22:56 - 01/05/2019

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Ελληνικό Πεντάγωνο… Επίκειται ΕΙΣΒΟΛΗ της τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ! Τα Πλοία του Στόλου σε ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!

Προθέρμανση για την τουρκική «εισβολή» στην κυπριακή ΑΟΖ.Στο κόκκινο κτύπησαν οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και τις ημέρες των γιορτών του Πάσχα.

Σύμφωνα με πηγές του Ελληνικού Πενταγώνου που επικαλείται η ηλεκτρονική εφημερίδα του Μιχάλη Ιγνατίου, Hellas journal, η Πολεμική Αεροπορία βρέθηκε απέναντι στις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων πιλότων όλες τις προηγούμενες ημέρες, παρά το γεγονός ότι ήταν γιορτάρες μέρες για τους Oρθοδόξους.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι υπάρχουν και φωνές που αυτές τις ενέργειες τις ονομάζουν προάγγελο, αφού η Άγκυρα ετοιμάζει υποτίθεται το πλωτό γεωτρύπανό της, τον «Πορθητή» για να εκδράμει στα νότια παράλια της Κύπρου, εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, μετά τη δήλωση πρόθεσης για γεωτρήσεις. Ανώτατο στέλεχος του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού σημείωνε ότι ήδη έχει υπάρξει η απαραίτητη προετοιμασία για ό,τι ζητηθεί από τα πλοία του ελληνικού στόλου.

Πολλές ήταν και οι συσκέψεις, ακόμη και σε κορυφαίο επίπεδο, ώστε να παρθούν αποφάσεις από πριν κι όχι της τελευταίας στιγμής.Η εφημερίδα αναφέρει ότι η ψύχραιμη και νηφάλια στάση είναι μια από τις κύριες εντολές που έχουν δοθεί μιας κι όπως ανέφερε η ίδια πηγή, η Τουρκία θέλει και επιδιώκει να παρασύρει την Ελλάδα σ’ ένα τακτικό λάθος.

Η πρόσφατη σχετικά εμπειρία των πεπραγμένων με το ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός» και το «θαλάσσιο τείχος» που είχε υψωθεί από τις ελληνικές φρεγάτες στο όριο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, είχε στείλει σοβαρά μηνύματα κυριαρχίας, ειδικά τις πρώτες ημέρες με τα «τζαρτζαρίσματα» να μην λείπουν και το ελληνικό σθένος να ξεχωρίζει.

Βέβαια, τονίζει το δημοσίευμα, εκεί το πολύ σοβαρό και συνάμα προκλητικό περιστατικό ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό, μιας και έθιγε ευθέως ζητήματα εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Όμως και τώρα, προστίθεται, από τη στιγμή που η Τουρκία έχει εξαγγείλει έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ, πρώτον προχωρά σε μια ευθεία πρόκληση η οποία έχει κλιμακούμενη βάση, προς μια χώρα η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Ελληνισμό, προς μια συμμαχική χώρα η οποία παίζει τον πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στη λεγόμενη ενεργειακή συμμαχία της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Η ίδια πηγή σημείωσε με νόημα πως μπορεί γι’ ακόμη μια φορά η Τουρκία να εξαγγέλλει, όμως υπάρχουν πολλοί αστερίσκοι στο τι τελικά θα πράξει και πού τελικά καταλήξουν: Επικρατεί η πεποίθηση ότι θα φτάσουν εκτός των οικοπέδων, αλλά σε απόσταση αναπνοής από αυτά, κυρίως για να παραμένουν προκλητικοί απέναντι στην Κύπρο αλλά και τις χώρες της νοτιοανατολικής Μεσογείου..

pentapostagma.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ . ΘΟΛΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

 2. η ψύχραιμη και νηφάλια στάση είναι μια από τις κύριες εντολές που έχουν δοθεί …. ΧΜΧΜΧΜΧΜΧ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ

 3. Ο κόσμος φταίει για όλα. Αν όλοι στον πλανήτη δεν πήγαιναν στο στρατό κι όσοι δουλεύουν μόνιμοι δήλωναν παραίτηση, τότε θα τους αφήναμε τους βλαμμένους ηγέτες να ξύνονται.

  Είναι δυνατόν μερικοί μετρημένοι στα δάχτυλα να μας παίζουν μπάλα έτσι ρε; Τι είναι; Είναι αυτοί ο “τσομπάνης” κι εμείς τα “χαζά πρόβατα”; Τους κάναμε και μάγκες ενώ πρόκειται για αιμοβόρικες μαϊμούδες στο μυαλό.

  Ένα παγκόσμιο κίνημα εναντίων του στρατού πρέπει να ιδρυθεί. Όρεξη τώρα έχει ο απλός τούρκος να αφήνει τη δουλειά και την καθημερινότητά του, για να τρέχει σε χαζοπολέμους!

  Αντί να μαλώνει ο κόσμος για τα ορυκτά, θα μπορούσε να έχει δωρεάν και ελεύθερη ενέργεια αρκεί να συνεχίσουν οι σημερινοί επιστήμονες το έργο του Νίκολα Τέσλα. Αντί να κοιτάνε το πώς θα κλέψουν τους Έλληνες, ας αποκτήσουν την δωρεάν ενέργεια οι τούρκοι.

  Αλλά οι αιμοβόρικες μαϊμούδες αφρίζουν όταν ακούνε για δωρεάν! Όπα λέει… με τα δωρεάν δεν μπορούμε να αποκτήσουμε έλεγχο στο μυαλό του κοπαδιού! Θέλουν τον κόσμο να είναι υποδουλωμένος στο να αγοράζει το νερό, το ρεύμα, τους μεταλλαγμένους σπόρους και τα καύσιμα ώστε να έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τα χρήματα και να υποδουλώνεται με αυτά.

  Οι Ελιτιστές δεν θέλουν τα χρήματα, αλλά αυτό που φέρνει το χρήμα, θέλουν μόνο την δύναμη που τους προσφέρει ο έλεγχος των ανθρώπων! Το χρήμα για αυτούς είναι ένα εργαλείο, ένα κατασκεύασμα που υπάρχει λόγο της αποδοχής και της πίστης του κόσμου.

  Και φυσικά θέλουν να μην σκεφτόμαστε πολύ. Οπότε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό; Μα φυσικά ο κόσμος να πληρώνει για τα πάντα και να είναι και χρεωμένος μέχρι το σβέρκο! Έτσι θα έχει ανάγκη να δουλεύει όλο και περισσότερο, αν γίνεται να δουλεύει και 12 ώρες για να μην έχει προσωπική ζωή, σκέψη και άποψη για να απαιτήσει ΤΩΡΑ την έλευση της δωρεάν ενέργειας!

  Βέβαια να πω και το άλλο, στο μέλλον σχεδιάζουν τα αυτοκίνητα να κινούνται με ρεύμα και υδρογόνο, έτσι δεν θα χρειάζεται να αγοράζουμε την ακριβή βενζίνη κτλ. Αυτό φαίνεται σαν να μειώνει την δύναμή τους, όμως δεν τους νοιάζει, διότι ετοιμάζουν να μας δέσουν χειρότερα!

  Θα έρθει η στιγμή που οι ηγέτες θα δώσουν την ελεύθερη ενέργεια στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος θα έχει σκλαβωθεί με χειρότερα και πιο έξυπνα μέσα, με την νέα τεχνολογία που έρχεται.

  Οπότε ας το κοιτάξουμε κι αυτό στο μέλλον, διότι όταν θα δώσουν την δωρεάν ενέργεια, θα μας κυβερνάνε με συστήματα παρακολούθησης τεχνητής νοημοσύνης και ρομπότ. Πάντα στόχευαν στο να κατακτήσουν την πίστη του κόσμου, πάντα στόχευαν στον έλεγχο του νου.

 4. H υπόθεση της 17χρονης που παρέλυσε το χέρι της μετά από εμβόλιο – Εδώ και τρεις μήνες δεν έχει επανέλθει – Ο πατέρας της μιλά στο Πανελλήνιο https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/sokarei-tin-elliniki-koinonia-i-ypothe/

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 05/02/2019 @ 8:21 ΠΜ

  σιγα μη ρισκαρει η Τουρκια με εκατομμυρια τουριστων ολο το καλοκαιρι απο σμυρνη μεχρι Αττάλεια και ΣΙδη. Μόνο ηλιθιοι δεν ειναι να χασουν τοσα λεφτα

 6. Ο Αναμάρτητος. 05/02/2019 @ 10:07 ΠΜ

  Τό δικό μας χρέος είναι νά ετοιμαζόμαστε,
  διότι «ό καιρός συνεσταλμένος έστι»,
  «αί δε ήμεραι πονηραί …!!!! ».

  Κι ο παμπονηρος νομίζει ότι θα χορεύει επειδή μερικοί- μερικοί χαφτουν μυγες .
  Ας μην κάνει ορεξη.
  Αν είναι αυτός πονηρός καλά κάνει να ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ειμαστε όντα του φωτός.
  Άρα δεν τον φοβούμαστε.
  … να …. του πείτε χαιρετίσματα.
  Εδώ μαζι μας,
  με εμάς,
  αστόχησε!

  Είχε την ατυχία οι ΈΛΛΗΝΕΣ να είναι γεννημένοι πριν από αυτον!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh