17:44 - 30/04/2019

ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΣΙΜΠΣΟΝΣ, 15 ΦΟΡΈΣ ΈΠΕΣΑΝ ΠΆΝΩ!!!

Βρε τους Σιμπσονς, 15 φορές έπεσαν πάνω!!!

Επειδή μέσα στο σύμπαν τίποτα δεν ειναι τυχαίο και η πληροφορία είναι διαταγή ώστε να εκπληρωθεί κάποιο γεγονός, μικρό ή μεγάλο, αυτοί που διαχειρίζονται την πληροφορία έχουν και το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια τους.

Στην περίπτωση των αγαπητών για πολλούς Σίμπσονς όταν αναφερθεί κάτι στα επεισόδια τους να ξέρετε ότι από πίσω υπάρχουν μεγάλα σχέδια, δηλαδή τα δημιουργά “κεφάλια” έχουν στείλει ήδη την διαταγή εκπλήρωσης γεγονότος. Οι ταινίες του Χόλυγουντ που κοιτάτε με ανοικτό στόμα, είναι μια από τα ίδια. Προγραμματισμός του υποσυνείδητου σας μέσω της τεχνικής Predictive programming ή προγραμματισμός του ΝΟΥ σας.

Θέλετε να μάθετε ποια μελλοντικά γεγονότα θα συμβούν; Αν έχετε χρόνο δείτε τα επεισόδια των Σίμπσονς

Δείτε στο επόμενο βίντεο τις 15 φορές με αναφορές των Σίμπσονς

greek-dutch-truth

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Μετά το 6.16 λεπτό …Το 2012 είχαν προβλέψει την κρίση και το ξεπούλημα της Ελλαδας….. Europe puts Greece on ebay….

 2. Ο Αναμάρτητος. 05/01/2019 @ 8:22 ΠΜ

  Με την ύπαρξη του αιθερικού
  (αφού όλα, τα πάντα, όσα πρόκειται να συμβούν μΕΛλοντικά προηγούνται- καταγράφονται ως εν δυνάμει δημιουργία πρώτα σε αυτή την διάσταση)
  και με την αποκωδικοποίηση του,
  δηλαδή με την ικανότητα πρόσβασης ορισμένων σε αυτό (Ελαφροϊσκιωτοι),
  τα πάντα είναι ορατά,
  είτε αναγνώσιμα.

  Από τους σύγχρονους ο Καρλ Γιούνγκ ανέφερε τον Νόμο της Συγχρονικότητας.
  Αυτό είναι.

  Οι μάντεις Τειρεσίας και Κάλχας από αρχαιοτάτων χρόνων “διάβαζαν”,
  δηλαδή “έβλεπαν”,
  τα υπό δημιουργία να συμβούν όχι τόσο συμβουλευόμενοι το μΕΛλον αλλά το παρΕΛθόν !!!

  Άρα τα διάμεσα, τα μέντιουμ (οι μάντεις που λέγαμε) κτλ δεν είναι κάτι άλλο παραπάνω παρά άνθρωποι που πληρούν αυτές τις ικανότητες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*