ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σε ύφεση οι πυρκαγιές στη Λάρισα – Μάχη με 6 μποφόρ και 55 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία εδάφους

· Κατοχικά Νέα

 

Ένα ιδιαίτερα δύσκολο μεσημέρι Παρασκευής (14.06.2024) ήταν το σημερινό για την Λάρισα και τις πυροσβεστικές δυνάμεις, μετά το μεγάλο μέτωπο πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Περιφερειακή οδό Τρικάλων-Λάρισας στο ύψος των ΤΕΙ.

Οι δύο εστίες πυρκαγιών σε Αμπελώνα (στα σύνορα με τη Γιάννουλη) και Άγιο Θωμά στη Λάρισα κινητοποίησαν όλο τον μηχανισμό σε μία προσπάθεια να μην επεκταθούν και δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα, σημειώνει το larissanet.gr.

Στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και στην κατάσβεση συνέδραμαν και εναέρια μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από «μάχη» δύο περίπου ωρών οι πυρκαγιές δείχνουν να είναι σε ύφεση με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να βρίσκονται πάντως σε εγρήγορση και στις δύο περιοχές ελέγχοντας για πιθανές αναζωπυρώσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφερε έναν μικρό άθλο μαζί με την Πολιτική Προστασία, καθώς με μοιρασμένες δυνάμεις σε δύο μέτωπα, αλλά με ανέμους έντασης 6 μποφόρ καθώς και θερμοκρασία εδάφους κοντά στους 55 βαθμούς Κελσίου, κατάφερε να θέσει σε χρόνο ρεκόρ τη φωτιά υπό έλεγχο, γράφει το onlarissa.gr.

NewsIT .

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Οικοδομική δραστηριότητα – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: 11 κατηγορούμενοι, 151 υποθέσεις και «ταρίφες» έως 7.000 ευρώ – Τι δείχνει η δικογραφία

Δωρεά – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΜΚΟ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»: Στον ανακριτή ο ιδρυτής – Εκατομμύρια από εράνους, δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία και οι απαντήσεις που αναμένονται

Εμπορικός δρόμος – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Χειροβομβίδες σε καταστήματα – Νέα βίντεο και εντολές από τις φυλακές στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.