Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:01 - 11/06/2023

Το WEF ζητά να ξαναγραφεί η Βίβλος με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης – «Έχει λάθη η προηγούμενη»!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν έχουν όριο οι προκλητικές δηλώσεις στελεχών του Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ

Ένας ανώτατος αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του διαβόητου Κλάους Σβαμπ ζήτησε να «ξαναγραφεί» η θρησκευτική γραφή από την Tεχνητή Nοημοσύνη (TN) για να δημιουργηθεί μια νέα παγκοσμιοποιημένη «Βίβλος»!

Ο Γιούβαλ Νόε Χαράρι, ο βασικός σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ και εκ των ιδρυτών του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» υποστηρίζει ότι η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για την αντικατάσταση των γραφών θα δημιουργήσει ενοποιημένες «θρησκείες που θα είναι «πραγματικά σωστές»!

Ο Χαράρι συγγραφέας και καθηγητής με σημαντική επιρροή στους μεταβατιστές, έκανε την δήλωση αυτή σε ομιλία του για το «μέλλον της ανθρωπότητας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να αξιοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί για να αναδιαμορφώσει την πνευματικότητα στο παγκοσμιοποιητικό όραμα του WEF για «ισότητα» και συμπεριληπτικότητα.

Μιλώντας με τον δημοσιογράφο Pedro Pinto στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, ο Χαράρι είπε στο ελιτίστικο κοινό:

«Είναι η πρώτη τεχνολογία που μπορεί να δημιουργήσει νέες ιδέες. Ξέρετε, το τυπογραφείο, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, μεταδίδουν, ή διαδίδουν τις ιδέες που δημιουργούνται από τον ανθρώπινο εγκέφαλο, από το ανθρώπινο μυαλό.

Δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα ιδέα», είπε ο Χαράρι για να συνεχίσει:

Ξέρετε, ο Γουτεμβέργιος τύπωσε τη Βίβλο στα μέσα του 15ου αιώνα. το τυπογραφείο τύπωσε τόσα αντίγραφα της Βίβλου όσα του έδωσε ο Γουτεμβέργιος, αλλά δεν δημιούργησε ούτε μια νέα σελίδα.

«Δεν είχε καμία δική του ιδέα για τη Βίβλο: Είναι καλή; Είναι κακή; Πώς να ερμηνευτεί αυτό; Πώς να το ερμηνεύσει ατο άλλο;»

Στη συνέχεια, ο Χαράρι αποκάλυψε ότι αυτός και οι σύμμαχοί του στο WEF έχουν μια λύση στα υποτιθέμενα προβλήματα που μόλις είχε επισημάνει.

«Η Τ.Ν. μπορεί να δημιουργήσει νέες ιδέες. Μπορεί ακόμη και να γράψει μια νέα Βίβλο», δήλωσε.

«Σε όλη την ιστορία, οι θρησκείες ονειρευόντουσαν να έχουν ένα βιβλίο γραμμένο από μια υπεράνθρωπη νοημοσύνη, από μια μη ανθρώπινη οντότητα», πρόσθεσε.

«Σε λίγα χρόνια, μπορεί να υπάρξουν θρησκείες που είναι πραγματικά σωστές… απλά σκεφτείτε μια θρησκεία της οποίας το ιερό βιβλίο είναι γραμμένο από Τ.Ν.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα σε λίγα χρόνια».

Ο Χαράρι είχε σημειώσει σε μια άλλη πρόσφατη ομιλία του ότι λογισμικά όπως το ChatGPT έχουν κατακτήσει τις ανθρώπινες γλώσσες και μπορεί να αξιοποιήσουν αυτή τη λειτουργία για να επηρεάσει τον πολιτισμό, ανέφεραν οι Times of Israel.

«Για χιλιάδες χρόνια, προφήτες και ποιητές και πολιτικοί χρησιμοποιούσαν τη γλώσσα και την αφήγηση για να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν τους ανθρώπους και να αναδιαμορφώσουν την κοινωνία», είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Τώρα η τεχνητή νοημοσύνη είναι πιθανό να είναι σε θέση να το κάνει. Και όταν μπορεί… δεν χρειάζεται να στείλει ρομπότ δολοφόνους για να μας πυροβολήσουν. Μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να πατήσουν τη σκανδάλη».

Ο Χαράρι είπε επίσης ότι «σε αντίθεση με ό,τι υποθέτουν ορισμένες θεωρίες συνωμοσίας, δεν χρειάζεται πραγματικά να εμφυτεύσετε τσιπ στον εγκέφαλο των ανθρώπων για να τους ελέγξετε ή να τους χειραγωγήσετε», σημειώνει η εφημερίδα.

Προειδοποίησε επίσης ότι «πρέπει να δράσουμε γρήγορα προτού η τεχνητή νοημοσύνη ξεφύγει από τον έλεγχό μας» και ότι «οι κυβερνήσεις πρέπει να απαγορεύσουν αμέσως την κυκλοφορία στον δημόσιο τομέα οποιωνδήποτε πιο επαναστατικών εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης προτού καταστούν ασφαλή», πρόσθεσε η εφημερίδα.

Ο Harari συχνά προωθεί ιδέες που περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της ανθρωπότητας από μηχανές.

Ό Χαράρι έχει επίσης πει ότι «απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού» στον σημερινό κόσμο.»

Σύμφωνα με αυτόν, το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου έχει πλέον γίνει «περιττό» και θα είναι ελάχιστα χρήσιμο για την παγκόσμια ελίτ στο μέλλον.

Ο Χαράρι υποστηρίζει ότι οι σύγχρονες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη «καθιστούν δυνατή την αντικατάσταση των ανθρώπων».

«Αν επιστρέψετε στα μέσα του 20ου αιώνα — και δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον Ρούσβελτ, ή εάν είστε στη Γερμανία με τον Χίτλερ, ή ακόμα και στην ΕΣΣΔ με τον Στάλιν — και σκεφτείτε να χτίσετε το μέλλον, τότε τα οικοδομικά σας υλικά είναι εκείνα τα εκατομμύρια των ανθρώπων που εργάζονται σκληρά στα εργοστάσια, στις φάρμες, στους στρατιώτες», είπε ο Χαράρι.

«Τώρα, γρήγορα προς τις αρχές του 21ου αιώνα, απλά δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού», πρόσθεσε.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνεισφέρουν τίποτα σε αυτό, εκτός ίσως από τα δεδομένα τους, και ό,τι κάνουν οι άνθρωποι ακόμα που είναι χρήσιμο, αυτές οι τεχνολογίες όλο και περισσότερο θα καθιστούν περιττές και θα καταστήσουν δυνατή την αντικατάσταση των ανθρώπων».Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Εγω σας το λεω οτι ειναι ψυχακηδες πυροβολημενοι,ολοι του γιατρου,υπεργηρα κωλοπαιδα με ιδιορρυθμιες,εσεις τους βλεπετε με δεος.Μια κωλοπαρεα πλουσιοραμολι που,απο σκατοψυχια και διαστροφη παιζουν ο,τι τους κατεβει[δυστυχως δολοφονικο για την Γη]

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*