ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Όταν η ΝΤΠ σας λέει “υπολογίζει” μέχρι το 2022 να διαρκέσει η “πανδημία”, δεν είναι επιστημονική “πρόβλεψη”, απλά σας εξηγούν το πρόγραμμα τους.

· Παναγιώτης Πολίτης

Στην Αγγλία, την πηγή της σατανομασονίας, που μας προ-έδειξαν με τα δαιμονοτελετουργικά τους, το Predictive programming του κορωνοιού, με την τελετή των ολυμπιακών τους αγώνων, έρχεται και κορυφώνει το δράμα για μία ακόμη φορά η ΝΤΠ.

Κάνουν λέει εργολαβίες δισεκατομμυρίων λιρών, για κρεματόρια, εργοστάσια νεκρο-λιπασμάτων, κοινοτάφια κλπ. Πως τους προβλέψαν τόσους θανάτους για τα επόμενα χρόνια? Μυρίσαν τα νύχια τους?

Γιατί ακούγεται ότι πάνε για μόνιμα lockdowns εκεί? Γιατί ήταν από τους πρώτους που συζητούσαν ούτε στο σουπερμάρκετ να μην μπαίνεις χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού? Πόσο τυχαίες συμπτώσεις είναι όλες αυτές?

Δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο. Όταν λένε μέχρι το 22-23 θα διαρκέσει είναι γιατί αυτό προβλέπει η μασονο-ατζέντα τους. “Πράσινη”Ατζέντα 2025. Ατζέντα 2030. Κόντεξ Αλιμεντάριους. Σχέδιο Καλέργι. Και όλα αυτά τα σατανικά της Νέας Τάξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά σου λέει εδώ σε μας η ψυχο-σήψη, ο Σύψας, έλα μωρέ τα πακιστανά και τα αφγανά βιαστρόνια του isis δεν κολλάνε γιατί είναι νέοι! Μόνο η λευκή και δη, Ελληνική φυλή πρέπει να ξεμπηχτεί. Οπότε εμβολιασμός μέχρι να πείτε έλεος. Και αν δεν γουστάρετε σας διώχνουμε απ τις δουλειές σας και δεν έχετε πρόσβαση σε εστίαση και υγεία. Απλά και “δημοκρατικά” τα πράγματα.

Τι θα κάνετε για αυτό τον δυστοπικό σκατόκοσμο που σας χτίζουνε? Έλα μωρέ θα πεις, το κλαμπ να είναι ανοιχτό και τα μπουζούκια, να μπολιαστούμε, να μπαίνουμε να ανεβάζουμε στόρυ στο ίνστα. Ακόμα και αν είναι να ζήσουμε μία 3ετία, ή να φυτοζωούμε σαν ζόμπι μια ζωή…. . Και μην ξεχάσετε την 3η δόση σας από φθινόπωρο. Σαν την αγελάδα που την μαρκάρουν με το καυτό σίδερο και αυτή τους γυρνάει και το άλλο κωλομέρι…. .

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Εγκατάσταση τεχνολογικής έρευνας, ενδεικτική φωτογραφία αρχείου, όχι επίσημη εικόνα του μοντέλου FlareΔΙΕΘΝΗ

ΤΟ CERN ΦΤΙΑΧΝΕΙ AI ΠΟΥ «ΔΙΑΒΑΖΕΙ» ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ: Το Flare, τα μυστικά του Σύμπαντος και το μεγάλο στοίχημα μετά το 2030

Επιστημονικό εργαστήριο και προστατευτικός εξοπλισμός, ενδεικτική εικόνα αρχείου, δεν απεικονίζει ασθενή ΈμπολαΔΙΕΘΝΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ: Έφτασε στη Νιγηρία – 4.646 νεκροί στο Κονγκό, 44 επαφές και ο φόβος εξάπλωσης

Ενδεικτική φωτογραφία ζέστης και καύσωνα, δεν απεικονίζει συγκεκριμένη θερμική καταιγίδαΔΙΕΘΝΗ

Η ΓΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ «ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ»: Από 5 σε 102 τον χρόνο – Το φαινόμενο 367 ημερών και το νέο El Niño

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *