Η Συρρίκνωση του Ελληνισμού από το Βδέλυγμα του Γιαχβέ
«Όλβιος όστις της ιστορίας έσχεν μάθησιν»
Ελεγε ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητος Θουκυδίδης και το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί έδινε τόση μεγάλη σημασία στην μάθηση και γνώση της ιστορίας για τον άνθρωπο. Η απάντηση είναι διότι η ιστορική γνώση είναι η εμπειρία του λαού στον οποίο αναφέρεται και περιλαμβάνει όχι μόνον τα μεγαλουργήματα των προγενεστέρων γενεών αλλά και τα λάθη ώστε οι νεώτερες γενεές να επαναλάβουν τις εποποιίες και τα μεγαλουργήματα των προγόνων τους τα οποία θα τους οδηγήσουν σε πρόοδο και ευημερία αλλά και να αποφεύγουν τα λάθη τους.
Συνεπώς η αληθινή ιστορική γνώση είναι μια υπέρτατη γνώση για τις μέλλουσες γενιές ενός λαού γιατί, επαναλαμβάνω και μάλιστα με έμφαση, περιλαμβάνει όλη την πείρα των προγόνων του και αυτή η πείρα ενισχύσει το φρόνημα του λαού όχι μόνον για να επαναλάβουμε τις εποποιίες των προγόνων μας, αλλά και για να μας προστατεύσει ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια σφάλματα, διότι η έκφραση «η ιστορία επαναλαμβάνετε» είναι μια πραγματικότητα την οποία κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Πέραν αυτού λαός που αγνοεί την ιστορία του είναι ουσιαστικά αποκομμένος από τις ρίζες του γιατί οι ρίζες του κάθε λαού είναι οι πρόγονοί του και λαός αποκομμένος από τις ρίζες του δεν έχει ηθικές αρχές και δεν έχει μέλλον.
Ειδικότερα για μας τους Έλληνες τώρα σε μια εποχή που κλονίζονται ιδανικά, αντιλήψεις και αξίες εμπρός στον ολετήρα της παγκοσμιοποίησης και ομογενοποίησες είναι θέμα εθνικό αλλά ταυτόχρονα και συμφέρον να μάθουμε επιτέλους την πραγματική μας ιστορία, γιατί εμείς οι Έλληνες, λαός φύσει ερευνητικός, φιλομαθής και συνάμα διεκδικητικός όταν θίγονται τα εθνικά και πάτρια συμφέροντά του. Ο Έλληνας μεγαλούργησε κατά την αρχαία εποχή και διέδωσε τα ιδανικά του και τις αξίες του στα πέρατα της οικουμένης.
Ο Έλληνας με στρατιωτική αρετή αλλά και με ανοικτούς πνευματικούς ορίζοντες χάραξε δική του πορεία με βήματα σταθερά και γοργά και συνέβαλε στην εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας. Ο Έλληνας της αρχαιότητος στιβαρός και άξιος πολεμιστής αλλά ταυτόχρονα φιλόσοφος δίδαξε τους λαούς της υφηλίου με τον ανυπέρβλητο πολιτισμό του τι σημαίνει ελευθερία, δικαιοσύνη, ανδρεία, φιλοπατρία, επιστημονική πρόοδος, φιλοσοφικός στοχασμός και τόσες άλλες αξίες που θεμελίωσαν την ιδεολογική ταυτότητα του απανταχού της γης πολιτισμένου σήμερα κόσμου. Ας μην ξεχνάμε ο Τσόρτσιλ κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έλεγε «Από σήμερα δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!»
Γνωρίζουμε(;) εμείς οι απόγονοί τους ποίοι και γιατί κατέστρεψαν αυτόν τον υπέροχο πολιτισμό ώστε σήμερα από τα 82 έργα του Αισχύλου έχουμε μόνο τα 7, από τα 92 έργα του Ευριπίδη μόνο τα 18, από τα 123 του Σοφοκλή μόνο τα 7 ενώ τα υπόλοιπα χάθηκαν δια παντός ως επίσης Έλληνες φιλόσοφοι, ποιητές, τραγωδοί, επιστήμονες έχουν μείνει στην ιστορία μόνο από τα ονόματα τους και μικρά αποσπάσματα από τα γραπτά τους που εμπεριέχονται σε άλλα κείμενα, ενώ δεκάδες άλλοι συγγραφείς έχουν χαθεί ακόμα και τα ονόματά τους για πάντα μαζί με τα έργα τους; Στο σημείο αυτό πρέπει να διευκρινιστεί ότι το ερευνητικό πνεύμα των Ελλήνων προγόνων μας καθώς και η φιλομάθεια τους ήταν αυτή που είχε δημιουργήσει τεράστιο όγκο συγγραφικού έργου που βρισκόταν τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές βιβλιοθήκες ώστε να έχουμε την αναφορά ότι στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας υπήρχαν 700.000 συγγράμματα τα οποία καταστράφηκαν για πάντα. Ποίοι και γιατί τα κατέστρεψαν;
Γνωρίζουμε την αλήθεια, όπως αυτή διασώθηκε μέσα από κείμενα και ιστορικές πηγές, ποίοι ήταν οι υπεύθυνοι για τα φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε βάρος του Ελληνισμού και τα οποία οδήγησαν ακόμα και σε απώλεια Ελληνικών πληθυσμών ώστε ο Ελληνισμός να γνωρίσει μεγάλη συρρίκνωση; Βλέπουμε και θαυμάζουμε στους αρχαιολογικούς χώρους ερείπια περικαλλών ναών, βλέπουμε στα μουσεία αγάλματα ακρωτηριασμένα ή θραύσματα αυτών και κάποια ελάχιστα πλήρη αγάλματα που στην θέα τους πραγματικά αγάλεται η ψυχή μας από το κάλος και την τελειότητά τους αλλά ποίοι και γιατί τα κατάντησαν έτσι;
Μαθαίνουμε για τις πολεμικές τους αρετές των Ελλήνων στους πολέμους κατά των Περσών, μαθαίνουμε για τα κατορθώματα των προγόνων μας οι οποίοι υπό την ηγεσία του Αλεξάνδρου δημιούργησαν μια αυτοκρατορία και στις χώρες που κατέκτησαν ίδρυσαν περί τις 280 ελληνικές πόλεις οι οποίες ανθούσαν στο εμπόριο, στις τέχνες και στις επιστήμες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πολιτιστική επέκταση των Ελλήνων και πέραν της Μικράς Ασίας στην Συρία, στην Παλαιστίνη, στην Μεσοποταμία και στην Αίγυπτο. Σήμερα από αυτές τις πόλεις ελάχιστες σώζονται (π.χ. η Αλεξάνδρεια στην Αίγυπτο) με ελάχιστους Έλληνες, όμως γνωρίζουμε πως και γιατί χάθηκε αυτός ο ελληνισμός;
Μαθαίνουμε για την κατάκτηση ολόκληρου του Ελληνικού κόσμου από τους Ρωμαίους, μαθαίνουμε ότι «κατακτήσαμε» πολιτιστικά τον Ρωμαίο κατακτητή και ότι η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έγινε Ελληνική Αυτοκρατορία με την επωνυμία Βυζαντινή Αυτοκρατορία και αγνοούμε ότι α) η ονομασία «Βυζαντινή αυτοκρατορία» δόθηκε τον 17ον αιώνα δηλαδή τρεις αιώνες μετά την οριστική της κατάρρευση, από τους τότε Ευρωπαίους ιστορικούς· λόγω του ακραίου θεοκρατικού και καταπιεστικού της χαρακτήρα της προς τους λαούς που είχε υπό την κατοχή της. και β) ότι όλοι οι Αυτοκράτορες της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ἠ «Βυζαντινής αυτοκρατορίας» υπέγραφαν ως Ρωμαίοι Αυτοκράτορες παρά το γεγονός ότι η γλώσσα που χρησιμοποιούσαν μετά από κάποια περίοδο ήταν η ελληνική επομένως ουδέποτε υπήρξε ελληνική διοίκηση αυτής της αυτοκρατορίας.
Ας δούμε όμως τα γεγονότα και ας κρίνουμε. Ας μάθουμε επιτέλους την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι και ας έχουμε το θάρρος και την ευθυκρισία ως αρωγούς στην αναζήτηση της ταυτότητός μας ως Έλληνες και ως Άνθρωποι. Έτσι θα εξετάσουμε τα γεγονότα κατά την περίοδο της Ρωμαϊκής κατοχής.
ΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ την διακρίνουμε σε δυο περιόδους, την πρώτη μέχρι τον Κωνσταντίνο τον Α’ (324 μ.κ.ε.) την δεύτερη από τον Κωνσταντίνο τον Α’ μέχρι την άλωση της Πόλης (1453 μ.κ.ε.) και αυτό διότι από την άνοδο στον θρόνο του Κωνσταντίνου η συμπεριφορά των Ρωμαίων αυτοκρατόρων έναντι των Ελλήνων αντιστράφηκε.
Πρώτη περίοδος ρωμαϊκής κατοχής
Κατά την πρώτη περίοδο (μέχρι το 324 μ.κ.ε.) ο Ελληνισμός υφίσταται αρχικά μια καθοδική πορεία αλλά γρήγορα κατορθώνει να αναλάμψει και να κατακτήσει πολιτιστικά τους κατακτητές του και αυτό έγινε γιατί οι Ρωμαίοι ήταν φιλοπρόοδοι και όχι μόνον υιοθέτησαν πρόθυμα τα επιτεύγματα των Ελλήνων αλλά και τα προήγαγαν. Κατά την περίοδο αυτήν οι Ρωμαίοι, υιοθέτησαν τις τέχνες και τις επιστήμες που εισήγαγαν από τους κατακτημένους τους Έλληνες, μελετούσαν και εναρμονίστηκαν με τον ελληνικό φιλοσοφικό στοχασμό ακόμα και την ελληνική γλώσσα υιοθέτησαν την οποία είχαν ως γλώσσα της επιστήμης, της λογοτεχνίας και της φιλοσοφίας με αποτέλεσμα να ομιλείται σε όλη την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία παρά το γεγονός ότι η επίσημη γλώσσα της διοίκησης ήταν η λατινική γλώσσα και μάλιστα πολλοί Ρωμαίοι έγραφαν στην Ελληνική γλώσσα όπως ο Αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος και, αργότερα, ο Μ. Ιουλιανός.
Στην Μ. Ασία, την Παλαιστίνη και στην Μεσοποταμία, υπήρχαν περί τις 280 Ελληνικές πόλεις με μικτούς πληθυσμούς όπου οι κάτοικοι, έλληνες και μη, μιλούσαν ελληνικά και ακολουθούσαν την Ελληνική παράδοση παρά το γεγονός ότι η διοίκηση ήταν ρωμαϊκή. Αυτήν την ελληνίζουσα αυτοκρατορία παρέλαβε ο Μ. Κωνσταντίνος όταν κατέλαβε τον αυτοκρατορικό θρόνο.
Δευτέρα περίοδος ρωμαϊκής κατοχής
Η δεύτερη περίοδος αρχίζει με ενθρόνιση στον αυτοκρατορικό θρόνο του λεγόμενου “Μέγα” και “άγιου” και ισαπόστολου Κωνσταντίνου. Μια από τις πρώτες πράξεις του Κωνσταντίνου του Α’ (324-337) ήταν η μεταφορά της πρωτεύουσας του κράτους στην Ελληνική πόλη Βυζάντιο, την οποία μετονόμασε σε Νέα Ρώμη και την στόλισε με έργα τέχνης που απόσπασε βιαίως από ελληνικούς ναούς. Θα περίμενε κανείς η μεταφορά της πρωτεύουσας της αυτοκρατορίας μέσα στην καρδιά του ελληνισμού να συντελέσει στον πλήρη εξελληνισμό της αυτοκρατορίας, όμως στην πράξη συνέβη το αντίθετο διότι αρχίζει η συστηματική καταστροφή των ναών των Ελλήνων όπου στην θέση τους κτίζονται εκκλησίες ενώ οι ιερείς θανατώνονται με βασανιστήρια.
Κατά την περίοδο αυτήν αποκεφαλίζεται ο νεοπλατωνικός φιλόσοφος Σώπατρος ο οποίος ούτω υπήρξε ο πρωτομάρτυρας του ελληνισμού. Μετά θάνατον ο Κωνσταντίνος και παρά το εγκληματικό του παρελθόν (μεταξύ των άλλων θανάτωσε την σύζυγό του Φαύστα μέσα καζάνι με βραστό νερό), ανακηρύσσεται από το ιερατείο “Μέγας” και “Άγιος” και ισαπόστολος.
Ο Κωνστάντιος (337-361), που διαδέχθηκε τον Κωνσταντίνο τον Α’, υπήρξε ακόμα σκληρότερος. Μία από τις πρώτες ενέργειες του Κωνστάντιου είναι να θέση εκτός νόμου το «ελληνίζειν» δηλαδή την ενασχόληση με τις επιστήμες, τις τέχνες και την φιλοσοφία. Ο Κωνστάντιος θα μείνει στην ιστορία ως εκείνος που (κατά τον Λιβάνιο) «ιερά και νεώ τους μεν έκλεισε, τους δε κατέσκαψε τους δε βεβήλους αποφήνας πόρνοις ενοικείν έδωκεν» (31) δηλαδή τα μεν ιερά των Ελλήνων κατέσκαψε τους δε ναούς τους έδωσε σε πόρνες να ενοικούν.
Από το 354 αρχίζουν οι πρώτες πυρπολήσεις βιβλιοθηκών σε πολλές πόλεις της αυτοκρατορίας και περίπου αυτό θα διαρκέσει επί 1000 περίπου χρόνια. Κατά την περίοδο αυτήν θα καούν στην πυρά ανυπολόγιστος αριθμός ελληνικών βιβλίων φιλοσοφίας, λογοτεχνίας, ιστορίας, γεωγραφίας, ποιητικές συλλογές και κυρίως επιστημονικά βιβλία μαθηματικών κλπ τα οποία για τον εξαιρετικά χαμηλού πνευματικού επιπέδου όχλο αποτελούσαν (ιδιαίτερα τα μαθηματικά) κείμενα μαγείας και προϊόντα της ελληνικής «μωρίας».
Η καταστροφή της ελληνικής γραμματείς είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της επιστήμης και της πνευματικής και τεχνολογικής προόδου της ανθρωπότητος. Το αποτέλεσμα αυτών των πράξεων φαίνεται σήμερα αφού από την αρχαιοελληνική γραμματεία διεσώθει, όπως υπολογίζεται, λιγότερο από τον 1% αυτής. Αυτή η τακτική της πυρπολήσεως βιβλιοθηκών με έργα που αναφέρονται στην ελληνική παράδοση και φιλοσοφία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με την πυρπόληση βιβλιοπωλείων που πωλούν κατά κύριο λόγο βιβλία της ελληνικής γραμματείας και βιβλία που αφορούν τον ελληνικό πολιτισμό από τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές» οι οποίοι ουδέποτε έκαψαν βιβλιοπωλεία με χριστιανικές και εβραϊκές εκδόσεις.
Οι ίδιοι «αντιεξουσιαστές» βεβήλωσαν το άγαλμα του υμνητή της ελευθερίας Ρήγα Φεραίου ενώ το άγαλμα του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’ που βρίσκεται δίπλα το άφησαν ανέγγιχτο. Τότε (τον χριστιανικό μεσαίων) το ιερατείο της ορθοδοξίας και ο όχλος (παρακινούμενος από το ιερατείο) χαρακτήριζαν τους Έλληνες «ειδωλολάτρες, μιαρούς κλπ» και ο όχλος (υποκινούμενος από το ιερατείο) επιτίθετο κατά των ιερών των Ελλήνων και τα κατέστρεφε τώρα οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» χαρακτηρίζουν τους Έλληνες «φασίστες και ρατσιστές» και επιτίθενται κατά βιβλιοπωλείων με εκδόσεις Ελλήνων. Ποίοι είναι αυτοί που υποκινούν τώρα τους «αντιεξουσιαστές»;
Τότε (τον χριστιανικό μεσαίων) η πολιτική ηγεσία του κράτους (αυτοκράτορες) παρακινούμενοι από το ιερατείο συνέτασσαν νόμους με τους οποίους διέτασσαν την εξόντωση του Ελληνισμού τώρα η πολιτική ηγεσία αφήνει ανέγγιχτους τους «αντιεξουσιαστές»! Μήπως η πολιτική ηγεσία γνωρίζει ποίοι κρύβονται και καθοδηγούν τους «αντιεξουσιαστές και δεν θέλει να τους θίξει»;
Ο Μέγας Ιουλιανός (361-363), που διαδέχεται τον Κωνστάντιο, παρά το γεγονός ότι είχε βαπτισθεί με την βία χριστιανός, διατάξει όπως παύσει κάθε είδος διωγμός κατά των εθνικών. Θεσμοθετεί απόλυτη ανεξιθρησκία και επιδιορθώνει όσους από τους ελληνικούς ναούς δεν είχαν ολοκληρωτικά καταστραφεί από τους χριστιανούς. Θέλοντας κάθε άνθρωπος να έχει την δυνατότητα να ακολουθεί ελεύθερα το θρησκευτικό του μονοπάτι επιδιώκει ακόμα και την αναστήλωση του ναού του Σολομώντα. Ο Ιουλιανός το 363 δολοφονείται πισώπλατα, κατά τον χρονικογράφο Μαλάλα, από τον Μερκούριο ο οποίος αμέσως ανακηρύσσεται από το ιερατείο «άγιος» ενώ ο Ιουλιανός «παραβάτης».
Κατά την περίοδο αυτήν και ιδίως από τους επόμενους αυτοκράτορες Θεοδόσιο τον Α’, Αρκάδιο και Ιουστινιανό έλαβαν χώρα οι μεγάλες διώξεις των Ελλήνων. Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει μια διευκρίνιση: την περίοδο αυτήν όταν έλεγαν «Έλληνες» εννοούσαν τους μετέχοντας της ελληνικής παιδείας και συνεπώς του ελεύθερου φιλοσοφικού στοχασμού, Έλληνες διότι οι Έλληνες που ασπάσθηκαν τον χριστιανισμό απεκδύθηκαν τον χαρακτηρισμό τους ως έλληνες, παρά το γεγονός ότι ομιλούσαν ελληνικά και πολλοί είχαν ελληνική καταγωγή αλλά χαρακτήριζαν τους εαυτούς τους απλώς ως χριστιανούς και Ρωμαίους (ή Ρωμιούς) και αυτό συνεχίσθηκε μέχρι την άλωση της Πόλης όπου π.χ. ο Γεώργιος Σχολάριος, ο μετέπειτα οικουμενικός πατριάρχης Γεννάδιος, διακηρύσσει ότι «αν και ομιλώ ελληνικά δεν είμαι Έλλην… αν με ρωτήσει κάποιος τι είμαι θα του απαντήσω ότι είμαι χριστιανός» και ο ίδιος προτρέπει «τους γουν δυσσεβείς και αλάστορας (δηλ. καταραμένους) Ελληνιστάς … πυρί και σιδήρω και ύδατι και παντίς τρόποις εξαγάρετε της παρούσης ζωής…» επίσης προτρέπει «ράβδιζε, είργε (δηλ. φυλάκιζε), είτα γλώσσαν αφαιρεί, είτα χείρα απότεμνε, κι αν και ούτως μένη κακός, θαλάσσης πέμπε βυθώ» (30).
Ο Θεοδόσιος ο Α’ (379-395) με διάταγμα που εξέδωσε στις 27 Φεβρουαρίου του 380 στην Θεσσαλονίκη ορίζει επίσημη και μοναδική θρησκεία του κράτους τον χριστιανισμό και κηρύσσει εκτός νόμου κάθε άλλη λατρεία. Όποιος δεν είναι χριστιανός χαρακτηρίζεται «ως σιχαμερός, αιρετικός, μωρός και τυφλός και απειλείται με επουράνια και επί γης τιμωρία» (βλέπε Κώδιξ Θεοδοσίου). Το 390 ο πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόφιλος εξαπολύει μέγα διωγμό κατά των Ελλήνων και των Εθνικών της περιοχής. Καταστρέφει σχεδόν όλους τους μη χριστιανικούς ναούς της Αλεξάνδρειας Επακολουθεί νέα εξέγερση των Εθνικών η οποία καταπνίγεται στο αίμα και το Σεράπειο και η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας καίγονται.
Το 392 ο Θεοδόσιος ο Α’ με νέο έδικτο απαγορεύει την θρησκεία του Δωδεκαθέου και κάθε μη χριστιανική τελετή και επακολουθούν νέες σφαγές Ελλήνων εθνικών. Το 394 ο Θεοδόσιος απαγορεύει τους Ολυμπιακούς αγώνες (39επ) ως «ελληνικό μίασμα», νομοθετεί την καταστροφή των ελληνικών ναών και καταστρέφονται οι ναοί της Ολυμπίας ενώ ορίζει την ιουδαϊκή θρησκεία ως ανεκτή από τους χριστιανούς και απαγορεύει κάθε καταστροφή Ιουδαϊκών συναγωγών. Μετά από όλα αυτά ο Θεοδόσιος χαρακτηρίζεται στην ελληνική ιστορία ως «Μέγας» και «Άγιος».
Ο Αρκάδιος (395-408) με δύο έδικτα του διατάζει ανηλεή διωγμό κατά Ελλήνων και Εθνικών. Όμως ο κίνδυνος των χριστιανών Γότθων αρχίζει να ανησυχεί τον Αρκάδιο. Ο σύμβουλος του Αρκάδιου Ρουφίνος, συμβουλεύει τον αρχηγό των Γότθων Αλάριχο να στραφεί εναντίον της Γης των Ελλήνων διότι αμύθητα πλούτη του λέγει ότι κρύβονται μέσα στους ελληνικούς ναούς και στους οίκους των Ελλήνων.
Οι Γότθοι του Αλάριχου (42) επί τρία χρόνια (396-399) συνεπικουρούμενοι από πλήθος μοναχών αρχίζουν την ισοπέδωση των ελληνικών πόλεων και την σφαγή των Ελλήνων. Το Δίων, η Μεσσηνία, το Άργος, η Νεμέα, η Λυκόσουρα, η Σπάρτη, τα Μέγαρα, η Κόρινθος και άλλες ελληνικές πόλεις καταστρέφονται ολοκληρωτικά. Τα ιερά του Διός στην Νεμέα, τα ιερά της Ολυμπιάς, τα αρκαδικά ιερά της Λυκόσουρας και πλήθος άλλων ελληνικών λατρευτικών κέντρων καταστρέφονται ολοκληρωτικά ενώ οι ιερείς τους σφάζονται ή καίγονται ζωντανοί όπως ο Ιλάριος ενώ οι αυτοκρατορικές φρουρές παρακολουθούν απαθέστατα.
Ο Αλάριχος για το «θεάρεστο» έργο της ισοπέδωσης της Ελλάδος διορίζεται από τον Αρκάδιο διοικητής της Ιλλυρίας. Το 396 με έδικτο ορίζεται ότι η ενασχόληση με τις εθνικές λατρείες αποτελεί πράξη ύστατης προδοσίας και το 397 με νέο έδικτο διατάζει το περίφημο «Ες έδαφος φέρειν» για όλους τους εναπομείναντες ναούς Ελλήνων Εθνικών. Οι αδιάκοπες διώξεις των Ελλήνων με διατάγματα των διαφόρων χριστιανών αυτοκρατόρων αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες όπως και οι υπόλοιποι εθνικοί επέμεναν με πείσμα στις πατρώες τους αντιλήψεις εκτελώντας ακόμα και κρυφά και με κίνδυνο της ζωής τους τις ιεροπραξίες τους.
Το 408 αυτοκράτωρ αναγορεύεται ο Θεοδόσιος ο Β’ (408-450) ο οποίος συνεχίζει τους διωγμούς των Ελλήνων. Η περίοδος αυτή σημαδεύεται από τρία σημαντικά γεγονότα για τον ελληνισμό που πρέπει να αναφερθούν α) το 415 έγινε ο μαρτυρικός θάνατος της Μαθηματικού και φιλοσόφου Υπατίας από σωματοφύλακες του πατριαρχείου και καλόγηρους την οποία έγδαραν ζωντανή με κοχύλια και κατόπιν της έσπασαν τα κόκαλα και την τεμάχισαν ο δε θεωρούμενος από πολλούς συγγραφείς ως ηθικός αυτουργός Πατριάρχης Κύριλλος (σ 262) ανακηρύχθηκε από την εκκλησία «Άγιος» β) 429 όπου ροπαλοφόροι μοναχοί και αυτοκρατορικοί στρατιώτες γκρεμίζουν το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Θεάς Αθηνάς στον Παρθενώνα και λαφυραγωγούν το ιερό και παράλληλα διώκονται οι Έλληνες εθνικοί της Αθήνας και γ) ο Θεοδόσιος ο Β’ διατάζει το κάψιμο όλων των μη χριστιανικών βιβλίων και ειδικότερα του νεοπλατωνικού φιλοσόφου Πορφύριου που υπήρξε μαθητής του Πλωτίνου.
Επί αυτοκρατόρων Μαρκιανού και Λέοντος του Α’ (450-474) συνεχίζεται το καταστροφικό έργο για ότι είχε απομείνει από την Ελληνική γραμματεία. Φιλόσοφοι και επιστήμονες με την κατηγορία ότι ελληνίζουν εκτελούνται όπως π.χ. ο Ζώσιμος, ο Ισίδωρος και ο Σεβεριανός ενώ στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου εκτελούν βασανίζουν και διαπομπεύουν πολλούς κρυφούς εθνικούς ιερείς. Επί αυτοκράτορος Ζήνωνος (474-491), εκδηλώνεται εξέγερση των Ελλήνων κατά του χριστιανικού κατεστημένου με ηγέτες τον Λεόντιο, τον Ίλλο και τον αθηναίο φιλόσοφό Παμπρέπιο, όμως παρά τον γενναίο αγώνα των η εξέγερση καταστέλλεται μέσα σε 4 χρόνια και οι επαναστάτες θανατώνονται κατά χιλιάδες
Ακολουθεί η Ιουστινιάνειος Δυναστεία ιδίως κατά την περίοδο του Ιουστινιανού ή Γιουτπράδα (527-565) κατά την οποία συνεχίζονται δια πυρός και βασανιστηρίων και με μεγαλύτερη ένταση οι διωγμοί των Ελλήνων με αιτιολογικό την «των ανοσιών και μυσαρών Ελλήνων κατεχόμενοι πλάνη».). Επί Ιουστινιανού συντάσσεται ο περίφημος «Ιουστινιάνειος κώδικας» μνημείο ανθελληνικού παροξυσμού και καταργεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέσα στα αντίποινα είναι η αφαίρεση κτημάτων των Ελλήνων τα οποία δίδονται στην εκκλησία.
Το 529 ο Ιουστινιανός κλείνει την φιλοσοφική σχολή των Αθηνών και δημεύει την περιουσία της. Στην Κωνσταντινούπολη φυλακίζονται, βασανίζονται και εκτελούνται γραμματικοί, ρήτορες, νομικοί και λόγιοι με την κατηγορία ότι είναι «Έλληνες» διότι το έλληνας σημαίνει πλέον τον μισερό ειδωλολάτρη και αποτελεί ύβρη για έναν άνθρωπο να ονομάζεται έλληνας. Τέλος το 562 νέος διωγμός των Ελλήνων και λοιπών εθνικών σε Αθήνα, Παλμήρα και Κωνσταντινούπολη και ο χρονικογράφος Ι. Μαλάλας στο έργο του «Χρονογραφία» γράφει χαρακτηριστικά ότι Έλληνες πιάστηκαν και διαπομπεύθηκαν μέσα στην Κωνσταντινούπολη ταυτόχρονα με το κάψιμο ελληνικών βιβλίων και εικόνων των Θεών.
Επί αυτοκράτορος Τιβέριου (578-582), δεν υπάρχουν πλέον εθνικοί έλληνες οι οποίοι να δηλώνουν δημοσίως το Έλληνες και το Εθνικοί αλλά οι εναπομείναντες πιστοί στις πατρώες παραδόσεις κινούνται κρυφά. Έτσι την περίοδο αυτήν εκατοντάδες κρυπτοεθνικοί εκτελούνται, παλουκώνονται, αποκεφαλίζονται και σταυρώνονται όταν αποκαλυφθούν τα θρησκευτικά τους πιστεύω όπως π.χ. ο ύπαρχος Ανατολής Ανατόλιος. Οι έλληνες εθνικοί πλέον έχουν εξοντωθεί και επιζούν όσοι βαπτίστηκαν χριστιανοί και όσοι είχαν τα οικονομικά μέσα μεταναστεύουν προς τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.
Επί αυτοκράτορος Μαυρίκιου (582-602), συνεχίζονται οι διωγμοί κατά οποιουσδήποτε κριθεί ύποπτος για εθνική λατρεία και με συνοπτικές διαδικασίες τον οδηγούν στην πυρά ή τον σταυρώνουν αφού προηγουμένως τον βασανίσουν.
Ακολουθεί η Ηράκλειος δυναστεία (610-717) κατά την οποία συνεχίζονται οι διωγμοί. Ο Ηράκλειος υπήρξε μεγάλος στρατηγός. Το βάρος των προσπαθειών του επικεντρώθηκε στην απόκρουση των Αβάρων, των Σλάβων και κυρίως των Περσών. Το 627 μετά νικηφόρα εξαετή εκστρατεία κατά των Περσών κατάφερε να κλείσει ειρήνη με τους Πέρσες οι οποίοι επέστρεψαν στους Βυζαντινούς την Συρἰα, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο και τον Τίμιο Σταυρό. Οι μακροχρόνιοι πόλεμοι με τους Πέρσες εξασθένησαν τόσο την αυτοκρατορία όσο και τους Πέρσες και αυτό διευκόλυνε τους Άραβες ώστε να καταλάβουν εύκολα την Παλαιστίνη, την Συρία και την Αίγυπτο.
Επίσης οι διώξεις από το ορθόδοξο Βυζάντιο των αιρετικών κυρίως Νεστοριανών και Μονοφυσιτών που ζούσαν στις περιοχές αυτές τους ώθησαν να συνεργαστούν με τους Πέρσες και ιδίως αργότερα με τους Άραβες, οι οποίοι έδειχναν θρησκευτική ανοχή, πράγμα που είχε καταστρεπτικές συνέπειες για την Βυζαντινή αυτοκρατορία. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν οι Άραβες και εύκολα απέσπασαν από τους Βυζαντινούς μόνον με 27.000 άνδρες αρχικά μεν την Συρία, την Παλαιστίνη και την Αίγυπτο, αργότερα δε και άλλες περιοχές όπου οι περισσότεροι κάτοικοι έγιναν μωαμεθανοί. Στα μετέπειτα χρόνια οι Άραβες επεκτείνουν τις κατακτήσεις τους και φθάνουν να πολιορκήσουν ακόμα και την Κωνσταντινούπολη. Προς την πλευρά της Βαλκανικής χερσονήσου το 679 οι Βούλγαροι καταλαμβάνουν την Βάρνα, καθυποτάσσουν τις γύρω φυλές Σλάβων και εγκαθίστανται οριστικά στην κάτω Μοισία.
Γενικότερα οι διώξεις των Ελλήνων και οι θρησκευτικές διενέξεις μέσα στους κόλπους της Βυζαντινής αυτοκρατορίας ήταν η αιτία να καταστραφεί ο ακμάζων Ελληνισμός με τους θεσμούς του στις πόλεις κυρίως της Συρίας και της Αιγύπτου και να κυριαρχήσουν οι ιθαγενείς λαοί των περιοχών αυτών που ζούσαν στην ύπαιθρο, οι οποίοι αντιτάχτηκαν στο Βυζαντινό κράτος και τελικά προσχωρήσαν στους Άραβες με τους οποίους είχαν και φυλετική συγγένεια. Έτσι οι Έλληνες των περισσοτέρων από τις προαναφερθείσες 280 ελληνικές πόλεις χάθηκαν και όσοι επέζησαν και άφησαν απογόνους σήμερα λέγονται Ιταλοί, Σύριοι, Παλαιστίνιοι, Πέρσες, Ιορδανοί, Ιρακινοί, Άραβες, Αιγύπτιοι Τούρκοι κλπ αλλά δεν γνωρίζουν πλέον ότι είναι Έλληνες.
Μέχρι και την 11η εκατονταετηρίδα το Βυζαντινό κράτος ήταν ακόμη το πλουσιότερο κράτος της γης, και μπορούσε να συγκροτήσει αξιόλογη δύναμη στρατού και ναυτικού για να προστατεύσει τα σύνορα, όμως, περί το τέλος της Μακεδονικής Δυναστείας, έχασε την «Μεγάλη Ελλάδα» (δηλαδή την κάτω Ιταλία και την Σικελία).
Στην Βαλκανική έχασε τις βόρειες περιοχές. Κοντά στον Δούναβη εγκαθίστανται σλαβικές φυλές και Βούλγαροι, οι Έλληνες περιορίζονται στα παράλια. Επίσης σλαβικές φυλές προωθούνται νοτιότερα κατά καιρούς σε περιοχές γύρω από την Θεσσαλονίκη, στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο και κατά τα μέσα της 8ης εκατονταετηρίδας οι φυλές αυτές καταλαμβάνουν σημαντικές περιοχές της Πελοποννήσου.
Έτσι ενώ στις βόρειες περιοχές οι Έλληνες περιορίσθηκαν στις παραλιακές περιοχές νοτιότερα, από την Μακεδονία μέχρι του Ταινάρου αναγκάσθηκαν να παραχώρηση στις σλαβικές φυλές αρκετές περιοχές της υπαίθρου. Αλλά εδώ ο ελληνικός πληθυσμός ήταν πολυπληθέστερος και επικρατέστερος και κατόρθωσε στο διάστημα από την 8η έως την 14η εκατονταετηρίδα να αφομοιώσει ή να τις εκδιώξει τις σλαβικές αυτές φυλές. Έκτος από τους Σλάβους και Βουλγάρους είχαν εγκατασταθεί κατά την 10η και 11η εκατονταετηρίδα στις ευρωπαϊκές περιοχές της αυτοκρατορίας Βλάχοι, Αλβανοί, Αρμένιοι, Σύριοι, Τούρκοι, Μαδραΐτες, ακόμη και Ιουδαίοι.
Άλλο κακό αυτής της περιόδου ήταν οι λεηλασίες των παραλίων και των νησιών από τους μωαμεθανούς πειρατές. Το 896 πειρατές κατάσφαξαν όλους τους κατοίκους της Δημητριάδος. Παρόμοιες καταστροφές δοκίμασαν τα νησιά Αίγινα, Πάρος, Νάξος, Λέσβος. Το έτος 904 πειρατές κατέλαβαν την Θεσσαλονίκη, έσφαξαν πολλούς κατοίκους, λεηλάτησαν την πόλη και πήραν μαζί τους στην αιχμαλωσία 22.000 νέους.
Κατά την 7η εκατονταετηρίδα η Αίγυπτος και η Συρία καταλαμβάνονται από τους Άραβες. Όλες οι μεγάλες πόλεις, που έκτισε εκεί ο Μέγας Αλέξανδρος και οι διάδοχοι του χάνονται οριστικώς, εξ αιτίας κυρίως των θρησκευτικών διενέξεων όπου οι Ορθόδοξοι στράφηκαν κατά των Νεστοριανών, των Μονοφυσιτών και των Παυλιανιτών. Μαζί με τις πόλεις χάνεται και ο εκεί Ελληνισμός, που ήταν σε μεγάλη ακμή. Η ελληνική γλώσσα υποχωρεί μπροστά στην αραβική. Οι Έλληνες αυτοί είναι σήμερα Άραβες, Σύριοι, Πέρσες, Ιορδανοί, κλπ και από αυτούς είναι ζήτημα αν υπάρχουν σήμερα κάποιοι που θυμούνται ότι ήσαν κάποτε Έλληνες.
Στην Μικρά Ασία ο ελληνικός πληθυσμός ήταν πυκνότερος αλλά ο Ελληνισμός αυτός αφανίσθηκε, γιατί στερήθηκε τις παραδόσεις, τις αναμνήσεις και τα αισθήματα φιλοπατρίας του Ελληνισμού και πέραν αυτού, λόγω των διώξεων από τον κλήρο όσων τολμούσαν να αυτοπροσδιοριστούν ως Έλληνες, αφού δεν τολμούσαν να πουν ότι είναι Έλληνες και έτσι έχασαν την ελληνική τους συνείδηση. Ποίοι φταίνε γι αυτό;
Κατά τις επόμενες εκατονταετίες η αυτοκρατορία συνεχώς εξασθενεί και αδυνατεί να συγκρατήσει τα στίφη των βαρβάρων που εισβάλουν από κάθε κατεύθυνση. Η Ιταλία κατακτήθηκε από τους Φράγκους και αργότερα Σαρακηνοί εισβάλουν και κατακτούν την Σικελία με αποτέλεσμα μέρος από τους εκεί Έλληνες της Μεγάλη Ελλάδος να χαθούν. Στην βαλκανική χερσόνησο εισβάλουν Γότθοι, Άβαροι, Σλάβοι και Βούλγαροι οι οποίοι επί αιώνες έσφαζαν, αφάνιζαν και φεύγοντας έσερναν μαζί τους στην αιχμαλωσία ελληνικούς πληθυσμούς με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του ελληνισμού της βόρειας Βαλκανικής να σφαγή ή να αφομοιωθεί με τους εισβολείς.
Μια από τις συνέπειες αυτών των εισβολών και της καταστροφής των Ελληνικών πληθυσμών της Βαλκανικής χερσονήσου είναι το λεγόμενο σήμερα μακεδονικό πρόβλημα. Στην Μικρά Ασία, στην Συρία, στην Μεσοποταμία, στην Παλαιστίνη και στην Αίγυπτο εισβάλουν Πέρσες, Άραβες και αργότερα Τούρκοι που εγκαθίστανται εκεί και όλες οι ελληνικές πόλεις και οι εκεί Έλληνες σφάζονται ή αφομοιώνονται με την βία από τους εισβολείς με αποτέλεσμα να χαθούν οριστικά όλοι οι εκεί ελληνικοί πληθυσμοί.
Τέλος οι σταυροφορίες και ιδιαίτερα η 4η σταυροφορία υπήρξε καταστρεπτική για την Βυζαντινή αυτοκρατορία η οποίας, δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι τότε ουσιαστικά καταλύθηκε. Μετά την 4η σταυροφορία και την απελευθέρωση της Κων/πόλεως από τους Λατίνους η αυτοκρατορία είχε τόσο πολύ εξασθενήσει ώστε το 1453 έγινε η τυπική της κατάλυση.
Μια σημαντική διαφορά μεταξύ του ανθρώπου και των Θεών (όπως τους εννοούν οι Έλληνες) εκτός από την τεραστία διαφορά στο νοητικό, το γνωστικό κλπ επίπεδο, είναι η αθανασία. Οι άνθρωποι είναι θνητοί ενώ οι Θεοί αθάνατοι. Οι ΘΕΟΙ, σύμφωνα με την ελληνική θρησκεία, βοηθούν τους ανθρώπους να αποκτήσουν την γνώση, να προοδεύσουν πνευματικά ώστε να αποκτήσουν κι αυτοί την αθανασία (δηλαδή να γίνουν κι αυτοί Θεοί) και αυτό γινότανε μέσω των μυστηριακών σκηνωμάτων (Ελευσίνιων Μυστηρίων κλπ).
Αντίθετα ο Θεός των βιβλικών θρησκειών (δηλαδή ο Γιαχβέ), θέλει τον άνθρωπο χωρίς γνώση (δηλαδή σε κατάσταση αποκτηνώσεως). Όταν όμως ο άνθρωπος έφαγε από το «ξύλο» της γνώσεως ο Γιαχβέ είπε ότι με την απόκτηση της γνώσεως [ο άνθρωπος] έγινε σαν αυτόν και [φοβάται] ότι αν ακολούθως [ο άνθρωπος] φάγει και από το «ξύλο» της ζωής δηλαδή της αθανασίας θα αποκτήσει και την αθανασία! Γι αυτό τον εξεδίωξε από τον «παράδεισο» και τον «καταδίκασε» να εργάζεται, θεωρών ότι η εργασία είναι καταδίκη κι όχι ευλογία! Ας μας προβληματίσει αυτή η διαφορά!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Εμείς οι Έλληνες από το 330 μ.κ.ε. μέχρι το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας γνωρίσαμε αφανισμό τόσο του 99% της πολιτιστικής μας κληρονομίας όσο και της ύπαρξής μας ώστε σήμερα να αποτελούμε χωρίς υπερβολή περίπου το 20% του Ελληνισμού και σήμερα με την καθοδηγούμενη λαθρομετανάστευση κινδυνεύουμε με ολοκληρωτική εξαφάνηση. Αυτό το φοβερό ολοκαύτωμα των Ελλήνων προγόνων μας η πλειοψηφία του λαού το αγνοεί γιατί εσκεμμένα οι κρατούντες (που είναι διάδοχοι αυτών που μας κατάσφαξαν) το κρύβουν.
Ο όρος «εβραιοχριστιανοί» οφείλεται στο ότι: α) το σημαντικότερο μέρος της «βίβλου» δηλαδή του ιερού βιβλίου των χριστιανών· το αποτελούν τα ιερά βιβλία των Εβραίων και τα υπόλοιπα (καινή διαθήκη) είναι εξαρτημένα από τα ιερά βιβλία των Εβραίων γιατί παραπέμπουν σ’ αυτά και συνεπώς ο χριστιανισμός δεν μπορεί να υπάρξει ως θρησκεία χωρίς τα ιερά βιβλία των Εβραίων δηλαδή είναι θρησκεία μέσα από την θρησκεία των Εβραίων, β) ο κύριος πρωταγωνιστής του έργου του χριστιανισμού· ο Ιησούς ή Γιαχβέ ή Ιεχωβάς ήταν Εβραίος και θεωρείται από τους χριστιανούς ως ο αναμενόμενος μεσσίας των Εβραίων και γ) ο Γιαχβέ Ιησούς έλεγε ότι δεν ήλθε να καταργήσει την εβραϊκή θρησκεία αλλά για να την συμπληρώσει. Επομένως ο χριστιανισμός είναι η «συμπληρωμένη» εβραϊκή θρησκεία. Τώρα τι δουλειά έχει ο ΕΛΛΗΝΑΣ με τα Εβραϊκά δρώμενα (σωστά ή λάθος μας είναι αδιάφορο) μόνο το σάπιο μυαλό ενός χριστιανού μπορεί να εξηγήσει, άλλωστε είναι γνωστό ότι η ΛΟΓΙΚΗ είναι απούσα στις θεολογικές υποθέσεις!!!
Το θρησκευτικό συναίσθημα είναι έμφυτο στον άνθρωπο. Όταν αυτό το συναίσθημα γίνεται καταλύτης για την πνευματική αλλά και κοινωνική εξέλιξη του άνθρωπου, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε, ότι η συγκεκριμένη θρησκεία που γεμίζει αυτό το έμφυτο συναίσθημα αποτελεί θρησκεία που συντελεί στην πρόοδο της ανθρωπότητας. Όταν όμως μια θρησκεία από την μια δημιουργεί ουσιαστικά ανελεύθερα και καταπιεσμένα πνευματικά και όχι μόνο άτομα και από την άλλη αποτελεί το όχημα για ομάδες ανθρώπων να επιβουλεύονται και να εκμεταλλεύονται με το χείριστο τρόπο τον λαό, πατώντας πάνω ακριβώς σε αυτό το θρησκευτικό συναίσθημα, τότε η συγκεκριμένη θρησκεία είναι υπεύθυνη για την δημιουργηθείσα πνευματική αναπηρία της ανθρωπότητας. Και όχι ακριβώς υπεύθυνη αλλά συνυπεύθυνη γιατί ο κάθε άνθρωπος οφείλει, σαν μια πνευματική, σωματική και ολοκληρωμένη οντότητα που είναι, να προσπαθεί συνέχεια για την δική βελτίωση. Οπότε η αποδοχή εκούσιας ή συνειδητής, μιας καταστάσεως που τον εμποδίζει να πράξει τα ανώτερο, βαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τον ίδιο.
Και αυτό είναι το κύριο νόημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. Η Συμμετοχή, η Δράση, η ανάληψη ευθυνών. Με άλλα λόγια, ο απώτερος στόχος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ είναι το ακριβώς αντίθετο του εβραιοχριστιανισμού· δηλ. να αποτελεί μια στοχαστική, ανεξάρτητη και πάνω απ’ όλα ουσιαστική και για τον ίδιο αλλά και για τον συνάνθρωπο, Ζωή.
Τέλος νομίζω ότι τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για μας τους Έλληνες να επανέλθουμε στην γνήσια Ελληνική μας παράδοση, αυτήν που ανέπτυξε τις επιστήμες και που δημιούργησε Παρθενώνες και έργα τέχνης και πολιτισμού για τα οποία όλη η ανθρωπότητα υποκλίνεται και να απεκδυθούμε κάθε δοξασία που υποδουλώνει το πνεύμα και το κάνει υποχείριο δογμάτων αντιθέτων με τον ελεύθερο φιλοσοφικό στοχασμό.
Η ΓΝΩΣΗ
Η γνώση των Νόμων της λειτουργούσης Φύσεως δίδει στον κάτοχό της πτέρυγας αετού και δύναμη λέοντος, ώστε να έχει την δυνατότητα να υποτάξει στην θέλησή του τις μορφές του απείρου. Σε αντίθεση με την αξία της γνώσεως υπάρχει η αρνητική διδαχή· από την λεγόμενη «παλαιά διαθήκη» η οποία ατυχώς μέσω των «βιβλικών» λεγομένων θρησκειών διασώθηκε μέχρι σήμερα και διδάσκει ότι η γνώση του «καλού» και του «κακού» αποτελεί τον απαγορευμένο για τον άνθρωπο καρπό και συνεπώς είναι θεϊκή κατάρα την οποία πρέπει να αποφύγει ο άνθρωπος γιατί διαφορετικά θα προκαλέσει την οργή του «ενός εξωκοσμικού θεού ή Ιαχωβά ή Γιαχβέ» και ότι δεν θα έχει θέση στον «παράδεισο» δηλαδή σε χώρο όπου ο άνθρωπος θα παραμένει αδρανής σαν φυτό και σε κατάσταση άγνοιας δηλαδή αποκτήνωσης κι ότι αυτή η κατάσταση (της αδράνειας και άγνοιας) αποτελεί τέτοια ευτυχία που ορισμένοι θυσιάζουν την ζωή τους γι’ αυτήν και κατά τον μεσαίωνα κατέστρεψαν έναν λαό, τους Έλληνες και όλα τα πολιτισμικά τους στοιχεία!. Η γνώση δεν είναι κατάρα αλλά είναι δύναμη και μάλιστα η μεγαλύτερη μέσα στο Σύμπαν και συνεπώς ευλογία την οποία ο πνευματικός κόσμος μεταβιβάζει στην ανθρωπότητα ώστε μέσω αυτής να προοδεύει και εξελίσσεται πνευματικά.
Η ΕΡΓΑΣΙΑ
Η εργασία για τον ελεύθερο άνθρωπο είναι ύψιστη αρετή και ο οποίος όχι μόνον δοξάζει την εργασία και τους εργάτες αλλά και καταδικάζει τους άεργους και κατ’ επέκταση καταδικάζει τον παρασιτισμό και την μάστιγα της ανθρωπότητας που έχει ως εφεύρημα αφενός μεν το οικονομολογικό θεώρημα της «ήσσονος προσπάθειας» (δηλαδή κέρδος με ελάχιστη προσπάθεια, ανεξάρτητα από τον σκοπό και προορισμό αυτής της προσπάθειας) και αφετέρου την αρνητική διδαχή από την «παλαιά διαθήκη» και διδάσκει ότι η εργασία είναι θεϊκή κατάρα στην οποίαν καταδικάστηκε και πρέπει να υποκύψει ο άνθρωπος γιατί οι «πρωτόπλαστοι» παραβίασαν την εντολή του «ενός εξωκοσμικού θεού του Γιαχβέ»
Η εργασία δεν είναι κατάρα αλλά ευλογία την οποία ο πνευματικός κόσμος κληροδότησε στην ανθρωπότητα γιατί μέσω αυτής προοδεύει και εξελίσσεται πνευματικά και πολιτιστικά. Η αποφυγή της εργασίας, ακόμα και αν βασίζεται σε «ιερά βιβλία», προκαλεί στασιμότητα που αποτελεί έμπνευση του σκότους, το οποίο δεν θέλει την πρόοδο και εξέλιξη της ανθρωπότητας, αφού η εργασία είναι μοχλός προόδου και εξελίξεως της ανθρωπότητας και, πέραν του χρησίμου αποτελέσματος, μας αποκαλύπτει τα μυστικά της Φύσεως, τόσο της οργανικής όσο και της πνευματικής.
Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Η ουσιώδης διαφορά μεταξύ του ανθρώπου και των Θεών· όπως τους εννοούν οι Έλληνες, είναι η αθανασία. Οι άνθρωποι είναι θνητοί ενώ οι Θεοί αθάνατοι. Οι Θεοί, σύμφωνα με την ελληνική θρησκεία, βοηθούν τους ανθρώπους να αποκτήσουν την γνώση, να προοδεύσουν και να αποκτήσουν την αθανασία (δηλαδή να γίνουν κι αυτοί Θεοί) και αυτό γινόταν μέσω των μυστηριακών σκηνωμάτων. Αντίθετα ο Γιαχβέ, θέλει τον άνθρωπο χωρίς γνώση δηλαδή σε κατάσταση αποκτήνωσης και φοβάται μήπως αποκτήσει κι ο άνθρωπος την αθανασία και γίνει σαν αυτόν! Ας μας προβληματίσει αυτή η διαφορά! Απορώ, τι τέλος πάντων είναι ο Γιαχβέ; Είναι ο δημιουργός του κόσμου ή ο άρχων του σκότους!
@Στυλ. Τακας / φυσικός και πτυχιούχος νομικής & Ηω Αναγνώστου
———
Αναζήτησε τα άρθρα
Ο «Μέγας» Αιμοχαρής Κωνσταντίνος Καταραμένε Έλληνα! Περί Αντι-Εβραϊκής Υπόθεσης Σκυθόπολη και Σταυροφορίες: Θρησκευτικό Πλιάτσικο Ελληνισμός vs Χριστιανισμός
Αναζητήστε το βιβλίο του Κυριάκου Σιμόπουλου – Ο Μύθος των «Μεγάλων» της Ιστορίας – Εξολοθρευτές και τύραννοι λαών, βάρβαροι και διεφθαρμένοι. Από τον Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο ως τον Φρειδερίκο και τον Ναπολέοντα.
*Ψυχρό αίμα, κατά το ήμισυ, έχουν οι ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ
Βιβλιογραφία
1) Η αντιπαγανιστική νομοθεσία της ύστερης Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας Έκδοση «Κατάρτι»
2) Στυλ. Μιχόπουλου: Βυζάντιο, αυτοκράτορες, κλήρος και Ελληνισμός, Έκδοση «Νέα Θέσις»
3) Κυρ. Σιμόπουλου: Η λεηλασία και καταστροφή των Ελληνικών αρχαιοτήτων Έκδοση Στάχυ
4) Διαμ. Κούτουλα: Το Βυζάντιο έναντι των Ελλήνων Εθνικών Έκδοση Δίον
5) Ιωαν Μαλάλα: Χρονογραφία Έκδοση Ηλιοδρόμιο
6) Βλάση Ρασσιά: Μία ιστορία αγάπης (Τόμοι Α΄, Β΄, Γ’, Δ’) Έκδοση Ανοικτή Πόλη
7) Στεφ. Κωλέττα: Ιουστινιανός, η μάστιγα του Ελληνισμού, Έκδοση Εύανδρος.
8) Ευαγγ. Ψαρά: Ο αφελληνισμός των Ελλήνων. Έκδοση Δίον
9) Δημ. Κάππα: Η μαύρη βίβλος της εκκλησίας Έκδοση Ελευσίς
10) Έκδοσεις Δαυλός α) Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων κείμενα της ορθοδοξίας και β) Η Θαμμένη Ελλάδα.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice






http://paterikakeimena.blogspot.gr/2015/03/blog-post_23.html
Ὁ ἅγιος Γρηγόριος Νύσσης στὸ λόγο του «Εἰς τὴν ἑαυτοῦ χειροτονίαν πρὸς Εὐάγριον περὶ θεότητος» ἐπισημαίνει τὰ λανθασμένα στοιχεῖα τῆς διδασκαλίας τῶν αἱρετικῶν Πνευματομάχων. Προχωρεῖ ὅμως καὶ σὲ μία περιγραφὴ τοῦ τρόπου μὲ τὸν ὁποῖο πολιτεύονται οἱ αἱρετικοὶ αὐτοὶ περιγράφοντας τὴ στάση τους ἀπέναντι στὰ μέλη τῆς Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ. Παραλληλίζει τοὺς αἱρετικοὺς μὲ τὸν ἄσωτο υἱὸ τῆς παραβολῆς καὶ τοὺς ἐλέγχει γιατί καταβίβασαν τὸ ὑψηλὸ δόγμα τῆς Ἁγίας Τριάδος στὰ ταπεινὰ νοήματα τῶν χοίρων καὶ ξόδεψαν τὸν δογματικὸ πλοῦτο τῆς Ἐκκλησίας στὶς πόρνες τῆς αἵρεσης. Καὶ ὁλοκληρώνει τὸν παραλληλισμὸ λέγοντας ὅτι «πόρνη ἐστὶν ἡ αἵρεσις ταῖς ἠπατημέναις ἠδοναῖς γοητεύουσα».
Ἀξιοσημείωτη εἶναι ἡ περιγραφὴ τοῦ ἁγίου γιὰ τὸν τρόπο μὲ τὸν ὁποῖο πολιτεύονται οἱ αἱρετικοί, πολέμιοι τῆς θεότητος τοῦ Ἁγίου Πνεύματος.
Τὰ χαρακτηριστικά τους προσιδιάζουν πλήρως σὲ ἐκεῖνα τῶν σύγχρονων ἐκπροσώπων τῆς παναίρεσης τοῦ οἰκουμενισμοῦ. Προβάλλουν τοὺς κοινοὺς Πατέρες, λέει γιὰ τοὺς Πνευματομάχους ὁ ἅγιος, ἀλλὰ δὲν δέχονται τὴν κληρονομιὰ ἀπὸ αὐτούς. Συμμαχοῦν μὲ τοὺς ἐχθρούς μας καὶ φέρονται ἐχθρικὰ σέ μας, μπαίνοντας κατὰ κάποιο τρόπο ἀνάμεσα σέ μας καὶ τοὺς ἐχθρούς μας καὶ εἶναι καὶ τὸ ἕνα καὶ τὸ ἄλλο καὶ μαζὶ κανένα, οὔτε τὴν ὀρθὴ πίστη ὁμολογοῦν, ἀλλὰ καὶ αἱρετικοὶ ἀρνοῦνται νὰ ὀνομάζονται. Ἔχουν ἀναλάβει ἐξίσου πόλεμο κατὰ τῆς ἀληθείας καὶ κατὰ τοῦ ψεύδους, γέρνουν εὔκολα σὰν ἕνα δέντρο… χωρὶς ρίζες μία ἀπὸ δῶ καὶ μία ἀπὸ ἐκεῖ ἀνάλογα μὲ τὸν ἄνεμο.
Πράγματι. Οἱ σύγχρονοι οἰκουμενιστὲς αὐτοπροβάλλονται ὡς συνεχιστὲς τῶν Πατέρων, δὲν ἐπιθυμοῦν ὅμως τὴν ἐφαρμογὴ στὴν πράξη τῶν πατερικῶν διδαχῶν ἀλλὰ σχεδιάζουν μεταπατερικὲς ἀναθεωρήσεις ζητημάτων τῆς πίστεως καὶ τῆς πνευματικῆς ζωῆς. Συμμαχοῦν μὲ τοὺς αἱρετικοὺς Παπικοὺς καὶ Προτεστάντες, συναντῶνται καὶ συμπροσεύχονται μαζί τους καὶ τὴν ἴδια στιγμὴ ἀπειλοῦν τοὺς πιστούς τῆς Ἐκκλησίας τους ποὺ τολμοῦν νὰ ἐλέγξουν τὴν τακτική τους. Ἀρνοῦνται νὰ ὀνομάσουν τὸν Οἰκουμενισμὸ αἵρεση ἀλλὰ μὲ εὐκολία καταπατοῦν τοὺς ἱεροὺς Κανόνες καὶ τὶς προβλέψεις τους γιὰ τὶς συμπροσευχὲς μὲ τοὺς αἱρετικούς. Ἁγιοκατατάσσουν ἀντιοικουμενιστὲς πατέρες ὅπως τοὺς ἁγίους Ἰουστίνο Πόποβιτς καὶ Παΐσιο τὸν Ἁγιορείτη ἀλλὰ δὲν υἱοθετοῦν τὴ διδασκαλία καὶ τὴν πράξη τῶν ἁγίων αὐτῶν. Εἶναι πραγματικὰ ὡς δέντρα χωρὶς ρίζες, εὔκολα κλίνοντες πότε δεξιὰ καὶ πότε ἀριστερά, τὴ μία φορὰ διαβεβαιώνοντες ὅτι δὲν προδίδουν τίποτε ἀπὸ τὴν Ὀρθοδοξία καὶ τὴν ἄλλη συναγελαζόμενοι μὲ τοὺς αἱρετικοὺς «ἀδελφούς» τους.
Δυστυχῶς μικρὲς ἐλπίδες πνευματικῆς ἀνάνηψης ὑπάρχουν γιὰ τοὺς ὑπηρέτες τοῦ Οἰκουμενισμοῦ. Ἰσχύει καὶ γιὰ ἐκείνους αὐτὸ ποὺ ὁ ἅγιος Γρηγόριος ἀναφέρει ὡς γνώρισμα τῶν ἀμετανόητων Πνευματομάχων. Ἔχει σκληρύνει ἡ καρδιά τους καὶ ἀντιστέκεται. Γι’ αὐτὸ ἀδυνατοῦν νὰ βροῦν τὸ δρόμο τῆς ἐπιστροφῆς πρὸς τὴν πατρικὴ ἑστία τῆς Ἐκκλησίας.
Τὸ Σύμβολο τῆς Πίστεως
Πιστεύω εἰς ἕναν θεόν, πατέρα παντοκράτορα, ποιητὴν οὐρανοῦ καὶ γῆς, ὁρατῶν τε πάντων καὶ ἀοράτων.
Καὶ εἰς ἕνα κύριον Ἰησοῦν Χριστόν, τὸν υἱὸν τοῦ θεοῦ τὸν μονογενῆ, τὸν ἐκ τοῦ πατρὸς γεννηθέντα πρὸ πάντων τῶν αἰώνων φῶς ἐκ φωτός, θεὸν ἀληθινὸν ἐκ θεοῦ ἀληθινοῦ, γεννηθέντα, οὐ ποιηθέντα, ὁμοούσιον τῷ πατρί, δι’ οὗ τὰ πάντα ἐγένετο·
τὸν δι’ ἡμᾶς τοὺς ἀνθρώπους καὶ διὰ τὴν ἡμετέραν σωτηρίαν κατελθόντα ἐκ τῶν οὐρανῶν καὶ σαρκωθέντα ἐκ πνεύματος ἁγίου καὶ Μαρίας τῆς παρθένου καὶ ἐνανθρωπήσαντα·
σταυρωθέντα τε ὑπὲρ ἡμῶν ἐπὶ Ποντίου Πιλάτου καὶ παθόντα καὶ ταφέντα·
καὶ ἀναστάντα τῇ τρίτῃ ἡμέρᾳ κατὰ τὰς γραφάς·
καὶ ἀνελθόντα εἰς τοὺς οὐρανοὺς καὶ καθεζόμενον ἐν δεξιᾷ τοῦ πατρός·
καὶ πάλιν ἐρχόμενον μετὰ δόξης κρῖναι ζώντας καὶ νεκρούς, οὗ τῆς βασιλείας οὐκ ἔσται τέλος.
Καὶ εἰς τὸ πνεῦμα τὸ ἅγιον, τὸ κύριον καὶ ζωοποιόν, τὸ ἐκ τοῦ πατρὸς ἐκπορευόμενον, τὸ σὺν πατρὶ καὶ υἱῷ συμπροσκυνούμενον καὶ συνδοξαζόμενον, τὸ λαλῆσαν διὰ τῶν προφητῶν.
Εἰς μίαν, ἁγίαν, καθολικὴν καὶ ἀποστολικὴν ἐκκλησίαν.
Ὁμολογῶ ἕν βάπτισμα εἰς ἄφεσιν ἁμαρτιῶν·
προσδοκῶ ἀνάστασιν νεκρῶν
καὶ ζωὴν τοῦ μέλλοντος αἰῶνος.
Ἀμήν.
“ἐκ δεξιῶν τοῦ Πατρός”…
“Καί εἰς τό Πνεῦμα τό Ἅγιον, τό κύριον, τό ζωοποιόν”…
Ψιλοδιορθώσεις.
Το Σύμβολο Της Πίστεως
Πιστεύω, ως ορθόδοξος Χριστιανός, σε έναν Θεό, Πατέρα, Κυρίαρχο του παντός, που δημιούργησε από το μηδέν και με απόλυτη ελευθερία και αγάπη τον ουρανό και τη γη. Δημιούργησε, δηλαδή, τόσο τον ορατό και υλικό, όσο και τον αόρατο και πνευματικό κόσμο.
Πιστεύω και σ’ έναν Κύριο, τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, που είναι ο μονογενής Υιός του Θεού Πατέρα
και Γεννήθηκε απ’ Αυτόν προαιωνίως. Είναι φως, όπως και ο Πατέρας Του. Είναι αληθινός Θεός, επειδή γεννήθηκε από τον αληθινό Θεό. Ο Υιός δεν είναι δημιούργημα ή κτίσμα του Θεού, όπως πίστευαν διάφοροι αιρετικοί, αλλά έχει την ίδια Θεία ουσία με τον Πατέρα (είναι «ομοούσιος») και τα πάντα δημιουργήθηκαν δια του Υιού.
Ο Υιός του Θεού, για τη δική μας σωτηρία, κατέβηκε από την ουράνια δόξα Του στη γη και έλαβε σάρκα, όμοια με τη δική μας, από την Παρθένο Μαρία με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος. Έγινε δηλαδή άνθρωπος όμοιος σε όλα μ’ εμάς, εκτός από την αμαρτία και έζησε σε συγκεκριμένο χρόνο πάνω στη γη.
Σταυρώθηκε, έπαθε και τάφηκε για μας, όταν ρωμαίος επίτροπος της Ιουδαίας ήταν ο Πόντιος Πιλάτος.
Και αναστήθηκε, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, την τρίτη ημέρα από τον τάφο, ενώ ήταν νεκρός.
Μετά την Ανάστασή Του ανέβηκε στον ουρανό με τη δύναμη που είχε ως Θεός, δοξάζοντας έτσι την ανθρώπινη φύση. Ανέβηκε και κάθισε στα δεξιά του Πατέρα Του.
Θα έρθει και πάλι στον κόσμο με δόξα, σε χρόνο που τον γνωρίζει μόνο ο Θεός, για να κρίνει τους ζωντανούς και τους νεκρούς. Και η Βασιλεία Του δεν θα έχει τέλος.
Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που έχει κυριότητα και εξουσία. Ζωοποιεί όλη την κτίση και εκπορεύεται από τον Πατέρα. Είναι ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό. Προσκυνείται και δοξάζεται ισότιμα μαζί Τους. Καθοδήγησε τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, που προείπαν για τον ερχομό του Σωτήρα.
Πιστεύω και στην Εκκλησία. Είναι μία, επειδή μία είναι η κεφαλή της, ο Χριστός και μία η πίστη εκείνων που μετέχουν στη ζωή της. Είναι αγία, χωρισμένη από κάθε αμαρτία. Είναι καθολική, επειδή κατέχει όλη την αλήθεια και θέλει να συμπεριλάβει όλους τους ανθρώπους. Είναι αποστολική, επειδή διατηρεί ανόθευτη τη διδασκαλία των Αποστόλων και επειδή οι επίσκοποι που την ποιμαίνουν είναι διάδοχοι εκείνων.
Ομολογώ ένα βάπτισμα στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Μ’ αυτό αρχίζουμε την καινούρια ζωή μέσα στην Εκκλησία. Με αυτό συγχωρείται το προπατορικό αμάρτημα.
Πιστεύω και περιμένω την κοινή ανάσταση όλων των νεκρών. Θα αναστηθεί κάθε σώμα για να ενωθεί με την αθάνατη ψυχή του. Η ανάσταση όλων θα γίνει με τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου.
Προσδοκώ ότι, μετά την ανάσταση και την τελική κρίση όλων των ανθρώπων από τον Χριστό, θα αξιωθώ να απολαύσω την αιώνια ζωή, μαζί με όλους τους αγίους.
Αμήν.
Άι παράτα μας ρε μας έπριξες
χριστιανοι ορματε ερχονται παλι αυτοι οι ελληνες
Αν αποδεχόμενος τις βλακείες και ημιαλήθειες του άρθρου αυτού όπως και κάθε άλλου παρόμοιου προβοκατόρικου άρθρου σε κάνουν ‘Έλληνα’ ενώ οι άλλοι είναι οι ‘Χριστιανοί’ τότε τι να σου πω. Είσαι άξιος της μοίρας σου.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ! ΕΥΓΕ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ – ΒΛΕΠΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΒΛΕΠΕ ΠΣΩΡΑ, ΟΡΑ… ΟΡΑ… – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.
Η ουσία της τραγωδίας είναι, ότι υπάρχουν λίγα (ευτυχώς) “Βλήματα” που πιστεύουν σε αυτά τα λασπόλογα – βοθρολύματα, που όλως τυχαία, οι “συγγραφείς” τους, τώρα ανακάλυψαν και διαδίδουν. Γιατί άραγε… Τι να κάνουμε, έχουν γνώση όμως οι φύλακες, κι αυτά τα “άρθρα”, στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού και απελπισίας του κοινού προορίζονται, αλλά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…
βοθρόλυμμα είσαι εσύ γιατί είσαι ηλίθιος και ο ηλίθιος είναι κοινωνικό απόβλητο, απλά ζούμε στην κοινωνία γεμάτη σκατά
Μην απελπίζεσαι…
Ο Ηράκλειτος έλεγε ότι είναι περισσότερο ωφέλιμο να τρέξεις να σβήσεις την ΥΒΡΗ παρά να τρέξεις να σβήσεις μια φωτιά. Όσοι προκαλούν την ΥΒΡΗ πρώτα αρπάζουν τα δικά τους μπατζάκια φωτιά, αφού πάνε γρήγορα στο δεύτερο στάδιο της ΤΥΦΛΩΣΗΣ πριν από την ΝΕΜΕΣΗ. Οι ΤΥΦΛΟΙ λοιπόν κατηγορούν τον Χριστιανισμό όχι επειδή διαφωνούν με κάποια από τα λόγια του Ιησού, επειδή έχουν άλλη άποψη, αλλά με μια πρωτοφανή μίξη ΔΙΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ με σκοπό την ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Τι κάνει λοιπόν το παραπάνω άρθρο; Αν το σκεφτείς είναι άλλο ένα ΒΥΘΟΣΚΟΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ που οδηγεί σε ένα διαχωρισμό / διχασμό όχι σε 12θεϊστές και χριστιανούς αλλά σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ + ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ απέναντι σε ανθρώπους με μεγαλύτερη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ. Αυτό, το βλέπω ως προφανές από το επίπεδο λόγου των σχολιαστών και αρχίζω να σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλό. Δηλαδή αν μαζευτούν κάπου οι ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΣ και τα ΒΛΑΜΕΝΝΑ μακριά από τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα καλά για να καθαρίσει το τοπίο!!!! Διότι πρέπει να είναι κάποιος ΠΟΛΥ ΒΛΑΞ για να πιστεύει αυτά που γράφουν τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ και το terrapapers πχ. ότι ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης ήταν απατεώνες (!), ή ότι ένα ξανθό πιτσιρικάκι στο youtube αλλάζει τον χωροχρόνο (!!!) ή τα λεσβιακά βίντεο της μουσικής βιομηχανίας απεικονίζουν μεταφυσικές αλήθειες (!!) ή ότι οι μπανάνες μεταδίδουν το… AIDS (εκεί είχα πέσει στα πατώματα από τα γέλια). Το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι νοητικά προβληματικοί άνθρωποι προσελκύονται από τον Εωσφορισμό αποτελεί φυσική νομοτέλεια και πλέον αρχίζω να το βλέπω ως θετικό φίλτρο…
ΔΑΙΔΑΛΕ, ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΕΥΦΙΗ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΑ ‘ΚΑΤΟΧΙΚΑ’ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. Ο ‘ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΝΟΣ-STRANGER’ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ, ΚΡΥΒΟΥΝ ‘ΚΩΔΙΚΕΣ’ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ‘ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ’ ΤΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ… ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ‘ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ… ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ‘ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ’ ΜΑΣ ‘ΚΡΑΤΑΕΙ’ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ‘ΕΜΦΥΛΙΟΣ’ ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ… ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ! ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΗ! ΓΕΜΙΣΤΕ ΜΕ ΦΩΣ, ΠΙΣΤΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ! ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΩ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!
WOWWWWW…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ TERRAPAPERS.COM ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΓΙΝΑ ΓΥΠΑΣ…ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ IQ ΜΟΥ ΑΠΟ -300 ΠΗΓΕ ΣΤΟ -600…ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 30-40 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ TERRAPAPERS ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ, ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!! ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ” ΝΟΙΩΘΩ ΗΔΗ ΜΕΓΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΣ…ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ! WOWWWWW…
ΠΗΓΕΣ…ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ…
Έκδοση Ηλιοδρόμιο
Έκδοση Δίον
Έκδοση Ελευσίς
Έκδοση «Νέα Θέσις»
Έκδοση «Κατάρτι»…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ιστιοφορου την άλλη φορά.
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΛΕ…
https://youtu.be/WVo2ho2K4XQ
Α ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΣΚΑΣΜΕΝΑ…
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΩΔΚΕΘΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ…ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΦΙΛΑΚΙΑ…ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ…ΚΑΙ ΣΤΑ…ΝΑ ΤΟ ΠΩ;
ΑΣΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ.
ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ…
Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.
~Bertrand Russel (Βρετανός φιλόσοφος) 1872-1970
ΣΩΡΡΑΣ???
“Όσο θέλεις σκούζε, οι μαλακίες και τα ψέματα, αλήθειες δεν γίνονται”…( Φιλόσοφος Ανώνυμος 2017).
ΜΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ,ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Κ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ,Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ Κ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΥΓΚ -ΓΚΟΙΜ ΟΥΓΚΑΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ,ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΦΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ-ΟΡΚ -ΟΥΓΚΑΝΑ
Πρεπει να εισαι πολυ σκατοψυχος ωστε να κανεις τοσο σιχαμερη αντινοηση ..ιδιως οταν ο ανθρωπος που το λες μπορει να ψαξει και να βρει χιλιαδες αρθρα κατα μασωνον δωδεκαθειστων κοκ… λες εισαι χριστιανος εσυ αλλα εγω λυπαμαι την ψυχη σου !!… Θα παρει πολλα χρονια εξελιξης να κατανοησετε οτι η αληθεια δεν εχει ταμπελες , η ερευνα δεν εχει δογμα και οτι οση εχουν την μια αληθεια δεν θα επρεπε να συμπεριφερονται σαν φιδια !
Την λογοκρισία όμως, στο τσεπάκι την έχετε… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ;
Και την “έρευνα” ρε φίλε, την κάνεις με χυδαία και ανυπόστατα συμπεράσματα στηριγμένα επάνω σε μηδενικές πηγές;
Είναι σαν να λές, έδωσες στον Αινστάιν το εργαλείο οτι 1+1=5, και τον έβαλες να σου αποδείξει την Θεωρία της σχετικότητος.
Για αναθεωρήστε λιγάκι την τακτική σας και τα clickbaits και μετά μιλήστε για “Έρευνα”.
Έρευνα με Ούγκανα δεν μπορείς να κάνεις!
Και μιλώ ξεκάθαρα για τους Αρχαιόπληκτους Δωδεκαθειστές που βελάζουν χειρότερα και απο τα πρόβατα! Έρευνα πάνω σε Μασονικές Στοές θα κάνετε;
Δώστε τα γνήσια κείμενα αυτών που θέλετε να συζητήσουμε, αφού κάνετε τον κόπο να αναπαράγετε ότι σαβούρα αμάσητη κυκλοφορεί, και τα ξαναλέμε…
Πώς όμως θα συζητήσεις με Ούγκανα Όρκ που έχουν την μεγάλη ιδέα κιόλας οτι 500 άτομα είναι οι γνήσιοι “Έλληνες”;
Έλα ρε μάγκα…χαλάρωσε…
Για να πάρεις πρέπει και να δώσεις.
Α…. μην μου προσβάλλεις τους δαιμόνιους ερευνητές των κατοχικών! Δυο πραγματα δεσμεύουν κάποιον πριν ανεβάσει άρθρο, η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και η ΑΛΗΘ….. χαχαχαχα!!! συγνώμη….. δεν μπορούσα να συγκρατηθώ ….. Μιλάς με τους επιθεωρητές Κλουζό της θεολογίας και της ιστορίας , καλή τύχη εις την συνεννόηση. Γιατί ζητάς έρευνα για την Μασονία???! Πριν κλείσουν οι τράπεζες στην Ελλαδα δεν έβγαιναν τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ με αποκλειστική συνέντευξη με τέκτονα που προειδοποίησε το ιστολόγιο; Ανοιχτά και δημόσια δεν ζήτησαν τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ να είναι σε “επικοινωνία” μαζί τους για να τους προειδοποιούν; ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΟΥ; ΠΟΣΟΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ; Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι οι αρθρογράφοι των Κατοχικών είναι Μασόνοι, κυρίως λόγω διανοητικής ικανότητας, υπάρχουν και κάποια βασικά κριτήρια. Νομίζω ότι είναι χρήσιμοι ηλίθιοι.
ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.
ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Αοαράδεκτα κάποια σχόλια. Ο χρυσαυγιτισμός μου φαίνεται έχει ποτίσει την σκέψη πολλών. Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Ενωμένα Ελληνικά Εμιράτα πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ελευθερία στην έκφραση.Μάθετε να σέβεστε τις απόψεις των άλλων.
Αν δεν συμαβαδίζουν με τις δικές τους οχι βεβαια.Νομίζουν οτι διαφέρουν απο τους ισλαμιστες αλλα ΔΕΝ….
κωλοσκοπασε διαβαζοντας τερρα; πως το κανεις μα τους αγιους της βαλχάλα;
Επιτέλους και ένα σαβαρό κείμενο μέσα στο χάος των θρησκόληπτων και εβραιόδουλων αυτού του site που “πολεμάνε” το σιωνισμό και τη νέα τάξη ενώ δεν έχουν καταλάβει ότι ο σχεδιασμός της και η υλοποίηση της ξεκίνησε μόλις ο πλανήτης και ειδικά οι Έλληνες υποδουλώθουκαν πνευματικά στους Εβραίους και τα δόγματα και τις ιδεοληψίες τους, στα κλεμμένα ανακατεμένα “φωτεινά” τους κείμενα, κ.λ.π.
Θα μπορούσε να ξεκινήσει να αφυπνίζει μερικούς αλλά από ότι διαβάζω από τα ηλίθια σχόλια ….η σπηλιά του Πλάτωνα είναι πολύ βαθιά ….
Επιτέλους!!! Λοιπόν φιλενάδα κάτσε να τα πούμε. Επιτέλους είδαμε και λίγο φως στη ζωούλα μας… δεν πάει άλλο πια…. όλη μέρα κανάλια και τηλεοράσεις ΒΥΖΑΝΤΙΟ… ΒΥΖΑΝΤΙΟ… ΒΥΖΑΝΤΙΟ. Και αυτή η Disney και το Hollywood όλη τη μέρα εκεί να μπουχτίσουν τα μυαλουδάκια των παιδιών για τον Θεό, τον Χριστό και τον Βυζαντινό Ελληνισμό!!!! Όχι άλλο πχια!!! εμπουχτίσαμεν….!!! Κάτσε να σου πω και το άλλο… κάτω από το κρεβάτι μου τις προάλλες είδα μια σκιά… τώρα του Μαυροψύχη ήταν; της Λίλιθ… ο εβραιογιαχβέ ήταν… δεν ξέρω αλλά δεν είναι να παίζεις με αυτά. Όχι…. απαπαπα… αγόρασα όλη τη συλλογή του Λιακόπουλου και τα μελετάω μέρα-νύχτα!!! Έχω αγοράσει και κάτι μαγικές πετρούλες που με προστατεύουν από ένα μαγαζί, δεν το ξέρεις. Αν προσέξεις οι σκιές μας ακολουθούν και τη μέρα, ειδικά όταν έχει πολύ φως……..μην φύγεις… μείνε εδώ στα κατοχικά να τα λέμε….
ΔΑΙΔΑΛΕ, ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ… ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΑΩ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ‘ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ’ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ… ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ‘ΚΩΔΙΚΕΣ’ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ, ‘ΚΑΠΟΙΟΙ’ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ‘ΔΥΝΑΜΕΙΣ’ ΚΑΙ ‘ΚΛΕΙΔΙΑ’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ… ΚΑΠΟΙΟΙ ‘ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ’ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΟΛΥ…
Μαρία μου έκανα χιούμορ. Ειρωνεύομαι το γεγονός ότι όλα αυτά που γράφω ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Τώρα που το ξαναβλέπω ίσως το χιούμορ μου εδώ ήταν ρηχό, αλλά κάποιοι άνθρωποι μόνο έτσι καταλαβαίνουν, μέσα από το κρύο χιούμορ. Μαρία έχεις καλή καρδιά και προσπαθείς να υπερασπιστείς τα Κατοχικά Νέα αλλά θα ήθελα να σε προειδοποιήσω ότι τα φίδια έχουν βγει από τις φωλιές τους!!! Αυτή η ιστορία με τους ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ!!! ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΧΥΕΙ!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΡΕ ΜΑΡΙΑ???? Το ίδιο έγινε και πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, ενώ οι γερμανοί ήταν χριστιανοί, οι πιο πολλοί σύμβουλοι του Χίτλερ ήταν παγανιστές. Σήμερα δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική και στην Ευρώπη. Τα ίδια παραμύθια λένε και και στα νέα παιδιά στην Αμερική, βάλανε μπροστά νέα παιδιά να μιλάνε για την “πατρίδα” αλλά το ΣΥΣΤΗΜΑ βάζει μπροστά ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ και ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ (Richard B. Spencer) ακριβώς για να λένε όλοι ΨΕΜΑΤΑ για τον Ιησού και την ιστορία του Χριστιανισμού. Δεν το βλέπεις βρε Μαρία;
ΔΑΙΔΑΛΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ STRANGER, ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΙ ‘ΚΩΔΙΚΕΣ’ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΩΝ ΕΣΩΣΑ ΤΡΕΙΣ (!!!) ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΙΕΣΩΣΑ ΚΑΙ ‘ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΑ’ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ‘ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ’ ΑΠΟ ΑΡΡΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΠΑΠΑΛΑ ΟΛΑ… (ΟΙ ‘ΚΑΚΟΙ’ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ‘ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ’ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΩ). ΟΛΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ‘ΑΟΡΑΤΟ ΠΕΔΙΟ’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ… ΕΠΙΜΕΝΩ.. ΣΕ ΝΙΩΘΩ… ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ… ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ… ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΑΩ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ-ΑΡΧ.ΜΙΧΑΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…?
ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ.
Απο αυτο το πλευρο να κοιμαστε οτι θα αποκτησετε την γνωση του Daath με αυτην μαλιστα την νοοτροπια του “ανωτερου”. Απο αυτο το πλευρο κοιμουνται ολοι οι μαυροι μαγοι. Το αρθρο και γενικα το terrapapers ειναι αναξιο σχολιασμου. Οι εχοντες Σοφια σε αντιθεση με τα κουνουπια του ειδος σας μπορουν να αντιληφθουν οτι η γνωση του Daath (δεντρο της γνωσης) ειναι το κινητρο των μαυρων μαγων και αυτο ΕΙΣΑΣΤΕ και η πραγματικοτητα δεν μπορει να προσαρμοστει στα μετρα σας. Η Γνωση ειναι δυναμη για αυτο και δεν ειναι για ολους και για αυτο εκει που πατε σας περιμενει μια τεραστια μουτζα που θα σας μεινει αξεχαστη. Για να αποκτησετε φυσικα την γνωση του Daath θα πρεπει να κατεβειτε στην αβυσσο εκει δηλαδη οπου βρισκεστε και για αυτο τα βλεπετε ολα αναποδα και για αυτο τιποτα απο αυτα που λετε δεν συνδεετε με την πνευματικη ουσια του αντικειμενου. Ασφλαως βοηθησω δεν προκειται σε καμια περιπτωση να διασταυρωσετε την Αβυσσο με τα μυαλα που κουβαλατε. Προτεινω στους αθωους ανθρωπους που δεχονται επιθεση απο αυτους τους μανιακους να μην διαβαζουν ποτε τι λενε τα αρθρα την συγκεκριμενης Σατανιστικης σεκτας. Ο καθε ενας φυσικα μπορει να κανει τις επιλογες του. Οσο περισσοτερη “γνωση” αποκτησετε τοσο πιο συντομα θα καειτε για αυτο θα σας βοηθησω να καειται μια ωρα αρχητερα. THE KNOWLADGE OF DAATH = 1014 = THE FORBIDDEN FRUIT και μιλαμε ασφαλως για THE LIGHT OF LUCIFER = 1104 και για αυτο αλλωστε οσο περισσοτερο ταιζετε το εγω σας με τις ανοησιες που εχετε μεσα στα κεφαλια σας τοσο πιο συντομα θα καειτε. Περισσοτερα εδω και σε σχεση με την καταρα απο το συμπαν που ερχετε κατα πανω σας: http://katohika.gr/diethni/sigklonistiki-profiteia-tou-ermou-tou-trismegistou-gia-tin-triadikotita-tou-agiou-theou-tis-mias-agias-katholikis-kai-apostolikis-ekklisias/ >> Ισως να επανελθω σε αυτο το θεμα γιατι αυτη η Σατανιστικη σεκτα εχει γινει πολυ επικινδυνη και κινδυνευουν αθωοι ανθρωποι απο την ανοησια σας.
φανατηλες και απο τις δυο πλευρες…………ΕΞΕΛΙΞΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προς Κατοχικά: Μην νομίζετε ότι λογοκρίνοντας τα σχόλια κάποιου που ξεσκεπάζει “δεν τρέχει μία”. Δεν σας παρεξηγώ, κατανοώ την αδυναμία σας να παραδεχτείτε πράγματα και καταστάσεις. Στο κάτω – κάτω, έγιναν τα ανάλογα “screen shots” και εύκολα διαδίδεται η “κρίση” σας…
Μπορεις να βγεις επωνυμα να κανεις την οποια κατγγελια προς τριτους … επωνυμα ονομα επιθετο …αλλιως το να ριχνεις λασπη απο προσωπικες πεποιθησεις δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο να ασχοληθω…το οτι πηρες πριντ σκρεεν για να κανεις αντινοηση σε διαφορους ανθρωπους για το αν ειμαστε δημοκρατικοι η οχι δειχνει πολλα μητσαρα …δεν εισαι ο μονος που το κανει …αλλα το κανετε ολοι στην σκια ..ελατε στο φως με ονομα και επθετο να δουμε αν θα κανατε καταγγελιες με λασπη…α και που εισαι … εγω αυτη την στιγμη δεν υποστηριζω εμενα αλλα αλλους που θες με την ανωνυμια σου να προσβαλεις … να το θυμισεις αυτο με τα πριντ σκρεεν σου στους ανθρωπους που θα γεμισεις αντινοηση ..
Έχω κάνει ήδη κι άλλο «screen shot» το σχόλιο – απάντηση με την ένδειξη “προς έγκριση” με τα προσωπικά μου στοιχεία. Αλλά το αφήνετε έτσι για να δημιουργείτε εντυπώσεις… Περιμένω… Υ.Γ.: Ούτος η άλλως, την ρετσινιά της λογοκρισίας, αβασάνιστα μόνοι σας την δημιουργήσατε, είναι γνωστό άλωστε…
ΜΗΤΣΑΡΑ καλοσήρθες στο κλαμπ των λογοκριμένων! Θα διαπιστώσεις και εσύ σιγά σιγά…. όπως όλοι μας… πως ορισμένα συγκεκριμένα πράγματα ΔΕΝ γράφονται εδώ. Μόνο περί ανέμων και υδάτων επιτρέπεται η συζήτηση. Για συγκεκριμένα πράγματα πρέπει να το πάμε γύρω-γύρω….. Πρόσεξε ειδικά τα άρθρα που έχουν ΜΟΝΟ θετικά σχόλια από κάτω.
Τα Κατοχικά Νέα για παράδειγμα καταγγέλουν επώνυμα τον Σώρρα (γιατί τους τρώει το ψωμάκι από την άλλη μεριά) και ξαφνικά αποκτούν τεράστια ευθυξία αν μιλήσεις για συγκεκριμένα ονόματα συνεργατών τους εδώ, σε αυτό το ιστολόγιο, με βάση τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ που εκείνοι αποφάσισαν να πάρουν και να εκτεθούν οι ΙΔΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. Αν ένα ΠΡΟΣΩΠΟ αποφασίσει να γίνει ΔΗΜΟΣΙΟ και γράψει βιβλίο, ή πάρει θέση δημόσια κανονικά θα πρέπει να αντέχει και την κριτική από τους πάντες. Σωστά; Ναι αλλά αν ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ / ΦΙΛΟΣ κλπ των Κατοχικών Νέων ξαφνικά προκύπτει ΜΕΙΖΩΝ ζήτημα “ευθιξίας” ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ακόμα και αν το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, δηλαδή αν ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και σε άλλα αντίστοιχα ιστολόγια ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΩΝ. ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!! Κατάλαβες; Γιατί πέφτουν φράγκα από πίσω και η μπίζνα θα χαλάσει. Νομίζεις για την ψυχή της μάνας τους τα γράφουν όλα αυτά; για να “διαφωτίσουν” τον κόσμο;
Ακου ανωνυμε εγω τον Σωρρα τον κυνηγησα απο την πρωτη μερα που ξεκινησε και το εκανα επωνυμα …αν θες να κρινεις η να κανεις καταγγελιες καντα και εσυ επωνυμα ..ολα τα αλλα απαλ δειχνουν τι προσπαθεις να κανεις και ξερεις κατι ..ειναι βαρετα αυτα τα σαλια της αντινοησης … οσο για τις πεποιθησεις σου …το ιντερνετ ειναι ελευθερο ξεκινα να της βγαζεις στον αερα και ολο και καποιους θα επηρεασεις …Οσο για το ψωμακι που μου τρωει ο Σωρρας …τουλαχιστον απο εμενα εφαγε ψωμακι ο αγνωστος σε μενα κοσμος …περιμενε να δεις τι θα φαει απο τον Σωρρα
”ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ακόμα και αν το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, δηλαδή αν ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.” Για να κρίνετε πρώτον θα έπρεπε να έχετε σφαιρική γνώση του θέματος ΟΧΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ. Άλλο η κριτική και άλλο η προσβολή προς το οποιοδήποτε πρόσωπο, ακόμα και αν γνωρίζεις τον Στυλ. Τακα προσωπικά. Οι εκκλησιαστικές πλαστογραφίες στον πρώιμο μεσαίωνα αναρίθμητες κι επαίσχυντες, κερδοσκοπικές και σκανδαλώδεις, υπήρξαν τα πρότυπα για τις δόλιες παραχαράξεις των κατοπινών αιώνων κι αυτό συνεχίζεται ως σήμερα. Ο χριστιανικός μεσαίωνας υπήρξε η χρυσή εποχή για τους πλαστογράφους. Τέτοιο όργιο απάτης γράφει ο H. Fuhrmann, δεν παρατηρείται σε καμία άλλη περίοδο της ευρωπαϊκής ιστορίας. Η νοθεία αποτελεί χρέος και εξυμνείται ως αρετή και ήταν ολότελα ακίνδυνη αν και ανήθικη, επειδή είχε τις ευλογίες της χριστιανικής εκκλησίας και των ηγεμόνων. “Οι πεποιθήσεις είναι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της αλήθειας από τα ψέματα” –Νιτσε- Αν δεν αντέχετε τη αλήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στα χιλιάδες χριστιανικά σαιτ που υπάρχουν.
ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΑ: ΔΕΝ γράφω ανώνυμα, γράφω με ψευδώνυμο. Θα μπορούσα να επιλέξω το ψευδώνυμο “Αλέξανδρος Κομνηνός” ή “Γεώργιος Μπάρδακας”, επέλεξα το DEDALOS. Το όνομα ΕΛΥΤΗΣ, για τα έργα του οποίου αποδόθηκε και Νόμπελ λογοτεχνίας, ήταν επίσης ψευδώνυμο. Όπως και το όνομα ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ήταν ψευδώνυμο, ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΟ. Κατάλαβες τη διαφορά; Και να σας θυμίσω πως κανένας δεν ξέρει πραγματικά ποιος ήταν ο ΣΑΙΞΠΙΡ!!!! Ο κορυφαίος συγγραφέας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά πάσα πιθανότητα ήταν …. ψευδώνυμο. Το ΜΟΝΟ “εργαλείο” που έχουμε, εδώ και χιλιάδες χρόνια, για να ξεχωρίσουμε ως αυθεντικό ένα κείμενο με ψευδώνυμο είναι το ύφος, το ήθος, και η ιστορική & λογική συνέχεια των γραφομένων. Εδώ και χιλιάδες χρόνια έτσι προχωράει ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! Δεν ήρθαμε στα Κατοχικά να ανακαλύψουμε ούτε τη φωτιά ούτε τον τροχό!!! Επίσης ΚΑΤΟΧΙΚΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ! Εμείς, ως χρήστες του διαδικτύου ΔΕΝ γνωρίζουμε ποιο είναι το αληθινό σου όνομα, ούτε τα αληθινά ονόματα των συγγραφέων που υπογράφουν τις διάφορες απατεωνιές. Το κατάλαβες αυτό; ΔΕΝ μας ανέρτησες ποτέ φωτοτυπία της ταυτότητάς σου, ούτε φορολογικό μητρώο, ούτε οικογενειακή κατάσταση. Σύμφωνοι; ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΩΣ ΜΕΣΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ!!! Διότι και να δημοσίευες όλα αυτά τα έγγραφα δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την εγκυρότητα ή αν τα έχεις πάρει από κάποιον άλλον! Θα πρέπει είτε κάποιος φορέας να εγκυηθεί για το όνομά σου (πχ. αν εργάζεσαι για κάποιον οργανισμό αν πχ. είσαι καθηγητής, πολιτικός, ή υπάλληλος κάπου και αποκτήσεις δημόσιο λόγο) ή να περάσεις από ταυτοπροσοπία από ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ για να γίνεις επώνυμος! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ; Αν εσύ και κάποιοι συγγραφείς ήρθατε στο διαδίκυο και επιλέξετε ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ έναν ΤΙΤΛΟ (όνομα ή ψευδώνυμο) το οποίο σας ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ αυτό είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΖΗΤΗΜΑ, και όχι δικό μας. Εκτός και αν πρόκειται για προϊόν hacking ή λογοκλοπής, αν δηλαδή κάποιος παράνομα αποκαλύπτει προσωπικά σας δεδομένα ή αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε τα στοιχεία σας να δημοσιοποιούνται και θέλετε να επιλέξετε κάποιο άλλο ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. Ωραία μέχρι στιγμής; ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ (Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ…. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ; Αυτή η ελευθερία έκφρασης ίσχυε και πριν το διαδίκτυο, ακόμα και στο καθεστώς της Καθολικής Γαλλίας!!! Φαντάζεσαι ο Ρουσσώ να απαντούσε στον Βολταίρο (τον αιώνιο αντίπαλό του) “δεν σου απαντώ και θα πρέπει να λογοκριθείς γιατί μου απευθύνεσαι με ψευδώνυμο!”. Ο δε Βολταίρος βέβαια, άλλος απατεώνας, το είχε κάνει και αυτό βέβαια, άλλαξε κάποια στιγμή ψευδώνυμο, παρίστανε τον χριστιανό και έστελνε επιστολές ζητώντας να κάψουν τα βιβλία του Ρουσσώ!!! Σε προηγούμενο σχόλιό μου ανέρτησα και την ιστορική πηγή αυτής της περιπέτειας. Αυτό ήταν διαφωτισμός (!), όχι Βυζάντια και μεσαίωνες τώρα …τι λεμε….. Όσο για την αντινόηση πέφτεις και εκεί σε σφάλμα! Αν ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ (όπως του είπες παραπάνω) και εσύ γράφεις ΑΝΤΙΘΕΤΑ από τον ΜΗΤΣΑΡΑ, άρα εσύ είσαι ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ και εγώ τώρα διαφωνώ με εσένα είμαι ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ και όχι απλώς αντινόηση. Άντε γιατί έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε όλους!!!!
Επωνυμα και οχι ανωνυμα κυριε και ας κανετε οτι δεν κατανοητε τι λετε ..Ονοματακι και επιθετουλη δικο σας και μετα να θιξετε οποιον θελετε αν κραταει το σωβρακακι σας…και για να μην παρεξηγηθω ξεχνατε οτι εγω τις ιπ της βλεπω … αρα ξερω και σε ποιον τα χωνω και γιατι τα χωνω… και πες στον μητσαρα …να σταματησει να αλλαζει εμαιλ και ιπ δεν κερδιζει κατι…ασχοληθηκα πολυ μαζι σας … τα επομενα στην συνεχεια της λασπης σας ανωνυμα ….δεν θα ξαναβγουν…και ξαναλεω ολο αυτο το κανω να προστατεψω ανθρωπους επωνυμους απο την λασπη σας…ποσο πια ντροπη δεν εχετε και το συνεχιζετε… αν θελετε να κανετε καταγγελια επωνυμα παρακαλω αλλιως νιετ σχολιακια απο εσας αλλο
Κοίτα, αυτές τις συζητήσεις με τις βαλίτζες, τις σκιές, τα mail και τις IP να τις κάνεις με τον Σώρρα και τα χαϊβάνια που τρώνε αντίστοιχης ποιότητας σανό. Δεν γεννηθήκαμε χθες όλοι. Εξάλλου μου έχεις διαγράψει και εμένα ουκ ολίγα σχόλια που δεν ήταν υβριστικά. Νομίζεις δεν έχουμε screenshot εμείς; Μόνο ο Μητσάρας; ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ. Ο πολύς τσαμπουκάς στα σχόλια δεν περνάει. Άλλαξε βιολί. Και επειδή βλέπω το τραβάει το αίμα σου από εδώ και στο εξής για εσένα θα είμαι Αλέξανδρος Κομνηνός. Σου είπα λοιπόν και το όνομά μου και το επίθετό μου. Προτείνω να κάνουν κάτι αντίστοιχο όλοι. Έγινα ΕΠΩΝΥΜΟΣ και εγώ, όπως και εσύ! Με το ίδιο επίπεδο αξιοπιστίας! Ευχαριστήθηκες;
Εύγε Δεδαλε!!! Θεωρώ ότι έγινε αντιληπτό το χάσμα IQ μεταξύ του κατοχικα νέα με σένα από όλους όσους διαβάσαμε τα γραφόμενα. Όπως τα λες είναι.. Αν είναι κάτι που προσβάλλει τον τριαδικο Θεό το προβάλλουν άφοβα. Αν είσαστε τόσο μάγκες βάλτε και κανένα αρθρο έρευνας που θα υβριζει και τον “θεο “των μουσουλμανων. Γιατί να μην ξυπνησουμε κι αυτούς; Κρίμα δεν είναι;
Η εγωμανια και η αλαζονεια ειναι τα κοινα χαρακτηριστικα ολων των Σατανιστων σε ολοκληρο τον πλανητη. Η μονη μου απορεια σε οτι αφορα την Σατανιστικη σας σεκτα ειναι αν κανετε και μαυρα τελετουργικα, καθως ειναι ξεαθαρο οτι εισαστε μανιακοι με πολυ σοβαρο προβλημα και στον εγκεφαλο και στο μεσα σας και τα νοητικα σας τεχνασματα δεν διαφερουν σε τιποτα απο αυτα που κανουν αυτοι του ΟΤΟ με τους οποιος και καλα θα κανετε πολεμο μαζι με τα ειδωλα σας και η ολη φαση ειναι κωμικοτραγικη. Συναισθηματικες πανουκλες και κουραδες, καθως εσεις προσπαθειτε σαν μανιακοι να προκαλεσετε συναισθηματικη φορτιση για να ταισετε τα αφεντικα σας. Πουλατε “αγαπες” και κολοκυθια με ριγανη οπως αλλωστε και τα αφεντικα σας αλλα αγαπη υπαρχει μονο στον Θεο και η αγαπη του Θεου μπορει να ειναι για καποιους ευλογια και για καποιους καταρα οπως για παραδειγμα η καταρα της Αφροδτιης στον Πανα. Οι καταρες ειναι συνηθισμενα πραγματα στην αρχαια παραδοση και για αυτο αλλωστε κατευθυνεται προς το μερος σας μια τεραστια καταρα απο την Αφροδιτη (δηλαδη απο τον Γιαχβε αλλα αυτο θα σας το εξηγησω σε καποια αλλη φαση) που απλα καθρετιζει την ολη εργασια σας η οποια δεν ειναι τιποτα αλλο εκτος απο μαυρη μαγεια και αυτο για καποιον σχετικο οπως εγω ειναι ξεκαθαρο. Προφανως και χωρις να το γνωριζετε αυτο που κανετε ειναι μια προσπαθεια αναμοχλευσης της αρχετυπικης ουσιας των πραγματων για να ταισετε την ματαιοδοξια σας και οσο περισσοτερο πολωνετε το εγω σας μεσα στον χρονο και σε σχεση με αυτα που ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι γνωριζετε τοσο περισσοτερο επιβαρυνετε την ανθρωπινη συνειδηση και για αυτο αλλωστε εχετε αυτην την εντυπωση οτι σας ανηκουν οι αρχαιοι θεοι και η συμπαντικη συνειδηση επι της ουσιας η οποια κατερχεται απο τον πλανητη Αφορδιτη-Ιναννα ο οποιος ειναι ξεκαθαρο και στον συνδεσμο που παραθεσα οτι σας φασκελωνει. Εισαστε πιο μαυροι και απο το καρβουνο και αυτο αργα η γρηγορα θα το δειτε στον “μαγικο” καθρεφτη. Απλα παριστανετε τους εξυπνακιδες και συμμετεχετε και εσεις σε αυτο το νεοπαγανιστικο τσιρκο μεσα απο το οποιο προκυπτει ενα piss contest για το ποιος “γνωριζει” περισσοτερα και ποιανου το πουλι ειναι πιο καταλληλο για να πηδηξει τους εγκεφαλους των υπολοιπων. Η ολη φαση ειναι κωμικοτραγικη αλλα αυτο που δεν καταλαβαινετε και που αναποφευκτα θα καταλαβετε ειναι οτι η ολη φαση ειναι και επικινδυνη καθως με αυτα τα θεματα δεν παιζουν. Αρχη Σοφιας φοβος Κυριου Απολλωνα λεω εγω καθως αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι αρχαιοι ειχαν εκπεδευτει να τρεμουν τον Απολλωνα και δηλαδη τον Εσωτερκο Ηλιο. Εσεις εχετε την εντυπωση οτι σας ανηκει το εσωτερικο συμπαν και οτι θα τα βαλετε ακομα και με τους θεους γιατι μαθατε να τρεφεστε με το αστρικο φως και να ταξιδευετε με το μυαλο σας. Ασφαλως καποτε πολυ σπανια λετε και καποια πραγματα οπως για παραδειγμα σε οτι αφορα την “θεικη ουσια” των Ανουννακι που μας κανει αυτο που ειμαστε. Ομως η εγωμανια και η παρανοια σας και η αρρωστια επι της ουσιας του πολωμενου μεσα στον χρονο εγω σας οδηγει το διατραγεμνο μυαλο σας σε μια εχθρικη διαθεση προς τους Ανουννακι-Ελοχιμ γιατι την ειδατε θεοι και καλα οπως και ολοι οι Σατανιστες. Μαθετε παιδια μου οτι η θεικη μας ουσια ειναι αυτο που μας συνδεει ΜΕΣΑ μας με το συμπαν και οχι το διαταραγμενο μυαλο σας καθως οι θεοι κατερχονται απο τις ανωτερες σφαιρες και υλοποιυνται μεσα απο εμας και δεν προσεγγιζονται μεσα απο τον νοητικο αυνανισμο που στοχευει στην αναμχολευση της αρχετυπικης ουσιας στο παρελθΟν αλλα μεσα απο την γνωση του ΕΑΥΤΟΥ και τον εαυτο σας δεν τον γνωριζετε καθως εχετε ανοιξει πολεμο στα Manus και δηλαδη στις συμπαντικες συνειδησεις των Αιωνων και το συμπαν σας φασκελωνει καθως εσεις νομιζετε οτι θα γινετε θεοι μεσα απο τις πρακτικες της μαυρης μαγειας που στοχευουν στην απορροφηση ενεργειας με νοητικα τεχνασματα και εξυπνακισμους. Επισης πρεπει να σας πω οτι οι θεοι δεν ειναι εξωγηινοι. Οι θεοι στην πραγματικοτητα μας και επι του προκειμενου οι ΑΝΟΥναΚι (και δηλαδη οι Ελοχιμ της Βιβλου και δηλαδη ο Γιαχβε στο παρελθον που σας φασκελωνει) εκφραζουν υλοποιησεις της Συμαντικης Συνειδησης και ειναι ενα προιων του ιερου Αλχημικου Γαμου του Πανω-ΟυρΑνυ με το Κατω-Κι/Γαια και οχι τα γελοια κατασκευασματα που εχετε μεσα στο μυαλο σας και τα ειδωλα της φαντασιας σας που ειναι παγωμενα μεσα στον χρονο και που σας κανουν να αισθανεστε “σπουδαιοι” γιατι επι της ουσιας απορροφατε ενεργεια απο την ψυχη του συμπαντος και πινετε δηλαδη το αιμα τω θεων για να ταιζετε την ματαιοδοξια σας. Τρεφεστε απο το αστρικο φως που ειναι γνωστο και ως το πλαστο-κτιστο φως του εκπτωτου Εωσφορου ο οποιος εκφραζει την πτωση της συπαντικης συνειδησης στην πραγματικοτητα μας. Ισως να επανελθω για να σας εξηγησω και καποια πραγματα σε οτι αφορα την σφραγοδα του Κρονου για να καταλαβετε οτι τα κασκευασματα σας στο αστρικο υποκεινται στους συμπαντικους νομους και για αυτο αλλωστε αναποφευκτα θα βουλιαξετε μεσα στην παρανοια INSANITY = 666 και η καταρα που βλεπετε να ερχεται προς το μερος σας δεν ειναι παρα η δικη σας αντανακλαση. Θα σας προτεινα να δειτε και αυτο το video σε οτι αφορα το αστρικο φως. https://www.youtube.com/watch?v=SImDM-wf8LY >> Ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος να σας ελεησει παιδια μου γιστι θα χρειαστειτε πραγματικα το ελεος του οπως αλλωστε το χρειαστηκαν και οι αρχαιοι.
[Ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος να σας ελεησει παιδια μου γιστι θα χρειαστειτε πραγματικα το ελεος του οπως αλλωστε το χρειαστηκαν και οι αρχαιοι]
O ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ … αντε σαρδαναπαλοί με τους εβραιοχριστιανούς μας ταχετε κανει τουμπανο… ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ TERRAPAPERS όπως και δεκάδες άλλα σαιτ που ξεστραβώνουν το κόσμο από την μαυρίλα του ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ.
Μην εκνευριζεσαι παιδι μου αυτολοβοτομημενε ειδωλολατρη γιατι κινδυνευεις απο την συναισθηματικη πανουκλα του terrapapers.
4.500 χρόνια πριν από σήμερα, 2000 χρόνια πριν τον Πυθαγόρα, οι Σουμέριοι γνώριζαν το ηλιοκεντρικό σύστημα. Προς μεγάλη λύπη όσων θέλουν να νιώθουν ανώτεροι από τους άλλους λαούς…
Ο Αρίσταρχος ο Σάμιος έζησε μεταξύ του 310 και του 230 πΧ. Είχε δάσκαλο τον Στράτωνα από την Λάμψακο, (λυκειάρχη του Λυκείου του Αριστοτέλη στην Αλεξάνδρεια το 287 π.Χ.). Δυστυχώς δεν σώζεται το βιβλίο στο οποίο ανέφερε την ηλιοκεντρική θεωρία του ο Αρίσταρχος. Γνωρίζουμε για αυτή του την θεωρία μέσω του Αρχιμήδη, από το βιβλίο του “Ψαμμίτες”.
Αντίθετα όμως από την κοινή πεποίθηση, ΔΕΝ ήταν ο πρώτος που έκανε την ανακάλυψη ότι η γη δεν είναι το κέντρο τού ηλιακού συστήματος. Ήταν ο πρώτος που τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτήν, στους “πολιτισμένους” πολυθεϊστές τής Ελλάδος. Και φυσικά καταδιώχθηκε για αθεΐα. Σε αυτή πρωτοστάτησε ο Κλεάνθης, ο ηγέτης τών Στωικών φιλοσόφων στην Αθήνα, ο οποίος ζητούσε τη θανάτωση ή εξορία του Αρίσταρχου επειδή τον θεώρησε “άθεο” (Κανονική Ιερά Εξέταση δηλαδή στη φωτισμένη Αθήνα τής αρχαιότητας). Η ιδεολογική απομόνωση του Αρίσταρχου φαίνεται ότι ήταν τόσο επιτυχής, που κανείς από τους σύγχρονους αλλά και μεταγενέστερους του δεν υποστήριξε την θεωρία του. Αναφέρεται μόνο ο Σέλευκος ο Βαβυλώνιος, έναν αιώνα μετά τον Αρίσταρχο, να προσπαθεί να διαδώσει την ηλιοκεντρική θεωρία αλλά και αυτός χωρίς αποτέλεσμα.
Για την ακρίβεια, πριν από τον Αρίσταρχο, μίλησε για το θέμα αυτό δυόμισι αιώνες ενωρίτερα ο Πυθαγόρας, ο οποίος ανέφερε και τη σφαιρικότητα τής γης.+++Απόσπασμα του Διογένη Λαέρτη «Φιλοσόφων βίοι, IX 52:
«Εξαιτίας της δήλωσης του Πρωταγόρα στο βιβλίο του Περί θεών ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν θεοί, οι Αθηναίοι τον έδιωξαν από την πόλη και ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ στην Αγορά, αφού πρώτα έβγαλαν κήρυκα και ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ από όσους είχαν αντίτυπα». (Το ίδιο λένε και οι: Φιλόστρατος, Βίοι Σοφιστών, I 10, 3. Ησύχιος, Ονοματολόγος. Σέξτος Εμπειρικος, Προς μαθηματικούς, IX 55)
Επίσης: «Ο Αναξαγόρας μηνύθηκε για ασέβεια επειδή διακήρυσσε ότι ο ήλιος είναι μια διάπυρη μεταλλική μάζα, και καταδικάστηκε σε πρόστιμο 35 ταλάντων και εξορία. Κατά άλλους καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο» ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΛΑΕΡΤΙΟΣ II, 7
«Ο Πρόδικος ο Κείος, φιλόσοφος και σοφιστής, σύγχρονος του Δημοκρίτου, μαθητής του Πρωταγόρα, πέθανε στην Αθήνα, αφού του έδωσαν να πιεί κώνειο, με το αιτιολογικό ότι διέφθειρε τους νέους.» ΣΟΥΔΑ
Επίσης: Ο Θεόδωρος ο Κυρηναίος, ο επονομαζόμενος Άθεος, που έζησε στο α΄ μισό του 3ου π.Χ. αι. κατά τον Διογένη Λαέρτη (2, 101-102) αφού εξορίστηκε για τη διδασκαλία του από την Αθήνα, κατέφυγε στην αυλή του Πτολεμαίου, και έπειτα στην Κυρήνη, όπου επίσης εξορίστηκε, για να καταφύγει ξανά στην Ελλάδα.
Ο Διαγόρας ο Μήλιος εξορίστηκε από τους Αθηναίους επειδή έλεγε πως οι θεότητες του Ολύμπου είναι ανύπαρκτες και επειδή διακωμωδούσε τα απόκρυφα των μυστηρίων, και τον καταδίκασαν σε θάνατο, επικηρύσσοντας το κεφάλι του με ανταμοιβή ένα τάλαντο. (Λυσίας 6.17, Σούδα)
Ο Στίλπων ο Μεγαρεύς δικάστηκε και καταδικάστηκε για ασέβεια προς τα μνημεία των θεών, και η ποινή ήταν εξορία.
Επίσης κατηγορήθηκαν (δικάστηκαν) επί ασέβεια προς τον Παγανισμό οι Ασπασία και Ευριπίδης (από τον Κλέωνα). Πλάτων: Ο πατέρας της Ιεράς Εξέτασης
Από ποιον άραγε πήρε ιδέες ο Παπικός Μεσαίωνας;
Οι Νεοειδωλολάτρες, ξέρουν πολύ καλά να φορτώνουν άδικα την Ιερά Εξέταση τών αιρετικών Παπικών στους Χριστιανούς. Όμως ΚΡΥΒΟΥΝ ότι οι αιρετικοί αυτοί Παπικοί, την Ιερά Εξέταση την αντέγραψαν από… ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ!
Αφού λοιπόν μας προκαλούν με τις ψευδείς τους κατηγορίες, καιρός να μαθευτεί η αλήθεια για την πατρότητα τής Ιεράς Εξέτασης, και να δουν όλοι το Μεσαιωνικό σκοτάδι που είχε επιβάλλει στην Ελλάδα η αρχαία ειδωλολατρεία. Καιρός να διαφωτισθεί το παραμύθι τού… “Διαφωτισμού”!
Πλάτωνος, «Νόμοι», X 907 e
«Άν όμως κάποιος ασεβής θα δείξει ανυπακοή στους νόμους, θα εφαρμόζεται ο εξής νόμος σχετικά με την ασέβεια: όποιος αντιληφθεί λόγια ή πράξεις ασεβείς, πρέπει να αντιδράσει αμέσως καταγγέλλοντας στους άρχοντες τον ένοχο, οι οποίοι θα τον οδηγήσουν στο αρμόδιο για τέτοιες υποθέσεις δικαστήριο. Αν ο άρχοντας που θα πληροφορηθεί το γεγονός δεν εκτελέσει το καθήκον του, θα διώκεται ο ίδιος για ασέβεια από οποιονδήποτε πολίτη, που θέλει να υπερασπιστεί τους νόμους.
Αν κάποιος καταδικαστεί, το δικαστήριο θα ορίσει διαφορετική ποινή για κάθε αδίκημα, επιβάλλοντας φυλάκιση για όλες τις περιπτώσεις. Από τις τρεις φυλακές της πόλης (…) η δεύτερη [θα βρίσκεται] στο μέρος όπου συγκεντρώνεται το Νυκτερινό Συμβούλιο, θα ονομάζεται Σωφρονιστήριο. Η τρίτη, (..) σε μέρος όσο το δυνατό πιο μοναχικό και άγριο, θα έχει όνομα που θα δείχνει ότι σκοπός της είναι η τιμωρία.
Όπως περιγράψαμε ήδη, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις ασέβειας από τις οποίες η καθεμιά δικαιρείται σε δύο. Κατά συνέπεια έχουμε έξι κατηγορίες αδικημάτων κατά των θεών, των οποίων η τιμωρία πρέπει να ποικίλλει σε είδος και βαθμό. (…) [908 e] Αυτό το είδος αθέων διαιρείται σε πολλές κατηγορίες αλλά η νομοθεσία αξίζει να ασχοληθεί μόνο με τις δύο που αναφέραμε. Η μια πρέπει να τιμωρείται με θάνατο όχι μόνο μια ή δυο φορές, αλλά πολύ περισσότερες, ενώ στην άλλη χρειάζονται συμβουλές και φυλάκιση. (…)
Ο δικαστής πρέπει να κλείσει στο Σωφρονιστήριο για πέντε χρόνια τουλάχιστον, σύμφωνα με το νόμο, όσους έπεσαν θύματα της ανοησίας τους χωρίς να έχουν κακό χαρακτήρα ή διάθεση. Στο διάστημα αυτό δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή μαζί τους κανένας πολίτης εκτός απ’ τα μέλη του Νυκτερινού Συμβουλίου, που θα τους επισκέπτονται και θα τους συμβουλεύουν πώς θα μπορέσουν να σώσουν την ψυχή τους.
Όταν τελειώσει ο χρόνος της ποινής τους θα βγαίνουν απ’ τη φυλακή και όποιοι δείχνουν ότι συνετίστηκαν θα ζουν μαζί με τους άλλους πολίτες. Αν όμως εξακολουθούν να είναι αμετανόητοι, η ποινή θα είναι θάνατος για όσους καταδικαστούν ξανά για το ίδιο αδίκημα. (….) [ 909 d ]
Ο νόμος, ίδιος για όλους, θα είναι ο εξής: κανείς δεν επιτρέπεται να έχει ιδιωτικά ιερά στο σπίτι του. (……) [ 910 c ] αν αποδειχθεί ότι κάποιος, άνδρας ή γυναίκα, εκτελεί λατρεία σε άλλα ιερά εκτός απ’ τα δημόσια, έστω κι αν δεν έχει διαπράξει κανένα μεγάλο ανόσιο έργο, αυτός που θα τον αντιληφθεί πρέπει να τον καταγγείλει στους νομοφύλακες, οι οποίοι θα τον διατάξουν να μεταφέρει τα ιδιωτικά ιερά στους δημόσιους ναούς. (…) Αν όμως αποδειχτεί ένοχος όχι για κάποια παιδιάστικη ιδιοτροπία αλλά για σοβαρή παρεκτροπή ενηλίκου ατόμου, που ιδρύει ιδιωτικά ιερά ή θυσιάζει μέσα σε δημόσιους ναούς σε θεούς, που δεν ανήκουν στους αναγνωρισμένους από την πόλη, θα τιμωρείται με θάνατο για ασέβεια.(…)» ]
Θαυμάστε αρχαιοελληνική ελευθερία! Θαυμάστε ανοχή πίστεως! Θαυμάστε σωφρονιστικό σύστημα! Θαυμάστε ευρύτητα πνεύματος! Θαυμάστε ανεξιθρησκεία! Θαυμάστε ποια κοινωνία θαυμάζουν οι σύγχρονοι νεοπαγανιστές και τα αναγεννησιακά θύματα! Θαυμάστε ποια κοινωνία εκθειάζουν ακόμα και σύγχρονοι άθεοι! Αν ζούσαν τότε, θα είχαν υποστεί προ πολλού τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ συνέπειες τής αθεϊας τους!
Χαφιεδισμός… σωτηρία της ψυχής… Νυχτερινό Συμβούλιο… όλα τα καλά…
Ζήτω ο ειδωλολατρικός Μεσαίωνας!
ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ Η ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ Η ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΙΑΙΡΕΙΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΤΑ 12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Εδώ τώρα προκύπτει το απλό ερώτημα. Αφού ο θεός είναι και καλός και παντοδύναμος τότε γιατί δεν εξαφανίζει τον σατανά για να ησυχάσουν οι άνθρωποι; Αυτό θα το ρωτούσε ο κάθε λογικός άνθρωπος, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η όλη διάρθρωση των μονοθεϊστικών θρησκειών σκοπεύει στην κατάργηση αυτής ακριβώς της λογικής.
Ο θεός λοιπόν αφήνει τον σατανά να υπάρχει επειδή επιθυμεί να δοκιμάζει συνεχώς τους ανθρώπους. Ουσιαστικά η ζωή πάνω στην γη, για μας τους ανθρώπους δεν αποτελεί παρά μια συνεχή δοκιμασία για να πείσουμε τον δημιουργό ότι η θέση μας, αφού πεθάνουμε, δεν είναι στην κόλαση αλλά κάπου καλύτερα. Έτσι ο καθένας ασχολείται μόνο με τον εαυτό του και τη προσωπική του σωτηρία, επιθυμώντας μάλιστα να βρεθεί σε εκείνο το ονειρεμένο μέρος, μια που όλοι οι «καλοί» χριστιανοί θεωρούν εαυτούς άξιους για τον παράδεισο.
Η Ελληνική Θεώρηση δεν έχει το κακό, δεν έχει κανέναν σατανά. Οι θεοί είναι αγαθοί, δεν υπάρχουν κακοί θεοί. Ακόμα και οι μάχες, οι αλληγορικές μάχες με τους Τιτάνες και τους Γίγαντες, δεν έχουν να κάνουν με πάλη κακών εναντίων καλών. Για τον Έλληνα υπάρχει το ωφέλιμο και το βλαβερό. Έτσι οι Τιτάνες ηττώνται από τον Δία γιατί οι παρουσία τους πλέον δεν εξυπηρετεί την πρόοδο των πάντων, όπως και η ήττα των Γιγάντων έπρεπε να συμβεί για να μπορέσει η Γη να ηρεμήσει και να ξεκινήσει η δημιουργία του ανθρώπινου πολιτισμού.
Ο άνθρωπος πράττει το καλό όχι για να κερδίζει θέση στον παράδεισο, αλλά γιατί είναι το καλό και το ωφέλιμο και αυτό πρέπει να κάνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μύθος της Αρετής και της Κακίας. Ο άνθρωπος πράττοντας ό,τι είναι ωφέλιμο για την κοινωνία, συντελεί στην πρόοδο της ανθρωπότητας αλλά και του ιδίου. Μια πνευματική πρόοδος που επιτυγχάνεται και με την μελέτη και με την αναζήτηση των αιτιών των πάντων. Τότε μόνο η ψυχή του, το θεϊκό μέρος του ανθρώπου – σύμφωνα με τους Έλληνες – ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια και πλησιάζει το επίπεδο των θεών. Μια πρόοδος που θα φανεί ακόμα περισσότερο όταν, με το θάνατο του σώματος, η ψυχή θα μπορέσει να ενσωματωθεί με το θείο, αν έχει βεβαίως πετύχει αυτήν την εξέλιξη.
Νομίζω την απάντηση στο ερώτημα που θέτεις τι δίνεις μόνος σου. Ο άνθρωπος έχει λογική και κάθε τι που του συμβαίνει ,εξηγεί τους λόγους που του συμβαίνουν σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες που τον συντροφεύουν . Πιστεύω ότι ο Θεός μας έδωσε ελεύθερη βούληση να ξεχωρίζουμε τις επιλογές που διαλέγουμε στην ζωή εώς αυτές οι επιλογές μας οδηγήσουν σε καλύτερα μονοπάτια. Έστω και αυτά τα μονοπάτια που οδηγούμαστε δεν είναι ότι καλύτερο για την ιδιοσυγκρασία μας , για το γενικότερο καλό πρώτα του ευατού και δεύτερου του συνόλου πάλι αυτός καρτερικά δίπλα σου είναι και σε περιμένει να το αντιληφθείς και να αλλάξεις. Λόγια που η λογική δεν ορίζει την θεική φύση που τον απαρτίζει.
“Αφού ο θεός είναι και καλός και παντοδύναμος τότε γιατί δεν εξαφανίζει τον σατανά για να ησυχάσουν οι άνθρωποι;” – Εδώ δεν ήρθες να καλοπεράσεις. Εδώ ήρθες να δώσεις εξετάσεις και να περάσεις ή να κοπείς. Όλοι επιζητούν Ζωή Αιώνιο. Αυτό είναι το ζητούμενο ΠΑΝΤΑ από ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ της Πραγματικότητας της Δημιουργίας (ορατής και αόρατης). Είχες Ζωή Αιώνιο και ήσουν δίπλα στον Θεό, όμως από τον εγωισμό σου πίστεψες στα λόγια ενός ψεύτη και νόμισες ο Δημιουργός των Πάντων σου την είχε ‘στημένη’ και δεν σε άφηνε να εξελιχθείς σε ‘Θεο’. Ήξερε ο πλάνος όφις τι να πει και σε ποιούς για να τους ‘ρίξει’. Τώρα μετά την έξοδό σου από τον Παράδεισο προσπαθείς να ξαναμπείς δείχνοντας το αντίθετο πρόσωπο από αυτό που έδειξες όταν σε έδιωξαν. Πρέπει να μάθεις να είσαι ταπεινός και να αγαπάς Αυτόν που σε δημιούργησε από το τίποτα γιατί μόνο ο ταπεινός αξίζει Ζωή Αιώνιο. Φαντάσου μια Ζωή Αιώνιο για πλάσματα που δεν έχουν μάθει να τιθασεύουν τις προβολές του εγώ τους. Ένα σύμπαν όσο μεγάλο και αν ήταν κάποια στιγμή δεν θα τους έφθανε για να κορέσουν την ανάγκη τους για περισσότερη εκμετάλλευση και εγωπάθεια. Γι’αυτό είναι παρών ο διάβολος. Για να σου θυμίζει εν τέλει ποιός είσαι κι εσύ. Τι παθαίνει και τι θέση αξίζει να έχει αυτός που δεν ταπεινώνεται να μετανοήσει, να ζητήσει συγχώρεση για τα λάθη του και να λάβει από τον Δημιουργό του άφεση αμαρτιών και Ζωή Μακαρία και Αιώνιο. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για εσάς τους αντι έτσι; Δεν σας ονομάζω ‘Έλληνες’ γιατί δεν είστε. Αν ήμασταν όλοι Έλληνες δεν θα φτάναμε εδώ που φθάσαμε με αυτούς που μας κυβερνάνε. Αντιχριστιανοί είστε. Άνθρωποι που δεν έμαθαν Χριστό και τώρα παιδεύουν εαυτούς και αλλήλους. Καλή μετάνοια σε όλους μας παίδες.
Να μιλάς για τον εαυτό σου μόνο. Ουτε χριστιανός είμαι ούτε αμαρτίες έχω, ουτε τύψεις για να μετανοήσω σε κάποιον εβραίο !!! αν είναι δυνατόν!!!
ΑΡΙΣΤΑΡΧΕ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ (ΩΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ) ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ…
Να βαλω και λιγο χιουμορ. Εμεις οι πραγματικοι Ουρανιοι Ελ-ληνες σε αντιθεση με εσας τα χθονια σκουληκια εχουμε κανει ορκο αιματος στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (και δηλαδη στον Νιμπιρου) επι της ΟΥΣΙΑΣ των πραγματων και οχι στην ανθρωπινη ματαιοδοξια για αυτο αλλωστε και εμεις οι πραγματικοι Ελ-ληνες και δηλαδη οι Ελ-Ελοχιμ-Ανουννανκι μεταφεραμε αυτη την πραγματικοτητα και μεσα απο τα χρηστικα μυστηρια της αρχαιοτητας και μεσα απο τα χριστιανικα μυστηρια και για αυτο αλλωστε εμεις ειμαστε ο ΙΧΩΡ που ειναι το αιμα του Ιησου και η αποψη σας δεν μας αφορα για αυτο θα σας προτεινα να σταματησετε να βαρατε το ΑΙΜΑ μας για να ταισετε την ματαιοδοξια σας αλλιως αναποφεευκτα θα συναντησετε την μουτζα του Μεγαλοδυναμου Απολλωνα ο οποιος εκφραζει την συνειδηση του κυβερνητη των 7 πλανητων της Αλχημειας και δεν ειναι ασφαλως το παιχνιδακι σας. Προσπαθω πραγματικα να σας συμπαθησω γιατι με ψαχνετε μεσα στην αβυσσο και ψαχνετε δηλαδη τον πατερουλη σας τον Απολλωνα να κανει ντα τους “εχθρους” σας αλλα αν ειχατε εστω και τον ελαχιστο σεβασμο προς το μεσα σας και προς τον Μεγαλοδυναμο Απολλωνα Γιαχβε θα γνωριζατε αυτο που λενε και τα Ορφικα κειμενα οτι ειναι αυτος που εξισορροπει τις αντιθετες πολικοτητες και μεσα απο αυτη την διαδικασια δικαζει ολα τα εθνη των θνητων και οτι βασικα δεν ειναι απλα ενα ειδωλο των αρχαιων ανωμαλων αλλα ενας πραγματικος ΘΕΟΣ και δηλαδη μια εκφραση της Συμπαντικης Συνειδησης και οχι δηλαδη καποιος εξωγηινος. Εσεις δεν εισαστε μονο αθεοι ειδωλολατρες εισαστε και ΑΝΤΙΘΕΟΙ καθως “παιζετε” σαν μικρα παιδακια με το ματριξ των θεων και νομιζετε οτι σαν ανηκει κατι σε αυτο τον κοσμο το οποιο δεν ανηκει στο ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ που ειναι και το αιμα ολων των χρισμενων διδασκαλαων της αρχαιοτητας και οι οποιοι σταυρωθηκαν και απο τους αρχαιους Ελληνες απο τους αντιθεους που εκφραζουν ΠΑΝΤΑ το ιδιο μοτιβο. Ασφαλως δεν μπορειτε να προσεγγισετε το δεντρο της γνωσης και αυτο το μηλο που μασουλατε δεν ειναι παρα μια πλανη του αστρικου φωτος καθως αν ειχατε εστω και την παραμικρη αντιληψη επι του θεματος θα μπορουσατε να καταλαβετε οτι αυτο που ειπε ο νεοπαγανιστης φιλαρακος σας ο Crowley σε οτι αφορα την Δια-σταυρωση της Αβυσου ειναι η πραγματικοτητα και και αν σε αντιθεση με τον Crowley μπορουσατε οντος να Δια-σταυρωσετε την Αβυσσο οπως εγω θα μπορουσατε να καταλαβετε γιατι για παραδειγμα ο Κοσμικος Ηλιος ηταν προδιαγεγραμμενο απο τον αρχετυπικο σας κωδικα να τιμωρησει τους αλαζονες και να παρει το μερος των Τρωων και επειτα να συντριψει τον Γολιαθ με ενα SINGLE STRIKE = 888. Δηλαδη δεν υπηρχε ΠΟΤΕ καμια περιπτωση να προσεγγισετε την γνωση του Daath με το διανοητικο σας καθως ολα αυτα και σε οτι αφορα τον Ιερο Αλχημικο Γαμο των Αιωνων εχουν να κανουν με αυτην την Δια-σταυρωση μεσα στον Χρονο και οχι με τα φαντασματα του μυαλου σας που ειναι απλα παραγωγα της ματαιοδοξιας σας. Αυτος ειναι ενας συνδεσμος για να καταλαβετε που βρισκεστε. https://en.wikipedia.org/wiki/Abyss_(Thelema) Σας ευχομαι τα καλυτερα. Ελελευ ακι αλληλουια.
Θα πρπεει να το προσεξετε παιδια μου αυτο το θεμα με την συναισθηματικη πανουκλα εσεις οι οργανικες πυλες του terrapapers. Μην εξαπτεστε καθως οι κουραδες που παραγει το αρρωστο μυαλο σας θα σας επιστραφουν απο το συμπαν. Εγω απλα προσπαθω να σας βοηθησω να καταλαβετε ποσο τεραστια ειναι η αρρωστια που εχετε σπειρει ολοι μαζι.
Αφου δεν πάθαμε τίποτε τόσους αιώνες με την ιουδαιοχριστιανική πανούκλα, δεν παθαίνουμε τίποτε έχουμε ανοσία, ασχολήσου εσύ με την πανούκλα του εαυτού σου ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ και του ΓΙΑΧΒΕ που προσκυνάς.
Λιγο περισσοτερο χιουμορ. Αυτο που συμβαινει παιδια μου ειναι οτι εμεις οι πραγματικοι Ουρανιοι Ελ-ληνες οι υπερ-Ελλανιοι γονοι Εψιλον απο τον πλανητη Νιμπιρου-Νεμεσις ανοιξαμε την πυλη του Κρονου για να εισελθει η συνειδηση του νεου Αιωνα-Manu για αυτο και παριστανω τον MARDUK = 408 = THE AEON = EIN SOF = LOGOS = HELIOS = AMUN RA γιατι αυτοι ειναι οι κωδικες της συμπαντικης μητρας και τα κομματια του θεου Οσιρι/Διονυσου THE GOD OSIRIS = 888 ο οποιος θα αναστηθει και παλι στην συνειδηση μας μεσα απο τον Αβαταρα του Διονυσου και η πλακα ειναι οτι καθως σας κανω πλακα σας λεω και την αληθεια και ειδικα σε οτι αφορα την Συμπαντικη Νεμεση που θα μπορουσε να θεωρησει καποιος οτι ειναι και μια απαντηση στην αρθογραφια στη συγκεκριμενη κατηγορια του συγκεκριμενου site. Who the fuck do you think you are to threaten the UNIVERSE? Ποιος ειναι παιδια μου αυτος ο αξιολυπητος που σας ειπε οτι πρεπει να τα βαλετε με την συνειδηση του προηγουμενου Manu και να αρρωστενετε τον εαυτο σας σε οτι αφορα το παρελθΟΝ για να αναστησετε τον Ελληνισμο στο τωρα; Δεν το βλεπετε παιδια μου οτι απλα βλαπτετε τον εαυτο σας καθως εστιαζετε στο εξωτερικο και στο ΕΙΔΩΛΟ και στο πως επι της ΟΥΣΙΑΣ θα το φερετε στα μετρα σας για να παριστανετε τους θεους; Αυτη δεν ειναι η ΠΗΓΑΙΑ και ΚΑΘΟΛΙΚΗ πραγματικοτητα σε οτι αφορα τους ψευτοθεους της πραγματικοτητας μας; Θα προσπαθησω να σας βοηθησω να ανυψωσουμε την συνειδηση του Εωσφορου στην συνειδηση του Χριστου παιδια μου αναλογα με την ορεξη. Ο Κυριος μας ο Ιησους Χριστος Νιμπιρου να σας ελεησει παιδια μου γιατι πραγματικα χρειαζεστε το ελεος του και πραγματικα ευχομαι να σας βοηθησει ο Καλος Θεος Ιεχωβας Εωσφορος Αφροδιτη και το φασκελωμα δηλαδη του Νεου Αιωνα για να βρειτε το προορισμο σας. Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεος ελεησον τους Αντιχριστους δεν φταινε τα καημενα τα παιδια που χαθηκαν μεσα στο χαος.
ΕΧΜΜΜ… ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ… ‘ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑΧΒΕ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ’? ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΩ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ Ο-ΟΝ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΛΟ ΘΕΟ…
Αυτο το θεμα με την συναισθηματικη πανουκλα να το προσεξετε παιδια μου ειναι πολυ σοβαρο ειδικα για εσας που εισαστε οργανικες πυλες και εχετε γινει δοχεια για το καρμικο δηλητηριο της αριστερης πλευρας του Φαρμακου-Ιησου του Ασκληπιου-Ihmotep και για αυτο αλλωστε OCCULTISM = 690 = LEFT HAND PATH. H ολη φαση ειναι παιδια μου να τα καταφαρετε να νικησετε τον αρρωστημενο σας εγωισμο και την πολωση σας μεσα στον χρονο-καρμα και να συνειδητοποιησετε την μηδαμινοτητα σας ενσντι του πραγματικου οντος (δηλαδη του Θεου) και τοτε παιδια και μονο τοτε θα μπορεσετε να διασταυρωσετε την αβυσσο και για αυτο αλλωστε το γνωριζε και ο πατερας σας ο Crowley που σας διδαξε απο μεσα σας με το αστρικο φως του Εωσφορου για την νυχτα του Παν εκει οπου θα πρεπει να νικησετε τον εγωισμο σας και να γινεται ενα με την μοναδα και την συνειδηση του συμπαντος ουτως ωστε συμφωνα με την γλωσσα των χριστιανων μυστικιστων να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σας-καρμα και να επιστρεψετε στην θεικη φυση του Αδαμ Εωσφορου πριν απο την πτωση του. Σας εχει εμφυτευθει με τεχνσματα το πλαστο φως του Εωσφορου το οποιο υλοποιει μια τεχνητη αναπαρασταση του αρχετυπικου νου απο την ΑΝΑΠΟΔΗ και για αυτο και μονο ο νεος Φαρμακος-Ιησους μπορει να σας βγαλει μεσα απο τον λακκο με τα φιδια οπου εχετε πεσει μεσα απο την Δια-σταυρωση των πολικοτητων και την επανασυνδεση της μορφης με την πνευματικη ΟΥΣΙΑ, ετσι δηλαδη οπως προβλεπει στην επιφανεια των πραγμματων και η εργασια του Crowley που βασιζετε στην λογικη των πραγματων και ειναι βασικα μια επιστημονικη εργασια στην οποια οπως θα γνωριζετε συμμετεχουν οι Grays και για αυτο και δεν επρεπε να μπλεξετε με αυτες τις συχνοτητες και να παριστανετε τους Ελληνες γαμιαδες που θα τα βαλουν με τους πραγματικους μαγους οι οποιοι συνεργαζονται με πραγματικες οντοτητες και οχι με τα ειδωλα της φαντασιας τους που ειναι ενα παραγωγο του αστρικου φωτος. https://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal07.htm Εγω παιδια μου φωναζω και στα σχολια που κανω και απο μεσα σας προσπαθωντας να σας ξυπνησω απο αυτη την παραισθηση ILLUSION = 666 που σας βουλιαζει σταδιακα στην παρανοια INSANITY = 666 οπως αλλωστε και τον πατερα σας που σας περιμενει στην κολαση. Οι Σατανιστες παιδια μου οπως και οι βλακες δεν εχουν εθνικοτητα και η πραγματικοτητα μερικες φορες μπορει να ειναι σκληρη αλλα σε καποια φαη θα ειπωθει και ετσι οπως σας ειπαμε εμεις οι πραγματικοι Ουρανιοι Ελληνες ο Χρονος φανερωνει την κορη του Διος την Αληθεια και για αυτο θα επρεπε να εχετε προετοιμασει τον εαυτο σας να υποδεχθειτε την νυμφη και να μην παγωσετε το εγω σας μεσα στο χρονο και με αυτον τον τροπο να κανανετε για τον εαυτο σας αδυνατη αυτη την επαφη με το αιμα των αθανατων-ΙΧΩΡ που οπως γνωριζουμε απο την Ελληνικη μυθολογια ειναι θανασιμα επικυνδυνο για τους θνητους. Αναλογα με την ορεξη ισως να σας πω ακομα μερικα αστεια. Ο Κυριος Ιησους Χριστος να σας εχει καλα παιδια μου και αληθεια σας λεω χρειαζεστε την βοηθεια του.
απο κατοχικα νεα προς μητσαρα ..Αν συνεχισεις να σπαμαρεις την σελιδα με σχολιο που δεν το εγκρινουμε το εμαιλ σου θα παει στο ηλεκτρονικου εγκληματος μαζι με μυνηση παρακολησης εργου στην εργασια μας ..αγγλιστη σπαμ κοκ…. δεν κανω πλακα !
Α μάλιστα! Αγαστή συνεργασία με κρατική υπηρεσία. Να δείς πως το λένε αυτό… Καταδοτισμός – Χαφιεδισμός. Ρε Καραγκιόζηδες που απειλείτε κι από πάνω, ένα σας λέω: Σας ξέρουμε πολύ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, και σεις θα λογοδοτήσετε πρακτοράκια του κερατά… Όσο για την αστεία απειλή σας, ούτε τα παπάρια να κλάσετε δεν είστε άξιοι, πρακτοράκια, έ πρακτοράκια…
Λες λες λες ..ολα πισω απο πληκτρολογιο..ελα απο κοντα να με προσβαλεις ..Ασε που απο την εμπειρια μου το 80% των καταγγελιων σε εισαγγελεα που ειμαι υποχρεωμενος να αντιμετωπιζω για να μπορεις εσυ να κρυβεσαι πισω απο ενα πληκτρολογιο το εκαναν ολοι οσοι μας ελεγαν εμας πρακτορακια ….Τωρα θα λογοδοτησω σε ποιον; Σε σενα ; Στην ομαδα που ετοιμαζεις ωστε να αμυνθει της πατριδας ; σε ποιον ρε καραγκιοζη θα λογοδοτησω ; Μηπως στους Σωρικους υπερπατριωτες … ; Αντε γιδια …
Ρε πανίβλακα που σου γράφω φαρδιά – πλατιά τ’ όνομά μου, εσύ ποιός από τους πρακτράκους των Κατοχικών είσαι; Βλαμένε που πουλάς ανώνυμα εξυπνάδες. Όνομα Ρεεεεεεεεεε…
Θελεις να βγαλω πριντ σκρεεν ποσα εμαιλ και ιπ εχεις; … με κουραζεις μητσακο και δεν μου αρεσει και εμενα με λενε γωγω ατζολετακη …αντε αγορακι μου ξεκολα
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ;
“Το σχόλιο σας είναι προς έγκριση” Τι έγινε… ζορίζεστε…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΟ ….. ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
συμφωνω… νομιζω ηρθε η ωρα να επιστρεψεις στην παλια τακτικη να κοβεις καποιους βλακεντιους παπαγαλους γτ δεν αντεχεται αλλη βλακια εδω μεσα… η πολλη δημοκρατια βλαπτει απ’οτι βλεπω τελικα……
Δεν φτανει που κοιμασαι μεσα στο ματριξ στελνεις και μηνυματα τα ονειρα που βλεπεις.Κοψε τα βαρια ναρκωτικα μηπως το προλαβεις και πηγαινε σε κανα γιατρο κατα προτιμηση ψυχολογο
Δυστυχώς, αν και ο συγγραφέας, παρουσιάζει πολλά ενδιαφέρονται και άγνωστα σε πολλούς γεγονότα, διαπράττει ένα σημαντικό ιστορικό ατόπημα: ταυτίζει τον Έλληνα με τον ειδωλολάτρη, κάτι το οποίο, φυσικά, και υφίστατο γλωσσικά, για πολλά χρόνια σε βυζαντινά κείμενα. Ήταν, όμως έτσι τα πράγματα; Τελικά τι εννοούμε εμείς με τη λέξη Έλληνας; Δεν υπήρχαν Έλληνες που εν ελευθερία ασπάστηκαν τον χριστιανισμό, πολύ πριν τον Κωνσταντίνο Α’; Ας το ψάξουμε. Επιπλέον, ένας από τους πολλούς λόγους που επέλεξε ο Κων/νος την αρχαία αποικία “Βυζάντιο”,ως νέα πρωτεύουσα, ήταν το γεγονός ότι ήθελε να στηριχθεί πολιτικά στους χριστιανούς, που στην περιοχή (ένθεν και ένθεν της Πόλεως) οι χριστιανοί ήταν περισσότεροι. Ένθεν και ένθεν, οι πληθυσμοί ήταν ή ελληνικοί ή εξελληνισμένοι.. Οι διώξεις και οι ασχημοσύνες εναντίον των εθνικών (και όχι γενικώς των Ελλήνων) όντως έγιναν και αποτελούν ντροπή, όχι για το χριστιανισμό, αλλά για όσους τις διέπραξαν. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο κείμενο για τις διώξεις που υπέστησαν οι χριστιανοί από τους εθνικούς, τόσο από τους Ρωμαίους ειδωλολάτρες, ούτε και από τον “Μέγα” Ιουλιανό. Σχετικά με τις τραγικές καταστροφές μνημείων κλπ., εκτιμώ ότι πρέπει να ερμηνευτούν με βάση το πνεύμα της εποχής εκείνης και όχι της δικής μας (κατά την οποία κάναμε επιστήμες την Τέχνη, την Ιστορία, την Αρχαιολογία-Αυτά δεν υπήρχαν τότε. Αν αποκεφάλιζαν τον πατέρα σου, επειδή δεν έκαψε θυμίαμα στο άγαλμα του Δία, σίγουρα με μεγάλη ευχαρίστηση θα το έσπαζες, αργότερα). ΕΝ πάση περιπτώσει οι χειρότεροι καταστροφείς και κλέφτες ήταν οι δυτικοί και όχι οι Βυζαντινοί. Αλλά και από τη μεριά μας, τι να λέμε τώρα; Ο Φίλιππος κατέσκαψε την Όλυνθο και οι Αθηναίοι ισοπέδωσαν τη Μήλο, ο Παυσανίας χτίστηκε ζωντανός σε ιερό και ο Σωκράτης, λόγω θρησκευτικού σκανδαλισμού στην ουσία εκτελέστηκε.
Σούζα στον προμηθευτή των οργονιτών ε; Κατά τ’ άλλα επαναστάτες του ΚΩΛΟΥ!!! Χαχαχαχαχα Υ.Γ.: Κι αυτό σε “screen shot”…
Εδώ και 25 χρόνια περίπου, υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια παραπλάνησης του ελληνικού λαού χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα. Κατά καιρούς παρουσιάζονται διάφοροι ¨συγγραφείς¨ ή αυτοαποκαλούμενοι ¨ερευνητές¨, οι οποίοι χρησιμοποιώντας αποσπασματικά χωρία από γραφές και από αρχαία ή νεότερα κείμενα, προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα όχι απλά ετεροχρονικό πρόσωπο της Ορθοδοξίας, αλλά μια απάνθρωπη, δολοφονική και εγκληματική θρησκοληπτική ιερατική πλουτοκρατία.
Ένας άνθρωπος διαβάζοντας ή ακούγοντας αυτούς τους ¨πεφωτισμένους¨ παρασύρεται στην αμφισβήτηση και σκανδαλίζεται. Βλέπετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Έτσι πολλοί ανακαλύπτουν ξαφνικά την Αμερική. Είναι εμφανής η εμπάθεια και η εχθρότητα που απορρέει από τα κείμενα όλων αυτών προς τον χριστιανισμό και συγκεκριμένα προς την Ορθοδοξία, που ειλικρινά ακόμη και σε αλλόδοξες θρησκείες και ξένους λαούς συναντάμε μεγαλύτερο σεβασμό. Και το κακό δεν σταματάει μόνο εκεί, αλλά συνεχίζεται ακόμη και σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο. Δηλαδή, πολιτικές ή κοινωνικές ομάδες που εκ πεποιθήσεως (και είναι σεβαστό αυτό) απέχουν από οποιαδήποτε θρησκευτική ή θρησκειακή δράση, αποδέχονται ελαφρά τη καρδία όλα τα επιχειρήματα αυτών (πεφωτισμένων), διότι απλά δικαιολογεί την αποστασιοποίησή και αρνητικότητά τους.
Όμως, όχι εγώ, αλλά ο ίδιος ο πρύτανης των σύγχρονων ερευνητών περί της αρχαίας Ελλάδος, ο συγγραφέας με τα περισσότερα βιβλία, ο κ. Ιωάννης Φουράκης, ζωντανά σε σχετικό συνέδριο της ΑΛΣ, αποκάλυψε τον ρόλο όλων αυτών των αυτοαποκαλούμενων φωστήρων και λάτρων του αρχαίου πολιτισμού, καθώς και από πού προέρχονται και ποιος ο σκοπός τους, με το κοινό από κάτω να μένει εμβρόντητο. Αξίζει να δείτε τουλάχιστον το πρώτο πεντάλεπτο του ένατου από τα 17 δεκάλεπτα βίντεο. Όποιος επιθυμεί βέβαια μπορεί να δει όλη την ομιλία του στο YouTube. Είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα. Παρεμπιπτόντως, μετά από λίγους μήνες ο κ. Φουράκης απεβίωσε (η ομιλία ήταν 24/09/2010 και πέθανε 01/12/2010). Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι σε οτιδήποτε μας παρουσιάζεται στο πιάτο και μας χαϊδεύει τα αυτιά. Οι ετικέτες δεν πρέπει να γίνονται σημαία.
Όμως ο πολυμήχανος Οδυσσέας μας δίδαξε ποια είναι η μόνη στρατηγική που δεν αποτυγχάνει ποτέ, ¨τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω¨. Όπως το σαράκι τρώει το ξύλο από μέσα, έτσι και η Δούρειος λογική πάντα πετυχαίνει τον σκοπό της. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.
«Είναι άραγε ανάγκη να επαναλάβουμε εδώ αυτό που έχουμε πει και σε άλλο σημείο, ότι δηλαδή γράφουμε ιστορία και όχι πολιτικό πρόγραμμα; Δεν αγνοούμε ότι τα έθνη που ενεργούν με πρακτικό τρόπο οφείλουν να ρυθμίσουν τις πράξεις τους σύμφωνα με αυτό που κάθε φορά είναι εφικτό. Αντιπαραβάλλοντας τα αισθήματα των χρόνων της δοκιμασίας με τις ψυχρές ειρωνείες του παρόντος, πραγματευόμαστε ένα ζήτημα καθαρά ιστορικό, το οποίο έχει την αξία του, οποιαδήποτε και αν θα είναι τελικά η τύχη του ελληνισμού. Καυχιόμαστε δικαιολογημένα για την αίγλη των παλιών προγόνων μας, και δεν πρέπει να σεβόμαστε τους πιο κοντινούς που συνδέονται μαζί μας με δεσμούς πολύ πιο οικείους και σε διάφορα στάδια έκαναν έργα το ίδιο ένδοξα και αξιομνημόνευτα;»
Κ. Παπαρρηγόπουλος (στον πρόλογό του περί Μεσαιωνικού Ελληνισμού)
Θέτω τα εξής ερωτήματα:…….. 1. ΠΟΣΟ ΘΕΜΙΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΑΣΩΝΟΙ;………………….. 2. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ; ……………….. 3. Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;………………. 4. ΕΑΝ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΑΣ; ………….. 5. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ ΩΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ; …………. 6. ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ (ΕΛΛΑΔΑ), ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ; ……….. 7. ΕΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ;
dedale o copy paste Μεγαλοσαυρος με μια βικιπαιδεια στο ενα χερι και μια Δομη στο αλλο σε κακοποιησε πνευματικα και εντος ολιγου αναμενεται να ξεφορτωθει τις εγκυκλοπαιδειες και να εφοδιαστει με το ξιφος του πονου χαραζοντας πανω σου το V ( for vendetta )
Ο φανατιστακος dedalos στην προσπαθεια του να υπερασπίσει τις αλκοολικες φαντασιωσεις του, ισχυριστηκε οτι ο Αινσταιν ήταν άνθρωπος με σεβασμό στην θρησκεία. (dedalos 21 Απριλίου 2017 @ 03:29 Ο δε Αινστάιν, σε αντίθεση με τον Λιαντίνη, ήταν άνθρωπος με σεβασμό στην θρησκεία) And the great lizard answered ( ΑΙΝΣΤΑΙΝ Θεός.Παράγωγο ανθρώπινης αδυναμίας. Βίβλος.Συλλογή σεβαστών μεν αλλά πρωτόγονων και παιδιάστικων μύθων.Θρησκεία.Προσωποποίηση παιδιάστικων προκαταλήψεων.Γράμμα σε φίλο του συγγραφέα θρησκευτικού βιβλίου το1954 ,ένα έτος προτού πεθάνει.Το χειρόγραφό πουλήθηκε σε πλειστηριασμό το 2008 έναντι 170.000 λιρών. ) οεο οεο οεο ?
dedale ( Ιστορια του ελληνικου εθνους Του Κωνσταντινου παπαρηγοπουλου εκδοση National Geographic Society τομ 9 σελ 187 ειδαμε τους οχλους [χριστιανοι] και πριν απο την εκδοση των νομων και μετα, παραβιαζοντας τους,να επιχειρουν συχνα και ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ληστρικες επιδρομες και καταστροφες των ιερων καθως και αρπαγες των πλουσιων αφιερωματων και των περιουσιων τους.Το χειροτερο μαλιστα ειναι οτι οι οχλοι αυτοι [χριστιανοι] μερικες φορες σκοτωσαν ορισμενους απο τους πιο επιφανεις εκπροσωπους της αρχαιας ζωης.)
Καλημερουδια! σελ.188__Εννοειται πως οταν μιλαμε για τα αδικηματα που υφισταντο οι ειδωλολατρες απο τους χριστιανους,δεν ξεχναμε τα αδικηματα που εκαναν οι ειδωλολατρες εις βαρος των χριστιανων στα χρονια της δικης τους δυναμης,περιπου στα τελη δηλαδη,του 3ου αιωνα και στην εποχη του Ιουλιανου.Αλλα οσα και οποια και αν ηταν τα κακουργηματα των ειδωλολατρων και των χριστιανων,δεν καταφερναν να προκαλεσουν οριστικη διασταση αναμεσα στους δυο κοσμους.Οπως υπαρχουν ψηλα βουνα πανω απο τα οποια ο ουρανος εξακολουθει να ειναι καθαρος ακομα και οταν απο κατω μαινεται η καταιγιδα,ετσι και οι γενναιες ψυχες των δυο στρατοπεδων και γενικα οι ανωτερες ταξεις των δυο κοινωνιων,που στεκονταν σε καποιο υψηλο επιπεο ηθικης,δεν επαψαν τις αμοιβαιες προσπαθειες για συμφιλιωση και τον αγωνα.η μια πλευρα προσπαθωντας να περισωσει ολα τα λειψανα του αρχαιου πολιτισμου και η αλλη για να τα ενισχυσει και να τα συμπληρωσει με το πνευμα της νεας θρησκειας..[….]σελ.189- Με τετοια αισθηματα οι ανωτερες ταξεις των δυο κοινωνιων συνεχιζαν να συνυπαρχουν και να συγχωνευονται λιγο λιγο μεσα σε ενα μεγαλο ρευμα.Ωστοσο οι ισχυοντες νομοι εκαναν λογο για διασπαση,ενω η αμαθεια και τα παθη των πολλων,προκαλουσαν πραγματι κατα διαστηματα βιαιες μεταξυ τους συγκρουσεις.Τη συνεχη αλληλεπιδραση των δυο κοσμων στον 5ο και στον 6ο αιωνα,καθως και τον συνδυασμο της αρχαιας παιδειας με το νεο δογμα φανερωνουν ξεκαθαρα η ζωη και τα εργα καποιων διακεκριμενων ανδρων.Οι ανδρες αυτοι μπορουν να θεωρηθουν αντιπροσωποι της κοινωνικης αναμορφωσης που υλοποιουνταν εκεινους τους χρονους.[τα υπολοιπα διαβαστε τα μονοι σας]
Εννοειται πως δεν ξεχνω τα αδικηματα που εκαναν οι ειδωλολατρες εις βαρος των χριστιανων αλλα απο οτι φαινεται εσεις οι νεοελληνες με τα μυαλα στα καγκελα ξεχασατε τα αδικηματα που έκαναν οι χριστιανοι εις βαρος των ελληνων.Κλασικη περιπτωση η οοδε και ολες οι χριστιανικες σελιδες που προπαγανδιζουν αυτο (Ανύπαρκτοι οι δήθεν διωγμοί κατά των Εθνικών μαρτυρεί η ιστορία) Εχεις καμια αλλη εξυπναδα να μας πεταξεις ΠΔλτακο ?
Ιστορια του ελληνικου εθνους τομ 9 σελ 128 επισεις ο χριστιανισμος συνεχισε να εδραιωνεται και με αλλον τροπο με την καθημερινη και σταδιακη καταπολεμηση της ειδωλολατρειας.Απο τα χρονια βεβαια του θεοδοσιου του μεγαλου και του Αρκαδιου τους ειδωλολατρες [ελληνες] τους καταδιωκαν ποικιλοτροπα μεσω των νομων που ειχαν εκδοθει εναντιον τους .Ωστοσο και οι ΜΟΝΑΧΟΙ τους κατετρεχαν ειτε οι ιδιοι ειτε δινοντας την συγκαταθεση τους για βαρβαρικες επιδρομες.Ωστοσο ειναι επισεις βεβαιο οτι την υπομονη των ειδωλολατρων ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ουτε η ευγλωττια των αρχιερεων εκεινων ουτε ο ζηλος των μοναχων.Αυτο μαρτυρουν επισημα οι διαταξεις που εκδοθηκαν επανειλημμενα εναντιον τους τα χρονια του Θεοδοσιου του μικρου Μετα τους τεσσερις νομους που ειχαν εκδοθει νωριτερα εναντιον τους ο νομος 25 του 426 διεταζε την εκ νεου καταστροφη των ναων γεγονος που βεβαιωνει οτι υπηρχαν ακομη. Ο συγχρονος Θεοδωρητος αναφερεται στον νομο του 426 και λεει οτι με διαταγη του αυτοκρατορα οι τελευταιοι ειδωλολατρικοι ναοι η καταστραφηκαν η μετατραπηκαν σε χριστιανικες εκκλησιες.σελ 194 Η Κατασταση αυτη δεν ηταν δυνατον να διαρκεσει για παντα Τα τελευταια λειψανα της αρχαιας θρησκειας εξαφανιστηκαν τον 9 αιωνα.Η ελληνικη ποιηση, η φιλοσοφια ,η φιλολογια και η ιστορια ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν επαψαν να καλλιεργουνται απο τις ταξεις των λογιων)
dedale (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Ειδίκευση Ιστορίας της Εκκλησίας ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ σελ 26 Με την επίσημη εξόντωση του παγανισμού πάντως, ο Chuvin θεωρεί ότι συνδέεται περισσότερο ο Ιουστινιανός κατά τον 6 ο αι. μ.Χ., καθώς στα χρόνια της βασιλείας του υπήρχε απώλεια της ελευθερίας συνείδησης. Κατά συνέπεια πολλοί Εθνικοί διάλεξαν είτε ένα λαθραίο τρόπο ζωής, είτε την αποχώρηση σε απομακρυσμένες ενδοχώρες Το 529 μ.Χ. ο Ιουστινιανός έθεσε σε ισχύ όλα τα διατάγματα των προκατόχων του, ενώ συγχρόνως
ίσχυσαν κι όλα τα νέα μέτρα που πήρε κατά των μη-ορθοδόξων. Η τέλεση θυσιών επέφερε πλέον βαριές ποινές, ενώ όσοι, αν και είχαν βαπτιστεί,εμμένανε στην προγονική θρησκεία τους και συλλαμβάνονταν να κάνουν
θυσίες τιμωρούνταν επίσης με θάνατο.Ωστόσο το μεγαλύτερο χτύπημα ενάντια στους ειδωλολάτρες δόθηκε ενάντια στο κυριότερο στήριγμά τους, το κλασικό εκπαιδευτικό σύστημα και τις σχολές τους.)
dedale αν νομιζεις οτι εχεις ζωντανη επαφη με τον Θεο τοτε θα πρεπει σιγουρα να ερθεις απο το Ιατρειο μου να σε δεσω.Μην το αφησεις γιατι υπαρχει κινδυνος να σε αρπαξει ο Νεοεποχιτης chaoskampf και να βρεθεις ανασκελα μεσα στον συμπαντικο καδο ανακυκλωσης.Οσον αφορα την αληθεια σου, απο τις πολλες μπουφλες που εφαγες ισοπεδωθηκε εντελως.
dedale ( Ιστορια του ελληνικου εθνους τομ 9 σελ 193 Ο Μαλαλας μιλωντας για την βασιλεια του Ιουστινιανου βεβαιωνει οτι εγινε μεγαλος διωγμος εναντιων των ελληνων και οτι ο ιδιος ο βασιλιας απαγορευσε στους ελληνιζοντες να πολιτευονται και οτι αφου συγκεντρωθηκαν οι ειδωλολατρες (ελληνες) οδηγηθηκαν με πομπη στους βωμους τα βιβλια τους καθως και οι εικονες των μισητων Θεων και αγαλματα καηκαν.Στον Θεοφανη διαβαζουμε οτι ο Ιουλιανος παρασυρθηκε αναιδως προς τον ελληνισμο Ο ιδιος ονομαζει των διωγμο κατα των ειδωλολατρων ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ)
dedale χριστιανικα ανεκδοτα (Ανύπαρκτοι οι δήθεν διωγμοί κατά των Εθνικών μαρτυρεί η ιστορία) χαχαχαχαχαχα Ολη μερα ξυνεσαι αλλα μια ειναι η θεραπεια για την καταπολεμηση της λεπρας σου.Επιβολη του αρχαιου ελληνικου πνευματος δια της μεθοδου greek way και τα μυαλα σου στα καγκελα. Δεν εχω παρα να σουταρω με αστραπιαια ταχυτητα την μπαλα της αληθειας και να βρει στοχο το κεφαλι του ΠΔ καταληγοντας στα διχτυα του χριστιανισμου ξεσκιζωντας τα ,και finito la musica passato la fiesta. Μεγαλοσαυρος vs χριστιανισμος 89-0 by Singular Logic χαχαχαχα
dedale η ορθοδοξια ειναι ο μοναδικος δρομος για να βρει ο ανθρωπος τον Χριστο, το Ισλαμ ειναι ο μοναδικος δρομος για να βρει ο ανθρωπος τον Αλλαχ, και το ιατρειο μου ειναι ο μοναδικος δρομος για να βρεις μυαλα.Επισης λογω του ανταγωνισμου με τους παπαδες οι οποιοι εχουν κλεψει την πελατεια μου προσφερω και χημικο εξορκισμο σε ανετη κλιματιζομενη αιθουσα με αιθεριες υπαρξεις [πιπινια].Ελα να βγαλω τον διαολο που εχεις μεσα σου πριν σου πεταξω ολες τις εγκυκλοπαιδειες και θαφτεις κατω απο αυτες.
Μπορεί κανείς να μην γνώριζε τον ακριβή χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού, πουθενά όμως δεν αναφέρεται, ότι θα καθυστερούσε επί χιλιετίες. Σύμφωνα με αυτά -που κατ’ επανάληψη αναφέρονται στην Καινή Διαθήκη- την επιστροφή του Ιησού θα έπρεπε να την αναμένουν οι άνθρωποι σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την εποχή του. Ας δούμε τι λέει σε αρκετά σημεία ο ίδιος ο Ιησούς: «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθ. ιστ΄28, Μάρκ. θ΄1 και Λουκ. θ΄27). «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» (Ματθ. κδ΄34).«Σας βεβαιώνω, πως όλα αυτά θα γίνουν, όσο ακόμη ζουν οι άνθρωποι αυτής της γενιάς» (Μάρκ. ιγ΄30, Λουκ. κα΄32 και Ματθ. κγ΄36). Το θέμα αυτό τα πρώτα χριστιανικά χρόνια δημιούργησε μεγάλο θεολογικό κενό. Τα λόγια του ίδιου του Ιησού είχαν αποδειχθεί ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε. Συνήλθε λοιπόν η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος το 325 μ.Χ. στη Νίκαια και στην προσπάθειά της να διορθώσει την κατάσταση συνέταξε το «Σύμβολον της Πίστεως», στο οποίο αναφέρεται, ότι ο Ιησούς θα επανέλθει κάποτε, σε απροσδιόριστο όμως χρόνο στο μέλλον («πάλιν ερχόμενος μετά δόξης»).
Καμιά θρησκευτική κίνηση δε δημιουργήθηκε άπαξ και διατηρήθηκε χωρίς να εξελιχθεί αναμιγνύοντας συγκρητικά στοιχεία από άλλες θρησκευτικές κινήσεις του παρελθόντος. Κατά τη διάρκεια του σουμερικού, στη συνέχεια βαβυλωνικού, πολιτισμού, αναπτύχθηκαν διάφοροι μύθοι οι οποίοι είχαν σημαντική επίδραση στις μυθολογίες, στις θρησκευτικές αντιλήψεις, στα έθιμα άλλων λαών και δη των αρχαίων εβραίων έως και των σύγχρονων χριστιανών. Ακαδημία Επιστημών της ΕΣΣΔ, Παγκόσμια Ιστορία, εκδόσεις «Μέλισσα» και «Μόρφωση» 1965, τόμος Ι, σελίδα 355. «Το κείμενο [των Παθών του Μαρδούκ] μας περιγράφει κυριολεκτικώς έναν παθόντα και ταφέντα και αναστάντα Μαρδούκ, όστις εθριάμβευσε του Αδου και του θανάτου».Σουμερικός και Βαβυλωνικός Πολιτισμός» Πανεπιστημιακαί Παραδόσεις 1949, σελίδα 82 «Ο Μαρδούκ κρατείται αιχμάλωτος στα Δύο Ορη, όπερ σημαίνει το υποχθόνιο δικαστήριο. Εκεί υποβάλλεται σε ανάκριση. Επειτα θανατώνεται και άγεται στο όρος. Μαζί με αυτόν θανατώνεται και ένας κακούργος. Τα ιμάτια του Μαρδούκ απάγονται. Στο όρος στο οποίο βρίσκεται ο θεός φυλάγεται από στρατιώτες και είναι σκότος. Εκεί κατέρχεται η σύζυγός του [η “δέσποινα της Βαβυλωνίας”] και τον αναζητεί μέχρι της θύρας του τάφου. Τέλος όμως ο θεός ανίσταται εκ του όρους και επανέρχεται εις την ζωή.»
Xριστιανικές έννοιες μιας διχοτόμησης ψυχής-σώματος, αρχαίας ελληνικής προέλευσης, εισήχθησαν νωρίς στη χριστιανική θεολογία από τον Γρηγόριο Νύσσης και τον Αυγουστίνο με ένα εντελώς διαφορετικό όμως περιεχόμενο, ο οποίος «ακολουθών την τριμερή διαίρεσιν της ψυχής, κατά τον Πλάτωνα…ισχυρίσθη ότι ο Λόγος προσέλαβε σώμα χωρίς λογικήν ψυχήν» https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A8%CF%85%CF%87%CE%AE ]
Όταν οι Εβδομήκοντα μετέφρασαν τις Εβραϊκές Γραφές, χρησιμοποίησαν συστηματικά τον όρο «ψυχή» για να αποδώσουν τη λέξη «νέφες» (נפש). «Νέφες» στην κυριολεξία σημαίνει το «ον που αναπνέει», και γι’ αυτό συνήθως δηλώνει είτε ένα ζώο είτε τον ίδιο τον άνθρωπο [The Complete Word Study Old Testament, AMG Publishers, 1998, λήμμα Νέφες] Κατά την ελληνιστική περίοδο, ωστόσο, εμφανίζεται η διχοτόμηση του ανθρώπου σε άυλη ψυχή και υλικό σώμα, γεγονός που οφείλεται στην επίδραση του ελληνισμού, και ιδιαίτερα του πλατωνισμού.Xριστιανικές έννοιες μιας διχοτόμησης ψυχής-σώματος, αρχαίας ελληνικής προέλευσης, εισήχθησαν νωρίς στη χριστιανική θεολογία από τον Γρηγόριο Νύσσης και τον Αυγουστίνο με ένα εντελώς διαφορετικό όμως περιεχόμενο, ο οποίος «ακολουθών την τριμερή διαίρεσιν της ψυχής, κατά τον Πλάτωνα…ισχυρίσθη ότι ο Λόγος προσέλαβε σώμα χωρίς λογικήν ψυχήν.
Για τη ζωή του Ιησού δεν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες, εκτός των Ευαγγελίων, τα οποία όμως, όπως όλα τα ιερά βιβλία των θρησκειών, δεν θεωρούνται έγκυρα ιστορικά συγγράμματα. Αλλά ακόμα και ανώτεροι εκκλησιαστικοί παράγοντες υποβαθμίζουν τη σημασία των Ευαγγελίων, αναφέροντας ότι: «Πηγή της πίστεώς μας δεν είναι τα Ευαγγέλια… αλλά η αποκαλυπτική αλήθεια… όπως καθορίστηκε και οριοθετήθηκε από τις Οικουμενικές Συνόδους» (μητροπολίτης Ναυπακτίας Ιερόθεος, Αυτό σημαίνει ότι τίποτα σταθερό (γραπτό) δεν υπάρχει, παρά τις συνεχείς αναφορές σε λόγια που είπαν ο Ιησούς, ο Παύλος, ο Πέτρος κλπ. Για κάθε εποχή ισχύει λοιπόν αυτό που επιβάλλει η συγκυρία και εξυπηρετεί τον εκκλησιαστικό μηχανισμό. Έτσι, «η χριστιανική πίστη προσαρμόζεται στις συνθήκες και στα αιτήματα κάθε τόπου και κάθε εποχής» (προμετωπίδα θεολογικής Σχολής Πανεπ. Αθήνας)
Η αγία γραφή ιστορικά είναι ένα εντελώς άχρηστο κείμενο, μιας και είναι εντελώς άγνωστα τα δεδομένα του κάθε κειμένου και της ιστορίας του. Ποιος το έγραψε, πότε, που, γιατί, ποια πορεία ακολούθησε το κάθε κείμενο, τι επεμβάσεις έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της ζωής του μέχρι να γίνει κομμάτι του συνόλου «αγία γραφή». Ακόμα και οι υποτιθέμενοι συγγραφείς είναι άγνωστοι πέρα από ελάχιστες και αμφισβητούμενες χριστιανικές πηγές.Η αξιοπιστία μιας πηγής δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο κοντά στο γεγονός έγινε η καταγραφή αλλά κυρίως από το ποιος την κατέγραψε, αν ήταν ο μόνος που την κατέγραψε, τι στοιχεία δίνει κλπ. Από τη στιγμή που έχουμε εντελώς ατεκμηρίωτη θαυματολογία, γεγονότα που μόνο οπαδοί της ίδιας θρησκείας καταγράφουν το μοναδικό συμπέρασμα είναι ότι είναι παραμύθια της χαλιμάς.
Καποτε ηταν ενας Θεος [Μαρντουκ] τον οποιον σταυρωσαν αναμεσα σε δυο ληστες τα ρουχα του κλαπηκαν,ο ουρανος σκοτεινιασε,και αλλα τετοια,και μετα αναστηθηκε.Αυτος ο μυθος πραγματικα συγκλονισε τον Ιησου Χριστο και ετσι αποφασισε να ερθει να σταυρωθει και αυτος αλλαζοντας μονο καποιες λεπτομερειες ετσι για να προσθεσει και αυτος κατιτις στον Μυθο.Τι Θεος θα ηταν αλλωστε αν δεν μπορουσε να κανει ουτε αυτο ? Απο τοτε ο Μυθος απεκτησε οπαδους τους λεγομενους χριστιανους -οπα συγνωμη παραμυθαδες ηθελα να πω οι οποιοι παραγουν τις αλκοολικες φαντασιωσεις του μυθου Χριστου μεχρι και σημερα μεθωντας με τα παραμυθια τους χαχαχαχαχα Που πατε ρε μεθυσμενοι ξυπολυτοι στα αγκαθια ?
ΑΣΧΕΤΕ ‘ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ’ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΩ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ – ΘΑΥΜΑΤΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! ΤΙ ΛΥΣΣΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!
Η βλακεία, όταν συνοδεύεται και με μια ελάχιστη δόση θρησκοληψίας δεν είναι καθόλου δύσκολο να οδηγήσει στην αυθυποβολή, καθώς ο θρήσκος έχει ανάγκη να πιστέψει, ακόμη και σε πράγματα, με τα οποία θα γελούσε κι ένα μικρό παιδί.
Αυτή η ελαφρότητα που έχεις στο κεφάλι σου είναι μεγάλο βάρος για την κοινωνία.Για εσας τους χαμενους στην μεταφραση ο Ράσελ Μπ ειπε (Γνωρίζοντας την ανοησία της πλειοψηφίας, με σιγουριά μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η ευρέως διαδεδομένη άποψη, μάλλον θα είναι ανόητη, παρά συνετή.)
[ Και αν και με τούτα δεν με υπακούσετε θα φάτε τις σάρκες των γιων σας, και τις σάρκες των θυγατέρων σας ] Οταν αυτος ο Θεος θυμωνει την πληρωνουν παντα αθωοι ανθρωποι και παιδια.Και στο τελος οταν ξαναρθει θα αιματοκυλησει ολη την ανθρωποτητα καταστρεφοντας τα παντα στο περασμα του,και οι μονοι που θα την γλυτωσουν θα ειναι ? Κατα τους ορθοδοξους οι Ορθοδοξοι -κατα τους καθολικους οι καθολικοι και ουτω καθεξης. Aλληλουια my friends
Ο Θεος ΓΙΑΧΒΕ -ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ με τα διαστροφικα δολοφονικα ενστικτα.[ΕΞΟΔΟΣ 32-27..Καὶ εἶπε πρὸς αὐτούς, Οὕτω λέγει Κύριος ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ· Ἄς βάλῃ ἕκαστος τὴν ῥομφαίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὑτοῦ· καὶ διέλθετε καὶ ἐξέλθετε ἀπὸ πύλης εἰς πύλην διὰ τοῦ στρατοπέδου, καὶ ἄς θανατώσῃ ἕκαστος τὸν ἀδελφὸν αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν φίλον αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν πλησίον αὑτοῦ.28 Καὶ ἔκαμον οἱ υἱοὶ τοῦ Λευΐ κατὰ τὸν λόγον τοῦ Μωϋσέως· καὶ ἔπεσαν ἐκ τοῦ λαοῦ ἐκείνην τὴν ἡμέραν περίπου τρεῖς χιλιάδες ἄνδρες. ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …Αλλη περιπτωση …Για ενα σφαλμα που εκανε ο Δαβιδ ο Θεος σκοτωσε 70000 απο τον λαο του ..Οταν ο Δαβιδ ειπε στον Θεο ΤΙ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ? εμενα επρεπε να θανατωσεις τοτε εκεινος του εδωσε οδηγιες πως να φτιαξει ενα θυσιαστηριο για να αρχισει τις θυσιες μεχρι να του φυγει ο θυμος.Β ΣΑΜΟΥΗΛ 24.10-25
ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΙΑ…Α σαμουηλ 15.3 [ὕπαγε τώρα καὶ πάταξον τὸν Ἀμαλήκ, καὶ ἐξολόθρευσον πᾶν ὅ, τι ἔχει καὶ μή φεισθῇς αὐτούς· ἀλλὰ θανάτωσον καὶ ἄνδρα καὶ γυναῖκα καὶ παιδίον καὶ θηλάζον καὶ βοῦν καὶ πρόβατον καὶ κάμηλον καὶ ὄνον.]Σαν να λεμε τωρα οτι ο Χριστος διαταζει τους ορθοδοξους να σφαξουν τα βρεφη των απιστων 12θειστων που θηλαζουν.
Αγαπητοι μου φιλοι αν ο Χριστος η αλλιως Γιαχβε σας διαταξει να σφαξετε τους απιστους 12θειστες και τα παιδια τους.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ? ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ?
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…???
ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ…
ΠΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ.
ΤΡΑΒΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ.
Η ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ…
Κυριοι ουτε επιχειρηματα εχετε αλλα ουτε και μυαλο.Για αυτον τον λογο κατοικειτε στον πατο της πυραμιδας και τρεφεστε απο τα σκουπιδια της εξουσιας.Μαζευτείτε ολοι μαζι ζουμπηξτε οσο μπορειτε το μυαλο σας μηπως και μου βαλετε τα γυαλια.Αλλα που; 45 γιαννηδες ενος κοκκορου γνωση.
Σταζετε ολοι σας ιδρωτα και χολη καθως το πνευματικο μου μαστιγιο δουλευει πανω σας ημερα και νυχτα διαταρασοντας τον πνευματικο σας υπνο και προσφεροντας σε ολους τους αναγνωστες αφθονο γελιο.Και οπως λεει και η Αγια Γραφη (Η ανοησία είναι συνδεδεμένη μετά της καρδίας του παιδίου· η ράβδος της παιδείας θέλει αποχωρίσει αυτήν απ’ αυτού. Παρ 22.15) Μου μπηκαν ιδεες τωρα να αντικαταστησω το μαστιγιο με ραβδο χαχαχα
Ειστε προσκυνημενα προβατα του Γιαχβε και μολις ξεφυγετε απο τα προκαθορισμενα ορια που σας εχουν επιβαλει αισθανεστε ακαθαρτοι και τρεχετε να εξομολογηθειτε για να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σας. Ειστε ακαθαρτα ζωα οπως ακριβως αποκαλυφθηκε στον Απ Πετρο. Ενα σεντονι γεματο ακαθαρτα ζωα και αν ειστε καλα παιδακια θα μεταμορφωθειτε σε προβατακια του καλου [λεμε τωρα] Θεου Γιαχβε Χριστου της Αγια Γραφης του Μυθου και των αλκοολικων φαντασιωσεων καθε τυχαρπαστου.
Η Π Δ εχει διδακτικο χαρακτηρα. Ειναι απο τα λιγα παραμυθια που μας διδασκουν οτι ο Θεος ειναι ζηλόφθων βαζοντας μαλιστα τον εαυτο του σε συγκριση με τους ψευτοθεους και τις στηλες των αγαλματων τους κραζοντας δυνατα οτι μονο εγω ειμαι ο αληθινος Θεος και κανεις αλλος πλην εμου.Πανω στην τσαντιλα του οδηγησε την σουπερ πολεμικη του μηχανη τον λαο Ισραηλ εναντιων των ανθρωπινων βασιλειων και των Θεων τους κατασπαραζωντας τους ολους απο μικρα παιδια, βρεφη που θηλαζουν,μεχρι και ζωα.Απο την λυσσα του δεν γλιτωσαν ουτε και τα δεντρα και μαλιστα μετα απο καθε σφαγη η σουπερ πολεμικη μηχανη οι ισραηλιτες μοιραζαν τα λαφυρα και ενα μεγαλο μερος αυτων το προσφεραν στον φιλαργυρο Γιαχβε γιατι τους εκραζε διαρκως λεγοντας τους οτι ολο το χρυσαφι ειναι δικο μου. Σε μια αλλη σφαγη οι ισραηλίτες εφεραν πισω στο στρατοπεδο καμια τριανταρια χιλιαδες γυναικοπαιδα αιχμαλώτους και μολις το ειδε αυτο ο Μωυσης εδωσε εντολη μεσω του Γιαχβε να σφαξουν εξω απο το στρατόπεδο τα αγορια και τις γυναικες και να κρατησουν τα παρθενα κοριτσακια για αυτους. Εεε δεν θα μπορουσε να παει χαμενος ενας τετοιος θησαυρος. Και μαλιστα ολα αυτα ειναι ιστορικο τεκμηριο και κανεις δεν πρεπει να αμφιβάλλει για το οτι ολα εγιναν οπως μας τα περιγραφει η εβραικη παραδοση την στιγμη που οι εβραιοι δεν καταφεραν να δημιουργησουν πολιτισμο κλεβοντας μαλιστα στοιχεια απο τις κοσμογονιες των αλλων λαων διοτι το μυαλο τους ηταν στειρο.Οντας με ενα αισθημα κατωτεροτητας εναντι των μεγαλων πολιτισμων οπως η Αιγυπτος οδηγηθηκαν σε αυτη και ο Θεος τους ο γιαχβε τιμωρησε τους Αιγυπτιους με πληγες οι οποιες αντιστοιχουσαν και σε ενα πληγμα των Ψευτοθεων τους κατατροπώνοντας τους και αφηνοντας τους σκυλοπνιγμενους μαζι με τα αρματα τους τα αλογα τους και την κακια τους μοιρα που τα εβαλαν με την πολεμικη μηχανη του Γιαχβε χαχαχαχα Και να μην ξεχναμε βεβαια οτι αυτο ειναι καραιστορικα αποδεδειγμενο χαχαχα Μαλιστα πολλοι πιστευουν οτι μονο ο Διας εριχνε κεραυνους ξεχνωντας οτι ο Γιαχβε κατακεραυνωσε τα ποιμνια των Αιγυπτιων.Εδω σου λεει δεν μπορει να ριχνει κεραυνους μονο ο Διας τι κανουμε εμεις εδω μπρικια κολλαμε. Αλλα το πιο διδακτικο απο ολα ειναι οταν ο Δαβιδ εκανε το λαθος και καταμετρησε τον λαο. Τοτε ο Θεος σκοτωσε 70 χιλιαδες απο τον λαο και οταν ο Δαβιδ του ειπε γιατι σκοτωσες αυτα τα αθωα προβατα τοτε εκεινος του εδωσε εντολη να φτιαξει ενα θησιαστηριο οπου εκει πανω θυσιαστηκαν 800 ζωα μεχρι να του φυγει ο Θυμος. Σε μια αλλη περιπτωση οι Λευιτες εσφαλαν ενωπιον του Γιαχβε και τοτε αυτος τους εβαλε να σφαξουν με τα σπαθια τους τους φιλους τους και τα αδελφια τους.Εκεινη την μερα σφαχτηκαν μεταξυ τους και πεθαναν 3000 απο δαυτους.Μα καλα και αυτοι δεν μπορουσαν να παρουν τα αδερφια τους και τους φιλους τους και να φυγουν απο τον ισραηλ? Εσεις τι λετε μπορουσαν ? χαχαχα Σε μια αλλη περιπτωση ο ιεφθαε θυσιασε την κορη του και την κλαιγανε καθε χρονο οι φιλες της.Τι μας διδασκει η Π Δ ? Οτι οι Θεοι των ελληνων ηταν Αγιοι μπροστα στον Γιαχβε που αιματοκυλησε ολη την ανθρωποτητα (συμφωνα με τις αλκοολικες φαντασιωσεις των εβραιων) για να μας αποδειξει οτι αυτος ειναι ο Θεος και κανεις αλλος.
Εβραιμαστουριδες μου Αλληλουια ,ελατε ολοι να μαστουρωσουμε στο Ματριξ του Γιαχβε και να σφαξουμε τους απιστους 12 θειστες στο γονατο με εντολη του Γιαχβε Ιησου στην μεγαλη μερα του Αρμαγεδώνος. Αμην Αλληλουια…
Ο χριστος οταν ερθει στην 2 παρουσια του [λεμε τωρα] φωτιες θα πεφτουν απο τον ουρανο πυκνοι καπνοι παντου και απο το στομα του θα βγει ενα σπαθι με το οποιο θα αιματοκυλησει τους απιστους 12θειστες και λοιπους πλανεμενους και το αιμα τους θα γεμισει την γη και αφου φυλακισει τις ψυχες τους στην κολαση εκει θα ειναι ο κλαυθμος και ο τρυγμος των οδοντων καθως θα ψηνονται εις τον αιωνα των αιωνων Αμην. χαχαχαχα
Διαβάζοντας την ιστορία του χριστιανισμού, μπορείτε να αφουγκρασθείτε τις κραυγές αγωνίας, τον ανείπωτο πόνο ψυχής των απανταχού της γης θυμάτων του, που μάταια εξάντλησαν κάθε όριο καρτερικότητας και υπομονής, βλέποντας τις χριστιανο-δαιμονολογίες να χορεύουν υποκριτικά τον ψευδο-ιαματικό χορό τους, πάνω στις ανοιχτές σωματικές και πνευματικές πληγές τους; Πόσος πόνος! Πόση σπατάλη αθωότητας;! Πόσες χαμένες ευκαιρίες αναζητήσεων;! Πόσα ασύστολα ψέματα;! Πόση δεισιδαιμονία
Ματθαιος 7.6 [μὴν ρίχνετε ἐμπρὸς εἰς τοὺς χοίρους τὰ μαργαριτάρια σας,] Δυστυχως για εσας τα μαργαριταρια του χριστου εχασαν το φως τους. 2000 χρονια μετα, ξεθωριασαν οπως και οι υποσχεσεις του. Οι νεες γενιες απέρριψαν το ψευτικο φως τους, διοτι ο θησαυρος τους δεν ειναι ενα ανθρωπινο Δογμα αλλα ειναι η Γνωση της αληθειας , η οποια διελυσε την αγνοια της δεισιδαιμονιας και την σκορπισε στους τεσσερις ανεμους της γης.
Οι ουσιες και τα οινοπνευματα του Γιαχβε καυτηριασαν τα εγκεφαλικα σας κυτταρα αφηνοντας την πορτα της ψυχης σας ξεκλειδωτη.Ειστε οι μαριονετες του Γιαχβε.