Ο Ιδομενέας μας είπε ότι το Σύμπαν είναι Μηχανή φτιαγμένη από κάποιο Δημιουργό, μας έδωσε το σχήμα της και κάποια μηχανικά της μέρη!
Μας περιέγραψε και τον τρόπο λειτουργίας της, χωρίς να μας δώσει προς το παρόν τις λεπτομέρειες της όλης κατασκευής.
Μας εξήγησε ότι τα πάντα εντός του με την ίδια λογική είναι φτιαγμένα και ότι με την ίδια αρχή λειτουργίας μπορούμε να κατασκευάσουμε αεικίνητες μηχανές οι οποίες θα βγάλουν την Ανθρωπότητα απ τη ματαιοδοξία, αν το θελήσουμε! Μας υποσχέθηκε δε, ότι θα μας δώσει τα πλήρη στοιχεία της αλλά πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τα όσα λέει η ¨Αποκάλυψη του Σύμπαντος¨!
Τι εννοεί όμως όταν λέει ότι οι ψυχές των έμβιων όντων της Γης είναι το «καύσιμο» αυτής της Μηχανής;
Γιατί ο Δημιουργός στη Γη, τον μοναδικό αντιδραστήρα του Σύμπαντος, χρησιμοποίησε σαν στοιχείο της αντίδρασης που συντελείται τα έμβια όντα εκτός απ τον Άνθρωπο που προέκυψε απ την αντίδραση που συντελείται αποτελώντας τη σκουριά της Μηχανής;
*
Στις μηχανές συντελείται πάντα μια μετάλλαξη απ την οποία παίρνουμε έργο, μπορεί να αφορά σε υλικό καύσιμο αλλά και σε άυλο, μπορεί να είναι το πετρέλαιο σε μια πετρελαιομηχανή αλλά και η ακτινοβολία, όπως η ηλιακή ακτινοβολία σε έναν ηλιακό συλλέκτη.
Έχουμε διαπιστώσει – αποδείξει ότι το έργο που παράγει μια μηχανή ισοδυναμεί με την ενέργεια την οποία καταναλώνει, ότι η συνολική ενέργεια δεν χάνεται απλά αλλάζει μορφή!
Το έργο όμως για να ισούται με την ενέργεια δεν γίνεται να συνάδει με ταυτόχρονη κατάσταση εντροπίας, γιατί αν συμβαίνει το πρώτο πρέπει απαραίτητα το σύστημα να είναι κλειστό ενώ το δεύτερο ανοιχτό, καμία επιστήμη όμως δεν γνωρίζει αν το Σύμπαν είναι ανοιχτό ή κλειστό.
Μη μπορώντας όμως να δικαιολογήσουν οι επιστήμες κάποια μετρήσιμα φαινόμενα, όπως π.χ. η απομάκρυνση των γαλαξιών, όρισαν το Σύμπαν σαν πεπερασμένο μεν αλλά ατελείωτο και μ αυτόν τον ορισμό του τίποτα, μπορούν να «δικαιολογήσουν» μέχρι και αντικρουόμενες θεωρίες!
Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;
Ένα ερώτημα που τίθεται είναι γιατί με την μετάλλαξή τους τα στοιχεία παρέχουν έργο και βάσει ποιού προτύπου συντελείται αυτή η μετάλλαξη που μας δίνει απ την ενέργεια έργο και απ το έργο ενέργεια δημιουργώντας αυτόν τον κύκλο!
Η απάντηση είναι ότι το πρότυπο βρίσκεται στην αεικίνητη μηχανή του Ιδομενέα που την αέναη κίνησή της την δημιουργεί ένα και μόνο ελατήριο, ένα μηχανικό ατσάλινο ελατήριο!
Κατά την κίνησή του ο κύκλος είναι η έννοια που εκφράζει αυτό που διέπει τα πάντα εντός του και δεν είναι απόλυτος και κλειστός, (κλειστός κύκλος θα σήμαινε επανάληψη του χρόνου, αλλά ο χρόνος έχει βέλος ) είναι όμως επαναλαμβανόμενος και όμοιος με τους κύκλους που συντελούνται στην αεικίνητη Μηχανή που ονομάσαμε Σύμπαν!
Αυτή η Μηχανή προσδίδει σε ότι περιέχει ανάλογες ιδιότητες!
Τους κύκλους μπορούμε να τους προσδιορίσουμε συναρτήσει του χρόνου, (εξ ου και η γήρανση των πάντων) γιατί ο χρόνος αποτελεί «διάνυσμα» όχι διάσταση.
Στην πραγματικότητα είναι σπειροειδής κύκλοι επαναλαμβανόμενοι, όπως οι κύκλοι που διαγράφει κατά την λειτουργία του ο μηχανισμός του πεπερασμένου και κατά συνέπεια συγκεκριμένου Σύμπαντος, το οποίο δεν χρειάζεται να τροφοδοτείται συνεχώς με ενέργεια για να κινείται, όπως και κάθε αεικίνητη μηχανή, το μόνο που χρειάζεται είναι το «ελατήριο»! Η τάση του ελατηρίου είναι αρκετή, βάσει της μηχανικής του διάταξης, για να το κινεί εσαεί! Πρέπει όμως η έντασή του να κυμαίνεται μεταξύ κάποιων ορίων, διαφορετικά η Μηχανή ή θα σταματήσει ή θα καταστραφεί, πρέπει να τις προσδίδει, συναρτήσει των τριβών της, στροφές τόσες ώστε να κινείται εντός των ορίων αντοχής της.
Θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος!
Το Σύμπαν δεν χρειάζεται μετά την εκκίνησή του καμία παρέμβαση απ τον Δημιουργό του;
Η απάντηση είναι η εξής: Τα σωματίδια που διαπιστώσαμε ότι έρχονται στον αντιδραστήρα Γη και αφορούν στη χλωρίδα δεν θα χρειάζονταν αν στη Γη δεν είχε δημιουργηθεί ο Άνθρωπος που την καταστρέφει!
Χωρίς τον Άνθρωπο η λειτουργία της Μηχανής θα ήταν ομαλή και δεν θα κινδύνευε, κανένα άλλο έμβιο όν δεν είναι σε θέση να ανατρέψει τις ισορροπίες.
Η συγκεκριμένη αντίδραση που αφορά στο Σύμπαν συντελείται με την επίδραση του Ήλιου δημιουργώντας ιδανικές και συνάμα μοναδικές συνθήκες στον αντιδραστήρα Γη για την επίτευξη του σκοπού ο οποίος δεν είναι άλλος απ τη δημιουργία τάσης στο «ελατήριο» κίνησης μέσω του κύκλου ζωής των έμβιων όντων.
Οι ψυχές λειτουργούν όπως τα ηλεκτρόνια σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα, μεταβαίνουν απ το τροφοδοτικό στην κατανάλωση, παράγουν το απαιτούμενο έργο και επιστρέφουν κλείνοντας τον κύκλο (κύκλωμα).
Πως παράγεται όμως το έργο απ τα έμβια όντα;
Με τις γεννήσεις οι οποίες απαιτούν λήψη ψυχών και τον θάνατο, δηλαδή την επιστροφή των ψυχών στο «τροφοδοτικό» που αποτελεί συνάμα και ζυγοσταθμικό αντίβαρο στρέψης του Σύμπαντος!
Η δίοδος των ψυχών από και προς τη Γη συντελείται μέσω της Σελήνης και η αλληλεπίδραση αυτή είναι που προσδίδει την τάση στο «ελατήριο».
Τα έμβια όντα της Γης είναι «προγραμματισμένα» να επιτελούν αυτόν και μόνο το σκοπό κι αν ο Άνθρωπος με την εξέλιξή του κατόρθωσε και ανέπτυξε συνείδηση, λογική και αυξημένες άμυνες δεν διαφέρει λειτουργικά από ένα μικρόβιο στον οργανισμό του που αμύνεται σε μια αντιβίωση. Κι ο δικός μας μικρόκοσμος απ την ίδια αρχή λειτουργίας διέπεται!
Ότι μετέχει σε αντίδραση και διαδικασία μετάλλαξης μπορούμε να το θεωρούμε εν ζωή.
Αυτά μας είπε ο Ιδομενέας
Γεώργιος Καδδάς
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
ποιος ειναι ο Ιδομενεας ρε παιδια;
Έχει σημασία το ποιός είναι ή το τι λέει;
ένα από τα παιδια του δευκαλιωνα
Σημασία έχει ποιος είναι ο Ιδομενέας ή τι λέει;
μπορεις να μου πρωτηνης βιβλιογραφια σχετικα με αυτα που γραφεις και σε ενα αλλο αθρο σου που αναφερεις παλι κατι με τασεις και ηλεκτρισμο και πως χιριζονται την αθρωποτιτα
εχει σημασια ποιος ειναι διοτι λεει αοριστιες και στηριζεται σε προσωπικες υποθεσεις…
Η περιγραφή του Σύμπαντος με σχήματα και συγκεκριμένες αναλογίες των μηχανικών του μερών (με τύπους) που μας επαληθεύει με ακρίβεια τις κινήσεις Γης – Σελήνης – Ήλιου και εξηγεί τα «παράδοξα» κατά την κοσμολογία είναι αοριστίες;
Μόνο τον μηχανισμό κίνησης δεν σας εξήγησα.
ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΣ’ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΣ.
Ο Ιδομενέας δεν ασχολείται με τους “νεκρούς”
Πολύ σωστά σας στα είπε ο Ιδομενέας… αλλά όταν μέσα σε αυτήν την “μηχανή”, κάποιος γνωρίζει την διανυσματικά σπειροειδή επαναλαμβανόμενη μετρική εσωστρεφή κίνηση και κατεύθυνση της προς τον εαυτό της… τότε μπορεί να επιλέξει την διαφυγή του από τον αέναο κύκλο της τροφοδοτούμενης κίνησης. Ίσως κάτι τέτοιο να ήθελε να επιτύχει και ο Λιαντίνης… οπωσδήποτε από τα ιερατεία, αυτό θεωρείται ύβρεις. Αυτά.
Μάλλον έχεις δίκιο, γιατί ο Ιδομενέας ανήκοντας σε ιερατεία προσπαθεί μέσω της εσωστρέφειας του να σας κλείσει τα μάτια … που τα έχετε ορθάνοιχτα!
η μετάβαση και η επανενσαρκωση σε διάφορο σύστημα απο αυτό της γης σελήνης είναι εφικτοτατο πείτε τα χαιρετίσματα στον Ιδομενεα και να αφήσει τα φανταστικα-ατοπα-ακυρα περί ” μοναδικό αντιδραστήρα του Σύμπαντος” γιατι κλαίνε απο τα γέλια αυτοί που ξέρουν…
Αντιπερισπασμό για αποπροσανατολισμό δεν θα μπορέσει να επιτύχει κανείς.
Πείτε μου μία περίπτωση που συνέβη σύλληψη (ψυχής) εκτός Γης μιας κι εσείς ξέρετε! Δεν πιστεύω να εννοείτε την εκτροφή μεδουσών σε τροχιά γύρω απ τη Γη, γιατί η τροχιά γύρο απ τη Γη είναι Γη.
υπαρχουν άπειρες αναφορές απο αναδρομές, προδρομες οπου έχουν ανάμνηση-γνώση απο εμπειρία ενσάρκωσης εκτός της γαιας (πχ στον φαεθον, στην αντιχθον στην ερυθραια) αλλά και εκτός του παρόντος ηλιακού συστήματος, μιλάω πάντα για πράγματα και καταστάσεις οταν εχω προσωπικές εμπειρίες. Αποπροσανατολισμος και μεγα ψεμα ειναι οτι η γαια είναι ο μονος ζώντας πλανήτης στο παρόν αχανές σύμπαν. ετσι να πεις στον ιδομενεα, εμείς οι ελληνες ενθυμούμαστε..
Υπάρχουν και Άνθρωποι που καταλαβαίνουν πολύ καλά τι μας λέει ο Ιδομενέας!
Ενα γατι πατηθηκε απο αυτοκινητο μιας δυποδης σκουριας οπως καλα λες,η ψυχη του γατου-ηλεκτρονιο επιστρεφει στο τροφοδοτικο και επανερχεται στον αντιδραστηρα Γη να συνεχισει το εργο του σαν γατι ή σαν ΣΚΟΥΡΙΑ ή με καποια μορφη τελοσπαντων,αν καταλαβα καλα και αυτο συνεχιζεται διανυοντας (χ)αριθμο χρονου. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι καποια στιγμη γραφεις στο κειμενο “””ο Δημιουργός στη Γη, τον μοναδικό αντιδραστήρα του Σύμπαντος, χρησιμοποίησε σαν στοιχείο της αντίδρασης που συντελείται τα έμβια όντα εκτός απ τον Άνθρωπο που ΠΡΟΕΚΥΨΕ απ την αντίδραση που συντελείται αποτελώντας τη σκουριά της Μηχανής;”””
Αυτο το ΠΡΟΕΚΥΨΕ δεν ειναι κατι το οποιο ενας δημιουργος μιας τετοιας μηχανης δεν υπηρχε περιπτωση να μην γνωριζει οτι θα του δημιουργησει προβλημα στο περασμα του χρονου? Και αν παλι το προεκυψε εχει την εννοια του ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ στο περασμα του χρονου δεν ειναι σημαδι οτι η πρωτη μορφη (ας το πω ετσι) ανθρωπου ηταν και αυτη μια ενεργεια οπως τα εμβια οντα που οταν ηταν μονα χωρις σκουρια ηταν ολα μελι γαλα? Μια ανθρωπινη μορφη που αργοτερα εξελιχτηκε σε σκουρια για (χ) λογους.
Αυτοι οι λογοι ειναι αποτελεσμα αυτου που αναφερεις πιο πανω το οτι δηλαδη το έργο που παράγει μια μηχανή ισοδυναμεί με την ενέργεια την οποία καταναλώνει?
Ενα πολυτρυγιρησμενο ηλεκτρονιο-παλια ψυχη(αντιδραστηρα-τροφοδοτικο)πως μπορει να βγει απο αυτον τον κυκλο και σε τι παραγει προσφορα μετα?
Ευχαριστω εκ των πρωτερων και συγνωμη αν ρωταω βλακειες που απλα θελω να καταλαβω.
Είναι γνωστό ότι το ηλεκτρικό ρεύμα αφορά σε κίνηση ηλεκτρονίων.
Η ροή του ρεύματος προϋποθέτει κλειστό κύκλωμα στο οποίο τα ηλεκτρόνια ξαναγυρίζουν στο τροφοδοτικό και επαναπροωθούνται.
Ένα ηλεκτρόνιο οδεύοντας απ το τροφοδοτικό στην κατανάλωση μπορεί να οδηγηθεί π.χ. σε μια τηλεόραση και να παράγει (στον μεταλλάκτη τηλεόραση, μαζί με πολλά άλλα ηλεκτρόνια που απαιτούνται) έργο, δηλαδή να δούμε εικόνα και να ακούσουμε ήχο. Τα ηλεκτρόνια σαν στοιχεία της δομής των αγώγιμων υλικών μπορούν να μετακινούνται και την προτέρα θέση τους την καταλαμβάνει το επόμενο σχηματίζοντας ροη ηλεκτρονίων, το λεγόμενο ρεύμα. Η μάζα ενός αγωγού για τον ανωτέρω λόγο δεν μεταβάλλεται – αλλοιώνεται, εκτός κι αν ξεπεραστούν τα όριά του.
Τα πάντα έχουν όρια!
Αν το συγκεκριμένο ηλεκτρόνιο που εξετάζουμε όδευσε προς τα κυκλώματα εικόνας ή ήχου και συνέβαλε στο να δούμε εικόνα ή να ακούσουμε ήχο αντίστοιχα, είναι ένα γεγονός που ο δημιουργός της τηλεόρασης – τροφοδοτικού δεν μπορεί να το ελέγξει και προφανώς δεν τον ενδιαφέρει.
Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να λειτουργήσει η τηλεόραση.
Ένα τροφοδοτικό όμως μπορεί να τροφοδοτεί πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Έτσι ένα εξεταζόμενο (απομονωμένο) ηλεκτρόνιο σε κάποιο κύκλο κατανάλωσης μπορεί να οδεύσει στην (Α) συσκευή, στον επόμενο κύκλο στη (Β) συσκευή, σε κάποιον άλλο κύκλο ξανά στην (Α) συσκευή κ.ο.κ.
Σημ. Το ηλεκτρόνιο για να βγει απ αυτούς τους κύκλους μόνο ένας τρόπος υπάρχει, να αλλάξει κάποιος το κύκλωμα. Πάλι κύκλους θα κάνει όμως σε όποιο κύκλωμα …
Τα πάντα κύκλους κάνουν!
Ότι συμβαίνει στο ηλεκτρόνιο θα συμβεί και με την ψυχή της γάτας. Την επόμενη φορά μπορεί να έρθει σε ψάρι, μετά σε δένδρο … σε Άνθρωπο … ξανά σε γάτα …
Η τηλεόραση όμως κάποια στιγμή θα χαλάσει και σ αυτό συμβάλει εκτός απ το γήρας και κάποια οξείδωση που δημιουργείται παρά την θέληση του δημιουργού της!
Εντάξει μπορούμε να τη διορθώσουμε, ξέρω ένα καλό μάστορα τον λένε Νοε!