15:39 - 17/07/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ-Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών έπεσε στην ανατολική Ουκρανία.

Διαφημίσεις

Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών έπεσε στην ανατολική Ουκρανία όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν με τα μάτια τους τη συντριβή κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, συγκεκριμένα στο Ντονιέτσκ. Στο Μπόινγκ επέβαιναν 280 επιβάτες και 15 μέλη του πληρώματος.

Πρόκειται για επιβατικό αεροσκάφος, όμοιο με εκείνο που είχε χαθεί πριν καιρό και εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο.

Εκτελούσε πτήση από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ, ενώ άγνωστο είναι το γιατί πετούσε πάνω από την περιοχή που βρίσκεται εν μέσω εχθροπραξιών.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τις Μαλαισιανές αερογραμμές οι οποίες ανέφεραν ότι έχασαν επαφή με το αεροπλάνο με τελευταία αναφερόμενη πληροφορία να είναι το πέρασμα πάνω από τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας.

H πτήση είναι η ΜΗ17.

Το αεροπλάνο έφυγε 12.14 από το Άμστερνταμ (τοπική ώρα), και θα έφτανε στην Κουάλα Λουμπούρ 06.09 το πρωί της Παρασκευής.

Το EuroMaidan έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο των πρώτων πλάνων της τραγωδίας:

news247



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (34)

  1. οδευουμε σε μεγαλο στρατωτικο χτυπημα..οποιος καταλαβε καταλαβε…ολα στημενα απο την αρχη!

  2. μπλακ-αης 07/17/2014 @ 3:48 ΜΜ

    Φτοουυυυ ρε γμτ…..

    χαλασανε το επικοινωνιακο παρτυ του Σαμαροβενιζελου
    για την συλληψη Μαζιωτη….

    Φτου σας παλιανθρωποι Αμερικανοι
    δολοφονοι των Λαων…

    τι κανατε στον Αντωνακοβαγγελακη
    μια επιτυχια ειχαν και αυτοι να επιδειξουν….

    και σεις τους την χαλατε με την καταρριψη
    γιατι εκνευριστηκατε που σας την εφερε ο Ρωσσος
    με την Αναπτυξιακη Τραπεζα με τους "μπρικς"

    παει ο Μαζιωτης …τωρα τιιιι…Σαμαροβενιζελοι….τιιιιι;;;;

  3. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 3:54 ΜΜ

    Μπόινγκ 757 ή 777 ???? 280+15=295 2+9+5=16 1+6=7 Πολλά 7αρια δεν έπεσαν μαζί …….17/07/2014 ?????

  4. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 4:03 ΜΜ

    Τώρα θα πούν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οτι το έριξαν οι Ρώσοι……. εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία….. Αν και εγώ προσωπικά είμαι σίγουρος ότι είναι το αεροσκάφος που χάθηκε στην Ινδονησία και το έριξαν οι Αμερικανοί επίτηδες για να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εναντίον της Ρωσίας….. Δυστυχώς όμως για τα παιχνίδια που παίζουν οι "μεγάλοι"…… την πληρώνει ο κόσμος……

  5. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 4:11 ΜΜ

    Στην μαυρίλα είσαι πρώτος

  6. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 4:18 ΜΜ

    Εφταρια μεσα σε εφταρια εβδομος μηνας δεκατη εβδομη ημερα του 2014 (2+0+1+4=7) και μετα αναρωτιεσται τι ερχεται. Απλα ο 3ος .

    Αρχαγγελος

  7. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 4:27 ΜΜ

    ΜΗ17 εφταρια μεσα σε εφταρια να και η σχεση της δεκατης εβδομης του εβδομου μηνα του 2014 (2+0+1+4=7) τιποτα αλλο ????????????????????????????????????????????????

    ***********
    *******************
    *** ************
    ** ***********
    ***
    ***
    *******
    ********
    ******
    ***
    ******
    *********
    ** ************
    **************
    ******** ΟS
    **

    Αρχαγγελος

  8. μποινγκ 777
    ημερ/νια 17/7
    πτήση ΜΗ17

  9. Για να δω τα τρολακια τωρα που κοροιδευαν χθες για τα 7αρια μεσα σε 7
    τι εχετε να πειτε τωρα?????

  10. Κανεις δεν αναρωτείται τι γινεται με τις Μαλεσιανες αερογραμμές?….το 2ο στην σειρα πεφτει!
    …το πρωτο κουβαλουσε 19 επιστημονες, σε ακρως υψηλη τεχνολογια,
    Τι γυρευε το 2ο σε μια τετοια επικυνδυνη περιοχη?

    • σωστη η πατατηρηση σου…γιατι τις μαλαισιανες αερογραμμες??? ο λογος???

    • Ανώνυμος 07/17/2014 @ 5:51 ΜΜ

      ΣΤΟΝ ΦΛΟ 7.38 …ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ…ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΙΝΓΚ … ΚΑΤΕΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ [ ΔΕΣ ΤΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΣΣΟΦΩΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΣΕ ]…ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΟΙΝΓΚ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ…Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ…ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΡΕΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…ΟΙ 19 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΠΟΙΝΓΚ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΟΒΙΖΕΙ [ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ] ΤΟ ΝΑΤΟ…ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ…Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΠΛΗ Η ΤΡΙΠΛΗ …ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΕΣ [ ΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ]…ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ …ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ…ΧΘΕΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ [ ΕΝΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ] ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ [ ΜΟΝΟ ] ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΨΑΝ.. ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΟΙΝΓΚ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΓΗΚΕ…ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΑΥΡΟ-ΜΠΑΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ…ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟΣ…ΕΛΥΣΕ [ ΠΟΥΤΙΝ ] ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      ΥΓ. ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΟΛΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΡΩΣΣΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ [ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ] ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ…ΚΑΤΕΡΙΨΕ ΕΝΑ SUKHOI-25 ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ…ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ…ΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΧΤΕΙ…ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ…ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ …ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ…

  11. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 4:38 ΜΜ

    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ??? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΟΝ STRANGER!!!! ΠΩΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ. ΤΥΧΑΙΟ???

  12. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 4:50 ΜΜ

    ΘΥΣΙΑ ΗΤΑΝ. ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. 17-7-2014

  13. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 4:57 ΜΜ

    Οι Ουκρανοί έχουν ήδη εμπειρία στην καταστροφή των πολιτικών αεροσκαφών. 4η Οκτωβρίου 2001. Πάνω από την Μαύρη Θάλασσα συνετρίβη Tu-154M "Σιβηρία", κατα τη διεξαγωγή της πτήσης 1812 από το Τελ Αβίβ – Νοβοσιμπίρσκ. Σύμφωνα με την Επιτροπή Interstate Aviation IAC, σε υψόμετρο 11.000 μέτρων το αεροπλάνο κατά λάθος χτύπησε ουκρανικός αντιαεροπορικός πυραυλος S-200, ως μέρος της στρατιωτικής άσκησης. Όλοι σκοτώθηκαν – 66 επιβάτες και 12 μέλη του πληρώματος.

    μαλαισιανό Boeing-777 καταρρίφθηκε σε υψόμετρο 10 χιλιομέτρων. Δυνατότητες, όριο των αυτονομιστών 3,5-4 χιλιόμετρα.

    280 ιερά θύματα – Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να μη παρέμβει
    ts

  14. μπλακ-αης 07/17/2014 @ 5:19 ΜΜ

    εεεεε……εεεεε…..κουφιοκεφαλακηδες μεγαλοαναλυτες των εφταριων!!!!!

    εδω!!! εδω!!! ….μην τσιμπατε….

    δεν λυσαμε τα προβληματα μας ακομη!!!!
    η τροικανοι ειναι εδω και θελουν να μας δεσουν για καμμια πενηνταρια χρονια ακομη για να τους δουλευουμε καταναγκαστηκα εργα….

    μην τσιμπατε …και μην αναλωνεστε παρα πανω απο οτι πρεπει !!!

    ολα τα γεγονοτα της Ουκρανιας ειναι ωραιο σκακι για ποοολυυυυυ μεγαλους παιχτες …μεγαλοαναλυταδες…εδω ΕΔΩ! …στην ΕΛΛΑΣ επιστρεψετε…
    που εχουμε τον εχθρο εντος των τοιχων####

    ο Σαμαροβενιζελος καραδοκει ποτε θα ξεχαστουμε για να …μας δοσει για αλλα πενηντα χρονια στους εντολοδοχους τους …

    καλη η συνομωσιολογια και η αναλυση της…
    αλλα ο Σαμαροβενιζελος ειναι ακομη στο γκουβερνο και αποφασιζουν για εμας…
    προσοχη!.

  15. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 5:22 ΜΜ

    STRANGER, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ? ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ….

    ΛΙΓΟ- ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΦΩΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Ο 7: 49 : ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΩΝ ?
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  16. Επιτρέπεται να πετά πολιτικό αεροπλάνο πάνω από εμπόλεμη περιοχή ;; Είναι δυνατόν ;; Ποιος επιβάτης θα δεχόταν να κάνει τέτοιο ταξίδι ;; Σαν να λέμε, να γίνεται κάτι παρόμοιο στην Αθήνα η κάπου αλλού και εγώ να "θέλω" να ταξιδέψω πάνω από την Αθήνα η πάνω από κάπου αλλού…εσείς θα θέλατε να ταξιδέψετε ξέροντας ότι από κάτω υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα που χοροπηδάνε εδώ και εκεί ;;;;

  17. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 6:09 ΜΜ

    και 17 ετών το αεροσκάφος

  18. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 6:17 ΜΜ

    Ήγγικεν η ώρα ώ άνθρωποι!!!!
    Εύχομαι καλή προσαρμογή σε όσο το δυνατόν περισσότερους (ομιλώντας γενικά… γτ κάθε στιγμή πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα).
    Μόνο οι άξιοι θα επιβιώσουν ή και οι τυχεροί;
    !δωμεν

    Υ.Γ. ¨Ηθελα να 'ξερα…. αν ήταν αυτό το τελευταίο ΣΚ σε ότι ξέρεις… που θα ήθελες να είσαι αυτές τις ώρες; Μπορείς; Και αν όχι… γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι διαφορετικό;

    Just do it… just for change!
    Have a nice times to a!!

    Ελευθέριος Νους

  19. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 6:36 ΜΜ

    Περιμενω τον εναν που βλεπει και σηματωρος για τοποθετηση.
    C-Spec

  20. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 6:38 ΜΜ

    Το γύρο του διαδικτύου κάνει το προφητικό μήνυμα του Ολλανδού επιβάτη λίγο πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο Boeing…

    Ειδικότερα, ο Ολλανδός επιβάτης του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών, λίγο πριν ξεκινήσει την πτήση του ανέβασε από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ στο λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία του αεροπλάνου στο οποίο επρόκειτο να επιβιβαστεί γράφοντας με μία δόση χιούμορ "Σε περίπτωση που εξαφανιστεί, έτσι θα μοιάζει"… Κανείς τότε δε μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες ώρες μετά ο νεαρός θα είχε τραγικό τέλος

    επιβάτες, όταν το αεροπλάνο συνετρίβη στην Ουκρανία.

  21. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 6:44 ΜΜ

    ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΛΑ…τς τς τς τς τς τς τς τς….. ποιος ειναι ο ρολος σου;;;;;
    ….

  22. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΠΡΟΣ C-Spec

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΤΟ

    http://www.katohika.gr/2014/07/21-nekroi-kai-160-traumaties.html

    ΄΄ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ
    (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ..
    ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ…

    [ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΡΟΗ]ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ>ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ>ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ>Α-ΦΟΒΙΑ.

    Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΄΄BRICS΄΄ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ BOEING 777 ΣΤΟ HAKHTERSK ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ).

    ΠΟΛΛΑ 7ΑΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ 2014 ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;

    ΕΤΣΙ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ LEADER OF THE IMF ΤΗΣ CHRISTINE LAGARDE ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ (ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ) ΑΠΟ ΤΙΣ 15/01/2014 ΟΠΟΥ ΜΙΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 7 ΤΟΥ 2014 (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ) ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ BOEING ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ 7ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ..
    ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

    http://www.youtube.com/watch?v=ZUXTzVj5-uE

    ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ..
    ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟ BOEING ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ 7ΑΡΙΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ Η ΄΄ΑΤΗ΄΄ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ…
    ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..΄΄

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  23. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    …ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…

    –ΑΠΟ ΤΙΣ 11/07/2014 (ΠΡΟΦΙΛ)
    ΄΄ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ – ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ –
    [ΕΙΚΟΝΑ]ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΣΡΑΗΛ[ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ]ΠΟΛΕΜΟΣ>ΠΕΡΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΧΕΤΕ ΕΠΟΧΗ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ>ΠΤΩΣΗ TEMPLUM DOMINI>ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ>ΜΕΤΑΦΟΡΑ/ΕΚΔΙΩΞΗ>ΑΝΕΓΕΡΣΗ [2ΙΙΙΙΙΧΑΟΣ]ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ/ΚΑΤΩ >ΠΑΝΩ ΔΝΕΙΠΕΡΟΣ/ΔΝΕΙΣΤΕΡΟΣ /ΜΑΙΩΤΙΔΑ>ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ[ΠΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ]ΑΡΧΕΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΙΝΔΥΝΟ] [ALERT]HEDGEHOP>ALERT΄΄

    –ΑΠΟ ΤΙΣ 13/07/2014 (ΠΡΟΦΙΛ)
    ΄΄ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ – ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ –
    ΄΄ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ – ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ/ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΩΣ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΩΣ ΚΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ[ΧΡΕΟΣ]ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ – ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ[2ΙΙΙΙΙΧΑΟΣ]ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ/ΚΑΤΩ>ΠΑΝΩ ΔΝΕΙΠΕΡΟΣ/ΔΝΕΙΣΤΕΡΟΣ /ΜΑΙΩΤΙΔΑ>ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ[ΠΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ]ΑΡΧΕΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΙΝΔΥΝΟ]28 [ALERT]HEDGEHOP>ALERT΄΄

    –ΑΠΟ ΤΙΣ 16/07/2014 (ΠΡΟΦΙΛ)
    ΄΄ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ – ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ –
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ – ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ/ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΩΣ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΩΣ ΚΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ[ΧΡΕΟΣ]ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ; ΠΕΤΡΕΣ; ΚΡΥΩΝΕΙΣ;) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ[2ΙΙΙΙΙΧΑΟΣ]ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ/ΚΑΤΩ>ΠΑΝΩ ΔΝΕΙΠΕΡΟΣ/ΔΝΕΙΣΤΕΡΟΣ /ΜΑΙΩΤΙΔΑ>ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ[ΠΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ]ΑΡΧΕΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΙΝΔΥΝΟ]28[ALERT]HEDGEHOP>ALERT΄΄

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  24. ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ..

    ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

    – ΠΕΡΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΧΕΤΕ ΕΠΟΧΗ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ>ΠΤΩΣΗ TEMPLUM DOMINI>ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ>ΜΕΤΑΦΟΡΑ/ΕΚΔΙΩΞΗ>ΑΝΕΓΕΡΣΗ

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ BOEING ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ 7ΑΡΙΑ (ΘΥΣΙΑ) ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΗΤΟΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ>ΕΚΔΙΩΞΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ..

    -ΜΑΙΩΤΙΔΑ>ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΙΝΔΥΝΟ]28[ALERT]HEDGEHOP>ALERT
    ΜΑΙΩΤΙΔΑ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΖΟΦ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ (ΜΑΙΩΤΙΔΑ) ΠΡΟΣ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 28 ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ SHAKHTERSK ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΣΚ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΩΒΗΤΟΣ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ (ΣΜΗΝΟΣ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ BOEING ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ (ΑΤΗ;) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ/ΗΠΑ/ΕΕ ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ 3ο ΠΠ (ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ);

    ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ…

    ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΕ C-Spec ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ…

    ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  25. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 10:52 ΜΜ

    17/7/1997 η πρωτη πτηση,επεσε στις 17.00 17/7/2014(2+1+4=7), 17 χρονια συμπληρωμενα δηλαδη, πτηση 77 και η εταιρεια ειχε παραγειλει συνολικα 17 αεροπλανα και φυσικα φφφσσσσσσσσ…boeing 777!! Goodnight and good luck!

  26. Ανώνυμος 07/18/2014 @ 12:36 ΠΜ

    936/ανωνυμε:ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    ε εισαι και πολυ ηδονοβλεψιας προπομπος! ο σημα τωρος ποτε βγαινει;
    γιατι, οταν και οποτε εμφανιζεται αυτος που ξεστραβωνετε, δημιουργειται η διχονοια στο μλογκ; ποιος του ειπε οτι θελουμε τις σαχλες του; μαλλον δεν βλεπει καλα οτι μονος του τα γραφει μονος του διαβαζει!

  27. Ανώνυμος 07/18/2014 @ 5:10 ΠΜ

    ανωνυμε3.36…περιμενε τωρα τον ΦΑΕΘΩΝ να σου κατεβαζει προσευχες για να προστατεψει τον εναν στραβο…(το κανανε στην χαζοπεταχτουλα neyuie1 σε αλλο αρθρο) κατσε να δεις ενταση που θα γινει απο τους σαχλαμαρακιδες!!!

  28. Ανώνυμος 07/18/2014 @ 5:28 ΠΜ

    Για δειτε την σελιδα στην ζουγκλα!!!!!!!!

    Παγκόσμιο σοκ από την νέα αεροπορική τραγωδία

    295 ψυχές «θυσία» στον εμφύλιο της Ουκρανίας

    17/07/201421:5118/07/2014 07:17 (upd) 21
    295 ψυχές «θυσία» στον εμφύλιο της Ουκρανίας
    ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου

    Instagram
    Επιλέξτε τόπο κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε την είδηση
    Προσθήκη σχολίου
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
    Ουκρανία: Εκεχειρία προτείνουν οι φιλορώσοι αποσχιστές
    Ουκρανία: Εκεχειρία προτείνουν οι φιλορώσοι αποσχιστές

    Russia Today: Οι δράστες ήταν Ουκρανοί και στόχευαν στον Πούτιν
    3
    Russia Today: Οι δράστες ήταν Ουκρανοί και στόχευαν στον Πούτιν

    Ουκρανία: Πολίτες λεηλατούν τα πτώματα και τα συντρίμμια του Boeing
    1
    Ουκρανία: Πολίτες λεηλατούν τα πτώματα και τα συντρίμμια του Boeing

    Επικοινωνία Πούτιν-Ομπάμα για τη συντριβή του Boeing στην Ουκρανία
    1
    Επικοινωνία Πούτιν-Ομπάμα για τη συντριβή του Boeing στην Ουκρανία

    Ποιος έριξε το μαλαισιανό Boeing με τους 298 επιβάτες;
    22
    Ποιος έριξε το μαλαισιανό Boeing με τους 298 επιβάτες;

    Ουκρανοί και φιλορώσοι ερίζουν για το ποιος έριξε το Boeing της Malaysia Airlines – «Σας προειδοποιήσαμε, μην πετάτε στον ουρανό μας», λέει ευθαρσώς ο Ιγκόρ Γκίρκιν, ο αυτοανακηρυχθείς υπουργός Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ

    Ένα απίστευτο παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα στο Κίεβο και τη Μόσχα στοίχισε, μεταξύ άλλων, τη ζωή σε 295 ψυχές… Το περιστατικό που συγκλονίζει εκ νέου τον πλανήτη βρίσκεται υπό ένα απόλυτο πέπλο μυστηρίου, καθώς, κανένας δεν γνωρίζει ποιος τελικά κατέρριψε το αεροσκάφος.

    Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την πτώση του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών κοντά στην ανατολική Ουκρανία, ο αυτοανακηρυχθείς υπουργός Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ιγκόρ Γκίρκιν, ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη του μοιραίου αεροσκάφους που παρέσυρε στο θάνατο 295 επιβαίνοντες.

    Ο Ιγκόρ Γκίρκιν, γνωστός με το όνομα Στρέλκοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα της KyivPost δε δίστασε να αναρτήσει το προσωπικό του προφίλ σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης: «Το αεροπλάνο έπεσε κάπου κοντά στο Τόρεζ, στην περιοχή του Ντόνετσκ. Σας προειδοποιήσαμε, μην πετάτε στον ουρανό μας».

    ρε τον ζουγκλα να ανεβασει το θεμα στις 07¨17..???!!!!!!!!!!

    9

  29. Ανώνυμος 07/18/2014 @ 5:30 ΠΜ

    πρωτο θεμα ….λαθος

    9

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*