Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Θέλουμε να μας πειτε στα σχολια ποιοι από σας νιώθετε μία σχετική αντίληψη επιβράδυνσης του χρόνου από σήμερα το απόγευμα !

Ακόμα θέλουμε να μας πείτε Ποιοι από σας έχουν ιδιαίτερα έντονα βαρύ κεφάλι με ζαλάδες και πονοκεφάλους !

Γενικά ότι σήμερα απο το απόγευμα και μετά έχετε παρατηρήσει ότι δεν είναι λογικό να συμβαίνει ή σας φαίνεται απίστευτα παράξενο και δεν το έχετε πει πουθενά !

Εμείς από Κατοχικά θεωρούμε οτι τις τελευταίες ώρες κάτι το απίστευτα μεταφυσικό συμβαίνει έχοντας την αίσθηση ότι κάτι επιβάλλεται με μεγάλη δύναμη στο χρόνο μας !

Γνωρίζουμε ότι ακούγονται γραφικά όλα αυτά για αυτούς που δεν γνωρίζουν τη δουλειά που κάνουμε εδώ και χρόνια αλλά νιώθουμε ότι τουλάχιστον για τους αναγνώστες μας που έχουν διαβάσει τη δουλειά μας και τον κόπο μας τόσα χρόνια μπορούμε να μιλούμε ανοιχτά Χωρίς να έχουμε τον φόβο ότι θα κριθούμε από ανθρώπους είτε της επιφάνειας είτε με γραμμική διαδικασία αντίληψης !

Περιμένουμε τα σχόλιά σας με πολύ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα κρατηθούν θα αρχειοθετηθουν για να βγάλουμε άκρη στο σημερινό παράδοξο που αυτή τη στιγμή για εμάς συμβαίνει στον πλανήτη γη !

Και Δεν αντέχουμε να μην το πούμε είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή στην ιστορία του μέλλοντος αυτή η ημερομηνία του σήμερα θα γράφει για κάτι που ακόμα δεν γνωρίζουμε ότι έχει συμβεί!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

152 σχόλια στο “Πείραμα πεδιου ζητούμε βοήθεια από τους αναγνώστες μας”
  1. 1. Όντως ο χρόνος κινείται ποιο αργά από χθες, παρά την εντόνως δραστήριά μου μέρα σήμερα, που στις δραστήριες περνάει ο χρόνος χωρίς να το καταλαβαίνω.
    2. Επίσης έκανε καταιγίδα για 5 λεπτά, σταμάτησε και μετά από 10 λεπτά ξανάρχισε και βρέχει 20 λεπτά αλλά είχα την εντύπωση πως βρέχει μια ώρα, διότι έτσι αισθάνομαι, διότι έτσι ακριβώς έχω αισθανθεί ότι ακόμα βρέχει μετά από μια ώρα, κι όμως δεν πέρασε ούτε μισή ώρα…
    3. Το τέλος του κόσμου πέρασε, οπότε πάμε για το επόμενο…

    1. *Όταν ακόμα βρέχει μετά από μια ώρα ήθελα να γράψω. Βρέχει μια ώρα! Τ ακούω αλλά πέρασαν μόνο 20 λεπτά… Δηλαδή θα ξεχάσουμε και την αίσθηση του χρόνου στο τέλος μ αυτά που γίνονται.
      Επίσης κινείται πολύ αργά η αγορά στα ψηφιακά νομίσματα αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στην Κίνα που είπε ότι θα τα απαγορέψει και γι αυτό πολλοί πουλάνε σαν τρελοί.

          1. Ρε συ, εδώ και μια βδομάδα το Bitcoin Cash ανεβοκατεβαίνει, 5 πάνω, 5 κάτω, 7 πάνω, 2 κάτω, 4 πάνω, 2 κάτω, 5 πάνω, 7 κάτω, 10 πάνω, ξανά 2 κάτω, ξανά 5 κάτω, ξανά 2 πάνω.
            Μιλάμε έχουμε άνοδο κάθοδο διαφοράς, ανα 2 με 5 ευρώ το πολύ, άντε με το ζώρι 10… Πολύ αργά πάει. Μια βδομάδα μας έχει σπάσει τα νεύρα για να βγάλουμε τι; 30 ευρώ;
            Όταν η αγορά λειτουργεί σωστά, έχεις άνοδο-κάθοδο, 20 έως 50 ευρώ και αξίζει να επενδύσεις και 2 φορές μες την μέρα, γιατί βγάζεις αρκετά.

          2. Οι μόνοι που βγάζουν κέρδος τώρα, είναι όσοι έχουν πολλές δεκάδες ‘εστω κομμάτια, οι υπόλοιποι πρέπει να περιμένουμε μια βδομάδα για να πουλήσουμε και πάλι δεν θα βγάλουμε αρκετά…
            Επίσης, ακούστηκε ότι μες τον Νοέμβρη, θα ρίξουν ένα δεύτερο/καινούριο παράγωγο του BTC στην αγορά.

  2. Θα σου πω την αλήθεια. Ενώ το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα βλέπω το χρόνο να περνάει πολύ γρήγορα, σήμερα από το μεσημέρι 27-9-2017 σαν κάποιος να ”τσίμπησε” λίγο το φρένο και μας παρέσυρε η αδράνεια με ότι αυτό συνεπάγεται. Φαντάσου το, σαν να είσαι επιβάτης σε λεωφορείο. Εδώ μπορείς να τσέκαρε και τα γραφήματα για την αντήχηση Σούμαν αναλυτικά και χρονικά. https://www.heartmath.org/research/global-coherence/gcms-live-data/

  3. !!! Εχω σχολάσει απο τις 4 και ενω συνήθως δεν καταλαβαίνω για ποτε ξαναξυπναω το άλλο πρωί να ξαναπαω στη δουλεια, σήμερα νομίζω οτι έχουν μεσολαβήσει…δύο 24ωρα! Στο αυτοκίνητο, απέφυγα 3 ατυχήματα σε διάστημα…60 δευτερολέπτων απο “αφηρημένους” οδηγούς!! Ο ένας μου ζήτησε και συγνώμη και μου είπε οτι πήγε να ανάψει το τσιγάρο του και οτι ξέχασε (:) οτι οδηγούσε!!!

  4. Η αληθεια ειναι οτι απο εχθές υπάρχει μια ψυχική κατατονία. Πονοκέφαλοι κλπ. στο 1/6 περίπου των ατόμων. Πολύ ψυχολογική κατάπτοση και στιγμές αφασίας. Λες και περναει ενα ενα σύννεφο καταθλιψης…..

  5. Και χθες αλλά και σήμερα πιο πολύ. Από τις 16:30 με αποκορύφωμα τώρα 22:15, το κεφάλι μου πονάει τόσο πολύ που θέλω να το κοπανήσω στον τοίχο. Όπως και η ώρα δεν περνάει, χθες και σημερα πιο πολύ.Σχολιαστές άσχετους, τους γράφω κανονικά.

  6. Λίγη υπνηλία,λίγο σαν να κουράζομαι πιο εύκολα και μου φάνηκε ότι πέρασε ένα δύωρο μόνο απ τις έξι εώς τώρα (10.15),επίσης σε μιάμιση νοητική άσκηση που αποπειράθηκαν να κάνω κατά τις επτά παρά(hovoponopono) έφυγα σφαίρα με τη μία,πράγμα ασυνήθιστο καθώς χρειάζομαι συνήθως λίγη ώρα για να μπω στο κλίμα της άσκησης

  7. Αδρανεια…ετσι θα μπορουσα να το χαρακτηρισω….Θαρρεις και ειμαστε στο μηδεν σημειο του χρονου…Επαναληψη των τελευταιων ημερών σαν να ειναι ιδιες..Ελαχιστη διαθεση για οτιδηποτε και ζαλαδες..οπως εγραψα και σε εναν φιλο μου προχθες ..δεν μπορω να εστιαστω στην καθημερινοτητα μου παρα μονο για λιγο και μετα χανομαι..

  8. Δεν ξέρω γιατί λέτε ότι κάτι παίχτηκε απ΄το απόγευμα. Εγώ το αισθάνομαι απ το πρωί. Σαν να κυλάει πιο αργά η μέρα μου. Όσο για τα συμπτώματα που λέτε, πονοκεφάλους κτλ, όχι μόνο δεν είδα κάτι αλλά αντιθέτως σήμερα αισθάνομαι και καλύτερα από άλλες μέρες που ο χρόνος μοιάζει “συμπιεσμένος”. Και μάλιστα σκεφτόμουν ότι είχα καιρό να νιώσω τόση ευεξία. Οπότε ναι στην αλλαγή της αντίληψης του χρόνου, αλλά χωρίς αρνητικές συνέπειες, τουλάχιστον για μένα. Έρχεται κάτι κακό πάλι;

  9. Μετα τις 4 με επιασε το κεφαλι μου και ακομη ποναει.Απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 7 εχω κανει τοσες δουλιες στο σπιτι που σε αλλη περιπτωση θα με επερνε μεχρι τις 10 το βραδυ.Ταυτοχρονα νιωθω ενα περιεργο κενο να αιωρειται στο χωρο σαν να ειμαι εκτος γης στο διαστημα .

  10. παραξενα πραγματα και για μενα….πονοκεφαλοι,ατονια,και εντονες ψυχολογικες μεταπτωσεις…..λες και σταματησε ο χρονος ….ετσι νοιωθω απο χθες…επισης και ενα αλλοκοτο συναισθημα θλιψης νοιωθω ενα μεγαλο βαρος μεσα μου

  11. Έχω παρατηρήσει γενικότερα ότι από την Κυριακή κάτι παίζει με τον χρόνο, σαν να χανεται. Κοιτάζω το ρολόι λέει 10 πχ και μετά από 5 λεπτά κοιτάζω πάλι και είναι 1 ! Χωρίς να έχω καταλάβει τι ακριβώς έχω κάνει αυτές τις ώρες. ΕΠίσης μια φάση βαρεμάρας αδικαιολόγητης. Καμία διάθεση να κάνω το παραμικρό. Η μόνη διάθεση είναι να βλέπω χαζοσειρές στο youtube. (και μάλλον γιαυτό χάνω παντελώς το χρόνο και την αίσθηση του). Πάντως αυτή η αδράνεια απο τις εκλογές και μετά..παίδες κεραυνούς θα φέρει

  12. Δεύτερη μέρα πονοκεφάλων που εντείνονται όσο σκοτεινιάζει… η ώρα δεν περνά με τίποτα… αυτό που με κούφανε όμως περισσότερο είναι ότι ο έφηβος γιος μου γύρισε απ΄το φροντηστήριο πολύ κουρασμένος και με πονοκέφαλο (εντάξει ως εδώ θα πείτε φυσιολογικό) με κοιταξε στα μάτια και μου είπε: “δεν ξέρω τι έχω, αισθάνομαι σαν να ζω σε Matrix!!!” και δεν το έχει δει καν!

  13. Από χτες συμβαίνει έντονα ιδίως το πρωί χωρίς όμως να έχουν την ίδια αντίληψη ολα τα άτομα στον χώρο.Ο χρόνος φαινόταν να περνάει πολύ αργά ,το ίδιο και χτες το βράδυ.Από τις λίγες φορές που νιώθω ότι θυμάμαι ολα τα όνειρα που είδα.Όσοι ξυπνάνε συγκεκριμένη ώρα το πρωι θα Σου πουν ότι ξυπνάνε λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι αυτό δεν υπήρξε χτες.Δυτικά της Κύπρου …με αυτό ξύπνησα έντονα

  14. Απο εχθες ο χρονος πιεζεται…….σημερα το απογευμα εντονα………καθε απογευμα κανω προπονηση……ξερει το σωμα μου τις ωρες του………σημερα δεν περνουσε η ωρα για να μπω σε προπονηση……..ακομα παραξενο ηταν το ρολοι του υπολογιστη……πηγαινε μπροστα…….εχασα την αισθηση του χρονου……κατι παραξενο παιζεται σημερα……γυρισαν τον χρονο για λιγο και ετρεχε οπως παλια……μεχρι το ετος 2000…….

    1. Ροή χρόνου και ροή πληροφορίας σε επίπεδα δεκαετίας ’70. —- Εδώ και πάνω από βδομάδα, το ασύρματο τηλέφωνο, όντας ακουμπισμένο πάνω στο τραπέζι και με μπαταρία φουλ, σβήνει από μόνο του, τελείως αθόρυβα και χωρίς να δώσει προειδοποιητικό ήχο. Αντίθετα, το “έξυπνο” τηλέφωνο, όντας κι αυτό παρατημένο πάνω στο τραπέζι, ζωντανεύει και καλεί νούμερα απ’ τις επαφές, αυτοβούλως.

  15. Εντονη κοπωση,χωρις εντονη εργασια.αρκετη υπνηλια μαζι με βαρυ κεφαλι.δεν ξερω το γιατι.ισως μια εξηγηση ο καιρος,η υγρασια.ισως κατι παραπερα πιο υποπτο.δεν ξερω.θα φανει στην πορεια.

  16. Σήμερα το μεσημέρι ήμουνα για καφεδάκι με 2 φίλους μου. εκεί που λέγαμε μαλακίες και γελούσαμε ξαφνικά ένιωσα σα να βρίσκομαι εκτος τόπου και χρόνου. ένα συναίσθημα ότι δεν είναι η πραγματικότητα αυτό που ζω. Σαν να υπήρχε ένα βουητό μέσα στο κεφάλι μου. Αυτό συνέβεί κατά τις 1 η ώρα το μεσημέρι, αλλα ποτε νιώθω αρκετά αδύναμος ψυχικά, δεν έχω όρεξη ούτε καν να μιλήσω.

  17. Απο χθες το πρωι ενα αισθημα οτι κατι περιμενω αρνητικο.Ολη μερα χθες πολλα νευρα ,πολυ στρες,χωρις καποια συγκεκριμενη αιτια στην καθημερινοτητα.Πιο εντονο απο ολα παντως αυτο οτι κατι θα γινει….
    Σημερα ομως πολυ καλμα σαν ληθαργος

  18. Εμένα πάλι η μέρα σήμερα και μέχρι τώρα που γράφω περνάει σφαίρα,πότε πήγα το παιδί σχολείο και πότε το πήρα μου φάνηκε πολύ γρήγορα και στο ενδιάμεσο έκανα πολλά πράγματα,μετά στις 6 το απόγευμα που ήρθα στο μαγαζί μέχρι τώρα η ώρα τρέχει και δεν την φτάνω παρόλο που δεν έχει σχεδόν καθόλου δουλειά

  19. ο Λεφακης ειχε πει πως αυτον τον οκτωβριο χτυπαμε τον πατο του βαρελιου, λετε να ειναι τα προεορτια; προσωπικά εδω και πολλες μερες οταν βλεπω το ρολοϊ 9 στις 10 φορες δειχνει πχ 12:12 11:11 09!09 κοκ στην δουλειά ο χρόνος περνάει κανονικα ωστοσο εαν και κοιμάμαι λίγες ώρες ξεκουράζομαι αρκετα . για πονοκεφαλους ελέγξτε ζάχαρο και πίεση εαν είναι οκ τωτε πιθανώς να υπάρχει ψυχική επίθεση,βασκανια κοκ

    1. Αυτό με την ώρα το έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες συνέχεια 19:19, 12:12, 21:21 συνεχώς όμως μέχρι το σημείο να με εκνευρίζει. Κατά τα άλλα μια χαρά ουτε πονοκέφαλο ούτε ατονία ευτυχώς.

      1. Παιδιά αυτό με την ώρα, το παθαίνουν πολλοί. Είχα διαβάσει λοιπόν κάπου πως όταν βλέπεις τέτοιες ώρες (11:11 ,12:12 κτλ) είναι υπενθύμιση του υποσεινήδητου για κάτι που δεν έχεις κάνει, που παρέλειψες κτλ. Κάτι τέτοιο έλεγε το άρθρο τες πα. Τώρα…τι και πώς…δεν ξέρω.

  20. Η αισθηση εχει ξεκινισει απο χθεα και ηταν εντονη καποια στιγμη και το πρωι.Υπαρχει μια σιγη στη φυση και την ωρα που την αφουγκραζομαι επηρεαζεται ο καρδιακος ρυθμος,γινεται αργος και υπαγορευει μεσα μου ενα τεμπο.Η σιγη αυτη σα να επιβαλλεται απο τον ουρανο και απο ακομα πιο βαθια,Η δε ενατενιση του ουρανου μου προκαλει μια αμεση και αρκετα βαθια διαλογιστικη εμπειρια.

        1. μπραβο αμα ξερεις ισοκρατημα χωρις θαυμαστικα και αφουγραζσαι την ιεροτητα της στιγμης ,,τοτε εχεις προβιβαστει στο αχανες του ανεξιχνιαστου μεθεξη των υποσυνειδητων εγκεφαλικων διαβηματων μπραβο εφτασες ψηλα

          1. Αν δε βγεις απ’ το σπηλαιο,αν δεν ανεβεις ψηλα να ατενισεις το απειρο,απο που θα αντλησεις τη δυναμη.Και σ αυτο το ταξιδι κανεις δεν μπορει να παρεμβαλλει τιποτα.Για να γυρισεις πισω και να μοχθησεις,γιατι ο αγωνας ειναι τιτανιος κ εσυ πρεπει ν αντεξεις μεχρι το τελος,γιατι πρεπει να ζησουν οι αλλοι.Που θα συναντησεις την ευλογια για να θρεψεις τη φλογα σου, γιατι πολεμας πανω σ ενα τεντωμενο σκοινι μες την καταστροφηΜονος και περιμενεις να φανουν οι συντροφοι σου Αγαπημενε

          2. τι ωραια λογια μπραβο,,,,,μονο μια διευκρίνηση που προφανως σου διεφυγε,,,οταν εισαι πανω σε τεντομενο σχοινι που το ξερεις γιατι εκει βαδιζεις,, τοτε δεν ψαχνεις να βρεις την ευλιγια απο αλλου γιατι απλα εσει εισαι η ευλογια ,,εισαι το ΕΝ

  21. Μια από τα ίδια έντονος πονοκέφαλος, αστάθεια ,κόπωση μια τάση προς κατάθλιψη,ο χρόνος σαν να μην κυλάει….σε αντίθεση με τα κατοικίδια το ένα σκυλί αν και ζωηρό από χθες κοιμάται συνέχεια …το άλλο είναι ανήσυχο και με ακολουθεί όπου και αν βρίσκομαι ….ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….

  22. λοιπόν από εχτές το απόγευμα ένιωσα αλλαγή διαθεσης χωρίς λόγο.σημερα από το πρωί φαινόταν ότι η ημέρα κάτι έχει.στη δουλειά περίεργη αίσθηση του χρόνου.ενα βάρος στο κεφάλι,όχι πονοκέφαλος.αλλα η αίσθηση του χρόνου ειδικά το απόγευμα άλλου για αλλού.να σκέφτομαι πως πρέπει να δω την ώρα,να κοιτάω το ρολόι και ενώ είχα κάνει αρκετά πράγματα ένιωθα ότι δεν είχα κάνει τίποτα και πως θα έπρεπε να είχε περάσει περισσότερο η ώρα.καποιες στιγμες χανομουν σαν υπνωτισμενος.το καλό παίζει;

    1. Χθες βράδυ αργά σε άλλη περιοχή της Αθήνας φίλη μου είπε ότι κόπηκε το ρεύμα και πάει να μου στείλει μήνυμα για τα γνωστά μας αστεία περι φλας ηλίου κτλπ και είχε χαθεί και το σήμα από την κινητή τηλεφωνία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικοινωνήσει. Τώρα βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

  23. Επιβράδυνση χρόνου από χθες μετά το μεσημέρι….
    Χάσιμο συγκέντρωσης (κάτι σαν μεταξύ ύπνου-ξύπνιου) πάνω στο μηχανάκι (επικίνδυνο ε;)χωρίς ανάμνηση-καταγραφή των τελευταίων π.χ. 200μ. Όνειρα περίεργα και σκοτεινά. Παρόλη την υγρασία μια μεγάλη ανάγκη για νερό. Και μια θολή κούραση..ένα “γονάτισμα”.

  24. Την επιβράδυνση του χρόνου την αισθάνομαι από χθες.Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό χρήσης των οργονιτών μου έκανα τόσο ανήσυχο ύπνο και πραγματικά το σημερινό εικοσιτετράωρο ατελείωτο!!!!!!!!!!!!!

  25. Πράγματι ισχύει. Τα τελευταία 12 χρόνια εργάζομαι σε μια δουλειά που έχει σχέση με μαθήματα παιδιών (γυμνάσιου – λυκείου), και το κάθε ραντεβού που κάνω για τα μαθήματα διαρκεί από μιάμιση ώρα έως δύο ώρες περίπου. Εκτός ότι από την Δευτέρα και μετά κατάλαβα ότι ο χρόνος έχει μεγαλώσει από τις δουλειές που έκανε, και ότι από χθες το απόγευμα και σήμερα έχω συμπτώματα του τύπου πονάει το κεφάλι μου(χθες το απόγευμα πήρα ένα depon, σήμερα το απόγευμα δύο depon), νιώθω σαν να κρύωσα ενώ δεν ισχύει

  26. Σήμερα κατάλαβα μετά το ραντεβού που είχα στις 6 το απόγευμα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον χρόνο. Αναρωτήθηκα..; και μόλις ήρθα σπίτι αμέσως μπήκα katohika.gr και είδα το post. Σας ευχαριστώ που με επιβεβαιώσατε!

  27. Πρεπει να βρω μεχρι τη Παρασκευη λεφτα να πληρωσω φορους, ενφια κλπ…νομίζω ότι εχω μπροστα μου τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να τα βρω…το σιγουρο ειναι ότι θα πάρουν τ’@@@@δι@ μου…όποτε κ να ερθει το τελος Σεπτ.2017…άσε που νομίζω ότι είμαι πίσω στο 1970 και δεν οφείλω ακόμα τίποτα!!!

  28. Ένα κενό από τις 6 το απόγευμα και μετά, σαν η ζωή μας να κυλά ενώ ο χρόνος μένει στάσιμος, υπνηλία, έντονη ψυχολογική φόρτιση και η μόνη αιτία και σκέψη το γεγονός οτι δεν θέλω να είμαι έτσι, αυτό μονολογούσα όλο το απόγευμα και πιάστηκα με δουλείες για να ξεχαστώ…

  29. ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΓΥΡΙΖΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ.ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ;ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΙΑ ΠΟΔΙΑ,Μ’ΕΠΙΑΣΕ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΚΙ ΕΧΩ ΝΑΥΤΙΑ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΚΥ ΧΤΕΣ ΠΣΛΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΡΟΦΟ ΥΠΕΣΤΗ ΙΣΧΑΙΜΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ ,ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ,ΙΔΡΩΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΚΑΒ.

  30. λοιπον παιδια εγω πεταχτηκα κοντα στα μεγαρα για μια δουλεια..λοιπον,οταν λεμε για μπουμπουνητο που εριχνε ο ουρανος λες και ειχαμε πολεμο…μιλαμε εχω δει και δει μπουρινια,αλλα αυτο σας μιλαω ειλικρινα σαν μυνημα ηταν…πρωτη φορα οφειλω να ομολογισω οτι εναν φοβο μου τον διμηουργησε..τωρα ειναι ολλα καλα..ηρθε και το ρευμα..

    1. και σαλαμινα ακριβως το ιδιο ειναι η πρωτη φορα που φοβη8ηκα τοσο πολυ οι αστραπες συνεχομενες και οι βροντες τοσο δυνατες ακριβως το ιδιο ομως συνεβη και την προηγουμενη ημερα και το παραξενο ειναι πως η βροχη ξεκινησε και τις 2 ημερες την ιδια ωρα ισως αυτο με τρομαξε περισσοτερο επισης υπνηλια ομως εγω εχω μια αισ8ηση αισιοδοξιας

  31. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΡΙΓΟΣ,Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΣΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΗΓΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek