Διαφημίσεις

Τι συμβαίνει όταν φωνάζουμε στα παιδιά. Ένα δυνατό βίντεο – πείραμα

Στο video το αγοράκι χάνει κάθε διάθεση για να μην παίξει με τις χάντρες που του προσφέρονται, έπειτα από ένα έντονο συμβάν θυμού που λαμβάνει χώρα μπροστά του. Ο Άντριεν, παρόλο που θέλει να παίξει, φοβάται την αντίδραση της θυμωμένης γυναίκας και δεν το κάνει.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μικρά παιδιά, ακόμα και από την ηλικία των 15 μηνών, καταλαβαίνουν πότε κάποιος είναι νευριασμένος και προσπαθούν να μην τον θυμώσουν περισσότερο. «Το σημαντικότερο είναι ότι μπορούν να το κάνουν όλο αυτό χωρίς να μιλάνε, καθώς είναι μόνο 15 μηνών» υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

Δείτε το εκπληκτικό πείραμα:

Η ίδια έρευνα με διαφορετικά αντικείμενα πραγματοποιήθηκε σε άλλα 149 παιδιά ηλικίας 15 μηνών, αγόρια και κορίτσια. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όλα τα παιδιά αργούσαν να αγγίξουν τα αντικείμενα, όταν είχε προηγηθεί σκηνή εκνευρισμού του ενήλικα, αποδεικνύοντας πόσο διστακτικό και φοβισμένο μπορεί να κάνουν ένα παιδί οι φωνές και τα νεύρα.

Πηγή: Huffingtonpost – www.mama365.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Τι συμβαίνει όταν φωνάζουμε στα παιδιά. Ένα δυνατό βίντεο – πείραμα”
  1. Κάθε τι που λέμε και κάνουμε παρουσία ενός παιδιού το διαμορφώνει. Είναι τρομακτική η ευθύνη αν το αναλογιστεί κανείς.

  2. Επρεπε να κάνουν έρευνα με 150 παιδιά???

    Απλά πράγματα είναι αυτα. Αλλά αμα στα λέει ψυχολόγος
    ειναι αλλιώς ρε παιδι μου…..

    Τοσα δις που έζησαν και πέθαναν μέχρι τώρα (πχ ο παππούς μου κλπ)
    ειχαν ψυχολόγο???? Τωρα με το παραμικρό τρέχουμε στον ψυχολόγο
    να μας πει γιατί το παιδί άφησε κάτω την μπάλα και δεν την κλώτσησε!!!!

    Αιντε μην πω καμιά κουβέντα μεσημεριάτικα.

    ΥΓ Δεν αναφέρομαι σε σοβαρά θέματα, τα οποία ΟΝΤΩΣ χρειάζονται
    κάποια παρακολούθηση, αλλα αυτό εχει γίνει της μόδας πλέον…..

    1. Γιατι βρε εξυπνακια ειχαν τα παιδια παλια τηλεοραση να τους γαμαει τον εγκεφαλο 24 ωρες το 24ωρο? Σιγουρα οι ψυχιατροι δεν κανουν σωστα την δουλεια τους αφου ειναι εκει για τα λεφτα και για αντιμετωπιση των συμπτωματων κι οχι για θεραπεια. Το ιδιο που κανουν και οι γιατροι δηλαδη. Ειναι εκει για αντιμετωπιση των συμπτωματων. Η λεξη θεραπεια ή ιαση εινα απαγορευμενη στους οργανσμους υγειας.

      1. Η δουλειά των ψυχιάτρων είναι να αναζητούν τις αιτίες εξαιτίας των οποίων εμφανίστηκε το δεδομένο σύμπτωμα. Και είναι πολύ δύσκολο το έργο τους διότι πολλές φορές οι ασθενείς δεν αποκαλύπτουν όλα όσα χρειάζεται ο ψυχίατρος, κυρίως γιατί αυτές οι αιτίες-εμπειρίες τους έχουν περάσει στο υποσυνείδητό τους. Δεν σημαίνει, δηλαδή, ότι "ο ψυχίατρος δεν κάνει σωστά την δουλειά του". Και οι πιο διάσημοι ψυχίατροι, όπως ο Φρόιντ, θεράπευσαν πληθώρα ασθενών διότι βρήκαν τις αιτίες της νεύρωσής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *