Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης  

Η Ελλάς 2.0 είναι κράτος – μέλος της ΕΣΣΔ 2.0, ήτοι της Ευρώπης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών 2.0, που είναι πιο γνωστή ως Ευρωπαϊκή Ένωση. Από τις 23 Σεπτεμβρίου και μετά, η Ελλάς είναι μέλος και του ΟΗΕ 2.0, καθότι και ο ΟΗΕ μεταρρυθμίσθηκε σε ΟΗΕ 2.0 (UN 2.0) μετά την συνεδρίαση που έγινε στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην νέα πόρνη Βαβυλώνα, δηλαδή στην Νέα Υόρκη. Στην Νέα Υόρκη, αποφάσισαν και διέταξαν οι εκεί συσσωρευμένοι ηγέτες και ηγετίσκοι, την άμεση εφαρμογή, με επιταχυνόμενες μάλιστα διαδικασίες, των συμφωνηθέντων και υπογραφέντων στο νέο «Σύμφωνο για το Μέλλον». Ως ΟΗΕ 2.0 παρουσιάσθηκε από τα Διεθνή ΜΜΕ ο ΟΗΕ, μετά την υπογραφή του Συμφώνου, καθόσον έχουμε την δημιουργία ενός νέου διεθνούς οργανισμού που διατήρησε το παλαιό όνομα. 

Το εν λόγω Σύμφωνο δεν προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, ως θα έπρεπε λόγω της σπουδαιότητάς του, καθόσον μ’ αυτό θεσπίσθηκαν οι διαδικασίες μετάβασης ταχύτατα, δεσμευτικά έως το 2030, στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Βιάζονται. Πιέζονται. Tο «Σύμφωνο για το Μέλλον» μας αφορά όλους διότι έχουν σκοπό να τ’ αλλάξουν όλα παντού, και ευελπιστούν ότι θα παραμείνει σε ισχύ για αιώνες, καθόσον αναφέρεται ότι θα ισχύει και για τις μελλοντικές γενεές! Επομένως υπολογίζουν ότι ήρθε η ώρα του βασιλιά τους, του Αντίχριστου, έως το 2030. 

Το κείμενο είναι 56 σελίδων, μαζί με τα δύο Παραρτήματα. Χαρακτηριστικό του κειμένου είναι ότι κάποιες βασικές λέξεις τους εμφανίζονται πολλάκις. Η λέξη “increase” (αυξάνω) και τα παράγωγά της, αναγράφεται 134 φορές! Η λέξη “accelerate” (επιταχύνω) 49 φορές. Η λέξη “ensure” (εξασφαλίζω) 84 φορές. Η λέξη “strengthen” (δυναμώνω, ενίσχυση) 93 φορές, και η λέξη “reform” (μεταρρύθμιση) 27 φορές. Δηλαδή, 5 χαρακτηριστικές λέξεις εμφανίζονται στο Σύμφωνο, μαζί με τα παράγωγά τους, 387 φορές. Το Σύμφωνο δηλαδή είναι άκρως, κατά κάποιο τρόπο, αντιδημοκρατικό, αν και έγινε για το καλό μας! Ο ΟΗΕ 2.0 δεν το χαρακτηρίζει τυχαία ΕΠΕΙΓΟΝ και μάλιστα μας ενημερώνει ότι έχουν ήδη τις λύσεις για τα προβλήματα που θα λύσουν! Στημένες δουλείες δηλαδή. 

Στο «Σύμφωνο για το Μέλλον της ανθρωπότητος, του πλανήτη και του Διαστήματος» όπως θα έπρεπε να είναι ο πλήρης τίτλος του αναλόγως με τα περιεχόμενά του, αντιτάχθηκε η Ρωσία και το Ιράν (Μόνο έξι χώρες υποστήριξαν τη Ρωσία. Ιράν, Λευκορωσία, Βόρεια Κορέα, Νικαράγουα, Σουδάν και Συρία. 15 χώρες απείχαν. Η Ρωσία μάλιστα προσπάθησε να το αλλάξει, αλλά όχι να το ματαιώσει) διότι αν και είναι μεγαλόπνοο, δεν αναφέρονται ΠΟΥΘΕΝΑ οι τρόποι με τους οποίους θα υλοποιηθεί και εκεί ακριβώς είναι η παγίδα. Ορθότατα έπραξε το Ιράν διότι έχει προφανώς πατριωτική Κυβέρνηση. Αναφέρονται στο Σύμφωνο οι τερματισμοί των πολέμων την στιγμή που όλοι προσμένουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, εν μέσω πολέμων Ρωσίας και Ουκρανίας, Δύσεως και Ισραήλ με τους όλους τους γύρω του και τον εμφύλιο στο Σουδάν για τον οποίον ουδείς ομιλεί. 

Το 56σέλιδο κείμενο περιλαμβάνει την δέσμευση ότι στον πλανήτη θα επιτευχθούν οι στόχοι της Βιώσιμης Ανάπτυξης και οι δεσμεύσεις της Συμφωνίας του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή που οι σωτήρες μας δημιούργησαν στον πλανήτη. Περιλαμβάνει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα όλων των φύλων, κλπ, αλλά δεν αναφέρει για τα δικαιώματα των παιδιών! 

Τα δύο Παραρτήματα του Συμφώνου έχουν τίτλο Global Digital Impact, που ασχολούνται με τη ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και τη Διακήρυξη για τις Μελλοντικές Γενεές. Το Σύμφωνο δεν διευκρινίζει αν θα γίνει ο κόσμος καλύτερος! Για να γίνουν όλα όσα λέει όμως θα πρέπει να επικρατήσει τυραννία και πίεση στους ανθρώπους σε όλους τους τομείς. Δηλαδή, σκλαβιά, πείνα, πόλεμοι, φτώχεια, συγκρούσεις, κλπ. Ολ’ αυτά θα επιτρέπονται με το Σύμφωνο διότι έχει ως στόχο το μελλοντικό καλό μας.

Υπόσχεται ο ΟΗΕ 2.0 αφοπλισμό, ανανέωση εμπιστοσύνης στους παγκόσμιους θεσμούς – Παγκόσμια Κυβέρνηση «μυρίζει» αυτό – προστασία ανθρώπινων δικαιωμάτων, καταπολέμηση ρατσισμού και ξενοφοβίας. Υπόσχεται αποκατάσταση της αδικίας στην Αφρική και καλύτερη εκπροσώπηση της Ασίας, Ειρηνικού, Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής. Υπόσχεται μεταρρύθμιση του παγκοσμίου χρηματοπιστωτικού συστήματος, υπόσχεται περισσότερη εξερεύνηση του διαστήματος (ποιους φοβούνται από ‘κει;), υπόσχεται αφοπλισμό, υπόσχεται συμμετοχή των νέων στην λήψη αποφάσεων σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, υπόσχεται διπλασιασμό των προσπαθειών για ειρήνη και αντιμετώπιση των βαθυτέρων αιτιών των συγκρούσεων, υπόσχεται προστασία των αμάχων (όπως στην Γάζα;). Οι υποσχέσεις τους πιο εύκολα μπορούν να υλοποιηθούν όταν μηδενίσουν τα πάντα. Άσκηση ήταν ο Κόβιντ. Και έχουν σκοπό να το κάνουν διότι απέτυχαν στην εφαρμογή των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης μέσω της οποίας θα επεμβαίνουν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. 

Αυτά σε γενικές γραμμές. Μια άκρως περιληπτική αναφορά, λόγω χώρου, στο σύνολο του Συμφώνου του Μέλλοντος είναι επιτακτική και άκρως ενδιαφέρουσα.

Στην εισαγωγή γράφουν περίπου τα εξής συγκινητικά κατά παράγραφο. 1. Εμείς, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, που εκπροσωπούμε τους λαούς του κόσμου, έχουμε συγκεντρωθεί στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ για να προστατεύσουμε τις ανάγκες και τα συμφέροντα των παρουσών και μελλοντικών γενεών. 2. Βρισκόμαστε σε μια εποχή βαθιάς παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την άνοδο καταστροφικών και υπαρξιακών κινδύνων που πολλοί προκαλούνται από τις επιλογές μας. Σύντροφοι ανθρώπινα όντα υπομένουν τρομερά βάσανα. Αν δεν αλλάξουμε πορεία, κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε σε ένα μέλλον επίμονης κρίσης και κατάρρευσης. 6. Αναγνωρίζουμε ότι το πολυμερές σύστημα και οι θεσμοί του, με τον ΟΗΕ και τον Χάρτη στο επίκεντρο, πρέπει να ενισχυθεί για να συμβαδίσει με τον μεταβαλλόμενο κόσμο. 9. Επιβεβαιώνουμε επίσης ότι οι τρεις πυλώνες του ΟΗΕ είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η ειρήνη και η ασφάλεια με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλα είναι εξίσου σημαντικά και αλληλοενισχυόμενα. Δεν μπορούμε να έχουμε ένα χωρίς το άλλο. 12. Να τηρήσουμε τη θεμελιώδη υπόσχεση μας ότι θα προστατεύσουμε τις επόμενες γενιές από την μάστιγα του πολέμου, πρέπει να τηρούμε το διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένου του Χάρτη του ΟΗΕ, και να γίνεται πλήρη χρήση όλων των μέσων και μηχανισμών που ορίζονται στον Χάρτη του ΟΗΕ, εντείνοντας τη χρήση της διπλωματίας, δεσμευόμενοι να επιλύσουμε τις διαφορές μας ειρηνικά, αποχή από την απειλή ή τη χρήση βίας ή επιθετικών ενεργειών, με σεβασμό ο ένας την κυριαρχία του άλλου, … καθώς και την ενίσχυση της λογοδοσίας και να τερματισθεί η ατιμωρησία. 17. Θα προωθήσουμε την υλοποίηση αυτών των ενεργειών μέσω σχετικών, εξουσιοδοτημένων διακυβερνητικών διαδικασιών, όπου υπάρχουν. 

Στο τελευταίο, στο 17, φαίνεται ολοκάθαρα ότι θα παρακάμπτονται οι Κυβερνήσεις που ψηφίζονται, και θα παίρνονται αποφάσεις απ’ αυτούς που δεν ψηφίζονται, αλλά δεν μας λένε ποιος είναι υπεύθυνος για τον διορισμό τους. Ο ΟΗΕ 2.0 μετατρέπεται και επισήμως σε Παγκόσμια Κυβέρνηση με την συγκατάθεση των πολιτικών που ύπουλα υποβαθμίζονται έως λήθης, δηλαδή μέχρι την δραπέτευσή τους από τις θέσεις που «διορίσθηκαν δι’ εκλογών». 

Ας δούμε παρακάτω, κατά Ενότητα, κι άλλα «ενδιαφέροντα και ωραία.

Ενότητα: Ι. Έχει τίτλο: «Βιώσιμη ανάπτυξη και χρηματοδότηση για την ανάπτυξη». Στα Τμήματα 1 – 12 (Action 1 – 12) μας υπόσχεται OHE 2.0 ότι θα κάνει τολμηρές, φιλόδοξες, επιταχυνόμενες, δίκαιες και μεταμορφωτικές ενέργειες για την υλοποίηση της Ατζέντα 2030, και για την επίτευξη της Βιώσιμης Ανάπτυξης με σκοπό την παγκόσμια ευημερία. Μας υπόσχονται οι ΟΗΕτζήδες ότι θα τερματίσουν την πείνα και θα εξαλείψουν την επισιτιστική ανασφάλεια και κάθε μορφή υποσιτισμού. Υπόσχονται ότι θα επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό για να τερματίσουν την φτώχεια και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη και την κοινωνική συνοχή. Θα δημιουργήσουν νέους θεσμούς αποτελεσματικούς, υπεύθυνους χωρίς αποκλεισμούς ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα που θα υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Μας λένε επίσης ότι θα επιτύχουν την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση όλων των γυναικών και κοριτσιών ως καθοριστική συμβολή στην πρόοδο και την υλοποίηση των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ισχυρίζονται ότι θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν, να προστατεύσουν και να διατηρήσουν την βιώσιμη χρήση του περιβάλλοντος. (Γι αυτό γεμίζουν τις χώρες με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά πάρκα;. προφανώς μας «δουλεύουν»). Στο Τμήμα 11, φαίνεται καθαρά ότι θα επεμβαίνουν σε κάθε πτυχή της ζωής μας, μας λένε ότι θα προσπαθήσουν να προωθήσουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό ως αναπόσπαστα στοιχεία της αειφόρου ανάπτυξης. Στο Τμήμα 12 ξαναγράφουν ότι θα ενισχύσουν τις συλλογικές προσπάθειες για την πλήρη εφαρμογή της Ατζέντα 2030 για βιώσιμη ανάπτυξη. 

Πάμε στην ενότητα ΙΙ, με τίτλο «Διεθνή Ειρήνη και Ασφάλεια». Στα Τμήματα 13 – 26 μας ενημερώνουν ότι αποφάσισαν ότι θα διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους στον ΟΗΕ για να οικοδομήσουν σταθερή ειρήνη, δίκαιες κοινωνίες και θα αντιμετωπίσουν τις βαθύτερες αιτίες των συγκρούσεων. Θα προστατεύουν τους αμάχους σε όλες τις ένοπλες συγκρούσεις. Θα διασφαλίσουν την υποστήριξη ανθρώπων που επηρεάζονται από ανθρωπιστικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Θα οικοδομήσουν την ειρήνη παγκοσμίως. Θα επιταχύνουν τις διαδικασίες για να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους για τις γυναίκες την ειρήνη και την ασφάλεια. Θα επιδιώξουν να τελειώσουν με την τρομοκρατία. Θα προωθήσουν ένα κόσμο χωρίς πυρηνικά. Θα τηρήσουν τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις τους για τον αφοπλισμό. 

Δεν αναφέρουν πως θ’ αφοπλίσουν την Ρωσία, το Ιράν, το Ισραήλ, την Βόρειο Κορέα καθώς και άλλες δημοκρατικές χώρες.

Η ενότητα ΙΙΙ τώρα με τίτλο «Επιστήμη, τεχνολογία και καινοτομία και ψηφιακή συνεργασία». Τμήματα 28 – 33. Μας ενημερώνουν ότι θ’ αδράξουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζουν η επιστήμη, η τεχνολογία και η καινοτομία για το καλό των ανθρώπων και του πλανήτη. Θα διασφαλίσουν την βελτίωση της επιστήμης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας με σκοπό την ισότητα των φύλων (σ.α. δεν γράφουν το «δύο») και την ζωή όλων των γυναικών και κοριτσιών. Θα υποστηρίξουμε τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ να ενισχύσει τον ρόλο του ΟΗΕ για την υποστήριξη της διεθνούς συνεργασίας στην επιστήμη, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Η ενότητα IV τώρα με τον τίτλο: «Νεολαία και μελλοντικές γενιές». Στα Τμήματα 34 – 36 μας λένε ότι θα επενδύσουν στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των παιδιών και νέους ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Θα προωθήσουν, θα προστατεύσουν και θα σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των νέων ανθρώπων και θα προωθήσουν την κοινωνική τους ένταξη και ολοκλήρωση. Θα ενισχύσουμε την ουσιαστική συμμετοχή των νέων σε εθνικό επίπεδο. 

Στην ενότητα V ο τίτλος είναι: «Μετασχηματισμός της παγκόσμιας διακυβέρνησης». Εδώ φαίνεται καθαρά ότι ο ΟΗΕ γίνεται Παγκόσμια Κυβέρνηση με «Υπουργείο εσωτερικής ασφάλειας» το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Όσο προχωρά κανείς στην ανάγνωση του Συμφώνου τόσο πιο ενδιαφέρον, αλλά και αηδιαστικό, γίνεται. Στα Τμήματα 38 – 56 γράφουν ότι θα μεταμορφώσουμε την παγκόσμια διακυβέρνηση και θα αναζωογονήσουμε το πολυμερές σύστημα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών του σήμερα και του αύριο. Θα μεταρρυθμίσουμε το Συμβούλιο Ασφαλείας, αναγνωρίζοντας την επείγουσα ανάγκη να το κάνει πιο αντιπροσωπευτικό, περιεκτικό, διαφανές, αποτελεσματικό, δημοκρατικό και υπεύθυνο. Θα ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας στο πλαίσιο των διακυβερνητικών διαπραγματεύσεων για τη μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας ως θέμα προτεραιότητας και χωρίς καθυστέρηση. Θα ενισχύσουμε την θέση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας και της σχέσης της με την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Θα ενισχύσουμε το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο για να επιταχύνουμε την βιώσιμη ανάπτυξη. Θα ενισχύσουμε την Επιτροπή Ειρήνης. Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για την ενίσχυση της Επιτροπής Ειρήνης μέσω της αναθεώρησης του 2025, της οικοδόμησης της ειρήνης, για να φέρει μια πιο στρατηγική προσέγγιση και μεγαλύτερη συνοχή και αντίκτυπο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, και τη διατήρηση των ειρηνευτικών προσπαθειών. Θα ενισχύσουμε το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών. Θα επιταχύνουμε τη μεταρρύθμιση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην επείγουσα πρόκληση της κλιματικής αλλαγής. Θα ενισχύσουμε τη διεθνή ευθύνη σε περίπλοκους παγκόσμιους κραδασμούς. Θα ενισχύσουμε τη διεθνή συνεργασία για την εξερεύνηση και χρήση του διαστήματος για ειρηνικούς σκοπούς και προς όφελος όλης της ανθρωπότητας.

Στο Παράρτημα Ι γίνεται πάλι μνεία για το επείγον της υπόθεσης ανάπτυξης η οποία όμως πρέπει να γίνει με την εδραίωση της ψηφιακής οικονομίας για όλους. Στο δε Παράρτημα II με τίτλο «Δήλωση για τις μελλοντικές γενιές» τονίζεται ο αγώνας που θα κάνουν για την εξάλειψη του ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και συναφών, μισαλλοδοξίας, με στόχο την φυλετική ισότητα και ενδυνάμωση των ανθρώπων σε ένα ευημερούν και βιώσιμο μέλλον.

Αυτά περιέχονται εν περιλήψει στο «Σύμφωνο του Μέλλοντος» του ΟΗΕ. Είναι ένα υπουλότατο κείμενο που είναι γραμμένο στα ρεπτιλιανά και η μετάφρασή του στα ανθρωπινά απαιτεί υπομονή και κόπο. Είναι ένα σατανικότατο κείμενο με νεφελώδη οράματα που ακούγονται ωραία αλλά κρύβουν το αλυσοδέσιμο των ανθρωπίνων υπάρξεων, όπως λένε στο κείμενο, σε μια τυραννία. Ανθρώπινες υπάρξεις, είναι τα γκόιμ. Εμείς. Είναι ένα κείμενο στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη «ελευθερία». Το «Σύμφωνο του Μέλλοντος» είναι το Ευαγγέλιο της Νέας Τάξης. Του Αντιχρίστου. Δεν αξίζει να διαβαστεί. Αξίζει να μελετηθεί.

Για το τέλος, προκύπτουν κάποια ερωτήματα.

Αφού παραδέχονται ότι απέτυχαν στους στόχους της Ατζέντα 2030, γιατί εντείνουν τις προσπάθειές τους να επιτευχθούν οι στόχοι ντε και καλά έως το 2030; Τι τους βιάζει;

Γιατί αναβαθμίζουν Διεθνείς θεσμούς και καταργούν τα κράτη;

Γιατί θεωρούν ότι όλες οι μορφές ανθρώπινης δραστηριότητας συμβάλλουν στην «κλιματική αλλαγή»;

Γιατί θέλουν ν’ αλλάξουν την μέτρηση της πλανητικής ανθρώπινης προόδου παραβλέποντας πλέον το ΑΕΠ;

Γιατί σκοπεύουν να ρυθμίσουν αυστηρά όλες τις μορφές ανθρώπινης δραστηριότητας προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους;

Εφόσον ο πρώτος στην Γη θα είναι Γενικός Γραμματέας, αρχηγός ποιος θα είναι;

Γιατί «έπνιξαν» ένα τόσο σημαντικό κείμενο τα Διεθνή ΜΜΕ;

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ είπε στην ομιλία του ότι «δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον κατάλληλο για τα εγγόνια μας με ένα σύστημα που χτίστηκε από τους παππούδες μας». Εμείς απαντάμε, για να είμαστε και σχετικοί με την κλιματική αλλαγή, «τον κακό σου τον καιρό». 

Χρήστος Μαντζιάρης 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek