Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:40 - 07/07/2015

“Τα I.O.U. έρχονται”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

iouΛάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω μήνυμα αναγνώστη:…

Στεφανε,

τα I.O.U. ΕΡΡΡΡΧΟΝΤΑΙ

ΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ….

το πουλακι στο Χολαργο…ακουσε μηχανες να δουλευουν….εαν κοψουν υποσχετικες….θελουν ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ….

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 07/07/2015 @ 5:40 ΜΜ

    ιου ιου το περιπολικο https://www.youtube.com/watch?v=efL8wT2cB7o

  2. ανωνυμος 07/07/2015 @ 6:21 ΜΜ

    ΟΜΟΛΟΓΑ΄΄΄΄

  3. sketo original 07/07/2015 @ 6:38 ΜΜ

    Ρε φίλε

    αυτό τώρα τυχαία, αποκλείεται να έγινε…..;;;;;

    δές το

    http://treloskalogeros.blogspot.gr/2015/07/wikipedia.html

  4. ΠΩΣ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .

    Posted on Ιανουαρίου 2, 2014

    Λοιπόν θα σας πω ένα «παραμύθι» για αυτούς που θεωρούν πως όλα είναι «γραμμικά» και «μονόδρομα» … Ακούστε λοιπόν πως εφευρέθηκε το Χρήμα …

    Το χρήμα εφευρέθηκε πριν από τον κατακλυσμό του Ωγύγου και πρώτοι το χρησιμοποίησαν κάτι σιδεράδες , οι Τελχίνες , που ήταν γιοί του Ηφαίστου ( σιδεράδες ) ..

    Οι σιδεράδες λοιπόν επειδή οι άλλοι ήταν κυνηγοί και γεωργοί και επειδή έκαναν πολλές δουλειές για τις κοινότητες και που αμείβονταν πρώτα με κυνήγια και δημητριακά και οπωροφόρα , κάποια στιγμή λόγο του φόρτου δουλειάς , τους ήταν αδύνατο να αποθηκεύουν τόσα τρόφιμα μιας και σάπιζαν και τα πετάγανε και πήγαινε ο κόπος τους χαμένος ..

    Έτσι λοιπόν έκατσαν κάτω και σκέφτηκαν ένα σύστημα ανταλλαγής … Έφτιαξαν μήτρες με περίτεχνα σχήματα , έκοψαν μεταλλικά κομμάτια και τα ονομάτισαν με διάφορες αξίες … Είπαν δηλαδή , αυτό εδώ το ένα κομμάτι θα νομίζουμε πως αξίζει μια οκά σιτάρι κτλ … Έτσι λοιπόν τα είπαν νομίσματα , αφού νομίζουν ότι αξίζει κάτι και του έχρησαν μια αξία , για αυτό και χρήμα , από το χρίζω …

    Επειδή ήταν καλοί στην δουλειά τους και έφτιαχναν καλλιτεχνήματα οι άλλοι άνθρωποι τους άρεσε να συλλέγουν αυτά τα νομίσματα μια και ήταν μικρά και μπορούσες να τα αποθηκεύσεις εύκολα , έτσι λοιπόν οι Τελχίνες μόλις είχαν ανακαλύψει έναν καινούργιο κόσμο .. Έκοψαν δε χρυσά , ασημένια και χάλκινα νομίσματα ανάλογης νομισματικής (νομιζόμενης ) αξίας .

    Και έτσι ανακάλυψαν το πως δηλαδή μπορείς να αποθηκεύεις τροφή και διάφορα πράγματα αξίας , χωρίς καν να φύγουν ποτέ από την αρχική τους τοποθεσία .. Θα τα πηγαίνουν όλοι σε ένα κοινό μέρος προσυμφωνημένο , μια αγορά δηλαδή και αντί να ανταλλάσουν τα προϊόντα μεταξύ τους , δηλαδή να δίνουν αυγά και να παίρνουν μήλα ή ότι άλλο , θα δίνουν τα νομίσματα και θα παίρνουν την αξία τους σε προϊόν που νομίζουν ότι αξίζει το χρήμα που διαθέτουν και που είναι χρήμα γιατί χρήζει της ανταλλαγής των προϊόντων , αλλά και γιατί χρήστηκε ως βασικός μεσολαβητής της μεταξύ των συνδιαλεγόμενων της αγοράς ..

    Αυτό όπως καταλαβαίνεις επέτρεψε στις βιοτεχνικές δουλειές να ανθίσουν , γιατί οι άνθρωποι για να αγοράσουν πχ ένα υνί ή ένα πιθάρι δεν χρειαζόταν να κουβαλάνε μια μαούνα στάρι και ο πωλητής να μην ξέρει που να το αποθηκεύσει ( δεν υπήρχαν και ψυγεία τότε , άστα να πάνε , μεγάλο πρόβλημα) , του έδιναν το χρήμα που από πριν είχαν χρήσει την αξία του οι κυκλοφορούντες το νόμισμα και αγόραζαν το προϊόν που ήθελαν , πήγαινε μετά το νόμισμα αυτό στην αγορά ο βιοτέχνης και αγόραζε ψωμί για να το φάει κτλ…

    Κατάλαβες λοιπόν πιστεύω την χρησιμότητα αυτής της εφεύρεσης , έτσι ;

    Επειδή όμως μια καλή και χρήσιμη εφεύρεση αμέσως διαδίδετε , δημιουργήθηκαν πολλά κέντρα που έκοβαν νομίσματα και έτσι δημιουργήθηκαν και επαγγέλματα που εξυπηρετούσαν τις χρηματιστηριακές υπηρεσίες , ανταλλάσσοντας νομίσματα .. Δηλαδή πήγαιναν σε ένα τόπο που με ένα νόμισμα μία μονάδας μπορούσες να αγοράσεις μια οκά στάρι και το αντάλλασσαν με ένα νόμισμα μια μονάδας άλλου τόπου που με αυτό μπορούσες να αγοράσεις μιάμιση οκά στάρι , μετά πουλούσαν το στάρι , εκεί που είχε μία μονάδα η οκά και κέρδιζαν μισό νόμισμα … Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε και το πρώτο χρηματοπιστωτικό σύστημα και η πρώτη πρωτόγονη χρηματαγορά …

    Πρόσεξε , μέχρι τώρα το χρήμα αυτό που κάνει είναι να κινεί την κοινωνία , να συναθροίζει όλο και πιο πολλούς ανθρώπους στις αγορές και να συναλλάσει όλο και πιο πολλά προϊόντα , δημιουργώντας ευμάρεια και άνθηση …

    Μετά όμως που λες από καιρό , γεννήθηκε ένας πολύ κακός άνθρωπος που δεν του άρεσαν οι άλλοι άνθρωποι και που όταν τους έβλεπε να χαίρονται εκείνος λυπόταν βαθιά και χαιρόταν μόνο όταν τους έβλεπε να υποφέρουν και να πασχίζουν χωρίς λόγο …

    Αυτό το μίσος λοιπόν τον έκανε να δημιουργήσει ένα μεγάλο βασίλειο στην ανατολή , αλλά ήταν ένα σκοτεινό βασίλειο .. Έφτιαξε και αυτός χρήματα , αλλά τα χρήματα του δεν τα χρησιμοποιούσε για να κάνει τους πολίτες του πλούσιους και να αυξάνουν ευτυχισμένοι τα αγαθά τους , αλλά τα έδινε μόνο σε ανθρώπους που του έμοιαζαν στην κακία και την μισαλλοδοξία για να δημιουργήσουν μια στρατιά σκλάβων .. Φυσικά για να το καταφέρει αυτό απαλλοτρίωσε τα πάντα , όλο τον κόπο του λαού του και για να έχει πρόσβαση στις τροφές ο λαός του έπρεπε να πάρει νομίσματα από το χέρι του και να δηλώσει υποταγή σε αυτόν ..

    Αυτός λοιπόν ο Βασιλιάς δεν μπορούσε να ανεχθεί το άλλο σύστημα που λειτουργούσε παράλληλα με αυτόν , γιατί φοβόταν πως αν έβλεπαν πως ζούσαν οι άλλοι , τότε οι υπήκοοι του μπορεί να ξεσηκωνόντουσαν κατά της τυραννίας του και να τον ρίξουν από την εξουσία του .. Έτσι λοιπόν μάζεψε στρατό και εκστράτευσε κατά των Τελχίνων …

    Η κοινωνία που είχαν δημιουργήσει οι Τελχίνες ήταν μια ειρηνική κοινωνία ευμάρειας και έτσι δεν είχαν αξιόλογο στρατό και όταν έπεσαν πάνω τους τα στίφη των μισαλλόδοξων και μισάνθρωπων του αδίστακτου βασιλιά , τους κατακρεούργησαν στην κυριολεξία …

    Το βασίλειο το Τελχίνων χάθηκε , αλλά όχι οι ίδιοι οι Τελχίνες , γιατί εντωμεταξύ κινήθηκαν δυτικά στην Μέση ΓΗ ( μεσόγειο ) και ο πρώτος κατακλυσμός του Ωγύγου χώρισε την γη τους από την γη του μισαλλόδοξου βασιλιά και επέτρεψε στους Τελχίνες να αναπτύξουν μαζί με την αγορά και την στωικότητα , αφού η επιβίωση από αυτήν την καταστροφή τους μετέτρεψε σε στωικούς φιλόσοφους και μεγάλους Ιερείς πατέρες της κοινωνίας που ζούσαν με τον τίτλο του Κάβειρου , ως Γιοί της Καφείρας και του Ήφαιστου …

    Ο λόγος ήταν πως έπρεπε να εξημερώσουν τις άγριες φιλές που συνάντησαν στον δρόμο τους δυτικά της Μέσης Γης και να τις εκπολιτίσουν .. Έτσι οι Κάβειροι δημιουργούν την χθόνια Θρησκεία και εξηγούν με απλά λόγια τον κόσμο στους απλούς ανθρώπους , για να αποκτήσει νόημα η ζωή τους και να αρχίσει να άρχεται από αξίες και αρχές που θα έκαναν υποφερτό τον βίο τους ,έτσι ώστε οι κοινωνίες που θα δημιουργούσαν να είναι βιώσιμες …

    Οι Τελχίνες λοιπόν δημιουργούν την Κρόνια νήσο , ή Ποσειδώνια νήσος ή αλλιώς την Ατλαντίδα από τον Άτλα , δηλαδή την κοσμοκρατόρισσα και το βασίλειο του εχθρού τους με τον μισαλλόδοξο Βασιλιά περιορίζετε στην Λεμού …

    Ο πόλεμος μεταξύ τους παίρνει άλλες διαστάσεις πλέον , οι Τελχίνες είναι οι γιοί του Ενός Θεού , οι γιοί του Ατλάν και οι Λεμού είναι οι γιοί του ψεύδους και του κακού , οι γιοί δηλαδή του Βάαλ ή Βελιάλ , που τους ενδιέφερε να ικανοποιήσουν μόνο τον εαυτό τους και τίποτα άλλο ..

    Γίνετε άλλη μία μεγάλη καταστροφή όπου έμεινε γνωστή ως κατακλυσμός του Δαρδάνου και στο τέλος καταστρέφονται και τα δύο βασιλιά με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα , τα οποία χάνονται στα βάθη της θάλασσας και η Λεμουρία δηλαδή και η Ατλαντίδα …

    Οι ηγέτες όμως αυτών των δύο πολιτισμών δεν χάθηκαν .. Στην δύση δημιουργείτε ένας νέος πολιτισμός με κέντρο του Δελφούς και πριν ακόμα επικρατήσει η λατρεία των γεωργών έναντι της λατρείας των κτηνοτρόφων , δηλαδή η λατρεία του Δία , έναντι της λατρείας του Κρόνου και στους Δελφούς λατρεύετε ακόμα ο Ιερός Πύθωνας , οι Κάβειροι δημιουργούν την Αμφικτύωνα ενώνοντας κάτω από ένα κοινό σύμβολο , τον πύθωνα και τον ομφαλό της γης , τις εναπομείναντες φυλές γύρω από την Μέση γη που είχε βυθιστεί ….

    Κάποια στιγμή οι φυλές χωρίζονται λόγο των αποστάσεων , αφού η μέση γη δεν υπήρχε πια για να τους ενώνει , σε αυτές που ήταν πάνω στο Αιγαίο και σε αυτές που ήταν κάτω από το Αιγαίο , ύπτια δηλαδή του Αιγαίου ή αλλιώς Αίγυπτος ..

    Ακολούθησε η διάσπαση της θρησκείας και οι φυλές πάνω από τον Αιγαίο , ουσιαστικά πάνω από την Κρήτη ακολουθούν το νέο Θρήσκευμα και την Λατρεία του Δία …

    Οι Κάβειροι ( Τελχίνες ) τώρα πια κάτω από τις νέες συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί , έπρεπε να αναλάβουν το ιστορικό τους ρόλο και να οδηγήσουν τους Αιγαιοπελαγήτες σε νέα ευμάρεια και κοινωνική συνοχή … Τώρα πια τους λένε Βουτάδες που έχει διπλή σημασία και σημαίνει το νέο αίμα που δείχνει τον δρόμο , την κατεύθυνση και την μεγάλη αρχή …

    Οι Βουτάδες ερχόμενοι από το Ιερατείο των Κάβειρων , ως απόγονοι του Ηφαίστου και αυτοί και αναστημένοι από την Αθηνά , γίνονται οι σημαντικοί Ιερείς του νέου κόσμου , ως Ιερείς της Αθηνάς και του Ποσειδώνα …

    Τους συναντάμε σε ρόλο συμβουλάτορα του Αργίτικου Θρόνου στο πλευρό του Ατρείδη , όπου ο Βούτος Πολυκάωνας παντρεύετε την κόρη του Ατρείδη την Μεσσήνη και αποικεί την Μεσσηνιακή γη που ονομάζετε έτσι προς τιμή της Μεσσήνης , αλλά και στους 50 ήρωες που συνοδεύουν τον Ιάσωνα στο ταξίδι του για το χρυσόμαλλο δέρας και φυσικά ως κύριοι οργανωτές του Αθηναϊκού τρόπου ζωής και κατά επέκταση ολόκληρης της Ιωνικής φυλής …

    Το εμπόριο ανθεί ξανά , ο πλούτος ρέει και οι λαοί τους ευημερούν και ανθίζουν κάτω από την καθοδήγηση τους …

    Ώσπου ξανά εκείνος ο απόγονος , το τέκνο του Βάαλ , ο Πέρσης βασιλιάς δηλαδή εκστρατεύει εκ νέου εναντίων τους … Μετά η ιστορία σου είναι γνωστή φαντάζομαι …

    Σήμερα λοιπόν ο βασιλιάς αυτός , ο Πέρσης . βρίσκετε και δυτικά και ανατολικά και ανάμεσά μας , ακόμα οι δύο αυτοί κόσμοι δίνουν ανηλεείς μάχες για το ποιός θα επικρατήσει , δεν είναι εύκολο για κανέναν να το καταφέρει αυτό , για δύο λόγους ..

    Πρώτον : Όσο υπάρχει ο άνθρωπος που χρήζει αξίες , οι Τελχίνες θα βρίσκουν τρόπο να κτίζουν κοινωνίες ευμάρειας και φιλανθρωπίας …

    Δεύτερον : Και αν ακόμα καταργηθεί το χρήμα η χρήσει αξιών , η εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου για ελευθερία και πρόοδο δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ και οι Τελχίνες θα βρίσκουν πάντα τρόπο να διοχετεύουν την ανάγκη του ανθρώπου για ελευθερία και πρόοδο στην σωστή κατεύθυνση …

    Οπότε φίλοι μου το θέμα δεν είναι τα λεφτά , αλλά το πως τα χρησιμοποιείς τα λεφτά , για ποιόν σκοπό και ποιανού το όφελος ;

    Και να μην ξεχνάς πως οι Τελχίνες είναι πάντα εδώ για να αποκαλύπτουν το ψεύδος και τους Γιούς του μισάνθρωπου Βάαλ … Και είναι εδώ με πολλά ονόματα και όχι μόνο ως απλοί παρατηρητές

  5. sketo original 07/07/2015 @ 7:56 ΜΜ

    Και τι έφαγαν στο Γερμανικό κοινοβούλιο σήμερα;;

    έχουμε πολύ ”πλάκα” λέμε

    http://treloskalogeros.blogspot.gr/2015/07/blog-post_981.html

    • sketo original 07/08/2015 @ 1:47 ΠΜ

      ”Οπότε φίλοι μου το θέμα δεν είναι τα λεφτά , αλλά το πως τα χρησιμοποιείς τα λεφτά , για ποιόν σκοπό και ποιανού το όφελος ;”

      ‘Ετσι ακριβώς φίλε μου! και αυτό ισχύει για όλα…τα πάντα.

      Οτιδήποτε υπάρχει για να μας εξυπηρετεί, απαιτεί και την σωστή-εύλογη χρήση του.

      Ακόμα και ένα απλό εργαλείο.Στα χέρια ενός μάστορα κάνει θαύματα..
      Στα χέρια ενός ανίδεου,μπορεί να γίνει καταστροφή.

      Το μεγάλο θέμα είναι
      να υπάρχει κοινωνία Ανθρώπων,η οποία προυποθέτει Αξίες – Αρετές για να υφίσταται.

      Σε μια τέτοια κοινωνία, η σωστή και εύλογη χρήση..θα ήταν αυτονόητη.

      Ιδού λοιπόν το ερώτημα και το πρόβλημα.Γιατί δεν είμαστε μια τέτοια κοινωνία;;

      η απάντηση και η λύση είναι ΑΠΛΗ.

      Ξανά λοιπόν..

      η Αγάπη είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα.

      η Αγάπη είναι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα.

      Γιατί;;

      Eπειδή η Αγάπη εμπεριέχει όλες τις Αξίες-Αρετές!

      χαιρετώ αδέλφια

  6. ανωνυμος 07/07/2015 @ 11:45 ΜΜ

    DΙΟΝ ,,,Πολυ καλο το παραμυθι,,,ευχαριστω

  7. Ανώνυμος 07/08/2015 @ 10:06 ΠΜ

    Οἰδίπους Τύραννος δίπους Τύραννος δίπους Τύραννος
    1071 ἰοὺ ἰού, δύστηνε· τοῦτο γάρ σ’ ἔχω
    Τραχίνιαι Τραχίνιαι
    1143 ἰοὺ ἰοὺ δύστηνος, οἴχομαι τάλας
    Φιλοκτήτης Φιλοκτήτης οκτήτης
    38 ἰοὺ ἰού· καὶ ταῦτά γ’ ἄλλα θάλπεται

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*