Ώστε η έλλειψη Σελήνης προξενεί σκουλίκισμα/σαράκι που σημαίνει;…. Απουσία Σελήνης = παρουσία αντιπροπέδης/αντιβαρύτητας = απουσία Μαύρης Τρύπας Διαστήματος.
Πρώτον να πω στους σχολιαστές των άρθρων μου ότι εάν δεν απαντήσω είναι από έλλειψη χρόνου και προβλήματα όχι από άλλον λόγον, διότι πάντοτε απαντάω.
Θα σταθώ στο σχόλιον της Αγγέλας διά το προηγούμενον άρθρον που παραθέτω κατωτέρω.
Στο σχόλιον:
AGELA 01/20/2023 @ 9:45 ΜΜ
Εδώ που μένω ,έχουμε πολλά κυπαρίσσια και είναι αλήθεια από τους παλαιούς που τα έκοβαν για να κάνουν σκεπές ότι αν τα κόψεις με λήψη του φεγγαριού θα σκουληκιασουν (σαράκι) με ότι και αν το περάσεις μετά την κοπή για συντήρηση, επίσης η λήψη του φεγγαριού επηρεάζει και τα φυτά, όπως το σκόρδο και αυτό δεν μπορεί να διατηρηθεί,κουφωνει, γίνεται ξερό…
Η Αγγέλα μαρτυροί και επιβεβαιώνει τα όσα ανάφερα στο προηγούμενον άρθρον, ξέχασα να γράψω για το σκουλίκισμα και την ευχαριστώ επειδή με έμαθε ότι αυτόν οι παλαιοί το λένε σαράκι….
Πάμε να το εξετάσουμε πάλιν όπως μαθαίνουμε με την επανάληψη και την διαφοροποίηση εκατομμυριοστών και χιλιοστών στις λαβές των αριανών/πολεμικών τεχνών….
Όταν κόβεται το ξύλον στην έλλειψη φεγγαριού δεν καίγεται και συνάμα σαρακώνει, ήτοι γεννάει ή δημιουργούνται σκουλήκια….
Πότε γίνεται αυτόν σε άλλες περιπτώσεις;
Όταν έναν κρέας, μία ζωή πεθαίνει, τότε σαρακώνεται, δημιουργούνται σκουλήκια, ασπούμε όπως εντός τάφου ή στο ύπαιθρον έναν ζώον….
Άρα τε, κοπή ξύλων σε έλλειψη φεγγαριού το ξύλον πεθαίνει και σε μη έλλειψη φεγγαριού το ξύλον είναι ακόμη ζωντανόν [;]…..
Που σημαίνει ότι σε Πανσέληνον το ξύλον είναι ζωντανότερον από όσον όταν είναι προς λείψη το φεγγάρι!
Που σημαίνει ότι όταν γεμίζει το φεγγάρι το ξύλον αναζωγονείται και όταν λείπτει μαραίνεται ώσπου να πεθάνει στην έλλειψη φεγγαριού όταν κοπεί….
Και που σημαίνει ότι σε μη κομμένον ξύλον, είναι ζωντανότερον από την γέμιση έως την Πανσέληνον και αδυνατίζει σε ζωή όσον προχωράει η έλλειψη μέχρι την Ασέληνον [το άκρως αντίθετον της Πανσέληνου]…. Ασπούμε είναι και σε νάρκωση και αυτόν ισχύει και με τα ζώα και ανθρώπους, μεγάλη πληροφορία και αποδεικνύει ότι η επιστημονική Αστρολογία είναι σωστή, μία μυστική Αστρονομία που έχει τις αποδείξεις τις σε καθημερινή βάση και βεβαίως ισχύει και το σεληνίασμα ανθρώπων, διατί όχι και ζώων και φυτών, εξ’ άλλου ο μύθος ή θρύλος των βρυκόλακων και το φαιδρότητα, δύναμις και ευθυμία των λύκων όταν ουρλιάζουν είναι σε περίσταση Πανσέληνου, όπως βλέπετε τα συνάξαμε και τα θέσαμε όλα αυτά επί ιδίας τάπητος, τάδ’ έφη επιστήμη και έρευνα….
Όταν πεθαίνει το κομμένον ξύλον ή ό,τι και να παθαίνει, γεννάται ζωή, διότι τα σκουλήκια είναι ζωή! Και δη ζωϊκή ζωή!
Τώρα ας το εξετάσουμε αντίστροφα, αντίνοα, αντικανονικά, από την έτερη πλευρά οπτικής αντιλήψεως!….
Όταν πεθαίνει έναν κρέας, ένας άνθρωπος, έναν ζώον, σκουλικιάζει. Αυτόν είναι μία μεταμόρφωση των πρωτεϊνών σε άλλες ζωντανές πρωτεΐνες που είναι οι σκώληκες. Γεννόνται οι σκώληκες από τις πρωτεΐνες ή κρέατα και τρώνε κρέατα…. Που σημαίνει ότι οι πρωτεΐνες [αυτές έστω] είναι ζωντανές και προξενούν ζωή που τρώγει ζωή διά να ζή!….
Ταυτόχρονα δημιουργείται μπόχα, βρώμα, που είναι στοιχείον της ζύμωσης της μεταμόρφωσης και η μεταμόρφωση αυτή δεν είναι τίποτε άλλον από το αντίστοιχον της μεταμόρφωσης της οίας ενέργειας σε οία άλλη όπως μάθαμε εις στην επιστήμη της Φύσης από τα Γυμνάσια….
Εάν έναν πράγμα που είναι ήδη νεκρόν ή «νεκρόν» με την έννοια της ζωϊκής και φυτικής ζωής, δεν βρωμάει ούτε σκωλικιάζει ούτε γεννάει άλλα είδη ζωής όπως οι σκώληκες, παρότι παρατηθήκε ότι τα μαύρα λάστιχα ποτίσματος ή σε υδραυλικά συνστήματα δημιουργούν μικροργανισμούς που τα τρώνε και τα τρυπούν και βεβαίως αυτόν είναι περίεργον και αντισυμβατικόν όπως η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ή η εξαίρεση που σίει με αβεβαιότητα τον κανόνα συνταυτόχρονα εάν το αντιλαμβάνεστε. Βεβαίως αυτόν με τα μαύρα λάστιχα ύδατος να δημιουργούν λαστιχοφάγους μικροργανισμούς συντείνεται από το ύδωρ, τα λιμνάζοντα ύδατα γεννάνε αναλόγως μεγέθους, περιοχής και άλλα διάφορους οργανισμούς έως και ιχθείς και βατράχους, όχι μόνον ύδρες και άλλους μικρούς οργανισμούς, που σημαίνει ότι πιθανόν το μαύρον λάστιχον δεν συντείνει καθόλου, είτε ο μικροργανισμός αυτός αναπτύσσεται εσωτερικά είτε εξωτερικά του μαύρου λαστίχου, αλλά ένεκα της υγρασίας δημιουργείται η αναζωογόνηση…. Άρα το ύδωρ είναι ζωντανόν, πηγή ζωής….
Παλαιότερα σας έγραψα ότι οι πρώτες ζωές και αναπτύξεις ζωών δημιουργήθηκαν από το ύδωρ ή εντός ύδατος ή και υγρασίας εντός των πρωτόγονων υπάρχουσων και εφημερών μήτρων που είναι τα σπήλαια, οι χούγιες, οι τρώγλες, οι τρύπες, χωρίς ηλιοφάνεια, κρατείστε το αυτόν όταν παράκατω αναφερθούμε στην Γένεση…. Και βεβαίως αυτόν με την μήτρα σκότους και ύδατος ισχύει και εις τα βάθη των ωκεανών, αυτοί οι περίεργοι ιχθείς που βλέπουμε από κινηματογράφιση μέσω υπερυποβρύχιων σκαφών είναι οι πρώτοι κατοίκοι και πηγές εξέλιξης εις την Γην [;]….
Βάσει αυτών, τότε, το κομμένον ξύλον εν καιρώ έλλειψης Σελήνης είναι ζωντανόν και ως τέτοιον σκωληκιάζει όπως η πρωτεΐνη του νεκρού ζώου και ανθρώπου όταν συμβαίνει η ούτω καλούμενη αποσύνθεση, δηλαδή ο οργανισμός παύει να είναι σε συνέχεια συνέπειας και δεν συλλειτουργεί που αυτόν σημαίνει θάνατος, όπως και εις τις κοινωνίες τις σκοτωμένες από τους σατανιστές της Σκιάς με τα πολυκόμματα παντός είδους….
Άρα τε, όταν το ξύλον κόβεται εν καιρώ ύπαρξης Σελήνης είναι ήδη νεκρόν ή και με ανικανότητα να παράξει ζωή, να αναπαράγει ζωή, ως να είναι κάτι πλαστικόν από εργοστάσιον, καθότι εάν χαλάσετε έναν πλαστικόν πράγμα αυτόν δεν θα γεννήσει σκουλήκια, δεν έχει ζωή, δεν έχει πρωτεΐνες ή και κόβεται η συνέχεια μεταμόρφωσης της ενέργειας του σε άλλη ζωντανή ενέργεια, είτε επειδή δεν την έχει πια είτε επειδή ουδέποτε την είχε!!!!
Αυτά έχουν σχέση και με τον καρκίνον ο οποίος είναι κατά κάποιον τρόπον αυτοσαρκοβόρος, κάτι ως σαράκι της σάρκας, ιδίως εσωτερικά… Διαδραματίζουν ρόλον κάποια συναισθήματα, συμβάντα, τροφές, πόσεις και άλλα κατά την διάρκεια της έλλειψης Σελήνης σε σχέση με άλλα αντίστοιχα κατά την ύπαρξη Σελήνης; Οπωσδήποτε!!!!
Όταν κοπεί το ξύλον εν υπάρξει σελήνης είναι ως πλαστικόν δεν μεταμορφώνονται οι πρωτεΐνες τους σε άλλες ζωές!
Συνάμα είναι εύφλεκτον!….
Τι σημαίνει εύφλεκτον;
Ότι έναν μέρος του πυρώνεται, ζεστένεται, τρίβεται και μεταμορφώνεται σε αύρα, πύρ και φως….
Ότι έναν μέρος του γίνεται αντιβαρές ήτοι αντιβαρύτητα, διότι το φώς είναι κατά κόρον αντιβαρύτητα, να έναν κρυμμένον μυστικόν που με προσοχή παλαιότερα σας εξέθεσα ελάχιστα, διότι δεν θέλω μέσω μου οι σατανιστές της Νάσα και Σία να μετατρέψουν τις πληροφορίες μέσω των κενόδοξων σε όπλα εναντίον μας….
Η οργανική ύλη είναι ο άνθραξ είναι κατ’ εξοχήν αντιβαρές, η ανόργανη ύλη είναι ασπούμε ο αντιάνθραξ ή χωρίς στερητικόν άλφα ήτοι θραξ και είναι κατ’ εξοχήν βαρυτές ήτοι βαρύτητα και προπέδη [όχι αντιπροπέδη = αντιβαρύτητα], να έναν μυστικόν τι είναι η προπέδη/βαρύτητα μεταξύ άλλων…. [τα οποία κάποια εξέθεσα και άλλα ίσως παρουσιάσω ειδικώς, ως Αστροφυσική]….
Που σημαίνει ότι το φέγγος της Σελήνης ως ενέργεια τροφοδοτεί την Γην και τα είδη της με ενέργεια φωτός, πυρός, αύρας, αντιπροπέδης/αντιβαρύτητας, εξού και εκπέμπει φως…. Αυτόν το φως εισρέει μέσα σε φυτά, ζώα, ανθρώπους και άλλα….
Φαίνεται ότι με την έλλειψη Σελήνης αυτόν το φως μεταμορφώνεται σε βαρύτητα/προπέδη, ή έστω σκότος ή όπως σας αποκάλυψα ήδη παλαιότερα σε Σκοτόνια!…. ήτοι άνθρακα…. Ή και οργανική ύλη.
Φαίνεται ότι το φως της Σελήνης δεν ευνοεί την ζωή;….
Όχι δεν ισχύει αυτόν, διότι ο θείος μου φύτευε συνήθως τις τρεις με τέσσερεις ημέρες μετά την εμφάνιση της νέας Σελήνης…. Και ήταν υπερεπιτυχημένα τα φυτά του…
Φαίνεται ότι με την έλλειψη Σελήνης ευνοείται διαφορετική χυμεία/χημεία, βιολογία, με διαφορετικές συχνότητες ενέργειας συνειρμικών κραδασμικών δονήσεως ανάπτυξης ζωής ή και βιολογίας, ασπούμε χαμηλές συχνότητες…. Λόγω έλλειψης…. Αρκετού και ισχυρού ηλεκτρομαγνητοβαρυτικού φωτός…
Προσέξετε, η Σελήνη χαρακτιρίζεται από τι;….
Από έλλειψη ή και μειωμένη βαρύτητα/προπέδη, συνεπώς αρχίζει να σχηματίζεται λογικόν νόημαν….
Έλλειψη βαρύτητα σημαίνει περισσότερη αντιβαρύτητα…
Ισχυρή προπέδη σημαίνει ανίσχυρη αντιπροπέδη….
Τα φυτά του θείου μου αναπτύσσονταν ραγδαία με φως της Σελήνης ήτοι από πληθώρα αντιπροπεδική ενέργεια και με έλλειψη Σελήνης αναπτύσσονται εις τα ξύλα σκώληκες που σημαίνει έλλειψη αντιπροπέδης, αφού οι σκώληκες σύρνονται όπως η βαρύτητα, δηλαδή δεν «πετάνε», δεν αναπτύσσονται προς τα άνω όπως τα φυτά του θείου που έχουν φυγόκεντρον ή και φυγότασην προς τα άνω!….
Ώδε προσέρχεται η περίεργη υποψία ότι η Γη χωρίς Σελήνη γίνεται περισσότερον βαρυτική ήτοι με περισσότερη βαρύτητα και με πληθωρισμόν Σελήνης περισσότερον αντιβαρυτική ή και ανισχυρότερη προπέδη/βαρύτητα επί και εν Γη…. Και εάν υποθέταμε ότι εξαφανιζόταν η Σελήνη από την περιφορά της Γής η προπέδη της αυξανόνταν πολύ περισσότερον….
Θέλετε μία μικρή απόδειξη;….
Όταν η Σελήνη είναι Πανσέληνος τρικυμιάζει η θάλασσα που σημαίνει ουσιαστικώς μεταξύ άλλων ανοδική πορεία και διαστολή προς τα άνω των υδάτων ήτοι δημιουργία έστω απειροελάχιστης ισχυρότερης αντιπροπέδης και ανισχυρότερης έστω εις το απειροελάχιστον της προπέδης!…. Σήμερα που έχουμε Υπερπανσέληνον ήτοι πλησιέστερα προς την Γην της Σελήνης από το 1030 μ.Χ. σημαίνει προσυνταυτοχρόνως μεγάλες παλίρροιες και μεγαλύτερον ανέβασμα τρισεκατομμυρίων σταγόνων της Γης ήτοι μεγαλύτερα κλιδωνισματα των θαλασσών και άλλων υδάτων!….
Εξού και διατί δεν καίγεται το κομμένον ξύλον σε έλλειψη Σελήνης ενώ συνάμα σκωλικιάζει;….
Διότι έλλειψη Σελήνης σημαίνει έλλειψη ήτοι μείωση βαρύτητας και εύνοια δημιουργίας βαρυτικών ζωών όπως οι σκώληκες και συνάμα αύξηση της ισχύος της οργανικής ύλης ή άνθρακα που δεν καίγεται που με την επήρρεια του εμποδίζει την ανόργανη ύλη να καεί ήτοι να μεταμορφωθεί σε ενέργεια σε βαθμόν του τεράστιου βαθμού που μάθαμε να καλούμε φως και φωτόνια, διότι τα σκοτόνια και η βαρύτητα υπερνικούν!….
Εάν υποθέσουμε ότι η Γη ή ένας πλανήτης ή έναν αντικείμενον αναπτύξει υπερβαρύτητα/υπερπροπέδη, τότε δεν θα ανάβει πύρ καθόλου διότι δεν θα το αφήνει να φύγει και το πυρ ή φωτειά τι είναι, μία πορεία προς τα άνω, το πυρ είναι τριβή ήτοι ζέσταμα, με την υπερβαρύτητα αυτή η τριβή δεν αφήνεται, άρα τε δεν δημιουργείται φλόγα και τρεμοπαίξιμον ή και κίνηση και το πυρ, αύρα και φως είναι κίνηση ήτοι ευελιξία, δικαίωμα και ελευθερία τινός βαθμού κίνησης! Μόλις σας περίγραψα τις μεγάλες Μαύρες Τρύπες του Διαστήματος!….
Παραπάνω παραθέσαμε δύο αντίστροφες θεωρίες, η πρώτη ότι η έλλειψη Σελήνης δημιουργεί ζωή, ζωϊκή ζωή και η άλλη ότι η εμφάνιση της Σελήνης αναπτύσσει την ζωή. Ουσιαστικώς είναι μία ισορροπία ποσοτότων προπέδης και αντιπροπέδης, όπως εις το σώμα αλκαλικού και όξυνου και ουδέποτε πλήρης έλλειψη της προπέδης ή της αντιπροπέδης. Συνάμα κάθε Σελήνη αναλόγως καιρού, εποχής, ήτοι θερμοκρασίας και θέσης προς το επηρεαζόμενον ον ή πράγμα διαφοροποιεί, συν το χώμα, τα συνστατικά, το τι τρώγει, τον αέρα, σε ποίον περιβάλλον όπως θάλασα, λίμνη, λόφον, πεδιάδα, βουνόν κ.ο.κ…. Οπωσδήποτε προΰπεισέχεται η φωτοδεσμομηχανική/κβαντομηχανική και είναι μία ενδεικτική κατάσταση περί του τι είναι η φωτό+δεσμο+μηχανική αφού έχει ως κέντρον της το φώς/ενέργειες και πολυμεταμορφώσεις αυτών….
Πάμε να ιδούμε και τις παραξενιές της Γένεσις.
Μας λέγει ότι τα φυτά έγιναν πριν από τα άστρα, τον ήλιον και το φεγγάρι.
Το φως όμως έγινε πριν από αυτά, είναι λογικόν διότι διά να υπάρχει ασπούμε ήλιος πρέπει να υπάρχει φως, καθότι ήλιος είναι πληθώρα φωτός, όπως καταρράκτης πληθώρα σταγόνων, εάν δεν γινόταν το ύδωρ πως θα προέκυπτε το καταρράκτης;
Μας λέγει ότι πρώτον έγινε η γη και ο ουρανός, ό,τι και εάν σημαίνει αυτόν. Ο ουρανός μάλλον είναι το άϋλον και η γη μεταξύ άλλων η ύλη.
Η γη ήταν αόρατη και ακατασκεύαστη, συνεπώς ήταν αέρινη, όπως επανανακάλυψαν οι επιστήμονες [χαχαχα] και δεν λένε πως αναφέρεται και εδώ, ή ήταν ενέργεια…. Και δεν έχει συγκεκριμένον σχήμα και μορφή ήτοι ακατασκεύαστος, μία μάζα χωρίς στερεότητα και είναι λογικόν διότι η στερεότητα είναι συμπίεση ενέργειας.
Το σκότος μας λέγει ήταν επάνω από την άβυσσον.
Γεν. 1,1 Ἐν ἀρχῇ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν.
Γεν. 1,2 ἡ δὲ γῆ ἦν ἀόρατος καὶ ἀκατασκεύαστος, καὶ σκότος ἐπάνω τῆς ἀβύσσου, καὶ πνεῦμα Θεοῦ ἐπεφέρετο ἐπάνω τοῦ ὕδατος.
Γεν. 1,3 καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω φῶς· καὶ ἐγένετο φῶς.
Ώδε περιγράφεται εκτός των όσων προαναφέρω, η υπερβαρύτητα ήτοι σκότος και άβυσσος ήτοι η κλεισούρα, το βάθος, το σπήλαιον, μετά έγινε η μείωση ή διαστολή ή χαλάρωση της βαρύτητος και γεννήθηκε το φως!
Δηλαδή, είναι εις το κατώτερον μέρος η άβυσσος μετά το σκότος ύστερα το ύδωρ και επάνω το πνεύμα Θεού…
Η δε Γη εντός αβύσσου αέρια ή ενέργεια σε καταστολή και στατική…. Ακατασκεύαστος δηλαδή δίχως στερεότητα και ξηρή χωρίς ζωές επάνω…
Γεν. 1,4 καὶ εἶδεν ὁ Θεὸς τὸ φῶς, ὅτι καλόν· καὶ διεχώρισεν ὁ Θεὸς ἀνὰ μέσον τοῦ φωτὸς καὶ ἀνὰ μέσον τοῦ σκότους.
Ώδε το κάτι άλλον! Διότι φωτοδεσμομηχανικώς/κβαντομηχανικώς, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι γίνεται να είναι ανάμεικτον το φως με το σκότος ως να ζωγραφίζουμε με κολλημένα πινέλα με δύο διαφορετικές βαφές και βεβαίως δεν μου χρειάζεται ο προσδιορισμός και η προϋπόθεση της έννοιας φωτοδεσμομηχανική διά να το αντιληφθώ….
Αυτόν σημαίνει επίσης ελεύθερη δράση και διάδραση συνταυτοχρόνως προπέδης και αντιπροπέδης, βεβαίως γίνεται, εξού όμως ισχύει περισσότερον και φαινομενικώς ή σε μεγάλα ποσοστά πότε η ημέρα και πότε η νύχθα:
Γεν. 1,5 καὶ ἐκάλεσεν ὁ Θεὸς τὸ φῶς ἡμέραν καὶ τὸ σκότος ἐκάλεσε νύκτα. καὶ ἐγένετο ἑσπέρα καὶ ἐγένετο πρωΐ, ἡμέρα μία.
Γεν. 1,6 Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω στερέωμα ἐν μέσῳ τοῦ ὕδατος καὶ ἔστω διαχωρίζον ἀνὰ μέσον ὕδατος καὶ ὕδατος. καὶ ἐγένετο οὕτως.
Γεν. 1,6 Και είπεν ο Θεός· “να γίνη ο ουράνιος θόλος της γης μεταξύ των υδάτων, που καλύπτουν την επιφάνειάν της και των νεφών που αιωρούνται εις την ατμόσφαιραν, και να διαχωρίζη μεταξύ των υδάτων της γης και των υδάτων του ουρανού”. Και έγινεν όπως ο Θεός διέταξε.
Αυτόν το στερέωμα δεν είναι ο ίδιος ουρανός όπου αναφέρεται εις τον πρώτον στίχον! Συνάμα διαχωρίσε ούτως ώστε το νέφος και το ύδωρ το υγρόν να μην συνυπάρχουν όπως δεν θα συνυπάρχουν σκότος και φως, ήτοι είτε το μεν είτε το δε, αλλά αυτόν δεν ισχύει πάντοτε, βλέπουμε υγρασία εν ύδωρ ή μπορείτε να ρίξετε ύδωρ επάνω από τα νέφη ως καταρράκτη…. Βεβαίως ο στίχος 1,6 ίσως εννοεί κάτι άλλον ή και κάτι άλλον εκτός από την επίσημη θεολογική προσέγγιση, εξού:
Γεν. 1,7 καὶ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸ στερέωμα, καὶ διεχώρισεν ὁ Θεὸς ἀνὰ μέσον τοῦ ὕδατος, ὃ ἦν ὑποκάτω τοῦ στερεώματος, καὶ ἀναμέσον τοῦ ὕδατος τοῦ ἐπάνω τοῦ στερεώματος.
Γεν. 1,8 καὶ ἐκάλεσεν ὁ Θεὸς τὸ στερέωμα οὐρανόν. καὶ εἶδεν ὁ Θεός, ὅτι καλόν, καὶ ἐγένετο ἑσπέρα καὶ ἐγένετο πρωΐ, ἡμέρα δευτέρα.
Είναι άλλος ουρανός ή ο ίδιος με αυτόν του πρώτου στίχου; Είναι πέραν τούτων η ατμόσφαιρα και η στρατόσφαιρα;!…. ως δύο ουρανοί….
Γεν. 1,9 Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· συναχθήτω τὸ ὕδωρ τὸ ὑποκάτω τοῦ οὐρανοῦ εἰς συναγωγὴν μίαν, καὶ ὀφθήτω ἡ ξηρά. καὶ ἐγένετο οὕτως. καὶ συνήχθη τὸ ὕδωρ τὸ ὑποκάτω τοῦ οὐρανοῦ εἰς τὰς συναγωγὰς αὐτῶν, καὶ ὤφθη ἡ ξηρά.
Γεν. 1,9 Και είπεν ο Θεός· “ας συναχθή το ύδωρ, το οποίον καλύπτει ολόκληρον την γην, εις ωρισμένην περιοχήν και ας φανή η ξηρά”. Και έγινεν, όπως ο Θεός διέταξε· και εμαζεύθη όλον το ύδωρ της γης εις τας βαθείας περιοχάς των ωκεανών και θαλασσών, και εφάνη η ξηρά.
Προσέξετε είναι ξηρά ήτοι χωρίς βλάστηση, αμέσως μετά επέρχεται η βλάστηση και δεν είναι πλέον ξηρά ή παντού ξηρά, διότι υπάρχει και ξηρά, όπως και ανωτέρω υπάρχουν τόποι με φωτοσκότος ανάμεικτον και νεφοϋγρασία κατά προσέγγιση ασπούμε…
Γεν. 1,10 καὶ ἐκάλεσεν ὁ Θεὸς τὴν ξηρὰν γῆν καὶ τὰ συστήματα τῶν ὑδάτων ἐκάλεσε θαλάσσας. καὶ εἶδεν ὁ Θεός, ὅτι καλόν.
Γεν. 1,11καὶ εἶπεν ὁ Θεός· βλαστησάτω ἡ γῆ βοτάνην χόρτου σπεῖρον σπέρμα κατὰ γένος καὶ καθ᾿ ὁμοιότητα, καὶ ξύλον κάρπιμον ποιοῦν καρπόν, οὗ τὸ σπέρμα αὐτοῦ ἐν αὐτῷ κατὰ γένος ἐπὶ τῆς γῆς. καὶ ἐγένετο οὕτως.
Γεν. 1,12 καὶ ἐξήνεγκεν ἡ γῆ βοτάνην χόρτου σπεῖρον σπέρμα κατὰ γένος καὶ καθ᾿ ὁμοιότητα, καὶ ξύλον κάρπιμον ποιοῦν καρπόν, οὗ τὸ σπέρμα αὐτοῦ ἐν αὐτῷ κατὰ γένος ἐπὶ τῆς γῆς.
Γεν. 1,13 καὶ εἶδεν ὁ Θεός, ὅτι καλόν. καὶ ἐγένετο ἑσπέρα καὶ ἐγένετο πρωΐ, ἡμέρα τρίτη.
Ώδε υφίσταται εσπέρα και πρωΐ… αλλά ύστερα γίνονται άστρα, ήλιος και Σελήνη;…. Τι είναι το πρωΐ και η εσπέρα και βεβαίως προσδιορίζει ήλιον ή μήπως κάτι άλλον ή γράφονται ανακατωμένα;…. Μήπως όμως πριν φανούν οι αστέρες υπήρχε ώρα φωτός και ώρα σκότους αυτομάτως πέριξ ή και επί την γην;
Διότι ασπούμε οι ιχθείς τις αβύσσου του ύδατος όπου κινηματογραφούνται με υπερυποβρύχια είναι αυτόφωτα διά να βλέπουν και παρατηρούνται και ακόμη ουδείς είδε τα φυτά του πυθμένος! Μήπως τα φυτά της στεριάς ήταν αυτόφωτα πριν εμφανιστούν οι αστέρες;;;;;….. Διατί όχι όταν υπάρχουν αυτόφωτοι ιχθείς!….
εν. 1,14 Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτωσαν φωστῆρες ἐν τῷ στερεώματι τοῦ οὐρανοῦ εἰς φαῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς, τοῦ διαχωρίζειν ἀνὰ μέσον τῆς ἡμέρας καὶ ἀνὰ μέσον τῆς νυκτός· καὶ ἔστωσαν εἰς σημεῖα καὶ εἰς καιροὺς καὶ εἰς ἡμέρας καὶ εἰς ἐνιαυτούς·
Γεν. 1,14 Και είπεν ο Θεός· “ας γίνουν (ας φανούν) εις τον ουρανόν της γης φωτεινοί αστέρες, δια να φωτίζουν την γην και να χωρίζουν την ημέραν από την νύκτα. Ας είναι οι αστέρες αυτοί εις σημεία μετεωρολογικών και άλλων φαινομένων, και ας χρησιμεύουν εις κανονικήν μεταβολήν και διάκρισιν των εποχών του έτους, των ημερών και των ετών.
Γεν. 1,15 καὶ ἔστωσαν εἰς φαῦσιν ἐν τῷ στερεώματι τοῦ οὐρανοῦ, ὥστε φαίνειν ἐπὶ τῆς γῆς. καὶ ἐγένετο οὕτως.
Γεν. 1,15 Προ παντός δε ας είναι αυτοί στον ουρανόν, ώστε να φωτίζουν την γην”. Και έγινεν όπως ο Θεός διέταξε.
Γεν. 1,16 καὶ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τοὺς δύο φωστῆρας τοὺς μεγάλους, τὸν φωστῆρα τὸν μέγαν εἰς ἀρχὰς τῆς ἡμέρας καὶ τὸν φωστῆρα τὸν ἐλάσσω εἰς ἀρχὰς τῆς νυκτός, καὶ τοὺς ἀστέρας.
Γεν. 1,16 Και έκαμεν ο Θεός τους δύο μεγάλους αστέρας, τον ήλιον, τον μεγάλον αστέρα, να άρχη με το φως του όλην την ημέραν. Και τον μικρότερον αστέρα, την σελήνην, να άρχη με το φως της κατά την νύκτα. Επίσης διέταξε να φανούν και οι άλλοι αστέρες του ουρανού.
Ό οργανισμός παράγει τεστοστερόνη, εάν αρχίζεις να του προσφέρεις πολλή, τότε σταμάταει και δεν ξανά παράγει. Μήπως τα φυτά ήσαν αυτόφωτα και όταν έδιδε ο Ήλιος και η Σελήνη σταμάτησαν; Εάν ένας ιχθύς αυτόφωτος του πυθμένα της θάλασσας προσαρμοστεί σε χαμηλότερα βάθη με αρκετόν φως θα παύσει να είναι αυτόφωτος!….
Γεν. 1,17 καὶ ἔθετο αὐτοὺς ὁ Θεὸς ἐν τῷ στερεώματι τοῦ οὐρανοῦ, ὥστε φαίνειν ἐπὶ τῆς γῆς
Γεν. 1,18 καὶ ἄρχειν τῆς ἡμέρας καὶ τῆς νυκτὸς καὶ διαχωρίζειν ἀνὰ μέσον τοῦ φωτὸς καὶ ἀνὰ μέσον τοῦ σκότους. καὶ εἶδεν ὁ Θεός, ὅτι καλόν.
Γεν. 1,19 καὶ ἐγένετο ἑσπέρα καὶ ἐγένετο πρωΐ, ἡμέρα τετάρτη.
Γεν. 1,20 Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ἐξαγαγέτω τὰ ὕδατα ἑρπετὰ ψυχῶν ζωσῶν καὶ πετεινὰ πετόμενα ἐπὶ τῆς γῆς κατὰ τὸ στερέωμα τοῦ οὐρανοῦ. καὶ ἐγένετο οὕτως.
Πολλά φυτά αναπτύσσονται σε σπήλαια με ύδατα, εάν υποθέσουμε ότι τα φυτά παρήγαγαν φως και όταν παρήγαγε αρκετόν ο Ήλιος έχασαν αυτήν την ιδιότητα επειδή ρουφούσε αυτός την ενέργεια και επειδή δεν χρειάζονταν πια να παράγουν αλλά να ρουφούν από τον Ήλιον, όπως όταν έναν εργοστάσιον παράγει φθηνότερα υποδήματα από τον υποδηματοποιόν του χωρίου που λόγω ακριβής πρώτης ύλης παύει να παράγει αφού του συμφέρει να αγοράζει που είναι φθηνότερα από το να τα κάμει μόνος του, όπως πολλά άλλα προϊόντα που σταματήσαμε να κάνουμε και εξαρτούμαστε από τα μεγάλα εργοστάσια, είναι η ίδια αρχή, τροφή διά σκέψη με πονηρή καλοπροαίρετη υπερευφυΐα….
Συγκλονιστικά νέα από την Υπερσελήνη Λύκου 21/01/2023 μ.Χ. Σάββατον….
Παναγιώτης Δίας
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Τι πίνεις ;;;;δώσε μας το τηλ του ντίλερ σου!
Αυτά που έπινα πάντοτε και όπως τα λέγω έρχονται, τα παρασκευάζω και δεν τ’ αντέχεις.
Το ποιο εύκολο και γρήγορο είναι να χλευαζουμε και να κοροϊδεύουμε τους άλλους όταν θέλουμε, αυτό είναι κάτι που όλοι το καταφέρνουμε με επιτυχία, ειδικά όταν δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει να μας πει ο άλλος..Το κακό το εφαρμόζουμε πολύ εύκολα είναι γνωστό άλλωστε στην σύχρονη κοινωνία.. Τις περισσότερες φορές ούτε εγώ καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει ο Παναγιώτης αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που λέει δεν μπορεί να είναι αξιόλογο..
Μην ξεχνάμε και την Αρχαία Ελληνική μυθολογία, αφήνω κι αυτό να λύσει τον γρίφο ( αν υπάρχει) κανένας “εξ- ύπνος”
http://votaniki.gr/xlorida/eidi/eidi-me-istoria/to-dentro-tis-thlipsis-to-kyparissi/
Agela, κάλλιστα μπορούμε να ειπούμε μέσω αυτού του μύθου υποθετικά πάντοτε ότι το κούτσουρον από κυπάρισσον εις το δείπνον Αυραάμ δόθηκε από Τον Υιόν ος θα απόθαινε ως σώμα όταν θα ενσακρώνετο, αφού τα τρία κούτσουρα ήτοι κυπάρισσος, δρυς και πεύκος είναι Το Άγιον Ξύλον! Πές τους επίσης ότι μόλις αναγνώσουν τα αμέσως επόμενα άρθρα και βεβαίως εάν μπορούν προηγούμενα θα καταλάβουν ότι αυτά που γράφω έχουν μία συνέχεια σε αποκάλυψη…. Ο Θεός μαζύν σου!