίζειν έδοξαν Χριστόν και Θεόν ημών, προσποιούμενοι μεν χριστιανίζειν, αυτόν δε αρνούμενοι κρύβδειν και λαθραίως σαββατίζοντες, και έτερα ιουδαϊκά ποιούντες, ορίζομεν, τούτους μήτε εις κοινωνίαν, μήτε εις ευχήν, μήτε εις Εκκλησίαν δέχεσθαι, αλλά φανερώς είναι κατά την εαυτών θρησκείαν Εβραίους, και μήτε τους παίδας αυτών βαπτίζειν, μήτε δούλον ονείσθαι ή κτάσθαι• ειδέ εξ ειλικρινούς πίστεως επιστρέψει τις αυτών, και ομολογήσοι εξ όλης καρδίας, θριαμβεύων (κατηγορώντας φανερά) τα κατ΄ αυτούς έθη και πράγματα, προς το και άλλους ελεχθήναι και διορθώσασθαι, τούτον προσδέχεσθαι και βαπτίζειν τους παίδας αυτού, και ασφαλίζεσθαι αυτούς αποστήναι των εβραϊκών επιτηδευμάτων• ει δε μη ούτως έχοιεν, μηδαμώς αυτούς προσδέχεσθαι.
Κανών 45ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ
“Επίσκοπος ή Πρεσβύτερος ή Διάκονος αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον, αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς ως κληρικοίς ενεργήσαι τι, καθαιρήσθω”.
Κανών 46ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ
«Ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι, εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών, προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω».
Κανὼν Ζ´
Εἴ τις ἐπίσκοπος, ἢ πρεσβύτερος, ἢ διάκονος, τὴν ἁγίαν τοῦ Πάσχα ἡμέραν πρὸ τῆς ἐαρινῆς ἰσημερίας μετὰ Ἰουδαίων ἐπιτελέσοι, καθαιρείσθω.
ΚΑΝΩΝ Ὁ΄
Εἴ τις Ἐπίσκοπος, ἢ Πρεσβύτερος, ἢ Διάκονος, ἢ ὅλως τοῦ καταλόγου τῶν Κληρικών, νυστεύοι μετὰ Ἰουδαίων, ἢ ἐορτάζοι μετ΄ αὐτῶν, ἢ δέχοιτο παρ΄ αὐτῶν τὰ τῆς ἑορτῆς ξένια, οἷον ἄζυμα, ἤ τι τοιοῦτο, καθαιρείσθω, εἰ δὲ Λαϊκὸς εἴη, ἀφοριζέσθω.
ΚΑΝΩΝ ΟΑ΄
Εἴ τις Χριστιανὸς ἔλαιον ἀπενέγκοι εἰς ἱερὸν ἐθνῶν, ἢ εἰς συναγωγὴν Ἰουδαίων ἐν ταῖς ἑορταῖς αὐτῶν, ἢ λύχνους ἅπτοι, ἀφοριζέσθω.
ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
Κανὼν Α´
Πάντας τοὺς τολμῶντας παραλύειν τὸν ὅρον τῆς ἁγίας καὶ μεγάλης συνόδου τῆς ἐν Νικαίᾳ συγκροτηθείσης ἐπὶ παρουσίᾳ τῆς εὐσεβείας τοῦ θεοφιλεστάτου βασιλέως Κωνσταντίνου, περὶ τῆς ἁγίας ἑορτῆς τοῦ σωτηριώδους Πάσχα, ἀκοινωνήτους καὶ ἀποβλήτους εἶναι τῆς ἐκκλησίας, εἰ ἐπιμένοιεν φιλονεικότερον ἐνιστάμενοι πρὸς τὰ καλῶς δεδογμένα, καὶ ταῦτα εἰρήσθω περὶ τῶν λαϊκῶν. Εἰ δέ τις τῶν προεστώτων τῆς ἐκκλησίας, ἐπίσκοπος, ἢ πρεσβύτερος, ἢ διάκονος, μετὰ τὸν ὅρον τοῦτον τολμήσειεν ἐπὶ διαστροφῇ τῶν λαῶν καὶ ταραχῇ τῶν ἐκκλησιῶν ἰδιάζειν, καὶ μετὰ τῶν Ἰουδαίων ἐπιτελεῖν τὸ Πάσχα· τοῦτον ἡ ἁγία σύνοδος ἐντεῦθεν ἤδη ἀλλότριον ἔκρινε τῆς ἐκκλησίας, ὡς οὐ μόνον ἑαυτῷ ἁμαρτίας ἐπισωρεύοντα, ἀλλὰ πολλοῖς διαφθορᾶς καὶ διαστροφῆς γινόμενον αἴτιον· καὶ οὐ μόνον τοὺς τοιούτους καθαιρεῖ τῆς λειτουργίας, ἀλλὰ καὶ τοὺς τολμῶντας τούτοις κοινωνεῖν μετὰ τὴν καθαίρεσιν. Τοὺς δὲ καθαιρεθέντας ἀποστερεῖσθαι καὶ τῆς ἔξωθεν τιμῆς, ἧς ὁ ἅγιος Κανὼν καὶ τὸ τοῦ Θεοῦ ἱερατεῖον μετείληφεν.
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ
Κανὼν ΚΘ´
Ὅτι οὐ δεῖ Χριστιανοὺς ἰουδαΐζειν καὶ ἐν τῷ σαββάτῳ σχολάζειν, ἀλλ᾽ ἐργάζεσθαι αὐτοὺς καὶ ἐν τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ· τὴν δὲ Κυριακὴν προτιμῶντας, εἴγε δύναιντο, σχολάζειν ὡς Χριστιανοί. Εἰ δὲ εὑρεθεῖεν Ἰουδαϊσταί, ἔστωσαν ἀνάθεμα παρὰ Χριστῷ.
Κανών ΛΒ’
“Ότι ου δεί αιρετικών ευλογίας λαμβάνειν, αίτινές εισιν αλογίαι μάλλον, ή ευλογίαι”
Κανών ΛΓ’
“Ότι ου δεί αιρετικοίς ή σχισματικοίς συνεύχεσθαι”
Κανὼν ΛΖ´
Ὅτι οὐ δεῖ παρὰ τῶν Ἰουδαίων, ἢ αἱρετικῶν, τὰ πεμπόμενα ἑορταστικὰ λαμβάνειν, μηδὲ συνεορτάζειν αὐτοῖς.
Κανὼν ΛΗ´
Ὅτι οὐ δεῖ παρὰ τῶν Ἰουδαίων ἄζυμα λαμβάνειν, ἢ κοινωνεῖν ταῖς ἀσεβείαις αὐτῶν.
Ανώνυμε με το κόμμα, Το μόνο που υπάρχει είναι ελληνορθοδοξία; Φαίνεται πως απο τις πολλές πνευματικές μπούφλες που εχεις εισπράξει το μυαλό σου έπεσε σε κώμα. Επειδή εδω έχουν στενέψει τα περιθώρια θα σου απαντήσω παρακάτω.
γιατρουλη εσυ αν θες προσκινα τον εαυτο σου η τον θεο που εφτιαξες με το μυαλο σου μα εσυ και τα σιναφια σου μας φτασαν εδω με τα σαπια μυαλα !! παρ τον εγωησμο σου κι αντε στα κοματια !!! οταν ξυπνισεις απ την μιρβανα σου θα εχει γινει ολη χωρα σκατα !!! το κριμα στο λεμο σας αθεα λαμογια που προσκινατε τον θεο της καλοπερασης και του παρτακισμου !!
Να προσκυνήσω εναν Θεό που έφτιαξα με το μυαλό μου; Οχι δεν θα πάρω. Εσυ όμως το παίρνεις. «Ο πάσχων Μεσσίας , η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν εφευρέσεις.» Bart Denton Ehrman κορυφαίος μελετητής στο πεδίο της Ιστορικότητας του Χριστού. Η Θεότητα του είναι εφεύρεση, και οι Μεσσιανικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης εκπληρώθηκαν τεχνηέντως στο πρόσωπο του απο τους ανώνυμους συγγραφείς των ευαγγελίων. Οι προφητείες του για την 2η έλευση ΔΕΝ εκπληρώθηκαν, και οι απατεώνες πλαστογράφοι εις το όνομα των Αποστόλων έδωσαν παράταση στον Μύθο βυθίζοντας τα πρόβατα ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι. Είσαι τυφλό πρόβατο της στάνης του Γιαχβέ, και οδεύεις προς την σφαγή.
Αμην….Ευλογημενος ο ερχομενος εν ονοματι Κυριου…..
και εκατσε στον θρονο της ΕΛΛΑΣ
ο ΣΑΜΑΕΛ με τα παιδια του
και ο ΝΕΟΕΛΛΛΗΝΑΣ εγινε το ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ του
και εμεινε το 1/5 το Ελληνικο κοματι
να μαχεται υπερ βωμων και εστιων
Ο χριστιανισμός είναι μια θρησκεία με ημερομηνία λήξης. Εχει λήξει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Εδώ αναγράφεται η ημερομηνία λήξης Ματθ 24.34. Ο doctor προειδοποιεί. Τα ληγμένα βλάπτουν σοβαρά την υγεία.
γιατρε αντε στην χωρα σου το ισραιλ
Τελίτσα, τα πνευματικά εξαρθρήματα της ψυχής σου απο το πνευματικό μου μαστίγιο δεν γιατρεύονται με depon αλλα με ψυχιατρική υποστήριξη.
ονειρα γλυκα γιατρουλη !! οταν ερθιει ο αλος ο μη ελλην αλοδαπος με την χατζαρα κι θελει να σου παρει την ζωη παναγια μου μηηηηηηηηη θα τζιριζεις !!
Φιλαράκι μόνο δειλές κότες (σαν και σένα) τσιρίζουν «παναγίτσα μου μη».
Είστε απόγονοι του Αδάμ και της Ευας και κληρονομήσατε το προπατορικό αμάρτημα. Κουβαλάτε την αμαρτία του Αδάμ και της Ευας ως ενα ελλατωματικό σκεύος που είστε, και η μόνη σωτηρία σας είναι ο έσχατος Αδάμ ο Εβραίος Γιαχβέ Ιησούς. Η θέση σας μετά θάνατον είναι στον ουρανό (λέμε τώρα) γονατιστοί ημέρα και νύχτα μπροστά στον Γιαχβέ να φωνάζετε με δυνατή φωνή ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ (Αινείτε τον Γιάχ) «Και μετά ταύτα ήκουσα ως φωνήν μεγάλην όχλου πολλού εν τω ουρανώ, λέγοντος· Αλληλούϊα» Αποκ 19.1. Μετανοήστε my brothers και γονατίστε ενώπιον του Γιαχβέ Ιησού που πρώτα έδωσε την ΜΕΤΑΝΟΙΑ στον Ισραήλ (τον αγαπημένο του λαό) και μετά στους Ελληνες. (πάλι καλά να λές). «ότι και στους εθνικούς έδωκε ο Θεός ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ, δια να κερδήσουν και αυτοί την σωτηρίαν και την ζωήν» Πράξεις 11.18.
Μετανοήστε my brothers και γονατίστε ενώπιον του Γιαχβέ Ιησού γιατι αν δεν το κάνετε την βάψατε. «Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του και τα διατάγματά του Ο Κύριος θα φέρει πάνω σου θανατικό… θα σε χτυπήσει με πυρετό, ρίγος, ερεθισμό, μαρασμό, φλόγωση και με μαχαίρι… θα σε καταδιώκει εωσού αφανισθείς.» Δευτ 28.15-34. Αυτά τα είχε πει για τον αγαπημένο του Λαό τον Ισραήλ. Φανταστείτε τι έχετε να πάθετε εσείς οι έλληνες με τα μυαλα στα κάγκελα. Υπακοή και Μετάνοια λοιπόν. Κύριε ελέησον Κύριε ελέησον ο παπάς πίνει carnation!!
Αντί να σε πιάνει πανικός, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μετανοήσεις.
Ματθαίος 16:27 Διότι μέλλει νὰ ἔλθῃ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου μέσα εἰς τὴν δόξαν τοῦ Πατέρα του μαζὶ μὲ τοὺς ἀγγέλους του καὶ τότε θὰ ἀνταμείψῃ καθένα σύμφωνα μὲ ὅ,τι ἔκανε.
«Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.» Ματθ 24.34. ΟΧΙ μέλλει νὰ ἔλθῃ, αλλά έμελλε νὰ ἔλθῃ.
Όσο οι άνθρωποι δέχονται τα σκουπίδια που τους προσφέρουν, θα υπάρχουν και κάποιοι που θα κερδίζουν από την παραγωγή τους.
ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΣΤΗ!!! 1 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ… ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ, “ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ”… ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.
«Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.» Ματθ 24.34. Δέν θα μπορούσε να εννοεί καμιά άλλη ΓΕΝΕΑ παρά μόνον την γενεά της εποχής του. Αν εννοούσε άλλη θα έπρεπε να λέει ΓΕΝΕΑ ΕΚΕΙΝΗ και οχι “αύτη.” Ματθαίος 11:16-19, Λουκάς 7:31, Μάρκος 8:38. Οι πρωτοι χριστιανοι ήταν βέβαιοι πως η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου θα γινόταν επί των ημερών τους και θα τον υποδέχονταν οι ίδιοι. Καθώς ομως οι δεκαετίες περνούσαν και η προοπτική της Δευτέρας Παρουσίας έδειχνε πως απομακρυνόταν διαρκώς προς το μέλλον, κάποιοι άρχισαν να αμφιβάλουν για την αξιοπιστία της υπόσχεσης αυτής, υπόσχεσης που την απέδιδαν στον ίδιο τον Ναζωραίο (δικαιολογημένα). Οι επιτήδειοι βλέποντας οτι δεν εκπληρώθηκε η “προφητεία” έπιασαν δουλειά ως πλαστογράφοι για να σώσουν την κατάσταση. Ετσι λοιπόν εμφανίστηκε μια πλαστή επιστολή (Β Πέτρου) η οποία Χρεώθηκε στον Απ Πέτρο, και μεταξύ άλλων έλεγε «ότι μία ημέρα ενώπιον του Θεού είναι όσον για μας τα χίλια έτη» ΚΑΙ «ότι ο Κυριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας» 3.8,15. Τα λόγια του ίδιου του Ιησού είχαν αποδειχθεί ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε μέσα στην Γενιά τους και δεν το έπραξε.
Επίσης SOCRATESNIΕ το επιχείρημα σου καταρρίπτεται απο τα ξεκάθαρα λόγια του Χριστού (Ματθ 24.24), απο την Πίστη των πρώτων Χριστιανών, και απο το γεγονός της εξαπάτησης των χριστιανών δια της πλαστογραφίας και μάλιστα με λόγους διαμετρικά αντίθετους απο αυτούς του Χριστού. Το ανορθόδοξο επιχείρημα σου σχετικα με την ανάσταση του Χριστού μας οδηγεί στο συμπέρασμα οτι ο Χριστός δεν έχει ακόμα αναστηθεί και οτι η ανάσταση του θα λάβει χώρα κατά την τρίτη χιλιετία. Ο Χριστός όμως (σύμφωνα με τους ανώνυμους συγγραφείς των ευαγγελίων) αναστήθηκε τρεις μέρες μετά τον θάνατο του, και μάλιστα εμφανίστηκε στους μαθητές του. Ασφαλώς τα εδάφια της νεκρανάστασης στο αρχαιότερο ευαγγέλιο αυτό του Μάρκου είναι προιόν πλαστογραφίας.
αφου δετα πιστευεις αυτα ρε μαπα τι χωνεσε ??? ολο μπουρδες λες γιατρε της πλανης και του νεοταξησμου αποχαβνοτη !!παε να σχολιαζεις τους κολιτους σου τους εβραιους
Τελίτσα, αφού αυνανίζεσαι μέσα στο αρχέτυπο του Γιαχβέ Ιησού θα απολέσεις με τον καιρό ολα σου τα εγκεφαλικά κύτταρα και η τελευταία πράξη θα δοθεί με ενα ισχυρό fatality, με την πνοή της ζωής σου να αποδημεί εις Κύριον Γιαχβέ. Και εκει μπροστά στον θρόνο του η ψυχούλα σου μαζί με τους 144000 ιουδαίους, θα κράζει με δυνατή φωνή εις τον αιώνα των αιώνων Αλληλούια Αλληλούια Αλληλούια τρεις φορές την ημέρα μετά το φαγητό.
ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ… ΑΣΧΕΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΕ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ.
Είμαι ενας ΑΡΧΙμασόνος 93ου βαθμού και απέχω ενα εκατοστό απο την κορυφή της mason πυραμίδας. Απο κάτω μου το chaos. Ο αείμνηστος Παππούς μου ήταν Έλληνας πανεπιστημιακός, φιλόσοφος, ποιητής, συγγραφέας και μεταφραστής. Ηταν μια εξέχουσα μορφή που άσκησε μεγάλη επιρροή απο τις έδρες των Πανεπιστημίων και προβλημάτισε ιδιαίτερα τον νεαρό τότε Δημήτρη Λιαντίνη. (για αυτό αυτοκτόνησε) Συνήθισε να λέει οτι αν ο Χριστος συναντούσε τον Σωκρατη θα γονάτιζε ενώπιόν του, λέγοντας: «ουδεις σοφοτερος απο σενα» επιβεβαιώνοντας τον Χρησμό της Πυθίας ΑΘΗΝΑΣ του Μαντείου ΟΕΑ σε απευθείας channeling με τον Απόλλωνα όπου σύμφωνα με τον Θεόφιλο παπαστρούμφ (Neo) apollo = christ 888 της μητρας του αρχετυπου.
Μετανοήστε my brothers και προσέξτε να μην κάνετε λάθη γιατί τα λάθη πληρώνονται πολύ ακριβά. Πάρτε το παράδειγμα του Δαβίδ που για ενα λαθάκι (πταίσμα και ούτε) που έκανε, ο Θεός του είπε. «Διάλεξε. [1] Θέλεις να επέλθωσιν εις σε επτά έτη πείνης επί την γην σου; [2] ή τρείς μήνας να φεύγης απ’ έμπροσθεν των εχθρών σου και να σε διώκωσιν; [3] ή τρείς ημέρας να ήναι θανατικόν εν τη γη σου;» Τοτε ο Δαβιδ απεκριθει, «Αντί να πέσω εις τα χέρια εχθρών ανθρώπων, προτιμώ να πέσω εις τα χέρια του Κυρίου, διότι αυτός είναι πολυέλεος.» Και τοτε ο πολυέλαιος Θεός έφερε θανατικό στον Λαό και σκότωσε 70000 αθώους ανθρώπους. Β Σαμουηλ 24.10-25. Χωρίς αστεία τώρα ο Δίας ήταν Αγιος μπροστά του. Δεν αποκλείεται να κρανιωθεί με τους Εβραίους και να μας φάει λάχανο.
Αποκ 15 4 «Ποιός δεν θα φοβηθή, Κυριε, και δεν θα ΔΟΞΑΣΗ το όνομα σου; 16.9 Και σαν εψήθηκαν οι άνθρωποι μέσα στο ανυπόφορον αυτό λιοπύρι, και, αντί με ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ να ζητήσουν το έλεος του Θεού, εβλασφήμησαν το όνομα του Θεού, που έχει την δύναμιν και την εξουσίαν επάνω εις τας πληγάς αυτάς και δεν μετενόησαν, δια να τον ΔΟΞΑΣΟΥΝ.» Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία οτι αυτά είναι ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΣΟΥΣ που περιγράφουν εναν Θεό ο οποίος επιδιώκει την Δόξα, και με το πρόσχημα οτι ειναι Πανάγαθος και άλλες τέτοιες βλακείες θέλει να αιματοκυλίσει όσους δεν τον Πιστεύουν και δεν αποδίδουν στο όνομα του την πρέπουσα Δόξα.
Στην Νέα του Διαθήκη όποιος δεν είναι μαζί του είναι εναντίον του, και αφού του κολλήσει την ταμπέλα του εριφίου, βούρ για την Κόλαση. Μπορεί να το παίζει Πανάγαθος, αλλά η Αποκάλυψη που έδωσε στον Ιωάννη (λέμε τώρα) είναι ενα κείμενο Μίσους. Εκει διαβάζουμε οτι όποιος δεν αποδώσει δόξα στο Αγιο όνομα του θα πνιγεί στο Αίμα. Τα ρούχα του είναι βαμμένα με ανθρώπινο αίμα, πατώντας τους ανθρώπους σαν σταφύλια στο μεγάλο πατητήρι του θυμού του.
Αυτή η Θεολογία που πρέσβευαν οι Πατέρες της εκκλησίας ηταν εμπλουτισμένη με Εβραικά στοιχεία και Μύθους του ειδωλολατρικού Πάνθεον με τους οποίους οι Ανώνυμοι συγγραφείς των ευαγγελίων έντυσαν την Θεότητα του Χριστού που πάνω του τάχα εκπληρώθηκαν οι Μεσσιανικές προφητείες σκηνοθετώντας γεγονότα για να («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία. Κληρονομήσατε μια θρησκεία που Χλεύασε τους έλληνες και την σοφία τους και όπου μέχρι πρόσφατα τους αναθεμάτιζε. Εκτελεστικά όργανα αυτής της βρομερής πράξης ήταν οι Αγιοι σας πατέρες της εκκλησίας. Με απίστευτο θράσος αντιπαρέθεταν τα εβραικά παραμύθια της ΠΔ με την αρχαιοελληνική σκέψη χλευάζοντας τα Ιερά και τα όσια ενός πολιτισμού που άφησε Ιστορία. «Η ελληνική ποίηση, η φιλοσοφία, η φιλολογία και η ιστορία ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ» Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 194. Ο Αγιος Ιωάννης ο Νηστευτής κατηγόρησε τους έλληνες φιλόσοφους ότι είχαν κυριευθεί από το πάθος της μαλακίας. Πηδαλιον σελ 567.
Ζαχαριας 9,13 «Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού. 15 Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα εξοντώσουν τους εχθρούς.» Ο Γιαχβέ, οι Ιουδαίοι του, και οι Πατέρες της εκκλησίας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο Εβραιοέλληνας λατρεύει τον Γιαχβέ Ιησού, Πιστεύει στην κοσμογονική παράδοση των Εβραίων, και σε όλους τους Μύθους και αλκοολικές φαντασιώσεις των Ιερατείων της συμφοράς. Αλληλούια my brothers. Μετανοείτε! Η βασιλεία των ουρανών επλησίασε. Ο καιροc γαρ εγγυc (έστω και αν ο Χριστος υποσχέθηκε την 2α παρουσία του στην Γενιά των μαθητών του.) Η άγνοια γεννά αυταπάτες.
¨Γιατρέ” σε βαρεθήκαμε, δεν πας πουθενά αλλού να τα πεις γατί εμείς βαριόμαστε;
ο{…} “είναι τυφλωμένος και δεν ξέρει τίποτα αλλά νοσεί για συζητήσεις και λογομαχίες από τις οποίες προέρχεται φθόνος, φιλονικία, βλασφημίες, πονηρές υπόνοιες, μάταιες συζητήσεις ανθρώπων με διεφθαρμένον τον νου, και που έχουν αποστερηθεί την αλήθεια, οι οποίοι νομίζουν την ευσέβεια ότι είναι ένα μέσον κέρδους. Από τέτοιου είδους ανθρώπους να απομακρύνεσαι”. Επιστολή προς Τιμόθεον Α΄.
ΚΕΛΣΟΣ. « Οι χριστιανοί δεν είναι παρά απατεώνες που παίρνουν δρόμο όταν έχουν να κάνουν με ανθρώπους ευφυείς που δύσκολα εξαπατώνται, ενώ καταπιάνονται με ζήλο με τους αμόρφωτους.»
Η Βαρεμάρα είναι μια άκρως επικίνδυνη κολλητική εξ αποστάσεως ασθένεια που προσβάλει άτομα διαφόρων ηλικιών. Εμπεριστατωμένες έρευνες έχουν δείξει ότι η ασθένεια χτυπά κυρίως μεμονωμένα άτομα. Ωστόσο, ο ιός έχει υποστεί μετάλλαξη, ώστε να προσβάλλει και παρέες, ειδικά αν περιέχει αρκετά προσβεβλημένα μέλη. Η ασθένεια προσβάλλει άτομα λίγο πριν αρχίσουν: μια δουλειά (δε βαριέσαι) -το διάβασμα (πωωω ρε πούστη κλείνουν τα μάτια μου) -το συμμάζεμα (ωχχχ, η μέση μου).
ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΛΟΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
Μονο με 50αρι πολυβολο ο εχθρος των Ελληνων καταλαβαινει και την κανει απο εκει που ηρθε. Οσο για τα λιβανια θυμιατα και παπαριες ”’κλεισουρας” δεν γινεται τιποτα με τους βαρβαρους. Λοιπον πρωτα τα γαζωματα με τα 50αρια.
Η εκκλησία του Χριστού δεν πρέπει να εχει καμιά σχέση με τον πόλεμο. Ο Ιησούς είπε στον απόστολο Πέτρο: «Τότε λέγει προς αυτόν ο Ιησούς· Επίστρεψον την μάχαιράν σου εις τον τόπον αυτής· διότι πάντες όσοι πιάσωσι μάχαιραν διά μαχαίρας θέλουσιν απολεσθή» (Ματθαίος 26:52) Με αυτά τα λόγια, ο Ιησούς έδειξε ότι οι ακόλουθοί του δεν θα έπρεπε να παίρνουν όπλα για να πολεμούν.
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ !!!!
Φαίνεται πως το μαχαίρι του Πέτρου δεν ήταν ευλογημένο. Επρεπε πρώτα να το ευλογήσει ο Χριστός και μετά να το πάρει ο Πέτρος και να κόψει τα αυτιά του στρατιώτη. Ευλόγησε ποτέ ο Χριστός όπλα; Αμύνθηκαν ποτέ οι μαθητές του με όπλα όταν τους δίωκαν;
Καλημέρα αδέλφια,
Η αλήθεια προ των πυλών.
Αγάπη στον συνάνθρωπο,
Αφοβία εν πίστη.
Προσευχή και προσοχή ..
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Όλοι οι εν Χριστό αδελφοί μας είπαν ότι δεν θα μας αφήσει….
Μετά την σταύρωση έρχεται η Ανάσταση….
Καλή Ανάσταση
Καλή δύναμη
Σε εσάς τους χριστιανέλληνες δεν έχει αποκαλυφθεί καμιά αλήθεια. Η Αληθεία σας είναι κληρονομική οπως και των άλλων οπαδών που πιστεύουν σε μια άλλη “αληθεια”. Η Πίστη σας είναι θέμα γεωγραφικού προσανατολισμού.
Καλή δύναμη γιατρέ μου!!!
Οταν έρθει η ώρα Θα καταλάβεις ……
Και ένα ήμαρτον να πείς σώθηκες…
Η φαντασία κάθε οπαδού της θρησκείας ικανοποιείται καταναλώνοντας αμάσητα αρχαία παραμύθια. Doctor
Γιατρέ μου πληροφορία σου δίνω ……
Κάποια στιγμή θα την ζήσεις …….
Τότε να θυμηθείς το ήμαρτον ……φτάνει είναι αρκετό !
Είθε ο τριαδικός Θεός να μην σταματήσει ποτέ να τροφοδοτεί με αλκοολικές φαντασιώσεις την Πίστη σας. Είθε να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος της, ώστε να λάβετε το βραβείο της Θέωσης, και γίνετε όμοιοι με τον πρωτόπλαστο Νεάντερταλ Αδάμ. Η προσφορά σας στην ψυχαγωγία είναι ανεκτίμητη. Οι Νεες γενιές πλέον γελάνε με τα χάλια σας, και ο Θεός ξύνει το κεφάλι του, και αναρωτιέται τι δεν πήγε καλά.
Εχετε συναισθηματική καρδιά συνδεδεμένη με συγκινησιακά ένστικτα, πάθη και ηδονές. Η παρουσία σας στερείται κάθε σοβαρότητας, και η νοημοσύνη σας είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Προσπαθείτε να ταίσετε το «εκείνο» που αντιπροσωπεύει τα κίνητρα, τα ένστικτα και τις βιολογικές ανάγκες του ατόμου, εις βάρος του «Εγώ» που αποτελεί το λογικό μέρος. Ετσι αναζητάτε λόγια που αντηχούν ωραία στα αυτιά σας, για να πνίξετε την ματαιοδοξία του συναισθηματικού σας κόσμου. Οι αλκοολικές φαντασιώσεις του χριστιανισμού είναι η αρρώστια σας, και εγω ο Γιατρός σας.
Αν ο Θεός σας ήθελε όλους καλά, τότε εμείς οι Γιατροί θα είμασταν άνεργοι. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο ο Θεός να δοκιμάζει την Πίστη σας, αφήνοντας τον Διάολο να σας αρρωσταίνει κάνοντας μας πλούσιους. Δεν θυμάστε τον καημένο τον Ιώβ; Πάντως εγώ αν ήμουν κοντά του δεν θα του έλεγα να βλαστημήσει τον Θεό όπως οι φίλοι του, αλλά θα του έλεγα να προσεύχεται ακόμα πιο πολύ και θα του πούλαγα κούτες τα μπεταντίν και τα οξυζενέ.
Γλυψτε τα παπαρια του Γιαχβε προβατακια μου, γιδια μου, μειωμενης αντιληψης ζωακια μου.
Γιατρε νομιζω πως δεν αντεχουν αλλη δοση αληθειας, επεται overdose.
Μη φοβάσαι ξέρω τι κάνω. Οταν κλατάρουν θα τους κάνω μια ένεση με συμπυκνωμένη δόση αλήθειας και θα ξυπνήσουν απο τον λήθαργο.
Αυτό που λές Inept για την μειωμένη αντίληψη έχει αποδειχθεί και επιστημονικά. «Με βάσει στοιχεία που πήραν από 63 άλλες μελέτες που έγιναν από το 1928 μέχρι το 2012, οι επιστήμονες κατέληξαν ότι ευφυΐα και θρησκευτική πίστη είναι μεγέθη αντιστρόφως ανάλογα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, φαίνεται πως ήδη από μικρή ηλικία, όσο πιο έξυπνο είναι ένα παιδί, τόσο περισσότερο πιθανό είναι να απομακρυνθεί από τη θρησκεία. Σύμφωνα με την μελέτη, οι θρησκευτικές πίστεις φαίνονται παράλογες, αντιεπιστημονικές και αναπόδεικτες σε πολλούς έξυπνους ανθρώπους, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αποστασιοποιούνται από τη θρησκεία.»
Οπως πάντα δίνεις μισά στοιχεία.Είναι Αμερικάνικη Μελέτη
υπό την καθοδήγηση φυσικά του εβραίου Καθηγητή Μάρβιν Ζάκερμαν,
Που δημοσιεύτηκε σε ένα αμερικάνικο περιοδικό.Οποια πέτρα αθειας- κατά σύμπτωση- κι αν σηκώσουμε εβραίος θα φανερωθεί από κάτω.Στην πιο υλιστική χώρα του πλανήτη είναι απορίας άξιον που δεν είναι όλοι άθεοι.Τι λες φίλε,αν δηλώσουμε άθεοι θα γίνουμε έξυπνοι?
Ασχετε Αδαη, Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο “Personality and Social Psychology Review”. Είναι ένα έργο με μελέτες πολλών επιστημόνων από το 1928 μέχρι το 2012. Αν πιστεύεις οτι όσοι ασχολήθηκαν με αυτές τις μελέτες ήταν Εβραίοι τότε πρέπει να έρθεις απο το Ιατρείο μου. Η πρώτη επίσκεψη δωρεάν.
Καλημέρα ας είναι και σουαχίλι όσοι ασχολήθηκαν και μαγείρεψαν,απο την στιγμή που ο αρχισέφ είναι Εβραίος το φαγητό θα είναι γαρνιρισμένο με μπόλικη αθεία.
Ασχετε Αδαη ο σέφ είτε είναι Εβραίος είτε έλληνας με αυτά τα υλικά (μελέτες) την ίδια σούπα θα φτιάξει. Πάνω σε αυτές τις μελέτες εργάστηκαν πάρα πολλοί επιστήμονες, και αν νομίζεις οτι ο σέφ μαγείρεψε τα αποτελέσματα, τότε πρέπει να έρθεις οπωσδήποτε απο το Ιατρείο μου. Εχω κάτι χάπια που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ανθρώπους να τα φας να δούμε τι θα απογίνεις. (χούμορ φιλαράκι)
«Οι κάτοικοι της γης είναι δύο ειδών: εκείνοι με μυαλά, αλλά χωρίς θρησκεία, και εκείνοι με θρησκεία, αλλά χωρίς μυαλά» Al-Ma’arri
«Η κατάσταση των τριών μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών: μία άμαξα όπου ο οδηγός είναι Εβραίος, ο επιβάτης Χριστιανός, ενώ στο πορτ παγκάζ είναι στοιβαγμένος ο Μουσουλμάνος.» Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Η πραγματικότητα μέσα στο Μάτριξ του Γιαχβέ είναι αυτή που οδηγεί στην ψευτοΕλευση του Χριστού, στις αλκοολικές φαντασιώσεις του Ιωάννου της ΨευτοΑποκάλυψης, του ψευτοΠαραδείσου της ψευτοΚόλασης, και του ψευτοΔιαόλου σας, και τα μυαλά σας στα κάγκελα.
Ο κεντρικός σας διακόπτης γύρισε στο off απο την στιγμή που εισήλθαν στο σύστημα σας οι Αλκοολικές φαντασιώσεις του χριστιανισμού. Τα οινοπνεύματα του Γιαχβέ μούδιασαν το νευρονικό σας δίκτυο και παρέλυσε η μίζα της ψυχής σας. Ούτε τσάφ δεν κάνει. Η Θρησκεία εξουσιάζει το μυαλό σας. Είναι το ναρκωτικό σας.
Giatre ligoterh methi ligotera psixologika farmaka..
Πάρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον. Είστε το χαζοανθρώπινο είδος που έπλασε απο λάσπη ο Γιαχβέ και δεν μπορείτε να ξεφύγετε απο την βλακεία (πνοή της ζωής) που φύσηξε μέσα σας. Ο πρώτος βλάκας της ιστορίας δεν ήταν άλλος από τον Αδάμ, που έχασε τον Παράδεισο, για να φάει ένα φρούτο. Είστε απόγονοι του βλάκα Αδάμ και κληρονομήσατε την Βλακεία του. Ψέματα σας λένε οι παπάδες οτι κληρονομήσατε και καλά την αμαρτία. Την βλακεία κληρονομήσατε και ο Χριστός ως σύγχρονος Αδάμ την ανέδειξε σε φιλοσοφία.
Να είσαι καλά φίλε,στὸ χωρίο Α´ Πέτρου 4:16, γράφεται«εἰ δὲ ὡς Χριστιανός, μὴ αἰσχυνέσθω, δοξαζέτω δὲ τὸν Θεὸν ἐν τῷ μέρει τούτῳ»: «ἐὰν κάποιος ὀνειδίζεται ὡς χριστιανὸς νὰ μὴν νιώθει ντροπὴ γι᾿ αὐτό, ἀλλὰ νὰ δοξάζει τὸν Θεό». Ὁ ὀνειδισμός, ἀπὸ τοὺς ἐθνικοὺς Ἰουδαίους και άλλους σύγχρονους αντίχριστους, στὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου ἀποτελεῖ τίτλο τιμῆς καὶ ἀφορμὴ κατὰ Θεὸν καυχήσεως γιὰ τὸν ἀπόστολο καὶ γιὰ κάθε μέλος τῆς Ἐκκλησίας. Ἀπὸ τὸν στίχο 14 τοῦ ἰδίου κεφαλαίου ἀντιλαμβανόμαστε ὅτι τὸ ὄνομα τοῦ Χριστοῦ ἀποτελοῦσε (και αποτελεί) αἰτία ὀνειδισμοῦ τῶν πιστῶν από τους άπιστους είτε γινόταν η γίνεται μὲ ὑβριστικὴ είτε με χλευαστικὴ διάθεση, ὅπως φαίνεται καὶ στὶς ἐξωχριστιανικὲς πηγὲς τῆς ἐποχῆς ἐκείνης .Η απιστία είναι ένας ασφαλής τρόπος που διατηρεί ζεστή την πίστη.Για όποιον αισθάνεται υλιστής,μια ερώτηση,λόγου χάρη , Ο Αγιος Αυγουστίνος στερούταν νοημοσύνης και λογικής?Δεν ήξερε,ούτε ρώτησε και
για αυτό δεν έμαθε?Το σίγουρο ήταν πολύ πιο κοντά στα γεγονότα της πρώτης Παρουσίας του Κυρίου από εμάς …
Ασχετε Αδαη συμφωνείς με την ερμηνεία του Ιωάννη Κολιτσάρα για το Α Πέτρου 4.13; «κατά την φανέρωσιν της δόξης του εις την Δευτέραν Παρουσίαν.»
“Γιατρέ” με εισαγωγικά ή χωρίς : Είσαι διαβασμένος κι έχεις τις απόψεις σου – είναι δικαίωμά σου – αλλά έχε υπόψη σου οτι κι εγώ αν θέλω μπορώ να πώ πολύ περισσότερα και να κατηγορήσω τα μυθεύματα , την μυθολογία καθώς και τα κάθε λογής τα παραμύθια , που εσεις θεωρείτε ως θρησκεία σας , καθώς και τις συνεχόμενες κακοήθειες και την χολή που ξερνάτε συνεχώς και αδειαλήπτως απο το μίσος και την λύσσα που έχετε εναντίον του Ιησού Χριστού . Δεν απαντώ στις μωρολογίες σας , και την ανούσια πολύλογία σας επειδή ανησυχώ ή θέλω να υπερασπιστώ αυτά τα οποία πιστεύω – εσείς έχετε ανάγκη απο κάτι τέτοιο – γιατί η θρησκεία σας είναι καθαρά ανθρώπινο δημιούργημα , και όχι Θεϊκό όπως η δική μας πίστη . Εσείς πιστεύετε σε θρησκεία , εμείς σε ζωντανή πίστη εγκαθιδρυμένη απο τον ίδιο τον δημιουργό του παντός . Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη με τι , και με ποιόν τα βάζετε , και θα προσγειωθήτε όχι απλώς ανώμαλα , αλλά θα τσακιστείτε σαν τα πήλινα σκεύη που ρίχνει κάποιος στο έδαφος και μάλιστα σχετικά σύντομα . Ενδεικτικό της μωρείας σας είναι οτι δεν εξετάζετε το άν η θρησκεία και οι θεοί σας είναι ζωντανοί , αλλά
αν είναι Ελληνικοί , λες και το θείο έχει καμμιά εθνικότητα όπως οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και τα σωματεία . Ένας γελείος συρφετός τρελαμένων και ψυχάκιδων εγωϊστών και δασκαλεμένων αχάριστων αντίχριστων που έχουν καββαλήσει το καλάμι , και ντύνωνται καρναβάλια με κελεμπίες για να ικανοποιούν το εγώ τους , και όσο για τον Ελληνισμό , είναι το μόνο πράγμα με το οποίο στην πράξη όχι μόνο δεν έχετε σχέση αλλά είστε και φανατικοί πολέμιοι του ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !
Heron, βλέπεις τον κόσμο μέσα απο τα μάτια της Πίστης σου. Αν γεννιόσουν στην Τουρκία θα έβλεπες με τα μάτια αυτού που αποκαλείς Σκότος τώρα. Αλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. «Η Δόξα ανήκει στον Αλλάχ, τον Κύριο όλων των κόσμων Τον Παντελεήμονα, τον Πολυεύσπλαχνο» αλ Φάτιχα. Σ`αρέσει;
Heron, το Αίμα του Ιησού στέγνωσε και μαζί και οι Ψευτουποσχέσεις του. Η σύγχρονη έρευνα στο πεδίο της Ιστορικότητας του Χριστού έφερε στο φώς στοιχεία τα οποία χρησιμοποιήθηκαν τεχνηέντως για την υποστήριξη της Θεότητας του Χριστού, πλαστογραφίες, και την χρήση τεχνητής επαλήθευσης των προφητειών της ΠΔ στο πρόσωπο του Χριστού απο τους Ανώνυμους συγγραφείς των ευαγγέλιων.
Στο τέχνασμα της τεχνητής επαλήθευσης των προφητειών της ΠΔ στο προσωπο του Χριστου καταφεύγει ο ανωνυμος συγγραφεας του ευαγγελιου που αποδοθηκε στον Ματθαίο. Ετσι, δεν καταγράφει το υποτιθέμενο γεγονός, αλλά δημιουργεί το ίδιο το γεγονός ΓΙΑ ΝΑ («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία. Παραδειγμα «Ἐξ Αἰγύπτου ἐκάλεσα τόν υἱόν μου» Ματθ 2,15 Ὠσηέ 11,1. Το κειμενο μιλαει από μονο του. Όποτε ενα λεγομενο “γεγονος” αποδεικνυεται οτι ειναι ψεμα, τοτε ολο το δογμα που στηριζεται πανω του ειναι αναληθες. “Αγια Γραφη” ο σαπιος κορμος του μυθου και του ψευδους.
Ο Géza Vermes ήταν διακεκριμένος μελετητής στο σύγχρονο πεδίο της ιστορικής έρευνας του Ιησού, και τον περιγράφει ως έναν εξ ολοκλήρου Ιουδαιο χαρισματικό αντρα που ξεκίνησε να κηρύττει την έλευση της Βασιλείας του Θεού μέσα στη ζωή της γενιάς του.
Οι υποσχέσεις του Χριστού σχετικά με την 2α παρουσία του εντός της Γενιάς των μαθητών του (Ματθ 24.34) ΔΕΝ εκπληρώθηκαν, και έτσι ένας πλαστογράφος για να καθησυχάσει τα πρόβατα έγραψε την Β Πέτρου επιστολή και την χρέωσε στον Απ Πέτρο λέγοντας: «ο Κύριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας.» 3.15 και οτι μια μέρα του Θεού είναι χίλια χρόνια για τον άνθρωπο. Για τους περισσότερους ειδικούς το ζήτημα της συγγραφικής ταυτότητας έχει ήδη επιλυθεί. Ο απόστολος Πέτρος δεν εγραψε αυτή την επιστολή. Η πλειοψηφια των μελετητών υιοθετεί αυτή την προοπτική χωρίς πολλή συζήτηση. «Είναι λοιπόν βέβαιο ότι η Β Πετρου επιστολη δεν προέρχεται από τον Πέτρο και αυτό σήμερα αναγνωρίζεται ευρέως» Werner Kümmel.
Η απάτη και η πλαστογραφία βουνό ολόκληρο. Και αφού η Πίστη σας μετακινεί βουνά, κάντε εναν κόπο να ρίξετε το βουνό με τα ψέματα σας στην θάλασσα για χάριν της αλήθειας.
Ο χριστιανισμός γκρέμισε το ελληνικό πνεύμα και στην θέση του έχτισε ενα αυθέρετο με εβραικά υλικά. Οι πρόγονοι σας είναι ο Αβραάμ ο Ισαάκ και ο Ιακώβ, και η κοσμογονία σας είναι η Γένεση με τον Αδάμ και την Ευα και το παραμύθι της πτώσης. Αστεία πράγματα. Μέχρι και ο croif 101 ξύπνησε και δεν τα γουστάρει.
«Είμαστε οι “ορτοντόξ”. Από το Ελληνικό ερχόμαστε στό Εβραίικο. Μ’ ένα λόγο, ο μέγας και ο βαθύς εβραίικος πολιτισμός (δεν ειρωνεύομαι, κυριολεκτώ) μέσα από τη χριστιανική του μετάλλαξη, πέρασε ως το μυελό των οστών και στη διπλή σπείρα του DNA όλων των νεοελλήνων. Ένα μόνο δε γνωρίζουν. Ότι ο σπουδαίος αυτός πολιτισμός είναι εντελώς αντίθετος με τον πολιτισμό της κλασικής Ελλάδας. Το αρνί και ο λύκος.» Κείμένο από την ΓΚΕΜΜΑ του Δ. Λιαντίνη
«η μεγάλη Εκκλησία το παραδέχεται ανοιχτά και δέχεται ως αληθινή την υποτιθέμενη κοσμογονία των Ιουδαίων. Και φυσικά, ως πρώτο άνθρωπο θεωρούν τον ίδιο που πιστεύουν οι Ιουδαίοι, και όσον αφορά στους απογόνους του ισχύει και για τους χριστιανούς η ίδια γενεαλογία. Εξιστορούν κι αυτοί τις ίδιες εχθροπραξίες μεταξύ αδελφών, την αποδημία στην Αίγυπτο και την φυγή από εκεί.» Κελσος
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙ. Στην Ελλάδα, έρευνα της Καπα Research το 2015, έδειξε πως το 45,9% δηλώνει πως δεν είναι θρησκευόμενοι, σε σχέση με μόλις 13,8% το 2001.
Άθεοι δήλωσαν το 14,7% σε σχέση με μόλις 1,8% το 2006. Το 37.4% πιστευει στη μετάθάνατο ζωή, Ενω το 45.6 ΟΧΙ. Το 31.8 πιστευει στη Δευτέρα Παρουσία και την τελική κρίση ζωντανών, Ενω το 55.3 ΟΧΙ.
Το 30.2 πιστευει στην ύπαρξη παράδεισου και κόλασης, Ενω το 56.9 ΟΧΙ. Το 27.3 πιστευει στις μεγάλες προφητείες, Ενω το 62.8 ΟΧΙ. Από έρευνες που έγιναν σε ό,τι αφορά τη σχέση των νέων με την εκκλησία: Οι νεαροί έχουν την αίσθηση ότι η Εκκλησία στην Ελλάδα διανύει μια έντονη περίοδο αλλαγής.Οι Εκκλησίες θα ήταν αρκετά κενές αν οι συνταξιούχοι δεν συμμετείχαν ενεργά, λένε οι νεαροί. Οι Έλληνες δεν βλέπουν κανένα λόγο γιατί θα πρέπει να σηκωθούν την Κυριακή νωρίς το πρωί για να πάνε εκκλησία, τόνισαν οι νεαροί. Ο λαός είναι τόσο εκκοσμικευμένος ώστε δεν τους ενδιαφέρει ο Χριστός και η Εκκλησία Του σκέφτεται ο Νίκος. Οι νεαροί δεν ντρέπονται να ασκήσουν αυτοκριτική. Κατά την γνώμη τους η Εκκλησία μπορεί να πάει άσχημα όταν τα παρόντα ενεργά μέλοι, οι συνταξιούχοι, πεθάνουν.»
ΠΡΑΓΜΑΤΙ.. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! …. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!
Είσαι σίγουρος οτι πολεμώ; Εχω έρθει με το 2% της επεξεργαστικής μου ισχύς, και το πολύ πολύ να δημιουργηθεί κανα ψιλοθερμό επεισόδιο με τον Ασχετο της παρέας σας. Αν κατέβω στην πίστα με φούλ γκάζια θα θρηνήσετε Θύματα.
οπα μαγκα μου κουλαρε λιγακι αυτα τ α λεν οι τζαμπα μαγκες !! γιατρε θες φαρμακακια να στανιαρεις !! η ψυχη σου βρωμαει !! αυτο ειναι πολυ κακο πραγματικα !!!!
Το μαντρί του Γιαχβέ – Ιησού εκτρέφει λύκους (σαν και σένα) ενδεδυμένους με χιτώνα προβάτου ταίζοντας τους καθημερινά οχι με στέρεα τροφή αλλά με τις αλκοολικές φαντασιώσεις του μαύρου ιερατείου και λοιπών τυχάρπαστων πλανεμένων με τα μυαλά στα κάγκελα της βλακείας και της ανοησίας που κληρονόμησαν απο το ελλατωματικό dna του Αδάμ και της Εύας της αμαρτωλής που έφαγε το μήλο και οδήγησε ολη την ανθρωπότητα στην αμαρτία και στον θάνατο. Για αυτόν τον λόγο το κατατεθέν λογότυπο της apple είναι ενα δαγκωμένο μήλο.
ευχομε οταν μπουν οι τουρκοι στην ελλαδα πρωτα στο σπιτι σου να μπουν να σε χερετισουν καντους πριν σε φαν κι το ταπεζι !!! αν τους δεις μην τρομαξεις κι λες παναγια μου θεε μου σωσεμεεεεεεεε
Φιλαράκι αν οι Τούρκοι μπούν στο σπίτι μου δεν θα βγούν ζωντανοί. Το σπίτι μου θα γίνει ο Τάφος τους, και εγω Εθνικός Ήρωας. Και κάτσε εσυ δειλή κοτούλα να παρακαλάς την παναγίτσα και τον Μύθο Χριστό να έρθει να σε σώσει. Αυτός δεν έσωσε ούτε τον ευατό του και θα σώσει εσένα; Εγω θα σε σώσω ρε χλιμίντζουρα κι ας μου την μπαίνεις.
κ@##σε ο γιατρος εχει παθει παροξισμο !! εχει λυσαξει που αρχισε ο κοσμος να ξηπνα και φενετε στις απαντισεις που πεταει και λεει τα νεοταξηκα του !!
Τελίτσα, αυτό λέω και εγώ. Οι έλληνες έχουν αρχίσει να ξυπνάνε. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙ. Δες τα παραπάνω.
οτι πεις …………. αφεντικο της μασονικης στοας !!
Εγώ ο Doctor με τα πολλά παράσημα (τύπου Σεφερλής Θεοχάρης) έχω αναπτύξει μια καινούρια μέθοδο αναισθησίας, που εγγυάται ακαριαία παύση της συνείδησης (Brain Death) χωρίς παρενέργειες. Ονομάζεται η αναισθησία της Ματσόλας. (Anesthesia of matzola) Καναδοί επιστήμονες μετά απο εκτεταμένες έρευνες και πειράματα απεφάνθησαν οτι η Anesthesia of matzola είναι αποτελεσματική 100% επιβεβαιώνοντας οτι κανείς ασθενής δεν ξύπνησε κατά την διάρκεια της εγχείρησης (αλλα ούτε και μετά). Πρόκειται για μια επανάσταση στον κλάδο της αναισθησιολογίας δήλωσε ο διάσημος αναισθησιολόγος Liveris Drakoulakos. Αν θέλεις να απαλλαγείς μια για πάντα απο την βλακεία σου ελα απο το ιατρείο μου.
ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΝΕΔΥΘΗΚΕ…
ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ….
https://www.youtube.com/watch?v=9e3TRIAuWSo
ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ! ΘΕΟΙ ΕΣΜΕΝ!
Δεδομένου οτι οι προφητείες που εξήλθαν απο το στόμα του Χριστου για την 2η έλευση (σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα των anonymous writers of the gospels) ΔΕΝ εκπληρώθηκαν, τι να λέμε για τους Αγίους του;
Αν γεννιόσουν στην Τουρκία κατα 98% θα ήσουν μωαμεθανός και η “αλήθεια” σου θα ήταν ο Αλλάχ με χρέος να κοινωνήσεις την “αλήθεια” στους υπόλοιπους μέσω του Ισλάμ. Ο κάθε οπαδός με τα μυαλά στα κάγκελα βιώνει την “αλήθεια” του, και εγω βιώνω την Τρέλα σας.
Μην παρεξηγείτε τον καλό μου φίλο .Ενα κατεργάρικο δαιμόνιο δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί εδώ και πολύ πολύ καιρό.«Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ Θεού ελέησόν τον δούλον σου».
Ενα δαιμόνιο μόνο; Με προσβάλεις. Εδώ ο άσχετος chaoskampf έχει μια ολόκληρη λεγεώνα μέσα στην κεφάλα του, και εγώ ο σχετικός ο μέσα σε όλα με απ`όλα ενα μόνο δαιμόνιο; Κάτσε καλά. Περπατώ και τρέμει ο τόπος. Στο σπίτι .. χαμός. Στο Ιατρείο .. άστο. Οι ασθενείς μου γίνονται καλά στο πίτς φιτίλι. Απο την πρώτη συνεδρία καταλαβαίνουν οτι υπάρχουν και χειρότερα. Τι λες τώρα.
https://www.youtube.com/watch?v=7hH5IjD6-WA
Ο ευλογημένος ιατρός Π.Σαββας Φιλοθείτης αναλύει τους κακούς λογισμούς
με ψυχωφελή τρόπο.
Μάθε ότι:
Ο μεγαλύτερος και καλύτερος φίλος είναι : Ο Θεός.
Οι καλύτεροι σύντροφοι είναι : Οι γονείς.
Το καλύτερο σπίτι είναι : Το σπίτι σου.
Η καλύτερη ευτυχία είναι : Η καλή συνείδηση.
Η ωραιότερη ημέρα είναι : Η σημερινή.
Ο καλύτερος χρόνος είναι : Τώρα.
Η καλύτερη μέθοδος για να νικήσεις είναι : Η πειθαρχία.
Η καλύτερη ασχολία είναι : Η εργασία.
Η καλύτερη διασκέδαση είναι : Η μελέτη.
Η πλουσιότερη συλλογή είναι : Η συλλογή των καλών πράξεων.
Ο πιο εύκολος δρόμος για να είσαι ευτυχής είναι : Η ευθεία οδός.
Η μεγαλύτερη χαρά είναι : Το εκπληρωθέν καθήκον.
Η μεγαλύτερη δύναμη είναι : Το καλό.
Η καλύτερη συμπεριφορά είναι : Η φιλοφροσύνη.
Ο μεγαλύτερος ηρωισμός είναι : Το θάρρος να είσαι καλός.
Το μεγαλύτερο σφάλμα είναι : Το ψέμα.
Η χειρότερη φτώχεια είναι : Η τεμπελιά.
Η μεγαλύτερη καταστροφή είναι : Η αποθάρρυνση.
Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι : Το κακό.
Το καλύτερο σπορ είναι : Να κάνεις το καλό.
Και αν θέλεις ακόμα μια συμβουλή, θέτε στον εαυτόν σου, κάθε βράδυ, έπειτα από την προσευχή σου,
αυτή την ερώτηση :
Τι καλό έκαμα σήμερα; . .
Μακάριο το σπίτι, που όλοι προσεύχονται.
t, απαντάς με γενικότητες πράγμα που σημαίνει οτι είσαι πολύ απελπισμένος. Ούτε ενα επιχείρημα για όσα είπα παραπάνω. Δεν τόλμησες καν να αντιπαρατεθείς. «Ο μεγαλύτερος και καλύτερος φίλος είναι : Ο Θεός.» Ποιός Θεός απ`όλους; «Το μεγαλύτερο σφάλμα είναι : Το ψέμα.» Θες να μιλήσουμε για τα χριστιανικά ψέματα; Για τις ψευτοπροφητείες σας; Για τις πλαστογραφίες σας; Για τους απατεώνες ανώνυμους συγγραφείς των ευαγγελίων;
Ελληνίδες, Έλληνες! Για ό,τι κακό έγινε έως τώρα στην Ελλάδα από όλους αυτούς που γέλασαν και πρόδωσαν τον ελληνικό λαό, το είδαμε πια, το ζήσαμε, το πληρώνουμε κάθε μέρα. Όμως, σοβαρό μερίδιο ευθύνης έχουμε κι εμείς, παρόλο που είπαμε το “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα. Κι αυτό, γιατί δεν είναι μόνο τα οικονομικά, αλλά εν γένει ο τρόπος ζωής μας, ο οποίος ούτε ελληνικός είναι μα ούτε και ορθόδοξος.
Και ενώ τα ψέματα των κυβερνώντων διαδέχονταν το ένα το άλλο εμείς ανεχτήκαμε την ροή των πραγμάτων όπως την σκηνοθέτησαν αυτοί. Ενώ μας φώναζαν οι Πατέρες μας να αλλάξουμε τρόπο ζωής και να επιστρέψουμε στις διδαχές των Αγίων μας και του γένους μας, εμείς «αγρόν αγοράζαμε». Για δεκαετίες υποκύψαμε στον ανθελληνικό τρόπο ζωής που μας επέβαλλαν. Και φτάσαμε στο σήμερα με μια χώρα λεηλατημένη, να πεινάμε, να μας έχουν αρπάξει τον ορυκτό μας πλούτο, να έχουμε μουσουλμανική παιδεία στα σχολεία μας, και με την απειλή πολέμου να ελπίζουμε σε ποιους; Σε αυτούς όλους που μας οδήγησαν εδώ; Σε αυτούς όλους που έχουν δημιουργήσει μέτωπο εντός των πυλών με τους μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι στο όποιο πολεμικό κτύπημα θα στραφούν εναντίον μας;
Ήταν ανόητοι οι Πατέρες μας που φώναζαν για μετάνοια τόσο καιρό; Έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να ξυπνήσουμε; Ή ακόμα κοιμόμαστε; Ποιος άλλος εκτός του Θεού μας έμεινε; Είναι όμως μαζί μας ο Θεός ή νομίζουμε ότι είναι; «Μείνατε ἐν ἐμοί, κἀγὼ ἐν ὑμῖν» είπε ο Χριστός· τόσα χρόνια ζούμε όπως μας έδειξε ο Χριστός; Αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας ή βριζόμαστε κάθε μέρα; Είμαστε Ορθόδοξοι στην ουσία ή μόνο στην εικόνα και «παίζεται» κι αυτό; Ας αναλογιστούμε πόσο κοντά στον Θεό είμαστε, και αν δεν είμαστε ας ξεκινήσουμε να κλαίμε όλοι μαζί, γιατί ούτε τον Θεό έχουμε μαζί μας… και είμαστε τελείως μόνοι μας, οδηγούμενοι στον αφανισμό.
Τελείωσαν τα ψέματα τούτη την ώρα. Τελείωσε κι ο χρόνος. Καιρός μετανοίας και επιστροφής στην αγκαλιά του Πατέρα Θεού. Δεν μπορούμε να ελπίσουμε σε Αυτόν αν εμείς είμαστε απάνθρωποι μεταξύ μας. Δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον Θεό που δεν βλέπουμε, αν εμείς δεν αγαπάμε αυτόν που βλέπουμε, τον συνάνθρωπό μας. «Ό,τι σπείρεις θερίσεις» μας είπε, κι εμείς τόσα χρόνια τι σπείραμε;
SOCRATESNIOS
Καλημέρα,φιλε ”Γιατρέ”.Καλή εβδομάδα να έχουμε.Χίλια χρόνια ανθρώπινα είναι
μια ημέρα για εσένα Κύριε διότι έχει γραφτεί πριν τον Ερχομό Σου,Υιέ Ανθρώπου”Χιλια έτη της ζωής μας, δια σε τον προαιώνιον Θεόν είναι μία ημέρα, ωσάν η χθεσινή, η οποία επέρασε”. (Ψαλμοί 89,4) .
Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας,στην Κ.Δ ο Απόστολος Παύλος γράφει για την μακροθυμία του Θεού πρίν την ΄σύνταξη της Β Επιστολής Πέτρου !Ρωμ. 2,4 ” ἢ τοῦ πλούτου τῆς χρηστότητος αὐτοῦ καὶ τῆς ἀνοχῆς καὶ τῆς μακροθυμίας καταφρονεῖς, ἀγνοῶν ὅτι τὸ χρηστὸν τοῦ Θεοῦ εἰς μετάνοιάν σε ἄγει;διόρθωσιν;’Σύμφωνα με την wiki γράφτηκε το 56 μ.χ.
Ασχετε Αδαη Ερώτηση. Η υπομονή και η ανεκτικότητα (μακροθυμία) του Θεου πρός τους ανθρώπους είναι ανεξάντλητη; Θα είναι μακρόθυμος προς αυτούς για πάντα; Για να σε δώ φιλαράκι;
Συγνώμη τώρα είδα την ερώτηση,όχι δεν είναι για πάντα μέσα στον χρόνο.
Η γνωστὴ παραβολὴ τοῦ ὀφειλέτου τῶν «μυρίων ταλάντων» (Ματθ. 18,24)
μας δίνει την απάντηση.Το «Κύριε, μακροθύμησον ἐπ ̓ ἐμοὶ καὶ πάντα σοι ἀποδώσω» (Ματθ. 18,26) έγινε πράξη, όμως η αθλια στάση του οφειλέτη
οδήγεί τελικά στον κλαυθμό και τον τριγμό των οδόντων.
«καὶ ὀργισθεὶς ὁ κύριος αὐτοῦ παρέδωκεν αὐτὸν τοῖς βασανισταῖς ἕως οὗ ἀποδῷ πᾶν τὸ ὀφειλόμενον αὐτῷ»(Ματθ. 18,34).Καλό Βράδυ
Ασχετε Αδαή, ποια προφητικά μελλοντικά γεγονότα δεικνύουν το τέλος της μακροθυμίας του Θεού;
Πρώτα ας δούμε το γενικό πλαίσιο των εσχάτων ημερών,
υποταγή του άνθρωπου στις ανάγκες της σάρκας και παραμέληση πνεύματος ψυχής ζώσας με συνέπεια,
απιστία (Θεοποίηση του άνθρωπου, ανθρωποποίηση του Θεού),΄ψύχρανση ανθρώπων ,ασέβια,νομιμοποίηση ακολασίας.
Ακόμα θα υπάρξει στις τελευταίες των ημερών εντυπωσιακή άνοδος επιστήμης(να δύναται να πράξει θαυμαστά που έγιναν την εποχή που έζησε Ο Κύριος ως άνθρωπος).
Στα πιο ειδικά συνοπτικά σύμφωνα με τα ευαγγέλια, παγκόσμιοι πόλεμοι,ψευδόχριστοι,ψευδοπροφήτες,αντίχριστοι,ερχομός του βδελύγματος της ερημώσεως,Αποδοχή του από Τον κόσμο,Καταστροφή Της Ιερουσαλήμ εκ νέου,ο ήλιος θα χάσει το φώς του , η σελήνη δεν θα φέγγει , ουράνια σώματα θα πέσουν , θα διασαλευθεί το σύμπαν,θα καταρεύσει αυτό(υλη) που βλέπουμε για να δούμε αυτόν που δεν βλέπουμε.
Αρα λοιπόν πότε θα στερέψει η μακροθυμία του Θεού;
Φίλε μου έκανε εντύπωση τελευταία μια φράση Του Αγγλου μακαρίτη Νεοταξίτη διασήμου φυσικού που είχε βάλει στόχο
να διαψεύσει τον Ιερό Αυγουστίνο που πίστευε
ότι δεν προηγήθηκε ο χρόνος και ο χωρος της δημιουργίας.
”Κάποια στιγμή πριν έρθει το τέλος του σύμπαντος θα χαθεί το φως από τα ουράνια σώματα,Θα σβήσει”.Γιατί αυτή η φράση?Δεν γνώριζε ότι το είπε ο Χριστός?Δεν είμαστε μακρυά από το τέλος.
Ασχετε Αδαή σε έπιασα αδιάβαστο. Δεν ξέρεις πότε θα στερέψει η μακροθυμία του Θεου;
Καλημέρα ,η Μακροθυμία του Θεού τελειώνει εκεί που
αρχίζει η Κρίσης του .
Αρα λοιπόν στην 2α παρουσία, η οποία σύμφωνα με τις υποσχέσεις του Χριστού (Ματθ 24.34) έπρεπε να λάβει χώρα μέσα στην Γενιά των μαθητών του. Το 3.15 εδάφιο της Πλαστής Β Πέτρου επιστολής χρησιμοποιήθηκε προς εξαπάτηση των πιστών, δίνοντας παράταση στον χρόνο της 2α παρουσίας, με σημείο αναφοράς την «μακροθυμία» και όχι τις υποσχέσεις του Χριστού.
Φίλε,έχεις απωλέσει την λογικήν?Που βρισκόμαστε
΄όταν μίλησε ο Κύριος για τα έσχατα?
Τι είχαμε μέχρι τότε?Την γέννηση,την βάπτιση,Την διδασκαλία Του Κυρίου στους μαθητές,Τα θαύματα που ενήργησε η θεία χάρη του .Η προδοσία,Τα πάθη ,η σταύρωση,η ανάσταση,η ανάληψη,η πεντηκοστή δεν είχαν τελεστεί.Γιατί ομιλεί στους μαθητές του για την συντέλεια τόσο πρόωρα?Γιατί δεν περιμένει την πεντηκοστή,που θα είχαν Το Αγιο Πνεύμα?Διότι δεν ομιλεί στους
μαθητές αλλα σε όλη την ανθρωπότητα μ,χ. δηλαδή και σε εμάς.
Ας τα πάρουμε από την αρχή τα εδάφια.
Αφού είπεν Ο Κύριος στους αγαπημένους μαθητές του ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο απο αυτά που βλέπουν ,συνεχίζει το κείμενο,
Ματθ. 24,3 Και ενώ αυτός εκάθητο στον όρος των Ελαιών, τον επλησίασαν οι μαθηταί ιδιαιτέρως και του είπαν• “πες μας, πότε θα γίνουν αυτά και ποιό θα είναι το σημείον, που θα προαναγγέλη την ένδοξον παρουσίαν σου και το τέλος του κόσμου;”
Ματθ. 24,4 Και απεκρίθη ο Ιησούς και τους είπε• “προσέχετε μήπως τυχόν σας πλανήση κανείς.
Ματθ. 24,5 Διότι πολλοί θα έρθουν με το ιδικόν μου όνομα και θα λέγουν• εγώ είμαι ο Χριστός και θα παρασύρουν πολλούς στον δρόμον της πλάνης.Ας Φρενάρουμε, τι έχουμε εδώ?
Την υπόσχεση Του Κυρίου ότι θα΄ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ που θα πουν
ότι είναι ο Χριστός και ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ.
Πολλοί=μεγάλο πλήθος.Μέχρι τότε πόσοι πίστευαν στον
Χριστό?Ελάχιστοι .Μην ξαχνάμε ότι προτίμησε ο όχλος
να σωθεί ο Βαραβάς παρά ο Κύριος.
Πως ομίλησε τότε για μεγάλο αριθμό μεσίων αφού δεν ήταν ακόμη καν Μεσίας ο Χριστός για τα πλήθη και ακόμα περισσότερο πως ομίλησε ότι μεγάλος αριθμός πιστών θα πλανηθούν,αφού με το ζόρι πίστευαν τότε σε αυτόν ολίγοι εθνικοί και ελάχιστοι Ρωμαίοι και Ιουδαίοι +τους μαθητές
του?Γράφτηκε στους Ψαλμούς μια ημέρα του Κυρίου
Χίλιες ημέρες για εμάς λύνοντας το πρόβλημα του χρόνου
για εμφάνιση πρώτα πολλών πιστών που θα πλανηθούν
απο πολλους ψεύτικους μεσίες και για την κατανόηση του κειμένου της συντελείας.
Εαν θέλεις μπορουμε να κάνουμε ανάλυση όλο το κεφάλαιο.
Στο τέλος του προφητικού του λόγου ο Χριστός τους είπε: «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.» ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ. Όλα αυτα!! ΟΧΙ τα μισά. Και οι ψευδοπροφήτες και οι αντίχριστοι και τα σημεία, και η 2α παρουσία ΠΡΙΝ παρέλθει η γενιά τους. Οταν η “προφητεία” δεν εκπληρώθηκε οι πλαστογράφοι έπιασαν δουλειά. (βλέπε Β Πέτρου 3.15) «Το δε γεγονός, ότι ο Κυριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας» χα χα χα καλό γέλασα!!
Λέει ο Ανώνυμος με το κόμμα παραπάνω οτι το μόνο που υπάρχει είναι ελληνορθοδοξία και οτι ο Ισραήλ απορρίφθηκε απο τον Χριστό. Σοβαρά; Λίγη Ιστορία αδιάβαστο τέκνο μου. Η Αγία Γραφή που κρατάς στα χέρια σου περιέχει ΔΥΟ διαθήκες. Η πρώτη Διαθήκη είναι αυτή που έκανε ο Θεός με τον Λαό Ισραήλ. ΟΧΙ με τους έλληνες. Σύμφωνα με τα ευαγγέλια ο Χριστός είπε στους μαθητές του να κηρύξουν ΜΟΝΟ στα απολωλότα πρόβατα του οίκου Ισραήλ. ΟΧΙ στους εθνικούς. ΟΧΙ στους έλληνες. «Τούτους τους δώδεκα απέστειλεν ο Ιησούς και παρήγγειλεν εις αυτούς, λέγων· Εις οδόν εθνών μη υπάγητε, και εις πόλιν Σαμαρειτών μη εισέλθητε· υπάγετε δε μάλλον προς τα πρόβατα τα απολωλότα του οίκου Ισραήλ.» Ματθ 10.5-6. Λίγο πριν τον θάνατο του ο Χριστός αποκάλυψε στους μαθητές του οτι έχει και άλλα πρόβατα που δεν είναι απο την αυλή αυτή (του Ισραήλ) και οτι είναι και αυτά συμμέτοχα στην ουράνια βασιλεία. Μετά την πεντηκοστή λοιπόν ο Απ Πέτρος βλέπει σε όραμα ενα σεντόνι να κατεβαίνει απο τον ουρανό έχοντας πάνω του όλα τα ζώα της Γής ακόμα και αυτά που θεωρούνταν ακάθαρτα απο τον μωσαικό νόμο. (Πράξεις 10.15-20). Αυτα τα ακάθαρτα ζώα ήταν ολοι οι άλλοι λαοί της Γης εκτός απο τον Ισραήλ. Ηταν τα έθνη τα οποία ο Θεός καθάρισε και έτσι ο Απ Πέτρος και οι υπόλοιποι άρχισαν να κηρύττουν και στα έθνη και στους έλληνες. «Εάν λοιπόν ο Θεός έδωκεν εις αυτούς την ίσην δωρεάν ως και εις ημάς, διότι επίστευσαν εις τον Κύριον Ιησούν Χριστόν, εγώ τις ήμην ώστε να δυνηθώ να εμποδίσω τον Θεόν; Ακούσαντες δε ταύτα ησύχασαν και εδόξαζον τον Θεόν, λέγοντες· Και (ΚΑΙ) εις τα έθνη λοιπόν έδωκεν ο Θεός την μετάνοιαν εις ζωήν» Πράξεις 11.18. Η απαρχή είναι ο λαός ΙΣΡΑΗΛ και οχι οι έλληνες. «Σεις είσθε υιοί των προφητών και της διαθήκης, την οποίαν έκαμεν ο Θεός προς τους πατέρας ημών. Προς εσάς πρώτον (τον Ισραήλ) ο Θεός αναστήσας τον Υιόν αυτού Ιησούν απέστειλεν αυτόν διά να σας ευλογή..» Πραξ 3.26. Ο Χριστός λοιπόν ήρθε να κηρύξει ΜΟΝΟ στα πρόβατα του οίκου Ισραήλ. Οι ελληνορθόδοξοι ήταν τα ακάθαρτα Ζώα μέσα στο σεντόνι. Κάνε εναν κόπο και διάβασε την Αγία Γραφή.
Και επειδή Ανώνυμε με το κόμμα άνοιξες θέμα μέσα απο το πηδάλιο θα πω αυτό:
Ο Ιωάννης ο Νηστευτής θέσπισε 4 Κανόνες «περί μαλακίας» όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τους έλληνες φιλόσοφους ότι είχαν κυριευθεί από το πάθος της μαλακίας. «ο Θεός μισώντας τόσο πολύ εκείνους τους υπερηφάνους φιλόσοφους των Ελλήνων, τους άφησε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν δια τιμωρία της ειδωλολατρείας των» Πηδαλιον σελ 567 http://www.kenef.phil.uoi.gr/pdf/14936/14936.pdf Τα υπόλοιπα αργότερα γιατί εχω δουλειά.
Καλημέρα,Ο Αγιος Ιωάννης ονομάστηκε Θεολόγος γιατί στα γραφόμενα του εμπεριέχεται πλήρως η χριστιανική θεολογία.«Ἐὰν ἐμοὶ διακονῇ τις, ἐμοὶ ἀκολουθείτω, καὶ ὅπου εἰμὶ ἐγώ, ἐκεῖ καὶ ὁ διάκονος ὁ ἐμὸς ἔσται· καὶ ἐάν τις ἐμοὶ διακονῇ, τιμήσει αὐτὸν ὁ Πατήρ. Ο Ιησούς ξεκαθαρίζει ότι όσοι τον ακολουθούν, ανεξάρτητα της εθνικότητας τους, θα τιμηθούν από το Πατέρα Θεό». Οι φράσεις «καί ἄλλα πρόβατα ἔχω , ἅ οὐκ ἔστιν ἐκ τῆς αὐλῆς ταύτης» διευρύνουν τον λόγο Του Θεού και στους εθνικούς.Ο Αγιος Ιωάννης ένα μεγάλο μέρος της ζωής του έζησε όχι μόνο στην έρημη Πάτμο, όπου έγραψε την Αποκάλυψη αλλά και στην ελληνικότατη Έφεσο την πατρίδα του Ηράκλειτου και εκεί ήρθε σε επαφή με το ελληνικό πνεύμα.Στο στίχο 7, 35 οι Ιουδαίοι εμφανίζονται να προλέγουν ασυνείδητα ότι ο Χριστός θα κηρυχθή στους Έλληνες: «ποῦ οὗτος μέλλει πορεύεσθαι ὅτι ἡμεῖς οὐχ εὑρίσκομεν αὐτόν ; μή εἰς τήν διασποράν τῶν Ἑλλήνων μέλλει πορεύεσθαι καί διδάσκειν τούς Ἕλληνας ;».Και κάτι περισσότερο: ο Ιωάννης εμφανίζει τη δημόσια δράση του Ιησού στην ολοκλήρωσή της τη στιγμή ακριβώς που Έλληνες ζητούν να τον δουν (12, 20). Ησαν δέ τινες ῞Ελληνες ἐκ τῶν ἀναβαινόντων, ἵνα προσκυνήσωσιν ἐν τῇ ἑορτῇ. Οὗτοι οὖν προσῆλθον Φιλίππῳ τῷ ἀπὸ Βηθσαϊδὰ τῆς Γαλιλαίας, καὶ ἠρώτων αὐτὸν, λέγοντες· Κύριε, θέλομεν τὸν ᾿Ιησοῦν ἰδεῖν. Ἔρχεται Φίλιππος, καὶ λέγει τῷ ᾿Ανδρέᾳ, καὶ πάλιν ᾿Ανδρέας καὶ Φίλιππος λέγουσι τῷ ᾿Ιησοῦ. Ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς ἀπεκρίνατο αὐτοῖς λέγων· ἐλήλυθεν ἡ ὥρα, ἵνα δοξασθῇ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου(ο Φίλιππος και ο Ανδρέας καθόλου τυχαίο έχουν ελληνικά ονόματα)Ο Χριστός σε κανένα άλλο σημείο δεν λέει, με την ευκαιρία της συνάντησης του με κάποιους ανθρώπους, ότι ήλθε η ώρα για να δοξασθεί, παρά μόνο όταν ζητούν να τον γνωρίσουν οι Έλληνες.Η Καινή διαθήκη με διδάσκαλους τους Ελληνες είναι η αλήθεια του Θεού στους άνθρωπους.Η ορθοδοξία άναψε και κρατάει αναμμένο το αναστάσιμο φως,για όποιον επιθυμεί ζωήν αιώνιαν.
Ασχετε Αδαη, Η απαρχή είναι ο λαός ΙΣΡΑΗΛ και οχι οι έλληνες. Στα πρόβατα του οίκου Ισραήλ ήρθε ο Χριστός να κηρύξει ΟΧΙ στούς έλληνες. (Ματθ 10.5-6) Επίσης, «ήτο δε η γυνή Ελληνίς, Συροφοίνισσα το γένος· και παρεκάλει αυτόν (τον Χριστό) να εκβάλη το δαιμόνιον εκ της θυγατρός αυτής. Ο δε Ιησούς είπε προς αυτήν· Άφες πρώτον να χορτασθώσι τα τέκνα· (οι Ισραηλίται) διότι δεν είναι καλόν να λάβη τις τον άρτον των τέκνων και να ρίψη εις τα κυνάρια. » Μάρκος 7.26-27. Οι έλληνες ήταν τα ακάθαρτα ζώα μέσα στο σεντόνι. (Πράξεις 10.15-20)
Αυτά τα ακάθαρτα Ζώα λοιπόν τα άγιασε ο Θεός και προέτρεψε τον Απ Πέτρο και τους υπόλοιπους να κηρύξουν το ευαγγέλιο και σε αυτά για να γνωρίσουν τον Χριστό και να σωθούν. «Και (ΚΑΙ) εις τα έθνη λοιπόν έδωκεν ο Θεός την μετάνοιαν εις ζωήν» Πράξεις 11.18. Οταν ο Απ Παύλος ήρθε στην Αθήνα για να κηρύξει, το Πνεύμα του ταράχτηκε μέσα του βλέποντας την ειδωλολατρία, και κάποιοι απο τους επικούρειους και στωικούς φιλοσόφους φώναξαν: «Τι θέλει τάχα ο σπερμολόγος ούτος να είπη; » Πράξεις 17. 16-18. Πάμε να δούμε και λίγο Ιστορία . Η θρησκεία των ελλήνων πρίν τον Χριστό ήταν το δωδεκάθεο. Επίσης η θρησκεία των ελλήνων μ χ συνέχισε να είναι παγανιστική. Η αθήνα στην οποία είχε κηρύξει ο Απ Παύλος, τον 4ο αιώνα μ χ ήταν παγανιστική και ΟΧΙ χριστιανική. (Ιστορια του Ελληνικου Εθνους τομ 9 σελ 16) Τον 6ο αιώνα μ χ ο Ιουστινιανός έθεσε σε εφαρμογή αυστηρότατους νόμους για τους «αλιτήριους έλληνες» όπως ο ίδιος τους είχε χαρακτηρίσει. (Codex Iustianianus 1.11.10) Ετσι εξαπέλυσε εναν τεράστιο διωγμό εναντίων των ελλήνων όπως μαρτυρούν ο Μαλάλας και ο Θεοφάνης. (Ιστορια του Ελληνικου Εθνους τομ 9 σελ 193) Στους έλληνες ο Χριστός επιβλήθηκε με την Βία. Δεν τον ήθελαν γιατι ήταν αλιτήριοι σύμφωνα με τον Αγιο Ιουστινιανό.
Επιμένεις στην Υπερμεγέθη περερμηνεία.Για κανένα δεν είπε ο Θέος ήρθε η ώρα να
δοξαστεί ο Υιος Του Ανθρώπου παρά μονο για Έλληνες,ΜΌΝΟ που ακουσε χωρίς καν να τους δεί!Είναι άλλη μια προφητεία μπροστά τα μάτια σου και δεν την βλέπεις.Η Ορθοδοξία την Ελληνικη γλώσσα και Παράδοση διασώζει Τον Θείο λόγο στους αιώνες.Τώρα για την επικράτηση του χριστιανισμού στην Ελλάδα κρύβεις Π.Χ ότι οι Χριστιανοί ήταν πλειοψηφία στην Κέρκυρα από την εποχή Του Διοκλητιανού .Ο αρχαιολόγος Άγγελος Χωρέμης υποστηρίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει καθολική πίεση εκ μέρους των Χριστιανών, κρατικά κατευθυνόμενη βία, όπως επίσης δεν υπάρχουν και εξαναγκαστικοί εκχριστιανισμοί όπως έγιναν τον καιρό του Καρλομάγνου, της ισπανικής reconquista κ.α. Υπάρχουν βέβαια κάποιες ακρότητες περιορισμένες όμως τοπικά και χρονικά. Το περίεργο δεν είναι πως έγιναν αγριότητες, το περίεργο είναι πως έγιναν τόσες ΛΙΓΕΣ μετά από τα μαρτύρια, που είχαν υποστεί οι Χριστιανοί».
Ασχετε Αδαή, σύμφωνα με το Ιωάννης 12.20-23 κάποιοι έλληνες ζήτησαν απο τον Φίλιππο να δούν τον Χριστό. Ο φίλιππος το είπε στον Ανδρέα και οι δυό μαζί στον Χριστό. Και διαβάζουμε στο εδάφιο 23. «Ο δε Ιησούς απεκρίθη προς αυτούς λέγων· Ήλθεν η ώρα διά να δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου.» Ερώτηση: Σε ποιούς αποκρίθηκε ο Ιησούς; Μήπως στους Φίλιππο και Ανδρέα οι οποίοι θα μετέφεραν τα λόγια του Χριστού στους έλληνες; Ή μήπως ο Χριστός συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους έλληνες λέγοντας τους την περίφημη φράση; Τα εδάφια απο το 23 (που περιλαμβάνει την φράση, Ήλθεν η ώρα διά να δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου) έως το 37 αποτελούν ΕΝΑ ενιαίο λόγο. Εσείς λοιπόν σκόπιμα απομονώσατε το εδάφιο 23 για να υποστηρίξετε την κακοδοξία σας. Διαβάζουμε στο αμέσως επόμενο εδάφιο το 24. «Αληθώς, αληθώς σας λέγω..» Ποιούς διαβεβαίωσε εδώ ο Χριστός; Τους έλληνες; Πάμε στο 25. «Όστις αγαπά την ψυχήν αυτού, θέλει απολέση αυτήν..» Στους έλληνες που ζήτησαν να τον δούν τα λέει αυτά; Στο 26. «Εάν εμέ υπηρετή τις, εμέ ας ακολουθή..» Στο 27. «Τώρα η ψυχή μου είναι τεταραγμένη· και τι να είπω; ..» Στο 28. «Πάτερ, δόξασόν σου το όνομα. Ήλθε λοιπόν φωνή εκ του ουρανού· Και εδόξασα και πάλιν θέλω δοξάσει. » Και στο 29. «Ο όχλος λοιπόν ο παρεστώς και ακούσας έλεγεν ότι έγεινε βροντή· άλλοι έλεγον· Άγγελος ελάλησε προς αυτόν. » Ποιός ΟΧΛΟΣ ρε μάγκες; Για να δούμε λοιπόν σε ποιούς ειπώθηκαν τα λόγια αυτά. «Έμαθε δε όχλος πολύς εκ των Ιουδαίων ότι είναι εκεί, και ήλθον ουχί διά τον Ιησούν μόνον, αλλά διά να ίδωσι και τον Λάζαρον …» Ιωάννης 12.9-14. Αντιλαβού; Ο κάθε φαντασμένος λέει την βλακεία του, και οι υπόλοιποι με τα μυαλά στα κάγκελα την αναπαράγουν.
Καλημέρα,συμφωνώ ότι είναι ενιαίο κείμενο .
Οι Ελληνες ζήτησαν να τον δούν.
Ιω. 12,22 ἔρχεται Φίλιππος καὶ λέγει τῷ Ἀνδρέᾳ, καὶ πάλιν Ἀνδρέας καὶ Φίλιππος λέγουσι τῷ Ἰησοῦ·.
Ιω. 12,23 ὁ δὲ Ἰησοῦς ἀπεκρίνατο ΑΥΤΟΙΣ λέγων· ἐλήλυθεν ἡ ὥρα ἵνα δοξασθῇ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου.Συνεχίζει να ομιλεί Ο Κύριος για να φθάσουμε
στο εδάφιο Ιω. 12,29 Ο λαός, που εστέκετο εκεί και ήκουσε την φωνήν, έλεγεν ότι έγινε βροντή. Αλλοι έλεγαν ότι άγγελος ωμίλησεν εις αυτόν.
Ιω. 12,30 Απήντησεν ο Ιησούς και είπε· “η φωνή δεν έγινε δι’ εμέ, αλλά έγινε για σας, δια να βεβαιωθήτε δηλαδή ότι πράγματι με έστειλε ο Θεός.Τι βλέπουμε? Επραξε αυτό που ζήτησαν οι Ελληνες.
Οι Ελληνες ζήτησαν να τον δουν.Τον είδαν όπως είναι ως άνθρωπο αλλά και Θεό αφού ήταν ανάμεσα στο πλήθος που φανερώθηκε η θεική του φύση.
Συνεχίζει να ομιλεί Ο Κύριος για να καταλήξει στο εδάφιο
Ιω. 12,36 ἕως τὸ φῶς ἔχετε, πιστεύετε εἰς τὸ φῶς, ἵνα υἱοὶ φωτὸς γένησθε. Ταῦτα ἐλάλησεν ὁ Ἰησοῦς, καὶ ἀπελθὼν ἐκρύβη ἀπ᾿ αὐτῶν.
Τι διαπιστώνουμε?Καλεί στο τέλος να πιστέψουν οι Ελληνες ως μέρος του πλήθους ,να φωτιστούν για να γίνουν εστιές φωτός της αλήθειας για τους υπόλοιπους όπως και έγινε!Σε μπερδεύει η άπιστη διάνοια σου.Δεν αναφέρεται στο κατά Ιωάννη εάν τελικά Ο Κύριος Ομίλησε η δεν ομίλησε με Τους Ελληνες διότι ήταν δευτερεύον γιατί είδαν!!!
Ασχετε Αδαή διαβάζουμε στο 34 εδάφιο: «Απήντησεν εις αυτόν (τον Χριστό) ο όχλος· Ημείς ηκούσαμεν εκ του νόμου…) και στο 35 εδάφιο: «Είπε λοιπόν προς ΑΥΤΟΥΣ ο Ιησούς· Έτι ολίγον καιρόν το φως είναι μεθ’ υμών· περιπατείτε ενόσω έχετε το φως, διά να μη σας καταφθάση το σκότος· 36 Ενόσω έχετε το φως, πιστεύετε εις το φως, διά να γείνητε υιοί του φωτός.» Για πές μου Ασχετε Αδαή με ποιούς είχε ανοίξει διάλογο ο Χριστός; Με τον Ιουδαικό όχλο ή με κάποιους έλληνες που ήθελαν να τον δούν;
Είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος εκείνη την περίοδο στα Ιεροσόλυμα για να εορτάσουν το Πάσχα.
Είχε προηγηθεί μετά και την ανάσταση του Λαζάρου, θερμή υποδοχή του Κυρίου στα Ιεροσόλυμα .
Είχαν μαθευτεί οι πράξεις Του Κυρίου και για αυτό μαζεύτηκε γύρω του μεγάλο πλήθος(οχλος), οι Ελληνες περίμεναν τον Φίλιππο .Με το πλήθος άνοιξε διάλογο ο Κύριος για να δούν οι Ελληνες και να πιστέψουν.
Ασχετε Αδαή, σε ποιούς είπε ο Χριστός τα λόγια αυτά: «Ενόσω έχετε το φως, πιστεύετε εις το φως, διά να γείνητε υιοί του φωτός.» Σε ποιούς;
Ιω. 12,34 ἀπεκρίθη αὐτῷ ὁ ὄχλος· ἡμεῖς ἠκούσαμεν ἐκ τοῦ νόμου ὅτι ὁ Χριστὸς μένει εἰς τὸν αἰῶνα, καὶ πῶς σὺ λέγεις, δεῖ ὑψωθῆναι τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου; τίς ἐστιν οὗτος ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου;
Ιω. 12,35 εἶπεν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· ἔτι μικρὸν χρόνον τὸ φῶς μεθ᾿ ὑμῶν ἐστι· περιπατεῖτε ἕως τὸ φῶς ἔχετε, ἵνα μὴ σκοτία ὑμᾶς καταλάβῃ· καὶ ὁ περιπατῶν ἐν τῇ σκοτίᾳ οὐκ οἶδε ποῦ ὑπάγει.
Στο πλήθος(οχλος) που είχε μαζευτεί γύρω του ομιλούσε ο Κύριος
ώστε να τον γνωρίσουν και οι Ελληνες παρόντες και να φωτιστούν χωρις καν
να συνομιλήσουν μαζί του.Είναι παρόμοια περίπτωση όπως τότε που είπε Ο Κύριος σε μαθητές τότε του Ιωάννη του Πρόδρομου πηγαίνετε και πείτε τι είδατε.
Ασχετε Αδαή, γιατί παρέλειψες το εδάφιο 12.36; Σε έχω στριμώξει φιλαράκι και ζορίζεσαι. «Ενόσω έχετε το φως, πιστεύετε εις το φως, διά να γείνητε υιοί του φωτός.» 12.36. Σε ποιούς είπε ο Χριστός αυτά τα λόγια; Το`χεις;
Αυτή η φράση Του Υιού Λόγου του Θεού είναι μια παγκόσμια
σταθερά μέσα στον μεταβαλλόμενο χρόνο ανεξαρτήτως του
χώρου .Στον συγκεκριμένο τόπο και χρόνο οπού ειπώθηκε
αναφέρεται στους μαθητές και όσους τον είχαν γνωρίσει ως άνθρωπο Υιό Του Θεού στην γενιά του και πίστεψαν σε αυτόν.
Μετά την πεντηκοστή ,μέσα στους αιώνες,οι πιστοί γνωρίζουν Τον Χριστό , με την χάρη του Αγίου Πνεύματος ,
αφού δεν έχουν την φυσική του παρουσία ,πιστεύουν το φως του
και γίνονται τέκνα του.Οταν ειπώθηκε η φράση Του Κυρίου
ήταν παρόντες Ελληνες για να φθάσόυμε στο καταπληκτικό,σχεδόν 2000 χρόνια μετά,με την χάρη του Αγίου Πνεύματος να μεταδίδουμε το φυσικό αλλά και το πνευματικό φως του Κυρίου στον Κόσμο.
Θα σου απαντήσω παρακάτω σε κάδρο 16.9 για να το ευχαριστηθείς.
Ασχετε Αδαή υποστηρίζεις οτι ο Άγγελος Χωρέμης είπε οτι: «σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει … κρατικά κατευθυνόμενη βία.» Για να δούμε λοιπόν; Ιστορία του ελληνικού έθνους εκδοση National Geographic Society τόμος 9 σελ 193. «Ο Μαλάλας μιλώντας για την βασιλεία του Ιουστινιανού βεβαιώνει οτι έγινε μεγάλος διωγμός εναντίων των ελλήνων. Στον Θεοφάνη διαβάζουμε οτι ο Ιουστινιανός παρασύρθηκε αναιδώς προς τον ελληνισμό. Ο ιδιος ονομάζει τον διωγμό κατά των ειδωλολατρών ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ.» Αρα λοιπόν το άνωθεν επιχείρημα καταρρίπτεται ασυζητητί. Για να πούμε και λίγα λογάκια για τους καλούς χριστιανούληδες. Ιστορία του ελληνικού έθνους τόμος 9 σελ 187. «είδαμε τους όχλους (χριστιανοί) και πριν απο την έκδοση των νόμων και μετά, παραβιάζοντας τους, να επιχειρούν συχνά και ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ληστρικές επιδρομές και καταστροφές των ιερών καθώς και αρπαγές των πλουσίων αφιερωμάτων και των περιουσιών τους. Το χειρότερο μάλιστα είναι οτι οι όχλοι αυτοί (χριστιανοί) μερικές φορές σκότωσαν ορισμένους απο τους πιο επιφανείς εκπροσώπους της αρχαίας ζωής.» Σελίδα 128. «Ωστόσο και οι ΜΟΝΑΧΟΙ τους κατέτρεχαν είτε οι ίδιοι είτε δίνοντας την συγκατάθεση τους για βαρβαρικές επιδρομές.» Σελίδα 63. «Οι εξαγριωμένοι όχλοι (χριστιανοί) στις επαρχίες δεν αρκούνταν στην ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της λατρείας και ήθελαν να καταστρέψουν και τα ίδια τα οικοδομήματα όπου τελούνταν.» Στήν ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ άσχετε αδαή.
Γράφεις για τους Αριανούς Μοναχούς?Αυτοί δεν πιστευαν καν στον Τριαδικό Θεό ,ήταν απολίτιστοι, Κάφροι.Τώρα εαν κρίνω ότι πολλές εκκλησίες ήταν παλαιότερα ναοί της Αρχαίας θρησκείας ,αυτά που κατάστρεψαν ολοκληρωτικά ήταν όντως βωμοί που έκαναν θυσίες .Εαν ομιλείς για βωμούς και θυσίες ,πάω πάσο, έχεις δίκιο προσπάθησαν να καταργήσουν την λατρεία.
Απ`ολο αυτό το κατεβατό μόνο για τους μοναχούς βρήκες να πεις; Φιλαράκι μου στριμώχτηκες άσχημα, και δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθήσει. Οχι οτι θα αλλάξει κάτι, αλλά ετσι για συμπαράσταση, να ανέβει λίγο το ηθικό σου γιατί έπιασες πάτο.
Ερώτηση: Για ποιό λόγο οι έλληνες διώχθηκαν απο τον Ιουστινιανό και χαρακτηρίστηκαν αλιτήριοι; Ποιός εξυπνούλης θα απαντήσει;
Δεν με ενδιαφέρει γιατί οι ειδωλολάτρες χαρακτηρίστηκαν
αλιτήριοι γιατί ο Κύριος είπε να αποδίδουμε στον Καίσαρα αυτα που
του αντιστοιχούν υλικά αλλά στα πνευματικά ο Καίσαρας έχει θέμα,
όπως και άλλοι που έχουν πλούσια τα εγκόσμια αγαθά .
Πιό εύκολα η καμήλα θα περάσει απο την τρύπα της βελόνας
παρά Πλούσιοι στα υλικά στην βασιλεία των ουρανών.
Ομως Ας αποδώσουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν.
Με τον Ιουστινιανό έπαψε οριστικά ο Δούλος να ήταν νομικά τουλάχιστον
πράγμα διότι για πρώτη φορά όρισε με νόμο πως ο δούλος είναι άνθρωπος. Επίσης όρισε να δίνεται αυτομάτως το δικαίωμα του Ρωμαίου πολίτη στους δούλους που ελευθερώνονταν ενώ μέχρι τότε οι κοινωνικές διακρίσεις συνεχίζονταν μέχρι και τους απογόνους τρίτης γενεάς του πρώην δούλου.
Δεν σε ενδιαφέρει για ποιό λόγο ο Ιουστινιανός χαρακτήρισε τους έλληνες αλιτήριους. ΟΚ. Για ποιό λόγο οι έλληνες διώχθηκαν απο τον Ιουστινιανό;
Λάθος όρος δεν ήταν Ελληνες,.Χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι το Έλληνας σε αρχαία κείμενα μπορεί να σημαίνει ένα Αιγύπτιο που είχε Ιουδαϊκή παιδεία!Οι Νεοειδωλολάτρες σήμερα πονηρά παίρνουν Κείμενα από την εποχή εκείνη που η λέξη “Ελληνας” είχε έννοια θρησκείας και τα χρησιμοποιούν με εθνική έννοια. Αντιθέτως, σήμερα που η λέξη: “Έλληνας” έχει εθνική έννοια, τη χρησιμοποιούν με θρησκευτική!Τέλος πάντων,
Αλλοι παγανιστές γράφουν ότι διώκτηκαν από τον Ιουστινιανό για την αρπαγή της περιουσίας τους άλλοι γράφουν για την πίστη τους .Εδώ δεν έχουν αποφασίσει οι παγανιστές, τι να πούμε…
Ασχετε Αδαή, Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 192. «Ο Μέγας Αθανάσιος έγραψε τον περιβόητο λόγο κατά των Ελλήνων με τον οποίο δεν αρκέστηκε στο να τους αποκηρύξει ως ειδωλολάτρες αλλά κατέκρινε και χλεύασε και την σοφία τους.» Εναντίον των ελλήνων ο λόγος του ή εναντίον άλλου έθνους;
Ασχετε Αδαή Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 193. «Στον Θεοφάνη διαβάζουμε οτι ο Ιουστινιανός παρασύρθηκε αναιδώς προς τον ελληνισμό..» (Ελληνισμός: οι Έλληνες στο σύνολό τους, και κυρίως ως προς τα κοινά τους πολιτισμικά και άλλα στοιχεία και χαρακτηριστικά.)
Ερώτησεις:Οι Ρωμαίοι ήταν Ελληνες?
Οι μικρασιάτες του 2oυ αιώνα μ.χ ήταν Ελληνες?
«Ρωμαίοι είναι οι κάτοικοι της αρχαίας Ρώμης και κατ΄ επέκταση στην αρχαιότητα οι πολίτες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.» Ιστορία – Ε΄ Δημοτικού.
Συγχαρητήρια όπως το φαντάστηκα τελείωσες την
5 η δημοτικού έμεινες στην 6 η.
Χιούμορ αγαπημένε φίλε μην ασχολείσαι.
αν δειτε την σελιδα αυτην τις πιο πολλες φορες σχολιαζει αυτος με το νικ ΓΙΑΤΡΟς !! γιατι αραγε ??? τι θελει??? τι φοβατε και επιτιθετε ετσι ??? σε οποιον τολμα να πει τα πιστευω του ??? γιατι εχει τοσο ξεσηκωθει ??? κατι τον τρομαζει ???
Γιατί είναι γρήγορο πιστόλι. Ο πιστολέρο της αλήθειας με το επαναληπτικό πιστόλι είναι εδω, και οι σφαίρες του σας βρήκαν στα πόδια με αποτέλεσμα να σέρνεστε ενώπιον του. Σύντομα θα σας δώσει την χαριστική βολή και το πνεύμα σας θα αποδημήσει εις κύριον Γιαχβε.
Ασχετε Αδαή, (Ιωαν 12.36) Αυτά τα λόγια ειπώθηκαν στους Ιουδαίους με τους οποίους ο Χριστός συνομιλούσε. Τούς είπε ξεκάθαρα: «Ενόσω έχετε το φως, πιστεύετε εις το φως, διά να γείνητε υιοί του φωτός.» Πολύ αργότερα ο Χριστός αποκάλυψε στους μαθητές του οτι έχει και άλλα πρόβατα (έθνη) που δεν είναι απο την αυλή των Ιουδαίων. Αυτά τα πρόβατα αγιάστηκαν και έγιναν συγκληρονόμα (Εφεσίους 3.6) ώστε να ονομαστούν ΚΑΙ αυτά «υιοί του φωτός». Επομένως λοιπόν όλοι εσείς οι αδιάβαστοι με τα μυαλά στα κάγκελα του ελληνοχριστιανισμού για να μην εκτίθεστε πάψτε να λέτε οτι αυτά τα λόγια (Ιωαν 12.36) τα είπε ο Χριστός στούς έλληνες και άλλα τέτοια φαιδρά.
Το αντιχριστιανικό μένος σε έχει τυφλώσει.
Το ποιος έχει φανατισμό φαίνεται από τα λόγια σου,
Οι Ελληνες που ήθελαν να δουν Τον Κύριο,πήγαν στα ουρητήρια?
Ειχε διαφημίσεις και πήγαν για κατούρημα?
Δεν ήταν παρόντες?Πιο πριν γιατί οι Ιουδαίοι απο το πουθενά μιλούν για τους Ελληνες?Αυτό πως το εξηγείς?
Ο Κύριος είπε στο εδάφιο 7,34 ζητήσετέ με καὶ οὐχ εὑρήσετε· καὶ ὅπου εἰμὶ ἐγώ, ὑμεῖς οὐ δύνασθε ἐλθεῖν.Γιατί οι Ιουδαίοι Στον στίχο 7, 35 εμφανίζονται να προλέγουν ασυνείδητα ότι ο Χριστός θα κηρυχθή στους Έλληνες: «ποῦ οὗτος μέλλει πορεύεσθαι ὅτι ἡμεῖς οὐχ εὑρίσκομεν αὐτόν ; μή εἰς τήν διασποράν τῶν Ἑλλήνων μέλλει πορεύεσθαι καί διδάσκειν τούς Ἕλληνας ;».
Πως εξηγείται η Θεολογία-Χριστολογία του Ελληνισμού να στηρίζεται
στον Ιωάννη?Που το ειδες το αργότερα προς το τελος μίλησε Ο Κύριος για άλλα
πρόβατα?Στο εδάφιο Ιω. 10,16 καὶ ἄλλα πρόβατα ἔχω, ἃ οὐκ ἔστιν ἐκ τῆς αὐλῆς ταύτης· κἀκεῖνά με δεῖ ἀγαγεῖν, καὶ τῆς φωνῆς μου ἀκούσουσι, καὶ γενήσεται μία ποίμνη, εἷς ποιμήν.Εδώ για Τους Ιουδαίους ομιλεί?
Ο αγαπημένος μαθητής Του Κυρίου,αναφέρει Τους Ελληνες στο ευαγγελιο του
Τους Ελληνες και όχι μια φορά .Η νήσος Πατμος δεν σου λέει τίποτα?
ο γιατρος ειναι οπαδοςαυτου εδω ………..
https://www.youtube.com/watch?v=7fBsLSaqIBA
Ασχετε Αδαή απο πότε η άγνοια θεωρείται προφητικό χάρισμα; Ο Χριστός είπε (στο 34) οτι εκει που πάω εγώ (Στον ουρανό) δεν γίνεται εσείς να έρθετε. Αυτοί λοιπόν άρχισαν να διερωτώνται: «που αυτός πρόκειται να υπάγη και ημείς δεν θα τον εύρωμεν; Μηπως πρόκειται να πορευθή στους διασκορπισμένους μεταξύ των Ελλήνων Ιουδαίους και να διδάκη τους Ελληνας; » Εσείς οι χριστιανοί και απο την μύγα ξίγκι (προφητείες) βγάζετε.
Τα λόγια του Χριστού στο 12.36 ειπώθηκαν στους Ιουδαίους και ΟΧΙ στους έλληνες. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό απο τα συμφραζόμενα εδάφια. Πρόσεξε τώρα. Ο Ιωάννης στο 12.20 αναφέρει οτι κάποιοι έλληνες πήγαν εκεί να προσκυνήσουν και να γιορτάσουν το Πάσχα. Ερώτηση: Αυτοί οι «έλληνες» είχαν θρησκευτική Ελληνική συνείδηση; Διάβασε προσεκτικά το εδάφιο 12.20 απο την Μετάφραση του Ιωάννη κολιτσάρα και δώσε απάντηση.
Καλημέρα φίλε .Γιατί πονηρά βάζεις εισαγωγικά.
Δεν ήσαν Φοίνικες ουχί Αιγύπτιοι αλλά Ελληνες.
Ο Κύριος όταν μίλησε για θρησκευτικά φρονήματα χρησιμοποίησε
ξεκάθαρα τον όρο εθνικοί και όχι Ελληνες..
«Προσευχόμενοι δε μη βαττολογήσητε ώσπερ οι εθνικοί» (Λουκ. 6)
Η αναφορά στον διαχωρισμό των Ελληνών από Τους Εθνικούς
τεκμαίρεται ξεκάθαρα και στα παρακάτω εδάφια:
Επιλαβόμενοι δε πάντες οι Έλληνες Σωσθένην τον αρχισυνάγωγον έτυπτον έμπροσθεν του βήματος…» ( Πράξ. 18, 17)
…Ιουδαίοι σημείον αιτούσι και Έλληνες σοφίαν ζητούσιν …» (Α΄ Κορ. 1,22), «και γαρ εν ενί Πνεύματος ημείς πάντες εις έν σώμα εβαπτίσθημεν, είτε Ιουδαίοι είτε Έλληνες, είτε δούλοι είτε ελεύθεροι, και πάντες εις έν Πνεύμα εποτίσθημεν» (Πράξ. 12, 13).
Οπως είπε και ο Μακαριστός ΧριστόδουλοςΗ μετάβαση του Ελληνισμού από την αρχαιότητα στο χριστιανισμό, δεν έγραψε κανένα κεφάλαιο που να αναφέρεται σε εθνικούς, αλλά σε Έλληνες προσηλύτους!
Μην ξεχνάμε ότι στον Τιμαίο Ο Πάτωνας δομεί τον κόσμο ξεκινώντας
από την μονάδα δηλαδή απο Τον ένα Θεό και οχι από την δωδεκάδα.
Ασχετε Αδαή άλλα λόγια ν`αγαπιόμαστε. Αυτοί οι «έλληνες» (που αναφέρει ο Ιωάννης γι αυτό εχω βάλει τα εισαγωγικά) είχαν θρησκευτική Ελληνική συνείδηση;
Ασχετε Αδαή Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 192. «Ο Μέγας Αθανάσιος έγραψε τον περιβόητο λόγο κατά των Ελλήνων με τον οποίο δεν αρκέστηκε στο να τους αποκηρύξει ως ειδωλολάτρες αλλά κατέκρινε και χλεύασε και την σοφία τους.» Εναντίον των ελλήνων ο λόγος του ή εναντίον άλλου έθνους;
Σκοπός του σοφού είναι η αναζήτηση της αλήθειας.
Ο σοφός εάν γνωρίσει την αλήθεια ,γίνεται υπερασπιστής της αλήθειας,
πιστός της αλήθειας.Που είναι το κακό?
Εαν γνωρίσεις την αλήθεια τα περασμένα σου φαίνονται ανωφελή και ανούσια.
Ανάλογα και το περιβάλλον καθορίζονται και οι αντιδράσεις σου.
Μην χρησιμοποιείς για να παραπλανήσεις την λέξη Ελληνας.Ειναι κουραστικό.
Αποστειρώνεις πρόσωπα,λέξεις,φράσεις για να ξεγελάσεις την λογική .
ρε φιλε παρακολουθω κ δεν μπορω θα στο πω,Αν δεν μπορεις να υπερασπισεις την ορθοδοξια μην τ κουραζεις,,αστο.Αστο σε καποιον αλλον ικανο,,δεν εκτιθεσαι εσυ αλλα η ορθοδοξια
Ασχετε Αδαή, αν γεννιόσουν στην Τουρκία θα γνώριζες την “αλήθεια” του Αλλάχ.
‘’Εάν γεννιόμουν στην Τουρκία θα ήμουν μουσουλμάνος’’.
Ξεκινάς με ένα αξιωματικό λάθος υπόθεσης .Γεννήθηκα στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία.Αυτή είναι μια νοητική αρλούμπα των αθέων ,ανεγκέφαλων που πιστεύουν Στο Τυχαίο και καταλήγουν ότι είναι σύγχρονοι πίθηκοι,που καμουφλάρεται πίσω από την ‘’κοινή λογική’’.
Οσο και να κτυπιέμαι δεν μπορώ να γεννηθώ στην Τουρκία,είναι αδύνατον!!!Σε μια υπόθεση εάν εχεις αδύνατη εισήγηση καταρρέει το συμπέρασμα.Εχεις Γράψει ότι πιστεύεις στην ύπαρξη ενός Θεού.
Ο Θεός δεν έχει μια κληρωτίδα να την γυρίζει και να αποφασίζει ποιος, που, θα γεννηθεί,Αλλιώς δεν θα ήταν δημιουργός αλλά τζογαδόρος=Ψεύτικος Θεός.Δεν διαφέρει η λογική σου από την φράση εάν η γιαγιά μου ειχε προπέλα θα ηταν σκάφος,Ουτε η γιαγιά μου έχει προπέλα ουτε εγω γεννήθηκα στην Τουρκιά.
Το επέλεξα εγώ?Οχι Ο Θεός όρισε και ο πατέρας μου+η μητέρα μου βοήθησαν να γεννηθώ στην Ελλάδα.Υπάρχει ο λόγος που εσύ και εγώ είμαστε Ελληνες.Είναι ό Λογος του Θεού.Ο χριστιανισμός δεν είναι παράλογος είναι υπέρλογος,
Θα στο πω αλλιώς για να το καταλάβεις. Τα τουρκαλάκια προσηλυτίζονται στον μουσουλμανισμό και τα ελληνόπουλα στον χριστιανισμό. Οι μεν βλέπουν τον Χριστό ως προφήτη και οι δε ως Θεό. Συνεπώς κατά πόσο η «Πίστη» ως αξία αποτελεί τεκμήριο πραγματικότητας;
Η «ΠΙΣΤΗ» σας γελοιοποίησε. Καθολικισμός – 1,2 δις πιστοί. Προτεσταντισμός – 800 εκατ. Ορθόδοξοι – 225-300 εκατ, και δεκάδες χιλίαδες ακόμα αιρέσεις ολοκληρώνουν το μέγεθος της απάτης, και της ανοησίας σας. Ισλάμ – 1,6 δις πιστοί, Ινδουισμός – 1 δις πιστοί, Παραδοσιακή κινέζικη θρησκεία – 394 εκατ πιστοί, Βουδισμός – 300 εκατ πιστοί, Παραδοσιακές αφρικανικές θρησκείες – 100 εκατ πιστοί, Ιουδαϊσμός – 14 εκατ. πιστοί.
Πραφανώς δεν κατάλαβες τίποτα από ότι έγραψα.
Για να πάμε σιγά σιγά.
Από ότι έχεις γράψει πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός.
Η δηλωσή σου περιλαμβάνει πιθανότητες.
Ερώτηση:Ο Θεός ενδιαφέρεται για τους άνθρωπους?
Επίσης από την μία το παίζεις ελληνάρας ,όπως λέει και ο CHAOS και από την άλλη θεωρείς τυχαίο και υποτιμείς σφόδρα που είσαι Ελληνας.Βλέπεις με την λογική σου
της πλάκας εάν γεννιόσουν σε μια ανθρωποφάγα φυλή στον
αμαζόνιο θά ετρωγες μετά χαράς τον παππού σου για να λάβεις
το πνεύμα του και διόλου θα σε απασχολούσε ο ελληνικός
πολιτισμός.Ο Κύριος δεν είπε ποτέ ότι όλος ο κόσμος
Θα γίνει χριστιανοί,ειπε θα κυρυχθει το ευαγγέλιο σε όλο
τον κόσμο και ότι μόνο οι Ελληνες θα δοξάσουν τον υιό του άνθρωπου*σωστή πίστη.
Η δήλωση μου δεν περιλαμβάνει πιθανότητες αλλά πραγματικότητες. Εκτός αν πιστεύεις οτι μόνο η ελλάδα κατοικείται απο ανθρώπους. Το 98% των Τούρκων είναι μωαμεθανοί. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Η Πίστη τους για σένα είναι σκοτάδι και το αντίστροφο. Για πες μου τώρα. Που είδες γραμμένο οτι ΜΟΝΟ οι έλληνες θα δοξάσουν τον υιο του άνθρωπου;
Ιω. 12,23 Ο δε Ιησούς απεκρίθη και τους είπε· “έφθασε τώρα η ωρισμένη από τον Θεόν ώρα, δια να δοξασθή με την σταύρωσιν και την ανάληψίν του ο υιός του ανθρώπου και να αναγνωρισθή ως Μεσσίας και Λυτρωτής από τους Ελληνας, Ιω. 12,24 Σας διαβεβαιώνω, εάν ο κόκκος του σιταριού δεν πέση στο χώμα και δεν αποθάνη, αυτός μένει μόνος. Εάν όμως σπαρή και ταφή εις την γην, τότε βλαστάνει και φέρει πολύν καρπόν. Προλέγει ο Κύριος ότι οι Ελληνες θα δοξάσουν
τον Υιό του Ανθρώπου,η θυσία και η Ανάσταση Του θα φέρει μεγάλη
πνευματική καρποφορία στους Ελληνες.
Η έκφραση “ήλθε η ώρα να δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου” συσχετίζεται και συνάπτεται με τον επόμενο στίχο, όπου ο Ιησούς ομιλεί για το πάθος, το θάνατό του και την ανάστασή του με το σύμβολο του κόκκου σίτου ο οποίος, “πεθαίνει” για να φέρει καρπόν πολύν ως στάχυ. Η ώρα εδώ, είναι η εσχατολογική ώρα, η κρίσιμη ώρα της δοκιμής της πιστότητας του Ιησού προς τον πατέρα, όπως φαίνεται από το εδ. 27. Ότι αυτό είναι το ορθό νόημα, προκύπτει επίσης από το γεγονός ότι, η ίδια έκφραση βρίσκεται και παρακάτω, όταν παραδίδεται ο Ιησούς προδοτικά. (Ιωάν. 13:31) «Ότε λοιπόν εξήλθε, λέγει ο Ιησούς· Τώρα εδοξάσθη ο Υιός του άνθρώπου…» Ο Χριστός λοιπόν στα εδάφια 12.23-24 προλέγει το θάνατο του με τον οποίο θα δοξαστεί. «Ταύτα ελάλησεν ο Ιησούς, και ύψωσε τους οφθαλμούς αυτού εις τον ουρανόν και είπε· Πάτερ, ήλθεν η ώρα· δόξασον τον Υιόν σου, διά να σε δοξάση και ο Υιός σου.» 17,1
Ιω. 12,22 Ερχεται ο Φιλιππος και λέγει τούτο στον Ανδρέαν, μαζή δε κατόπιν, δια λόγους σεβασμού, ο Ανδρέας και ο Φιλιππος λέγουν στον Ιησούν ότι οι Ελληνες θέλουν να τον ίδουν.Ιω. 12,23 ὁ δὲ Ἰησοῦς ἀπεκρίνατο αὐτοῖς λέγων· ἐλήλυθεν ἡ ὥρα ἵνα δοξασθῇ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου.
Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι Ο Κύριος δεν απάντησε ποτέ στους
Ελληνες προσήλυτους?Καταφεύγεις στην παράνοια?
Στο 12,20 ξεκινάει η πρόταση και στο 12,26 κλεινει.
Μετά ξεκινάνε τα κεφαλαία .Χρόνια πολλά!
Υπαινίχθηκες οτι στα εδάφια 12.23-24 ο Χριστός προλέγει οτι οι έλληνες θα τον δοξάσουν. Σου απέδειξα μέσα απο την Αγία σου Γραφή οτι προλέγει το θάνατο του δια του οποίου θα δοξαστεί απο τον Πατέρα. «Ταύτα ελάλησεν ο Ιησούς, και ύψωσε τους οφθαλμούς αυτού εις τον ουρανόν και είπε· Πάτερ, ήλθεν η ώρα· δόξασον τον Υιόν σου, διά να σε δοξάση και ο Υιός σου.» 17,1. Εσύ λοιπόν Ασχετε Αδαή το παίζεις κούκου κάνοντας πως δεν βλέπεις τα εδάφια και επιχειρηματολογείς εκ νέου. Εφόσον είσαι κολοτούμπας θα σου βάλω τρικλοποδιά και θα βρεθείς στο πάτωμα με το κεφάλι. Στην Καινή Διαθήκη η λέξη «έλληνας» σημαίνει και τους εθνικούς οιασδήποτε φυλής. Απόδειξε μου πρώτα οτι αυτοί στο 12.20 ήταν έλληνες στο γένος και θα σου πω και τα υπόλοιπα.
Αυτό που αποδεικνύεις είναι την ιδιοτέλεια σου.
Δεν φθάνει που δεν Συνδέεις φράσεις που είναι συνεχόμενες
αλλά Προσπερνάς πάνω από 50 εδάφια για να στηρίξεις
το αστήρικτο.Ο πανεπιστημιακός δάσκαλος Λουκάς Χαρ. Φίλης στο βιβλίο του: «Η «ΚΟΙΝΗ» ΩΣ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 27 ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ Κ.Δ.» και δη εις την σελίδα 146, γράφει ότι οι Έλληνες που ζήτησαν να δουν τον Ιησούν ήσαν Έλληνες και μάλιστα από την Μακεδονίαν!
Ασχετε Αδαή εκτέθηκες ανεπανόρθωτα. Εγώ ο αντιχριστιανός ή Μασόνος (όπως λέτε) σου απέδειξα μέσα απο την Αγία σου Γραφή οτι τα λόγια του Χριστού στον Ιωάννη 12.23 προλέγουν τον θάνατο του με τον οποίο θα δοξαστεί απο τον πατέρα του. (Οχι οτι θα δοξαστεί απο τους έλληνες σύμφωνα με τις δικές σου αυθαιρεσίες.) Ο Χριστός ο Ιδιος το είπε πάνω στον σταυρό. «Ταύτα ελάλησεν ο Ιησούς, και ύψωσε τους οφθαλμούς αυτού εις τον ουρανόν και είπε· Πάτερ, ήλθεν η ώρα· δόξασον τον Υιόν σου, διά να σε δοξάση και ο Υιός σου.»17.1 Βλεπεις εδώ να λέει, Πάτερ ήρθε η ώρα να με δοξάσουν οι έλληνες; Να`σαι καλά ρε φιλαράκι γέλασα. Τα υπόλοιπα παρακάτω.
Ένας βοσκός είχε εκατό πρόβατα. Κάποια στιγμή, ενώ βοσκούσαν, ανακάλυψε ότι του έλειπε ένα. Αμέσως άφησε τα ενενήντα εννιά και έτρεξε να βρει το χαμένο. Όταν το βρήκε, το έβαλε χαρούμενος στους ώμους του και αφού ήρθε στο σπίτι, προσκάλεσε τους φίλους και τους γείτονες λέγοντάς τους:
− Χαρείτε μαζί μου, γιατί ξαναβρήκα το πρόβατό μου που είχε χαθεί.
Προτιμότερο να μετανοήσει ένας μόνο αμαρτωλός, παρά ενενήντα εννιά δίκαιοι που δεν έχουν ανάγκη από μετάνοια.
Η μετάνοια προς εναν ψεύτικο θεό που δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ.
Εαν μελετήσει κανείς την Αγία Γραφή θα διαπιστώσει ότι οι ψαράδες μαθητές
δεν ήσαν τυχαίοι.Διάβαζαν ,ηξεραν τίς γραφές.Που φανερώνεται αυτό?Στο εδάφιο του κατά Ιωάννη.”Πηγαίνει κατόπιν ο Φίλιππος και βρίσκει το Ναθαναήλ, και του λέει: «Αυτόν, για τον όποιο γράφει ο Μωυσης στο νόμο και οι προφήτες, τον βρήκαμε! Είναι ο Ιησούς, ο υιός του Ιωσήφ, από τη Ναζαρέτ!». του είπε τότε ο Ναθαναήλ: «Είναι ποτέ δυνατό να βγει από τη Ναζαρέτ καλό. του λέει ο Φίλιππος”.Αρα φίλε στην Β επιστολή Πέτρου
που αναφέρεται ότι μία ημέρα του Θεού χίλιες ημέρες δεν είναι παρά πιστή μεταφορά
απο τους ψαλμούς και όχι από τον αέρα με δόλο..
Φθάνεις πιο κάτω και απο την γελοιότητα μιλώντας για απατεωνιά, αφου εκείνη την εποχή τον χριστιανό τον σκότωναν χωρίς δεύτερη κουβέντα,λόγω της πίστης του.
Ηταν γνωστή η μακροθυμία Του Θεού απο Την Π.Δ για αυτό σταμάτα την παρερμηνεία .Αλλωστε πολύ πριν Ο ΑπόστολοςΠαυλος έγραφε για την μακροθυμία του Θεού .
Η 2α παρουσία σύμφωνα με τις υποσχέσεις του Χριστού «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.» Ματθ 24.34 έπρεπε να λάβει χώρα μέσα στην Γενιά των μαθητών του. Το 3.15 εδάφιο της Πλαστής Β Πέτρου επιστολής χρησιμοποιήθηκε προς εξαπάτηση των πιστών, δίνοντας παράταση στον χρόνο της 2ας παρουσίας με σημείο αναφοράς την «μακροθυμία» και όχι τις υποσχέσεις του Χριστού. «Το δε γεγονός, ότι ο Κυριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας…»
.Λουκ. 21,29 Είπε δε εις αυτούς και μίαν παραβολήν• “παρατηρήστε την συκιά και όλα τα δένδρα.
Λουκ. 21,30 Οταν έχουν αρχίσει να βγάζουν φύλλα και άνθη, μόνοι σας καταλαβαίνετε και γνωρίζετε ότι το θέρος είναι πλέον κοντά.
ουκ. 21,31 Ετσι και σεις, όταν ίδετε να γίνωνται αυτά, που σας είπα, να ξέρετε ότι είναι κοντά η βασιλεία του Θεού, η χαρά και η μακαριότης των δικαίων.
Λουκ. 21,32 ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη ἕως ἂν πάντα γένηται.
Δεικτικές λέγονται οι αντωνυμίες που φανερώνουν δείξιμο (αισθητό ή νοητό).Η λέξη ‘’αύτη’’ είναι δεικτική αντωνυμια
Μην την μπερδεύουμε με την λέξη αυτή που είναι προσωπική αντωνυμία.
Προσωπικές λέγονται οι αντωνυμίες που φανερώνουν τα τρία πρόσωπα του λόγου
Πρώτο πρόσωπο είναι εκείνο που ενεργεί: ἐγώ
Δεύτερο πρόσωπο είναι εκείνο που του απευθυνόμαστε: ἐσύ
Τρίτο πρόσωπο είναι εκείνο για το οποίο γίνεται λόγος: αὐτός, ἐκεῖνος, κ.τ.λ.
Γιατί ο Κύριος δεν προσωποποίησε την γενιά των μαθητών του αλλά απλά έδειξε την γενιά που θα συμβούν τα πάντα?
Μετά τον προφητικό του λόγο τους είπε οτι ολα αυτά (ΟΛΑ οχι τα μισά) θα συμβούν στην διάρκεια μιας Γενιάς. Υπάρχει ανθρώπινη γενιά χιλιάδων χρόνων; Η γενιά δηλαδή που είδε την καταστροφή της Ιερουσαλήμ θα δει και την 2α έλευση μερικές χιλιάδες χρόνια μετά; Μήπως οι μαθητές του ήταν μαθουσάλες; Φιλαράκι και το λίγο μυαλό που είχες το `χασες.
Πέραν αυτού το επιχείρημα σου είναι ανορθόδοξο. Είσαι αιρετικός; Η ορθοδοξία διδάσκει οτι η Γενιά στο Ματθ 24.34 ήταν αυτή των μαθητών του και η προφητεία εκπληρώθηκε με την καταστροφή της Ιερουσαλήμ. Ορίστε λοιπόν και η ερμηνεία του φίλου σου Ιωάννη Κολιτσάρα. «Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν θα περάση η γενεά αυτή, έως ότου γίνουν όλα όσα σας προείπα δια την καταστροφήν της Ιερουσαλήμ.» Εχω παρατηρήσει οτι όσοι πέφτουν στα δόντια μου αποκτούν αιρετικές ιδέες με τις οποίες προσπαθούν να υποστηρίξουν την ορθοδοξία. Τον νου σας λοιπόν διότι ο Ιεροεξεταστής Μεγαλόσαυρος καραδοκεί και είναι έτοιμος να σας δέσει χειροπόδαρα και να σας πετάξει στην λίμνη του πυρός όπου ο καπνός σας θα αναδύεται εις τον αιώνα των αιώνων και θα είναι οσμή ευωδίας για τον Κύριον Ιησού Γιαχβέ.
Επιπλέον ο Ιωάννης Κολιτσάρας μετέφρασε την δεικτική αντωνυμία ‘’αύτη’’ ως “αυτή”.
Γιατί ο Κύριος δεν προσωποποίησε την γενιά των μαθητών του αλλά απλά έδειξε την γενιά που θα συμβούν τα πάντα?
Ο Θεός Λόγος ενσαρκώθηκε πρίν περίπου 2000 χρόνια .
Ο Κύριος φανερώνεται διπλά.Οι έσχατες ημέρες ξεκινούν με την πρώτη ταπεινή εμφάνιση του,ως Υιός Ανθρώπου-απάτωρ-για να διδάξει την διδακτέα ύλη και τελειώνουν με την δεύτερη μεγαλειώδη εμφάνιση του με πλήρη Δόξα ως Υιός Θεού-κριτής(αμήτωρ),όσων δίδαξε ως άνθρωπος.
Είμαστε 2 γενιές για Τον Κύριο ,η μια πριν και η αλλη μετά Χριστόν.Δεν προσωποποίησε την έσχατη γενιά στους μαθητές του διότι ειναι διπλή προφητεία.
Διότι ορισμένα θα γινόταν στην γενιά των μαθητών του
(καταστροφή της Ιερουσαλήμ)και τα πάντα στην γενιά που θα
διαβάσει και θα τα δεί να γίνονται όλα.
Γράφεις: «Είμαστε 2 γενιές για Τον Κύριο, η μια πριν και η αλλη μετά Χριστόν.» Ερώτηση: Ο προφητικός λόγος του Χριστού (Ματθ 24.1-34) αφορά και μία υποτιθέμενη γενιά πρίν τον Χριστό;
Στα συγκεκριμένα παρακάτω εδάφια 2 αναφορές υπάρχουν για την γενιά πριν Τον Χριστόν.Ματθ. 24,21 Και θα φύγετε τότε με μεγάλην βίαν και τρόμον, διότι θα συμβή θλίψις τόσον μεγάλη, ομοία προς την οποίαν ούτε έχει γίνει από την αρχήν του κόσμου έως τώρα ούτε και θα γίνη.Δηλαδή τέτοια θλίψη δεν γνώρισε η προηγούμενη γενιά όσο αυτή που θα γνωρίσει όσο η γενιά της Αποκαλύψεως.Παρακάτω:Ματθ. 24,37 Οπως δε υπήρξαν αι ημέραι του Νώε, έτσι θα είναι και η παροσία του υιού του ανθρώπου.Ματθ. 24,38 Διότι, όπως κατά τας ημέρας που προηγήθησαν από τον κατακλυσμόν οι άνθρωποι έτρωγαν και έπιναν ασυλλόγιστοι, ενυμφεύοντο και υπάνδρευαν τα παιδιά των μέχρι της ημέρας, που εμπήκε Νώε εις την κιβωτόν,
Ματθ. 24,39 και δεν εκατάλαβαν, έως ότου ήλθε ο κατακλυσμός και τους παρέσυρε όλους, έτσι έξαφνα και απροσδόκητα θα γίνη και η παρουσία του υιού του ανθρώπου.
Στα εδάφια αυτά θυμίζεται ο κατακλυσμός του Νώε της περασμένης γενιάς για να περιγραφεί το ξαφνικό του ερχομού
της β παρουσίας του Κυρίου στην δεύτερη γενιά μας.
Το ότι θα αργήσει η β παρουσία φαίνεται καθαρά στο τέλος
των εδαφίων. Ματθ. 24,45 Ποιός τάχα είναι ο πιστός δούλος και συνετός, τον οποίον ο κύριός του εγκατέστησε με εξουσίαν να φροντίζη δια τους άλλους δούλους και να δίδη εις αυτούς την τροφήν των στον κατάλληλον καιρόν;
Ματθ. 24,46 – Μακάριος θα είναι ο δούλος εκείνος, τον οποίον ο κύριος του, όταν έλθη, θα τον εύρη να πράττη έτσι, πιστά και φρόνιμα, με συναίσθησιν της ευθύνης του.
Ματθ. 24,47 Αληθινά σας λέγω, ότι θα τον εγκαταστήση διαχειριστήν και οικονόμον εις όλην του την περιουσίαν.
Ματθ. 24,48 Εάν όμως ο κακός εκείνος δούλος σκεφθή και είπη από μέσα του, ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ο κύριός μου,* β επιστολή Πετρου.Ματθ. 24,49 και αρχίσει να δέρνη τους συνδούλους του και να τρώγη και να πίνη με τους μεθύσους,
Ματθ. 24,50 θα έλθη ο κύριος του δούλου εκείνου εις ημέραν που δεν περιμένει και εις ώραν που δεν γνωρίζει.
Σίγουρα δεν αφορά τους μαθητές αφού μετά απο λίγο
καιρό είχαν το Αγιο Πνεύμα.
Οι θεσσαλονικείς την εποχή του Αποστόλου Παύλου
είχαν ”σαλτάρει” από φήμες ,πλαστές πιστολές -και δεν ήσαν σίγουρα οι μόνοι -σταμάτησαν να εργαζονται και περιφερόμενοι άσκοπα ανάμεναν την Β Παρουσία!Ο Απόστολος Παύλος αναγκάζεται να τους θυμίσει ότι Θα έρθει πρώτα ο Αντίχριστος.Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η Β Επιστολή Πέτρου και δεν παραποΊησε γιατί ότι είπε ,Είχε γραφτεί στους Ψαλμούς(1000 ημέρες μια ημέρα του Θεού)Ο Κύριος φανέρωσε την αργοπορία Κύριου σε άμυαλο δούλο του και ο Παύλος έγραψε για μακροθυμία του Κυρίου.Δεν εισήγαγε κάτι που δεν ειπώθηκε πρίν.
Ασχετε Αδαή πιστεύεις οτι απάντησες στην ερώτηση μου; Είναι δυνατόν ρε φιλαράκι οι προφητείες του Χριστού για τα μέλλοντα να αφορούν μια γενιά ανθρώπων που έζησε την εποχή του Νώε; Λέει ο Χριστός: «Τα βλέπετε ολα αυτά; αληθώς σας λέγω, δεν θέλει αφεθή εδώ λίθος επί λίθον, όστις δεν θέλει κατακρημνισθή» Ματθ 24.2. Για πες μου φίλε. Εδω ο (προφητικός) λόγος του Χριστού απευθύνεται σε μια γενιά ανθρώπων που έζησε πριν τον Χριστό; Παρακάτω τους λέει για αντίχριστους, για σημεία στον ουρανό, και την 2α έλευση κλείνοντας τον προφητικό του λόγο λέγοντας, οτι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή εωσού γίνουν ΟΛΑ αυτά. 24.34. Πού είδες εσυ ο προφητικός λόγος του Χριστού να αφορά δυο γενιές; Και μάλιστα μια γενιά προ Χριστού; Ωραίο ανέκδοτο αυτό. Και ναι, οι χριστιανοί διαβάζοντας τα λόγια του χριστού μέσα απο τα ευαγγέλια περίμεναν να εκπληρωθεί η υπόσχεση του. Η πλαστή (αποδεδειγμένα) Β Πέτρου επιστολή χρησιμοποιήθηκε προς εξαπάτηση των πιστών, δίνοντας παράταση στον Μύθο περί 2ας παρουσίας με σημείο αναφοράς την «μακροθυμία» του θεού, σε αντιδιαστολή με την υπόσχεση του Χριστού για τον ερχομό της 2ας παρουσίας εντός της Γενιάς τους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι αυτή η επιστολή είναι πλαστή.
Παρακάτω ο Χριστός είπε μια παραβολή την οποία δεν κατάλαβες. 24.45-51. Ο Κύριος έβαλε εναν επιστάτη για αρχηγό των δούλων του και έφυγε. Αν όμως αυτός ο επιστάτης (λέει ο Χριστός) πει απο μέσα του οτι αργεί ο Κύριος να έρθει και αρχίσει να δέρνει τους δούλους και τις δούλες, και να τρώγει και να πίνει και να μεθά… την ώρα που δεν τον περιμένει θα έλθει ο κύριος του. Εδω λοιπόν τους είπε οτι ΔΕΝ πρέπει να λένε οτι αργεί να έρθει ο Κύριος (2α παρουσία) και να αρχίσουν τις ασωτίες διότι έχουν καιρό μπροστά τους, αλλά να είναι πάντοτε έτοιμοι, διότι εις ώραν που δεν φαντάζονται έρχεται ο υιός του ανθρώπου. Θα έπρεπε να έχουν στο νου τους οτι η 2α παρουσία ήταν κοντά και επειδή δεν γνώριζαν την ΩΡΑ να είναι άγρυπνοι. Υποσχέθηκε οτι η 2α παρουσία του θα λάμβανε χώρα στην Γενιά τους. Υποσχέθηκε και δεν έπραξε.
Καλημέρα φίλε,εάν οι μαθητές έκαναν τις ερμηνείες που επιχειρείς ,Θα ανεβαίναν στον σταυρό να τον σταύρωναν οι ίδιοι.Ξεχνάς ότι η διάδοση του λόγου Του Θεού ξεκίνησε
και διαδόθηκε με τον προφορικό λόγο και όχι με τον γραπτό.
Εάν λοιπόν ήταν αυτές οι ερμηνείες οι ορθές ο Λόγος του
Κυρίου δεν θα μακροημέρευε πρώτα πρώτα από τους ίδιους
τους μαθητές.Αγνοείς την χρονική συνέχεια,μετά τα λόγια
αυτά,ακολούθησαν τα πάθη,η σταύρωση,η ανάσταση,η ανάληψη
και και η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος και μετά η αναμονή
Της β Παρουσίας.Σύνελθε σταμάτα τον παραλογισμό και διάβασε με καθαρή καρδιά την Αγία Γραφή χωρίς ιδεοληψίες προγόνων.
Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο χριστός υποσχέθηκε οτι η 2α έλευση θα ερχόταν στην Γενιά τους. (24.34). Δεν τους αποκάλυψε την ώρα (24.36) αλλά τους προέτρεψε να είναι άγρυπνοι. (24.42). Και στο τέλος μέσω μιας παραβολής (24.45-51) τους είπε οτι ΔΕΝ θα πρέπει να λένε οτι η 2α παρουσία αργεί να έρθει, και οτι έχουν χρόνο να επαναπαυτούν. Ερμηνείες (δικαιολογίες) χρειάζεστε εσείς οι υποστηρικτές των αποτυχημένων προφητειών του “σωτήρα” σας Ιησού Χριστού.
Φίλε δεν κατανοείς,Οι μαθητές του δεν έλαβαν το Αγιο Πνεύμα?
Είχαν τον παράκλητο,πως μπορούσαν να σκεφθούν ότι Ο Κύριος
άργησε και ας πιούμε και ας φάμε και ας αδικήσουμε και ας ρημάξουμε την οικία και μην σκεφτόματε τον Κύριο.Για τους ασεβείς ποιμένες ομιλεί η παραβολή.
Όταν γίνουν η μεγάλη πλειοψηφία και σκεφθούν ότι Ο Κύριος αργεί και πράξουν αντίθετα από το θέλημα του Κυρίου ,Τότε θα έρθει Ο Κύριος τους ξαφνικά και θα τους διχοτομήσει!
Και επειδή είχαν τον Παράκλητο; Και κάποιοι άλλοι είχαν τον παράκλητο αλλά επιδίδονταν στην πορνεία. Και να τι τους είχε πει ο Απ Παύλος. «Φεύγετε την πορνείαν. Η δεν εξεύρετε ότι το σώμα σας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος του εν υμίν, το οποίον έχετε από Θεού, και δεν είσθε κύριοι εαυτών; » Ούτως ή άλλως φιλαράκι είσαι εκτός. Δεν έχεις κατανοήσει την παραβολή. Κάνε μια προσπάθεια ακόμα.
«Φεύγετε την πορνείαν. Η δεν εξεύρετε ότι το σώμα σας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος του εν υμίν, το οποίον έχετε από Θεού, και δεν είσθε κύριοι εαυτών; » Οι Κορίνθιοi ήσαν στην Πεντηκοστή?Η είχαν ανέβει σε Πνευματικό επίπεδο των Αγίων μας ώστε να έχουν Το Αγιο Πνεύμα?Ολο αμαρτίες έκαναν ,
Πνεύμα Πονηρού είχαν και ο Αποστολος Παυλος Προσπαθούσε να τους συνετίσει.Δεν γνωρίζεις καλύτερα να σιωπάς.
Ερμηνεύεις τον Παράκλητο χωρίς να γνωρίζεις .
Για να καταλάβεις κάποιος που είναι στο φως είναι δυνατόν
να προτιμήσει το σκοτάδι?Οι μαθητές είχαν Το Αγιο Πνεύμα
ήταν αδύνατο να γίνουν νωχελικοί και να σκεφτονται
τον εαυτό τους και όχι Τον Κύριο.Ο Ιούδας δεν ήταν στην Πεντηκοστή.
Ο Παύλος δε θα μπορούσε να λέει ότι όλοι εμείς βαπτιστήκαμε από το ίδιο Πνεύμα και όλοι μας ποτιστήκαμε από το ένα Πνεύμα, αν όλοι οι Κορίνθιοι πιστοί δεν είχαν το Άγιο Πνεύμα. Αλλά θα αφήσω την ερμηνεία του Ιωάννη Κολιτσάρα να σου βάλει τα γυαλιά. «Η δεν γνωρίζετε ότι το σώμα σας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος, που κατοικεί μέσα σας, και το έχετε λάβει από τον Θεόν και άρα δεν ανήκετε στον εαυτόν σας; » Α Κορ. 6,19.
Το να ”γνωρίζεις΄΄ ότι το Αγιο Πνεύμα είναι στο σώμα σου
σημαίνει ότι δεν θα το μολύνεις με ακαθαρσίες.
Υπάρχει παραπλήσια φράση Ο Θεός κατοικεί στο σωμα
σου γιατί το μολυνεις?Διάβασε στην Α Κορινθίους τι κάνανε οι Κορίνθιοι…Δεν ξέρεις θεολογικές έννοιες και παπαγαλίζεις
για να μπερδέψεις υποτιμώντας.Χάρην Αγιου Πνεύματος
έχουν οι μαθητές του Κυρίου και οι Αγιοι.
Στην Καινή Διαθήκη, η Χάρις του Αγίου Πνεύματος υποσχέθηκε από τον Θεό να δοθή σ’ όλους αυτούς που θα πιστεύσουν στον Ιησού Χριστό. «Εάν λοιπόν ο Θεός έδωκε εις αυτούς την ίδιαν δωρεάν, τα ίδια χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος, όπως και εις ημάς, επειδή και εκείνοι και ημείς επιστεύσαμεν στον Κυριον Ιησούν Χριστόν, ποιός ήμουν εγώ, που θα είχα την δύναμιν να εμποδίσω τον Θεόν…» Πραξ. 11,17
Ερώτηση:Ξέρεις ότι σε αγαπώ,Ποια θεολογική σχολή τελείωσες φίλε?
Ενας πρωτοετής φοιτητής θεολογίας τουλάχιστον στην Ελλάδα,
Γνωρίζει ότι η Θεολογία Του Κυρίου αναλύεται διεξοδικά στο συνοπτικό Ευαγγέλιο του Κατα Ιωάννη.”Ο Λόγος σάρξ εγένετο”.Ας δούμε πρώτα τα εδάφια,Ιω. 21,18 ἀμὴν ἀμὴν λέγω σοι, ὅτε ἦς νεώτερος, ἐζώννυες σεαυτὸν καὶ περιεπάτεις ὅπου ἤθελες· ὅταν δὲ γηράσῃς, ἐκτενεῖς τὰς χεῖράς σου, καὶ ἄλλος σε ζώσει, καὶ οἴσει ὅπου οὐ θέλεις.Ιω. 21,19 τοῦτο δὲ εἶπε σημαίνων ποίῳ θανάτῳ δοξάσει τὸν Θεόν. καὶ τοῦτο εἰπὼν λέγει αὐτῷ· ἀκολούθει μοι.Εδω περιγράφεται ξεκάθαρα ο Θάνατος του Πέτρου με τον οποίο θα
δόξασει τον Θεό.Ας προχωρήσουμε λίγο παρακάτω:Στο εδάφιο Ιω. 21,22 Λεγει ο Ιησούς στον Πετρον· για τον Ιωάννη“εάν εγώ θέλω να μένη αυτός εις την ζωήν, έως ότου θα έλθω πάλιν κατά την δευτέραν παρουσίαν, τι σε ενδιαφέρει αυτό; Τι έχεις να ωφεληθής από απόψεως πνευματικής, εάν μάθης τι θα γίνη με τον μαθητήν αυτόν; Συ ακολούθησέ με και φρόντισε δια τον εαυτόν σου, δι’ αυτά που σου λέγω εγώ και που αφορούν εσέ”.
Εδώ δεν αναφέρει ξεκάθαρα ότι θα πεθάνουν όλοι οι μαθητές του πριν έλθει?
Πιο συγκεκριμένα γράφει έαν αποφασίσει Ο Κύριος να μείνει στην ζωή μόνο Ο Ιωάννης
μέχρι την Β παρουσία του καθόλου δεν πρέπει να ενδιαφέρει Τον Πέτρο.
Συνεπώς σταμάτα την αθεολόγητη κοτσάνα σου ότι ο Πέτρος περίμενε στην γενιά του
την Β παρουσία και μετά κάποιος έφτιαξε μια επιστολή για να παρατείνει
εκ του πονηρού την β παρουσία.
Ασχετε Αδαή τα λόγια του Χριστού στο 21.22 ήταν ενα λογοπαίγνιο για ενα θέμα που αφορούσε αποκλειστικά τον Πέτρο. «δι’ αυτά που σου λέγω εγώ και που αφορούν εσέ.» Η παρερμηνεία του 21.22 σε οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση με τα λόγια του Χριστού στο Ματθ 24.34. «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.» Βάλε κράνος φιλαράκι γιατί θα το χάσεις το κεφάλι σου.
Ασχετε Αδαή, αυτοί οι «έλληνες» (που αναφέρει ο Ιωάννης γι αυτό εχω βάλει τα εισαγωγικά) είχαν θρησκευτική Ελληνική συνείδηση;
Οι Ελληνες πριν 2,000 χρόνια για να ταξιδέψουν και να πάνε στα Ιεροσόλυμα εκείνη την εποχή,Θα ηταν εύποροι και ιδιαίτερα μορφωμένοι για να γνωρίζουν και να πάνε μακριά στον τόπο που λάτρευαν τον ΈΝΑΝ ΘΕΟ , απορρίπτοντας σαφώς την ειδωλολατρεία ,
Σύμφωνα με την ερμηνεία της εκκλησίας αυτοί οι έλληνες που περιγράφει ο Ιωάννης στο 12.20 ήταν προσήλυτοι στον Ιουδαισμό (που είχαν ασπαστεί τον ιουδαϊσμό). Δηλαδή έλληνες γιαλαντζί. Ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα. Οικογένεια – Θρησκεία – Πατρίδα; Ελλάς – ελλήνων – χριστιανών ή ελλήνων Ιουδαίων; Ερώτηση: Στην Καινή διαθήκη η λέξη Έλληνας χρησιμοποιείτε Μόνο για το ελληνικό έθνος;