Νέο μακελειό στις ΗΠΑ. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς σε block party στην πόλη Vienna της Georgia.
Σύμφωνα με το Georgia Bureau of Investigation και το Associated Press, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 01:25 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Οι αρχές αναφέρουν περίπου 35 τραυματίες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη πόσοι από αυτούς τραυματίστηκαν από πυρά και πόσοι μέσα στον πανικό που ακολούθησε.
Οι δύο νεκροί εντοπίστηκαν στο σημείο, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία.
Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για δράστη ή κίνητρο.
⚡ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙΠαρακολουθούμε το θέμα. Αν προκύψουν ουσιαστικά νέα στοιχεία και αξίζει βαθύτερη έρευνα, θα αναβαθμιστεί στο ίδιο άρθρο και θα περάσει στο κόκκινο κουμπί LIVE για συνεχή ενημέρωση.

FEATURED
FEATURED
FEATURED
Αφήστε μια απάντηση