Το τρομερό κινεζικό σχέδιο για την ανθρωπότητα με την καλλιέργεια τροφίμων στις ΗΠΑ που αφορά ολόκληρο τον πλανήτη
Οι «υποψήφιοι» κοσμοκράτορες Κινέζοι θα αποδειχθούν σύμφωνα με λεγόμενα ακόμα χειρότεροι και πιο «εφιαλτικοί» από τους Αμερικανούς ομολόγους τους , δημιουργώντας το απόλυτο χάος στον πλανήτη, με ένα τρομερό σχέδιο ελέγχου της τροφής, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με άκρως απόρρητη έκθεση που «έφτασε» στο αμερικανικό Συμβούλιο Ασφαλείας και η οποία εκπονήθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας, αναφέρονται οι «παγκόσμιες επιπτώσεις / συνέπειες» του 13ου πενταετούς προγράμματος που εκπονήθηκε από την κεντρική επιτροπή του κομουνιστικού κόμματος της Κίνας (2016-2020).
Συνυπολογίζοντας , την υπέρβαση και τα επιτεύγματα του 12ου πενταετούς προγράμματος (2011-2015), τα οποία είναι σοκαριστικά, η έκθεση προειδοποιεί ότι μέχρι τα μέσα του 2017, η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση θα ξεκινήσει μια σειρά πρωτοβουλιών «ελέγχοντας» την ροή τροφίμων ακόμη και εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι Κινέζοι κατέχουν ήδη μεγάλες εκτάσεις εντός των ΗΠΑ και ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος της ροής των γεωργικών προϊόντων που καλλιεργούνται στην Αμερική .
Σύμφωνα πάντα με την έκθεση αυτή, το 12ο πενταετές σχέδιο της Κίνας, που ξεκίνησε το 2011, βασίστηκε στην απόλυτη ανάγκη της Κίνας για την αγορά τροφίμων και αγροκτημάτων , καθώς μόνο το 11% της κινεζικής γης δύναται να καλλιεργηθεί σε ένα έθνος του οποίου το μέγεθος του οποίου είναι σχεδόν ίσο με τις ΗΠΑ (5,6 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα) αλλά το οποίο «φιλοξενεί» 1,2 δις ανθρώπους.
Αυτή η τεράστια μάζα ανθρώπων στην Κίνα πρέπει να εφοδιάζεται συνεχώς με τρόφιμα διότι υπάρχει πάντα ο μέγας κίνδυνος μιας τεράστιας επισιτιστικής κρίσεως.
Το 2011, όταν ξεκίνησε αυτό το πενταετές πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί, ότι σε Κινέζους υπηκόους ανήκουν αμερικανικές γεωργικές εκτάσεις αξίας 81 εκατομμυρίων δολαρίων , ενώ μια χρονιά μετά το 2012, η αξία αυτή αυξήθηκε σε πάνω από $ 900 εκατομμύρια δολάρια (αύξηση 1.000%).
Το 2013 οι Κινέζοι αγόρασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες την μεγαλύτερη και παλαιότερη, εταιρεία που είχε αντικείμενο την επεξεργασία κρέατος την περιβόητη Smithfield Foods (πρόκειται για τον μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος στον κόσμο), με χαρτοφυλάκιο που αξίζει 480 εκατομμύρια δολάρια εκτός τις εκτάσεις της γης που κατείχε .
Το τρομερό κινεζικό σχέδιο για την ανθρωπότητα με την καλλιέργεια τροφίμων στις ΗΠΑ που αφορά ολόκληρο τον πλανήτη
Μόνο μετά την εξαγορά της Smithfield Foods , σημειώνει η έκθεση , η Κίνα έγινε αυτόματα ιδιοκτήτης σχεδόν 500 τεράστιων αγροκτημάτων σε όλη την αμερικανική επικράτεια.
Ενώ έγινε ο κύριος «εργοδότης» σε δεκάδες αμερικανικές πόλεις και χωριά , των οποίων ελέγχει τα πάντα στον τομέα αυτόν. Το κινεζικό «ξεφάντωμα» ήταν ασταμάτητο από τότε, συμπεριλαμβανομένης της εξαγοράς κάθε εταιρείας των ΗΠΑ που μπορούσε ενδεχομένως να «εξαγοραστεί» .
Η «οικονομική μεθοδολογία» της Κίνας στην προώθηση αυτών των μαζικών αγορών στις ΗΠΑ, περιελάμβανε χωράφια, μεταποιητικές εταιρείες τροφίμων και άλλες επιχειρήσεις.
Η έκθεση αναφέρει, όλες τις λεπτομέρειες από τον διεθνή εμπειρογνώμονα και καθηγητή Usha Haley, Δόκτωρα του Πανεπιστημίου της Δυτικής Βιρτζίνια στον τομέα των οικονομικών.
Ο ίδιος περιγράφει με γλαφυρό τρόπο πως η Κίνα αγοράζει αυτές τις εταιρείες στη συνέχεια να «μεταφέρει» στην χώρα την αμερικανική τεχνολογία, ώστε στη συνέχεια να αναπαράγει τα ίδια προϊόντα, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά φθηνό εργατικό δυναμικό. Στην συνέχεια πουλάει στις ΗΠΑ φθηνότερα προϊόντα από ό, τι τα αμερικανικά και θέτει εκτός συναγωνισμού όλες τις αντίπαλες επιχειρήσεις .
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον αμερικανικό λαό για ό, τι πράττει η Κίνα, σύμφωνα με την έκθεση είναι ότι, η International Shuanghui (γνωστή ως Ομάδα WH) το 2013 εξαγόρασε αντί 7.100.000.000 δολαρίων την αμερικανική εταιρεία Smithfield Foods (η μεγαλύτερη εξαγορά αμερικανικής εταιρείας που έγινε ποτέ από κινεζική εταιρεία ).
Οι Κινέζοι σήμερα κατέχουν το ένα τέταρτο του συνόλου των χοιρινών στην Αμερική, και από τα μέσα του 2017, όλη αυτή ποσότητα θα «κατευθύνεται » στην κινεζική αγορά, και όχι στην αμερικανική .
Αρχίζοντας το περασμένο έτος, η Κίνα έχει επίσης εξαγοράσει χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στις πολιτείες της Ουάσιγκτον, του Όρεγκον και του Αϊντάχο.
Ενώ αναμένεται να επιταχυνθούν οι μαζικές αγορές των αμερικανικών γεωργικών εκτάσεων και των εταιρειών τροφίμων φέτος.
Ενώ η Κίνα έχει ξεκινήσει ένα μαζικό ξεπούλημα της συμμετοχής της στο χρέους των ΗΠΑ, προκειμένου να επωφεληθεί από την «συντριβή» της αγοράς των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και γεωργικών εκτάσεων των ΗΠΑ, των οποίων οι τιμές έχουν βυθιστεί στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 30 ετών, προκειμένου να δημιουργήσει για τον εαυτό της στην Αμερική αυτό που περιγράφεται ως «ζώνες ανάπτυξης».
Η τρομερή προσφορά των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Κίνας για την εξαγορά του ελβετικού γίγαντα Syngenta (βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων που παράγει αγροχημικά προϊόντα και σπόρους), έχει ταράξει την παγκοσμία επιχειρηματική κοινότητα.
Υπάρχουν φόβοι στους Αμερικανούς αγρότες ότι η νέα τεχνολογία φύτευσης και οι σπόροι δεν πρόκειται να δοθούν σε αυτούς από τους Κινέζους , προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω υποτίμηση της γη τους και να αναγκαστούν να την πουλήσουν στους Κινέζους.
Άλλα έθνη όπως η Αυστραλία έχουν σταματήσει αυτές τις ενέργειες της Κίνας, με την δικαιολογία της καταστροφής της ασφάλειας των τροφίμων του έθνους τους.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
“Όποιο κι αν ήταν το τίμημα της Κινέζικης επανάστασης, έχει εμφανώς επιτύχει, όχι μόνον να παράξει μια πιό αποτελεσματική κι αφοσιωμένη διοίκηση, αλλά και να εμφυσήσει στον λαό κοινούς στόχους και υψηλό ήθος.
Το κοινωνικό πείραμα της Κίνας, κάτω από την ηγεσία του προέδρου Μάο, είναι ένα απ’ τα πιό σημαντικά και επιτυχημένα της ιστορίας”.
(Απόσπασμα από άρθρο του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, που δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 1973, στην Νιού Γιόρκ Τάιμς)
Για ρίξτε και μια ματιά προς Αυστραλία τι ανήκει στους Κινέζους;;;